Widgets

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΡΟΝΤΟ-ΦΩΝΑΞΑΝ ΓΙΩΡΓΟΣ και ΜΑΝΟΣ «ΑΘΑΝΑΤΟΙ» ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ οι ΦΥΣΙΚΟΙ και ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ

Συναγωνιστές από όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη έχουν συγκεντρωθεί στο Νέο Ηράκλειο, όπου πριν δύο χρόνια παρακρατικοί τρομοκράτες δολοφόνησαν άνανδρα τον Γιώργο Φουντούλη και τον Μανώλη Καπελώνη.

“Γιώργο και Μάνο ακούστε εκεί ψηλά, τα αδέρφια σας κρατάνε για πάντα τα στενά”Χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές τιμούν την Μνήμη και την Θυσία των δύο Αθάνατων Συναγωνιστών μας.ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: OI ITAΛΟΙ ΤΗΣ CASA POUND ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ ΣΕ 100 ΙΤΑΛΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣΜε ελληνικές σημαίες στα χέρια και τα σύμβολα του Εθνικισμού χιλιάδες Συναγωνιστές απαιτούν Δικαιοσύνη για την άνανδρη δολοφονία του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μέτωπο Νεολαίας Θεσσαλονίκης: Γιώργο και Μάνο η θυσία σας και η Μνήμη σας θα μείνουν για πάντα ζωντανές


Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος τόνισε πως τον Αγώνα του Γιώργου και του Μάνου συνεχίζουν χιλιάδες Συναγωνιστές που έλαβαν την Σημαία από τα χέρια των πεσόντων Ηρώων


Αλέξανδρος Γέροντας: Ο Γιώργος και ο Μάνος έδειξαν τον δρόμο του Αγώνα και της Θυσίας


Λάμπρος Φουντούλης: Απαιτούμε Δικαιοσύνη και την τιμωρία των δολοφόνων


Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Χιλιάδες Εθνικιστές συνεχίζουν τον Αγώνα των νεκρών αδερφών μας


Φωτορεπορτάζ από την πάνδημη εκδήλωση Τιμής και Μνήμης..>>> ΟΛΑ ΕΔΩ!!!

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Δεν πρόκειται να μας κάνουν να σιωπήσουμε

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής στην εφημερίδα "Εμπρός".

Μεγάλο κατήφορο έχει πάρει η χώρα. Το μνημόνιο της αριστεράς φέρνει μαζί του και άλλα πολλά…
Δυσαρεστήθηκαν πολλοί και ανάμεσά τους και κάποιοι ψευτοεθνικόφρονες για την αναφορά μου στην Βουλή στο όνομα των Σκοπίων και τα όσα υπογείως απεργάζονται εις βάρος του Έθνους.
Πριν λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε μία σύνοδος κορυφής για τους πρόσφυγες, έτσι τους ονομάζουν όλους, και τους πρόσφυγες και τους λαθρομετανάστες. Στην σύνοδο αυτή συμμετείχαν και τα Σκόπια με το όνομα “Μακεδονία” χωρίς καμμία αντίδραση από ελληνικής πλευράς. Είχαμε ακόμη και τον υπουργό μεταναστευτικής πολιτικής να αποκαλεί σε ραδιοφωνική του συνέντευξη τα Σκόπια με το όνομα “Μακεδονία”! Και ύστερα θέλουν σιωπή… Ε, όχι, λοιπόν, δεν πρόκειται να μας κάνουν να σιωπήσουμε.
Είναι φανερό ότι έχουν γίνει συμφωνίες κάτω από το τραπέζι με σκοπό να καταστεί η Ελλάδα μας χώρα υποδοχής όλων σχεδόν των προσφύγων και των λαθρομεταναστών και σαν αντάλλαγμα βλέπουμε να έρχεται κάποια “διευκόλυνση” για το χρέος και όχι φυσικά η διαγραφή του, αφού ως γνωστόν οι τοκογλύφοι δεν χαρίζουν ποτέ. Ανάμεσα στα όσα ανακοινώθηκαν είναι ότι η κυβέρνηση συμφώνησε με την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιδοτήσει το ενοίκιο των αλλοδαπών, που εισέρχονται παράνομα στην Πατρίδα μας, και αυτό στην ίδια περίοδο κατά την οποία υπάρχουν άστεγοι Έλληνες και δρομολογείται επίσης η κατάσχεση της πρώτης κατοικίας πολλών συμπατριωτών μας.
Συμφωνήθηκαν πολλά καθώς φαίνεται και στο πρόσφατο ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ και στις συμφωνίες του αυτές δεν πρόκειται να φέρουν αντίρρηση ούτε η Νέα Δημοκρατία ούτε οι λοιπές δυνάμεις του λεγόμενου συνταγματικού τόξου. Αντί η κυβέρνηση να αναζητήσει τρόπους ώστε να εκμεταλλευτεί τα τεράστια κοιτάσματα φυσικού αερίου της χώρας, συμφώνησε να προμηθεύεται η Πατρίδα μας φυσικό αέριο από τις… ΗΠΑ!
Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρυ κατά την συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα δήλωσε ότι προωθείται σχέδιο για την μεταφορά αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) στην νοτιοανατολική Ευρώπη μέσω τερματικού σταθμού στην Αλεξανδρούπολη. Ο σκοπός τους ξεκάθαρος. Να απομονώσουν την Ρωσσία σαν κρίσιμο ενεργειακό παίχτη στην περιοχή και αυτό θα το πραγματοποιήσουν με την βοήθεια της αριστεράς, που φώναζε μέχρι χθες “φονιάδες των λαών αμερικάνοι”.
Εύλογο είναι ότι εάν και εφ’ όσον πραγματοποιηθεί η συμφωνία αυτή δεν πρόκειται να προχωρήσει ούτε ο αγωγός, ο οποίος θα έφερνε το ρωσσικό φυσικό αέριο μέσω Τουρκίας στην Ελλάδα και την Ευρώπη, ούτε βέβαια πρόκειται να προχωρήσουν οι έρευνες για την εκμετάλλευση του ελληνικού φυσικού αερίου. Πρόκειται δηλαδή ξεκάθαρα για μία σαφέστατη γεωπολιτική στροφή εάν όχι υποδούλωση στα αμερικανικά συμφέροντα.
Από τη μία πλευρά, λοιπόν, έχουμε μία κυριολεκτική εισβολή που πρόκειται να αλλοιώσει την δημογραφική πραγματικότητα του Εθνικού μας κράτους με αντάλλαγμα κάποιες οικονομικές “διευκολύνσεις” και από την άλλη, για πλήρη απομόνωση της Ελλάδος από την Ρωσσία. Αυτή είναι η αριστερά, η οποία θα έκανε μια δήθεν υπερήφανη και πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική! Και αυτή είναι και η κεντροδεξιά και οι λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις που σιωπούν απέναντι σε αυτά τα ολέθρια σχέδια.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι σταθερά αντίθετη στα σχέδια αυτά, τα οποία θα αποβούν μοιραία για το Έθνος μας, εάν τελικά πραγματοποιηθούν. Με τις μεθοδεύσεις που ακολουθούνται θυσιάζονται κυριολεκτικά τα εθνικά συμφέροντα και καθίσταται η Πατρίδα μας ένα θλιβερό προτεκτοράτο.    Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ !!! => Οι ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΔΙΑΤΑΣΟΥΝ και το «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ»(Κλεπτοκρατικό) ΤΟΞΟ, ΕΚΤΕΛΕΙ τους ΕΛΛΗΝΕΣ!


Αλέξανδρος Γέροντας: Σκοπός τους είναι να τρομοκρατήσουν την Ελληνική κοινωνία


Μια συνέντευξη «χαστούκι» στο πρόσωπο του διεφθαρμένου συστήματος, μας παραχώρησε στην εθνική εφημερίδα "Εμπρός" ο ένας από τους δύο επιζώντες της τρομοκρατικής επίθεσης κατά των γραφείων της Χρυσής Αυγής στα Βόρεια Προάστια, την 1η Νοεμβρίου 2013 κ. Αλέξανδρος Γέροντας. Η επίθεση αυτή κόστισε την ζωή σε δύο νέα παιδιά. Τον Μανώλη Καπελώνη και τον Γιώργο Φουντούλη.
Ο τρίτος στόχος των τρομοκρατών κατάφερε να διαφύγει βαρύτατα τραυματισμένος, και έτσι να σώσει την ζωή του. Μετά από ένα μακρύ διάστημα νοσηλείας, και ξεφεύγοντας από θαύμα τον θάνατο, ο Αλέξανδρος Γέροντας μας ανοίγει την καρδιά του, και ρίχνει φως στις πτυχές της άνανδρης δολοφονικής επίθεσης κατά του Κόμματος των Ελλήνων Εθνικιστών που μάχεται σήμερα μόνο του για την ελευθερία της Πατρίδας μας. Για τους δύο νέους ανθρώπους που δολοφονήθηκαν εκείνο το βράδυ, τον Γιώργο Φουντούλη και τον Μανώλη Καπελώνη, ελάχιστες αναφορές έγιναν από τα ξεπουλημένα ΜΜΕ, και αυτές ήταν ως επί το πλείστον απαξιωτικές. Για το ανθελληνικό κράτος, είναι φανερό ότι υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων. Οι «προνομιούχοι», στους οποίους ανήκουν όλοι αυτοί που με κάθε τρόπο υπηρετούν και εξυπηρετούν τα ιταμά σχέδια του, και οι «άλλοι», οι άνθρωποι οι οποίοι ανθίστανται. Στους πρώτους, το διεφθαρμένο καθεστώς αποδίδει τιμές και αξιώματα, στους δεύτερους, επιφυλάσσει αποκλεισμούς, διώξεις, φυλακίσεις ακόμη και θάνατο....>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ =>  ΕΔΩ!!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ !!! => ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΝΑΝΤΙΑ στη ΣΑΠΙΛΑ: «ΟΧΙ στον ΕΝΦΙΑ, ΟΧΙ στη ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΟΧΙ στους ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ Α’ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ»Είναι λίγο το 7% της Χρυσής Αυγής; Τα παραδείγματα Ισπανίας και Πορτογαλίας

Πριν από λίγο καιρό, έγιναν βουλευτικές εκλογές στην Πορτογαλία και το εκεί εθνικιστικό κόμμα έλαβε αμελητέα ποσοστά. Σε λίγο καιρό θα γίνουν εκλογές στην Ισπανία. Στις οποίες δεν αναμένεται να διακριθεί κανένα από τα εκεί υπάρχοντα 2-3 εθνικιστικά κόμματα.
Μιλάμε για δύο χώρες –και μάλιστα της Νοτίου Ευρώπης- με πολλά κοινά με την Ελλάδα. Με βασικότερο κοινό και των τριών χωρών, το Μνημόνιο της λαϊκής δυστυχίας.
Γιατί άραγε στην μνημονιακή Ελλάδα η Χρυσή Αυγή, παρά τις πρωτοφανείς -για μεταπολεμική ευρωπαϊκή χώρα- διώξεις που υπέστη και που συνεχίζει να υφίσταται, έχει πλέον μια συμπαγή και υπολογίσιμη εκλογική δύναμη, ενώ τα εθνικιστικά κόμματα της μνημονιακής Πορτογαλίας και της μνημονιακής Ισπανίας (η οποία έχει επιπλέον πλούσια εθνικιστική παράδοση…) παραπαίουν;
Αυτά για όσους καλοπροαίρετους εθνικιστές παρασύρονται από την προπαγάνδα κακόβουλων στοιχείων και θεωρούν το 7% της Χρυσής Αυγής στις πρόσφατες εκλογές μικρό και κατώτερο των περιστάσεων ποσοστό!  ΠΗΓΗ

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Πλήρης σύμπνοια αμερικανών και «πρώτης φοράς αριστερά» για να δοθεί το όνομα της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς!

Το συντομότερο δυνατόν επιθυμεί την επίλυση του θέματος με την ονομασία των Σκοπίων, ο μεσολαβητής των Ηνωμένων Εθνών, Μάθιου Νίμιτς. Όπως τονίζει στην εφημερίδα «Καθημερινή», οι καταστάσεις έχουν γίνει πλέον πιεστικές και απαιτούν μία άμεση λύση του θέματος, ώστε να ενταχθούν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Οι «καταστάσεις» που πιέζουν τον «διεθνή μεσολαβητή», στην πραγματικότητα εκπρόσωπο του αμερικανοσιωνιστικού κατεστημένου, είναι η επέλαση των Ρώσων σε Μέση Ανατολή και Ανατολική Ευρώπη, καθώς και οι αγωγοί που σχεδιάζονται για την περιοχή των Βαλκανίων. Οι αμερικανοσιωνιστές, για τους παραπάνω λόγους, θέλουν άμεσα να ελέγξουν το κρατίδιο των Σκοπίων, το οποίο γεωγραφικά αποτελεί μία σύνδεση ανάμεσα στην Αδριατική και την Κριμαία, όπως και – επίσης – έναν πολύτιμο σύμμαχο της Τουρκίας εναντίον της Ελλάδος.
Αυτοί είναι, όμως, οι λόγοι για τους οποίους οι αμερικανοσιωνιστές βιάζονται. Ποιά είναι η «λύση» που προκρίνουν; Όπως αναφέρει και πάλι στην «Καθημερινή» ο Νίμιτς, είναι απαιτούμενη άμεσα μία λύση με γεωγραφικό προσδιορισμόΟποία σύμπτωσις βεβαίως ότι την λύση με γεωγραφικό προσδιορισμό την θέλει και ο Σύριζα και η ΝΔ και το Πασόκ και το Ποτάμι και οι Ανέλ και φυσικά το ΚΚΕ.
Συνεπώς, παρατηρείται μία πλήρης σύμπνοια μεταξύ των αμερικανοσιωνιστικών επιταγών για το Μακεδονικό και της ελλαδικής πολιτικής ηγεσίας, επί τη βάσει της προδοσίας του ονόματος της Μακεδονίας μας. Ποιό είναι όμως το πρόβλημα και δεν βγαίνουν οι πολιτικάντηδες στην Ελλάδα να απαιτήσουν κάποια ανταλλάγματα για την πειθήνια στάση τους; Γιατί δεν διακυρήττουν σε όλους τους τόνους ότι έχει εξευρεθεί η λύση για το Μακεδονικό;
Το πρόβλημα έγκειται στο ότι ο Ελληνικός Λαός διαθέτει ακόμα αποθέματα εθνικού φρονήματος και μία πολιτική δύναμη να τον αντιπροσωπεύει και να τον εκπροσωπεί. Η Χρυσή Αυγή δεν συμμετάσχει στην συμφωνία του «κόμματος των πολιτικών κομμάτων», αλλά στέκει σθεναρά και σταθερά στην γραμμή του Ελληνισμού που προστάζει ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!  ΠΗΓΗ

Η «ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ» ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΡΤΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΣ  Μ@Λ@ΚΙ@Σ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
Την ίδια ώρα που μεγάλος αριθμός Ελλήνων είναι πλήρως αποκλεισμένος από το (πανάθλιο…) σύστημα Υγείας της μνημονιακής μας χώρας, η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων θα προχωρήσει στην θέσπιση κάρτας υγείας για τους εξ’ Ανατολών απρόσκλητους επισκέπτες μας! Αυτό ανακοίνωσε ο κομμουνιστής γγ Δημόσιας Υγείας Γιάννης Μπασκόζος στο «Πρακτορείο 104,9 FM».

Μάλιστα, ο λεγάμενος προσέθεσε ότι «συστήνεται μία επιτροπή, η οποία θα εισηγηθεί, και θα αποφασιστεί από την πολιτική ηγεσία, ένα Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την κάλυψη υγείας προσφύγων και μεταναστών, το οποίο σε συνεργασία με το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής θα μπορεί να δώσει μια λύση με πρόγραμμα».

Τέλος, θα υπάρξει και δωρεάν… ψυχολογική υποστήριξη με άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό, γιατί όπως είπε «η ψυχολογική στήριξη, ίσως είναι και το πιο σοβαρό μέτρο προστασίας της υγείας τους, που μπορείς να λάβεις».

Τι προσφέρει στους Έλληνες η ελεεινή και τρισάθλια κομμουνιστο-ελαφροδεξιά συγκυβέρνηση των προσκυνημένων; Προφανώς κάρτες… μαλακίας, εφόσον ψήφισαν τοιούτους κοινωνικά αναίσθητους εθνομηδενιστές! ΠΗΓΗ


Μαχητική πορεία των μαθητών στην Κατερίνη με το σύνθημα “Μακεδονία Γη Ελληνική”


Μαχητική πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Κατερίνης πραγματοποίησαν την Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, μαθητές και μαθήτριες του 2ου ΕΠΑΛ, φωνάζοντας συνθήματα για τα προβλήματα του σχολείου, αλλά και για τη Μακεδονία, αφού ζητούσαν να αποσυρθεί άμεσα βιβλίο που αποκαλεί τα Σκόπια ως Μακεδονία. 

Οι μαθητές ζητούσαν από την κυβέρνηση την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στα σχολεία και μαθητική επιτροπή ανέβηκε στο δημαρχείο και είχε συνάντηση με τον αντιδήμαρχο στον οποίο επέδωσαν λίστα με τα προβλήματα τους, τα οποία βέβαια είναι θέμα κυβέρνησης και αφορούσαν βιβλία, λεωφορεία κ.λπ. 
Μεταξύ των αιτημάτων τους συμπεριλαμβανόταν και η άμεση απόσυρση του βιβλίου ιστορίας της Γ' Λυκείου, όπου τα Σκόπια εμφανίζονται σε χάρτη ως «Μακεδονία». 
Στην κεφαλή της πορείας οι μαθητές κρατούσαν ένα μεγάλο πανό που έγραφε : "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ" και "ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ". 

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Πιερίας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή χαιρετίζει τη διαμαρτυρία των μαθητών του 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης και δηλώνει ότι, χωρίς καμία πρόθεση να καπελώσει τον αγνό και ακομμάτιστο αγώνα τους, θα βρουν τους Έλληνες Εθνικιστές αρωγούς, τόσο στο θέμα της απόσυρσης του αντεθνικού βιβλίου που αναφέρει τα Σκόπια ως "Μακεδονία", όσο και στα υπόλοιπα αιτήματά τους, για την παροχή μιας καλύτερης και πραγματικά δημόσιας και δωρεάν Παιδείας, σύμφωνα με τις επιταγές του Συντάγματος των Ελλήνων.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 1079546440873372181

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item