Widgets

ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ με τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ! Αναζητούν στέγη στα Νοσοκομεία (Αναμένεται δραματική αύξηση Ελλήνων Αστέγων)Τα νοσοκομεία ως προσωρινά καταφύγια των αστέγων, στην εποχή της αριστεράς


Το τραγικό περιστατικό με τον θάνατο ενός αστέγου στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας αποτελεί δείγμα όχι μόνο της κατάστασης των δημόσιων νοσοκομείων, αλλά και της ένδειας στην οποία έχει περιέλθει ο ελληνικός λαός. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, μόλις πέσει ο ήλιος, δεν είναι λίγοι οι άστεγοι συμπολίτες μας που επιζητούν έναν κλειστό χώρο, ώστε να προστατευθούν από το ψύχος.

Στα χρόνια ωστόσο των Μνημονίων και των εθνοπροδοτικών κυβερνήσεων, αυτός ο αριθμός έχει αυξηθεί υπέρμετρα. Η διανυκτέρευση αστέγων σε νοσοκομεία δεν είναι δυστυχώς ένα φαινόμενο τοπικό, που αφορά μόνο την Πάτρα. Πρόκειται για ένα γενικευμένο φαινόμενο, το οποίο αφορά το σύνολο της κοινωνίας. Πέρα από τους κινδύνους για τους νοσηλευόμενους, λόγω της πιθανής μεταφοράς ασθενειών, αυτή η κατάσταση δείχνει την κρατική αδιαφορία για τα πιο ευαίσθητα τμήματα της ελληνικής κοινωνίας.

Δυστυχώς, τα στοιχεία που αφορούν το βιοτικό επίπεδο καθώς και το επίπεδο της δημόσιας περίθαλψης μόνο ενθαρρυντικά δεν είναι. Σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, ο αριθμός των ανέργων φθάνει τα 1.196.736 άτομα, ενώ έχουν πολλαπλασιαστεί οι απολύσεις εργαζομένων προ συνταξιοδότησης, σε μια ηλικία όπου τα άτομα αυτά είναι ιδιαίτερα δύσκολο να ξαναβρούν εργασία. Ακόμα, όσον αφορά την ποιότητα ζωής των Ελλήνων πολιτών σε σχετική έκθεση της Ε.Ε. για το βιοτικό επίπεδο των Ευρωπαίων πολιτών, η Ελλάδα εντοπίζεται στις τελευταίες θέσεις, με μόνο την Ρουμανία και τη Βουλγαρία να βρίσκονται σε χειρότερη κατάσταση.
Παράλληλα, αντί να αυξηθεί η κρατική βοήθεια στις πιο χτυπημένες από τη κρίση οικονομικές ομάδες, αντιθέτως, η κυβερνητική πολιτική εμφανίζεται ακόμη πιο σκληρή. Όχι μόνο οι άποροι αφήνονται στη μοίρα τους, όχι μόνο οι Έλληνες στρέφονται στην  ιδιωτική περίθαλψη, αλλά πλέον Σύριζα και Ανέλ επιδιώκουν και την απαγόρευση κάθε μορφής βοήθειας και αλληλεγγύης προς τους Έλληνες πολίτες. ΠΗΓΗ

Αριστερή αλητεία: Χαρίζουν τα σπίτια των Ελλήνων για να ανακεφαλαιοποιήσουν τις τράπεζες!

Πολύ κοντά σε συμφωνία βρίσκονται κυβέρνηση - δανειστές μετά την πρώτη συνάντηση του οικονομικού επιτελείου με το τεχνικό κλιμάκιο των Θεσμών, η οποία είχε ως κεντρικό θέμα τα όρια για τους πλειστηριασμούς στην πρώτη κατοικία.
Σύμφωνα με το bankingnews.gr, φαίνεται ότι θα υπάρξει συμβιβασμός των δύο πλευρών στο φλέγον ζήτημα της πρώτης κατοικίας, με το όριο να τίθεται στα 160 - 180 χιλ. ευρώ, αλλά και με κλιμακούμενο εισοδηματικό κριτήριο, που θα ξεκινά από τις 20 χιλ. ευρώ. Η συμφωνία αυτή είναι το κλειδί που θα επιτρέψει τη συνεδρίαση του EuroWorking Group τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου, όπου αναμένεται να αποφασιστεί η εκταμίευση της υποδόσης των 2 δισ. ευρώ, αλλά και τη συνεδρίαση του ESM την Τρίτη 17 Νοεμβρίου, όπου θα αποφασιστεί η εκταμίευση των 10 δισ. ευρώ για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. 
Όπως δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης στόχος είναι να πάμε σε συμφωνία μέχρι το Σάββατο και τη Δευτέρα να συνεδριάσει το EuroWorking Group για την εκταμίευση της υποδόσης των 2 δισ. ευρώ. Πιο συγκεκριμένα, «θα έχουμε συμφωνία με τους δανειστές έως το Σάββατο» ήταν το μήνυμα για την εξέλιξη της διαπραγμάτευσης που έστειλε ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Σταθάκης, μετά την ολοκλήρωση της 5ωρης συνάντησης του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης με τους εκπροσώπους των πιστωτών. Ο υπουργός Οικονομίας επεσήμανε ότι υπάρχει καλή θέληση και από τις δύο πλευρές και διαπιστώθηκε προσέγγιση σε όλα τα ζητήματα. Στην περίπτωση συμφωνίας, αναμένεται να συνεδριάσει την Κυριακή ή τη Δευτέρα το Euro Working Group, προκειμένου να την επικυρώσει (και να ανάψει το «πράσινο φως» για την εκταμίευση της υποδόσης των 2 δισ. ευρώ).
Ενώ, η νομοθέτηση από την πλευρά της κυβέρνησης μπορεί να γίνει αμέσως μετά. Ερωτηθείς εάν έχει τεθεί το όριο των 180.000 ευρώ ως αντικειμενική αξία για την προστασία της Α΄ κατοικίας από τους πλειστηριασμούς (για τα «κόκκινα» δάνεια του «νόμου Κατσέλη»), ο Σταθάκης ανέφερε ότι από την κυβέρνηση έχουν τεθεί προτάσεις για το ζήτημα αυτό. Και συμπλήρωσε ότι εξετάζονται συμπληρωματικές λύσεις για το θέμα της Α’ κατοικίας.
Στη συνάντηση με τους εκπροσώπους των θεσμών, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, μετείχαν οι υπουργοί Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος και Οικονομίας, Γιώργος Σταθάκης και ο υπουργός αναπληρωτής Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης.
Στις διαπραγματεύσεις τίθενται τα «αγκάθια» της πρώτης δέσμης των προαπαιτούμενων, που αφορούν στα «κόκκινα» δάνεια, στη ρύθμιση των 100 δόσεων, στα ισοδύναμα για τον ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση και στις τιμές των γενόσημων φαρμάκων. ΠΗΓΗ
«Πρώτη φορά Αριστερά» με πρακτικές νουδούλας: Κομμένο το ρεύμα για όποιον δεν μπορεί να πληρώσει ΕΝΦΙΑΠάνε οι καιροί που ο Σύριζα έβγαινε στα «κάγκελα» για το ρεύμα που αποτελεί κοινωνικό αγαθό και δεν πρέπει να κόβεται επ’ ουδενί. Θυμίζουμε ότι εκείνη την εποχή που ο Σαμαράς έκοβε το ρεύμα στους ανθρώπους, είχαμε μέχρι και θανάτους από αυτή την πολιτική. Ορθώς, βεβαίως, τότε ο Σύριζα κατήγγειλε αυτή την πολιτική μόνο που το έκανε ψηφοθηρικά και υποκριτικά.
Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από το γεγονός ότι ξεκινάνε και επισήμως οι διακοπές ρεύματος επί κυβερνήσεως Σύριζα. Όπως μεταδίδεται ήδη, ο Σύριζα θα προχωρήσει σε 700.000 διακοπές παροχής ρεύματος σε οφειλέτες της ΔΕΗ.
Βεβαίως, δεν πρόκειται να κόψει το ρεύμα στα γραφεία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αλλά στα σπίτια Ελλήνων, που ελέω της κρίσεως αδυνατούν να ανταπεξέλθουν.
Η κυβέρνηση Σανέλ συνεχίζει τις πιο μαύρες πρακτικές των ανάλγητων κυβερνήσεων της πασοκονουδούλας. Θέμα χρόνου είναι φυσικά να υπάρξουν και οι πρώτοι θάνατοι από αυτή την επαίσχυντη μνημονιακή πρακτική. ΠΗΓΗ

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: “Και να μην υπήρχε το Μνημόνιο θα έπρεπε να το είχαμε εφεύρει” 

Τον Βολταίρο επέλεξε να παραφράσει και τους νεοδημοκράτες να αντιγράψει ένας βουλευτής του Σύριζα, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στο πάνελ του ΣΚΑΪ. Συζητώντας περί του πολιτικού σουρεαλισμού, η κυβέρνηση να καλεί σε απεργιακές κινητοποιήσεις εναντίον του εαυτού της, ο βουλευτής του Σύριζα αναφώνησε ότι «και να μην υπήρχε το Μνημόνιο θα έπρεπε να το είχαμε εφεύρει»!
Τώρα, βέβαια, προκύπτει και ένα άλλο ζήτημα, αφού ο Βολταίρος είχε πει αυτή την φράση, αναφερόμενος στον Θεό. Μήπως αυτό σημαίνει ότι η μνημονιακή πολιτική λαμβάνει πλέον δεσπόζουσα θέση στην ψυχοσύνθεση των συριζαίων;
Το ότι αυτή η φράση λέγεται πριν ακριβώς τον σχολιασμό για το κόψιμο των συντάξεων, που καλείται ως «μεταρρύθμιση» του ασφαλιστικού, οφείλει να πει πολλά στον μέσο Έλληνα και δη στον συνταξιούχο.
Δείτε το βίντεο:  ΠΗΓΗ

Πέθανε το αριστερό αντιμνημόνιο: εκατομμυριούχοι, γραφικοί, μολότωφ και ο Μιχελογιαννάκης στις αποτυχημένες πορείες σταλινικών και κρατικοδίαιτων

Σήμερα πέθανε οριστικά το παραμύθι της "αντιμνημονιακής" αριστεράς. Τρεις κι ο κούκος συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις κκέδων και εργατοπατέρων. Ο Σύριζα πούλησε τρέλα καλώντας και αυτός τους πολίτες να διαδηλώσουν ενάντια στην πολιτική του.Ο λαός, ευτυχώς, έφτυσε κατάμουτρα όσους τον κοροϊδεύουν. Ας σημειωθεί ότι όσοι διοργάνωσαν και συμμετείχαν στις σημερινές απεργίες (κκε, αδεδυ, λαφαζαναίοι και λοιποί) είναι 100% κρατικοδίαιτοι και πλείστοι εξ αυτών τα παίρνουν χοντρά από τα μνημονιακά - κρατικά ταμεία, την ώρα που ο Έλληνας αργοπεθαίνει....>>> ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟ => ΕΔΩ!!!


Αλληλοκαρφώματα Βενιζέλου - Τόσκα στη Βουλή: Ξεκίνησαν από τα “στικάκια” και φτάσαν στα ρουσφέτια

Πραγματικά απολαυστικός, αλλά κυρίως αποκαλυπτικός, ο έντονος φραστικός διάλογος μεταξύ του Βενιζέλου και του Τόσκα στην συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας. Ο Βενιζέλος ζήτησε να του πει ο υπουργός σε ποια υπηρεσία τοποθετήθηκε ο κ. Σταύρος Σταυρόπουλος. Η απάντηση αποφυγής του Νίκου Τόσκα «δεν ξέρω, δεν ζήτησα να μάθω… όπου τον τοποθέτησε ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.» προκάλεσε την οργή του Βενιζέλου, που του είπε«Αλήθεια μας λέτε; Δεν ξέρετε πού πάει ένας  υποστράτηγος;! Εδώ ζητήσατε τον φάκελο για τα επεισόδια στα Εξάρχεια και δεν ξέρετε πού πάει ένας υποστράτηγος; Οφείλετε να ξέρετε…».
Στην ανταπάντηση του Τόσκα ότι «αυτό θα ήταν παράβαση καθήκοντος… Εγώ δεν παίρνω στικάκια και σχέδια από το υπουργείο όπως εσείς… Γνωριζόμαστε όλοι…», ο Βενιζέλος του είπε: «Πράγματι γνωριζόμαστε όλοι. Και εγώ σας ξέρω από τότε που ήσασταν έξω από την πόρτα του υφυπουργού Άμυνας Πάνου Μπεγλίτη είχατε άποψη για το πού θα τοποθετηθεί ο κάθε αξιωματικός στις Ένοπλες Δυνάμεις… Τώρα δεν ξέρετε πού πάει ένας υποστράτηγος;».
Στη δε μομφή που του προσήψε ο Τόσκας ότι «εγώ δεν είχα γνώση για τις μεταθέσεις των αξιωματικών στις Ε.Δ. ούτε ξέρω και για γερμένα υποβρύχια…», ο Ευάγγελος Βενιζέλος του είπε: «Είστε θρασύς και πολιτικά ανήθικος και αυτό φαίνεται και από την τυχοδιωκτική διαδρομή που ακολουθήσατε. Υποδύεστε τον δήθεν θεσμικό όπου σας συμφέρει… Παρεμβαίνετε όπου θέλετε και μετά μας λέτε εδώ ότι δεν ξέρετε… Καμία, όμως, πολιτική αλητεία δεν τελειώνει έτσι…».
Όπως διαπιστώνει ο οποιοσδήποτε, τα αλληλοκαρφώματα των άλλοτε δύο κοινών «συντρόφων» στο ΠΑΣΟΚ δίνουν και παίρνουν. Οι ειρωνείες και τα σαφή υπονοούμενα μεταξύ των Βενιζέλου και Τόσκα είναι ενδεικτικά της παρουσίας και των δύο στην πολιτική ζωή του Τόπου.
Απλώς, ο Τόσκας πρόλαβε να αφήσει το καράβι του ΠΑΣΟΚ πριν αυτό βουλιάξει και να βρει καταφύγιο στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως τόσοι άλλοι πασόκοι, ενώ ο πρώην «Ντούτσε» του ΠΑΣΟΚ έμεινε αναγκαστικά σφηνωμένος στο αμπάρι του ετοιμόρροπου και έτοιμου προς ναυάγιο πλοίου του κόμματος. Τουλάχιστον, τους ενώνει το κοινό μένος εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ… ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Ύπουλο σχέδιο Μέρκελ – Γιούνγκερ για να αποκτήσει η Τουρκία πρόσβαση στα θαλάσσια σύνορα του Αιγαίου

Ένα πολύ ενδιαφέρον κείμενο φιλοξενεί σήμερα η εφημερίδα «Δημοκρατία», το οποίο είναι αποκαλυπτικό ως προς τις προθέσεις κάποιων για κοινές περιπολίες Ελλάδος-Τουρκίας. Το παραθέτουμε εξ’ ολοκλήρου:
“Μπορεί ο εκπρόσωπος του Γιούνκερ πριν από λίγες ημέρες να ισχυριζόταν δημόσια ότι ποτέ δεν μίλησε ο πρόεδρος της Κομισιόν για κοινές περιπολίες Ελλάδας και Τουρκίας στο Αιγαίο, όμως ένα έγγραφο εσωτερικής οδηγίας που μοιράστηκε στις 6 Νοεμβρίου επιβεβαιώνει τις αποκαλύψεις της «δημοκρατίας». Το έγγραφο αποκαλύπτει ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο των Μέρκελ-Γιούνκερ για να καμφθούν οι ελληνικές αντιδράσεις και να λειτουργήσει ως ομπρέλα η Frontex, προκειμένου η Τούρκοι να αποκτήσουν πρόσβαση στα ελληνικά σύνορα. Συγκεκριμένα, το έγγραφο (που έφερε στην επιφάνεια το σάιτ Euro2day) αναφέρει ξεκάθαρα ότι η Ε.Ε. θεωρεί την Τουρκία κρίσιμο κρίκο στην επίλυση του Προσφυγικού και πως είναι έτοιμη να της δώσει πολιτικά ανταλλάγματα, ακόμα και μόνο με την υπόσχεση (και όχι την υλοποίηση) της μεταφοράς προσφύγων πίσω στην Τουρκία. Στο κείμενο καταγράφεται πώς πρέπει να χειριστούν τον Έλληνα πρωθυπουργό εν όψει της Συνόδου Κορυφής, που άρχισε χθες στη Μάλτα. Μεταξύ άλλων, αναφέρεται:
  1. Πρέπει να επιμείνουμε σε δύο σημεία: Ότι η Ελλάδα έχει πολλά να κερδίσει από το Action Plan της Ε.Ε.-Τουρκίας για τους πρόσφυγες και να υποστηρίξουμε ότι έτσι θα αποσυμπιεστούν τα σύνορά της.
  2. Η Τουρκία δεν πρόκειται να δράσει απλά γιατί της το ζητήσαμε και γιατί αναγνωρίζουμε το βάρος που επωμίζεται. Θα πρέπει να τη βοηθήσουμε και να εμπλακούμε με την Τουρκία και σε πολιτικό επίπεδο.
  3. Να μεταφέρουμε, όμως, και στον κ. Τσίπρα ότι δεν θα λάβει «δώρα» η Τουρκία και πως η εφαρμογή του Action Plan θα γίνει βήμα βήμα. Να πούμε ότι τα καίρια ζητήματα όπως η απελευθέρωση της βίζας και το άνοιγμα των κεφαλαίων ένταξης, θα προχωρήσουν μόλις λάβουμε δεσμεύσεις από την Άγκυρα για την επιστροφή προσφύγων.
  4. Να αναδείξουμε τον πνιγμό προσφύγων ως το νούμερο ένα πρόβλημα, για να προβάλουμε τη στάση μας για κοινή ακτοφυλακή Ελλάδας-Τουρκίας και να πούμε ότι εάν δεν γίνει αυτό, τότε θα υπάρχουν κενά τα οποία θα εκμεταλλεύονται οι δουλέμποροι με τραγικές συνέπειες.
  5. Να αναγνωρίσουμε ότι υπάρχουν εδαφικές διαφορές ακόμα μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας και να ζητήσουμε από τον κ. Τσίπρα να μας πει αν θα είναι πιο άνετος, εάν οι κοινές περιπολίες στο Αιγαίο γίνουν με τη Frontex να παίζει έναν μεγαλύτερο ρόλο.
Εντύπωση προκαλεί ακόμη ένα σημείο, στο οποίο αναφέρεται πως σε έκτακτη Σύνοδο Κορυφής Ε.Ε.-Τουρκίας «η θέση μας θα είναι ότι η Τουρκία δεν στέλνει συνειδητά και σκοπίμως πρόσφυγες μέσω Ελλάδας, όπως η Ελλάδα κάνει στη FYROM»!”.
Ο «Φιλέλληνας» Γιούνκερ, ο καταγόμενος από το τόσο… ένδοξο ιστορικά Λουξεμβούργο, ο θρασύς τύπος που ζητάει κοινές περιπολίες Ελλάδας-Τουρκίας στα χωρικά μας ύδατα, δείχνει για πολλοστή φορά την αντίληψη που αυτός και οι όμοιοί του έχουν για την Πατρίδα μας. Εκτός από κοινωνικό πειραματόζωο για τις δοκιμές μνημονιακών συνταγών, την βλέπουν και ως το εξιλαστήριο θύμα για την μετατροπή της αρχικά σε μια απέραντη αποθήκη ανθρωπίνων ψυχών και αργότερα σε μια τεράστια πολυπολιτισμική χοάνη, όπου ο ομοιογενής Λαός της θα έχει μετατραπεί σε ετερογενή πληθυσμό προερχόμενο από διάφορες περιοχές της υφηλίου.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Γονυπετείς ενώπιον της «παράγκας Μπάμπη» οι συριζαίοι για τους διαλόγους με τους τρομοκράτες

Ολίγον από παράγκα Σαμαρά θύμισε η στάση της κυβερνήσεως Τσίπρα εμπρός στις αποκαλύψεις για την δράση του στελέχους του Σύριζα, Πάνου Λάμπρου, στην εξυπηρέτηση τρομοκρατών. Ο εν λόγω... μορφονιός του Σύριζα, θυμίζουμε, είχε συγκλονιστικές συνομιλίες με μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων, όπου ξεκάθαρα φαίνεται ότι εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους.
Οι διάλογοι προέρχονταν από υποκλοπές της ΕΥΠ και η γνησιότητά τους ουδέποτε αμφισβητήθηκε. Αντιθέτως, παρέμεναν στα συρτάρια των κυβερνώντων επί μήνες, άγνωστο γιατί. Τώρα, επ’ ευκαιρία της καταθέσεως Πανούση και με χρήση του γνωστού κυκλώματος των δικαστηρίων, το οποίο διαρρέει στοιχεία δικογραφιών σε ΜΜΕ, οι συνομιλίες αυτές βγήκαν στη δημοσιότητα. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ => ΕΔΩ!!!

Αναρχικοί βεβήλωσαν παρεκκλήσι στην Θεσσαλονίκη και έσβησαν με σπρέι τα πρόσωπα των Αγίων! Πλήρης αδιαφορία από Αρχές και ΜΜΕΑντιεξουσιαστές κατέστρεψαν τις εικόνες από το παρεκκλήσι της Αγίας Κατερίνης στην Εγνατία. Οι γνωστοί - άγνωστοι ξεκίνησαν την πορεία τους από την Καμάρα και στο πέρασμα τους ζωγράφισαν το γνωστό σήμα τους σε παρεκκλήσι και έσβησαν τα πρόσωπα των Αγίων από τις εικόνες. 


Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που οι προστατευόμενοι του συστήματος προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες. Οι αντιεξουσιαστές εδώ και αρκετό καιρό με μεθοδικότητα καταστρέφουν ναούς και εκκλησίες με απώτερο σκοπό την αποχριστιανοποίηση της ελληνικής κοινωνίας....>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ => ΕΔΩ!!!


3,5 χρόνια φυλάκιση στη σύζυγο πρώην υπουργού του κλεφτοΠΑΣΟΚ για απάτη και πλαστογραφίαΗ ιστορία που εκτυλίχθηκε στις δικαστικές αίθουσες δεν διεκδικεί καμιά πρωτοτυπία, αφού το θύμα της απάτης επεδίωκε, με νόμιμα μέσα, το διορισμό του και η απατεώνισσα, που την κορόιδευε από το 2006, ετύγχανε γνωστή δικηγόρος. Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι ο γεγονός ότι η δικηγόρος, που καταδικάστηκε πρωτόδικα σε 3,5 χρόνια φυλάκιση, ήταν σύζυγος του πρώην υπουργού Φ. Πετσάλνικου.
Το θύμα διέθετε πολλά τυπικά προσόντα και όταν διαπίστωσε ότι κάτι στραβό υπήρχε στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του ΑΣΕΠ, θεώρησε καλό να αποταθεί σε δικηγόρο, που «διέθετε και πολιτικό μέσο». Το αποτέλεσμα ήταν όχι μόνο να μην διοριστεί, αλλά να χάσει επιπλέον και ένα σεβαστό ποσό σε αμοιβές και έξοδα, αφού η δικηγόρος έφτασε στο σημείο να πλαστογραφήσει μέχρι και ΦΕΚ, που ανακοίνωνε το διορισμό της, χωρίς να διστάσει να την καλέσει ακόμα και για ορκωμοσία στην Αθήνα!
Μια πρώτη παρατήρηση είναι ότι το σύστημα της διαφθοράς και της διαπλοκής, που εν συντομία αποκαλείται «σάπιο πολιτικό κατεστημένο», έχει πολύ βαθιές ρίζες και στηρίζεται σε εδραιωμένες πλέον πεποιθήσεις στη συνείδηση των αφελών. Όλο το διεφθαρμένο μεταπολιτευτικό κράτος του αστικού κοινοβουλευτισμού, έχτισε ένα πλέγμα πελατειακών σχέσεων, ακριβώς για να στηρίξει τη διαιώνισή του στην εξουσία και να διασφαλίσει στο διηνεκές την απολαβή των προνομίων που απορρέουν από αυτή. Αυτό το σύστημα έκανε καραμέλα και θεοποίησε τη «δημοκρατία», την οποία δεν διστάζει όμως να βιάζει σε κάθε ευκαιρία. Πρόκειται για μια δημοκρατία – λάστιχο, προσαρμοσμένη κάθε φορά στην εξυπηρέτηση των προσωπικών συμφερόντων μιας πολιτικής ολιγαρχίας.
Σα δεύτερη σκέψη έρχεται ότι, αυτή ακριβώς η πολιτική ολιγαρχία, άσχετα από κόμμα και χρώμα που υπηρετεί, λειτουργεί με κανόνες του οργανωμένου εγκλήματος, προστατεύοντας τα μέλη της, ακόμα και όταν ανήκουν σε διαφορετικές «οικογένειες». Πόσα και πόσα δεν είναι τα σκάνδαλα, που καταγγέλθηκαν κατά καιρούς, αλλά όταν έφτασαν στη βουλή, αυτή αρνήθηκε να άρει την ασυλία των μελών της, επικαλούμενη τη «δημοκρατία»!
Αυτό φυσικά και δεν ισχύει για τους Εθνικιστές βουλευτές, οι οποίοι ούτως ή άλλως είναι εκτός «δημοκρατικού τόξου» και αρκεί να στραβοκοιτάξουν κάποιον για να βρεθούν υπόδικοι, πάλι στο όνομα της «δημοκρατίας τους». Το μείζον λοιπόν δεν είναι η καταδίκη της συζύγου του τελειωμένου πασόκου Πετσάλνικου ούτε η απόλυτη αποσιώπηση της ιστορίας από τα συναλλασσόμενα με τη διαφθορά ΜΜΕ, αλλά η οσμή σαπίλας που αναδύει ένα καθεστώς που πεθαίνει. Το πελατειακό μεταπολιτευτικό κατεστημένο δυστυχώς εξακολουθεί να εξαπατά τους αφελείς και να υφαρπάζει την ψήφο τους. Σήμερα περισσότερο από ποτέ οι Έλληνες πρέπει να σταματήσουν να είναι «πελάτες» και να αισθανθούν κομμάτι της Λαϊκής Κοινότητας.
Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα στρέφεται εναντίον της σήψης και αυτός είναι ο λόγος που όλοι οι ποιλιτικάντηδες το συκοφαντούν, το διώκουν, το δολοφονούν. Όσο οι Έλληνες αφυπνίζονται και πυκνώνουν τις τάξεις μας, τόσο αδυνατίζουν το τέρας της διαφθοράς. Ο Αγώνας συνεχίζεται αμείωτος μέχρι την τελική Νίκη.  ΠΗΓΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2459727197366627310

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item