Widgets

Η ΕΥΡΩΠΗ τα δίνει ΟΛΑ στην ΤΟΥΡΚΙΑ.. ΝΑΙ σε ΟΛΑ και ο ΤΣΙΠΡΑΣ! ΑΠΟΘΗΚΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ η ΠΑΤΡΙΔΑ μας




Οι Ευρωπαίοι τα δίνουν όλα στην Τουρκία και μετατρέπουν την Ελλάδα σε αποθήκη λαθρομεταναστών - Σύμφωνος σε όλα ο Τσίπρας



Την τροποποίηση της Συνθήκης Σένγκεν, που θα μετατρέψει την Πατρίδα μας σε αποθήκη λαθρομεταναστών, έκανε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άνθρωπος των αμερικανών, Ντόλαντ Τούσκ.
Είχαμε γράψει προ ημερών για την πρόθεση των ευρωπαίων να σφραγίσουν τα σύνορά τους, υπό το φόβο της ισλαμικής απειλής. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα μία ουσιαστική κατάργηση της Συνθήκης Σένγκεν, αφού όλα τα κράτη θέλουν να επιβάλλουν ελέγχους ακόμα και στους ευρωπαίους που μετακινούνται από χώρα σε χώρα.
Προσερχόμενος, λοιπόν, στην σημερινή Σύνοδο Κορυφής, ο Τούσκ, δήλωσε: «Ας μην είμαστε αφελείς. Εμείς έχουμε την ευθύνη και το καθήκον να προστατέψουμε τα εξωτερικά σύνορα της Ευρώπης. Δεν είναι υποχρέωση καμίας τρίτης χώρας να το κάνει. Αν δεν φυλάξουμε τα εξωτερικά μας σύνορα η ζώνη Σένγκεν θα γίνει ιστορία».
Οι Ευρωπαίοι τα δίνουν όλα στην Τουρκία και μετατρέπουν την Ελλάδα σε αποθήκη λαθρομεταναστών - Σύμφωνος σε όλα ο Τσίπρας
Για όποιον δεν το κατάλαβε, ο Τούσκ ουσιαστικά έριξε ένα «καρφί» προς την ιδεοληψία των κυβερνώντων (είτε συριζαίων, είτε νεοδημοκρατών, είτε «πατριωτών» των Ανέλ) που επιμένουν να διατηρούν ανοιχτά τα σύνορα της χώρας. Όποια χώρα, λοιπόν, έχει χαχόλους και υποχείρια ως κυβερνώντες θα γίνει αποθήκη λαθρομεταναστών, αφού η Συνθήκη Σένγκεν θα καταργηθεί γι’ αυτές.
Θυμάστε όταν ο Πάνος Καμμένος μας έλεγε ότι υπέγραψε το Μνημόνιο γιατί αλλιώς η χώρα θα γινόταν αποθήκη λαθρομεταναστών; Ε, τώρα και αποθήκη και Μνημόνιο. Ζήτω ο προεδροπάνος!
Υ.Γ. Στα δώρα που δώσαν οι Ευρωπαίοι στην Τουρκία προκειμένου να σταματήσει να στέλνει λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, σύμφωνος ήταν και ο Τσίπρας. Εντός των δώρων ήταν και η προδοσία της Κύπρου, αλλά και πολλά δισεκατομμύρια ευρώ που θα κληθεί να πληρώσει η Ευρώπη και η Ελλάδα. Και, βεβαίως, διαφορά δεν πρόκειται να δούμε στο θέμα των λαθρομεταναστών, αφού οι τούρκοι δεν... φημίζονται για τις συμφωνίες που τηρούν. Αλλιώς θα τηρούσαν και το σύμφωνο επανεισδοχής που έχουν με την Ελλάδα από το  2002! ΠΗΓΗ



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => ΒΙΝΤΕΟ ΖΙΡΙΝΟΦΣΚΙ: «ΕΛΛΑΣ και ΡΩΣΙΑ μπορoύμε ΜΑΖΙ να ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ τους τούρκους» (Θα πετάξουμε τους τούρκους έξω από την Κύπρο και θα μπούμε στην Κωνσταντινούπολη!)

Ολιγωρεί η Ευρώπη μπροστά στους εκβιασμούς της Τουρκίας για το λαθρομεταναστευτικό - Αντί για κυρώσεις, χαρίζει δισεκατομμύρια


Σήμερα πρόκειται να πραγματοποιηθεί η Σύνοδος Κορυφής Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας για το θέμα των λαθρομεταναστών. Η εφημερίδα Guardian φιλοξένησε στις σελίδες της άρθρο περί του ζητήματος, όπου γίνεται μία πρώτη καπιταλιστική παραδοχή για την κατάντια της ευρωπαϊκής ηγεσίας, η οποία έχει φτάσει στο σημείο να παρακαλάει τους τούρκους για το θέμα των λαθρομεταναστών, αντί να την τιμωρήσει σφόδρα για το τουρκικό παρακράτος που γεμίζει την Ελλάδα με εκατομμύρια λαθρομεταναστών.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα, «στα μέτρα της Άγκυρας επιχειρεί ο Ντόναλντ Τουσκ να «ράψει» το πλαίσιο που θα συμφωνηθεί στην έκτακτη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Τουρκίας». Μάλιστα αναφέρεται σε δήλωση πρεσβευτή μεγάλης ευρωπαϊκής χώρας, ο οποίος λέει, αναφερόμενος στα τρία δισεκατομμύρια που θα λάβει η Τουρκία«Το ποσό που προσφέρουμε είναι γελοίο. Έχουμε γονατίσει και παρακαλάμε τους τούρκους να κλείσουν τα σύνορά τους».
Συγκεκριμένα, το προσχέδιο που προωθείται από τις Βρυξέλλες, επιχειρεί να δεσμεύσει τα κράτη-μέλη να στηρίξουν οικονομικά την Τουρκία στο ζήτημα της προσφυγικής κρίσης,  ενώ η Κομισιόν αξιώνει και από την ημικατεχόμενη Κύπρο να συμβάλει με το ποσό των 2,8 εκατ. ευρώΥπάρχει δε και ένα άλλο ντροπιαστικό, για την Ελλάδα, ζήτημα, αφού σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο» της Κύπρου, το προσχέδιο παραβιάζει κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας, προβαίνοντας σε ονομαστική αναφορά για «ξεπάγωμα» πέντε τουρκικών διαπραγματευτικών κεφαλαίων που έχει μπλοκάρει μονομερώς η Κύπρος, το 2009.
Όλα αυτά την ίδια ώρα που το τουρκικό παρακράτος με την ανοχή (αν όχι την συνεργασία) των τουρκικών αρχών, φορτώνει μέρα μεσημέρι εκατομμύρια λαθρομετανάστες, τους οποίους χρησιμοποιεί ως όπλο εναντίον της Ελλάδος. 
Η Ευρωπαϊκή Ένωση, ακόμα και εφόσον απαρτίζεται από δειλούς, οφείλει να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία και να πλήξει άμεσα, μαζί με τους Ρώσους, την Τουρκία. Αυτό θα λήξει και το ζήτημα του Ισλαμικού Κράτους και θα μειώσει εμφανώς τις ροές των λαθρομεταναστών, αφού πλέον δεν θα υφίσταται ζήτημα πολέμου στη Μέση Ανατολή.  ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ !!! => Οι ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΌΜΕΝΟΙ του ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ SYRIZA μας ΑΠΕΙΛΟΥΝ μέσα στην ΠΑΤΡΙΔΑ μας...
Δημοσκόπηση Κάπα Research: Καλπάζει η Χρυσή Αυγή, διαλύονται τα αποκόμματα του Μνημονίου!

Η πρώτη δημοσκόπηση μετά τις πρόσφατες εκλογές μόλις δημοσιεύτηκε από την εταιρεία Κάπα Research για λογαριασμό της εφημερίδος «Το Βήμα».
Πριν εγκύψουμε στην εκτίμηση ψήφου για έκαστο κόμμα, αξίζει να παρατηρήσουμε ότι η εταιρεία προέβη σε σημαντικές μεθοδολογικές αλλαγές, αφού για πρώτη φορά όσοι τους έκλεισαν το τηλέφωνο ή απάντησαν ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν προσμετρώνται κανονικά.
Αυτό επισήμως γίνεται ως μία προσπάθεια να αντιμετωπιστούν τα συνεχή σφάλματα των δημοσκοπήσεων, όμως στην πραγματικότητα πρόκειται για μία προσπάθεια δημιουργίας μίας νέας κατηγορίας, όπου θα κρύβονται οι ψήφοι της Χρυσής Αυγής. Κοινώς, όταν κάποιος ερωτηθεί και απαντήσει «Χρυσή Αυγή» θα του το κλείνουν και θα τον σημειώνουν ότι «δεν θα ψηφίσει».

Πάμε, όμως, και στα ποσοστά, όπου ξεκάθαρα φαίνεται ότι άπαντες κατακρημνίζονται, ενώ η Χρυσή Αυγή βιώνει άλλη μία άνοδο στα ποσοστά της, τα οποία με την πρέπουσα αναγωγή εγγίζουν τα ποσοστά των ευρωεκλογών. Συγκεκριμένα, ο Σύριζα με αναγωγή χάνει 6 ποσοστιαίες μονάδες, πέφτοντας στο 30%, ενώ η ΝΔ παραμένει πάρα πολύ μακριά από την προοπτική εξουσίας και σε συνδυασμό με τον τραγέλαφο των εσωκομματικών εκλογών συντόμως θα βιώσει καθίζηση. Ενδεικτικό είναι ότι το 39,2% των πολιτών εκτιμά ότι το κόμμα θα έχει την τύχη του ΠΑΣΟΚ.
Η Χρυσή Αυγή παίρνει ένα 5,6%, το οποίο με την πρέπουσα αναγωγή επί των εγκύρων αποκαλύπτεται ότι είναι 9,4%! Το Πασόκ, το ΚΚΕ βρίσκονται σε σταθερά χαμηλά ποσοστά πέριξ του 4%, ενώ Ποτάμι, Ανέλ και Ένωση Κεντρώων εμφανίζονται εκτός βουλής, δείγμα ότι ο Λαός δεν εκτιμά τα δεκανίκια του μνημονίου.  ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: SYRIZO-ΚΡΑΤΟΣ ΕΛΕΕΙΝΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ: Άφησαν Ελληνίδα να πεθάνει αβοήθητη για να περιθάλψουν αφγανή λαθρομετανάστρια!

Μαζική συμμετοχή στην ημερίδα της Χρυσής Αυγής για τον πρωτογενή τομέα στην Χρυσούπολη Καβάλας - Φωτορεπορτάζ

Το Σάββατο 28/11 διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία, στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Ειρήνη, η πρώτη ενημερωτική ημερίδα στο νομό Καβάλας με θέμα τον πρωτογενή τομέα και τις προτάσεις της Χρυσής Αυγής για την ανάπτυξη του τομέα και διέξοδο από τον φαύλο κύκλο της ύφεσης.
Πλήθος αγροτών και κτηνοτρόφων αλλά και φίλων του κινήματος μας από το νομό Καβάλας παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, για να αφουγκραστούν τις προτάσεις των Εθνικιστών, που άλλωστε αποτελούν και την μόνη αληθινή ελπίδα για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες και όχι στους τοκογλύφους...>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ - ΦΩΤΟ -> ΕΔΩ!!


Αλεξάντερ Ντούγκιν: Η αθρόα λαθρομετανάστευση θα σημαίνει το τέλος της Ευρώπης - Το Ισλαμικό Κράτος είναι δημιούργημα των αμερικανών

Ο εξ απορρήτων του Βλαντιμίρ Πούτιν μιλάει για το «προϊόν» Ισλαμικό κράτος, για την στρατηγική που χαράσσει η Ρωσία για την Τουρκία και για την διεθνή τρομοκρατία που θα εξαφανίσει την Ευρώπη την ώρα που η Αμερική παίζει σημαντικό ρόλο στα γεγονότα.
Η κατάσταση στην Ρωσία μετά την τρομοκρατική ενέργεια στο ρωσικό αεροπλάνο που το ανατίναξε στον αέρα στον ουρανό του Σινά αλλά και την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού στην Συρία μοιάζει εκρηκτική.
Oι αποφάσεις για την αντιμετώπιση της κρίσης που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Τουρκία και την Ρωσία είναι κρίσιμες και παίρνονται καθαρά από το στενό περιβάλλον του Βλαντιμίρ Πούτιν και τον ίδιο τον ρώσο πρόεδρο που όλοι πια λένε ότι λειτουργεί σαν «λύκος» στρέφοντας μόνο το βλέμμα του σε συγκεκριμένα πρόσωπα τα οποία εμπιστεύεται όταν έρχεται η ώρα των αποφάσεων στρατηγικής.
Ο Αλεξάντερ Ντούγκιν είναι ο εξ απορρήτων σύμβουλος του Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο άνθρωπος που ξέρει να μιλάει στο αυτί του ρώσου προέδρου και που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων σε όλες τις κρίσιμες αποφάσεις του ρώσου ηγέτη....>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!

Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης: 752.941 απρόσκλητοι εισήλθαν στην Ελλάδα μέχρι τις 26 Νοεμβρίου!



Νέα στοιχεία για την κίνηση των εξ’ Ανατολών απρόσκλητων επισκεπτών μας, έδωσε ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης (ΔΟΜ). Πιο συγκεκριμένα, ο συνολικός αριθμός των εισερχομένων στην Ελλάδα –από ξηρά και θάλασσα- μέχρι τις 26 Νοεμβρίου, έφτασε τις 752.941. Εδώ τα στοιχεία: http://migration.iom.int/europe/
Όσον αφορά τους δια θαλάσσης εισερχομένους, έφτασαν τους 721.217 μέχρι τις 25 Νοεμβρίουhttp://missingmigrants.iom.int/sites/default/files/Mediterranean_Update_27_November_1.jpg
Όπως φαίνεται, φέτος δεν το… προλαβαίνουμε το εκατομμύριο. Αλλά δεν πρόκειται να μας… ξεφύγει τέτοιο ρεκόρ του χρόνου! Έτσι Τσιπροκαμμένοι;  ΠΗΓΗ



Θεολογία από άθεους – Κοτζιάς: Ο Αλλάχ έδωσε στο Ιράν αέριο και πετρέλαιο – Στην Ελλάδα ανίκανους πολιτικούς!


Η Ελλάδα είναι εξαιρετικά πλούσια σε φυσικούς πόρους, τους οποίους δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί εξαιτίας της ανικανότητας και της ατολμίας των εγχώριων πολιτικάντηδων, οι οποίοι δεκαετίες τώρα διστάζουν να προχωρήσουν στην άσκηση του δικαιώματος της χώρας μας να ανακηρύξει μονομερώς την Ελληνική ΑΟΖ και να προχωρήσει στην εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων που της χάρισε ο Θεός.
Διαβάστε το νομικό πλαίσιο ανακήρυξης και οριοθέτησης της Ελληνικής ΑΟΖ:
Στο Ιράν, λοιπόν, βρέθηκε ο Κοτζιάς, προκειμένου να συνομιλήσει για την μεταφορά των ιρανικών υδρογονανθράκων. Εκεί είπε το εξής, βαθύτατα ειρωνικό και τραγελαφικό:
«Το Ιράν έχει πλούτο σε πρώτες ύλες. Ο Αλλάχ του χάρισε αέριο και πετρέλαιο. Και εμάς, οι δικοί μας Θεοί, μας δώσανε από παλιά τη ναυτιλία μας. Είμαστε δυο οικονομίες σε πάρα πολλούς τομείς, όπως λέει και ο υπουργός κ. Zarif, συμπληρωματικές»
Δεν θα σταθούμε στην θεολογία του άθεου, αλλά στο ότι την ίδια ώρα που ο Κοτζιάς συνεχίζει την άτολμη πολιτική της μη ανακήρυξης της Ελληνικής ΑΟΖ, φτάνει μέχρι του σημείου να χαίρεται με τον... Αλλάχ που χάρισε στο Ιράν πετρέλαιο.
Ο Αλλάχ, λοιπόν, χάρισε στο Ιράν πετρέλαιο και αέριο, ενώ σε εμάς ανίκανους πολιτικάντηδες που δεν τολμούν να συζητήσουν περί της Ελληνικής ΑΟΖ. ΠΗΓΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 7220870917560816954

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item