Widgets

ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ από το ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΖΟΥΝ μέσα την ΧΛΙΔΗ (..δήθεν περικόπτουν τους μισθούς τους)Οι υποκριτές του πολιτικού συστήματος δήθεν περικόπτουν τους μισθούς τους


Την ώρα που οι Έλληνες ετοιμάζονται να εισέλθουν στο έκτο έτος σκληρών μνημονιακών μέτρων φοροεισπρακτικού χαρακτήρα, οι βουλευτές των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου συμφώνησαν με πολιτικάντικη υποκρισία σε ανεπαίσθητη μείωση της βουλευτικής τους αποζημίωσης, εκφράζοντας την διαμαρτυρία τους ότι η βουλευτική αποζημίωση δεν αρκεί για να ασκούν τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα!
Έγινε μάλιστα λόγος για την ενθάρρυνση του «αντικοινοβουλευτικού» κλίματος στην κοινωνία και για λαϊκισμό ο οποίος πλήττει την εικόνα των σκληρά εργαζομένων βουλευτών!
Γιατί όμως συντάχθηκαν με την εισηγητική έκθεση του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, η οποία πράγματι, προβλέπει μικρές έως ανεπαίσθητες μειώσεις; Διότι όπως εξήγησαν συμφωνώντας οι βουλευτές του αντισυνταγματικού τόξου, πρέπει να δοθεί η εντύπωση στον Ελληνικό Λαό πως οι βουλευτές και οι υπάλληλοι της Βουλής διάγουν μια πολύ σκληρή καθημερινότητα!
Προς εξαπάτηση της κοινής γνώμης μάλιστα, οι εργολάβοι της ενημέρωσης έσπευσαν να παρουσιάσουν την είδηση «μαχαιριού» 10% στη βουλευτική αποζημίωση, καθώς και μειώσεις στο κονδύλι για τα έξοδα κίνησης των βουλευτών αλλά και για τη μίσθωση των βουλευτικών ΙΧ: πλέον θα μισθώνονται πετρελαιοκίνητα οχήματα.
Η Χρυσή Αυγή τάσσεται σταθερά υπέρ της κατάργησης των βουλευτικών προνομίων, υλικών και άλλων. Επιπρόσθετα και έχοντας συμμετάσχει σε τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις χωρίς ούτε μισό ευρώ κρατικής χρηματοδότησης (η Βουλή έχει αποφασίσει την αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης προς το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή), το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα αποδεικνύει στην πράξη πως οι αιτιάσεις βουλευτών και κομμάτων είναι αστείες και αβάσιμες.
Αφού λοιπόν η Χρυσή Αυγή μπορεί, τότε γιατί δεν μπορούν τα υπόλοιπα κόμματα τα οποία σημειωτέον, δεν έχουν ποτέ υποστεί τον έλεγχο των αρμόδιων ελεγκτικών αρχών; ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => Από το '74 και μετά μας Κυβερνούν Ανθέλληνες, Ξενόδουλοι και Συμμορίες Βολεμένων του Σάπιου Συστήματος

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Τα σπίτια των Ελλήνων βορά στα κοράκια του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος!

Αργά το βράδυ, ξημερώνοντας 17η Νοεμβρίου, έκλεισε, όπως πληροφόρησε ο Τσακαλώτος, η «συμφωνία» με τους «δανειστές». Αυτά που συμφωνήθηκαν θα κατατεθούν σήμερα Τρίτη στη Βουλή, με σκοπό να ψηφιστούν την Πέμπτη, δηλαδή με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.
Στο Χίλτον, λοιπόν, χθες επήλθε συμφωνία σχετικά με τους πλειστηριασμούς ακινήτων και την άρση της προστασίας της πρώτης κατοικίας, ενώ το ζήτημα με τη διαχείριση των κόκκινων δανείων μετατίθεται για το Δεκέμβριο, μαζί με την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.
Γράφαμε, μόλις πριν λίγο καιρό, για το ζήτημα: «Για να το πούμε με απλά λόγια, έχει ήδη επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ της κυβερνήσεως και των distress funds, τα οποία θα αναλάβουν τα «κόκκινα δάνεια». Επειδή, κάποια σπίτια, παραπήγματα επί το πλείστον δεν τους συμφέρει να τα κατασχέσουν, θα επιβληθεί ενοίκιο στους πρώην ιδιοκτήτες τους. Θα τεθεί, λοιπόν, ένα όριο βάσει αντικειμενική αξίας και κάτω από αυτό το όριο θα προστατεύεται η πρώτη κατοικία, με τον τρόπο που μόλις είπαμε. Βέβαια, αυτό το όριο θα τεθεί ώστε να αφορά αποκλειστικά και μόνο αυτά τα σπίτια και κανένα άλλο. Έτσι, η πρώτη κατοικία των Ελλήνων θα τεθεί και επισήμως στη διάθεση των όρνεων του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος.»
Οι πληροφορίες που διαρρέουν από πλευράς κυβέρνησης στα ΜΜΕ σχετικά με το περιεχόμενο της χθεσινοβραδινής συμφωνίας, επιβεβαιώνουν πλήρως τα λεγόμενά μας. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Το Βήμα»: «Το νέο πλαίσιο προστασίας από πλειστηριασμούς αναμένεται να προσφέρει βέβαιη προστασία για μεικτά εισοδήματα από 8.180 για τον άγαμο, 13.917 για το ζευγάρι και 20.639 ευρώ για τετραμελή οικογένεια και για αντικειμενική αξία ακινήτου ως 170.000 ευρώ. Πρόκειται για το 25% των δανειοληπτών με κόκκινα στεγαστικά, περίπου 100.000 δάνεια.»
Όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας, τα όρια που τέθηκαν αφορούν σπίτια, των οποίων η κατάσχεση είναι ασύμφορη για τις τράπεζες και για οικογένειες με εισοδήματα πείνας ή «ευπαθείς» που παραδοσιακά δεν δηλώνουν τίποτα. Πρόκειται συνεπώς για μία ακόμα δυσάρεστη επιβεβαίωση της Χρυσής Αυγής, η οποία έχει πολλάκις προειδοποιήσει για τους σκοπούς της μνημονιακής εξουσίας και τον τρόπο για την έξοδο από τα μνημόνια.
Σχετικά με το ζήτημα το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγή εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Τα μνημονιακά ανδρείκελα του Σύριζα έδωσαν και την πρώτη κατοικία του Έλληνα πολίτη στα κοράκια της τρόικα. Ο λαός έχει υποχρέωση να αντιδράσει στο ξεπούλημα των πάντων και με πρωτοπόρο την Χρυσή Αυγή να απαντήσει στην ανθελληνική πολιτική κυβέρνησης και τοκογλύφων»  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! => ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ - ΝΑΙ στην ΕΥΡΩΠΗ των ΕΘΝΩΝ - ΟΧΙ στην ΛΑΙΛΑΠΑ της ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

Γιάννης Λαγός: Η Χρυσή Αυγή είναι η φωνή των Ελλήνων


Ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς, Γιάννης Λαγός έδωσε μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη στον δημοσιογράφο Δήμο Τσαπαλιάρη.
Ο Συναγωνιστής σχολίασε τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, την ασύμμετρη απειλή της λαθρομετανάστευσης, τις τουρκικές προκλήσεις στην Θράκη, το επεισόδιο με τον Κουμουτσάκο, την σκευωρία και την δίκη - παρωδία, τα οικονομικά του κόμματος που στηρίζονται αποκλειστικά στις εισφορές μελών και βουλευτών και τις προτάσεις για εθνική ανασυγκρότηση, τονίζοντας ότι η Χρυσή Αυγή είναι η φωνή των Ελλήνων!  ΠΗΓΗ
Όχι στην ισλαμική τρομοκρατία: Δυναμική παρουσία Χρυσής Αυγής και Εθνικού Λαϊκού Μετώπου στο Παρίσι - Φωτορεπορτάζ


Λίγες ώρες μετά τις αιματηρές επιθέσεις στην Γαλλική πρωτεύουσα από τους τρομοκράτες του ISIS κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής και του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου βρέθηκε στο Παρίσι μαζί με Εθνικιστές από όλη την Ευρώπη για να συζητήσει για την απειλή που δέχεται η Ήπειρος μας, αλλά και τις λύσεις που μόνο τα Εθνικιστικά Κινήματα μπορούν να προσφέρουν.
Συγκεκριμένα, στο 2ο Ευρωπαϊκό Κογκρέσο που διοργανώθηκε από την Γαλλική Εθνικιστική οργάνωση, Groupe Union Défense, συμμετείχαν με ομιλητές ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή και το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) όπου μετέφεραν την κατάσταση από τα δύο Ελληνικά κράτη.
Ο Συναγωνιστής Άγγελος Ιωάννου, υπεύθυνος κοινοβουλευτικού έργου, μίλησε για την εισβολή που δέχεται η χώρα μας, με τις ευλογίες της κυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου, από τους εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες που σε συνδυασμό με τις καταστρεπτικές μνημονιακές πολιτικές που έχουν εξοντώσει τους Έλληνες απειλούν πληθυσμιακή σύσταση της χώρας μας αλλά και την υπόσταση των κρατών - εθνών της Ευρώπης....>>> ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!


Μήνυμα Τσίπρα προς αφέντη Νταβούτογλου λίγο πριν την επίσκεψη: Πάρτα όλα δικά σου!

Άρθρο στην τουρκική εφημερίδα Sabah έγραψε ο Τσίπρας εν όψει της επισκέψεώς του στην Τουρκία για να δει τον Ερντογάν και τον Νταβούτογλου. Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε σήμερα, λίγες ώρες πριν ο Τσίπρας αναχωρήσει με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για την Τουρκία.
Προ του οποιουδήποτε σχολιασμού, παραθέτουμε τα επίμαχα αποσπάσματα από το άρθρο του Τσίπρα:
Ασφάλεια στο Αιγαίο: «Η ασφάλεια στην περιοχή μας, δεν μπορεί να διασφαλιστεί χωρίς την ασφάλεια στο Αιγαίο. Αυτό δεν μπορεί να γίνει υπό την απειλή του πολέμου ή μέσω της αύξησης των παραβιάσεων του ελληνικού εναέριου χώρου. Ένα από τα πρώτα βήματα αυτής της κυβέρνησης ήταν να συμφωνήσουμε με την Τουρκία για την αναζωογόνηση του διαλόγου για τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης. (…) Μόνο με την εξασφάλιση σχέσεων καλής γειτονίας με βάση το διεθνές δίκαιο μπορούμε να οικοδομήσουμε γερά θεμέλια για τη μελλοντική μας συνεργασία».
Κυπριακό: «ένα ελεύθερο κράτος, μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που εξασφαλίζει την ασφάλεια και την ευημερία του λαού του -Ελληνοκυπρίων, Τουρκοκυπρίων και άλλων κοινοτήτων. Δεν μπορεί να υπάρξει ασφάλεια υπό την απειλή του πολέμου και των συνεχών εναέριων παραβιάσεων, για αυτό είναι απαραίτητος ο διάλογος ώστε οι γειτονικές σχέσεις να διέπονται από διεθνείς κανονισμούς».
Λαθρομετανάστες: «χωρίς ειρήνη στη Συρία και στο Ιράκ και χωρίς σταθερότητα στο Αφγανιστάν, δεν υπάρχει προοπτική επιστροφής των πολιτών αυτών των χωρών στην πατρίδα τους ώστε να δοθεί τέλος στην κρίση. Αποτελεί επιτακτική ανάγκη η συνεργασία για τη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών με τρόπο ανθρώπινο και αποτελεσματικό. Η Τουρκία έχει υποστεί ένα τεράστιο κοινωνικό και οικονομικό βάρος για να στηρίξει τους εκατομμύρια πρόσφυγες, ενώ και τα ελληνοτουρκικά σύνορα έχουν δεχτεί εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες που καταστούν την κατάσταση μη βιώσιμη».
Κοινές περιπολίες: «ένα κρίσιμο στοιχείο αυτής της συμφωνίας είναι η ενίσχυση της ελληνοτουρκικής συνεργασίας. Πρέπει να μιλήσουμε περισσότερο για το πώς θα καταπολεμηθούν τα δίκτυα διακίνησης, την εφαρμογή της μεταξύ μας διμερούς συμφωνίας επανεισδοχής και για το πώς θα συντονιζόμαστε και θα συνεργαζόμαστε σε επίπεδο υπηρεσιών μετανάστευσης, αστυνομίας και ακτοφυλακής».
Ο Τσίπρας επιμένει να μην αναφέρει το αδιάψευστο (ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ) γεγονός ότι πίσω από τις ροές των λαθρομεταναστευτικώ ροών κρύβεται το τουρκικό παρακράτος. Αντιθέτως, παραβλέπει τα τεράστια έσοδα που έχει η Τουρκία από το δουλεμπόριο και φτάνει στο σημείο να κάνει λόγο για το «κόστος» που πληρώνει η Τουρκία, δικαιολογώντας έτσι τα λεφτά που θα δώσει η Ελλάδα του Μνημονίου στην Τουρκία. Επιπλέον των παραπάνω στην ουσία προαναγγέλει τις κοινές περιπολίες στο Αιγαίο και την παράδοση της Εθνικής μας Κυριαρχίας, κάνοντας λόγο για συνεργασία ακτοφυλακών.
Όσον αφορά τις γενικόλογες και ανέξοδες αναφορές στο casus belli και τις παραβιάσεις στο Αιγαίο, είναι άνευ αντικειμένου, αφού απλώς οι τούρκοι θα τις αγνοήσουν. Άρα είναι και άνευ κάποιας ουσιαστικής αξίας.
Μεγάλης αξίας, όμως, είναι η αναφορά Τσίπρα στο Κυπριακό. Εκεί φαίνεται ξεκάθαρα η προδοσία, αφού ο πρωθυπουργός της χώρας συντονίζεται με τις τουρκικές θέσεις για επικύρωση του σχεδίου Ανάν ΙΙ, που κάνει λόγο για διζωνική – δικοινοτική ομοσπονδία, την οποία έθεσε και εν είδει εκβιασμού ο ΟΗΕ ως προϋπόθεση για εκμετάλλευση του φυσικού πλούτου της χώρας.
Και το καλύτερο για το τέλος... Η Τουρκία παραβιάζει όλους τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μάλιστα εις βάρος της Πατρίδας μας. Έχει αλυτρωτικές βλέψεις, λειτουργεί παρακρατικούς – «μειονοτικούς» σχηματισμούς εντός ελληνικού εδάφους και συντονίζει όλο το ανθελληνικό τόξο που περικυκλώνει τη χώρα. Ποια είναι, λοιπόν, η άποψη του πρωθυπουργού της Ελλάδας για την ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση; Ιδού:
«Η Ελλάδα υποστηρίζει τη διαδικασία αυτή, αναγνωρίζοντας τα αμοιβαία οφέλη της για την ΕΕ και την Τουρκία, καθώς και τη σημασία της για τις διμερείς σχέσεις και την ευρύτερη περιοχή».  Κώστας Αλεξανδράκης
Τεράστια καταστροφή και πάλι στο Ιόνιο: Δύο νεκροί από τον φονικό σεισμό στη ΛευκάδαΔεν έχει περάσει πολύς καιρός από την προηγούμενη σεισμική δόνηση που συγκλόνισε τις Ιονίες Νήσους, προκαλώντας τεράστιες καταστροφές και αφήνοντας πάρα πολύ κόσμο άστεγο.
Τελικώς, από ότι φαίνεται, δεν έγιναν οι απαραίτητες, από το κράτος, ενέργειες και έτσι σήμερα έχουμε και άλλα πλήγματα από έναν ισχυρό, αλλά μικρότερο σε σύγκριση σεισμό. Συγκεκριμένα, σεισμική δόνηση της τάξεως των 6,1 μονάδων της κλίμακας Ρίχτερ χτύπησε και πάλι τα Ιόνια με επίκεντρο στο νοτιοδυτικό ακρωτήριο της Λευκάδας, 23 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πόλης της Λευκάδας.
Ο τραγικός απολογισμός ανέρχεται ήδη στους δύο νεκρούς και εκτεταμένες υλικές ζημιές σε ολόκληρο το νησί, αλλά και στις παρακείμενες νήσους. Συγκεκριμένα, νεκρές είναι μια 82χρονη στο χωριό Αθάνι που καταπλακώθηκε από τοίχο και μια 69χρονη στην Πόντη Βασιλικής.  ΠΗΓΗ

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τους Αγωνιστές που σφαγιάσθηκαν από τους Τούρκους στο Ολοκαύτωμα της Κασσάνδρας

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκαν στις 14 Νοεμβρίου οι επετειακές εκδηλώσεις για το Ολοκαύτωμα της Κασσάνδρας στη Νέα Ποτίδαια. Το πρωί μετά την Θεία λειτουργία έγινε η Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ν. Ποτίδαιας με την παρουσία του Μητροπολίτη Κασσανδρείας κ. Κ. Νικόδημου. Στην εκδήλωση, την Χρυσή Αυγή εκπροσώπησε η βουλευτής Χαλκιδικής Σωτηρία Βλάχου, ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Αντώνης Γρέγος, καθώς και ο Ευρωβουλευτής Στρατηγός Επιτήδειος.
Επιπλέον, παρέστησαν εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης των εφεδροπολεμικών οργανώσεων και αντιπροσωπείες όλων των σχολικών μονάδων της χερσονήσου της Κασσάνδρας και των Ν. Μουδανιών. Οδοιπορικώς, μετέβησαν όλοι μαζί στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος δίπλα από τα κοιμητήρια της Ν. Ποτίδαιας όπου έγινε η Επιμνημόσυνη Δέηση και η κατάθεση στεφάνων. Ακολούθησε η μαθητική παρέλαση στην κεντρική πλατεία της Νέας Ποτίδαιας.
Ακολουθεί σχετικό φωτογραφικό υλικό: ΕΔΩ!!!


«Καθάρισε» και ο Γιάννος για τη Λίστα Λαγκάρντ: Εκατό χιλιάρικα πρόστιμο για καταθέσεις ενός εκατομμυρίου και μίζες!

Δεύτερο φιάσκο είχαμε σήμερα, όπως με την υπόθεση της εκδίκασης των εγκλημάτων Παπακωνσταντίνου για τη λίστα Λαγκάρντ. Η ποινή που επιβλήθηκε στον Γιάννο Παπαντωνίου για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες του οικονομικού έτους 2009 που αφορούσε την κατάθεση της συζύγου του στην τράπεζα HSBC στην Ελβετία η οποία αποκαλύφθηκε μέσω της λίστας Λαγκάρντ είναι ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, μετατρέψιμη προς…δέκα ευρώ ημερησίως  και χρηματική πρόστιμο 10.000 ευρώ. Κοινώς το ζεύγος Παπαντωνίου θα πληρώσει συνολικά 24600 ευρώ έκαστος συν 20000 ευρώ έκαστος για ηθική βλάβη του ελληνικού Δημοσιου, συνολικά δηλαδή περί τις 100.000 ευρώ. Αυτό για μία κατάθεση ύψους 1.311.000 ευρώ, η προέλευση των χρημάτων της οποίας ουδέποτε διερευνήθηκε.
Επίσης, αξίζει να θυμίσουμε ότι μία πιθανή προέλευση αυτών των χρημάτων είναι τα διάφορα σκάνδαλα με τα εξοπλιστικά. Θυμίζουμε, ενδεικτικά, την υπόθεση με τις μίζες για το εξοπλιστικό πρόγραμμα «Ερμής 2». Το δικαστήριο τότε επέβαλε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης στον Γιάνη Σμπώκο (πρώην διευθυντής Εξοπλισμών) και 25 και 20 χρόνια, αντίστοιχα, στους Αντώνη Κάντα (πρώην αναπληρωτής διευθυντής Εξοπλισμών) και Νίκο Λεονταρίτη (στέλεχος της Διεύθυνσης Εξοπλισμών), οι οποίοι βρέθηκαν στο εδώλιο με την κατηγορία της άμεσης συνέργειας σε απιστία, με την επιβαρυντική περίπτωση του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου.
Για αυτή την υπόθεση δεν υπήρξε διερεύνηση της ευθύνης των αντιστοίχων υπουργών, εντός των οποίων ήταν ΚΑΙ ο Παπαντωνίου! Και τώρα για όλες τις μίζες που συσσωρευόντουσαν σε ένα λογαριασμό στην Ελβετία, ο Παπαντωνίου θα δώσει εκατό χιλιάρικα και... καθάρισε.
Το καθεστώς του μνημονίου συνεχίζει και επί «πρώτης φοράς αριστερά» να βοηθάει τους πάσης φύσεως πολιτικούς (και όχι μόνο...) απατεώνες να ξεφεύγουν με τις απάτες που διέπραξαν εις βάρος του Ελληνικού Λαού. ΠΗΓΗ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 4938572517061034522

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item