Widgets

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ ΕΝΑΝΤΙΑ στα ΣΧΕΔΙΑ ΘΑΝΑΤΩΣΗΣ της ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Η Χρυσή Αυγή θα αντισταθεί στην επιχειρούμενη διάλυση του εθνικού κράτουςΟ Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση της "πρώτης φοράς αριστερά" για την ανευθυνότητα και την επικίνδυνη εθνική πολιτική που ασκεί.
Αρχικά, για το υπέρογκο χρέος της χώρας των 320 δισ. ευρώ επισήμανε ότι είναι επαχθές, αφού αποδεδειγμένα δεν χρησιμοποιήθηκε επ΄ ωφελεία του ελληνικού λαού, αλλά πήγε σε μίζες.
Η αντιπολίτευση διατείνεται ότι αντιτίθεται στα μνημονιακά μέτρα, αλλά στις 14 Αυγούστου ψήφισε σύσσωμη τις 970 σελίδες των μνημονιακών προαπαιτουμένων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνέντευξη Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στο Crash: Η Χρυσή Αυγή εκφράζει μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού
Η επικοινωνιακή τακτική της κυβέρνησης λειτουργεί με την ανακοίνωση ενός σκληρού μέτρου, το οποίο εκ των προτέρων έχει αποφασίσει ότι θα το αποσύρει. Και όταν τελικά το αποσύρει, μένει η εικόνα της δήθεν φιλολαϊκής συμπεριφοράς.
Με το παρόν σχέδιο νόμου προστατεύεται μόνο το 25% των δανειοληπτών και οι υπόλοιποι δίνονται βορά στα διεθνή κερδοσκοπικά funds. Τελικά επιβεβαιώνεται με τον πιο τραγικό τρόπο το σύνθημα ότι οι κομμουνιστές θα μας πάρουν τα σπίτια!
Σημαντικότερο από όλα είναι το ζήτημα των παρανόμων μεταναστών και των προσφύγων με τους 700.000 χιλιάδες ανθρώπους που έχουν εισβάλλει στην Πατρίδα μας. Η Τουρκία ευθύνεται άμεσα για τους πνιγμούς μικρών παιδιών και την ανεξέλεγκτη εγκληματική δράση των λαθροδιακινητών.
Η πολιτική της κυβέρνησης είναι εθνικά επικίνδυνη όπως αυτό φάνηκε και από την πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Τουρκία. Η μνημονιακή κυβέρνηση της "πρώτης φοράς αριστερά" δεν είναι ΜΚΟ και δεν έχει κανένα δικαίωμα να διαλύσει το εθνικό κράτος.
Η Χρυσή Αυγή θα αντισταθεί σθεναρά στα αντεθνικά αυτά σχέδια.  ΠΗΓΗΑκόμα ένα δώρο στους τούρκους έκανε ο Alexis: Τους άνοιξε τον δρόμο για την Ευρώπη χωρίς να έχουν αναγνωρίσει την Κύπρο!

Ένα ζήτημα εξόχως σημαντικό προσπάθησε να κρύψει το Μέγαρο Μαξίμου, σχετικά με την επίσκεψη Τσίπρα στην Άγκυρα. Συγκεκριμένα, ο Τσίπρας απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, σχετικά με την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας, είπε: «Είμαστε θετικοί στην έναρξη των διαδικασιών, για τα κεφάλαια 23 και 24, αλλά δεν θέλουμε τα κεφάλαια αυτά να κλείσουν εύκολα ή στο πόδι, αλλά πρέπει να συζητηθούν και να εκπληρωθούν οι όροι και οι προϋποθέσεις».
Τα κεφάλαια αυτά αφορούν τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα, την ασφάλεια και τις ελευθερίες. Από πλευράς Κύπρου αυτά τα κεφάλαια αποτελούν το σημείο που τίθεται βέτο για τη συνέχιση των συζητήσεων για την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας. Το βέτο αυτό τίθεται και η άρση του προϋποθέτει την αναγνώριση της Κύπρου από την Τουρκία.
Ο Τσίπρας, με τις δηλώσεις του, προσπέρασε το μείζον αυτό θέμα και είπε ότι μπορούν να ανοίξουν αυτά τα δύο κεφάλαια. Κοινώς είπε ότι η Τουρκία δεν χρειάζεται να αναγνωρίσει την Κύπρο, αρκεί να μην φυλακίζονται δημοσιογράφοι για κριτική ενάντια στο καθεστώς, όπως γίνεται τώρα.
Αυτή η πράξη Τσίπρα συνιστά προφανώς προδοσία έναντι του Κυπριακού Ελληνισμού, αλλά και γενικότερα. Θα ήταν σύνηθες, βέβαια, και θα κάναμε λόγο για άλλη μία εθνομηδενιστική πρακτική της «πρώτης φοράς αριστερά». Εδώ είναι, όμως, που αρχίζει και η κουτοπονηριά, πέραν όλων των άλλων.
Η σχετική ανακοίνωση δεν είχε την επίμαχη δήλωση, σε μία προσπάθεια της κυβέρνησης να καλύψει τα ίχνη της. Όταν το θέμα, μοιραία, έγινε γνωστό, η πρεσβεία ανέλαβε την ευθύνη κάνοντας λόγο για «εκ παραδρομής παράλειψη». Βεβαίως, καμία παράλειψη δεν έγινε. Απλώς οι Τσιπροκαμμένοι πέρα από προδότες είναι και ψεύτες, κακοί ψεύτες μάλιστα, αφού κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να κρυφτεί τόσο απλά ΠΗΓΗ

«Πρώτη φορά Αριστερά»: 3,2 δισ. ευρώ καινούργιους φόρους φέρνει ο προϋπολογισμός του 2016

Κατατέθηκε μετά βαΐων και κλάδων ο πρώτος προϋπολογισμός της κυβερνήσεως Τσιπροκαμμένων για το 2016. Αξίζει να τονιστεί, πριν αναφερθούμε στα στοιχεία του, ότι ο προϋπολογισμός κατατέθηκε σε στικάκι και θα ψηφιστεί στις 5 Δεκεμβρίου, με τη συζήτηση να ξεκινάει την 1η Δεκεμβρίου.
Σύμφωνα, λοιπόν, με τα στοιχεία του προϋπολογισμού, προβλέπονται 3,2 δισ. ευρώ που θα προέλθουν από νέους φόρους, οι οποίοι θα περιέχονται, προφανώς, στα επόμενα πακέτα των προαπαιτούμενων που θα ψηφίζονται πριν από κάθε δόση δανεισμού.
Αυτά τα 3,2 δισ. ευρώ που αναφέρουμε δεν έχουν να κάνουν με τους ως τώρα ψηφισθέντες φόρους, αλλά σε ολοκαίνουργιους αριστερούς φόρους. Επιπλέον, προβλέπονται περαιτέρω μειώσεις δαπανών ύψους 2,5 δισ. ευρώ, γεγονός που σημαίνει ότι θα δούμε ακόμα μεγαλύτερη απαξίωση στο κράτος πρόνοιας, την υγεία, το δημόσιο σχολείο κ.ο.κ.
Ο στόχος του συγκεκριμένου προϋπολογισμού είναι να επιτευχθεί πρωτογενές πλεόνασμα 0,5% του ΑΕΠ. Το γεγονός ότι αυτό το πρωτογενές πλεόνασμα πρέπει να πολλαπλασιάζεται με τον καιρό σημαίνει ότι η μνημονιακή λαίλαπα θα συνεχιστεί για πολλά ακόμα χρόνια, με συνεχώς μεγαλύτερη ένταση.
Η Χρυσή Αυγή θα αντισταθεί σθεναρά στην επιχειρούμενη διάλυση του εθνικού και κοινωνικού κράτους από την μνημονιακή συγκυβέρνηση.  ΠΗΓΗ

Εισιτήρια - φωτιά φέρνει στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς η “πρώτη φορά αριστερά”

Τα πρωτοχρονιάτικα «κάλαντα» της κυβέρνησης θα κουδουνίσουν την αύξηση του εισιτηρίου των αστικών συγκοινωνιών στο 1,40 ευρώ. Συγκεκριμένα από την 1η Ιανουαρίου 2016, η τιμή του απλού εισιτηρίου σε μετρό, τραμ, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, λεωφορεία και τρόλεϊ ανεβαίνει στο 1,40 ευρώ, από 1,20 ευρώ που είναι σήμερα. Αντίστοιχη αύξηση θα ισχύσει και στο μειωμένο εισιτήριο για πολύτεκνους, φοιτητές και συνταξιούχους, οι οποίοι θα καταβάλλουν 0,70 ευρώ αντί για 0,60 που πληρώνουν σήμερα. Οι τιμές, δηλαδή, επανέρχονται στα παλαιότερα επίπεδα, όχι όμως και ο χρόνος διάρκειας του εισιτηρίου, που παραμένει στα 70 λεπτά (ήταν 90 λεπτά, όταν το εισιτήριο κόστιζε 1,40 ευρώ).
Από την άλλη μεριά ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπιρτζής σε μια φανερά προπαγανδιστική προσπάθεια αποπροσανατολισμού δηλώνει ότι «το υπουργείο καταβάλλει προσπάθεια για να παραμείνουν αμετάβλητες οι τιμές των καρτών απεριορίστων διαδρομών». Ακόμη κι αν ισχύσει αυτό, γίνεται σε μια προσπάθεια της κυβέρνησης να διασκεδάσει τις εντυπώσεις παρουσιάζοντας ως «μεγάλη επιτυχία» το ότι δεν ανέβηκε η τιμή στις μηνιαίες κάρτες.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ!!!

Ενδιαφέρον, όμως, έχει ότι ο Σπιρτζής παρουσίασε τον σχεδιασμό για το ηλεκτρονικό εισιτήριο, με στόχο να εφαρμοστεί από την 1η Ιανουαρίου 2017. Όπως είπε, «με την εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου οι τιμές θα καθορίζονται ανάλογα με την απόσταση που διανύει κάθε επιβάτης, κάτι που συνεπάγεται μείωση για τις μικρές αποστάσεις και αύξηση για τις μεγάλες, ενώ θα καταστεί εφικτή η αντιμετώπιση της εισιτηριοδιαφυγής, αλλά και των πλαστών εισιτηρίων».
Μόνο που αυτό ονομάζει ως «μείωση» ο υπουργός σημαίνει ότι το κατώτατο πλαφόν στην τιμή θα παραμείνει στο 1,40 ευρώ, με το ανώτατο όριο να μην γνωρίζουμε ακόμη πού θα φτάσει. (Κάποιοι κάνουν λόγο μέχρι και περίπου στα 2 ευρώ!)
Με απλά λόγια, σε μια εποχή που η ανεργία και η ανέχεια έχουν φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη έρχεται μία ακόμη αύξηση στην τιμή των εισιτηρίων, αυτή την φορά από την αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΑΠΟ ΤΟ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ «ΠΛΗΡΩΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ». ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑ;

Στην αρχή, η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς εκφράζονταν με το σύνθημα «Δεν Πληρώνω». Όταν όμως η… φαντασία ανήλθε στην εξουσία, το σύνθημα άλλαξε –δια χειρός της πολιτικώς… αείμνηστης Νάντιας Βαλαβάνη (πιο γνωστή ως «μάνα βγάλε τα λεφτά από την τράπεζα»…) κι έγινε «πληρώνω από πατριωτικό καθήκον». Από την 1η Ιανουαρίου του 2016 (40 μέρες μείνανε) το σύνθημα αλλάζει και πάλι σε «πληρώνω –και μάλιστα περισσότερα- για την δεύτερη φορά αριστερά».

Όπως, λοιπόν, δήλωσε στη βουλή ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών, Δικτύων και άλλων τινών, Χρήστος Σπίρτζης τα εισιτήρια για τα μέσα μαζικής μεταφοράς που τώρα κοστίζουν 1,20 ευρώ, από την 1η Ιανουαρίου θα ανέβουν στο 1,40 ευρώ, τα δε μειωμένα στα 0,70 λεπτά, από 0,60 που είναι σήμερα. Ήτοι, αύξηση κατά 16%. ΠΗΓΗ

Συμπέρασμα: όλα πιο ακριβά με την αριστερά!


Δικαίωση Χρυσής Αυγής: Η Ευρωπαϊκή Ένωση προτείνει τώρα συνεργασία με Πούτιν και Άσσαντ 
Την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015, ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν - Κλωντ Γιούνκερ, σε ομιλία του στις Βρυξέλλες, ομολόγησε την ανάγκη της συνεργασίας της ΕΕ με τις ΗΠΑ και την Ρωσία, προκειμένου να καταπολεμηθεί η απειλή των Τζιχαντιστών του ISIS.
Συγκεκριμένα ο Γιούνκερ δήλωσε πως η Δύση θα πρέπει να ακολουθήσει ευρύτερης αντιλήψεως πολιτική για να επιλυθούν όχι μόνο τα προβλήματα της Συρίας, αλλά και της Μέσης Ανατολής και της Μεσογείου. Επισήμανε επίσης πως τα μεγάλα έθνη όπως οι ΗΠΑ, η Ρωσία και η Ευρώπη θα πρέπει να δημιουργήσουν ένα νέου τύπου συνασπισμό και να συνεργασθούν ώστε να αντιμετωπισθεί η μάστιγα του ISIS. Σχετικά με τον Άσσαντ ο Γιούνκερ δήλωσε ότι η Δύση έπρεπε να διαπραγματευθεί μαζί του. Τέλος παραδέχθηκε πως είναι αδύνατον να υπάρξει αρχιτεκτονική ασφάλειας στην Ευρώπη χωρίς την ενισχυμένη παρουσία της Ρωσίας σ` αυτή.
Εκείνο λοιπόν το οποίο αναγκάζεται υπό την πίεση των πραγμάτων να ομολογήσει και να αποδεχθεί η ΕΕ, την ανάγκη δηλαδή της συνεργασίας της με την Ρωσία, η Χρυσή Αυγή το υποστήριζε και το διακήρυττε από την αρχή της παρουσίας της στο Ευρωκοινοβούλιο.
Κατ` επανάληψη ο Ευρωβουλευτής Στρατηγός Επιτήδειος σε κάθε ευκαιρία που παρουσιαζόταν διατύπωνε αυτή την θέση.
Για μία ακόμη φορά η πολιτική της Χρυσής Αυγής δικαιώθηκε και θα εξακολουθήσει να δικαιώνεται και στο μέλλον διότι, δεν στηρίζεται σε οποιαδήποτε άλλη σκοπιμότητα πλην της αλήθειας και της λογικής εξετάσεως των πραγμάτων. ΠΗΓΗ

Ομολογία συστημικού δημοσιογράφου: «Το μοντέλο της πολυπολιτισμικής κοινωνίας πέθανε»Ο δημοσιογράφος Τάκης Θεοδωρόπουλος δεν είναι «δικός μας». Δεν είναι Εθνικιστής, αλλά φιλελεύθερος. Αυτό, όμως, δεν τον εμποδίζει να λέει κάποια πράγματα αυτονόητα, όπως στο άρθρο του «Και οι ευθύνες του Ισλάμ;» που δημοσιεύθηκε στην «Καθημερινή»:....>>> 
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ => ΕΔΩ!!!

Νέα συνθήκη Σένγκεν: Αποθήκη εκατομ. λαθρομεταναστών η Ελλάδα!


Σε μία πρωτοφανή απόφαση προχώρησαν τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ύστερα από την αιματηρή ισλαμική τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι. Σύμφωνα με την απόφαση της εκτάκτου Συνόδου Κορυφής θα υπάρξουν τροποποιήσεις της Συνθήκης Σένγκεν, ώστε να επιτραπεί η πραγματοποίηση «συστηματικών ελέγχων σε ευρωπαίους υπηκόους».


Μάλιστα, τα κράτη μέλη «δεσμεύονται να εφαρμόσουν αμέσως τους απαραίτητους συστηματικούς και συντονισμένους ελέγχους στα εξωτερικά σύνορα, οι οποίοι θα πραγματοποιούνται και στα άτομα που απολαμβάνουν της ελευθερίας της μετακίνησης».
Ο λόγος που γίνεται αυτη η συζήτηση και αυτοί επιβάλλονται αυτοί οι έλεγχοι είναι διότι πολλοί από τους ισλαμιστές τρομοκράτες διαθέτουν υπηκοότητα χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτό επειδή εδώ και πολλές δεκαετίες τα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενσωματώνανε μαζικά αλλοδαπούς για να εξυπηρετήσουν τις ιδεοληψίες της παγκοσμιοποίησης και του πολυπολιτισμού. Θυμίζουμε ότι ένας εκ των καμικάζι αυτοκτονίας στο Παρίσι ήταν “δεύτερης γενιάς μετανάστης” που είχε πάρει τη γαλλική υπηκοότητα.
Τα κράτη της Ευρώπης οχυρώνονται ενάντια στην ισλαμική απειλή. Όχι μόνο υψώνουν φράχτες για να μην πάνε οι λαθρομετανάστες από την Ελλάδα στην χώρα τους, αλλά αλλάζουν και τη συνθήκη Σένγκεν για να μην τύχει και κανένας τζιχανιστής «ελληνοποιηθεί» από τους ενταύθα χαχόλους, που νομίζουν ότι κυβερνάνε, και περάσει στην Ευρώπη ως «ευρωπαίος πολίτης».
Το μόνο κράτος που ως επίσημη πολιτική του έχει το σύστημα του «χαμαιτυπείου» και του «μπάτε σκύλοι αλέστε» είναι η Ελλάδα. Η Ελλάδα όχι μόνο δεν πρόκειται να ελέγχει τους ευρωπαίους που μετακινούνται στο έδαφός της, αλλά ούτε και τους χιλιάδες λαθρομετανάστες, οι οποίοι καθημερινώς καταφτάνουν με βάρκες, τζετ σκι, ταχύπλοα, κότερα και οποιονδήποτε άλλο τρόπο μπορεί να φανταστεί κανείς.  ΠΗΓΗ

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Κέρκυρας Ιωάννης Αϊβατίδης στην ειδική επιτροπή ισότητας, νεολαίας και δικαιωμάτων του ανθρώπου κατά την ομιλία του ζήτησε να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην αντιμετώπιση της βίας των λαθρομεταναστών κατά των γηγενών πληθυσμών σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Παρουσίασε συγκεκριμένα παραδείγματα για τα βαριά εγκλήματα που έχουν συντελεστεί από τις ορδές των λαθρομεταναστών που έχουν κατακλύσει την Ευρώπη και σημείωσε πως δυστυχώς υπάρχει αυξητική τάση σε τέτοιου είδους καταδικαστέες πράξεις.

Κατά την δευτερολογία του τόνισε ότι η επιτροπή πρέπει να προτείνει μέτρα και λύσεις για να μην ζήσει η Ελλάδα γεγονότα όπως η Γαλλία στο Παρίσι. Κατά το κλείσιμο της ομιλίας του, μια άγνωστη βουλευτίνα του Σύριζα φανερά ενοχλημένη από τις αλήθειες που ακούστηκαν για πρώτη φορά σε αυτήν την επιτροπή της βουλής προσπάθησε να αντικρούσει τα λεγόμενα του Συναγωνιστή, εκτοξεύοντας ύβρεις και έλαβε τις κατάλληλες απαντήσεις. ΠΗΓΗΑποκάλυψη: Η κυβέρνηση σχεδιάζει την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια!

Μια σημαντική αποκάλυψη έγινε στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ την Τετάρτη για τις διεκδικήσεις των ΛΟΑΤΚΙ. Για να μην παιδεύεστε, δεν πρόκειται για κάποιο όνομα από τα λογοτεχνικά έργα επιστημονικής φαντασίας του Τόλκιν, αλλά για τα αρχικά των λέξεων Λεσβιακά, Ομοφυλόφιλα, Αμφισεξουαλικά, Τρανσεξουαλικά, Κουήρ, Ίντερσεξ άτομα… Θα μπορούσαμε να… ξύσουμε το κεφάλι μας αναζητώντας την διευκρίνιση αποριών για τις πολύ «ψαγμένες» έννοιες των «Κουήρ» και «Ίντερσεξ» ατόμων, αλλά το ζητούμενο επί του προκειμένου είναι άλλο.
Γράφει χαρακτηριστικά η «Αυγή»: “Ο Κωστής Παπαϊωάννου, γ.γ. Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, χαρακτήρισε το νέο νομοσχέδιο που επεκτείνει την ισχύ του συμφώνου συμβίωσης στα ομόφυλα ζεύγη ως «μια κίνηση αυτονόητη, που αίρει τις διακρίσεις και σηματοδοτεί την αναγνώριση των προσωπικών σχέσεων που έως τώρα βρίσκονταν στην γκρίζα ζώνη θεσμικής άρνησης». Αναφέρθηκε στην πρόθεση της κυβέρνησης να νομοθετήσει και υπέρ της αναγνώρισης της ταυτότητας φύλου. Για τα ζητήματα υιοθεσίας, είπε πως είναι μέσα στον σχεδιασμό. «Ήδη παιδιά μεγαλώνουν σε διευρυμένου τύπου οικογένειες», σημείωσε, προσθέτοντας ότι θα βρεθούν αντιμέτωπα με τον ρατσισμό. Εξήρε ως εκ τούτου την πρόβλεψη σύστασης Εθνικού Συμβουλίου κατά του Ρατσισμού και της Μισαλλοδοξίας.”


Η είδηση στα όσα προηγήθηκαν είναι ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει να νομοθετήσει υπέρ της υιοθεσίας παιδιών από ζευγάρια ομοφυλοφίλων. Ο γνωστός για τις απόψεις του Κωστής Παπαϊωάννου προειδοποιεί ότι τέτοιου είδους υιοθεσίες «θα βρεθούν αντιμέτωπες με τον ρατσισμό». Ας μην ανησυχούν, όμως, οι άμεσα ενδιαφερόμενοι, γιατί ο Παπαϊωάννου «Εξήρε ως εκ τούτου την πρόβλεψη σύστασης Εθνικού Συμβουλίου κατά του Ρατσισμού και της Μισαλλοδοξίας».
Με απλά λόγια, θα ποινικοποιούνται σωρηδόν οι οποιεσδήποτε αντιδράσεις κατά της υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλους. Τόσο δημοκρατικά, δηλαδή… Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε είναι η χρήση του όρου «Εθνικού» από τύπους, οι οποίοι όχι μόνο δεν πιστεύουν στην έννοια του Έθνους, αλλά αντιθέτως προωθούν όλες τις εθνομηδενιστικές απόψεις, οι οποίες τους διακατέχουν. Ο πρώην πασόκος, μετέπειτα δημαρίτης, νυν συριζαίος και αύριο ποιος ξέρει τι, Παπαϊωάννου «έβγαλε είδηση». Το θέμα είναι η αντίδραση των υπολοίπων κομμάτων του «συνταγματικού τόξου», πολύ περισσότερο όμως, η αντίδραση της Ελληνικής κοινωνίας στην ολοένα και περισσότερο αυξανόμενη διαδικασία «προοδευτισμού» που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 8420163923342911711

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item