Widgets

ΒΟΘΡΟΣ SYRIZA - ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ - ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ: Άμεση συνεργασία με Πυρήνες της Φωτιάς - Διάλογοι που «καίνε» τη συμμορία του Τσίπρα!

Με αποδείξεις και ντοκουμέντα ο Σύριζα είναι το πολιτικό σκέλος της τρομοκρατίας
Τρομαχτικοί διάλογοι οι οποίοι θα είχαν προκαλέσει την πτώση της οποιασδήποτε κυβερνήσεως, αν δεν ζούσαμε σε μνημονιακή μπανανία, αποκαλύφθηκαν από την κατάθεση του πρώην υπουργού, Πανούση, στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου.Η παρακάτω συνομιλία που προκαλεί ανατριχίλα, προέρχεται από υποκλοπή της ΕΥΠ και της Αντιτρομοκρατικής και εκτυλίσσεται ανάμεσα σε στέλεχος του Σύριζα, που παραμένει ακόμα ανώνυμο, και μέλος της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς. Στον διάλογο φαίνεται ξεκάθαρα η σχέση μεταξύ του Σύριζα και των τρομοκρατών, η υποτέλεια του κυβερνώντος κόμματος, το γεγονός ότι νομοθετεί καθ’ υπόδειξη των τρομοκρατών και η οσμή παρακράτους πίσω από την δήθεν «επαναστική» αριστερή τρομοκρατία.
Δείτε τον διάλογο του αίσχους:
Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ: Θα τα δούμε όλα. Θα τα δούμε νομοθετικά: Σάββα Ξηρό, DNA, αποφυλακίσεις, όλα
Μέλος των Πυρήνων: Τίποτα δεν κάνετε
Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ: Δεν είμαστε μόνο εμείς, υπάρχει και ο «υπερυπουργός» και αυτός δεν είναι δικός μας
Μέλος των Πυρήνων: Καλά κάναμε τότε και του βάλαμε βόμβα
Αυτά τα στοιχεία, θυμίζουμε, ήταν στη διάθεση του Τσίπρα, της ΕΥΠ και των άλλων αρμόδιων φορέων εδώ και μήνες, όμως καμία από τις πρέπουσες ενέργειες δεν είχε γίνει. Το κράτος, για άλλη μία φορά, υποθάλπτει το παρακράτος.

Το γεγονός ότι οι συγκεκριμένοι τρομοκράτες έχουν αναλάβει την ευθύνη για την βομβιστική επίθεση εναντίον των γραφείων της Χρυσής Αυγής επί της οδού Σωκράτους στην Ομόνοια, ίσως να είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους τυγχάνουν τέτοιας μεταχείρισης από το αντεθνικό κράτος του μνημονίου.  ΠΗΓΗ

Έκθεση σοκ του ΟΟΣΑ ξεμπροστιάζει την κυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων: Χωρίς δουλειά 7 εκατ. Έλληνες

Ο απόηχος των μνημονίων καταγράφεται καθημερινά με έρευνες οι οποίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας και δείχνουν για ακόμη μια φορά την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας εξαιτίας της στοχοποίησης της μεσαίας και παραγωγικής τάξης. Από αυτήν την πρωτοφανή επίθεση εναντίον των λαϊκών στρωμάτων δεν θα μπορούσε να απέχει η κυβέρνηση της Αριστεράς.
Συνταξιούχοι, εργαζόμενοι και άνεργοι περνούν στο εκτελεστικό απόσπασμα από την κυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ, η οποία ακολουθεί την πεπατημένη μνημονιακή πολιτική των προηγούμενων συγκυβερνήσεων ΝΔ - ΠΑΣΟΚ.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της έκθεσης του ΟΟΣΑ που δημοσιεύθηκαν πρόσφατα ο πληθυσμός της Ελλάδας που δεν εργάζεται υπερβαίνει τα 7 εκατ. άτομα, με ολέθριες συνέπειες για τη βιωσιμότητα της οικονομίας.

Ενδεικτικά, σύμφωνα με την έκθεση του ΟΟΣΑ:
- Ο αριθμός των ανέργων (2015) κινείται στα 1.196.736 άτομα, ενώ σε τουλάχιστον 350.000 οικογένειες δεν υπάρχει ούτε ένα εργαζόμενο μέλος. Σε αυτό το θλιβερό στοιχείο έρχεται να προστεθεί και η εκτίμηση της Κομισιόν ότι η ανεργία στην Ελλάδα για το 2015 θα φτάσει το 25,7%, ενώ το 2016 θα αυξηθεί στο 25,8% επί του οικονομικά ενεργού πληθυσμού.

- Μια ιδιαίτερα ζοφερή εικόνα παρουσιάζει και η αποτύπωση του ποσοστού μακροχρόνιας ανεργίας. Περισσότεροι από 7 στους 10 ανέργους (73,1%) δεν έχουν δουλειά για πάνω από 2,5 χρόνια, ενώ οι νέοι άνθρωποι (18-24 ετών) αποτελούν το μεγαλύτερο θύμα της ανεργίας, καθώς το ποσοστό τους ανέρχεται σε 48,5%.
- Εξίσου ανησυχητικό είναι και το γεγονός ότι τουλάχιστον 9 στους 10 ανέργους δεν λαμβάνουν καμία απολύτως στήριξη από τον ΟΑΕΔ, ούτε ως επίδομα ανεργίας, ούτε ως επιδότηση απασχόλησης.
- Ο οικονομικά μη ενεργός πληθυσμός (όσοι δεν εργάζονται ούτε αναζητούν εργασία) ανήλθε συνολικά σε 3.296.280 άτομα, ενώ το σύνολο των απασχολούμενων αριθμεί 3.591.407 άτομα. Από τους απασχολούμενους, τουλάχιστον 1 εκατ. άτομα που εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα παραμένουν απλήρωτοι έως και 5 μήνες.
- 7 στις 10 θέσεις εργασίας που ανοίγουν αφορούν σε προσωρινή ή και περιστασιακή απασχόληση, καθώς οι λεγόμενες «ευέλικτες μορφές εργασίας» τείνουν να καταστούν κανόνας στην ελληνική πραγματικότητα.
Είναι προφανές πως η πλήρης αποδόμηση του κοινωνικού ιστού της χώρας μας σηματοδοτεί την οικονομική καταστροφή της, ακόμη κι αν οι ξένοι εντολοδόχοι και οι εγχώριοι υποτακτικοί τους προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο. ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ=> ΟΜΟΛΟΓΙΑ Mr.ALEXIS:«Τα ΣΠΙΤΙΑ των ΕΛΛΗΝΩΝ στους ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ!» (Προστασία πρώτης κατοικίας τέλος)


DIE WELT: ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠ’ ΟΣΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ!
Τους λόγους της προτίμησης των διεθνών τοκογλύφων και των οργάνων τους στις αριστερές κυβερνήσεις, περιγράφει η γερμανική εφημερίδα “Die Welt”, σε σχετικό δημοσίευμά της.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την εφημερίδα, «Επίσημα οι Βρυξέλλες ακολουθούν σκληρή γραμμή έναντι της Αθήνας. Σε συνέντευξη τύπου στην Αθήνα ο επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί απέκλεισε το ενδεχόμενο χαλάρωσης των όρων των δανειστών».

Ωστόσο, η «διαμάχη» είναι φαινομενική (στημένη!), εξηγεί η Die Welt: «“Κάθε μέρα σημειώνουμε πρόοδο”, ισχυρίζεται η Κομισιόν. Ακόμη κι εκείνοι που παρακολουθούν τις εξελίξεις με κριτική διάθεση παραδέχονται ότι η νυν κυβέρνηση δρομολόγησε τις τελευταίες εβδομάδες περισσότερες μεταρρυθμίσεις από εκείνες που έγιναν όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Αλλά ακόμη κι αν οι Έλληνες αντιστέκονται σθεναρά σε ορισμένες επιταγές των Βρυξελλών και ακόμη κι αν μπορεί να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι η Αθήνα θέλει να εκμεταλλευτεί την προσφυγική κρίση για ιδίους σκοπούς, οι Βρυξέλλες δεν θεωρούν ότι η χώρα απομακρύνεται από τη μεταρρυθμιστική της πορεία. Πρόσωπα που γνωρίζουν τα των διαπραγματεύσεων αναφέρουν ότι σημειώνεται όντως πρόοδος στις συνομιλίες. Η ελληνική κυβέρνηση φέρεται μάλιστα να κατέθεσε και νέες προτάσεις, οι οποίες συζητούνται τώρα».

Αυτή είναι η χρησιμότης της αριστεράς, γι’ αυτό την χαϊδεύουν οι παγκόσμιοι τύραννοι!  ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => ΡΑΓΔΑΙΑ Η ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ των ΕΛΛΗΝΩΝ - Εφιαλτικοί οι αριθμοί της ολοένα αυξανόμενης εξαθλίωσης...Χρήστος Παππάς για πόθεν έσχες βουλευτών, χρέη ΝΔ και πλειστηριασμούς που φέρνει η συγκυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ ΒΙΝΤΕΟO κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς κατά την ομιλία του στην ολομέλεια της βουλής τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων για το πόθεν έσχες των βουλευτών, μη παραλείποντας να τονίσει πως σε ότι αφορά τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και τα κομματικά ταμεία του Λαϊκού Συνδέσμου έχουν ελεγχθεί από το ΣΔΟΕ και έχουν βρεθεί καθαρά. Σημείωσε πως οι εν λόγω έλεγχοι αφορούσαν ακόμη και βουλευτές που δεν επανεξελέγησαν τον Ιούνιο του 2013.

Στην συνέχεια, ανέφερε ότι συγκεκριμένος δελφίνος της ΝΔ όχι μόνο δεν δέχεται τον έλεγχο των αρμόδιων υπηρεσιών στα οικονομικά του κόμματος, αλλά ζητά να διαγραφούν τα 200 εκατ. ευρώ τα οποία οφείλει η παράταξή του. Τέλος, κατήγγειλε την θλιβερή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ η οποία εθελοτυφλεί στα οφειλόμενα δάνεια των κομμάτων και ταυτόχρονα σχεδιάζει την αρπαγή των σπιτιών των Ελλήνων φορολογουμένων.  ΠΗΓΗΑπόβαση 3.500 τούρκων στην Θεσσαλονίκη για να τιμήσουν τον σφαγέα του Ελληνισμού Κεμάλ - Θα παραστεί και ο Φίλης;

Μετά τις εμπρηστικές δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη, ο οποίος αρνείται την γενοκτονία των Ποντίων, σύσσωμη η ελληνική κυβέρνηση πήρε σαφή θέση υποστηρίζοντας το αντεθνικό παραλήρημα του συντρόφου της.
Την ίδια στιγμή η ανθελληνική κυβέρνηση, ανοίγει την κερκόπορτα σε χιλιάδες τούρκους οι οποίοι το προσεχές 24ώρο πρόκειται να κατακλύσουν την Θεσσαλονίκη, προκειμένου να τιμήσουν τον σφαγέα του Ελληνισμού Κεμάλ Ατατούρκ.
Συγκεκριμένα περίπου 3.500 τούρκοι θα βρίσκονται από σήμερα στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή την αυριανή αργία στην χώρα τους δηλαδή την 77η επέτειο του θανάτου του Κεμάλ Ατατούρκ. Αξίζει να σημειωθεί πως ανάμεσά τους βρίσκονται σχολεία που πραγματοποιούν "εκπαιδευτική" εκδρομή αλλά και τούρκοι αξιωματούχοι και επιχειρηματίες δίνοντας στην εν λόγω εκδήλωση επίσημο χαρακτήρα από το τουρκικό κράτος.
Ο μεγαλύτερος όγκος των τούρκων επισκεπτών, βέβαια, μετακινείται με λεωφορεία, τα οποία αναμένεται όπως και τις προηγούμενες χρονιές να κατακλύσουν αύριο την οδό Αγίου Δημητρίου, όπου βρίσκεται και το τουρκικό προξενείο.
Η προδοτική κυβέρνηση της Ελλάδας πρωτοστατεί, για ακόμη μια φορά, στην αναζωπύρωση  της εθνικής μνήμης των τούρκων την ίδια στιγμή που αμφισβητεί τους χιλιάδες νεκρούς Ελλήνων που ξεριζώθηκαν από τις πατρογονικές τους εστίες από τις κεμαλικές ορδές.  ΠΗΓΗΌταν η κομματική εφημερίδα του Σύριζα χαρακτήριζε ως «τρομοκρατική δράση» τον αγώνα των μακεδονομάχων


Το παρακάτω απόσπασμα προέρχεται από άρθρο στην «Αυγή», στις 12 Οκτωβρίου 2007. Συγγραφέας του ήταν ένας τύπος, υποψήφιος δόκτορας Ιστορίας (!) στο Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ, ο οποίος εξέφραζε, μεταξύ των άλλων, τα εξής για το ζήτημα της Μακεδονίας: «Η τρομοκρατική δράση που ανέλαβαν τα ελληνικά σώματα στη Μακεδονία (σε αγαστή συχνά συνεργασία με τις οθωμανικές αρχές και τους μπέηδες), η οποία στα διεθνή όμματα και ώτα προβάλλονταν τεχνηέντως για προφανείς λόγους ως αυθόρμητη άμυνα του “Ελληνισμού της Μακεδονίας”, μπορεί να ανέκοψε και να αντιστάθμισε την πρόοδο της αντίστοιχης βουλγαρικής προπαγάνδας του βουλγαρικού κομιτάτου στην περιοχή, αλλά εξέθεσε κι απομόνωσε διπλωματικά τη χώρα, χωρίς να κάνει βήμα προς την κατοχύρωση των ελληνικών επεκτατικών διεκδικήσεων στη Μακεδονία(…)
Η εθνική μυθολογία σχετικά με τη διαχρονική ελληνικότητα της Μακεδονίας και των συμβόλων της, εδραιώθηκε ουσιαστικά στο δεύτερο μισό του 19ου αιώνα από το ιδεολογηματικό ιστορικό σχήμα της τρισχιλιετούς συνέχειας του ελληνικού έθνους και του ελληνικού πολιτισμού, στο οποίο θεμελιώθηκε η θεωρία του Ζαμπέλιου – Παπαρρηγόπουλου, διαμορφώνοντας κατά τα λόγια του Δημαρά μια “εθνική εθιμοφροσύνη”. Έως τις αρχές της δεκαετίας του 1840 το κυρίαρχο παράδειγμα της ελληνική ιδεολογίας, το οποίο απηχούσε σαφώς τις αντιλήψεις των φορέων του ελληνικού Διαφωτισμού, ήθελε την Ελλάδα να αποτελεί κληρονόμο και διάδοχο, με όχημα και εμπνευστή τη δύση, του κόσμου της κλασσικής αρχαιότητας. Το διάστημα που μεσολάβησε από τότε έως την επανάσταση του ΄21 αποτελούσε την μαύρη τρύπα της ιστορίας, ένα συνεχές σκοταδισμού και βαρβαρότητας, χάσμα αγεφύρωτο. Παρομοίως, οι έως τότε κρατούσες απόψεις περί αρχαίας Μακεδονίας, δυναστείας του Φιλίππου, και του μεγάλου Αλεξάνδρου, συμπυκνώνονται χαρακτηριστικά στα λόγια του Ιάκωβου Ρίζου Νερουλού, προέδρου της νεοσύστατης αρχαιολογικής εταιρείας. Γράφει λοιπόν ο Νερουλός περί τα μέσα του 19ου αιώνα αναφερόμενος στη μάχη της Χαιρωνείας: “Ο Φίλιππος έπραξεν άλλο της νίκης ολεθριώτερον, εγέννησε τον Αλέξανδρον”. Το χάσμα ήρθαν να γεφυρώσουν οι προαναφερθέντες ιστορικοί πλάθοντας μια αναδρομική ερμηνεία του προεθνικού παρελθόντος με όρους σύγχρονους και εθνικούς, βασισμένοι στα διανοητικά εργαλεία της εποχής τους αλλά και στις ιδεολογικές και πολιτικές μέριμνες που επέβαλλαν, από τη μια η εμπέδωση της ελληνική εθνικής ταυτότητας στο νεοπαγές ελληνικό βασίλειο, και από την άλλη η ανάγκη νομιμοποίησης της Μεγάλης Ιδέας και της “αλυτρωτικής” επέκτασης προς ένα βορράν εν πολλοίς αλλόφωνο και εχθρικό(…)».
Το άρθρο αυτό, το οποίο δημοσιεύθηκε ύστερα από έγκριση της διεύθυνσης της εφημερίδας, χαρακτηρίζει ως «τρομοκρατική δράση» την απελευθερωτική δράση των μακεδονομάχων πριν από την εποποιία των Βαλκανικών Πολέμων του 1912-13, καθώς και «ελληνικές επεκτατικές διεκδικήσεις» τον πόθο για την ενσωμάτωση της Μακεδονίας στον Εθνικό κορμό. Αυτά, για να μη μας πουλάνε κάποιοι το τόσο άνοστο και αποτυχημένο παραμύθι «κανένας δεν είναι περισσότερο πατριώτης από τον άλλον». Ο «υποψήφιος λέκτορας Ιστορίας» έχει και επιμύθιο στα γραφόμενά του, καθώς λέει τα εξής: «Ας πράξουμε λοιπόν το πρώτιστο καθήκον με βάση τις πάγιες αξίες της Αριστεράς, ας αποδείξουμε έμπρακτα, “ανανεωτικά και ριζοσπαστικά” την αλληλεγγύη μας στο δοκιμαζόμενο μακεδονικό λαό, κι ας αποδεχτούμε κατ΄αρχήν, εμείς τουλάχιστον, με θάρρος και χωρίς υπεκφυγές ή παλινδρομήσεις το αυτονόητο δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού του. Χρειάζεται τη συμπαράστασή μας, περισσότερο απ΄όσο εμείς χρειαζόμαστε τον λικνιστικό καλπασμό του Βουκεφάλα…»!
Έτσι, λοιπόν. «αλληλεγγύη μας στο δοκιμαζόμενο μακεδονικό λαό», «αυτονόητο δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού του» και άλλα εθνομηδενιστικά θεωρήματα. Το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν τότε ένα κόμμα του 4% δεν αποτελεί δικαιολογία. Οι πρόσφατες αθλιότητες Φίλη επανέφεραν στο προσκήνιο τις πραγματικές απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ για την Ιστορία και τα Εθνικά ζητήματα. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

«Ιδανικό» συνεργάτη διάλεξε ο Φίλης: Νέος Γ.Γ. του Υπουργείου Παιδείας ο πρύτανης που χάριζε iphone!


Προ ολίγων ημερών ο πρώην Γ.Γ. του υπουργείου Παιδείας παραιτήθηκε, χωρίς να εξηγήσει τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την κίνηση. Σύμφωνα με την ειδησεογραφία, νέος Γ.Γ. του Υπουργείου Παιδείας αναλαμβάνει ο Γιάννης Παντής, ο οποίος είναι καθηγητής Οικολογίας, Διαχείρισης Πληθυσμών και Βιοκοινοτήτων στο ΑΠΘ και πρόεδρος του ΟΛΘ.
Ο εν λόγω είχε βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας όταν ως αντιπρύτανης Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης έκανε «δωράκι» ένα iPhone αξίας 699 ευρώ στην γνωστή ηθοποιό Ναταλία Δραγούμη, αλλά το χρέωσε στα λειτουργικά έξοδα του ιδρύματος. Τότε η γνωστή ηθοποιός είχε δηλώσει:
«Είχα πάει στη Θεσσαλονίκη με την παράσταση "το μηλο'' και κάναμε μια συζήτηση με τη διεύθυνση του ΑΠΘ για κάποια μελλοντική συνεργασία μας αφού εγώ διδάσκω υποκριτική στην Αθήνα. Τους είχα καλέσει στην παράσταση και μου έκαναν ένα δώρο...σαν να μου έκαναν δώρο λουλούδια ας πουμε. Το θεώρησα πολύ σημαντικό. Γνώρισα τον κ. Παντή που είναι πρόεδρος της Σχολής Κινηματογράφου. Μια αρχική συζήτηση κάναμε... Και μόνο που με σκέφτηκαν, το θεωρώ πολύ τιμητικό όπως εξάλλου και το δώρο που μου έκαναν».
Μετά από τον σάλο που προκλήθηκε από τις αντεθνικές δηλώσεις Φίλη, ο διορισμός του εν λόγω καθηγητή στην θέση του Γ.Γ. του Υπουργείου Παιδείας σηματοδοτεί μία νέα διάσταση στην κατρακύλα, στην οποία έχει περιέλθει η Παιδεία, ιδιαιτέρως επί «πρώτης φοράς μαρξιστικά», όταν αντί λουλουδιών χαρίζεται τηλέφωνο 700 ευρώ με το λογαριασμό στα κορόιδα τους Έλληνες.  ΠΗΓΗ

Σκανδαλώδης συγκάλυψη ΝΔ, κλεφτο-Πασόκ και  τιμημένου ΚΚΕ για τα κομματικά θαλασσοδάνεια των 272.500.000!


Τη σχετική είδηση δεν πρόκειται να την διαβάσετε και να την ακούσετε στα κατεστημένα ΜΜΕ των κατακόκκινων ολιγαρχών του πλούτου, ούτε βεβαίως στους βόθρους των σπαγκοραμμένων του Περισσού. Βλέπετε, ξέρουν καλά οι αχρείοι να κρύβουν τις πομπές τους από τον «κυρίαρχο λαό»!
Την ίδια ώρα, λοιπόν, που αφαιμάζουν τον ελληνικό λαό απ’ όλες τις μπάντες, στο αρχείο, λοιπόν, κατέληξε η δικογραφία για τα (δανεικά κι αγύριστα…) «δάνεια» της Αγροτικής Τραπέζης προς τα πολιτικά κόμματα του… συνταγματικού (κλεπτοκρατικού!) τόξου!
Έτσι, πενήντα υψηλόβαθμα τραπεζικά στελέχη, 10 πολιτικά πρόσωπα, ταμίες και διευθυντές του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, της νουδούλας και του… «άσπιλου», «αμόλυντου» και «τιμημένου» κουκουέ (λείπει ο Μάρτης…;), που ευθύνονται για το πάρτι της διασπάθισης 272.500.000 ευρώ την περίοδο 2000-2011, δεν θα έχουν καμία επίπτωση!
Πρόκειται για τους εξής: τον νυν διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΤΕ Αλέξανδρο Τουρκολιά, τον πρώην επικεφαλής της Αγροτικής Τράπεζας, τον διοικητή του ΙΚΑ και πρώην γενικό διευθυντή του μαφιοζο-ΠΑΣΟΚ Ροβέρτο Σπυρόπουλο, τους πρώην βουλευτές Κώστα Γείτονα και Τηλέμαχο Χυτήρη, οι οποίοι υπήρξαν διαχειριστές στο ΠΑΣΟΚ, τους Ανδρέα Μακρυπίδη, Μενέλαο Δασκαλάκη και Κωνσταντίνο Σημαιοφορίδη που βάσταγαν το ταμείο της νουδούλας και τους Άννα Πολυχρόνη Νικόλαο Σοφιανό, μεγάλους θησαυροφύλακες της ΚΚΕ Α.Ε.!
Να τους χαίρονται αυτοί που τους ψήφισαν!
(ΥΓ) 1: Και να μην ξεχάσουν να πληρώσουν ντάγκα-ντάγκα ΕΝΦΙΑ, φόρους, τέλη κυκλοφορίας και τα κέρατά τους τα τράγια! Γιατί ο «Μινώταυρος» της πρασινοκοκκινομπλέ διαφθοράς, διψάει για φράγκα!
(ΥΓ) 2: Και μακριά κι αλάργα από την… εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, γιατί είναι το μόνο τίμιο κόμμα σ’ αυτή τη χώρα – και με τη βούλα του ΣΔΟΕ!
(ΥΓ) 3: ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ!    ΠΗΓΗ
Εφιάλτης για μητέρα στη Βάρη: “Ευπαθείς” πήγαν να απαγάγουν το παιδί της σε σούπερ μάρκετ!Τρομακτικές στιγμές έζησε το πρωί του Σαββάτου μία μάνα από την Βάρη, όταν μία Ρομά επιχείρησε να απαγάγει το 3χρονο αγοράκι της μέσα στο σούπερ μάρκετ.


Όπως αποκάλυψε η μητέρα μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1 «Καλημέρα Ελλάδα»: «Το Σάββατο το πρωί πήγαμε στο σούπερ μάρκετ και την ώρα που μπαίναμε μέσα στο κατάστημα, άφησα το χέρι του παιδιού μου, για να πάρω ένα καλάθι. Μπροστά μου ήταν μία τσιγγάνα που είχε μπει στο κατάστημα και άφηνε ένα καρότσι. Σκύβοντας εγώ αυτή έβγαινε. Βγαίνοντας από το σούπερ μάρκετ, τράβηξε και το παιδί μου μαζί, το οποίο έβγαλε εκτός του καταστήματος. O γιος μου, άρχισε να φωνάζει, ήταν εκπαιδευμένος σε αυτό. Έτσι βγήκα έξω άμεσα και τον τράβηξα μέσα στο κατάστημα. Μας βάλανε οι υπάλληλοι στο εσωτερικό» σημείωσε και συμπλήρωσε:

«Όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα. Από το οπτικό υλικό μέσα από το κατάστημα φαίνεται ότι όλα έγιναν μέσα σε 5 δευτερόλεπτα. Αν το αγοράκι μου δεν φώναζε “ Μαμά, μαμά”, θα τον έχανα».

Μετά το περιστατικό, όπως ανέφερε η μητέρα, μία άλλη Ρομά, υπερασπίστηκε την γυναίκα που επιχείρησε να της πάρει το παιδί, λέγοντας πως δεν ήθελε να το απαγάγει, απλά το μπέρδεψε με το δικό της.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος, αλλά και η συνεργάτιδά του κυρία Κονταξή, με δηλώσεις τους στο «Πρακτορείο 104,9 FM».

Και οι δύο είπαν ότι η απόπειρα απαγωγής έγινε το Σάββατο και η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της διερεύνησης, τονίζοντας παράλληλα ότι το παιδί σώθηκε την τελευταία στιγμή, καθώς αντέδρασε και το γεγονός έγινε αντιληπτό από υπαλλήλους και πελάτες που βρίσκονταν μέσα στο σούπερ - μάρκετ.

«Ευτυχώς το παιδί έκανε έντονη φασαρία, οπότε ο κόσμος κατάλαβε ότι κάτι συνέβαινε και τελικά κατάφεραν να μην προχωρήσουν» είπε η κυρία Κονταξή.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, ήδη έχει συλληφθεί μια 53χρονη Ρομά, για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου κατά συναυτουργία, ενώ αναζητείται άλλη μία. Η συλληφθείσα, με τη σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος την παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.  ΠΗΓΗ

Ο Ριζοσπάστης τρολάρει τους κομμουνιστές: Στη μια σελίδα καταγγέλλει τους «επιχειρηματικούς ομίλους» και στην διπλανή διαφημίζει τράπεζες!
Ορθώς είχε πει ο μεγάλος Νίκος Καζαντζάκης ότι «ο κομμουνισμός είναι πνευματική ψώρα», όμως ούτε κι αυτός θα είχε υπόψη του τους σύγχρονους κομμουνιστές του ΚΚ€.

Στο κυριακάτικο φύλλο, λοιπόν, του «οργάνου της κεντρικής επιτροπής του ΚΚΕ», στη σελίδα 4 καταγγέλει την κυβέρνηση ότι ευνοεί τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους και στην σελίδα 5 έχει ολοσέλιδη διαφήμιση της «Τράπεζας Πειραιώς».

Μετά από αυτό, όποιος αναγνώστης του Ριζοσπάστη δεν αντιλαμβάνεται την απάτη πίσω από το δηθεν «κόμμα του Λαού», είτε είναι μισθωτός του εν λόγω αποκόμματος, είτε παντελώς ανόητος.

Δείτε την αδιάψευστη εικόνα που αντίκρυσε ο κάθε κομμουνιστής την Κυριακή, ανοίγοντας την εφημερίδα του:  ΠΗΓΗΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μια επιβεβλημένη απάντηση, για να μην μας βαφτίζουν το κρέας Ψαρρά!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 1055292426493032050

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item