Widgets

ΡΑΓΔΑΙΑ Η ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ των ΕΛΛΗΝΩΝ - Εφιαλτικοί οι αριθμοί της ολοένα αυξανόμενης εξαθλίωσης...

Εξαθλιώθηκαν οι Έλληνες: Εφιαλτικοί οι αριθμοί της ολοένα αυξανόμενης φτώχειας


Οι αριθμοί είναι κάτι παραπάνω από ανησυχητικοί, καταντούν εφιαλτικοί. Η σοκαριστική είδηση αναφέρει ότι σε συνθήκες φτώχειας ζει το 22,1% του πληθυσμού στην Ελλάδα, σε συνθήκες ένδειας το 21,5%, ενώ το 17,2% του πληθυσμού χει σε οικογένεια αντιμέτωπη με τον κίνδυνο της ανεργίας.


Τα παραπάνω προκύπτουν από την τελευταία έρευνα που δημοσιοποίησε η Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία (Eurostat) αναφορικά με το ποσοστό των κατοίκων της Ευρώπης που ζουν σε συνθήκες φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού (έτος αναφοράς το 2014).
Ένας στους τρεις κατοίκους στην Ελλάδα –και κατά μέσο όρο ένας στους τέσσερις στην Ευρώπη- είτε θεωρείται φτωχός (δηλαδή έχει εισοδήματα μικρότερα του 60% του μέσου εθνικού εισοδήματος), είτε ζει σε κατάσταση ένδειας (δηλαδή στερείται βασικών καταναλωτικών αγαθών, ή αδυνατεί να ανταπεξέλθει σε στοιχειώδεις οικονομικές υποχρεώσεις, είτε ζει σε οικογένεια αντιμέτωπη με τον κίνδυνο της ανεργίας). Ο μέσος όρος στην Ευρώπη είναι 17,2% για τον πληθυσμό που ζει σε συνθήκες φτώχειας, 8,9% σε συνθήκες ένδειας και 11,1% για οικογένειες αντιμέτωπες με τον κίνδυνο της ανεργίας.
Στην Ελλάδα αντιμέτωπο με τουλάχιστον μία (ή και περισσότερες) από αυτές τις τρεις δύσκολες καταστάσεις είναι το 36% του πληθυσμού (3,8 εκατ. άνθρωποι), ενώ στην Ε.Ε. κατά μέσο όρο το 24,4% (122 εκατ. άνθρωποι). Γενικότερα, σε χειρότερη κατάσταση από την Ελλάδα, αναφορικά με το ποσοστό του πληθυσμού που θεωρείται ότι βρίσκεται σε κατάσταση φτώχειας ή κοινωνικού αποκλεισμού, είναι μόνο η Ρουμανία (40,2%) και η Βουλγαρία (40,1%).
Το ακόμη χειρότερο σ΄όλα αυτά είναι το ότι η συνεχής επέλαση των Μνημονίων, με το τρίτο στην σειρά να έρχεται πιο απειλητικό από τα δύο προηγούμενα, δεν αφήνει καμία ευοίωνη προοπτική για να βελτιωθεί, έστω και ελάχιστα, η κατάσταση. Η οικονομική κρίση και η συνειδητή ανικανότητα και αποτυχία των αλλεπάλληλων μνημονιακών κυβερνήσεων ανοίγουν ακόμη περισσότερο τον εφιαλτικό δρόμο της ανέχειας και της εξαθλίωσης για ολοένα και αυξανόμενο αριθμό Ελλήνων. Γιώργος Μάστορας


Τσίρκο αποπροσανατολισμού από κόμματα και κανάλια: Στοχοποιούν την μόνη δύναμη που αντιστέκεται στο ξεφτιλισμένο τους Σύστημα - ΒΙΝΤΕΟΑγωγές κατά Φίλη και Τόσκα: Θα δώσουν λόγο οι συκοφάντες της βουλής και τα παπαγαλάκια της διαπλοκής που έπιασαν στο στόμα τους την Χρυσή Αυγή
Με μία δήλωση στο περιστύλιο της βουλής απάντησε ο Λαϊκός Σύνδεσμος στη νέα χρυσαυγειάδα που έστησαν από χθες το βράδυ τα προδοτικά κόμματα και τα διαπλεκόμενα κανάλια: "Στήθηκε ένα τσίρκο από χθες το βράδυ σε όλα τα κανάλια για λόγους αποπροσανατολισμού, για να μη βλέπει ο Λαός τις προδοσίες των κομμάτων του μνημονίου, του Σύριζα και της Νέας Δημοκρατίας και έχουν στοχοποιήσει την Χρυσή Αυγή, γιατί είμαστε η μόνη δύναμη που αντιστέκεται στο ξεφτιλισμένο του Σύστημα.Εις ότι αφορά τον Φίλη, τον Τόσκα και όλους τους ψεύτες της βουλής, που τόλμησαν να μας πιάσουν στο στόμα τους, δεν θα τους κάνουμε μηνύσεις για να καλυφθούν πίσω από τον νόμο περί ευθύνης υπουργών, θα κάνουμε αγωγές για να δώσουν λόγο για τα ψέμματα και τις συκοφαντίες τους".  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ !!! => ΒΙΝΤΕΟ: «ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΤΩΡΑ στον ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΦΙΛΗ - ΟΧΙ στο ΡΑΤΣΙΣΜΟ σε ΒΑΡΟΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ!»


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - Κουμουτσάκος μετά το επεισόδιο: “Δεν έχω ιδέα ποιοι με χτύπησαν”! Τι έγινε μετά; του ήρθε η επιφοίτηση και αναγνώρισε Χρυσαυγίτες; ΒΙΝΤΕΟΗ Χρυσή Αυγή δημοσιεύει ένα αποκαλυπτικό βίντεο - απάντηση στους συκοφάντες και τους ψεύτες της βουλής.
Ο Γιάννης Κουμουτσάκος, αμέσως μετά την στιγμή της επίθεσης, δηλώνει στις τηλεοπτικές κάμερες ότι δεν έχει ιδέα ποιοι τον χτύπησαν. Στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με την ταυτότητα των ατόμων που του επιτέθηκαν, απαντά σε έντονο ύφος και επαναλαμβανόμενα: "Δεν το ξέρω! Δεν το ξέρω!"
Λίγα λεπτά αργότερα, το ίδιο πρόσωπο εμφανίστηκε στη βουλή με σκισμένο σακάκι και συκοφάντησε την Χρυσή Αυγή. Τι συνέβη στο ενδιάμεσο; του ήρθε η θεία επιφοίτηση; ή μήπως άρχισαν το... μασάζ οι γνωστοί "τραβεστί" πατριώτες και υβριστές του Εθνικιστικού Κινήματος (Βορίδης και σία), που χαζογελούν την ώρα που ο Κουμουτσάκος λέει τα ψέματά του κατά του Λαϊκού Συνδέσμου μέσα στη βουλή;
Το τηλεοπτικό υλικό που δημοσιεύουμε είναι η καλύτερη απόδειξη πως το κυνήγι μαγισσών του Συστήματος, η νέα χρυσαυγειάδα που στήνουν τα κανάλια της διαπλοκής, είναι καταδικασμένη σε οικτρή αποτυχία.  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ !!! => ΠΑΚΤΩΛΟΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ για Μ.Κ.Ο.- ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ στην ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ οι ΕΛΛΗΝΕΣ!
Τι θα ψηφίσουν οι βουλευτές του “μνημονιακού τόξου” στην άρση ασυλίας του Φίλη;Όλοι αυτοί οι «γιαλαντζί» υπερασπιστές της ελευθερίας της γνώμης, οι οποίοι διαφωνούν με τις μηνυτήριες αναφορές κατά του Φίλη, θα γινόντουσαν ίσως πιστευτοί για την αγνότητα και την ειλικρίνεια των προθέσεών τους αν έπρατταν το ίδιο και στις πολλαπλές περιπτώσεις όχι μόνο παρεμπόδισης και απαγόρευσης εκφοράς λόγου για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αλλά και για τις αντίστοιχες μηνυτήριες αναφορές που έγιναν για την έκφραση απόψεων σε ομιλίες και άρθρα.
Από εκεί και πέρα, έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το γεγονός ότι η μήνυση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για τις αντεθνικές δηλώσεις Φίλη διαβιβάστηκε και στην Βουλή. Αυτό σημαίνει ότι θα διεξαχθεί και ψηφοφορία για την άρση ή μη της βουλευτικής ασυλίας του Φίλη. Το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον έγκειται στο ποια στάση θα κρατήσουν τα υπόλοιπα κόμματα του Κοινοβουλίου.
Μπορεί όλα να έβγαλαν καταδικαστικές ανακοινώσεις για τα όσα ξεστόμισε εκ… βόθρου ψυχής ο Φίλης, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ποια στάση θα κρατήσουν στην ψηφοφορία. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει η στάση των ΑΝΕΛ, ως κόμματος με το οποίο συγκυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα έχει η στάση της ΝΔ.
Θα είναι πολύ αποκαλυπτικό να δούμε ποια στάση θα κρατήσουν οι βουλευτές της, καθώς προσωπικά θεωρώ σίγουρο ότι θα υπάρξουν αρκετοί που θα καταψηφίσουν την άρση ασυλίας με αστείες και φαιδρές δικαιολογίες, οι οποίες θα δείξουν τον υποκριτικό και πατριδοκάπηλο ρόλο του εν λόγω κομματικού καρκινώματος.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ !!! => SYRIZA: «ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΝΟ για ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! - Οι ΕΛΛΗΝΕΣ στο ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ !
Αόρατοι οι Πολίτες με αναπηρίες για τον Μνημονιακό Σύριζα


Με αφορμή τη συγκέντρωση συνταξιούχων, συλλόγων ατόμων με ειδικές ανάγκες και εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής, είναι αναγκαία μια ενδελεχής αναφορά στη στάση της κυβέρνησης απέναντι σε αυτές τις κοινωνικές ομάδες.
Πρόκειται για μια κυβέρνηση η οποία δεν διστάζει να δείξει το πιο σκληρό της πρόσωπο σε συνανθρώπους μας με αναπηρίες ή ειδικές ανάγκες, αντιμετωπίζοντάς τους ουσιαστικά ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Ήδη, οι επιτροπές υγείας (ΚΕΠΑ), εμπαίζουν και ταλαιπωρούν τα άτομα με αναπηρία, μέσα από χρονοβόρες διαδικασίες και αμφισβητούμενες γνωματεύσεις, ενώ μια ολόκληρη κατηγορία συμπολιτών μας, οι ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας, αδυνατούν να κατοχυρώσουν τα δικαιώματα που τους αναλογούν.
Πέραν των παραπάνω, αμέτρητα είναι τα σχολεία της χώρας που λειτουργούν χωρίς ειδική αγωγή ή παράλληλη στήριξη, με αποτέλεσμα παιδιά με αναπηρία ή μαθησιακές δυσκολίες να τίθενται στο περιθώριο του εκπαιδευτικού συστήματος. Κλείνοντας, όσον αφορά τις συντάξεις αλλά και τη γενικότερη οικονομική κατάσταση της χώρας, το πλήγμα που υπέστησαν οι αναπηρικές συντάξεις, η καθυστέρηση στην καταβολή συντάξεων σε 270.000 δικαιούχους αλλά και η ραγδαία φτωχοποίηση της χώρας, είναι στοιχεία που υπογραμμίζουν με τα πιο μελανά χρώματα το μέλλον που περιμένει τα πιο ευαίσθητα τμήματα της ελληνικής κοινωνίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Χρυσή Αυγή τίμησε την Μνήμη του Βορειοηπειρώτη Ήρωα Σπύρου Σπυρομήλιου - Φωτορεπορτάζ
Είναι οξύμωρο το γεγονός ότι ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία επιθυμεί συνάντηση με τον κ. Τσίπρα για την βελτίωση του επιπέδου ζωής των ατόμων με αναπηρία. Ουσιαστικά, πίσω από την αλληλεγγύη και τον αλτρουϊσμό, τόσο ο πρωθυπουργός όσο και η κυβέρνηση δεν πρόκειται –ούτε ενδιαφέρονται ιδιαίτερα-  να επιχειρήσουν την οποιαδήποτε παρέκκλιση από τις στυγνές και άτεγκτες επιταγές του Μνημονίου.
Η Χρυσή Αυγή αποτελεί τη μοναδική πολιτική δύναμη που βρίσκεται πραγματικά στο πλευρό των ατόμων με αναπηρία, καθώς αγωνίζεται προκειμένου να κατοχυρωθεί το ακατάσχετο των αναπηρικών συντάξεων, να προστατευθεί η κύρια κατοικία των ατόμων με αναπηρία αλλά και να αποκτήσουν αυτοί οι πολίτες όλα τα αναγκαία εφόδια για μια αξιοπρεπή διαβίωση.  ΠΗΓΗ


Για να μην ξεχνιόμαστε: Με βιβλίο για τον σφαγέα Άρη Βελουχιώτη ο Mr Tsipras στην Βουλή


Μ’ ένα βιβλίο στο χέρι για τον Άρη Βελουχιώτη (το «πρότυπό» του, όπως είχε δηλώσει παλαιότερα…), υπό τον τίτλο «Άρης Βελουχιώτης, Ανηφορικοί Δρόμοι, Μετά τη Βάρκιζα», εμφανίστηκε χθες στη βουλή ο Mister Tsipras.
Αυτό, για να μην ξεχνιόμαστε με ποιους έχουμε να κάνουμε. Κομμουνιστές είναι οι άνθρωποι. Κνίτης το Αλεκάκι, κνίτισσα η Περιστέρα του, για τρεις ψήφους πήρε την αρχηγία του ΚΚΕ από τον Δραγασάκη η Παπαρήγα και πάει λέγοντας, για να μην μακρηγορούμε.
Κομμουνιστική κυβέρνηση έχουμε, προσαρμοσμένη βεβαίως στο σύγχρονο περιβάλλον της Νέας Τάξης Πραγμάτων και του Μνημονίου.
Έτυχε (κατοχικός) πρωθυπουργός της να είναι ο Τσίπρας. Θα μπορούσε να είναι η Παπαρήγα, ο Κουτσούμπας, ακόμα και ο… σωσίας του Λένιν Μπογιόπουλος – αν τον έκαναν αρχηγό αντί για τον Κουτσούμπα, όπως ονειρευόταν.
Την ίδια μνημονιακή πολιτική θα ακολουθούσαν, με τον Βελουχιώτη… παραμάσχαλα! Όλοι οι κομμουνιστές είναι ίδιοι, κι ας τα λένε διαφορετικά, για τα μάτια του κόσμου!  ΠΗΓΗ
Διαγραφή του χρέους της ψοφοδεξιάς θα ζητήσει ο Μπουμπούκος: Εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ πάλι στην πλάτη του Ελληνικού Λαού
Οι τόσο πρόθυμοι να σώσουν την χώρα υποψήφιοι αρχηγίσκοι της ΝΔ έρχονται σε αμηχανία όταν τους γίνεται αναφορά για τα τεράστια χρέη της ΝΔ. Μάλιστα, ενώ το ποσό το οποίο χρωστάει η ΝΔ από δάνεια έχει γνωστοποιηθεί στις 160.000.000 ευρώ, οι υποψήφιοι δελφίνοι κάνουν λόγο για ακόμη μεγαλύτερα χρέη!
Χθες τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και ο Άδωνις Γεωργιάδης έκαναν λόγο για ένα ποσό περίπου 200.000.000 που «βαραίνει» τα κομματικά ταμεία, γεγονός που προφανώς θα είναι το βασικό πρόβλημα το οποίο θα έχει να αντιμετωπίσει ο νέος αρχηγός«Η Ν.Δ. χρωστάει πάνω από 190.000.000 ευρώ» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.
Από τη μεριά του ο Άδωνις Γεωργιάδης επιβεβαίωσε την ύπαρξη της μαύρης τρύπας και είπε το εξής απίστευτο και προκλητικό: ότι θα ζητήσει τη «διαγραφή του χρέους»! Με άλλα λόγια, τάσσεται υπέρ της άποψης να πληρώσουν οι Έλληνες πολίτες για τα δάνεια των κομμάτων (και τα άλλα χρέη τους).
Με δεδομένο ότι στην προκλητική αυτή δήλωση του «Μπουμπούκου» δεν απάντησε με αρνητική διάθεση κανείς από τους συνυποψηφίους του, δείχνει ότι επί της ουσίας δεν διαφωνούν με την προκλητική πρόταση του. Να χρεωθεί, δηλαδή, ο Ελληνικός Λαός «τα φέσια» της ΝΔ, η οποία ενώ δεν μπορεί να νοικοκυρέψει το σπίτι της, με απύθμενο θράσος ζητά να  σώσει την Χώρα. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

H «αγανακτισμένη» με τον Φίλη ψοφοδεξιά δεν είχε κανένα πρόβλημα να συγκυβερνά με την Ρεπούση για έναν ολόκληρο χρόνο

Οι πατριδοκάπηλοι και εξουσιολάγνοι της ΝΔ, οι οποίοι τώρα παριστάνουν τους εθνικά αγανακτισμένους για την περίπτωση του αφιλότιμου και ανθέλληνα Φίλη, νομίζουν ότι απευθύνονται σε λωτοφάγους.
Θεωρούν ότι έχουν ξεχαστεί τα έργα και οι ημέρες της ΝΔ μέχρι σήμερα γύρω από τα εθνικά μας θέματα, καθώς και με το πόση περιφρόνηση τα αντιμετώπιζαν. Δεν θα πάμε πολύ πίσω στον χρόνο, για να μιλήσουμε για το τι έκανε ο ψευτοεθνάρχης τους τον Ιούλιο του 1974 με το «Η Κύπρος κείται μακράν», ούτε για το γεγονός ότι ανήμερα της επετείου της γενοκτονίας των Ποντίων, στις 19 Μαΐου 1981, η κυβέρνηση της ΝΔ τιμούσε τον Κεμάλ στο τουρκικό προξενείο της Θεσσαλονίκης.
Θα έρθουμε στα πιο πάνω φρέσκα κατορθώματα τους και θα υπενθυμίσουμε ότι οι δήθεν οργισμένοι και αγανακτισμένοι νεοδημοκράτες με τον Φίλη και τις αθλιότητές του είναι ο ίδιοι, οι οποίοι προκειμένου να διατηρηθούν στην καρέκλα της εξουσίας δεν είχαν το παραμικρό πρόβλημα να συνεργαστούν για έναν ολόκληρο χρόνο με την Ρεπούση και το κόμμα της, την ΔΗΜΑΡ.
Και ο λόγος που χάλασε αυτή η συνεργασία δεν είναι λόγω των δικών της αθλιοτήτων που υποστήριζε περί «συνωστισμού», αλλά επειδή η ΔΗΜΑΡ απεχώρησε από την κυβέρνηση εξαιτίας των διαφωνιών της για τους κυβερνητικούς χειρισμούς γύρω από το ζήτημα της ΕΡΤ. Όπως επίσης, προκαλεί τον γέλωτα, αλλά και την αηδία, να παριστάνει τον… ποντιομάχο και τον πατριώτη το βουτυρόπαιδο βουλευτής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος νομίζει ότι οι Έλληνες έχουν ξεχάσει την περιβόητη δήλωσή του ότι «είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να καίει την Ελληνική Σημαία».
Οι συνοδοιπόροι, λοιπόν, της Ρεπούση και οι υπερασπιστές των κωλόπαιδων που καίνε την Τιμημένη Ελληνική Σημαία ας μην προσπαθούν να αποποιηθούν των τεράστιων ευθυνών τους για την επιχείρηση αποεθνικοποίησης της Χώρας και την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
ΡΟΜΠΕΕΕΕΕΣ! ΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΚΟΥΚΟΥΕ ΨΗΦΙΣΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΠΝΙΓΜΕΝΟΥ ΣΤΑ ΧΡΕΗ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ!


Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος
Τις προηγούμενες ημέρες, μόλις το κόμμα- μακρύ χέρι του σάπιου συστήματος και του αδηφάγου κεφαλαίου τόλμησε να υπονοήσει κάτι περί «αφεντικών» (!!!) του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής –εννοώντας το «κεφάλαιο», έτσι γενικά κι αόριστα, όπως κάνουν πάντα- τους καλέσαμε να πούνε –άμα τους βαστάει!- έστω κι ένα όνομα ολιγάρχη, σε ανάρτηση με τον ενδεικτικό τίτλο «Κουκουέδες πέστε «Μπόμπολας» άμα σας βαστάει». Φυσικά, το… τιμημένο έκανε την πάπια!

Ως γνωστόν, μετά τα μεσάνυχτα, πέρασε και το νέο πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα του τρίτου αριστερού Μνημονίου. Το φαινομενικά περίεργο, ήταν ότι οι σπαγκοραμμένοι του Περισσού ψήφισαν τα… μισά άρθρα (την επόμενη να πετάξουν τις μάσκες και να τα ψηφίσουν όλα!). Μεταξύ αυτών και το άρθρο 53. Το οποίο ήταν το μόνο που υπερψήφισαν όλοι ανεξαιρέτως οι βουλευτές της νουδούλας, όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (με τιμητική εξαίρεση την Άννα Βαγενά), όλοι οι βουλευτές του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, όλοι οι βουλευτές του Ποταμιού και όλοι οι βουλευτές του… αντιδιαπλεκόμενου μορφώματος Λεβέντη. Τέτοια σύμπνοια πέρα ως πέρα; Πολύ περίεργη, ε; Γιατί άραγε; Τι ήταν αυτό που ένωσε όλες τις πλευρές του… συνταγματικού τόξου, από την άκρα αριστερά μέχρι την ψοφοδεξιά;

Το Μέγαρο Μουσικής (του ολιγάρχη Ψυχάρη) φυσικά! Καθώς το συγκεκριμένο άρθρο προβλέπει παράταση της προστασίας από τους πιστωτές και την παροχή φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας για όλες τις πράξεις και άλλα πολλά και ευεργετικά, στο χρεωμένο μέχρι το λαιμό (με 245 εκατομμύρια ευρώ) Μέγαρο Μουσικής, του κομμουνιστή ολιγάρχη Ψυχάρη – γιού στελέχους του ΚΚΕ, παρολίγον βαφτισιμιού του Ζαχαριάδη, παλιού δημοσιογράφου της «Αυγής» (όταν το ΚΚΕ ήταν παράνομο και κρυβόταν μέσα στην ΕΔΑ) και τέλος παλιού μέλος του Ελληνο-σοβιετικού Συνδέσμου Φιλίας.

Αυτά και σκασμός κουκουέδες λακέδες των αφεντικών! ΠΗΓΗ


Μέρα μεσημέρι στέλνει το τουρκικό παρακράτος τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα - Αποκαλυπτικές φωτογραφίεςΦωτογραφίες που δείχνουν τον τρόπο με τον οποίο δρα το κύκλωμα των διακινητών, που μεταφέρουν χιλιάδες λαθρομετανάστες καθημερινά στην Ελλάδα, δημοσίευσε ειδησεογραφική ιστοσελίδα της Κρήνης στα παράλια της Μικράς Ασίας.
Από τις φωτογραφίες φαίνεται ξεκάθαρα μία ολόκληρη επιχείρηση στα παράλια της Κρήνης, η οποία γίνεται μέρα μεσημέρι και συνεπώς καθαρά υπό την ανοχή των τουρκικών αρχών....>>> ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ => ΕΔΩ!!!

ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ! Η ανθελληνική κυβέρνηση εγκαθιστά 20 χιλιάδες λαθρομετανάστες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Δύο πόλεις λαθρομεταναστών αποφασίστηκε να δημιουργηθούν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια της ευρείας συσκέψεως στο Μέγαρο Μαξίμου. Η κάθε μία από αυτές τις πόλεις θα φιλοξενήσει δέκα χιλιάδες λαθρομετανάστες.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το σημείωμα της κυβέρνησης για τη συγκεκριμένη σύσκεψη σύσκεψη:
«Τα πέντε, αυτά, νησιά -πιθανόν να προστεθεί και η Κάλυμνος που αντιμετωπίζει πρόβλημα- έχουν επιλεγεί για να αποτελέσουν τους τόπους όπου θα αναπτυχθούν τα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης [Hot Spots], τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες της καταγραφής, εξακρίβωσης εθνικότητας και παραπομπής στις αρμόδιες υπηρεσίες.
Παράλληλα θα δημιουργούν δύο κέντρα προσφύγων και μεταναστών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη [θα φιλοξενούν από 10.000 άτομα) τα οποία και θα δέχονται τους «ταυτοποιημένους» πρόσφυγες. Η δημιουργία και λειτουργία αυτών των κέντρων είναι αναγκαία για να λειτουργήσει ο μηχανισμός της εσωτερικής μετεγκατάστασης [relocation] στην Ευρώπη, η πιλοτική εφαρμογή του οποίου ξεκίνησε στις 04.11.2015 με την μετεγκατάσταση από την Ελλάδα στο Λουξεμβούργο 30 προσφύγων
Δηλαδή, θα δημιουργηθούν 5 (πιθανόν και έξι) “Hot Spots” σε νησιά, για να δέχονται χιλιάδες λαθρομετανάστες. Παράλληλα θα δημιουργηθούν οι προαναφερθείσες δύο πόλεις λαθρομεταναστών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Και όλα αυτά για να λειτουργήσει ο μηχανισμός που έστειλε 30 (!) ολόκληρους λαθρομετανάστες στο Λουξεμβούργο.
Και για όσους νομίζουν ότι αυτή η ζοφερή προοπτική με δύο πόλεις λαθρομεταναστών μέσα στις δύο μεγαλύτερες πόλεις της χώρας είναι το συνολικό αντίτιμο που θα πληρώσει η χώρα, ας το ξανασκεφτούν. Τόσο η κυβέρνηση παραδέχεται ότι η κρίση θα συνεχιστεί στο μέλλον, όσο και ο ΟΗΕ προβλέπει ότι το επόμενο τετράμηνο θα μας... προτιμήσουν 600.000 λαθρομετανάστες.
Στο μέλλον, λοιπόν, θα δημιουργηθούν και άλλες πόλεις λαθρομεταναστών σε όλα τα αστικά κέντρα και τα νησιά. Και όταν η Ελλάδα θα έχει πνιγεί από τους λαθρομετανάστες, μπορεί το Λουξεμβούργο να δεχτεί άλλους 30!  ΠΗΓΗ
Οι ανθέλληνες μεθοδεύουν την αναγνώριση “μακεδονικής” και “τουρκικής” μειονότητας

Μια πολύ αποκαλυπτική ανακοίνωση των φιλοσκοπιανών του «Ουρανίου Τόξου», αν δεν πρόκειται για υπερβολές, αποτελεί πραγματικά το άνοιγμα του ασκού του Αιόλου για την αναγνώριση ανύπαρκτων «εθνικών μειονοτήτων» στην Ελλάδα.
Οι περιθωριακοί αυτοί τύποι γράφουν τα εξής: «Ο γενικός γραμματέας Ανθρώπινων Δικαιωμάτων Κωστής Παπαϊωάννου ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας στην Επιτροπή των Ηνωμένων Εθνών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα αιφνιδίασε την περασμένη Τρίτη και με την καταληκτική του παρέμβαση… Λίγο νωρίτερα, απαντώντας σε επίμονες ερωτήσεις των εμπειρογνωμόνων της Επιτροπής για τη μη αναγνώριση εθνικών μειονοτήτων στην Ελλάδα και ειδικότερα για τη συνεχιζόμενη μη εγγραφή μειονοτικών τουρκικών και μακεδονικού σωματείων, ο σύμβουλος του Γενικού Γραμματέα Ευάγγελος Ξηνταρόπουλος δήλωνε κοφτά πως θα τροποποιηθεί ο Κώδικας Πολιτικής Δικονομίας ώστε να εκτελεστούν οι καταδικαστικές για την Ελλάδα αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου για την παραβίαση της ελευθερίας του συνεταιρίζεσθαι της Στέγης Μακεδονικού Πολιτισμού, της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης, του Πολιτιστικού Συλλόγου Τούρκων Γυναικών Νομού Ροδόπης και του Συλλόγου Νεολαίας Μειονότητας Νομού Έβρου. Υπενθυμίζεται πως ανάλογη απόπειρα τροποποίησης είχε γίνει παλαιότερα αλλά αποσύρθηκε μετά από εθνικιστικό παραλήρημα στη Βουλή»!
Τα γραφόμενά τους για τις «πρωτοβουλίες» που ετοιμάζεται να πάρει ο αντιεθνικιστής και αντιρατσιστής Παπαϊωάννου, ο οποίος μετά το ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜΑΡ τώρα βρήκε στέγη στον ΣΥΡΙΖΑ και αύριο ποιος ξέρει που, αποτελούν πραγματική αποκάλυψη, στην περίπτωση που δεν είναι «φουσκωμένα».
Γνωρίζοντας, όμως, τόσο τις απόψεις του τύπου αυτού όσο και της κυβέρνησης η οποία τον διόρισε στην θέση του, όλα συγκλίνουν στο ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ετοιμάζει την αναγνώριση, διά της πλαγίας οδού, «μακεδονικής» και «τουρκικής» μειονότητας στην Χώρα μας.
Γι αυτό ο Παπαϊωάννου και οι συνοδοιπόροι του, στο αντιεθνικιστικό μένος τους, επιζητούν την απαγόρευση της έντιμης και νόμιμης πολιτικής δράσης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ακριβώς επειδή αποτελεί το σοβαρότερο εμπόδιο στην προσπάθεια πλήρους αποεθνικοποίησης της Χώρας που επιχειρείται.  ΠΗΓΗ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6693491513484084987

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item