Widgets

ΠΑΚΤΩΛΟΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ για Μ.Κ.Ο.- ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ στην ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ οι ΕΛΛΗΝΕΣ!Από τον Τζέφρυ στον Τσίπρα: Βροχή εκατομμυρίων σε «αλληλέγγυες» ΜΚΟ για τους λαθρομετανάστες!Θυμάστε μία εποχή όταν ο στενός συνεργάτης του Τζέφρυ Παπανδρέου, Άλεξ Ρόντος, εισέπραττει αφειδώς κρατικό χρήμα για να συντηρεί μία ΜΚΟ χωρίς σκοπό ύπαρξης και έργο; Δεν θα μπορούσε αυτή η πρακτική του κλεφτοΠΑΣΟΚ να μην αναβιώσει τώρα που βιώνουμε την δεύτερη «μετενσάρκωση» του ΠΑΣΟΚ.
Όπως αποδεικνύουν τα έγγραφα που δημοσιεύει σήμερα η «κυριακάτικη Δημοκρατία», οι τούρκοι δουλέμποροι και οι ελλαδίτες «αλλήλέγγυοι» είναι συνάδελφοι στην πράξη. Οι τούρκοι δουλέμποροι εισπράττουν από τους λαθρομετανάστες για να τους μεταφέρουν στην Ελλάδα, ενώ οι ελλαδίτες «αλληλέγγυοι» εισπράττουν από τον Έλληνα φορολογούμενο, το «κορόιδο» όπως τον αποκαλούν στις μεταξύ τους συζητήσεις, προκειμένου να του πουλάνε «αντιρατσισμό» και αλληλεγγύη.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, από τις 24 Μαΐου του 2015 μέχρι και σήμερα, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, έχει μοιράσει σε 10 οργανώσεις του ποσό των 4.167.000 ευρώ! Με άλλα λόγια, κάθε μήνα το κράτος δίνει περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ σε ΜΚΟ για τους λαθρομετανάστες. Πρόκειται για χρήματα που αντλούνται από εθνικούς πόρους, δηλαδή από τον Έλληνα φορολογούμενο.
Δύο από τις ΜΚΟ, που εμφανίζονται στο δημοσίευμα, τις είχαμε ξαναδει στο φυλλάδιο που μοίραζαν οι τούρκοι δουλέμποροι στους λαθρομετανάστες, προκειμένου αυτοί να βρουν το νήμα της συμμορίας που εμπλέκεται στο εμπόριο ανθρώπων. Πρόκειται για τις ΜΚΟ, Arsis και Praksis. Η πρώτη, όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα έχει εισπράξει από τον Μάιο 957.000 ευρώ, ενώ η δεύτερη 295.000 ευρώ. Στην λίστα βρίσκονται και άλλες πολλές ΜΚΟ που εισπράττουν αφειδώς κρατικό χρήμα για την «αλληλεγγύη» τους.
Στην ερώτηση, λοιπόν, του Πρωθυπουργού σχετικά με το πόσο κοστολογείται «μία ζεστή αγκαλιά», η απάντηση είναι «περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ το μήνα». Αυτά για να νομίζουν οι πάσης φύσεως «αλληλέγγυοι» ότι ο κόσμος τρώει κουτόχορτο. Όταν, λοιπόν, σας πλησιάσει ένας «αλληλέγγυος» και σας μιλήσει για «ανθρωπισμό», απλά ρωτήστε τον πόσο κοστίζει ο «ανθρωπισμός» του. 
Και επίσης, αξίζει να σχολιαστεί το "γιατί" οι καναλάρχες και οι πάσης φύσεως "νταβατζήδες" συντονίζονται με την έμμισθη προσπάθεια των "αλληλέγγυων" και του κράτους που μοιράζει εκατομμύρια για την υπόθεση των λαθρομεταναστών. Οι κανάλαρχες και οι ιδιοκτήτες εφημερίδων είναι επίσης ιδιοκτήτες μεγάλων επιχειρήσεων, συνήθως κατασκευαστικών, οι οποίες διακαώς επιθυμούν φτηνό εργατικό δυναμικό για να αντικαταστήσουν τους Έλληνες, οι οποίοι θέλουν μισθό, ασφάλιση και καλές συνθήκες εργασίας. Κοινώς τα εκατομμύρια που δίδονται στις ΜΚΟ είναι "σταγόνα στον ωκεανό" εμπρός στα υπερκέρδη που θα προσφέρει σε όλους αυτούς τους "νταβατζήδες" η λαθρομετανάστευση.
Αυτός είναι και ένας λόγος που στο εσωτερικό παρατηρείται μία φαινομενικά "παράξενη" σύμπραξη. Οι καναλάρχες  καλούν τους δήθεν πολέμιούς τους στα αριστερά και κομμουνιστικά κόμματα, να ξημεροβραδιάζονται στα πάνελ τους. Παράλληλα οι ίδιοι καναλάρχες, με τους ίδιους κομμουνιστές καθημερινώς δίνουν αγώνα εναντίον της Χρυσής Αυγής σε όλα τα μέτωπα. Κοινώς, η Χρυσή Αυγή τους κόβει τις "μπίζνες" τόσο στον τομέα της λαθρομετανάστευσης, όσο και στα σκάνδαλα. Κώστας Αλεξανδράκης

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => H ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ-ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΧΩΡΕΙ την ΕΘΝΙΚΗ μας ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ για να ΣΩΣΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ και ΛΑΜΟΓΙΑ!

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Έλληνες αντισταθείτε, η Πατρίδα χάνεται!

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή απευθύνθηκε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος στέλνοντας το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης.
Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος τόνισε πως η Χρυσή Αυγή τίμησε την Μνήμη του Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη παρά την προσπάθεια παρακρατικών ομάδων να αμαυρώσουν την τελετή Τιμής και Μνήμης. Κανένα μέσο μαζικής ενημέρωσης δεν αναφέρθηκε στην επέτειο της άνανδρης δολοφονίας των δύο Αθάνατων Συναγωνιστών. Ούτε οι σφαίρες όμως ούτε οι φυλακές είναι ικανές να λυγίσουν τους Έλληνες Εθνικιστές!
Αφού τηρήθηκε ενός λεπτού σιγής στην Μνήμη των νεκρών Ηρώων, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής επισήμανε την διαστρέβλωση της ιστορίας και την κομμουνιστική προπαγάνδα που προωθείται αναφορικά με το έπος του 1940 και το ΟΧΙ που είπε ο Εθνικός κυβερνήτης, Ιωάννης Μεταξάς.
Οι Χρυσαυγίτες αποτελούν την συνέχεια του Εθνικού καθεστώτος του Πατέρα της Νίκης που είπε ένα βροντερό ΟΧΙ στους Ιταλούς και τους Γερμανούς εισβολείς και θα είμαστε οι πρώτοι που θα πολεμούσαμε στο μέτωπο.
Αυτοί που δεν πρέπει να ομιλούν είναι το ΚΚΕ, το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας που συστηματικά συκοφαντούν την Χρυσή Αυγή. Με τα ψέματά τους όμως δεν πρόκειται να πάνε μακριά, η αλήθεια θα λάμψει!
Η Χρυσή Αυγή αντιστέκεται μέχρι τέλους στο εθνοκτόνο Μνημόνιο του Τσίπρα και δεν θα συναινέσει ποτέ στην εκχώρηση της Εθνικής κυριαρχίας.
Στην συνέχεια απηύθυνε αγωνιστικό κάλεσμα στην ελληνική νεολαία να τεθεί στην πρώτη γραμμή για την σωτήρια του Έθνους. Σήμερα περισσότερο από ποτέ η Πατρίδα μας έχει ανάγκη από ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις.
Αναφορικά με το μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος τόνισε πως η Χρυσή Αυγή έχει ξεκάθαρη θέση εδώ και δεκαετίες: Να μην γίνουμε μειονότητα στην Πατρίδα μας, η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!
Ενάντια στον μαζικό πόλεμο του πολιτικού καθεστώτος η Χρυσή Αυγή αναδείχθηκε τρίτη πολιτική δύναμη και αυτή η νίκη ανήκει σε όλους τους απροσκύνητους Συναγωνιστές.
Τέλος, απηύθυνε Εθνικό Προσκλητήριο σε όλους τους Έλληνες για τις δύσκολες μέρες που έρχονται: Ψηλά τις σημαίες, θα νικήσουμε!
ΥποσημείωσηΗ Βουλή για λόγους που δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί δεν έδωσε ήχο στα πρώτα λεπτά της ομιλίας του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής. Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για οργανωμένο σαμποτάζ ή για αβλεψία κάποιου υπαλλήλου (πράγμα δύσκολο), πάντως οι ευθύνες θα αναζητηθούν. Για πρώτη φορά στην ιστορία Αρχηγός πολιτικού κόμματος μιλούσε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα για 20 λεπτά με κλειστά μικρόφωνα!    ΠΗΓΗ

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΡΟΧΟΒΙΛΕΣ

Tην ώρα που κοινωνικές παροχές κόβονται δραματικά η μία μετά την άλλη με την δικαιολογία του μνημονίου, την ώρα που έχει διαλυθεί το Εθνικό σύστημα υγείας με τις ελλείψεις σε αναλώσιμα και προσωπικό να είναι τεράστιες , την ώρα που πολλά σχολεία υπολειτουργούν λόγω έλλειψης δασκάλων και καθηγητών , την ώρα που ο ελληνικός λαός ζει κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες και ετοιμάζονται να του αρπάξουν τα κοράκια τα σπίτια τους με την άρση των πλειστηριασμών .

Η κυβέρνηση της αριστεράς ξοδεύει αρκετά χρήματα για να μην λείψει τίποτα στους λαθρομετανάστες. Στη δημιουργία δώδεκα οργανωμένων, κλειστών και φυλασσόμενων καταυλισμών με τροχοβίλες και κοντέινερς σε 12 σημεία της χώρας προτίθεται να προχωρήσει άμεσα η κυβέρνηση. Αυτό περιλαμβάνει ο σχεδιασμός του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής για τη δημιουργία των κέντρων προσωρινής υποδοχής προσφύγων των γνωστών και ως hot spots. Όπως αποκάλυψε ο αρμόδιος υπουργός Γιάννης Μουζάλας στην εφημερίδα «Αγορά», ο κυβερνητικός σχεδιασμός προβλέπει τη δημιουργία τριών κέντρων στην Αττική χωρητικότητας περίπου 3.00 ατόμων το καθένα!

Αναλυτικότερα, ο κυβερνητικός σχεδιασμός προβλέπει την άμεση κατασκευή 12 hot-spots, σε

– Αττική: Ραφήνα, Ασπρόπυργο, Λαύριο

– Μακεδονία: Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Καβάλα

– Αιγαίο: Λέσβος (2), Κως, Λέρος, Χίος, Σάμος


Οι ίδιες πληροφορίες από το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής επισημαίνουν ότι οι συγκεκριμένες περιοχές επιλέχθηκαν με το σκεπτικό ότι βρίσκονται σε λιμάνια και έτσι δεν θα διανύονται μεγάλες αποστάσεις με τα λεωφορεία όταν τα πλοία από τα νησιά φέρνουν τους πρόσφυγες στην ενδοχώρα.

Στόχος του κυβερνητικού σχεδιασμού είναι εκτός από τα τρία κέντρα της Αττικής να δημιουργηθούν και άλλα τρία στην κεντρική Μακεδονία (χωρητικότητας 3.000 ατόμων το καθένα), δύο στη Λέσβο (1.000 και 2.000 ατόμων) και από ένα σε Κω, Λέρο, Χίο και Σάμο για 1.000 άτομα το καθένα.

Σύμφωνα με την «Αγορά» η οποία επικαλείται καλά πληροφορημένες κυβερνητικές πηγές «προτάθηκαν και εγκαταλελειμμένες εκτάσεις που παλαιότερα λειτουργούσαν ως παιδικές κατασκηνώσεις ενώ η σκέψη για αξιοποίηση του στρατοπέδου «Στρατηγού Λίοση» στα Λιόσια εγκαταλείφθηκε καθώς χρειάζονταν τουλάχιστον 2 εκ. ευρώ εκατομμύρια ευρώ για την ανακατασκευή και επαναλειτουργία του».

Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής αποκάλυψε, επίσης, στην «Αγορά», πως σε ό,τι αφορά τα νησιά θα υπάρχουν κάποιοι αρχικοί χώροι τα λεγόμενα «Rest Points» όπου οι πρόσφυγες θα μεταφέρονται αμέσως μετά την αποβίβαση ή την περισυλλογή τους από τις βάρκες.

Εκεί θα τους παρέχεται τροφή, ένδυση και πρώτες βοήθειες. Σε λίγες ώρες με λεωφορεία θα μεταφέρονται στους καταυλισμούς υποδοχής και φιλοξενίας όπου θα βρίσκονται υπό φύλαξη και δεν θα υπάρχει καμία δυνατότητα εξόδους η απομάκρυνσης.

Οι πρόσφυγες άμεσα θα περνούν από τη διαδικασία των συνεντεύξεων και της ταυτοποίησης από μικτά κλιμάκια της Frontex, του ΟΗΕ και άλλων διεθνών οργανισμών και θα ακολουθεί η διαδικασία της δακτυλοσκόπησης.

Θα απαιτούνται από 48 έως 72 ώρες για να εξακριβωθεί ποιοι δικαιούνται άσυλο ώστε εντός 10 ημερών να προωθούνται σε χώρες προορισμού που οι ίδιοι επιθυμούν.  ΠΗΓΗ

Υ.Γ. 1 Ότι οι περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες έχουν κλείσει και θωρακίσει τα σύνορά τους βέβαια έμεινε ασχολίαστο!

Υ.Γ 2 Το συμπέρασμα που βγάζουμε είναι ότι όλοι εδώ θα μείνουν , καντάτησαν την Ελλάδα βόθρο της Ευρώπης

Υ.Γ. 3 Βέβαια όποιοι κάτοικοι αντιδράσουν θα θεωρηθούν ακραίοι φασίστες και υποκινούμενοι από την Χρυσή Αυγή


Την αποθέωση γνώρισε ο Τσίπρας στα Διαβατά από τους φυλακισμένους! 

Ο λαοπρόβλητος πρωθυπουργός του Μνημονίου και των λαθρομεταναστών γνώρισε σήμερα την αποθέωση από τους ψηφοφόρους του.
Μην πάει το μυαλό σας ότι πήγε σε κάποια τοπική του Σύριζα από αυτές τις ρημαγμένες που δεν πατάει ψυχή μέσα.
Ο Αλέξης Τσίπρας έγινε δέκτης επευφημιών και επιδοκιμασιών σαν... ροκ σταρ από τους κρατούμενους των φυλακών Διαβατών. Λογικό άλλωστε αφού ο αρχικαρεκλάρχης της "πρώτης φορά αριστερά" είναι φανατικός θιασώτης των ανοιχτών φυλακών και των ανοιχτών συνόρων, ώστε να πλημμυρίσει η Πατρίδα μας εγκληματικά στοιχεία και λαθρομετανάστες!
Σε  φιλόξενο περιβάλλον λοιπόν ήταν λογικό ο Τσίπρας να γνωρίσει την αποθέωση, έξω στην ελληνική κοινωνία ακούει τα εξ αμάξης!  ΠΗΓΗ

Η ΚΥΡΑ-ΝΙΝΑ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ «ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ» ΚΑΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ»

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα αυτές τις μέρες για κάποια κυρία-Νίνα από την Κάλυμνο, που βρήκε στο λιμάνι ένα 10χρονο προσφυγόπουλο που ταξίδευε μόνο και «το πήρε στο σπίτι της, το τάισε και το έβαλε να ξεκουραστεί και να ηρεμήσει». Εν συνεχεία, επικοινώνησε με τον αδερφό του 10χρονου, που βρισκόταν στην Σουηδία και μετά από λίγες ημέρες αυτός κατάφερε να πάει στην Κάλυμνο και να παραλάβει τον μικρό αδερφό του.

Αν και διαφωνούμε με την πράξη της κυρά-Νίνας (γιατί εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με μεμονωμένες περιπτώσεις αλλά με χιλιάδες που αποβιβάζονται καθημερινά στα νησιά μας…), οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι έκανε πράξη αυτά που πιστεύει.

Αλήθεια, πότε θα ανοίξουν οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» της αριστεράς και της προόδου, τα δικά τους τα σπίτια (και τα γραφεία, όπως π.χ. το χρυσοστόλιστο παλάτι του Περισσού…) για τα προσφυγάκια, να τους  παραδεχτούμε; ΠΗΓΗ

Ο Παπαχελάς προειδοποιεί: Να τα βρουν οι μνημονιακοί, γιατί έρχεται η Χρυσή Αυγή!

Την άμεση ανάγκη για συγκρότηση ενός και μόνου κόμματος που να μπορέσει να εκπροσωπήσει το «ΝΑΙ» στα μνημόνια και την υποταγή προτείνει ο Παπαχελάς στους πολιτικάντηδες, μέσω άρθρου του σε φιλελεύθερη (σε τίτλο και προφανώς υφή) ιστοσελίδα. Ο λόγος για τον οποίο δημιουργείται αυτή η, κατά Παπαχελά, ανάγκη είναι ο φόβος για την άνοδο της Χρυσής Αυγής.
Ιδού τι γράφει«Ένα 38,5 % του ελληνικού λαού αναζητά ηγεσία. Πρόκειται για το ποσοστό των ψηφοφόρων που ψήφισαν φιλοευρωπαϊκά κόμματα στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις και ΝΑΙ στο δημοψήφισμα. Δεν είναι ένα ευκαταφρόνητο ποσοστό. Του λείπουν όμως τρία κρίσιμα μπλοκ: λαϊκά στρώματα, απολίτικοι ψηφοφόροι και κυρίως νέοι. Χωρίς αυτά δεν πρόκειται ποτέ να μπορέσει να κυβερνήσει. Ακόμη και αν ο κ. Τσίπρας κάνει πολιτικό χαρακίρι ή καταρρεύσει υπό το βάρος των προβλημάτων της χώρας, η μεγάλη μάζα θα στραφεί σε άλλες λύσεις, ενδεχομένως πιο ακραίες και πιο λαϊκιστικές
Ο Παπαχελάς δεν διστάζει να δείξω πως ακόμα και αυτό το ποσοστό του «ΝΑΙ» είναι τραβηγμένο και δημιούργημα των ΜΜΕ. Λέει συγκεκριμένα: «Το μεγαλύτερο ποσοστό του 38,5% οφείλεται άλλωστε στον φόβο, στην αγωνία για την κατάρρευση της χώρας και την αποκοπή της από τον στενό πυρήνα της Ευρώπης».
Κοινώς, η επιρροή των καναλιών που νυχθημερόν προσπαθούσαν να τρομοκρατήσουν το Λαό, κατάφεραν να φτάσουν ένα 38,5%. Τώρα αυτό το ποσοστό ανθρώπων θα πρέπει να το εντάξουν σε ένα κόμμα, το οποίο θα κυβερνήσει για να συνεχιστεί η μίζα και ρεμούλα. Όπως ομολογεί ο Παπαχελάς, όμως, λείπουν οι νέοι άνθρωποι από αυτό το εγχείρημα.
Τι πρέπει να γίνει για να μπορέσει να σωθεί η... παρτίδα για τα ρετάλια του πολιτικού συστήματος; Πραγματικά η πρόταση Παπαχελά παρότι λογική είναι πλήρως ανεφάρμοστη:  «Το στοίχημα είναι ακριβώς αυτό: να πεισθούν οι νέοι και αυτοί που πλήρωσαν την κρίση ακριβά ότι υπάρχει και άλλος δρόμος πέραν της ατέλειωτης εξίσωσης των πάντων προς τα κάτω.»
Δηλαδή, είτε τα κανάλια θα καταφέρουν να πείσουν αυτούς που καταστράφηκαν από τα Μνημόνια να τα ακολουθήσουν σθεναρά, είτε έρχεται η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού. Και επειδή τα κανάλια, μετά από δεκαετίες ψεύδους και κοροϊδίας του Ελληνικού Λαού έχουν «καεί» και δεν έχουν πλέον επιρροή, καλά θα κάνει και ο Παπαχελάς και η... πρεσβεία να ετοιμάζονται για την Χρυσή Αυγή!  πΗΓΗ

Έργα και Ημέραι Τσίπρα: Σε καθεστώς σκλαβιάς οι Έλληνες μέχρι το 2034

Μάταια προσπαθούν να δικαιολογήσουν την υπογραφή  και την εφαρμογή του τρίτου αριστερού μνημονίου οι Τσιπροκαμμένοι. Oι θυσίες του ελληνικού λαού δεν πρόκειται να πιάσουν τόπο, γιατί οι προδοτικές πολιτικές τον έχουν καταδικάσει σε καθεστώς δουλείας που θα διαρκέσει τουλάχιστον και για τα επόμενα 20 χρόνια.
Γεγονός που αποκαλύπτει, άλλωστε, η γερμανική εφημερίδα Die Welt δίνοντας στην δημοσιότητα παγκόσμια έκθεση της εταιρείας Prognos AG με θέμα τις εξελίξεις σε διάφορες πτυχές της πολιτικής, της οικονομίας και της κοινωνίας. Στην συγκεκριμένη έρευνα γίνεται ειδική μνεία στην οικονομική κρίση που μαστίζει την Ευρώπη, έχοντας φυσικά ειδικό αφιέρωμα στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής οικονομολόγο της Prognos AG, Μίχαελ Μπέμερ, η ελληνική οικονομία θα συρρικνώνεται κατά 0,8% ετησίως με ένα ποσοστό ανεργίας στα ύψη, τουλάχιστον μέχρι τις αρχές του 2020, ενώ μέχρι το 2022 η αναλογία του χρέους στο ΑΕΠ της χώρας θα αγγίξει το 245%.
Σε αντίθεση με τους διεθνείς τοκογλύφους και των εν Ελλάδι υποτακτικών τους -οι οποίοι προβλέπουν βελτίωση στην τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας- τα στοιχεία της έρευνας είναι αποκαρδιωτικά.
Ο Μπέμερ κάνοντας λόγο και για το κοινωνικό αντίκτυπο της κρίσης προβλέπει ότι το ποσοστό της ανεργίας θα κατέβει στο 10% μετά από 25 ολόκληρα χρόνια, ενώ μόλις το 2034 η οικονομία της Ελλάδας θα επανέλθει στο επίπεδο προ κρίσης.
Με λίγα λόγια, η Prognos AG προβλέπει πως η επόμενη γενιά Ελλήνων θα είναι αυτή η οποία θα "απελευθερωθεί" μερικώς από τα δεσμά των μνημονιακών πολιτικών. Με το δημογραφικό να αποτελεί το μείζον ζήτημα της χώρας μας, με τους χιλιάδες λαθροεισβολείς να περιμένουν καθημερινώς σε λιμάνια και σε ακτές για την επέλασή τους στην Ελλάδα είναι προφανές πως οι Έλληνες σήμερα καλούνται να πληρώσουν όχι για τους ίδιους, όχι για τα παιδιά τους, όχι για τα παιδιά των παιδιών τους αλλά για μια οικονομική ολιγαρχία η οποία ζει εις βάρος τους και προστατεύει τους μελλοντικούς "μόνιμους", κακόμοιρους  κατοίκους με τις ΜΚΟ και τους αντιρατσιστικούς διθυράμβους.
Η έντιμη συμφωνία του Τσίπρα και των αυλικών του, δεν είναι τίποτα άλλο από την υπογραφή της καταδίκης σε θάνατο του Ελληνικού Έθνους.  ΠΗΓΗ
Παλιά μου τέχνη κόσκινο Νέο κόμμα και διάσπαση στην ψοφοδεξιά ετοιμάζει ο σκευωρός Σαμαράς

Βλέψεις για πρόεδρος σε νέο κόμμα κάνει ο βουλευτής Μεσσηνίας Σαμαράς, καθώς στην Νέα Δημοκρατία τον βρίζουν ακόμα και οι πέτρες!
Όπως γράφει η εφημερίδα "Παραπολιτικά" ο μαέστρος της προδοσίας και της σκευωρίας έχει εκδηλώσει την επιθυμία να συνεχίζει να παίζει ρόλο στα εσωτερικά της Νέας Δημοκρατίας, παρόλο που είναι παραγκωνισμένος από όλους.
Ο μόνος που απευθύνει μια καλημέρα είναι ο "μπουμπούκος", ο οποίος νομίζει ότι η στήριξη Σαμαρά στο πρόσωπό του μπορεί να τον ωφελήσει στην διεκδίκηση της αρχηγίας του κόμματος.

Κύκλοι του βουλευτή Μεσσηνίας επισημαίνουν ότι: «Ο Σαμαράς έχει καταλάβει πως στη Ν.Δ. πια δεν μπορεί να επιστρέψει σε ηγετικό ρόλο, πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που, ανεξαρτήτως των εξελίξεων, παραμένει βαριά η σκιά του Καραμανλή. Στο πλαίσιο αυτό, είναι λογικό να επεξεργάζεται διάφορες... εναλλακτικές λύσεις».
Η ολιγάριθμη παρέα του Σαμαρά έχει απαξιώσει τις διαδικασίες για την ανάδειξη νέου προέδρου στην Νέα Δημοκρατία, καθώς πιστεύουν ότι η διάσπαση του κόμματος είναι σχεδόν απαραίτητη προϋπόθεση για την εξυπηρέτηση του σχεδίου δημιουργίας νέου πολιτικού κόμματος.
Καλομελέτα κι έρχεται! Όχι μόνο διάσπαση, αλλά και πλήρης εξαφάνιση της ψοφοδεξιάς και των αποκομμάτων που θα προκύψουν από την διάλυσή της. ΠΗΓΗ
Άνω - κάτω κάνει το κλεφτοΠασόκ ο Βενιζέλος που νομίζει ότι είναι ακόμα πρόεδρο 


Μαθημένοι μια ζωή να λειτουργούν ως «αρμεχτές» της εξουσίας και των υλικών αγαθών που αυτή επιφέρει, οι πασόκοι επιχειρούν να κρατήσουν ζωντανό το κομματικό τους μαγαζάκι, ελπίζοντας σε μια κυβερνητική σύγκλιση σύντομα με τον ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να γευθούν ξανά το νέκταρ της εξουσίας.

Παρότι το εσωτερικό του μαγαζιού είναι ρηχό σε περιεχόμενο εμπορεύματος φρόντισαν να στολίσουν την εξωτερική βιτρίνα, εξού και το μόρφωμα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Μάζεψαν τα υπολείμματα της ΔΗΜΑΡ, ελπίζουν να «ρουφήξουν» το ΠΟΤΑΜΙ του Θεοδωράκη , να ανασύρουν από την πολιτική ναφθαλίνη διάφορους «τελειωμένους» (π.χ. Διαμαντοπούλου), αλλά οι «μπίζνες» έχουν και τα απρόβλεπτα τους, όπως η έντονη πολιτική και κοινοβουλευτική δραστηριότητα που επιδεικνύει ο Βενιζέλος, ο πρώην «Ντούτσε» του ΠΑΣΟΚ, με την οποία δείχνει ξεκάθαρα ότι ακολουθεί μια σταθερά αυτονομημένη προσωπική γραμμή, δημιουργώντας έτσι προβληματισμό στη νυν ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και ποικίλους συνειρμούς για την εν λόγω στάση.
Η Γεννηματά και το επιτελείο  της κάθε άλλο παρά ενθουσιάζονται από τις πρωτοβουλίες του πρώην αρχικαρεκλάρχη του κόμματος, καθώς θεωρούν ότι επιθυμεί να τους «καπελώσει», έχοντας τους στην σκιά  του και εξυπηρετώντας τα δικά του στενά συντηρητικά συμφέροντα. Τι μπορεί, άραγε  να κρύβεται πίσω απ΄ αυτή την αντίθεση και σύγκρουση συμφερόντων ανάμεσα στις δύο πλευρές;
Στην ολοφάνερη επιθυμία του ΠΑΣΟΚ να μπορέσει να γίνει κάποια στιγμή κι αυτό κυβερνητικός εταίρος του ΣΥΡΙΖΑ,  ο πρώην αρχηγός του έχει μια εμφανή αρνητική στάση απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ, σε σχέση πάντοτε με την διάδοχο του. Ας μην ξεχνάμε ότι αμέσως μετά τις εκλογές η κυβέρνηση έτεινε χείρα συνεργασίας προς το ΠΑΣΟΚ, έστω και μέσω «διαρροών», αρκεί να έμενε ο Βενιζέλος στην άκρη.
Πέρα από τις όποιες αναμφίβολα υπαρκτές ίντριγκες στο άλλοτε κραταιό κόμμα εξουσίας, είναι ολοφάνερο ότι ο Βενιζέλος έχει μετανιώσει οικτρά που παραιτήθηκε και ελπίζει ότι μπορεί να υπάρξουν εκείνες οι συνθήκες που θα του επιτρέψουν να ζεστάνει ξανά την αρχηγική του καρέκλα στο ΠΑΣΟΚ. Θεωρεί ότι έχει ακόμη τα περιθώρια γι΄αυτό φροντίζει να χτίζει την εικόνα του μάχιμου πασόκου που μπορεί να επαναφέρει το κόμμα στις παλιές του δόξες.
Το αμέσως επόμενο διάστημα θα δείξει σε ποιο σημείο θα φτάσει αυτή η εσωκομματική αντιπαράθεση. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Παρακρατικά τάγματα εφόδου της αριστεράς ξυλοκοπούν και τρομοκρατούν ηλικιωμένους Έλληνες στον Έβρο - ΒΙΝΤΕΟ 

Σημαντικά επεισόδια εκτυλίχθηκαν στο χωριό Καστανιές Έβρου - Συμμορίες κουκουλοφόρων αφού επιτέθηκαν με καδρόνια και φωτοβολίδες στις Αστυνομικές δυνάμεις στη συνέχεια ξυλοκόπησαν ηλικιωμένους Έλληνες που διαμαρτυρήθηκαν για τις φθορές που προκάλεσαν στο χωριό.
Οι παρακρατικές συμμορίες μίσθωσαν λεωφορεία, είχαν στις αποσκευές δεκάδες καδρόνια, φωτοβολίδες, αντιασφυξιογόνες μάσκες, κράνη, στειλιάρια και ταξίδεψαν από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ξάνθη, Καβάλα, Κομοτηνή για να συμμετάσχουν  στην προγραμματισμένη κινητοποίηση για την κατάργηση του φράχτη του Έβρου. Αξιοσημείωτο είναι πως σε όλη την διαδρομή οι Αστυνομικές Αρχές δεν έκαναν το παραμικρό έλεγχο στα μεταφερόμενα τάγματα εφόδου της Αριστεράς.
Οι ηλικιωμένοι κάτοικοι εμφανώς ενοχλημένοι από τις φθορές που προκάλεσαν οι παρακρατικοί συμμορίτες στις περιουσίες τους με σπρέι και μπογιές τους ζητούσαν να αποχωρήσουν από το χωριό και πολλοί ξυλοκοπήθηκαν ακόμα και μπροστά στις κάμερες. Και φυσικά μετά από αυτόν τον κακό χαμό οι παρακρατικοί γύρισαν ανενόχλητοι στις πόλεις τους χωρίς να υπάρξει ούτε μία σύλληψη!

Ακολουθεί η επίθεση των παρακρατικών όπως καταγράφηκε από τα τοπικά μέσα στο 0:55 φαίνεται η επίθεση του κουκουλοφόρου σε έναν ηλικιωμένο Έλληνα που διαμαρτύρεται.  ΠΗΓΗ
To ρωσικό μέσο RT κατέγραψε ηλικιωμένες γυναίκες του χωριού με Ελληνικές σημαίες στα χέρια (στο 0:14) να αποδοκιμάζουν τους κουκουλοφόρους.


Προκλητική «αβάντα» της ΕΡΤ στους μεταφερόμενους «αντιρατσιστές» του Έβρου
Προσπαθώντας να εξυπηρετήσει τις ξεπερασμένες και επικίνδυνες ιδεοληψίες των διαφόρων ξοφλημένων αριστεριστών, η ΕΡΤ επιχείρησε, για μια ακόμη φορά, να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα (και) γύρω από το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης.


Έχοντας μια ξεκάθαρα μονόπλευρη παρουσίαση του ζητήματος και αγνοώντας ολοκληρωτικά την άποψη των κατοίκων του Έβρου, η ΕΡΤ παρουσίασε μ' έναν απίστευτα προκλητικό τρόπο την συγκέντρωση και μετέπειτα πορεία μεταφερόμενων με πούλμαν από την υπόλοιπη Ελλάδα ροπαλοφόρων τραμπούκων, οι οποίοι είχαν ως αίτημα την κατάργηση του φράχτη στα σύνορα του Έβρου.

Με δεδομένο ότι οι φαιδροί αυτοί τύποι είναι πλήρως απομονωμένοι από τους κατοίκους του Έβρου (οι οποίοι ζουν σε καθημερινή και μόνιμη βάση τον κίνδυνο της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης και δεν αμπελοφιλοσοφούν μέσα από τις ανέσεις των κατοικιών τους 500 και 1000 χιλιόμετρα μακριά.) η μεταφορά «τουριστών» με πούλμαν ήταν απαραίτητη για να μην υπάρξει μονοψήφιος αριθμός συγκεντρωμένων.
Η «σοβαρότητα» των διοργανωτών ήταν τέτοια ώστε είδαμε και το κεντρικό σύνθημα της συγκέντρωσης σε πανό, το οποίο μεταφρασμένο έλεγε «όχι σύνορα, όχι έθνη». Και όμως σε αυτούς τους γραφικούς τύπους, με την τόσο. συγκροτημένη και. νηφάλια πολιτική άποψη, η ΝΕΡΙΤ τους έδωσε βήμα να πουν την άποψή τους, ενώ δευτερόλεπτα μετά βλέπαμε σκηνές όπου κουκουλοφόροι με ρόπαλα στην μετέπειτα πορεία συνεπλάκησαν με τις αστυνομικές δυνάμεις. Αντιθέτως, η άποψη των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι πληρώνουν την κρατική τηλεόραση για να τους αγνοεί εντελώς, αποσιωπήθηκε πλήρως προκειμένου να έχουμε μια εντελώς υποκειμενική άποψη από τους μεταφερόμενους «αντιρατσιστές».
Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν πρέπει να προξενεί εντύπωση. Όταν οι απόψεις της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας παρουσιάζονται μόνο στα στενά όρια που προβλέπει το ΕΣΡ, όταν δημοσιογράφοι της ΕΡΤ με εμφανή προβλήματα όρασης μειώνουν σε... 70 άτομα τις εκατοντάδες των Χρυσαυγιτών που βρέθηκαν έξω από την ΓΑΔΑ το πρωί του Σαββάτου και αυξάνουν στον ίδιο αριθμό (70) τους 15 θρασύδειλους παρακρατικούς, που δεν είναι ικανοί ούτε μια αντισυγκέντρωση να στήσουν, ας μην εκπλαγεί κανείς όταν φιμώνεται πλήρως η θέση των Ελλήνων του Έβρου οι οποίοι βιώνουν σε πραγματικούς ρυθμούς και όχι κινούμενοι σε κάποιον φαντασιακό και ιδεατό μικρόκοσμο το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης.ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Στέρεψε το Ποτάμι Με το κυάλι ψάχνει σύνεδρους ο Σταύρακας


Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει το μόρφωμα του Θεοδωράκη, ειδικά τώρα που οι ουσιαστικοί δημιουργοί του (οι «βαρόνοι» των καθεστωτικών ΜΜΕ) τον έχουν εγκαταλείψει στην πολιτική κακομοιριά του.
Ο «ποταμάκιας», γνωρίζοντας ότι παίζει το κεφάλι του μετά την πανωλεθρία των πρόσφατων εκλογών, τώρα αρχίζει διάφορα μικροκομματικά κόλπα μήπως και καταφέρει να διασωθεί. Ανακοίνωσε, λοιπόν, ότι το... πολυαναμενόμενο συνέδριο του Ποταμιού θα καθυστερήσει περίπου ένα τρίμηνο, καθώς αντί για τις αρχές Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί τελικά (;) στις 26-28 Φεβρουαρίου.
Ο Θεοδωράκης προσπαθεί να συσπειρώσει τις δυνάμεις γύρω απ' αυτόν, αφού καραδοκεί η εσωκομματική αμφισβήτηση του Θεοχάρη, αλλά και για να διαπιστώσει καλύτερα την ροή των πολιτικών εξελίξεων στο χρονικό αυτό διάστημα. Η επίσημη δικαιολογία που δίνουν οι άνθρωποι του Θεοδωράκη είναι ότι, δήθεν, χρειάζεται περισσότερος χρόνος για τον προσυνεδριακό διάλογο και τις θέσεις του Ποταμιού. Στην πραγματικότητα, όμως, βλέπουν ότι δεν υπάρχει ούτε πλήθος, ούτε πάθος για ενεργητική συμμετοχή, με αποτέλεσμα η όλη υπόθεση να κινδυνεύει να μετατραπεί σε φιάσκο και τραγική αποτυχία.
Όλα αυτά, τα τερτίπια, βεβαίως, δεν αποτελούν τίποτα άλλο από χάσιμο χρόνου, καθώς η μοίρα του εν λόγω μορφώματος είναι προδιαγεγραμμένη. Εγκαταλελειμμένο πλέον από τους μεγαλομιντιάρχες το Ποτάμι έχει πλέον δύο επιλογές: Ή να κατέβει αυτοτελώς στις επόμενες εκλογές, έχοντας την μοίρα καταποντισμού της ΔΗΜΑΡ, ή να επιχειρήσει να συνταχθεί με το ΠΑΣΟΚ, σε μια διεύρυνση του απόλυτα συστημικού εγχειρήματος της ενιαίας κεντροαριστεράςΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Οι αλβανοί αλλοιώνουν την εθνολογική σύνθεση της Βορείου Ηπείρου εγκαθιστώντας 10 χιλιάδες μουσουλμάνους

Γράφει ο Αντίοχος
Πριν από λίγο καιρό, η αλβανική κατσαπλιάδικη κυβέρνηση έκανε απανωτά διαβήματα στην Ελλάδα, λόγω του ότι περνούσαν στα εδάφη της κάτι λίγοι λαθρομετανάστες – όχι βέβαια για να μείνουν εκεί, αλλά για να προωθηθούν στην Ευρώπη. Από τότε, οι λίγες αυτές εισροές κόπηκαν «μαχαίρι» – φήμες λένε λόγω της απάνθρωπης συμπεριφοράς της αλβανικής αστυνομίας προς τους ταλαίπωρους.
Ξαφνικά, όμως, εκεί που δημιούργησε θέμα για καμιά 500αριά άτομα, η αλβανική κυβέρνηση -δια του πρωθυπουργού της Έντι Ράμα- δήλωσε ότι η Αλβανία είναι… πρόθυμη να φιλοξενήσει μέχρι και 10.000 πρόσφυγες.
Μύγα τους τσίμπησε τους Αλβανούς και άλλαξαν στάση, ή μήπως «κάποιο λάκκο έχει η φάβα»; Ασφαλώς συμβαίνει το δεύτερο. Καθότι, οι χώροι που ετοιμάζονται για την «φιλοξενία» των ταλαίπωρων βρίσκονται –όλως… τυχαίως- στην Βόρειο Ήπειρο! Πρόκειται για δύο παλιά στρατόπεδα στους Αγίους Σαράντα, δύο στην περιοχή της Κορυτσάς κι ένα παλιό αεροδρόμιο στο Αργυρόκαστρο.
Είναι προφανές, ότι οι κατσαπλιάδες θέλουν να χρησιμοποιήσουν τους πρόσφυγες –που είναι μουσουλμάνοι- για την εθνοτική αλλοίωση του πληθυσμού της Βορείου Ηπείρου!   ΠΗΓΗ
Το είδαμε κι αυτό: Το ΚΙΣ κατηγορεί τον Ψυχάρη για αντισημιτισμό

Μέχρι και τις γελοιογραφίες που δημοσιεύονται στις εφημερίδες παρακολουθούν οι σιωνιστές του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου (ΚΙΣ) και  παγγέλουν κατηγορίες, σε ρόλο εισαγγελέα της  πολιτικής ορθότητας.
Τώρα, λοιπόν, ήρθε η σειρά του ολιγάρχη Ψυχάρη, να κατηγορηθεί για… αντισημιτισμό, λόγω μιας γελοιογραφίας που εμφάνιζε τον πρώην υπουργό Βαρουφάκη ως τοκογλύφο (προφανώς επειδή παίρνει τεράστιες αμοιβές για τις διαλέξεις που δίνει, ανά τον κόσμο) και για την οποία… μυγιάστηκαν οι του ΚΙΣ, βλέποντας… συνωμοσία.
Ιδού: «Κύριε Διευθυντά,
Με έκπληξη και αποτροπιασμό είδαμε στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας σας, στη στήλη «Στίγμα» της σελ. 7,  αντισημιτικό σκίτσο της Έφης Ξένου που παρουσιάζει τον τ. υπουργό οικονομικών ως «Εβραίο τοκογλύφο».
Θεωρούμε ότι η χρήση θρησκευτικών ρατσιστικών στερεοτύπων με σκοπό να στιγματιστούν γεγονότα της επικαιρότητας είναι όχι μόνον απαράδεκτη και ποταπή, αλλά κυρίως επικίνδυνη, καθώς παραπέμπει σε θρησκευτικό μίσος και διαιωνίζει προκαταλήψεις που δεν θα έπρεπε να έχουν θέση στη σημερινή κοινωνία.
Θα σας παρακαλούσαμε να λάβετε υπόψη σας τη διαμαρτυρία μας αυτή και να την δημοσιεύσετε στο προσεχές φύλλο των ΝΕΩΝ».  ΠΗΓΗ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 1170821976270170906

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item