Widgets

Οι ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΔΙΑΤΑΣΟΥΝ και το «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ»(Κλεπτοκρατικό) ΤΟΞΟ, ΕΚΤΕΛΕΙ τους ΕΛΛΗΝΕΣ!


Τους τράβηξε το αυτί ο Ντομπρόβσκις: Φέρνουν άρον - άρον νομοσχέδια με τα προαπαιτούμενα του τρίτου Μνημονίου

Τελεσίγραφο του αντιπρόεδρου της Κομισιόν προς Τσιπροκαμμένους: Έχετε 48 ώρες για να ψηφίσετε τα 48 προαπαιτούμενα

Σαφές μήνυμα ότι εάν δεν υλοποιηθούν και τα 48 προαπαιτούμενα, η Ελλάδα δεν θα λάβει τα 2 δισ. ευρώ του υπολοίπου της δόσης του Αυγούστου στέλνει, ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Βάλντις Ντομπρόβσκις. Ο Βάλντις Ντομπρόφσκις επιμένει ότι η κυβέρνηση πρέπει να τρέξει πιο γρήγορα και να ολοκληρώσει την αξιολόγηση μέσα στο Νοέμβριο, διαφορετικά δεν μπορεί να προχωρήσει η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για κούρεμα καταθέσεων εάν η διαδικασία καθυστερήσει για το 2016.

Η μνημονιακή κυβέρνηση της υποταγής μετά από τις δηλώσεις του Ντοπρόβσκις ξεκίνησε έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να καταθέσει το συντομότερο νομοσχέδιο στη Βουλή, με το οποίο θα κλείνουν ορισμένα από τα προαπαιτούμενα, ενώ θα μπαίνουν και οι βάσεις για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τεχνικά κλιμάκια των θεσμών συνεργάζονται στενά για να συγγράψουν, λεπτομερώς, το νομοσχέδιο για τις τράπεζες, σε διεργασίες που λαμβάνουν χώρα αυτήν την ώρα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.
Ταυτόχρονα, εργάζονται για το άλλο νομοσχέδιο, που θα κατατεθεί πρώτο και το οποίο θα περιλαμβάνει ρυθμίσεις για την αγορά ενέργειας, που ήταν μέρος των προαπαιτουμένων του Οκτωβρίου. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να φανεί πως θα συμφωνήσουν η κυβέρνηση και οι Θεσμοί και στην άλλη διάταξη, που θα περιληφθεί σε αυτό το νομοσχέδιο και με την οποία θαεκχωρείται η παραθαλάσσια έκταση των λιπασμάτων στο Κερατσίνι και στους άλλους όμορους δήμους, αποσυνδέοντάς την από τη διαχείριση της ακίνητης περιουσίας του ΟΛΠ, κάτι το οποίο έχει εξαγγείλει την προπερασμένη Παρασκευή στη Βουλή Τσίπρας.
Το σχέδιο νόμου για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή την Πέμπτη. Κατά πληροφορίες, θα προωθηθεί προς ψήφιση με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, μάλλον Παρασκευή και Σάββατο. Το δεύτερο πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα αναμένεται να προωθηθεί τις επόμενες ημέρες στη Βουλή και προβλέπεται να τεθεί προς ψήφιση με τη διαδικασία του επείγοντος την επόμενη εβδομάδα.
Υ.Γ. Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να αντισταθεί στην εγκληματική οικονομική πολιτική κατά του Ελληνικού Λαού που εφαρμόζει η υποτακτική κυβέρνηση των δανειστών.   ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => Στα ΤΕΣΣΕΡΑ και «ΝΑΙ» σε ΟΛΑ από τους ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ που μας Κυβερνάνε για μην διαταραχτεί η ΒΟΛΕΜΕΝΗ τους Ζωούλα!

Η απόδοση τιμών στους Ήρωες από τους Εθνικιστές και οι ξεπουλημένοι της μνημονιακής αριστεράς

Η 28η Οκτωβρίου αποτελεί για τους Έλληνες μια ημερομηνία με ξεχωριστή σημασία. Το υπερήφανο ΟΧΙ του Ιωάννη Μεταξά και το έπος του ’40 ξεδιπλώνει μέσα από τις χρυσές του σελίδες το αιώνιο ελληνικό πνεύμα, που παρά τις όποιες αντιξοότητες και τις προκλήσεις της εποχής συνεχίζει να αντιστέκεται, να μάχεται, να μεγαλουργεί και να επικρατεί σε όλα τα πεδία της μάχης. Ήταν η εποχή της φτώχειας και της επούλωσης των πληγών από μεγάλες εθνικές καταστροφές, όμως ο ελληνικός λαός, με μοναδικό εφόδιο την πίστη του σε ένα ανώτερο ιδανικό αποχαιρετούσε για το μέτωπο του πολέμου τα οικεία του πρόσωπα με χαμόγελο και αισιοδοξία, γνωρίζοντας πως η υπέρτατη «πρόκριση» γι’ αυτόν θα ήταν να ποτίσει το  δέντρο της ελευθερίας με το αίμα του.
Πόσο μακρινή, άραγε, και παράξενη μπορεί να φαντάζει αυτή η εποχή σε εμάς, αν αναλογιστεί κανείς την ενδοτικότητα της σημερινής κυβέρνησης που στο όνομα του ελληνικού λαού ξεπουλά αμαχητί τα συμφέροντα του με αντάλλαγμα την παραμονή εξουσία; Ποια ιδανικά και τι οράματα μπορεί να καλλιεργήσει ο σημερινός «ηγέτης» της χώρας στο λαό του, που και αυτοί καλούνται να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής;

Κάθε ανάλυση ιδεολογικού ή ιστορικού χαρακτήρα ή οποιαδήποτε σύγκριση του χθες με το σήμερα ωχριά μπροστά στον μηδενισμό των αξιών που επέφερε η Αριστερά στην πατρίδα μας και στον τρόπο που αυτή αντιλαμβάνεται έννοιες όπως ευθύνη, θυσία, αντίσταση. Ας πάρουμε μόνο για παράδειγμα την πρόσφατη επίσκεψη του Ολάντ στην πατρίδα μας για να εξάγουμε τα ανάλογα συμπεράσματα, συμπεράσματα χρήσιμα που αποδεικνύουν πως τελικά οι Ήρωες αξίζει να τιμώνται μόνο από αυτούς που μελέτησαν το δράμα τους, που κατανόησαν τη μεγαλοψυχία τους, που πόνεσαν μαζί τους και την κακουχία τους την έκαναν δική τους κακουχία, που το θάνατο τους τον έκαναν δικό τους θάνατο, που τη Νίκη τους, παρά το ηρωικό τους τέλος, έμειναν αυτοί για να την χαρούν ολόψυχα.

Έμπροσθεν του μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη το στρατιωτικό άγημα αποδίδει τιμές στους πεσόντες, ο Γάλλος ομόλογος του κ. Τσίπρα σε στάση προσοχής, αν και τίποτα δεν τον συνδέει με την ιστορία μας, δείχνει τουλάχιστον να τη σέβεται, και, δίπλα του, ο Έλληνας πρωθυπουργός «χλιαρός» και με τα χέρια κοντά στις τσέπες δείχνει αδιάφορος και αμήχανος. Κατά βάθος ο Τσίπρας μισεί τους Έλληνες στρατιώτες γιατί έκαναν πράξη όλα όσα δε μπόρεσε να κάνει εκείνος. Μισεί την Ελλάδα, γιατί αυτή στις δύσκολες στιγμές και τις κρίσεις της έβρισκε στήριγμα στους ανώνυμους Ήρωες της, που ποτέ δε φοβήθηκαν κανέναν αντίπαλο, ανώτερο ή κατώτερο.
Αλλά και πάλι, αυτή η εικόνα έρχεται σε πλήρη αντιπαράθεση με τα λεγόμενα του, όταν απευθυνόταν προς τον ελληνικό λαό τον Ιανουάριο του 2015 με αφορμή την κατάληψη της εξουσίας από την αριστερή κυβέρνηση του. Τότε, πριν δώσει δείγματα γραφής, απαλλαγμένος από σύνδρομα της εξουσίας και φοβίες έλεγε συγκινημένος: «Είμαστε σάρκα από τη σάρκα του λαού. Ερχόμαστε μέσα από τις σελίδες της ιστορίας αυτού του λαού και γι’ αυτό θα τον υπηρετήσουμε μέχρι τέλους. Είμαστε κάθε λέξη από το Σύνταγμα αυτής της χώρας. Σε αυτό το Σύνταγμα ορκιστήκαμε, αυτό το Σύνταγμα θα υπηρετήσουμε. Και θα το υπηρετήσουμε μέχρι τέλους, δικαιώνοντας τα οράματα, τις αξίες, τους αγώνες, τις θυσίες του ελληνικού λαού».
Λάθος και ψέμα! Η ιστορία αυτού του λαού, τα οράματα του, οι αξίες του, οι θυσίες και το αίμα που έχυσε για την πατρίδα του, όλα αυτά μαζί συμβολίζονται από ένα λιτό μνημείο έμπροσθεν της βουλής, το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη μπροστά στο οποίο προσήλθε χωρίς τον παραμικρό σεβασμό, προσβάλλοντας όλα όσα αυτό αντιπροσωπεύει.
Οι μοναδικοί άξιοι να αποκαλούνται σάρκα από τη σάρκα του λαού και να δικαιώσουν τα οράματα του είναι όσοι έκαναν θυσίες για αυτά. Οι Έλληνες εθνικιστές, που σήμερα για το αμαρτωλό καθεστώς, αποτελούν το απόλυτο κακό, με πίστη στους αγώνες και τις θυσίες των Ελλήνων τιμούν τη σημερινή ημέρα και νοερά ευρισκόμενοι στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη σε στάση προσοχής, με βαθύ σεβασμό και ευγνωμοσύνη, ανανεώνουν την υπόσχεση τους να ακολουθήσουν τα βήματα των Ηρώων και να δώσουν τις μάχες τους για την ελευθερία της πατρίδας μας.  Ματθαιόπουλος Αρτέμης


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ -> ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ σε ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ!: «ΕΞΩ απ'την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ !!! »

ΑΡΤΑ: Έφυγε άρον-άρον από την παρέλαση ο συριζαίος λόγω Χρυσής Αυγής - Αν ήταν η Μέρκελ θα έκανε κωλοτούμπες 

Ο καραφλός (αν και νεαρός) βουλευτής του Σύριζα, Μπάρκας, ψήφισε με χέρια και πόδια όλα τα αντιλαϊκά μνημόνια και καταδίκασε εκατομμύρια Έλληνες στην ανέχεια, την ώρα που ο ίδιος τσέπωνε και τσεπώνει τον παχυλό βουλευτικό του μισθό και όλα τα σχετικά προνόμια. 
Αυτό το θηρίο της "μερκελικής αριστεράς", αυτός ο λαϊκός αγωνιστής της μνημονιακής καταισχύνης, σήμερα έκανε τη δική του επανάσταση. Αμέσως μόλις αντελήφθη στον χώρο της παρέλασης στην Άρτα τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, Μπαρτζώκα Σπυρίδωνα (εκλεγμένο περιφερειακό σύμβουλο Ηπείρου) το έβαλε στα πόδια και όπου φύγει-φύγει.
Λίγο αργότερα μάζεψε όλα τα τοπικά κανάλια και δικαιολόγησε τη φυγή του λέγοντας πως... διαμαρτύρεται ενάντια στην "φασιστική" (sic) Χρυσή Αυγή. Αν ερχόταν καμία Μέρκελ, κανένας Σόιμπλε ή οποιοσδήποτε άλλος εκπρόσωπος της γερμανικής κατοχής, ο Μπάρκας και τα συντρόφια του θα έπεφταν στα 4 και θα τους λιβάνιζαν, όπως έκανε πρόσφατα στη βουλή η κυρα-Τασία με τον Λετονό ανθέλληνα Ντομπρόβσκις.
Μνημονιακοί απατεώνες συριζαίοι είστε η ντροπή της Ελλάδος!   ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ !!! => Οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ Συνεργάτες της ΜΕΡΚΕΛ, ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ τους ΑΠΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ περισσότερο οι ΠΛΟΥΣΙΟΙ...

Πέρα από άθεος είναι και σκόπιμα ανιστόρητος ο μαρξιστής Φίλης

Με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, ο πράγματι πρωτότυπος στα λεγόμενά του κ. Φίλης έστειλε ένα μήνυμα ως υπουργός Παιδείας, στο οποίο κατάφερε να συμπεριλάβει τα ιδεώδη της Γαλλικής Επανάστασης, τον οικουμενικό αγώνα για ειρήνη και την κοινωνική δικαιοσύνη.
Σοβαρά μεν ζητήματα, άσχετα δε με τη συγκεκριμένη περίπτωση, όπου ουσιαστικά Έλληνες Εθνικιστές πολέμησαν και θυσιάστηκαν για την εθνική ανεξαρτησία και ελευθερία. Η ίσως όμως πιο άτοπη αναφορά του υπουργού σε σχέση με το Έπος του 1940 έχει σχέση με τον αγώνα των ανταρτών και δήθεν αντιστασιακών κομμουνιστών κατά των κατακτητών, αγώνας ο οποίος πραγματοποιήθηκε προφανώς μόνο στη φαντασία του.
Διότι σύμφωνα με την ιστορική πραγματικότητα, οι κομμουνιστές εκείνη την περίοδο, πιστοί στην γραμμή του κόμματος και φυσικά στον Στάλιν, όχι μόνο αρνήθηκαν να στρατευθούν αλλά μερικοί προτίμησαν ακόμη και την εκτέλεσή τους από στρατοδικείο του Νοεμβρίου του 1940.


Σε σχέση δε με τα συναισθήματα των αριστερών απέναντι στο Ελληνικό Έθνος αξίζει να γίνει μια αναφορά τόσο στην στάση του Ζαχαριάδη, όσο και στον ύμνο του ΕΑΜ. Αφενός, ο κύριος καθοδηγητής του κομμουνιστικού κόμματος στην Ελλάδα επί Στάλιν, φρόντισε μέσω των επιστολών του να καταδείξει την πραγματική φύση του κομμουνισμού. Μετά από μία πρώτη επιστολή με την οποία τασσόταν υπέρ του Μεταξά στον ελληνοϊταλικό πόλεμο, έσπευσε γρήγορα να αλλάξει τη στάση του με τις δύο επόμενες επιστολές του, ώστε να συμμορφωθεί με τις άνωθεν εντολές. Διότι, οι Σοβιετικοί και οι Γερμανοί είχαν φθάσει σε τέλεια σύγκλιση απόψεων, η οποία οδήγησε στην υπογραφή του Ρίμπεντροφ – Μολότοφ, το οποίο υποχρέωνε τους τελευταίους να τηρήσουν μια ουδέτερη στάση.
Αφετέρου, ο ύμνος του ΕΑΜ μόνο ελληνικός δεν είναι, καθώς προέρχεται από ένα λαϊκό ρωσικό τραγούδι, που αναφέρεται στον αετό τη στέπας. Σε κάθε περίπτωση επομένως φαίνεται ευκρινώς ποια είναι τα ιδανικά και οι αξίες των αριστερών ανταρτών.
Καλό θα ήταν λοιπόν οι αναφορές σε ιστορικά γεγονότα όχι μόνο να είναι σχετικές με τα ιστορικά γεγονότα στα οποία αναφέρονται αλλά να είναι κυρίως αληθείς. Στο Έπος του ΄40, οι Έλληνες αγωνίστηκαν κατά των κατακτητών, ώστε να νιώθουν τιμή και περηφάνεια οι απόγονοί τους.
Είναι τουλάχιστον θλιβερή η άμετρη καπηλεία του θάρρους και της αυταπάρνησής τους από διαφόρους διεθνιστές αριστερούς, οι οποίοι μάλιστα ούτε καν επιθυμούν να αυτοπροσδιορίζονται ως Έλληνες.
ΥΓ. Σήμερα ο τραγελαφικός Φίλης, μεταξύ άλλων ανιστόρητων, δήλωσε ότι το μήνυμα της 28ης Οκτωβρίου είναι αντιπολεμικό! Σήμερα που οι Έλληνες είπαν ένα βροντερό ΟΧΙ στον επίδοξο κατακτητή, ο Φίλης ερμηνεύει την ιστορία ως μήνυμα κατά του πολέμου... Τι άλλο να σχολιάσει κανείς;  ΠΗΓΗ

Προσπάθεια γελοιοποίησης της Εθνικής ενδυμασίας από τον γραφικό δήμαρχο Θεσσαλονίκης Μπουτάρη

Ξαναχτύπησε πάλι ο γραφικός, που επιμένει να το παίζει δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Δεν χάνει ευκαιρία να μαζέψει γύρω του τα φώτα της δημοσιότητας, αποτελώντας στανταράκι φωτογράφων και δημοσιογράφων, σε κάθε επίσημη εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη. Γενικά τα τριήμερα και ειδικά αν πρόκειται για μεγάλες Εθνικές εορτές, αποτελούν την καλύτερη ευκαιρία για βγει στην επικαιρότητα, ο «πουθενά και τίποτα» δήμαρχος. Μαζί με την καινούρια του γραβάτα, φέτος θέλησε να γελοιοποιήσει και την τιμημένη εθνική ενδυμασία, δημοσιοποιώντας μια τραγική φωτογραφία του, που μόνο ειρωνικά γέλια προκαλεί.
Κατά την εμφάνισή του στην παρέλαση δεν ξέχασε να καταφερθεί, γενόμενος μάλλον κουραστικός, κατά των μαθητικών παρελάσεων, διευκρινίζοντας όμως ότι αυτό που τον ενοχλεί δεν είναι η παρέλαση καθ’ εαυτή αλλά «οι κοντές φούστες και τα ψηλοτάκουνα», υπαναχωρώντας από παλιότερες δηλώσεις του, αφού διαπίστωσε ότι δεν έχουν πέραση. Αυτό που δεν αντιλαμβάνεται, ο κατά συνθήκη «πρώτος δημότης» της πόλης, είναι ότι οι μαθητές ελάχιστα ευθύνονται για την εμφάνισή τους, η οποία δεν είναι παρά ένα κακέκτυπο είδωλο του προτύπου, που ο ίδιος και οι όμοιοί του, πλασάρουν συνεχώς. Ένα παιδί που παρελαύνει ελάχιστα ευθύνεται για την εμφάνισή του ή τουλάχιστον υπάρχουν άλλοι, που ευθύνονται περισσότερο.
Πρώτοι απ’ όλους οι γονείς και οι δάσκαλοι, που επιτρέπουν να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Αλλά πώς να μην το επιτρέψουν όταν ανάλογες εμφανίσεις και μάλιστα σε παρελάσεις, έχουμε δει και από τους ίδιους. Ευθύνες και μάλιστα τεράστιες, έχουν και όλοι αυτοί, μεταξύ των οποίων και ο Μπουτάρης, που βάλλουν συνεχώς κατά της έννοιας του Έθνους και των Εθνικών Ιδανικών, προσπαθώντας να αποδομήσουν κάθε τι που σχετίζεται με την Ιστορία και τις παραδόσεις των Ελλήνων, προκειμένου να προωθήσουν τις πολυπολιτισμικές ονειρώξεις τους.
Τηλεπερσόνες, κονδυλοφόροι, πολιτικάντηδες, δήθεν «καλλιτέχνες» και κάθε είδους ανόητος βρίσκει ευκαιρία, τη μέρα που οι Έλληνες εορτάζουν τη δόξα των προγόνων τους, να πουν τη βλακεία τους και να χαρακτηρίσουν τις παρελάσεις «φασιστικά κατάλοιπα», προσπαθώντας σαν του καλικάντζαρους να ροκανίσουν τις ρίζες της Φυλής.
Σε όλους αυτούς τους απίθανους οι Έλληνες Εθνικιστές προτάσσουν την Ιδεολογία τους, την ίδια την Ψυχή τους, την πραγματική Ψυχή του μεγάλου μας Έθνους και τους ξεκαθαρίζουν ότι θα τους βρουν απέναντι, «τοις Κείνων ρήμασι πειθόμενοι», έτοιμους να υπερασπίσουν τα Πάτρια, μιμητές και άξιοι των τρανών τους προγόνων. ΠΗΓΗ
Φον Δημητράκης Ψαρράς: Απομονώστε τη Χρυσή Αυγή γιατί μας κάνει ρόμπες!

Συμβουλές (ή μήπως διαταγές;) σε πολύ αυστηρό ύφος δίνει από τη φυλλάδα του στα κόμματα του… συνταγματικού τόξου (πλην… τιμημένου κουκουέ, που στέκεται στο… ύψος του) ο προφανώς πανικόβλητος από τις τελευταίες κοινοβουλευτικές νίκες της Χρυσής Αυγής, φον Δημητράκης Ψαρράς, της… γερμανο-σιωνιστικής αριστεράς.
Έτσι, σε άρθρο του υπό τον πομπώδη τίτλο «Ανοχύρωτη η νέα Βουλή απέναντι στους ναζί», αφού διαπιστώνει ότι η Χρυσή Αυγή εκμεταλλεύεται τις συζητήσεις στη βουλή «για να εμφανιστεί αδικημένη και θύμα διακρίσεων», κατηγορεί τα κόμματα και «πολλούς καλοπροαίρετους πολιτικούς αναλυτές», ότι «παγιδεύτηκαν στη ναζιστική προπαγάνδα».
Κι όπως συμβαίνει πάντα, μετά τις διαπιστώσεις έρχονται και οι έτοιμες λύσεις, για απομόνωση της Χρυσής Αυγής, με ύφος… διατακτικό και με σαφή προειδοποίηση προς τυχόν… απείθαρχους στο τέλος:
«Τα δημοκρατικά κόμματα οφείλουν να απαντήσουν σ’ αυτή την πρόκληση. Και ο μόνος τρόπος είναι να μπουν σε κοινοβουλευτική καραντίνα οι υποκινητές της βίας. Έχει πλέον αποδειχτεί ότι είναι επικίνδυνη αφέλεια να νομίζει κανείς ότι με τον «διάλογο» θα «ημερέψει» η εγκληματική οργάνωση. Ας πάψουν επιτέλους οι υπουργοί να τους δίνουν κοινοβουλευτικό άλλοθι απαντώντας στις ερωτήσεις τους (απλές και επερωτήσεις). Ας αφεθούν οι χρυσαυγίτες να μιλούν μόνοι τους από το βήμα της Βουλής. Η κοινοβουλευτική απομόνωση θα προστατέψει τη δημοκρατία από τις επιθέσεις τους. Είναι καιρός να παραδεχτούμε όλοι ότι η ανεκτικότητα της δημοκρατίας πρέπει να πάψει να εμφανίζεται ως αδυναμία απέναντι στην πρόκληση του ναζισμού…».
Αλήθεια, μόνος του τα σκέφτηκε όλα αυτά ο φον Δημητράκης (φον γιατί τα πονήματά του κατά της Χρυσής Αυγής χρηματοδοτούνται από το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών…) ή μήπως επιφορτίστηκε να μεταφέρει τις νέες εντολές της φράου Μέρκελ προς το πολιτικό κατεστημένο, που κάπου… ξεχάστηκε από την κύρια αποστολή του;  ΠΗΓΗ

Tο ασύλληπτο ρεκόρ της Λέσβου στην λαθρομετανάστευση και ο ρόλος της Αριστεράς

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου, 305.000 εξ’ Ανατολών απρόσκλητοι επισκέπτες έχουν… προτιμήσει το νησί από την αρχή της χρονιάς – πενταπλάσιοι από τους μόνιμους κατοίκους της! Εξ’ αυτών, μόνο τον Οκτώβριο (μέχρι χθες) καταγράφηκαν 117.039 αφίξεις, έναντι 73.179 του Σεπτεμβρίου.
Ασφαλώς, μεγάλο ρόλο σ’ αυτό το ασύλληπτο… ρεκόρ, έχουν παίξει τα μεγάλα ποσοστά της όλης αριστεράς, που είναι και τα μεγαλύτερα σε νησί του Ανατολικού Αιγαίου, μιας και οι παγκόσμιοι οργανωτές του κύματος της λαθρομετανάστευσης στην Ελλάδα προτιμούν βεβαίως να τους αφήνουν τα όργανά τους -οι Τούρκοι δουλέμποροι- σε μέρη που θα προκληθούν οι μικρότερες εντάσεις από την παρουσία τους.
Άρα, η αριστερά είναι η υπεύθυνη της δυστυχίας που βιώνουν οι κάτοικοι της Λέσβου! ΠΗΓΗ

Κρουαζιέρα θα σε πάω Ο Δριτσώφ νοικιάζει πλοία για την μεταφορά των λαθρομεταναστών

«Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για θαλάσσια μεταφορά πολιτών τρίτων χωρών που χρήζουν διεθνούς προστασίας» απηύθυνε προς τις ακτοπλοϊκές εταιρείες το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.
Συγκεκριμένα αναζητά τρία πλοία που θα μπορούν να μεταφέρουν λαθρομετανάστες από τα νησιά του Αιγαίου προς τον Πειραιά.
Ειδικότερα ζητά να γίνει υποβολή δεσμευτικών προσφορών διαθεσιμότητας για την επιλογή τουλάχιστον τριών πλοίων και η διάρκεια της σύμβασης που θα υπογραφεί ορίζεται σε 20 ημέρες με δυνατότητα ανανέωσης, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν υποβάλει την προσφορά τους μέχρι την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου.
Κοινώς, το υπουργείο που ήδη έχει δεσμεύσει πλοία για τη μεταφορά των λαθρομεταναστών, αναζητά και άλλα, γιατί η κατάσταση γίνεται ολοένα και χειρότερη. Οι συριζαίοι βιώνουν το αδιέξοδο της ιδεοληψίας τους και βλέπουν ότι τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την πλημμύρα των λαθρομεταναστών που πνίγει τη χώρα. Οι "ευρωπαίοι εταίροι" θέλουν να κάνουν την Ελλάδα αποθήκη λαθρομεταναστών και έτσι προχωράνε σε συμφωνίες, προκειμένου να κρατήσουν το κύμα στη χώρα μας. 
Με την απόφαση της Συνόδου Κορυφής που ουσιαστικά κρατάει το σύνολο των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα συντόμως θα κατακλυστούν όλοι οι χώροι από λαθρομετανάστες. Θα παραδοθούν τα Ολυμπιακά ακίνητα, ακολούθως τα αδέσμευτα κτήρια και τέλος τα σπίτια των Ελλήνων στους ξένους.  ΠΗΓΗ


Καταζητούμενος από την Interpol ήταν ο αλβανός που δολοφόνησε εν ψυχρώ Έλληνα, γιατί του έκανε παρατήρηση για τη μουσική!

Μια νέα πτυχή του "ρατσιστικού εγκλήματος" από τον αλβανό στην Ρόδο ξεδιπλώνεται, καθώς όπως έγινε γνωστό ο αδίστακτος δράστης που αφαίρεσε την ζωή ενός Έλληνα, επειδή του έκανε παρατήρηση για την δυνατή μουσική είχε συλληφθεί στο παρελθόν από τις ελληνικές αρχές και είχε εκδοθεί στην Αλβανία.
Ο δράστης παραμένει κρατούμενος ώσπου να απολογηθεί στην τακτική ανακρίτρια ενώ όπως αποκαλύφθηκε, ο 46χρονος Ζίου Ντριτάν είχε και παρελθόν σε παρόμοιες βίαιες πράξεις και μάλιστα στις 28 Μαρτίου 2008 είχε συλληφθεί πάλι στην Ιαλυσό.
Η σύλληψη έγινε βάσει διεθνούς εντάλματος σύλληψης που είχαν εκδώσει οι αρχές της Αλβανίας και διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Εφετών Δωδεκανήσου με αίτημα την έκδοσή του, καθώς είχε καταδικαστεί ερήμην στις 9 Ιανουαρίου 2003 από αλβανικό δικαστήριο σε ποινή κάθειρξης 10 ετών. Οι κατηγορίες ήταν απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και παράνομη οπλοκατοχή, αδικήματα που είχε διαπράξει στις 2 Απριλίου 2001 στο χωριό Πέτροβα του Φιέρι. Τότε είχε διαπληκτιστεί με έναν ομοεθνή του και τον απείλησε με όπλο που κατείχε παράνομα.
Δεν έχει διευκρινιστεί για ποιο λόγο ο Αλβανός κακοποιός παρέμεινε στην Ελλάδα και την Ιαλυσό, πάντως νοίκιαζε στούντιο σε συγκρότημα ενοικιαζομένων δωματίων δίπλα σε αυτό του άτυχου 50χρονου Γ. Μ., ο οποίος έπεσε νεκρός από το μαχαίρι του αλβανού φονιά.
Άνθρωποι που γνώριζαν καλά το θύμα σημειώνουν ότι επρόκειτο για έναν άνθρωπο πάντοτε πολύ ευγενικό και χαμηλών τόνων. Η καταγωγή του ήταν από την Ήπειρο, ενώ στη Ρόδο ζούσε τα τελευταία χρόνια, όπου εργαζόταν ως υπάλληλος σε κρεοπωλείο της Ιαλυσού. Η σορός του 50χρονου θα μεταφερθεί την Πέμπτη από την Ρόδο στα Ιωάννινα, όπου την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του.  ΠΗΓΗ

Μαντρόσκυλο του Μνημονίου ο Λεβέντης: Το 1940 είπαμε ΟΧΙ στον φασισμό, τώρα θα πούμε ναι στο ευρώ!

Τον ρόλο του ως χρήσιμο δεκανίκι του μνημονιακού συστήματος αποκάλυψε ξεδιάντροπα για ακόμη μια φορά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.
Ευτελίζοντας την εθνική επέτειο, το ηρωικό έπος του 1940 και το μεγαλειώδες ΟΧΙ του Εθνικού Κυβερνήτη και του ελληνικού λαού, θέλησε σήμερα να περάσει εθελόδουλο μήνυμα υπέρ της γερμανικής οικονομικής ολιγαρχίας.
Όπως είπε χαρακτηριστικά: "Τότε είπαμε ΟΧΙ στον φασισμό, τώρα πρέπει να πούμε "ναι" στο ευρώ, "ναι" στην Ευρώπη, "ναι" στις μεταρρυθμίσεις και όποιοι πολιτικοί δεν το καταλαβαίνουν, πρέπει να πάνε σπίτι τους...".
Φαίνεται πως ο τηλεπρόεδρος ύστερα από μια μικρή βόλτα από Βουλή και από... Μαξίμου, σύντομα θα βρεθεί και αυτός σπίτι του!  ΠΗΓΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 4173275384455422862

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item