Widgets

Μόνη λύση για τα σύνορά μας η πρακτική θωράκισή τους


Οι Ευρωπαίοι εταίροι πατώντας πάνω στην πλήρη ανυπαρξία εθνικής ανεξαρτησίας απ΄όλες τις μνημονιακές κυβερνήσεις του «συνταγματικού τόξου» προωθούν ακόμη πιο προκλητικές προτάσεις εναντίον της Ελλάδας. Ούτε λίγο ούτε πολύ, με τις κινήσεις τους το τελευταίο χρονικό διάστημα πιέζουν την Ελλάδα να εκχωρήσει κυριαρχικά δικαιώματά της στην Τουρκία. Έχοντας μετατρέψει την Ελλάδα σε χώρο υποδοχής και εγκατάστασης αναρίθμητων κυριολεκτικά λαθρομεταναστών, τώρα ξαφνικά «ανακάλυψαν» ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και γι αυτό ζητούν από την Ελλάδα να θωρακίσει τα σύνορά της. 

Επειδή, όμως, δεν μπορεί να το κάνει μόνη της, για αυτό ας το πράξει μαζί με την Τουρκία, με κοινές περιπολίες και δράσεις στο Αιγαίο! Αποθρασυμμένος πλήρως από την έλλειψη οποιασδήποτε ουσιαστικής αντίφασης από τις διαδοχικές μνημονιακές κυβερνήσεις από την έλλειψη οποιαδήποτε ουσιαστικής αντίφασης από τις διαδοχικές μνημονιακές κυβερνήσεις οι εταίροι είναι έτοιμοι να συνδέσουν το οικονομικό χρέος που έχει η Χώρα μας με τα κυριαρχικά μας δικαιώματα.

Είναι θέμα χρόνου να μας πούνε κατάμουτρα ότι αν θέλουμε καλύτερη αντιμετώπιση στο θέμα του οικονομικού χρέους θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την απεμπόληση –και επισήμως- των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων. Αυτό ουσιαστικά εννοεί ο «φιλέλληνας» Ζαν Κλοντ Γιούνκερ όταν δηλώνει ότι «θα ήταν πολύ χρήσιμο αν υπό ευρωπαϊκή αιγίδα υπήρχε ναυτική συνεργασία Ελλάδας και Τουρκίας, ούτως ώστε να επιτηρείται η πύλη εισόδου των προσφύγων στην Ευρώπη». Οι όποιες δηλώσεις άρνησης της πρότασης αυτής στο εσωτερικό από εκπροσώπους της κυβέρνησης δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να μας εφησυχάζουν. 

Είναι σαφές ότι πολύ σύντομα οι πιέσεις αυτές θα επανέλθουν και θα ενταθούν ακόμη περισσότερο όταν, μάλιστα, ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης δηλώνει ότι «η Ελλάδα, ουδέποτε διανοήθηκε να αναθέσει στο Πολεμικό της Ναυτικό ή στις Ένοπλες Δυνάμεις της, γενικότερα, την αντιμετώπιση των προσφύγων πολέμου» δείχνει την πηγή του προβλήματος. Η ατολμία της ΝΔ και οι ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ δημιούργησαν και γιγάντωσαν την τραγική σημερινή κατάσταση. Η μόνη ενδεδειγμένη, σοβαρή και αποτελεσματική λύση στο ζήτημα αυτό είναι να αποφασίσει επιτέλους η Ελλάδα να θωρακίσει επιτέλους πρακτικά και όχι θεωρητικά τα σύνορά της. Αλλιώς η κατάσταση όχι μόνο δεν θα διορθώνεται, έστω και ελάχιστα, αλλά αντιθέτως θα χειροτερεύει ολοένα και πιο πολύ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

www.xryshaygh.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΛΑΜΟΓΙΑ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ 3816075207389800526

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item