Widgets

Γιώργος Φουντούλης - Μανώλης Καπελώνης: ΠΑΡΟΝΤΕΣ! Κυριακή 1 Νοεμβρίου, Λεωφ. Ηρακλείου 420, 19:00


Την 1η Νοεμβρίου του έτους 2013 το κόκκινο παρακράτος δολοφονεί άνανδρα δύο νεαρούς Εθνικιστές στο Νέο Ηράκλειο. Δύο χρόνια μετά, το αντεθνικό Κράτος, τα κόμματα της ξενοδουλείας, καθώς και οι εργολάβοι της ενημέρωσης που όπλισαν το χέρι των δολοφόνων θέλουν πάση θυσία να διαγράψουν τα ονόματα των Ηρώων της Εθνικής μας Αντίστασης.

Ούτε σε 10, ούτε σε 100, ούτε σε 1000 χρόνια δεν θα επιτρέψουμε να σβήσει η Ιερή Φλόγα της Μνήμης των αγαπημένων μας Συντρόφων!

ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Νέο Ηράκλειο

«Ας γνωρίζουν ότι μετά την 1η Νοεμβρίου του 2013 τίποτε πλέον δεν είναι ίδιο. Για Εμάς ο Αγώνας μέχρι την Τελική Νίκη είναι μονόδρομος»! Ν.Γ.Μιχαλολιάκος

Τα τύμπανα θα σημαίνουν πένθιμα όμως οι Καρδιές και οι Σημαίες μας θα είναι ολόρθες. Οι Δάδες θα λάμπουν στο σκότος όπως οι Ψυχές των Συναγωνιστών μας στα Ηλύσια Πεδία.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

Δικαιοσύνη για τ' αδέρφια μας και Τιμωρία των Ενόχων, Βροντοφωνάζοντας

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ: ΠΑΡΩΝ!

ΜΑΝΟΣ ΚΑΠΕΛΩΝΗΣ: ΠΑΡΩΝ!

www.xryshaygh.com
«Μία φορά εβαπτίστημεν με το λάδι, βαπτιζόμεθα και μία με το αίμα διά την ελευθερίαν της Πατρίδος»
Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Αυτή την Κυριακή 1η Νοεμβρίου χιλιάδες Έλληνες ενωμένοι, κρατώντας ελληνικές σημαίες και αναμμένους πυρσούς – σύμβολα των ψυχών των Ηρώων – θα υψώσουμε φωνές στεντόρειες, που η ηχώ τους θα φτάσει μέχρι τα ουράνια. Αυτή την Κυριακή 1η Νοεμβρίου, χωρίς φόβο και πάθος, με μία λιτή τελετή και με μία σιωπηρή πορεία μνήμης, θα τιμήσουμε τους δύο Ήρωες της Χρυσής Αυγής, που σε μία εποχή λήθης και υποταγής, έδωσαν το αιώνιο παράδειγμα της Τιμής και της αυτοθυσίας. 

Θυμάμαι πριν από έναν ακριβώς χρόνο, όταν έγκλειστος και εγώ στις φυλακές του ίδιου ανθελληνικού καθεστώτος, που συνεχίζει και σήμερα να εξουσιάζει την Πατρίδα μας, βρισκόμουν νοερά στην εκδήλωση μνήμης της 1ης Νοεμβρίου. Τότε, που μέσα από σίδερα αγνάντευα την μεγάλη πομπή με τους πυρσούς και τα λάβαρα, αφουγκραζόμουν τα συνθήματα, βάδιζα μαζί με τα μέλη της νεολαίας. Εκεί γυρίζει αυτόματα το μυαλό μου και τώρα και μου θυμίζει όλους τους Αγώνες του παρελθόντος - αυτούς που δώσαμε μαζί με τον Γιώργο και τον Μάνο - προτυπώσεις των Αγώνων του μέλλοντος, που θα είναι εξίσου σκληροί, με τραύματα και απώλειες, στο τέλος νικηφόροι. Το κείμενο που ακολουθεί γράφτηκε πριν από έναν ακριβώς χρόνο, την 1η Νοεμβρίου του 2014, αλλά είναι εξίσου επίκαιρο και σήμερα, που η ίδια διεφθαρμένη εξουσία κυριαρχεί στην Ελλάδα. Είναι ένα κείμενο ελεύθερο και εύψυχο, βγαλμένο από τις σελίδες του δικού μου ημερολογίου φυλακής: 

Παγωμένη νύχτα 1ης Νοεμβρίου, Νέο Ηράκλειο Αττικής. Χιλιάδες ελληνικές σημαίες και εθνικιστικά λάβαρα κυματίζουν ανάμεσα στις φλόγες από τους αναμμένους πυρσούς. Ιερές στιγμές μνήμης για δύο Έλληνες Ήρωες που έδωσαν τα πάντα στον κοινό μας αγώνα για την Πατρίδα. Το Σύστημα, που οργάνωσε και εκτέλεσε το έγκλημα, παρακολουθεί εξ αποστάσεως. Τα φερέφωνά του στα βραδινά δελτία δεν κρύβουν τον πανικό τους. Η Χρυσή Αυγή ενισχύεται παρά τον πόλεμο, παρά τα ψέμματα, παρά τις φυλακίσεις και τις δολοφονίες.

Ο τίτλος που αναγγέλλουν τα διεφθαρμένα ΜΜΕ είναι ενδεικτικός του μίσους, αλλά και του πανικού: «Προκλητική συγκέντρωση από την Χρυσή Αυγή». Βαπτίζουν πρόκληση την μνήμη των Ηρώων. Πριν από λίγο καιρό βάπτιζαν μίσος την αλληλεγγύη, έγκλημα τον αγώνα για την Πατρίδα, ψέμμα την ίδια την Αλήθεια. Όμως η εξαπάτηση απέτυχε. Η Χρυσή Αυγή ταυτίστηκε στις ψυχές εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων με την μνήμη, την αλληλεγγύη, την Αλήθεια και την Πατρίδα. Και έτσι ο Αγώνας συνεχίζεται παρά την άθλια πολεμική ενός ολόκληρου συστήματος. Αγώνας σκληρός, ανελέητος, γεμάτος απώλειες, στο τέλος νικηφόρος. 

Η.Κ.

Παγκύπρια Πορεία Τιμής και Μνήμης, Γ. Φουντούλη - Μ. ΚαπελώνηΤο Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε όσους Έλληνες Εθνικιστές ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ, να παρευρεθούν την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015, στην Πορεία Τιμής και Μνήμης των δύο Συναγωνιστών και Ηρώων του Λαϊκού Εθνικισμού, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη. Αποτελεί Καθήκον όλων των Εθνικιστών να δώσουν δυναμικό παρών, τιμώντας το Αίμα των Ηρώων του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή.
Λένε ότι κάποιος πεθαίνει όταν τον ξεχνούν, αυτή είναι άλλωστε η μοίρα των θνητών. Υπάρχουν όμως και οι ΑΘΑΝΑΤΟΙ που κρατάνε ψηλά τα Εθνικιστικά Λάβαρα στη πρώτη γραμμή του αγώνα. Κρατήστε άσβεστη λοιπόν στις ψυχές σας τη Φλόγα του Γιώργου και του Μάνου, οι οποίοι θα είναι Αιώνια Σημαιοφόροι του Λαϊκού Εθνικισμού.
Παρασκευή - 30 Οκτωβρίου 2015
Πολιτικά Γραφεία Ε.ΛΑ.Μ. Λεμεσού (Αθηνών 082 - Γραφείο: 108Β, Περιοχή Ανεξαρτησίας απέναντι από ΑΤΗΚ (CYTA)
Ώρα 20:00
ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ Εκεί όπου οι Ζωντανοί συναντούν τους Αθανάτους
Γιώργος Φουντούλης - ΠΑΡΩΝ
Μανώλης Καπελώνης - ΠΑΡΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 8341904236773835084

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item