Widgets

ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ SYRIZA: «ΝΑΙ στα ΤΖΑΜΙΑ! - ΝΑΙ στο ΙΣΛΑΜ, Οι ΕΛΛΗΝΕΣ να το ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ και να ΜΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ»


Νέα βόμβα από τα εθνοκτόνα κοράκια του Σύριζα: Η Δούρου γεμίζει με τζαμιά όλη την Αττική!

Ως γνωστόν το τζαμί στο Βοτανικό είναι μία απαίτηση της Άγκυρας την οποία έχουν προσυπογράψει τόσο η ΝΔ, όσο και το ΠΑΣΟΚ, αλλά ουδέποτε μπόρεσαν να αποδεχτούν το πολιτικό κόστος μίας τέτοιας κίνησης. Αυτή η καταστροφική, για την Ελλάδα, προοπτική θα γίνει πραγματικότητα επί κυβερνήσεως Σύριζα – Ανέλ, αφού πλέον με την τελευταία τροπολογία, που ψήφισαν όλα τα κόμματα πλην Χρυσής Αυγής, η ανέγερση του τεμένους βρίσκεται στην τελική ευθεία.
Με φόντο τα κύματα των εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών, οι οποίοι φτάνουν στην Πατρίδα μας, η ανέγερση του τεμένους στο Βοτανικό μοιάζει ως μία αυτοκτονική κίνηση της Ελληνικής Πολιτείας. Αποδεδειγμένα και με μαρτυρίες αξιωματούχων τόσο από Ελλάδα, όσο και από τις χώρες προέλευσης των λαθρομεταναστών, εντός των κυμάτων της λαθρομετανάστευσης φωλιάζουν πυρήνες τζιχαντιστών, οι οποίοι αναμένουν σινιάλο για να αναλάβουν τρομοκρατική δράση.
Η ανέγερση ενός κεντρικού τεμένους, με μιναρέ, πέραν του συμβολισμού κατάληψης της πρωτεύουσας της χώρας μας από τους λαθρομετανάστες ενέχει και έναν άλλο πολύ πιο πρακτικό κίνδυνο. Οι πυρήνες των τζιχανιστών που μεταβαίνουν στην πρωτεύουσα έχουν μόνο ένα μειονέκτημα για να επεκτείνουν την δράση τους και να αρχίσουν στρατολόγηση: Βρίσκονται σε ένα όχι οικείο περιβάλλον και έρχονται σε επαφή με περιορισμένο αριθμό λαθρομεταναστών, κάποιοι εκ των οποίων μάλιστα δεν είναι ομοϊδεάτες τους.
Ένας μιναρές στο κέντρο των Αθηνών θα λειτουργήσει ως οπτικός και ηχητικός φάρος, ο οποίος θα ασκήσει αυτόματη έλξη στους στρατολόγους των τζιχαντιστών, αφού θα τους προσφέρει εύφορο έδαφος επαφής με χιλιάδες πιθανούς ομοϊδεάτες τους. Παράλληλα θα συσπειρώσει γύρω του και τους πυρήνες αριστερής τρομοκρατίας, που επίσης αποδεδειγμένα βρίσκονται σε διαρκή επαφή με τζιχαντιστές.

Αυτή τη φρίκη φαίνεται ότι βιάζεται να την πραγματοποιήσει ο τριτομνημονιακός Σύριζα. Έτσι, έφερε το θέμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, στο οποίο η Ρένα Δούρου σκιαγράφησε την φαιδρότητα και την επικινδυνότητα των συριζαίικων ιδεοληψιών. Συγκεκριμένα τόνισε την «ανάγκη» ανέγερσης του τεμένους «καθώς χιλιάδες πρόσφυγες φτάνουν στη χώρα μας και πρέπει να κερδηθεί το στοίχημα του προσφυγικού με σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και μέσα από συντονισμένη δράση της κεντρικής κυβέρνησης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».
Όμως δεν έφτανε η πρώτη αντίφαση των λόγων της Ρένας Δούρου με την πραγματικότητα. Έσπευσε να θέσει και ζήτημα εθνικής ασφάλειας (!), προκειμένου να πείσει για την αναγκαιότητα του τεμένους. Συγκεκριμένα είπε:
«Χρειαζόμαστε πλέον ένα τζαμί στην Αττική, προκειμένου να επιτελούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα οι μουσουλμάνοι, όπως χρειαζόμαστε και νεκροταφεία για μουσουλμάνους και εβραίους. Και αυτό όχι μόνο για λόγους στοιχειωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, που σχετίζονται με τη δυνατότητα εκπλήρωσης θρησκευτικών καθηκόντων και το δικαίωμα στη θρησκευτική ταφή. Αλλά και για λόγους εθνικής ασφάλειας».
Για ποιό λόγο, όμως, η Δούρου προβαίνει σε τέτοιο βιασμό της κοινής λογικής; Το γεγονός ότι την κατασκευή του τεμένους την έχει αναλάβει κοινοπραξία του Μπόμπολα και του Κόκκαλη, πιθανόν να παίζει σημαντικό ρόλο σε όλα τα παραπάνω. Δεν πάει καιρός, άλλωστε, από τότε που η αριστερά έφερνε τη Siemens στην Ελλάδα για να βοηθήσουν τον «γιο του Πέτρου». ΠΗΓΗΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ !!! => ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΝΑΝΤΙΑ στη ΣΑΠΙΛΑ: «ΟΧΙ στον ΕΝΦΙΑ, ΟΧΙ στη ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΟΧΙ στους ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ Α’ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ»
Απάντηση της Ελληνικής Αυγής για την Αττική στην πρόκληση Δούρου που θέλει να γεμίσει μιναρέδες όλη την Αττική - 3 ΒΙΝΤΕΟΧθες, πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, με κύριο θέμα το μείζον πρόβλημα του μεταναστευτικού. Πρώτος στο βήμα ανέβηκε ο συναγωνιστής και επικεφαλής της παράταξης μας, Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος ξεμπρόστιασε τους “ανθρωπιστές” των συμφερόντων και των κονδυλίων, τονίζοντας για ακόμα μία φορά πως πρόκειται για μία οργανωμένη εισβολή ακραίων αλλόφυλων ομάδων στην πατρίδα μας, ενώ τα σχέδια της “μεταναστευτικής πολιτικής” προβλέπουν την πλήρη περίθαλψη τους την στιγμή που οι Έλληνες πολίτες βρίσκονται στο περιθώριο. 
Δευτερολογία επί του θέματος, έκανε ο συναγωνιστής Ευάγγελος Μπαρμπούρης, ο οποίος κατέστησε σαφές πως για εμάς δεν μπαίνει τίποτα πάνω από το έθνος και την φυλή μας, όσο κι αν τα πιόνια του αμαρτωλού συστήματος υποκρίνονται παριστάνοντας τους ευαισθητοποιημένους και καλοπροαίρετους πολιτικούς.....>>>  ΟΛΑ => ΕΔΩ!!!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ !!! => Οι ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΔΙΑΤΑΣΟΥΝ και το «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ»(Κλεπτοκρατικό) ΤΟΞΟ, ΕΚΤΕΛΕΙ τους ΕΛΛΗΝΕΣ!

Τσίπρας: Οι Έλληνες να μην αντιδρούν - Θα δεχτούμε ΟΛΟΥΣ τους λαθρομετανάστες

Μπορεί τα, ομολογουμένως ξεκαρδιστικά, λεκτικά ατοπήματα Τσίπρα να μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και των μέσων «ενημέρωσης», όμως η πραγματικότητα των δηλώσεων του ήταν εξόχως ζοφερή και δεν περιείχε τίποτα το αστείο.
Μπορεί ο Τσίπρας να έκανε λόγο για «συμπαθή νεκρά παιδιά» (!), για «ανάγκη να απομονωθούν οι ακραίες αντιρατσιστικές φωνές» και να δήλωσε ότι «δεν κάναμε δηλώσεις που εκτίθουν τη χώρα», όμως παρά την εκτέλεση της ελληνικής γλώσσας έκανε και δηλώσεις πραγματικά τρομακτικές.
Τόνισε ότι η χώρα έχει ήδη δεσμευτεί για την δημιουργία 5 hot spots σε ισάριθμα νησιά, προαναγγέλοντας ουσιαστικά την μετατροπή των νησιών μας σε χώρο «φιλοξενίας» λαθρομεταναστών. Έσπευσε δε να συμπληρώσει πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αλλάξει η πολιτική της κυβέρνησης. Δηλαδή, οι Έλληνες θα πρέπει να θεωρούν πως όσο είναι κυβέρνηση ο Σύριζα θα γίνεται ο χαμός από λαθρομετανάστες, αφού δεν πρόκειται να υπάρξει πολιτική αποφυγής των ρευμάτων, παρά μόνο αποδοχής. Συγκεκριμένα, ο Τσίπρας είπε:

«Τους ρώτησα, όταν άνθρωποι κινδυνεύουν ποιό είναι το πρώτιστο καθήκον; Η διάσωση ή η απώθησή τους; Πρώτιστο καθήκον είναι να απωθήσουμε την τραγωδία. Και ως έλληνες, γνωρίζουμε τι σημαίνει προσφυγιά. Εμείς οι νεότεροι από τις διηγήσεις των παππούδων μας. Είναι καθήκον μας να μην ξαναζήσουμε στιγμές σας τις χθεσινές. Να μην επιτρέψουμε το Αιγαίο να γίνει θάλασσα - νεκροταφείο. Να κρατήσουμε στάση υπευθυνότητας. Να μην χάσει τις αξίες της η Ευρώπη. Να μην πυροδοτούμε φοβικά αντανακλαστικά. Δεν είναι ένα ζήτημα που προσφέρεται για ασκήσεις αντιπολιτευτικής ρητορικής.»
Αντί, ο Τσίπρας, να πιέσει τους Ευρωπαίους να τραβήξουν το αυτί της Τουρκίας για την ύπαρξη και λειτουργία παρακρατικών μηχανισμών, οι οποίοι προωθούν καραβιές λαθρομεταναστών στην Ελλάδα με το... αζημίωτο, αυτός αποδέχεται και ουσιαστικά υποθάλπτει την όλη κατάσταση. Η στάση υπευθυνότητας, για να μην θαλασσοπνίγονται τα παιδιά, είναι να ξεδοντιαστεί το τουρκικό παρακράτος, το οποίο βγάζει λεφτά πάνω στους υγρούς τάφους αυτών των παιδιών.
Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την παρακάτω σχετική ανακοίνωση: 


"Ο Τσίπρας είναι ο πιο πιστός υποτακτικός της Μέρκελ και εφαρμόζει κατά γράμμα το γερμανικό σχέδιο οικονομικής εξόντωσης της Ελλάδος και κατάληψής της από λαθρομετανάστες, με τους Έλληνες μειοψηφία μέσα στην Πατρίδα μας. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή είναι η μόνη δύναμη αντίστασης στα εθνοκτόνα σχέδια των ξένων τοκογλύφων και των συριζαίων υπαλλήλων τους, το μόνο κόμμα με σαφείς προγραμματικές θέσεις για την επίλυση του λαθρομεταναστευτικού."  ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στα ΤΕΣΣΕΡΑ και «ΝΑΙ» σε ΟΛΑ από τους ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ που μας Κυβερνάνε για μην διαταραχτεί η ΒΟΛΕΜΕΝΗ τους Ζωούλα!

“Κλαρίνο” ο Τσίπρας σε Κρεμλίνο, Μέρκελ, μνημείο εβραίων! Ασεβής και προκλητικός μόνο στον Άγνωστο Στρατιώτη!

Όλοι οι Έλληνες θυμούνται την εικόνα του πρωθυπουργού της Αριστεράς Α. Τσίπρα, να στέκεται με χαρακτηριστική ασέβεια και προσβλητικά για τους Πεσόντες του Ελληνικού Έθνους, κατά την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, στην επίσκεψη του Ολάντ στην Αθήνα.
Αν και τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης στηλίτευσαν την ασέβεια του ηγετίσκου της Αριστεράς, οι στρατευμένοι δημοσιογράφοι της εγχώριας νομενκλατούρας όχι μόνο δεν την κατέκριναν αλλά και επιχείρησαν να την δικαιολογήσουν.
Οι φωτογραφίες που παρατίθενται αποδεικνύουν ότι εκεί που θέλει ο Α. Τσίπρας επιδεικνύει το δέοντα σεβασμό, στεκόμενος σε στάση προσοχής. Σεβασμό τον οποίο δεν επιθυμεί να δείξει έναντι των Μεγάλων Νεκρών του Έθνους μας, προσβάλλοντας βάναυσα τα πατριωτικά αισθήματα της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού!
Συνεπώς, μπορούμε να εξάγουμε το ασφαλές συμπέρασμα: δεν μπορεί να κρυφτεί το μίσος κατά των Ελλήνων, όσο κι αν το επιχειρούν οι χρυσοπληρωμένοι καλοθελητές! ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ!!! => Απίστευτο! «Ορφανό του Ιού» ταυτίζει τους Κύπριους τραυματίες του 1974 με τα λετονικά ss!

Ηλίας Παναγιώταρος: Προτεραιότητα για την συγκυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ είναι τα συμφέροντα των τραπεζιτών ΒΙΝΤΕΟ
Ο συναγωνιστής και βουλευτής Β’ Αθηνών Ηλίας Παναγιώταρος κατά την ομιλία του στην επιτροπή για το νομοσχέδιο σχετικά με την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών αρχικά στηλίτευσε την στάση της ΝΔ η οποία θα υπερψηφίσει επί της αρχής τονίζοντας ότι Σύριζα και ΝΔ έχουν το ίδιο αφεντικό, δηλαδή τους τραπεζίτες.
Με το παρόν νομοσχέδιο ο Ελληνικός λαός θα πληρώσει για ακόμη μια φορά την ανικανότητα του διαφθαρμένου τραπεζικού και πολιτικού συστήματος.  Οι τράπεζες από το 2008 έχει πάρει 202 δισεκατομμύρια, ένα τεράστιο ποσό που αντιστοιχεί στο μεγαλύτερο τμήμα του χρέους της χώρας, τα οποία σπατάλησαν σε θαλασσοδάνεια που έδιναν σε κόμματα, ΜΜΕ και στους νταβατζήδες της δημόσιας ζωής.
Η κυβέρνηση βάζει σε προτεραιότητα τα συμφέροντα των τραπεζών και αδιαφορεί για τους Έλληνες που πλήττονται βάναυσα από τις μνημονιακές πολιτικές. Δανείζεται δισεκατομμύρια στο όνομα του Ελληνικού λαού και τα σπαταλάει για να σώσει τους αποτυχημένους τραπεζίτες. ΠΗΓΗ
ΑΙΣΧΟΣ! «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ» ΕΒΑΛΑΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ! ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ!

Οι φωτογραφίες που σας παραθέτουμε είναι ενδεικτικές και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης. Οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» που λυμαίνονται την Λέσβο, ξεπερνώντας κάθε όριο θράσους, άνοιξαν εκκλησίες κι έβαλαν μέσα μουσουλμάνους εξ’ Ανατολών απρόσκλητους επισκέπτες!  Θα μας κάψει ο Θεός μ’ αυτά που βλέπει! Όσο δε για το ερώτημα που να τους βάλουν τόσους πολλούς που έρχονται, υπάρχει λύση! Να τους πάρουν στα σπίτια τους!  ΠΗΓΗΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Εντοπίστηκαν τζιχαντιστές τρομοκράτες στην Κύπρο! Στο ελλαδιστάν τους έχει υιοθετήσει το Σύριζα...


Τον μείζονα κίνδυνο για την εθνική ασφάλεια της χώρας μας αναδεικνύει η είδηση της επίσημης αναφοράς των μυστικών υπηρεσιών σχετικά με τη δημιουργία πυρήνα τζιχαντιστών στη Κύπρο και μάλιστα με την αρωγή των βρετανικών βάσεων!
Οι τζιχαντιστές έχουν φτάσει ήδη στην Κύπρο και έχουν δημιουργήσει τον πρώτο πυρήνα τους, όπως καταγγέλλουν πρόσφυγες από τη Συρία τους οποίους χρησιμοποίησαν για να εκτελέσουν το σχέδιο τους. Βρήκαν μάλιστα καταφύγιο στην περιοχή που ανήκει στις Βρετανικές Βάσεις, οι αρχές των οποίων αρνούνται να συνεργαστούν με την Υπηρεσία Πληροφοριών της Κύπρου προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση και να προχωρήσει η σύλληψη τους ή η απομάκρυνση τους από το νησί.
Πριν από λίγες ημέρες μία λέμβος με 114 πρόσφυγες έφτασε στο Ακρωτήρι και μετά από μερικές ημέρες ομάδα αυτών ενημέρωσε την ΚΥΠ και την Αστυνομία της Κύπρου πώς ανάμεσα τους είχαν παρεισφρήσει και τζιχαντιστές οι οποίοι πολεμούσαν στη Συρία κατά του Άσαντ και έσφαζαν χριστιανούς. Κατέθεσαν μάλιστα και σχετικές φωτογραφίες προκειμένου οι αρχές να τους αναγνωρίσουν.
Συγκεκριμένα οι πρόσφυγες κατέθεσαν ότι κατέχουν στοιχεία για πρόσωπα που ενεργούν για λογαριασμό του "Ισλαμικού Κράτους" τα οποία έφτασαν στην Κύπρο μαζί με τους 114 μετανάστες που ήλθαν στις Βρετανικές Βάσεις. Προσδιόρισαν μάλιστα και τον αριθμό τους σε 6-9 τζιχαντιστές δίνοντας στις αρχές φωτογραφικό υλικό, περιγραφές προσώπων και στοιχεία, τα οποία έκαναν λόγο ότι τα συγκεκριμένα πρόσωπα είναι γνωστά για μεταφορά οπλισμού και όχι μόνο για λογαριασμό του "Ισλαμικού Κράτους".
Με βάση τα στοιχεία που δόθηκαν στην Αστυνομία, η οποία σήμανε συναγερμό και στην ΚΥΠ, άρχισε η διερεύνηση των πληροφοριών σε συνεργασία με τις Βρετανικές Βάσεις, και μέσα από τις έρευνες ταυτοποιήθηκε ότι ένα μέχρι στιγμής πρόσωπο από τους 114 μετανάστες συνδέεται με τα στοιχεία που έδωσαν στις αρχές οι δυο πρόσφυγες. Ωστόσο οι υπηρεσίες των Βρετανικών Βάσεων δεν φαίνεται να επιδεικνύουν προθυμία για συνεργασία και καθυστερούν στη διερεύνηση των στοιχείων, κάτι που έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στις Κυπριακές αρχές για τη δημιουργία πυρήνα τζιχαντιστών στο έδαφος της Κύπρου.
Η αποκάλυψη αυτού του γεγονότος έρχεται σε συνέχεια του ρεπορτάζ της Mirror για το ότι η Κύπρος, τόσο το ελεύθερο τμήμα όσο και τα κατεχόμενα έχουν καταστεί χώρος διέλευσης εθελοντών που οδεύουν προς την εμπόλεμη Συρία με σκοπό να καταταχθούν στο "Ισλαμικό Κράτος" και στην "Αλ Νούσρα". Ούτε λίγο ούτε πολύ αναφέρεται ότι "πρόσφυγες" που είχαν φτάσει από την Συρία στην Κύπρο με πλοιάρια ενδεχομένως δεν είναι τίποτα άλλο από όργανα των τζιχαντιστών ακραίων ισλαμιστών.
Και αν έχει όντως δημιουργηθεί πυρήνας τζιχαντιστών στην Κύπρο όπου έφτασαν 114 μετανάστες σκεφτείτε τι μπορεί να έχει συμβεί στην Ελλάδα που καθημερινά καταφθάνουν καραβιές μεταναστών, αρκετοί εκ των οποίων, όπως αναφέρουν πληροφορίες, είναι ύποπτοι τζιχαντιστές. Έχει αποδειχθεί άλλωστε με συλλήψεις που έχουν ήδη γίνει.
Ο κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια είναι τεράστιος. Είναι κάτι που έχουν επισημάνει επανειλημμένα και θα πρέπει να το σκεφτούν πολύ καλά όσοι σκέφτονται να αποδεχθούν να μετατραπεί η χώρα σε “αποθήκη μεταναστών” επειδή δεν τους θέλει η Γερμανία ή η Ουγγαρία.  ΠΗΓΗ

ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ: Πανό στην Ακρόπολη σήκωσαν οι κουκουέδες για τους λαθρομετανάστες!

Η Ακρόπολη γλίτωσε την ανατίναξη από το ΚΚ€ κατά τη διάρκεια των Δεκεμβριανών και τώρα έχει γίνει ο μόνιμος στόχος της ασχήμιας αυτού του αντεθνικού μορφώματος εξυπηρέτησης της πλουτοκρατίας.
Για άλλη μία φορά οι κουκουέδες, στην αγωνία τους να εξυπηρετήσουν το εγχώριο κεφάλαιο, που «διψά» για φτηνό εργατικό δυναμικό, ανέβηκαν στην Ακρόπολη για να διατυπώσουν «αιτήματα» εναντίον των Ελλήνων και υπέρ των λαθρομεταναστών.
Έτσι, λοιπόν, τάγμα εφόδου του ΚΚ€ εισάβαλε στον Ιερό Βράχο της Ακροπόλεως πριν από λίγη ώρα και ανήρτησε πανιά επί των οποίων αναγραφόντουσαν συνθήματα υπέρ του αποικισμού της χώρας μας από λαθρομετανάστες.
Φυσικά, ο κρατικός μηχανισμός δεν προσπάθησε να σταματήσει την ασχήμια των κουκουέδων επάνω σε ένα Ιερό Σύμβολο της Φυλής μας. Λογικό, βεβαίως, αυτό αφού η κυβέρνηση νομοθετεί υπέρ της πλουτοκρατίας, ενώ το ΚΚ€ αναλαμβάνει την επικοινωνιακή πολιτική του καθεστώτος και ενίοτε την φύλαξη της Βουλής.
Στους Έλληνες απαγορεύεται να φωτογραφηθούν στην Ακρόπολη με την Ελληνική Σημαία, όμως οι κουκουέδες, έχοντας την ανοχή που αρμόζει στο παρακράτος, μπορούν να σηκώνουν πανό!  ΠΗΓΗ
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ: ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΜΑΣ! 


Οι παρακάτω πληροφορίες είναι έγκυρες, και μας τις έδωσαν γονείς 2 παιδιών εχθές, πού πρός το παρόν δεν θέλουν να φανούν τα ονόματα τους   Η ασυδοσία όλων των »αλληλέγγυων» κάθε επαγγέλματος έχει ξεπεράσει πρό πολλού τα όρια της νομιμότητας, και της λογικής.... =>>>> ΟΛΑ ΕΔΩ !!!

Γραφείο Προϋπολογισμού Βουλής: Οι χειρότερες συνέπειες του Μνημονίου είναι μπροστά μας

Αυτό υποστηρίζει η τριμηνιαία έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής (Ιούλιος – Σεπτέμβριος 2015) και μάλιστα διαπιστώνει ότι εξαντλείται πλέον η φοροδοτική ικανότητα των συνεπών πολιτών! Είναι δε ενδεικτικό ότι οι συντάκτες της έκθεσης καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι «αυξήσεις των φορολογικών συντελεστών και ενδεχομένως νέοι φόροι μπορεί να ενισχύσουν τη φοροδιαφυγή». Με άλλα λόγια, να έχουν ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκά η κυβέρνηση. Σε ό,τι αφορά το τρίτο Μνημόνιο, χαρακτηρίζεται ακόμη περισσότερο εμπροσθοβαρές (σε σχέση με τα δύο προηγούμενα), αφού ως προς τις μεταρρυθμίσεις, δηλαδή σχεδόν το σύνολο των απαιτούμενων μεταρρυθμίσεων (περίπου 233), θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως τον Ιούνιο του 2016. Ειδικότερα, οι 127 ενέργειες ή αλλιώς το 56% του Μνημονίου θα πρέπει να τεθούν σε εφαρμογή έως το τέλος του 2015, ενώ συνολικά το 80% πρέπει να εφαρμοστεί μέσα στους πρώτους 10 μήνες από την έναρξή του (έως τον Ιούνιο του 2016).
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, οι συντάκτες χτυπούν το καμπανάκι στον Αλέξη Τσίπρα, αφού δεν αποκλείουν τον κίνδυνο «η χώρα να διολισθήσει σε βαθύτερη ύφεση ή και σε μια μακροχρόνια στασιμότητα». Και τούτο διότι, όπως σχολιάζουν, η «έστω μετρίως θετική πορεία που καταγράφηκε το 2014 και τα πρώτα δύο τρίμηνα του 2015 έχει αναστραφεί». Η έκθεση, βεβαίως, επαινεί την κυβέρνηση για την υπογραφή του τρίτου Μνημονίου, μια και «παρά τις πολιτικές δυσκολίες, ήταν και παραμένει προτιμότερη από την παράταση της εκκρεμότητας ή από μια ενδεχόμενη άτακτη χρεοκοπία», δίνοντας άλλοθι στην παράδοση της Χώρας για τρίτη φορά στις αδηφάγες μνημονιακές ορέξεις των διεθνών τοκογλύφων.
Στις ακόμη πιο δύσκολες ημέρες που θα έλθουν το Λαϊκό εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα συνεχίσει να μάχεται για την Πατρίδα και τον Λαό.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!


Σίγουρα εκπλήσσεστε από τον τίτλο! Όχι, μην νομίζετε πως φέραμε την  Πρωταπριλιά έξι μήνες νωρίτερα. Κι όμως, το είπε ο Καμμένος για τον κυβερνητικό του συνέταιρο mister Tsipra! Μπορεί να μην το είπε έτσι ακριβώς, αλλά αυτό εννοούσε σαφώς και διόλου εμμέσως!

Έγραψε, λοιπόν, στο Twitter ο υπουργοπάνος Καμμένος:

«Η φορολόγηση της ελληνικής Μπύρας που ζει τη Θράκη και μικρές ζυθοποιίες σε όλη την Ελλάδα ΔΕΝ ψηφίζεται ούτε αποτελεί προαπαιτούμενο».

Εφόσον δεν αποτελεί προαπαιτούμενο του νέου Μνημονίου, το μέτρο το προσέθεσε στα άλλα ο ΣΥΡΙΖΑ, στα μουλωχτά. Για ποιον λόγο; Προφανώς για να εξυπηρετήσει ξένα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα (πολυεθνικών εταιρειών), που επιθυμούν την οικονομική καταστροφή της ελληνικής ζυθοποιίας, για να’ χουν το μονοπώλιο!


(ΥΓ): Υπουργοπάνε, μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες! Γιατί κάτι τέτοια ηρωικά «ΔΕΝ ψηφίζεται» έλεγες και για το Μνημόνιο και το ψήφισες στην… αγαπημένη σου στάση (στα… τέσσερα!) κι ήτανε ημέρα μεσημέρι!
 ΠΗΓΗ

Κρουαζιέρες με πολεμικά πλοία για τους επίσημους διοργανώνει ο Καμμένος!
Ενδεικτικό του τρόπου με τον οποίο βλέπει τις Ένοπλες Δυνάμεις ο Πάνος Καμμένος είναι το δημοσίευμα του σημερινού «Βηματοδότη». Προ του οποιουδήποτε σχολίου, σας παρουσιάζουμε το επίμαχο απόσπασμα από το δημοσίευμα:
“Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι δεν έχει επισκεφθεί το Άγιον Όρος, κάτι που θα ήθελε να κάνει. Και ενώ οι αρμόδιοι προσπαθούσαν να βρουν μια ημερομηνία, πετάχτηκε ο υπουργός Άμυνας και λέει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας: «Αν πάτε στο Αγιον Ορος, θα δώσω εντολή σε ένα πολεμικό πλοίο να σας πάει στην αγιορείτικη κοινότητα...».”
Η όλη υπόθεση, βεβαίως, μας θυμίζει τα δημοσιεύματα, στα οποία γινόταν λόγος για το γεγονός ότι ο Καμμένος χρησιμοποιεί τα στρατιωτικά ελικόπτερα ως... ταξί, προκειμένου να πηγαίνει στο υπουργείο. Τώρα διαβάζουμε ότι ναυλώνει και... φρεγάτες, προκειμένου να μεταφέρει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο Άγιον Όρος.
Θα πρέπει να αντιληφθεί ο Υπουργός ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας δεν είναι οι προσωπικοί μπάτλερ του, ούτε δικαιολογεί ο παλιμπαιδισμός του το να παίζει με αληθινά ελικόπτερα και πολεμικά πλοία. Η αποστολή των Ένοπλων Δυνάμεων είναι η φύλαξη των συνόρων της χώρας και η αποστολή αυτή δεν μπορεί να αντέξει τα έξοδα που προκαλούν τα παιχνιδάκια του υπουργού, ιδιαιτέρως όταν ο προϋπολογισμός είναι ισχνός ελέω μνημονίου.  ΠΗΓΗ
Στον εισαγγελέα ο Ψυχάρης για «θαλασσοδάνεια»: Εκατομμύρια ευρώ από τον ιδρώτα του Ελληνικού Λαού χωρίς καμμία εγγύηση!
Η εμπειρία του παρελθόντος μας έχει διδάξει να είμαστε επιφυλακτικοί σε τέτοιες περιπτώσεις, ως προς την εξέλιξή τους. Όπως και να έχει, όμως, είναι σημαντικό το ότι με την ιδιότητα του «υπόπτου» για το αδίκημα, σε βαθμό κακουργήματος, της ηθικής αυτουργίας σε απιστία θα βρεθεί εντός του Νοεμβρίου ενώπιον του οικονομικού εισαγγελέα Παναγιώτη Αθανασίου ο επικεφαλής του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη (ΔΟΛ) Σταύρος Ψυχάρης σχετικά με τις δανειοδοτήσεις, ύψους 200.000.000 ευρώ, που φέρεται ότι έλαβε ο όμιλος από τρία πιστωτικά ιδρύματα!
Ο Ψυχάρης καλείται να δώσει εξηγήσεις, καθώς φέρεται ότι είχε λάβει δανειοδοτήσεις από την Εθνική Τράπεζα, την Alpha και την Πειραιώς χωρίς τις απαραίτητες εγγυήσεις. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΔΟΛ είναι ο πλέον υπερδανεισμένος μιντιακός όμιλος. Εκτός από τον Ψυχάρη, ενώπιον του οικονομικού εισαγγελέα πρόκειται να βρεθούν και τα μέλη των επιτροπών πιστοδοτήσεων των τραπεζικών ιδρυμάτων, τα οποία ενέκριναν τις χορηγήσεις των επίμαχων δανείων, χωρίς να δοθούν από τον ΔΟΛ οι απαραίτητες εγγυήσεις, προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις ως «ύποπτοι» τέλεσης του αδικήματος της απιστίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, για τις επίμαχες δανειοδοτήσεις έχει συνταχθεί πόρισμα-φωτιά από την Τράπεζα της Ελλάδος. Το θέμα λαμβάνει διαστάσεις, καθώς τη στιγμή που, όπως δείχνουν τα πορίσματα της εισαγγελικής έρευνας ο Ψυχάρης φέρεται ότι είχε «προνομιακή» μεταχείριση από τα πιστωτικά ιδρύματα ο ΔΟΛ, ειδικά τους τελευταίους μήνες, καθυστερεί σημαντικά την καταβολή της μισθοδοσίας στους εργαζομένους, ενώ έχει προχωρήσει σε δραματικές περικοπές αποδοχών και προσωπικού.
Σαν να μην έφτανε αυτό, πριν από λίγα εικοσιτετράωρα μπήκε λουκέτο στην εφημερίδα της βόρειας Ελλάδας «Αγγελιοφόρος» και έμειναν στον δρόμο 108 εργαζόμενοι, χωρίς να τους καταβληθεί ούτε ένα ευρώ από τα δεδουλευμένα οκτώ μηνών και τις αποζημιώσεις τους. Στο μετοχικό σχήμα της εταιρίας συμμετέχουν οι εταιρείες ΔΟΛ, Πήγασος (οικογένεια Μπόμπολα) και Δελφίνι (οικογένεια Μπακατσέλου), ενώ οι οφειλές ξεπερνούν τα 20.000.000 ευρώ.
Ο ΔΟΛ αποτελεί ένα από εκείνα τα συστημικά ΜΜΕ τα οποία παρήγαγαν και διένειμαν τόνους λάσπης κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, όχι μόνο κατά την επίσημη έναρξη της κυβερνητικής σκευωρίας Σαμαρά εναντίον μας αλλά και πολύ νωρίτερα. Τώρα, το αφεντικό του ΔΟΛ καλείται να δώσει εξηγήσεις, όχι βεβαίως για άρθρα και ομιλίες, αλλά για θέματα οικονομικών ατασθαλιών. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ελέγχθηκε από τον ΣΔΟΕ και βγήκε πεντακάθαρη, ενώ το ίδιο συνέβη και με την αρμόδια επιτροπή της Βουλής για τα οικονομικά των κομμάτων. Στην περίπτωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αυτό που ποινικοποιείται είναι ξεκάθαρα οι Ιδέες και το γεγονός ότι αποτελεί τον ενοχλητικό «παρείσακτο», καθώς και τον απόλυτο κίνδυνο για την συνομοταξία του «συνταγματικού τόξου», είτε αυτοί είναι τα συστημικά κόμματα είτε τα καθεστωτικά ΜΜΕ.
Στην περίπτωση του ΔΟΛ καλείται να δώσει πειστικές εξηγήσεις για θέματα καθαρά οικονομικών ατασθαλιών. Αυτή η ποιοτική διαφορά είναι που διαχωρίζει πλήρως τις δυο πλευρές.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 5857713511640735618

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item