Widgets

Η Ευρώπη στο έλεος των γεωπολιτικών εφαρμογών των Σιωνιστών


Τους γνωρίσαμε ως κανίβαλους ισλαμιστές στην Μέση Ανατολή με το όπλο και το γιαταγάνι ανά χείρας να αιματοκυλούν πόλεις και χωριά του Ιράκ και της Συρίας. Τώρα τρέχουν να σωθούν από τα τελειωτικά χτυπήματα των Ρώσων, μεταμφιέζονται σε λαθρομετανάστες με ένα παιδί που κλαίει ανά χείρας και εισβάλλουν στην Ευρώπη.

Η γεωπολιτική των ΗΠΑ και των Σιωνιστών περιλαμβάνει την αποσταθεροποίηση της Ευρώπης. Αυτή η αποσταθεροποίηση δύναται να προκύψει δια μέσου των εκατομμυρίων λαθρομεταναστών. Εάν η Ευρώπη δεν αντισταθεί σθεναρά και με πράξεις, τότε θα πρέπει να συνθηκολογήσει με τον εχθρό ως ο ηττημένος του πολέμου. Διότι περί πολέμου πρόκειται. Ο εχθρός είναι η Πέμπτη Φάλαγγα των Σιωνιστών, οι τρομοκράτες δηλαδή του Ισλαμικού Κράτους και των παραφυάδων αυτού, που εισρέουν κατά χιλιάδες καθημερινά στην ευρωπαϊκή ήπειρο για να την αποσταθεροποιήσουν με τρομοκρατικές ενέργειες και με την φυλετική ανισορροπία που μοιραία θα προκύψει.

Η Ουάσιγκτον και οι Αμερικανοσιωνιστές βλέπουν την εισβολή των εκατομμυρίων λαθρομεταναστών στην Ευρώπη και τρίβουν τα χέρια τους. Αυτοί που δημιούργησαν το πρόβλημα με τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και τις συγκρούσεις τους στην Ασία και Αφρική, αυτοί που είναι η κύρια και μοναδική αιτία της λαθρομετανάστευσης, καταφέρνουν με το υποπροϊόν των πολέμων τους να διχάσουν, να αποσπάσουν την προσοχή των ευρωπαϊκών λαών από άλλα σημαντικά γεγονότα και τελικά να αποσταθεροποιήσουν και να αποδυναμώσουν την Ευρώπη. Το εθνικό φρόνημα της Ευρώπης πρέπει να καταρρεύσει για να μην μπορεί στο μέλλον να αμφισβητήσει την κυριαρχία των ΗΠΑ.

Εάν κάποιοι αφελείς νομίζουν ότι συνωμοσιολογούμε τότε τους υπενθυμίζουμε ότι ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Άμυνας της Γερμανίας Willy Wimmer αναφερόμενος στους λαθρομετανάστες είπε τα εξής: «Οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν τους λαθρομετανάστες ως όπλο εναντίον της Ευρώπης». Η ρήση αυτή εναρμονίζεται απόλυτα με την άποψη του Σιωνιστή Μπρεζίνσκι, ο οποίος χαρακτήρισε τους τζιχαντιστές ως «American assets» (περιουσιακό στοιχείο των ΗΠΑ). Προς επίρρωση των ανωτέρω αναφέρουμε ότι αμερικανικές οργανώσεις (ΜΚΟ) με διασυνδέσεις σε μυστικές υπηρεσίες χρηματοδοτούν διακινητές λαθρομεταναστών, τους οργανώνουν και τους υποστηρίζουν προπαγανδιστικά. Η προπαγάνδα των Αμερικανοσιωνιστών έφτασε στο σημείο να υποστηρίζει ότι η Ευρώπη μπορεί να αφομοιώσει 50 εκατομμύρια Άραβες, Ασιάτες και Αφρικανούς κατάλληλα κατανεμημένους στις διάφορες χώρες, γνωρίζοντας βέβαια πολύ καλά ότι με 50 εκατ. μουσουλμάνους εποίκους η ήπειρος θα καταρρεύσει και τα κράτη θα απολέσουν την εθνική τους κυριαρχία.

Πρέπει να αντισταθούμε στα σχέδια των Αμερικανοσιωνιστών μαζί με όλους τους Εθνικιστές της Ευρώπης. Προϋπόθεση για αυτό, για να οργανώσουμε την αντίσταση μας, είναι ο εθνικιστικός μετασχηματισμός της πλειοψηφίας του λαού. Το σύνθημα μας θα πρέπει να είναι: Ο ελληνικός λαός έχει το αναμφισβήτητο δικαίωμα η πατρίδα του να κατοικείται από Έλληνες. Οι λαθρομετανάστες έχουν βέβαια το δικαίωμα να έχουν πατρίδα, την δική τους πατρίδα και όχι την δική μας.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΕΘΝΗ 8042992170008511723

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item