Widgets

ΣΑΠΙΛΑ των ΜΜΕ, Πρετεντέρης: «Στήστε ΘΕΑΤΡΑΚΙ κυβέρνησης - αντιπολίτευσης, για να μην ωφεληθεί η Χρυσή Αυγή»

Νουθεσίες Πρετεντέρη προς το πολιτικό σύστημα: Στήστε θεατράκι κυβέρνησης - αντιπολίτευσης, για να μην ωφεληθεί η Χρυσή Αυγή


Μια από τις πλέον συστημικές γραφίδες στον χώρο των ΜΜΕ, ο Γιάννης Πρετεντέρης, με κείμενό του στα «Νέα» εκφράζει την αγωνία, την απορία και τον προβληματισμό του για τον τρόπο εφαρμογής του τρίτου Μνημονίου..... >>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ => ΕΔΩ!!!


Λίβελλος από τον Σιατίστης Παύλο μέσω των πρόθυμων λασπολόγων του Μέγκα

Πάγια στάση και θέση της Χρυσής Αυγής είναι να μην σχολιάζει τα λεγόμενα ιεραρχών, καθώς ο ρόλος της Ορθόδοξης Εκκλησίας είναι να ενώνει το Έθνος και όχι να το διχάζει με την εμπλοκή της σε πολιτικές διαφορές.
Δυστυχώς, όμως αυτό δεν το τηρεί ο Μητροπολίτης Σιατίστης Παύλος, ο οποίος εξαπέλυσε μια νέα συκοφαντική επίθεση εναντίον της Χρυσής Αυγής μέσω της... φιλόξενης συχνότητας του Μέγκα που δίνει πάντα λόγο στους λασπολόγους των Ελλήνων Εθνικιστών.
Σε πρόσφατη πρωινή εκπομπή του Μέγκα λοιπόν ο Σιατίστης Παύλος δήλωσε για την Χρυσή Αυγή: "Η Χρυσή Αυγή είναι παγανιστική, δεν έχει καμία σχέση με την Ορθόδοξη Εκκλησία και την Ορθόδοξη θεολογία και είναι αυτό που τόνισε από την αρχή. Χρησιμοποιεί την Εκκλησία ή επιχειρεί να τη χρησιμοποιήσει προκειμένου να κάνει τη δουλειά της. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος που είναι θρησκευόμενος να εκπαιδεύεται ως εγκληματίας. Ακούσατε και τον ακούσαμε όλοι μας τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής να παίρνει την πολιτική ευθύνη για μια δολοφονία και προσπαθώ να καταλάβω τη λέξη πολιτική ευθύνη. Ο πιο απλός τρόπος να την καταλάβω είναι ότι εκπαιδεύουν δολοφόνους".
Η κατηγορία περί "εκπαίδευσης δολοφόνων" είναι πραγματικά ανάξια σχολιασμού, καθώς είναι μια φτηνή αναπαραγωγή του σαθρού και τραγελαφικού κατηγορητηρίου, το οποίο θα καταπέσει με πάταγο στην αίθουσα του δικαστηρίου.
Η σχέση και η θέση της Χρυσής Αυγής με την Ορθόδοξη εκκλησία είναι σαφέσταση, καθώς διακηρύσσει: "Η Χρυσή Αυγή αντιτίθεται στον διαχωρισμό Εκκλησίας-Κράτους. Επιδιώκει την αποκατάσταση του κύρους της Εκκλησίας και την άμεση κάθαρση του κλήρου από κάθε παρακμιακό και διεθνιστικό στοιχείο. Ανεξιθρησκεία μόνο για τα δόγματα που δεν θίγουν την Ελληνική Παράδοση και Ιστορία και δεν φθείρουν την δύναμη του Έθνους. Η Ορθοδοξία αναγεννημένη και Ελληνική ξανά πρωτοπόρος στους αγώνες του Έθνους".
Τέλος, αν ο σεβαστός ιεράρχης αναζητά παγανιστές και εχθρούς της Ορθοδοξίας μπορεί πολύ εύκολα να τους βρει στους άθεους και τους αντίχριστους του μνημονιακού τόξου. Σε όλους αυτούς που θέλουν να καθιερώσουν τον πολιτικό όρκο, τον πολιτικό γάμο, την πολιτική κηδεία και γενικότερα να εγκαταστήσουν ένα άθεο πολυπολιτισμικό κράτος.
Η Χρυσή Αυγή αντιστέκεται έμπρακτα και σθεναρά σε όλα αυτά, όπως θα έκανε και ο Μακαριστός Χριστόδουλος!  ΠΗΓΗ

Βηματοδότης: Φοβούνται τα γαλλικά του Ν. Μιχαλολιάκου στον Ολάντ, γι΄αυτό δεν τον καλούν στο Προεδρικό Μέγαρο! 

Πιστοί στην πάγια τακτική του αποκλεισμού της Χρυσής Αυγής παραμένουν οι... δημοκράτες του μνημονιακού τόξου, όπως αποκαλύπτει σήμερα ο καλά εκ των έσω πληροφορημένος "Βηματοδότης".
Στην σημερινή του στήλη, αναφερόμενος στις προετοιμασίες για την επικείμενη επίσκεψη Ολάντ στην Αθήνα, αποκαλύπτει πως για ακόμη μια φορά οι "δημοκρατικοί θεσμοί" του κράτους αποκλείουν τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο και στο πρόσωπο αυτού μισό εκατομμύριο πολίτες που στηρίζουν τους Έλληνες Εθνικιστές.
Όπως γράφει χαρακτηριστικά: "Υπήρξε ένας προβληματισμός στο Προεδρικό Μέγαρο για τη χωροταξία των τραπεζιών στο επίσημο γεύμα που θα παραθέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλος στον γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ. Είναι, βλέπετε, 80 οι καλεσμένοι (περιλαμβανομένων και των αρχηγών των κομμάτων πλην της Χρυσής Αυγής) και το θέμα ήταν πώς θα καθίσουν όλοι αυτοί...."
Η αλήθεια είναι ότι ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής και συλλήβδην το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έχει αποδείξει με την πάγια στάση του πως ουδόλως ενδιαφέρεται να συμμετέχει σε πανηγύρια "Δημοκρατίας", την ώρα που ο ελληνικός Λαός δοκιμάζεται από τα πιο σκληρά μνημονιακά μέτρα.
Το γεγονός όμως πως μόνιμη μέριμνα των κρατικών θεσμών είναι το πώς θα αποκλείσουν την Χρυσή Αυγή αποδεικνύει για ακόμη μία φορά πως στην Ελλάδα υπάρχουν μόνο δύο κόμματα: Το κόμμα των πολιτικών κομμάτων και η Χρυσή Αυγή!
Εν κατακλείδι, ίσως το σύστημα να σκέφτηκε σωστά και προτίθεται να μην προσκαλέσει τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής στην "δημοκρατική" φιέστα για τον Ολάντ. Φοβούνται πως ο Ν. Μιχαλολιάκος θα μιλήσει στον Γάλλο Πρόεδρο στην... μητρική του γλώσσα!  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ! - ΑΠΑΙΤΟΥΝ τα ΠΑΝΤΑ! - Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ τα ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ....

Αυτή είναι η Ελλάδα του «συνταγματικού τόξου» - Τριπλασιάστηκαν οι άνεργοι από το 2008

Η σχετική μελέτη του ΚΕΠΕ, η οποία δόθηκε χθες στην δημοσιότητα, δίνει μια ξεκάθαρα γκρίζα εικόνα για την απασχόληση και την ανεργία.
Με βάση το πρώτο τρίμηνο του 2008, το αντίστοιχο τρίμηνο του 2015 εκτιμάται ότι χάθηκαν 1.062.708 θέσεις εργασίας, αφού ο αριθμός των απασχολούμενων στο χρονικό διάστημα της επταετίας αυτής μειώθηκε από τα 4.567.154 στα 3.504.446 άτομα.
Εννοείται, βεβαίως, ότι η πραγματική εικόνα της εργασιακής απασχόλησης είναι πολύ χειρότερη, με δεδομένο ότι το ίδιο διάστημα πολλαπλασιάστηκαν οι ευέλικτες μορφές απασχόλησης και ιδιαίτερα το φαινόμενο της εκ περιτροπής εργασίας. Την ίδια περίοδο, ο αριθμός των εγγεγραμμένων ανέργων αυξήθηκε κατά 853.969 άτομα, από 418.573 το 2008, στους 1.272.541 ανέργους το πρώτο τρίμηνο του 2015, αριθμός που δείχνει ότι στον ΟΑΕΔ εγγράφονται πολύ λιγότεροι άνεργοι απ’ όσους είχαμε το 2008.
Με το Μνημόνιο να βρίσκεται στην τρίτη κατά σειρά εκδοχή του, με τις εναλλασσόμενες μνημονιακές κυβερνήσεις να φέρονται ως εγχώριο πολιτικό υπηρετικό προσωπικό των διεθνών τοκογλύφων και να χειροτερεύουν ολοένα και περισσότερο την κατάσταση, τέτοιου είδους μελέτες είναι απόλυτα προσαρμοσμένες με την τραγική κατάσταση ανέχειας, ανεργίας και φτώχειας του Ελληνικού Λαού. Κατάσταση, η οποία θα συνεχίζει να διογκώνεται όσο συνεχίζεται η κυριαρχία εκείνων όλων όσοι, άμεσα ή έμμεσα, οδήγησαν την Πατρίδα και τον Λαό σ’ αυτό το άθλιο επίπεδο.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Γιάννης Λαγός: Δεν έχετε δικαίωμα να αποκλείετε την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας! 
Ο βουλευτής Β΄ Πειραιά, Γιάννης Λαγός απηύθυνε ερώτηση στον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ, Λάμπη Ταγματάρχη στην επιτροπή για το νομοσχέδιο που θα καθορίσει το νέο καθεστώς λειτουργίας των τηλεοπτικών σταθμών.
Ο Συναγωνιστής Λαγός ερώτησε τους εκπροσώπους των ιδιωτικών σταθμών και της δημόσιας τηλεόρασης ποιος τους έδωσε το δικαίωμα να αποκλείουν από τις συχνότητές τους εκπροσώπους της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας. Οι πρώτοι που καταπατούν την ισοτιμία και τον πλουραλισμό είναι οι ιδιωτικοί σταθμοί και η δημόσια τηλεόραση.
Ο Λάμπης Ταγματάρχης απέφυγε να απαντήσει στην ουσία της ερώτησης, δηλώνοντας ότι η ΕΡΤ δεν προσκαλεί τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, επειδή αποχωρούν οι εκπρόσωποι των άλλων κομμάτων. Και με αυτό το πρόσχημα του "δημοκρατικού τόξου" σε αγαστή συνεργασία με τα κανάλια των νταβατζήδων η Χρυσή Αυγή, όπως και μισό εκατομμύριο Έλληνες που την στηρίζουν, παραμένουν αποκλεισμένοι!  ΠΗΓΗ

Ο βουλευτής Β΄ Πειραιά, Γιάννης Λαγός τοποθετήθηκε στην επιτροπή για το νομοσχέδιο που θα καθορίσει το νέο καθεστώς λειτουργίας των τηλεοπτικών σταθμών.
Ο συναγωνιστής επισήμανε αρχικά ότι η κυβέρνηση Σύριζα, όπως έκανε και προηγουμένως η συγκυβέρνηση ΝΔ - Πασόκ, φέρνει και ψηφίζει νομοσχέδια στην Βουλή με ταχύτατους ρυθμούς, ώστε να μην μπορούν οι βουλευτές να τα μελετήσουν και να τοποθετηθούν καταλλήλως.
Η Δημοκρατία και η πολυφωνία στα ιδιωτικά ΜΜΕ, αλλά και στην δημόσια τηλεόραση δεν υπάρχουν, καθώς η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας εξακολουθεί να παραμένει αποκλεισμένη από παντού.
Επιπλέον, δεν υπάρχει καμιά πρόβλεψη στις προϋποθέσεις αδειοδότησης για τα κανάλια για το ασυμβίβαστο ιδιοκτητών - μεγαλοεργολάβων του Δημοσίου.
Δεν είναι δυνατόν αυτοί που παρανομούν για 25 χρόνια και χρωστούν εκατομμύρια ευρώ να κρατούν στα χέρια τους τις συχνότητες, που είναι περιουσία του ελληνικού λαού.
Η Χρυσή Αυγή είναι κάθετα αντίθετη σε αυτήν την μεθόδευση και για τον λόγο αυτό θα καταψηφίσει το παρόν νομοσχέδιο.
Τέλος, δεν υπάρχει μέριμνα για τα περιφερειακά κανάλια, τα οποία είναι η μοναδική φωνή αλήθειας και πολυφωνίας απέναντι στους λεγόμενους "μεγάλους" τηλεοπτικούς σταθμούς.  ΠΗΓΗ

Ηλίας Παναγιώταρος: Να μην πληρώσει ο Ελληνικός Λαός τα χρέη του ΟΔΙΕ

Ο βουλευτής Β' Αθηνών, συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο για τον Οργανισμό Διεξαγωγής Ιπποδρομιών Ελλάδος (ΟΔΙΕ). Αρχικά κατήγγειλε τα νέα κατάπτυστα μέτρα που φέρνει η συγκυβέρνηση και τις οριζόντιες περικοπές σε όλες τις τάξεις της Ελληνικής κοινωνίας.
Για τον ελληνικό ιππόδρομο είπε πως παρουσιάζει πολλαπλά προβλήματα και ήταν κι αυτός μέσα στα σχέδια της κυβέρνησης για ιδιωτικοποίηση, παρά τις παλαιότερες αντίθετες εξαγγελίες της. Επιπροσθέτως είπε πως υπήρχαν πολλές συμβάσεις άκρως ζημιογόνες που κανείς δεν ανέλαβε την ευθύνη και τελικά χρεώθηκε και πάλι το ελληνικό Δημόσιο.
Ο ΟΔΙΕ δεν είναι ο μόνος που έχει αυτήν την τύχη, αλλά προηγήθηκε και ο ΟΛΠ, μια ιδιαιτέρως κερδοφόρα επιχείρηση με προοπτική καθώς όλοι γνώριζαν την σημασία του Λιμανιού του Πειραιά στο γεωστρατηγικό  σχέδιο.
Υπενθύμισε στο σώμα ότι το περασμένο καλοκαίρι το 62% του ελληνικού λαού είπε ΟΧΙ στην τρόικα, στους δανειστές, στις ξένους τοκογλύφους, αλλά σε ένα βράδυ ο ΣΥΡΙΖΑ τα ανέτρεψε όλα. Τέλος, επισήμανε ότι όλα τα χρέη του ΟΔΙΕ μεταφέρονται στο Δημόσιο, ώστε να τα πληρώσει ο Έλληνας φορολογούμενος και η επιχείρηση δίνεται "καθαρή" στους πρόθυμους επενδυτές.  ΠΗΓΗ
Άρωμα Καμπούλ στη Λέσβο: Άγρια επεισόδια μεταξύ “φιλήσυχων προσφύγων”

Τα εγχώρια φερέφωνα της χούντας του Mνημονίου δεν αφήνουν ρεπορτάζ για το «προσφυγικό» που να μην συνοδεύεται από μια δραματική ιστορία και τις αντίστοιχες εικόνες μανάδων με ανήλικα παιδιά. Φυσικά στους εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες υπάρχουν και οικογένειες, όμως η πλειοψηφία των εισβολέων δεν είναι ούτε «οικογενειάρχες» και απέχουν πολύ από το να είναι... «φιλήσυχοι»....>.>.>>>>  ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΕΔΩ!!!
Καταδικάστηκε ο πακιστανός που δολοφόνησε μέντιουμ με 30 μαχαιριές (!) στη Λάρισα: “Ήταν θέλημα του Αλλάχ”(!!!) απολογήθηκε...

Με ομόφωνη απόφαση το Κακουργιοδικείο Βόλου καταδίκασε σε ισόβια τον 33χρονο Πακιστανό που σκότωσε 29χρονο Αφρικανό τον Αύγουστο του 2014 στη Λάρισα
«Άκουσα μία φωνή από τον Αλλάχ να μου ζητάει να τον σκοτώσω...». Αυτήν ήταν χθες η απάντηση που έδωσε στο Κακουργιοδικείο Βόλου ο 33χρονος Πακιστανός ιμάμης όταν ρωτήθηκε γιατί διέπραξε το φόνο του 29χρονου Πακιστανού μέντιουμ τον Αύγουστο του 2014 στη Λάρισα.
Ο άτυχος 29χρονος βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο κέντρο της πόλης στις 28 Αυγούστου το μεσημέρι. Είχε πάνω από 30 μαχαιριές οι οποίες του προκάλεσαν μαρτυρικό θάνατο. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν το δράστη τη μέρα του φονικού βραδινές ώρες. Έκανε βόλτες με το ποδήλατο και είχε επάνω του ακόμη το μαχαίρι. Όταν οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν, ομολόγησε την πράξη.
Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Βόλου επέβαλε χθες στον 33χρονο ισόβια κάθειρξη με ομόφωνη απόφαση. Δράστης και θύμα όπως προέκυψε στη δίκη ήταν γνωστοί. Παλαιότερα έμεναν στην ίδια πολυκατοικία. Αν και αμφότεροι μουσουλμάνοι είχαν διαφωνίες. Ο ιμάμης είχε ενστάσεις για το επάγγελμα του 29χρονου. Είχε αντιρρήσεις για την επαγγελματική του δραστηριότητα επειδή ήταν μέντιουμ. Φαίνεται ότι εκείνο το μεσημέρι ήταν αποφασισμένος και πράγματι τον σκότωσε γιατί δεν θεωρούσε τη δουλειά του σωστή.
Το Κακουργιοδικείο επέβαλε σε βάρος του δράστη επιπλέον συνολική ποινή φυλάκισης 18 μηνών για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Δεν του αναγνώρισε το δικαίωμα κατάθεσης έφεσης. ΠΗΓΗ

“Μεστός” πολιτικός λόγος συριζαίου βουλευτή «Εμπού Ντιγκέα»: Αυτοί θέλουν να εξυγιάνουν το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο;

Στην συνεδρίαση για το νομοσχέδιο των τηλεοπτικών αδειών βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στην... Ντιγκέα εννοώντας την Digea, αλλά και στην Εμπού εννοώντας την EBU (Ι-Μπι-Γιου).

Άφθονο γέλιο προσέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνης Συρίγος, όταν ανέλαβε χρέη προέδρου της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου και επιχείρησε να αναφέρει τους εκπροσώπους φορέων που θα κληθούν να συμμετάσχουν στην συνεδρίαση για την επεξεργασία του νομοσχεδίου για τις τηλεοπτικές άδειες. ΠΗΓΗ


Εδώ ταυτίζονται φιλελεύθεροι και αριστεριστές: Θέλουν να αντικαταστήσουν τους Έλληνες εργάτες με λαθρομετανάστες

Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να έχει μεταμορφωθεί πλήρως σ’ ένα μνημονιακό φερέφωνο, αλλά οι διεθνιστικές του ιδεοληψίες παραμένουν αμετάβλητες.
«Λύση στο δημογραφικό πρόβλημα του ασφαλιστικού προβλήματος μπορεί να δώσει η νόμιμη απασχόληση των μεταναστών», δήλωσε ο υφυπουργός Εργασίας, αρμόδιος για την Κοινωνική Ασφάλιση, Τάσος Πετρόπουλος. Ο υφυπουργός Εργασίας της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επικαλείται και πάλι ένα τετριμμένο επιχείρημα, το οποίο χρησιμοποιείται κατά κόρον τόσο από αυτούς που θέλουν τους μετανάστες εδώ με φτηνά μεροκάματα, όσο και από εκείνους που επιζητούν να ικανοποιήσουν τις διεθνιστικές τους φαντασιώσεις και ιδεοληψίες.
Και όλα αυτά, σε μια Ελλάδα, η οποία πάσχει από στρατιές Ελλήνων ανέργων, που οι φοροεπιδρομές γίνονται μόνο στα ασθενέστερα οικονομικά στρώματα, που η αποσύνθεση του κρατικού μηχανισμού έχει φτάσει στο έπακρο και το πελατειακό σύστημα καλά κρατεί.
Λες και έχουμε περίσσευμα θέσεων εργασίας, έτσι ώστε να τακτοποιηθούν και όλοι οι μετανάστες. Βλέπουμε, λοιπόν, ότι αν και η μνημονιακή λαίλαπα προχωρά ακάθεκτα, εν τούτοις το πνεύμα του αριστερισμού συνεχίζει να κοσμεί τις κεντρικές επιλογές της κυβέρνησης.
Μια αριστερή κυβέρνηση δεν διστάζει να ανοίξει την ατζέντα των πλέον αποκρουστικών απόψεων του νεοφιλελευθερισμού για το μεταναστευτικό. Απόψεις, οι οποίες εξυπηρετούν συγκεκριμένα συντηρητικά συμφέροντα εκμετάλλευσης φτηνών εργατικών χεριών, αλλά και μια γενική στρατηγική αποικισμού της Χώρας από τριτοκοσμικούς μετανάστες, οι οποίοι δεν έχουν την εργασιακή συνείδηση διεκδικήσεων που διαθέτουν οι Έλληνες Εργαζόμενοι. Μπορεί ο φιλελευθερισμός και ο αριστερισμός, ενδεχομένως, να έχουν μια διαφορετική άποψη για τον χειρισμό των οικονομικών θεμάτων, αλλά στην διαχείριση των κοινωνικών ζητημάτων οι θέσεις τους είναι επί της ουσίας ανατριχιαστικά ταυτόσημες. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Νέο ορμητήριο τούρκων δουλεμπόρων απέναντι από την Χίο εξαπολύει καθημερινά χιλιάδες λαθροεισβολείς στην Ελλάδα

Ενώ η κατάσταση στα νησιά που πλήττονται από λαθρομετανάστες είναι ασφυκτική, οι τούρκοι δουλέμποροι, με την ανοχή του ελλαδικού κράτους, επεκτείνουν την εμπορική τους δραστηριότητά δημιουργώντας νέα σημεία διακίνησης λαθρομεταναστών από την Τουρκία προς την Ελλάδα.
Με το τέλος της τουριστικής περιόδου και το κλείσιμο και των τελευταίων ξενοδοχείων ο Τσεσμές, ακτή η οποία βρίσκεται απέναντι από τη Χίο, αποτελεί πλέον ακόμη ένα ορμητήριο τούρκων δουλεμπόρων, οι οποίοι στέλνουν καθημερινά προς το ελληνικό νησί χιλιάδες παράνομους μετανάστες. ..>>> .>.>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ) => ΕΔΩ
Μακριά από εμάς τέτοια... αγαθά της πολυπολιτισμικότητας


Είναι γνωστό σε όλους (μετά από εκατομμύρια επαναλήψεις των ΜΜΕ και  θεσμοθέτηση  δρακόντειων νόμων) πως οι «ευπαθείς μειονότητες» -παγκοσμίως- απειλούνται, δυναστεύονται, διώκονται ……αντιμετωπίζονται ρατσιστικά … κλπ. Η παρούσα είδηση (που μάλιστα δημοσιέυθηκε και στη …. Zougla του Μάκη – Ταρζάν) αποτελεί πραγματική εξαίρεση, προέρχεται από το «LiveLeak». (To LiveLeak είναι ένας διαδικτυακός τόπος συμμετοχικής βιντεοπαρουσίασης, που ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2006.
Εδράζεται στην Βρετανία και επιτρέπει στους χρήστες του να «αναρτούν» και να μοιράζονται βίντεο. Αποσκοπεί στην παρουσίαση πραγματικών γεγονότων, δρωμένων πολιτικής, πολεμικών και άλλων συμβάντων, συνδυάζοντάς τα με την ισχύ της αδέσμευτης κι ερασιτεχνικής «δημοσιογραφίας των πολιτών», που δεν συγκαλύπτει). Η είδηση δείχνει την φρικτή, ρατσιστική και «εχθροπαθητική» συμπεριφορά των «ευπαθών μειονοτικών» ενάντια στην ανυπεράσπιστη, φτωχή και άστεγη λευκή γυναίκα, καθώς και την δειλή, πρόστυχη και απάνθρωπη στάση των ομοφύλων της. Ελπίζουμε πως στην Πατρίδα μας δεν θα βιώσουμε τέτοια κτηνωδία.
Ιδού η είδηση όπως ακριβώς παρουσιάστηκε: «Αηδιαστικό νοκ-άουτ  κακοποιών εφήβων επί μιας αβοήθητης γυναίκας
Αυτή η επίθεση συνέβη την 17η Οκτωβρίου στο πάρκο Μπράουνς, στο Ατλάντικ Σίτυ  (των ΗΠΑ). Δύο νεαροί μαύροι άρρενες ενεπλάκησαν σε αυτό που δείχνει να είναι μια απρόκλητη επίθεση κατά μιας μεγαλύτερης λευκής γυναίκας που καθόταν κάτω. Ο ένας από αυτούς βιντεοσκοπεί το συμβάν και παρακινεί τον άλλο. Ο άλλος ουρλιάζει προσβολές κατά της γυναίκας και κατόπιν την χτυπά στον κρόταφο με μια γροθιά. Η γυναίκα καταρρέει αναίσθητη και το ζευγάρι γελάει  χαρωπά.
Κατόπιν ο επιτιθέμενος στέκει δίπλα στην αναίσθητη γυναίκα  και καυχιέται για την επίθεση, ενώ ο καμεραμάν συνεχίζει να γελά. Πολυάριθμοι παρευρισκόμενοι δείχνουν ατάραχοι από την βίαιη επίθεση, ωσάν να ήταν ένα φυσιολογικό καθημερινό περιστατικό. Οι επιτιθέμενοι δεν δραπετεύουν και κανένας δεν προσπαθεί να παρέμβει.
Το θύμα είναι μια άστεγη γυναίκα 45 ετών η οποία ήταν σε κρίσιμη κατάσταση όταν έφθασε σ’ ένα νοσοκομείο του Ατλάντικ Σίτυ. Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας λέει ότι αυτή υπέστη σοβαρό τραύμα στο κεφάλι και είναι ακόμα σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση. Ο εικοσιπεντάχρονος Ιμπν Χάντερ συνελήφθη αυτό το πρωί και κατηγορήθηκε για βιαιοπραγία». ΠΗΓΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 4787476869525029552

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item