Widgets

ΑΓΡΙΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ - ΚΡΟΙΣΩΝ από ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ: «ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ τα ΛΕΦΤΑ»


Άγριο κράξιμο σε συριζαίους: “Λαμόγια φέρτε πίσω το εκατομμύριο του Σταθάκη!” - Όσα έγιναν αφού έκλεισαν οι κάμερες! 

Αμέσως μετά το κλείσιμο των μικροφώνων και του καναλιού της βουλής, οι συριζαίοι υπουργοί Σκουρλέτης και Φωτίου ξεκίνησαν να προκαλούν τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.Έλαβαν άμεσα την απάντηση σε έντονο ύφος: 


"Λαμόγια συριζαίοι, φέρτε πίσω το εκατομμύριο του Σταθάκη!"
"Πηγαίνετε στα τέσερα στους γερμανούς! Ξεπουλάτε την Ελλάδα!"

Ο Βαρεμένος συνέχισε να φωνάζει τον φρούραρχο και πράγματι μέλη της φρουράς της βουλής εισήλθαν στην αίθουσα. 
Φυσικά, σκοπός των βουλευτών της Χρυσής Αυγής δεν ήταν να... "δείρουν" τους εκπροσώπους του διεφθαρμένου καθεστώτος, αλλά να τους υποδείξουν σε έντονο ύφος πώς είναι ένοχοι εγκλημάτων κατά της Ελλάδος.  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => ΣΑΠΙΛΑ και ΡΕΜΟΥΛΑ ΠΑΝΤΟΥ! Το «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ»(ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΚΟ) ΤΟΞΟ, μια ΚΛΙΚΑ ΠΑΜΠΛΟΥΤΩΝ τελειώνει την ΠΑΤΡΙΔΑ μας!

Άμεσος έλεγχος στα μαύρα ταμεία όλων των κομμάτων και των πολιτικών 
Ο βουλευτής Αττικής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης παρενέβη στην σημερινή διαδικασία στην Βουλή για το μνημονιακό πολυνομοσχέδιο του Σύριζα και απαίτησε να ελεγχθούν τα ταμεία όλων των κομμάτων και όλων των πολιτικών του "δημοκρατικού τόξου".
Μόνο τα ταμεία της Χρυσής Αυγής ελέγχθησαν εξονυχιστικά από το ΣΔΟΕ και βρέθηκαν πεντακάθαρα!  ΠΗΓΗ

Η. Κασιδιάρης: Ενάντια στο Σύνταγμα και την Λαϊκή Βούληση το Μνημόνιο της Αριστεράς

Ο βουλευτής Αττικής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης επενέβη επί της διαδικασίας κατά την σημερινή συζήτηση για το μνημονιακό πολυνομοσχέδιο.
Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι όλοι οι μνημονιακοί νόμοι είναι παράνομοι και αντισυνταγματικοί, καθώς αντίκεινται στην Λαϊκή Βούληση όπως αυτή εκφράστηκε με το πρόσφατο μεγαλειώδες ΟΧΙ στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου.  ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!! => ΑΘΛΙΟΙ - ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ Εξολοθρεύουν τον «ΛΑΟΥΤΖΊΚΟ» (στο απυρόβλητο το μεγάλο κεφάλαιο)


Ηλίας Κασιδιάρης: “Κυβέρνηση απατεώνων - Να πάει σε ποινικό δικαστήριο ο υπουργός με το αδήλωτο εκατομμύριο”

Ο βουλευτής Αττικής Ηλίας Κασιδιάρης τοποθετήθηκε ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος στην Ολομέλεια της Βουλής για το Μνημονιακό πολυνομοσχέδιο που διαλύει την χώρα.
Η συγκυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ είναι συνέχεια των μνημονιακών εκτρωμάτων Πασόκ-Νδ. Όλα τα νομοσχέδια έρχονται έτοιμα απ' έξω και απλά τα επικυρώνουν οι υποταγμένοι εντολοδόχοι της γερμανικής οικονομικής ολιγαρχίας.
Το πολυνομοσχέδιο εκτελεί τους Έλληνες πολίτες, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους αγρότες και τους χαμηλοσυνταξιούχους. Στοχεύει στην εκδίωξη των Ελλήνων από τη  χώρα και την αντικατάσταση τους από λαθρομετανάστες.
Οι εξελίξεις στη Συρία δημιουργούν νέο status-quo στην Ανατολική Μεσόγειο και η Ελλάς πρέπει άμεσα να προχωρήσει σε γεωστρατηγική στροφή προς την Ρωσία, που αναδεικνύεται σε νέα παγκόσμια υπερδύναμη.
Ο Τσίπρας καλύπτει τους απατεώνες υπουργούς του. Να πάει άμεσα σε ποινικό δικαστήριο ο φοροφυγάς με το αδήλωτο εκατομμύριο. Μόνο η Χρυσή Αυγή θα επιβάλλει πολιτική κάθαρση στην Ελλάδα.  ΠΗΓΗ

Γιάννης Λαγός “ξεβρακώνει” τους κρατικοδίαιτους του ΚΚ€ - ΒΙΝΤΕΟ


O βουλευτής Β΄ Πειραιά, Συναγωνιστής Γιάννης Λαγός έτρεψε σε άτακτη φυγή τους κρατικοδίαιτους λασπολόγους του ΚΚΕ, όταν τους κάλεσε να μην μιλούν αυτοί για διαφθορά από την στιγμή που δεν επιτρέπουν στο ΣΔΟΕ να ελέγξει τα ταμεία του κόμματος.
Ο "δημοκράτης" αντιπρόεδρος του Σύριζα Βαρεμένος διέκοψε την ομιλία του Συναγωνιστή, για να μην ακουστούν οι καταγγελίες.  ΠΗΓΗ

Ιωάννης Λαγός: Τα λαμόγια του μνημονιακού τόξου δεν αντέχουν τις αλήθειες της Χρυσής Αυγής

O Συναγωνιστής Γιάννης Λαγός δήλωσε από το περιστύλιο της Βουλής (μια δήλωσε που δεν έπαιξε κανάλι) για όσα διημείφθησαν στην Ολομέλεια της Βουλής:"Όλα τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου δεν αντέχουν να ακούγονται οι αλήθειες της Χρυσής Αυγής για τα κλεμμένα λεφτά, για τα μαύρα ταμεία του ΚΚΕ, του υπουργού Σταθάκη του Σύριζα, της Νέας Δημοκρατίας και των άλλων κομμάτων. Είναι αναγκασμένοι λοιπόν όταν μιλάει η Χρυσή Αυγή ή να μας στερούν τον λόγο ή να βγαίνουν εκτός αιθούσης".
Μετά την διακοπή από τον προεδρεύοντα του Σύριζα, Βαρεμένο, ο οποίος αποπειράθηκε να φιμώσει τον Συναγωνιστή Γ. Λαγό, o Βουλευτής Β' Πειραιώς ολοκλήρωσε την ομιλία του για το μνημονιακό πολυνομοσχέδιο που φέρνει η συγκυβέρνηση της Αριστεράς.
Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι τις Αλήθειες που λέει η Χρυσή Αυγή δεν τις αντέχουν τα κόμματα του συστήματος, γι' αυτό και αποχωρούν. Όσον αφορά το νομοσχέδιο, κατήγγειλε την στάση των κομμάτων της αντιπολίτευσης που δεν το ψηφίζουν, αλλά στις 14 Αυγούστου στήριξαν ομόφωνα την στάση της κυβέρνησης.
Ζούμε σε μια εποχή εικονικής δημοκρατίας, καθώς η Χρυσή Αυγή ως τρίτο κόμμα δεν έχει το δικαίωμα να εκλέξει καν αντιπρόεδρο στην Βουλή. Πρόκειται για μια θέση που δικαιωματικά της ανήκει και που κανείς από τους «δημοκράτες» βουλευτές δεν δέχεται η Χρυσή Αυγή να λάβει. Η κυβέρνηση, με την επιβολή των capital controls, ελέγχει πλέον τα πάντα και αυτό δεν γίνεται για την πάταξη της φοροδιαφυγής, αλλά για την εξυπηρέτηση των αφεντικών που υπηρετούν τα κόμματα του συνταγματικού και αντισυνταγματικού τόξου.
Η Χρυσή Αυγή αποτελείται από υπερήφανους Έλληνες πολίτες που είναι διατεθειμένοι για την ιδεολογία τους να κάνουν πολλές θυσίες.  ΠΗΓΗ


Ευάγγελος Καρακώστας: Σκορπίσατε ανέμους καταστροφής, θα θερίσετε θύελλες Εθνικής Αντίστασης!

Ο ειδικός αγορητής του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, συναγωνιστής Ευάγγελος Καρακώστας, προχώρησε σε δριμεία κριτική του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα του Μνημονίου της Αριστεράς. Κατηγόρησε ευθέως τον εμπαιγμό του Ελληνικού Λαού από την κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ, η οποία προχωρά στον αφανισμό της ελληνικής μεσαίας τάξης και στην ολοκληρωτική ισοπέδωση της εθνικής μας οικονομίας.  Ανέφερε χαρακτηριστικά:...>>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ => ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΙΣΧΡΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ από τα ΠΑΡΤΑΛΙΑ του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!

Άλλη μια θλιβερή πρωτιά για την Ελλάδα: Είμαστε πρωταθλητές σε άνεργους πτυχιούχους

Άλλη μια θλιβερή πρωτιά για την Ελλάδα αποτελεί το γεγονός ότι βρίσκεται στην κορυφή λίστας του ΟΟΣΑ με τις Χώρες που έχουν τους περισσότερους άνεργους πτυχιούχους, όπως αναφέρει το γνωστό αμερικανικό περιοδικό Forbes.
Σύμφωνα με την πρόσθετη έκθεση του ΟΟΣΑ, το ποσοστό των ανέργων που έχουν αποφοιτήσει από κάποιο ίδρυμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα βρίσκεται στο 19,4%. Αξίζει να σημειωθούν τα ποσοστά των Χωρών που ακολουθούν, με την Ισπανία, η οποία βρίσκεται ακριβώς πίσω από την Ελλάδα, να έχει ποσοστό ανέργων πτυχιούχων 14,9%, η Τουρκία να βρίσκεται στην τρίτη θέση με 7,7%, ενώ Ιταλία και Ιρλανδία καταλαμβάνουν την τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα με ποσοστά 7% και 6,7%.

Αυτό το οποίο παρατηρούμε είναι ότι η πρωτιά της Ελλάδας είναι αξιοσημείωτη, και με διαφορά από τις υπόλοιπες Χώρες της λίστας, καθώς ένας στους πέντε πτυχιούχους είναι άνεργος όπως αναφέραμε και στην αρχή του κειμένου, άλλη μια θλιβερή πρωτιά για την Ελλάδα την «κοσμεί» πλέον.
Την ίδια ώρα που έμμεσα οι Έλληνες πτυχιούχοι ωθούνται σε μετανάστευση στο εξωτερικό για τυχόν εύρεση εργασιακής απασχόλησης το «ελληνικό» κράτος ανοίγει διάπλατα τα σύνορά του σε εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες, τους οποίους κάποιοι επιθυμούν να καταστήσουν ως τους αυριανούς κατοίκους αυτού του Τόπου, μετατρέποντας τον ομοιογενή Ελληνικό Λαό σε ετερογενή πληθυσμό αλλοδαπών με καταγωγή από διάφορα μέρη της υφηλίουΓιώργος Μάστορας
Παμποντιακός σύλλογος “Αργώ” προς συγκυβέρνηση Σανέλ: Μαζέψτε τον αμόρφωτο τον Φίλη!


Με ανοιχτή επιστολή κατήγγειλε τον άθεο και ανιστόρητο υπουργό φίλη ο Παμποντιακός σύλλογος "Αργώ":
"Πληροφορηθήκαμε για τις άκρως ανιστόρητες και προσβλητικές απόψεις του υπουργού Παιδείας της κυβέρνησής σας, Νίκου Φίλη για το Ζήτημα της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού.
Εκφράζουμε την αγανάκτηση και τον έντονο προβληματισμό μας για τις δημόσιες τοποθετήσεις του ως άνω υπουργού σας, που ισοδυναμούν με άρνηση του γεγονότος της Γενοκτονίας, της ανείπωτα βάρβαρης πράξης των τούρκικων καθεστώτων σε βάρος του Ελληνισμού το 1914-1923.
Είναι απαράδεκτο ένας αρνητής της Γενοκτονίας  του Λαού μας να προσβάλλει την Μνήμη χιλιάδων νεκρών, που σφαγιάστηκαν από την τούρκο-ισλαμική βαρβαρότητα, και να καταλαμβάνει ακόμα θέση υπουργού.

Είναι επικίνδυνο στις μέρες μας υπουργός Παιδείας να εκφράζει τέτοιες ανιστόρητες τοποθετήσεις του ως προς μία τόσο κρίσιμη και καθοριστική περίοδο της Ελληνικής Ιστορίας. Οι προθέσεις του προβάλλουν ξεκάθαρες και σκόπιμες. Αυτό έχει ως συνέπεια την αντίδραση των απανταχού Ποντίων και άλλων Ελλήνων σε όλο τον κόσμο.
Δεν θα προβούμε σε μαθήματα Ιστορίας σε έναν αμαθή και ανιστόρητο υπουργό σας. Εάν δεν γνωρίζει – οφείλει να μορφωθεί".  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => ΝA ΞΗΛΩΘΟΥΝ ΤΩΡΑ! Όλοι οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ! - Οι ΕΛΛΗΝΕΣ του Μαρτυρικού ΠΟΝΤΟΥ, απαιτούν την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του Ν.ΦΙΛΗ

Ενθάδε κείται η ψοφοδεξιά: Ολοταχώς προς διάσπαση το κόμμα της προδοσίας - Με τις ευχές μας και εκτός Βουλής!


Δύσκολα είναι από ότι φαίνεται τα πράγματα στη Νέα Δημοκρατία. Το κόμμα της προδοσίας, προχωρά ολοταχώς προς την διάσπασή του, όπως δείχνουν όλα τα ρεπορτάζ. Μετά τα «γαλλικά» του Μεϊμαράκη προς την ΚΕΦΕ και του προϊσταμένου της, Παπαμιμίκου, η ένταση συνεχίστηκε, παρά την συνάντηση των τεσσέρων υποψηφίων.
Οι τέσσερις υποψήφιοι, συναντήθηκαν, έβγαλαν κοινή ανακοίνωση, αλλά δεν κατάφεραν να βγάλουν κοινή φωτογραφία, αφού όπως φαίνεται τα πράγματα δεν ξεκαθάρισαν, ούτε έπεσαν οι εντάσεις. Ήδη οι κύριες φυλλάδες των νεοδημοκρατών φιλοξενούν τα κύρια σενάρια για την επόμενη μέρα της ψοφοδεξιάς, με το πιο ευνοϊκό για τους νεοδημοκράτες να είναι η αναβολή των εκλογών και το «κουκούλωμα» των εντάσεων.
Ήδη υπάρχουν τα «γαλλικά», αλλά και οι υπόνοιες για απόπειρα αλλοίωσης του αποτελέσματος από επιχειρηματικά συμφέροντα, «τζάκια» και... πρεσβείες. Ήδη έχουν αποκαλυφθεί πολλά πράγματα για τα εσωτερικά της ψοφοδεξιάς, τα οποία καθιστούν αδύνατη την συνεννόηση την επόμενη μέρα, όποιος και αν ηγείται της γαλάζιας συμμορίας.
Όλα αυτά, βεβαίως, είναι εξόχως ευχάριστα και διασκεδαστικά για το σύνολο του Ελληνικού Λαού, ο οποίος παρατηρεί την πορεία της ψοφοδεξιάς προς τη συντριβή. Γιατί μόνο διασκέδαση μπορεί να προκαλέσει η κατάρρευση του κόμματος που έχει ψηφίσει τρία μνημόνια και εκατοντάδες εφαρμοστικούς νόμους. Τους κόμματος που πρώτο πρόδωσε το όνομα της Μακεδονίας μας, έβαλε το αντεθνικό βιβλίο της Ρεπούση στα σχολεία και έχει προκαλέσει εκατοντάδες σκάνδαλα.
Άντε με τις ευχές μας εκτός Βουλής και καλά  σαράντα!  ΠΗΓΗ

Το συνδικαλιστικό μνημονιακό παρακράτος καλεί σε παράνομες αντισυγκεντρώσεις εναντίον της Χρυσής Αυγής στη Λέσβο

Ανακοίνωση έβγαλαν οι κρατικοδίαιτοι μνημονιακοί συνδικαλιστές του Σύριζα για την επίσκεψη του Συναγωνιστή, Ιωάννη Λαγού, στη Λέσβο στις 17 του μηνός.
Η ΕΛΜΕ Λέσβου σε μία ανακοίνωση που δεν εκφράζει κανέναν πέρα της ιδεοληψίας του γραφικού Γ.Γ. της ΕΛΜΕ και της μνημονιακής – συριζαίας προέδρου της ΕΛΜΕ, καλούν σε αντισυγκέντρωση κοντά στα γραφεία της Τ.Ο. Λέσβου, προκειμένου να δημιουργήσουν σκηνικό έντασης και να αμαυρώσουν την εκδήλωση του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.
Αντί η ΕΛΜΕ να ασχοληθεί με τα προβλήματα της Παιδείας, απόρροια των μνημονιακών πολιτικών που επί χρόνια εφαρμόζουν ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, ασχολούνται με μία πολιτική εκδήλωση της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου, αποδεικνύοντας έτσι το ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός του μνημονιακού καθεστώτος, το οποίο φτωχοποιεί τους Έλληνες.
Τολμούν να μιλούν για φασισμό, αυτοί που κατά το δοκούν θέλουν να αποφασίζουν ποιος θα πραγματοποιεί πολιτική εκδήλωση στη Λέσβο. Μιλούν για «ρατσισμό» αυτοί που, σύμφωνα με παραδοχή του νυν προέδρου της Βουλής, καλωσορίζουν τους συνεργάτες των τούρκων δουλέμπορων στις ΜΚΟ και όσους εκμεταλλεύονται τους λεγόμενους «πρόσφυγες».
Εν τέλει, αν ήταν όντως «δημοκράτες», δεν θα προφασίζονταν ότι εκπροσωπούν τους «δημοκρατικούς πολίτες», αλλά θα άφηναν αυτό να διαφανεί από ελεύθερες εκλογές. Αυτό, όμως, δεν τους συμφέρει γιατί ακόμα και σε καθεστώς διώξεων, φίμωσης και λασπολογίας, η Χρυσή Αυγή διπλασίασε στο νησί τα ποσοστά της, ενώ τα αποκόμματά τους καταποντίζονται.
Οι τοπικές αρχές οφείλουν να περιορίσουν τους παρακρατικούς αλητήριους, που παριστάνουν τους εκπαιδευτικούς (αν και οι ίδιοι στην ιστοσελίδα τους αυτοπροσδιορίζονται ως «πολιτικοί αγωνιστές» και όχι ως εκπαιδευτικοί) και να απαγορεύσουν τις παράνομες αντισυγκεντρώσεις, όπως προστάζει το γράμμα και το πνεύμα του νόμου και του πολιτεύματος.
Και για να μην ξεχνιόμαστε:

Το Σάββατο 17 Οκτωβρίου και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Τ.Ο. Λέσβου πολιτική ομιλία του Βουλευτού Β' Πειραιώς της Χρυσής Αυγής, Ιωάννη Λαγού.
Πλατεία Κυπρίων Πατριωτών, Ικτίνου 2  Τετάρτη και Σάββατο 19:00 - 21:00

Αποθρασύνθηκαν οι τούρκοι δουλέμποροι: Χτύπησαν σκάφος της ελληνικής Ακτοφυλακή

Την ώρα που οι «ευρωπαίοι», συντασσόμενοι πλήρως στις τουρκικές γραμμές, απαιτούν την συνδιαχείριση του Αιγαίου, το τουρκικό παρακράτος κλιμακώνει τις προκλήσεις του.
Δουλεμπορικό εμβόλισε σκάφος του Λιμενικού βόρεια της Μυτιλήνης. Βυθίστηκε το πλοίο που μετέφερε τους λαθρομετανάστες. Σύμφωνα με το Λιμενικό, το ξύλινο σκάφος που μετέφερε τους λαθρομετανάστες εμβόλισε το σκάφος της ελληνικής Ακτοφυλακής με αποτέλεσμα να βυθιστεί. Το περιστατικό συνέβη μισό ναυτικό μίλι βόρεια του Μολύβου Μυτιλήνης.


Είναι προφανές ότι οι τούρκοι παρακρατικοί δουλέμποροι, προσπαθούν να δημιουργήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα επεισόδια, τα οποία προσδοκούν να είναι πολύνεκρα, έτσι ώστε να δώσουν και άλλους λόγους για να πιέζουν οι φιλότουρκοι ευρωπαίοι για παράδοση του Αιγαίου στους τούρκους.
Αντί να ληφθεί αποφασιστική δράση εναντίον των δουλέμπορων, τόσο οι «ευρωπαίοι», όσο και οι εγχώριοι πολιτικάντηδες τους αφήνουν να δρουν ανεξέλεγκτα, δίνοντας μάλιστα και δουλειά στις ΜΚΟ που συνεργάζονται μαζί τους. Έτσι αυτοί αποθρασύνονται, φτάνοντας στο σημείο να προκαλούν επεισόδια, ελπίζοντας αυτά να είναι αιματηρά.  ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι λαθροδιακινητές κάνουν πάρτυ στο Αιγαίο... Μέσα σε λίγη ώρα αποβίβασαν 962 απρόσκλητους στο Αγαθονήσι με 22 βάρκες!

Γ. Επιτήδειος: Ο Ελληνικός Στρατός μπορεί να φυλάξει τα σύνορα της χώρας μας


Παρέμβαση στο ευρωκοινοβούλιο έκανε ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γ. Επιτήδειος όπου ξεκαθάρισε ότι οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι ικανές να διαφυλάξουν τα σύνορα της Πατρίδας μας και ουδεμία "συνδρομή" χρειάζονται.
Ακολουθεί η ομιλία:
"Κύριε Πρόεδρε, δεν θα ήταν υπερβολή αν ισχυριστούμε ότι το μεταναστευτικό είναι ένα από τα σοβαρά προβλήματα, τα οποία η Ευρωπαϊκή Ένωση μέχρι τώρα δεν έχει αντιμετωπίσει με τη δέουσα σοβαρότητα. Όμως ποτέ δεν είναι αργά και για να λάβουμε σωστές αποφάσεις, αλλά κυρίως να κάνουμε και τις σωστές ενέργειες για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα. Τα εξωτερικά σύνορα της Ευρώπης θα πρέπει να προστατεύονται με μέριμνα και ευθύνη των κρατών τα οποία βρίσκονται σε αυτά.
Σε ό,τι αφορά την Ελλάδα, θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μπορούν να διαφυλάξουν τα σύνορά της εάν τους ανατεθεί αυτή αποστολή. Δεν χρειάζονται κοινές περιπολίες με τουρκικές ναυτικές δυνάμεις.
Η μόνη συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας θα μπορούσε να είναι οι υποχρεώσεις της Τουρκίας να μην στέλνει χιλιάδες παράνομους μετανάστες στην Ελλάδα για να της δημιουργήσει πρόβλημα. Πρέπει επίσης τα κέντρα καταγραφής και ταυτοποίησης των μεταναστών να βρίσκονται στις χώρες όχι εισόδου, αλλά στις χώρες από τις οποίες προωθούνται προς την Ευρώπη.
Τέλος, πρέπει να γίνεται μια σωστή κατανομή των προσφύγων σε όλες τις χώρες. Δεν νοείται η Ελλάδα, με έντεκα εκατομμύρια κατοίκους, να έχει περισσότερα από τρία εκατομμύρια παρανόμων μεταναστών".  ΠΗΓΗ

Μόνη λύση για τα σύνορά μας η πρακτική θωράκισή τους

Οι Ευρωπαίοι εταίροι πατώντας πάνω στην πλήρη ανυπαρξία εθνικής ανεξαρτησίας απ΄όλες τις μνημονιακές κυβερνήσεις του «συνταγματικού τόξου» προωθούν ακόμη πιο προκλητικές προτάσεις εναντίον της Ελλάδας. Ούτε λίγο ούτε πολύ, με τις κινήσεις τους το τελευταίο χρονικό διάστημα πιέζουν την Ελλάδα να εκχωρήσει κυριαρχικά δικαιώματά της στην Τουρκία. Έχοντας μετατρέψει την Ελλάδα σε χώρο υποδοχής και εγκατάστασης αναρίθμητων κυριολεκτικά λαθρομεταναστών, τώρα ξαφνικά «ανακάλυψαν» ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και γι αυτό ζητούν από την Ελλάδα να θωρακίσει τα σύνορά της. Επειδή, όμως, δεν μπορεί να το κάνει μόνη της, για αυτό ας το πράξει μαζί με την Τουρκία, με κοινές περιπολίες και δράσεις στο Αιγαίο! Αποθρασυμμένος πλήρως από την έλλειψη οποιασδήποτε ουσιαστικής αντίφασης από τις διαδοχικές μνημονιακές κυβερνήσεις από την έλλειψη οποιαδήποτε ουσιαστικής αντίφασης από τις διαδοχικές μνημονιακές κυβερνήσεις οι εταίροι είναι έτοιμοι να συνδέσουν το οικονομικό χρέος που έχει η Χώρα μας με τα κυριαρχικά μας δικαιώματα.
 Είναι θέμα χρόνου να μας πούνε κατάμουτρα ότι αν θέλουμε καλύτερη αντιμετώπιση στο θέμα του οικονομικού χρέους θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την απεμπόληση –και επισήμως- των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων. Αυτό ουσιαστικά εννοεί ο «φιλέλληνας» Ζαν Κλοντ Γιούνκερ όταν δηλώνει ότι «θα ήταν πολύ χρήσιμο αν υπό ευρωπαϊκή αιγίδα υπήρχε ναυτική συνεργασία Ελλάδας και Τουρκίας, ούτως ώστε να επιτηρείται η πύλη εισόδου των προσφύγων στην Ευρώπη». Οι όποιες δηλώσεις άρνησης της πρότασης αυτής στο εσωτερικό από εκπροσώπους της κυβέρνησης δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να μας εφησυχάζουν. Είναι σαφές ότι πολύ σύντομα οι πιέσεις αυτές θα επανέλθουν και θα ενταθούν ακόμη περισσότερο όταν, μάλιστα, ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης δηλώνει ότι «η Ελλάδα, ουδέποτε διανοήθηκε να αναθέσει στο Πολεμικό της Ναυτικό ή στις Ένοπλες Δυνάμεις της, γενικότερα, την αντιμετώπιση των προσφύγων πολέμου» δείχνει την πηγή του προβλήματος. Η ατολμία της ΝΔ και οι ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ δημιούργησαν και γιγάντωσαν την τραγική σημερινή κατάσταση. Η μόνη ενδεδειγμένη, σοβαρή και αποτελεσματική λύση στο ζήτημα αυτό είναι να αποφασίσει επιτέλους η Ελλάδα να θωρακίσει επιτέλους πρακτικά και όχι θεωρητικά τα σύνορά της. Αλλιώς η κατάσταση όχι μόνο δεν θα διορθώνεται, έστω και ελάχιστα, αλλά αντιθέτως θα χειροτερεύει ολοένα και πιο πολύ.   ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6144479391920209546

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item