Widgets

Mr.Tsipras για Λαθρομετανάστες: «Η ΕΛΛΑΔΑ θα γίνει ΕΛΑΔΙΣΤΑΝ των ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ»

Προγραμματικές δηλώσεις Τσίπρα για λαθρομετανάστευση: Η Ελλάδα θα γίνει ένας απέραντος καταυλισμός λαθρομεταναστών!

Μπορεί οι προγραμματικές δηλώσεις Τσίπρας να ήταν ελλειπείς και αόριστες όσον αφορά τα οικονομικά και ανύπαρκτες όσον αφορά τα εθνικά θέματα, όμως στο θέμα της λαθρομετανάστευσης ο πρωθυπουργός ήταν σαφέστατος. Η πολιτική της κυρά Τασίας, που έφερε σε απελπισία τους Έλληνες, θα συνεχιστεί κανονικότατα.
Συγκεκριμένα είπε: "Απέναντι στη λογική των φρουρίων και των φραχτών, απέναντι στη λογική που θέλει να μετατρέψει τα ευρωπαϊκά σύνορα σε πεδίο μάχης, εμείς πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να αποδείξουμε ότι η ανθρωπιά, η αλληλεγγύη, η φιλοξενία δεν είναι ουτοπίες αλλά μπορούν να γίνουν πολιτική πράξη"


Κοινώς, αυτό που λέει ο Τσίπρας προς τους Έλληνες είναι να το βουλώσουν και να αποδεχτούν το γεγονός ότι ΟΛΟΙ οι λαθρομετανάστες θα έρθουν στη χώρα μας. Και μάλιστα όχι μόνο θα πρέπει να δεχτούν οι Έλληνες τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών, αλλά θα πρέπει να δείξουν και αλληλεγγύη. Αντί να δώσει ο Τσίπρας το σπίτι του, ζητάει από τους Έλληνες να δείξουν αλληλεγγύη.


Όσον αφορά την ανθρωπιά, δεν χρειάζεται να ειπωθούν πολλά, αφού τα παιδάκια θαλασσοπνίγονται από την δράση των δουλεμπορικών κυκλωμάτων, με το οποία συνεργάζονται (σύμφωνα με καταγγελία του πρώην Υπουργού Εσωτερικών και νυν προέδρου της Βουλής, Βούτση) οι έμμισθοι, κρατικοδίαιτοι «αλληλέγγυοι» των ΜΚΟ. Οπότε ας μην πουλάει ανθρωπισμό ο άνθρωπος που χρηματοδοτεί και διευκολύνει τα κυκλώματα που διακινούν ανθρώπους καθώς και τους εγχώριους συνεργάτες τους.
Ο Τσίπρας με τον Μουζάλα και την κυρά Τασία, σχεδιάζουν να κάνουν την Ελλάδα έναν απέραντο καταυλισμό λαθρομεταναστών. Αυτό πρώτον δεν θα συντελέσει στην άμβλυνση και τον περιορισμό του προβλήματος, αφού στα τουρκικά παράλια περιμένουν εκατομμύρια, αλλά και υποβαθμίζει τις γειτονιές που θα γίνουν καταυλισμοί.  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ σε ΟΛΑ τα ΘΕΜΑΤΑ! ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!

Μειώσεις μισθών, διάλυση του κράτους πρόνοιας και ανοχύρωτα σύνορα προβλέπει ο μνημονιακός προϋπολογισμός

Κατατέθηκε, αμέσως μετά τις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού, το προσχέδιο του προϋπολογισμού, που θα αποτελέσει την πεπατημένη για την διαχείριση των δημοσίων οικονομικών για το επόμενο έτος και τους μήνες που απομένουν για το τέλος αυτού του έτους.
Σύμφωνα με το προσχέδιο του προϋπολογισμού, η «δεύτερη φορά αριστερά» κυβέρνηση ακολουθεί, παρά τα λεγόμενα του πρωθυπουργού, τα βήματα των μνημονιακών διακυβερνήσεων ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, με συνεχείς μειώσεις μισθών, αλλά και διάλυση του κοινωνικού κράτους και της πρόνοιας για τους αδύναμους.
Συγκεκριμένα, από τον προϋπολογισμό προβλέπεται:
Τα νέα μέτρα που περιλαμβάνει το προσχέδιο του προϋπολογισμού για το 2016
  • Μειώσεις μισθών που θα φτάνουν συνολικά τα 21,2 εκατ. ευρώ. Το επόμενο έτος έρχεται το νέο ενιαίο μισθολόγιο.
  • Μείωση του επιδόματος θέρμανσης κατά 105 εκατ. ευρώ ή 50%.
  • Περικοπές στις συντάξεις και τις παροχές κοινωνικής προστασίας κατά 1,2 δισ. ευρώ.
  • Περιστολή αμυντικών δαπανών κατά 400 εκατ. ευρώ
Υποχώρηση των κονδυλίων για μισθούς, συντάξεις και ασφάλιση
  • Μισθοί και συντάξεις: Συνολικά το κονδύλι θα ανέλθει στα 18,5 δισ. ευρώ από 18,8 δισ. ευρώ φέτος.
  • Ασφάλιση, περίθαλψη και κοινωνική προστασία: Φέτος προβλέπεται να καταβληθούν 14,5 δισ. ευρώ, ενώ το 2016 το ποσό υποχωρεί στα 13,8 δισ. ευρώ.
  • Λειτουργικές δαπάνες: Θα μειωθούν στα 5,1 δισ. ευρώ το 2016 από 5,5 δισ. ευρώ το 2015.
Παρόλα τα μέτρα που περιλαμβάνει το νέο αριστερό μνημόνιο και τα όσα προβλέπεται να έρθουν στο άμεσο μέλλον, πάλι ο προϋπολογισμός εμφανίζει πρωτογενές έλλειμμα 0,24%, γεγονός που σημαίνει ότι οι «δανειστές» θα απαιτήσουν ακόμα περισσότερα.  ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ !!! => ΒΙΝΤΕΟ: Το ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ τα ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ και οι ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ του! ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΠΑΡΕΑΚΙ - Ο ΝεοΈλληνας πάλι έφαγε την ΦΟΛΑ!

Γ. Λαγός: Η Χρυσή Αυγή θα υποστηρίξει τα δίκαια του ελληνικού λαού με κάθε τίμημα

Ο βουλευτής Β΄ Πειραιά Γιάννης Λαγός κατακεραύνωσε από βήματος της Βουλής την κυβέρνηση Τσίπρα για τα επαναλαμβανόμενα ψεύδη της από τον Ιανουάριο του 2015 όταν και ανέλαβε για πρώτη φορά την εξουσία.
Ο πρωθυπουργός επισήμανε στις προγραμματικές του δηλώσεις ότι τον διώκει το παλιό οικονομικό κατεστημένο. Άραγε η Γιάννα Αγγελοπούλου που λειτούργησε ως καθοδηγητής στο ταξίδι του στον Λευκό Οίκο πού ανήκει;
Ο Άλεξης Τσίπρας μίλησε για δημοψηφίσματα, αλλά ποιος ο λόγος διεξαγωγής τους όταν ο λαός ψηφίζει "ΟΧΙ" και η υποτακτική κυβέρνηση το μετατρέπει σε "ναι";
Η Χρυσή Αυγή παραμένει συνεπής στον εθνικό της λόγο και θα υποστηρίξει τα δίκαια του ελληνικού λαού με οποιοδήποτε κόστος!  ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ «έφτυσε» στα μούτρα ΑΘΕΟΥΣ, ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ και ΠΡΟΔΟΤΕΣ κατά την Ορκωμοσία


Κασιδιάρης σε Βαρεμένο: “Επιβεβαιώνεις τον τίτλο που σου προσδίδει τον όνομά σου”Στο τέλος της ομιλίας του Ηλία Κασιδιάρη ο ανεκδιήγητος κομμουνιστής και μαθητεύσας στο πλευρό του Τσαουσέσκου, Βαρεμένος, ξέσπασε σε ασυναρτησίες κατηγορώντας τον βουλευτή μας ότι αναφέρθηκε σε χρήση όπλων!
Ο Ηλίας Κασιδιάρης ζήτησε τις απαιτούμενες εξηγήσεις και αφού ο Βαρεμένος δεν έδωσε καμία πειστική απάντηση του είπε: "επιβεβαιώνεις τον τίτλο που σου προσδίδει το όνομα σου"!
Ο Βαρεμένος είχε δηλώσει ότι η "χρήση όπλων" αφορούσε όσα είπε για την... Κω. Η μόνη αναφορά που έκανε στην Κω ο ομιλητής μας ήταν για τα γιαούρτια και τις τομάτες που έφαγε ο Καμμένος και ο Αβραμόπουλος. Προφανώς για τους μεγαλοκαπιταλιστές - αριστεριστές του Σύριζα τα γιαούρτια και οι τομάτες ισοδυναμούν με πολυβόλα και αντιαρματικά.
Στο βασικό τμήμα της ομιλίας του, ο βουλευτής Αττικής του Λαϊκού Συνδέσμου κατήγγειλε την ανθελληνική κυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και την εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών στην χώρα μας. Αντί να φέρουν επενδύσεις και να εκμεταλλευθούν χώρους όπως το Ελληνικό και τα Ολυμπιακά Ακίνητα, τα γεμίζουν με λαθρομετανάστες.
Ο Τσίπρας πηγαίνει μόνο στην Λέσβο, γιατί στην Κω υποδέχονται τους κυβερνητικούς με γιαούρτια. Δεν τολμούν ούτε να μιλήσουν για ανακήρυξη της ελληνικής ΑΟΖ και εκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου.
Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα που διεξάγει τον πολιτικό του Αγώνα δίχως χρηματοδότηση και προνόμια.  ΠΗΓΗ

Γ. Γερμενής: Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα με εθνικό σχέδιο για μια ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα

Ο Βουλευτής Β' Αθηνών και Συναγωνιστής Γεώργιος Γερμενής τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.
Ο Συναγωνιστής σχολίασε πως η χθεσινή ομιλία του Πρωθυπουργού ήταν ακριβώς ίδια με την αντίστοιχη του Σαμαρά, ενώ το μόνο που έκανε ήταν να ανακυκλώσει τα ψέμματα και τις κενές υποσχέσεις που είχε δώσει.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μεταμορφωθεί σε ένα ακραίο νεοφιλελεύθερο κόμμα, όμοιο με την Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ. Ο ΣΥΡΙΖΑ μετέτρεψε σε μια μέρα το περήφανο ΟΧΙ του δημοψηφίσματος ενάντια στην μνημονιακή πολιτική σε ένα μεγάλο ΝΑΙ στους διεθνείς τοκογλύφους. Η Αριστερά του Τσίπρα κόπτεται μόνο για τα συμφέροντα του κεφαλαίου, αφού ο Πρωθυπουργός δεν αναφέρθηκε σε καμία φοροελάφρυνση για τον απλό λαό.
Η μόνη δύναμη που μάχεται για τα δίκαια του Έλληνα αγρότη, επιχειρηματία, εμπόρου είναι η Χρυσή Αυγή.  
Ο Τσίπρας διέλυσε την αγροτική ανάπτυξη επιβάλλοντας φόρους που φθάνουν το 26%, το δημόσιο σύστημα Υγείας, την Παιδεία και υποβάθμισε εκ νέου το επίπεδο ζωής του Έλληνα πολίτη. Ο Πρωθυπουργός δεν είπε κουβέντα για την ΑΟΖ, για χάραξη νέων γεωστρατηγικών πολιτικών, για εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου της Ελλάδος.
Φυσικά, οι εξαγγελίες που είχε κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ πως θα έπαιρνε έσοδα και θα φορολογούσε τις συχνότητες από τα κανάλια, ήταν μόνο ψεύτικες υποσχέσεις.
Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα που μιλάει για εθνικό σχέδιο για μια ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα, με στόχο την αυτάρκεια στα βασικά είδη διαβίωσης του ελληνικού λαού με προτεραιότητα στον Έλληνα σε κάθε δομή της δημόσιας ζωής.  ΠΗΓΗ

Χρήστος Παππάς: Ο μόνος ιδιοκτήτης της Πατρίδας μας είναι ο ελληνικός λαός!

Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς εξαπέλυσε μύδρους κατά της ανθελληνικής κυβέρνησης Σύριζα και των σχεδιασμών της, όπως αυτοί εκφράστηκαν από τις προγραμματικές δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα.  Ακολουθεί η ομιλία του Συναγωνιστή Παππά:  ΕΔΩ!!!

Ευάγγελος Καρακώστας: Λαϊκός Εθνικισμός ή βαρβαρότητα!


Την απάντηση των σκληρά δοκιμαζόμενων Ελλήνων στα παραμύθια της αναγκαιότητας του Μνημονίου της Αριστεράς έδωσε ο συναγωνιστής Ευάγγελος Καρακώστας, κατά την ομιλία του στην ολομέλεια της Βουλής.
Ο βουλευτής Βοιωτίας του Λαϊκού Συνδέσμου, επισήμανε πως τόσο η ψοφοδεξιά όσο και η κρατικοδίαιτη Αριστερά επιχειρούν να προβάλλουν τα εθνοκτόνα Μνημόνια ως success story, ενώ στην πραγματικότητα οδηγούν το Λαό μας σε βέβαιο αφανισμό.
Κατέληξε τονίζοντας τα κάτωθι: «Εάν λοιπόν οι δυνάμεις του αντισυνταγματικού τόξου εκφράζουν το μέτωπο της συντήρησης ενός διεφθαρμένου και αντεθνικού Κράτους, τότε η Χρυσή Αυγή δεν μπορεί παρά να εκφράζει αυθεντικά την ιστορική απάντηση ενός Περήφανου Λαού που αγωνίζεται για την επιβίωσή του, απέναντι στην επιδρομή των Μνημονίων και στην εισβολή των λαθρομεταναστών.
Σήμερα, ένας Λαός ο οποίος δεν ανέχεται ούτε τις προσβολές των ξένων μήτε τον ραγιαδισμό των εγχώριων Τυράννων του, προελαύνει με τις Σημαίες του Λαϊκού Εθνικισμού να ανεμίζουν περήφανα, κατακτώντας με θυσίες, ολοένα και περισσότερο πολιτικό έδαφος. Οι αντίπαλοί μας γνωρίζουν πως είμαστε η δίκαιη τιμωρία τους. Δεν μένει παρά να κατανοήσει και η πλειοψηφία του Λαού μας πως όσο γρηγορότερα ανταποκριθεί στο Εθνικό μας κάλεσμα, τόσο πιο εύκολα θα απαλλαγεί από τους δυνάστες της. Δεν μένει δηλαδή, παρά να συνειδητοποιήσει εκείνο που ενδόμυχα πιστεύει ήδη: το γεγονός πως η Χρυσή Αυγή είναι η τελευταία ελπίδα του Μεγάλου μας Έθνους.
Το μοναδικό, συνεπώς, δίλημμα το οποίο ορθώνεται απέναντι σε κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα, δεν είναι το ανούσιο και κίβδηλο «φιλελευθερισμός ή μαρξισμός» αλλά το κρίσιμο και αληθές: Λαϊκός Εθνικισμός ή Βαρβαρότητα»!  ΠΗΓΗ

Ιωάννης Αϊβατίδης: Γενοκτονία των Ελλήνων από τα εθνοφθόρα Μνημονία
Ο βουλευτής Κερκύρας της Χρυσής Αυγής, Ιωάννης Αϊβατίδης τεκμηρίωσε τους λόγους για τους οποίους οι Έλληνες Εθνικιστές θα καταψηφίσουν την συγκυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ.
Ο Συναγωνιστής Αϊβατίδης επισήμανε ότι οι προγραμματικές δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα βρίθουν από πολιτικό ναρκισσισμό και απάθεια για τα προβλήματα των Ελλήνων.
Ο Ελληνικός λαός υφίσταται μια ιδιότυπη  γενοκτονία από τα εθνοφθόρα μνημόνια και την εισβολή χιλιάδων ισλαμιστών λαθρομεταναστών. Η συγκυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ ουδόλως ενδιαφέρεται για τα φλέγοντα εθνικά ζητήματα.
Μόνο η μελλοντική Εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής με προσήλωση στον στόχο της ελληνικής αυτάρκειας σε τρόφιμα, φάρμακα, καύσιμα και όπλα μπορεί να δώσει λύση στο αδιέξοδο.   ΠΗΓΗ

Οι Γερμανοί θα είναι πιο “ελαστικοί” με το νέο Μνημόνιο, αφού ο Τσίπρας θα κρατήσει στην Ελλάδα όλους τους λαθρομετανάστες


Τηλεφωνική συζήτηση για το «προσφυγικό» ζήτημα είχε προ ημερών ο mister Tsipras με την φράου Μέρκελ και τον πρωθυπουργό της Αυστρίας. Μάλιστα, ο τελευταίος κατέφτασε στην Ελλάδα και πήγε κατευθείαν στην Λέσβο για να κάνει… αυτοψία (στην Κω πέφτουν… αυγά, το «κόκκινο» νησί της Λέσβου είναι οπωσδήποτε πιο ασφαλές…). Είναι φανερό, πως κάτι γυρεύουν οι Γερμανοί –και οι Αυστριακοί Γερμανοί είναι- από την Ελλάδα.
Αναφέρει επ’ αυτού η απεσταλμένη στην Γερμανία της «Καθημερινής» των Αλαφούζων: «Η στάση του Βερολίνου θα κριθεί από το προσφυγικό
Η ελληνική κρίση χρέους μοιάζει πλέον παρωνυχίδα σε σχέση με το πολιτικό κόστος που έχει η προσφυγική κρίση για την κυβέρνηση της Άγκελα Μέρκελ.
Ευελιξία στην εφαρμογή του προγράμματος θα μπορούσαν να επιδείξουν οι Ευρωπαίοι εταίροι μας σε περίπτωση που η Ελλάδα καταφέρει να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και συνδράμει αποφασιστικά στη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης, που μονοπωλεί εσχάτως το ενδιαφέρον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ειδικά της γερμανικής κυβέρνησης.
Το ενδιαφέρον αυτό στοιχείο προκύπτει από συζητήσεις με υψηλόβαθμους αξιωματούχους στο Βερολίνο, που επισημαίνουν πως ο ρόλος της χώρας μας ειδικά στην καταγραφή των προσφύγων είναι καίριος, λόγω της θέσης της ως πρώτης πύλης εισόδου στην Ε.Ε. και η αποτελεσματική αντιμετώπιση της πρόκλησης από την Αθήνα θα μπορούσε να αναβαθμίσει τη θέση της και να οδηγήσει σε μεγαλύτερη επιείκεια εκ μέρους των πιστωτών. Παρόμοια δήλωση είχε κάνει την περασμένη Πέμπτη και ο επίτροπος Οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί, ο οποίος έκανε λόγο για «πιθανές εξαιρέσεις από τους αυστηρούς δημοσιονομικούς κανόνες της Ε.Ε., λόγω της προσφυγικής κρίσης».
Να κάνουμε τώρα και την απαραίτητη… μετάφραση: προφανώς, οι Γερμανοί θα είναι κάπως ελαστικοί στην εφαρμογή του νέου αριστερού Μνημονίου (π.χ. εις ότι αφορά τις απολύσεις και τις περικοπές μισθών της πιο συμπαγούς εκλογικής πελατείας του ΣΥΡΙΖΑ, των δημοσίων υπαλλήλων…), αν ο mister Tsipras δεσμευτεί ότι θα κρατήσει στην Ελλάδα τους «πρόσφυγες και μετανάστες» που μπουκάρουν κατά κύματα!
Για πόσους μιλάμε; Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΟΗΕ και του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, 400.000 έχουν… προτιμήσει μέχρι τώρα την Ελλάδα, ενώ ο αριθμός τους αναμένεται να φτάσει τους 550.000 μέχρι το τέλος του 2015. Κι άλλοι τόσοι που –σύμφωνα πάντα με την εκτίμηση του ΟΗΕ- θα μας… προτιμήσουν του χρόνου. Και μετά βλέπουμε…  ΠΗΓΗ
Άλλο που δε θέλει βεβαίως ο mister Tsipras και οι συν αυτώ!
Αγάπες Τσίπρα σε Μεϊμαράκη: «Μαζί υπογράψαμε το τρίτο Μνημόνιο»
Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να υπέστη μια πλήρη πολιτική μετάλλαξη, καθώς προσαρμόστηκε και επίσημα με πλήρες περιεχόμενο στο νέο του μνημονιακό ρόλο, μπορεί να πήρε την σκυτάλη της μνημονιακής διαχείρισης από την προηγούμενη συγκυβέρνηση, φέρνοντας μια τρίτη πολύ χειρότερη δανειακή σύμβαση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα άφηνε στο απυρόβλητο τη ΝΔ, για να εξασκεί αντιπολίτευση εκ του ασφαλούς.
Μιλώντας χθες στην Βουλή ο Τσίπρας φρόντισε να πετάξει τα βέλη της συνυπευθυνότητας και προς την μεριά της ΝΔ. Όπως έγραψαν τα καθεστωτικά "Νέα": «Ο Πρωθυπουργός απάντησε στα σχόλια των νεοδημοκρατών, κάνοντας μία εξαίρεση από το κείμενό του. “Αποτελεί τουλάχιστον υποκρισία εσείς που κάνατε καμπάνια για το Ναι και προπαγανδίζατε το Ναι σε Όλα, να κουνάτε το δάχτυλο και να κάνετε κριτική σε εμάς, που αγωνιστήκαμε” ανέφερε και προχώρησε ένα βήμα παραπέρα παίρνοντας θέση στα εσωκομματικά τους. “Ελπίζω κύριε Μεϊμαράκη να έχω τη χαρά να συνομιλώ μαζί σας για μακρύ χρονικό διάστημα. Να είστε εσείς αυτός που θα συζητάμε ισοδύναμα μέτρα για να προασπίσουμε μαζί το δημόσιο συμφέρον” είπε προκαλώντας το χαμόγελο του προέδρου της ΝΔ».

Το αν ο Τσίπρας πήρε θέση ή όχι στην καρεκλομαχία της ΝΔ δεν έχει σημασία. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι η «υπενθύμιση» του Τσίπρα ότι η ΝΔ τόσο στις 13 Ιουλίου όσο και στις 14 Αυγούστου υπέγραψε «δαγκωτό» το τρίτο Μνημόνιο και γι’ αυτό δεν δικαιούται να παριστάνει την ενδιαφερόμενη για τα προβλήματα που αυτό θα φέρει στην Πατρίδα και τον Λαό.

Όποιος κι αν εκλεγεί ως νέος αρχικαρεκλάρχης στη ΝΔ θα κινείται σαφέστατα στα πλαίσια στήριξης και εφαρμογής του εθνοκτόνου τρίτου Μνημονίου, πέρα από τις όποιες λεκτικές αντιπαραθέσεις πολιτικάντικου περιεχομένουΓιώργος Μάστορας

Όχι ένα, ούτε δύο, αλλά τρία επιβατηγά πλοία από τη Λέσβο μεταφέροντας συνολικά 4.911 λαθρομετανάστες μετανάστες από τη Μυτιλήνη κατέπλευσαν σήμερα στο λιμάνι του Πειραιά.


Απειλεί το ΔΝΤ: Στηρίξτε την μνημονιακή κυβέρνηση - Εφαρμόστε άμεσα όλο το πρόγραμμα!

Προεξοφλείται αύξηση του ποσοστού της ανεργίας
Παρά τις διθυραμβικές εξαγγελίες της κυβέρνησης για έξοδο στις αγορές και την ανακούφιση των χαμηλών κοινωνικών στρωμάτων, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο με την ετήσια έκθεση βάζει ένα τέλος απειλώντας πως οποιαδήποτε παρέκκλιση από το πρόγραμμα ή οποιαδήποτε αλλαγή από την εφαρμογή της μνημονιακής πολιτικής θέτει αυτομάτως την Ελλάδα σε καθεστώς χρηματοοικονομικής αστάθειας.
Πιο συγκεκριμένα, ο διεθνής οργανισμός προειδοποιεί πως παρόλο που οι κίνδυνοι έχουν περιοριστεί μετά την συμφωνία για το νέο πρόγραμμα στήριξης της Ελλάδας, αν δημιουργηθεί και πάλι αβεβαιότητα στο πολιτικό σκηνικό, τότε είναι υπαρκτός ο κίνδυνος να προκληθούν πιέσεις στις αγορές. Ενώ εκτιμά πως για το τέλος του 2015 η ελληνική οικονομία θα συρρικνωθεί κατά 5,4% σε σχέση με το τέταρτο τρίμηνο του 2014.
Ο εργασιακός Μεσαίωνας που ζει η χώρα μας από νεο-φεουδάρχες οι οποίοι καθημερινά πίνουν το αίμα του ελληνικού λαού καταδικάζοντάς τον στην ανέχεια και την ανεργία δεν θα λάβει τέλος, καθώς οι εκτιμήσεις του ΔΝΤ για την ανεργία εκτινάσσουν το ποσοστό ως το τέλος του 2016 στο 27,1%, σε σχέση με το τέλος του 2015 που θα διαμορφωθεί στο 26,8%.
Η συμφωνία που πανηγύριζε η αριστερή κυβέρνηση ότι πέτυχε, στην ουσία δεν αποτελεί εγγύηση για το καλύτερο μέλλον της Πατρίδας μας αλλά εγγύηση για την πλήρη δουλεία του Έθνους μας στα ξένα συμφέροντα.  ΠΗΓΗ
Σκούπα χιλιάδων λαθρομεταναστών στην Λέσβο για να πάει ρομαντική βόλτα ο Τσίπρας με τον Φάινμαν
Ειδικότερα, το "Τerra Jet" αποβίβασε στο λιμάνι του Πειραιά 1.702 λαθρομετανάστες, το "Blue Star Patmos" 1.980 και το "Blue Star 1" 1.229 (772 από τη Μυτιλήνη και 457 από τη Χίο). Εντός της ημέρας αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι του Πειραιά και το "Ελευθέριος Βενιζέλος" με 2.466 άτομα. Συνολικά δηλαδή τα τέσσερα πλοία μεταφέρουν 7.377 λαθρομετανάστες, η συντριπτική πλειονότητα των οποίων είναι από Μυτιλήνη.
Ο λόγος που γίνεται αυτή η έκτακτη εκκένωση της νήσου είναι ότι σήμερα έκαναν... ρομαντική βόλτα ο Τσίπρας, ο Αυστριακός Καγκελάριος καθώς και πλήθος υπουργών και ευρωπαίων αξιωματούχων. Πρόκειται για την ίδια τακτική που ακολουθούσε ο Σαμαράς με την Ομόνοια. Θυμίζουμε ότι πριν από την εθιμοτυπική βόλτα Σαμαρά στην Ομόνοια, επενέβαινε η αστυνομία, η οποία λειτουργούσα ως βοηθός σκηνοθέτη, καθάριζε για να μπορέσει να πάει ο αποτυχημένος πρώην πρωθυπουργός.

Έτσι και σήμερα το βράδυ τα κανάλια θα προβάλλουν αποστειρωμένες εικόνες για να νομίζουν οι αφελείς ότι ο Τσίπρας έλυσε το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης. Όμως, σήμερα στην Πλατεία Βικτωρίας, τον Πειραιά και την Πλατεία Ομονοίας χιλιάδες νέοι λαθρομετανάστες θα συνωστίζονται, προκαλώντας την οργή των κατοίκων.
Η επικοινωνιακή διαχείριση του προβλήματος απευθύνεται σε χαχόλους που δεν έχουν συναίσθηση της πραγματικότητας.   ΠΗΓΗ

Ιγνατίου: Οι αμερικανοί απαίτησαν από τον Mr Tsipra το ξεπούλημα της Κύπρου και του ονόματος της Μακεδονίας μας

Πέραν από τις συνήθεις από παρόμοιες επισκέψεις Ελλήνων πρωθυπουργών στην Αμέρικα θριαμβολογίες, ο έχων σίγουρα «εσωτερική» υπερατλαντική πληροφόρηση, Μιχάλης Ιγνατίου (γνωστός στη δημοσιογραφική πιάτσα ως «The Voice of America»), υποστηρίζει ότι οι… φίλοι μας (άμα έχεις τέτοιους φίλους…) οι Αμερικανοί, απαίτησαν από τον προστατευόμενό τους, mister Tsipra τον… τρομερό, «λύση» του Κυπριακού και του Σκοπιανού ζητήματος, συμφώνως με τις νεοταξίτικες επιταγές, εντός του έτους! Ιδού:
«Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας με τους Αμερικανούς προέκυψαν δύο θέματα. Ο κ. Κέρι τον πίεσε για το Κυπριακό και το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. Ο Αμερικανός υπουργός σκέφτεται να επισκεφθεί την Ελλάδα και την Κύπρο για το Κυπριακό τον Νοέμβριο, οπότε ο κ. Τσίπρας θα βρεθεί και ενώπιον μιας απόφασης για ένα μεγάλο εθνικό θέμα όπως το Κυπριακό. Θα πράξει ο ΣΥΡΙΖΑ ό,τι και το 2004, όταν υποστήριξε το φιλοτουρκικό σχέδιο Ανάν;».
Και βέβαια, το τι θα πράξουν ο mister Tsipras και ο χοντρός κυβερνητικός του συνέταιρος, είναι γνωστό από την υπόθεση του τρίτου Μνημονίου. Και σίγουρα θα συμφωνήσουν με τις έξωθεν εντολές και τα υπόλοιπα κόμματα του… συνταγματικού τόξου, από τη νουδούλα μέχρι το… τιμημένο κουκουέ.
Αλλά, δυστυχώς γι’ αυτούς και τους παγκόσμιους εντολοδότες τους, υπάρχει στη βουλή και στο λαό μια δύναμη εθνικής αντίστασης, που θα κάνει ότι πρέπει για να αποτρέψει τα ανθελληνικά τους σχέδια: η Χρυσή Αυγή!  ΠΗΓΗ


Μετατρέποντας την αποχή σε στήριξη της Χρυσής Αυγής

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η πρόσφατη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου είναι Πύρρειος, καθώς προβλέπεται να έχει κι αυτός την τύχη των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων. Αυτό, όμως, δεν πρέπει να οδηγεί σε παρερμηνείες και διαστρεβλώσεις των όσων μπορούν και πρέπει να γίνουν από εδώ και πέρα. «Πεθαίνει» εκλογικά ένα κόμμα, «τελειώνει» πολιτικά ένας πρωθυπουργός, αλλά το σύστημα παραμένει ουσιαστικά αλώβητο, καθώς στην θέση τους τοποθετεί άλλους και η επέλαση της ξενοδουλείας και της μνημονιακής κατοχής συνεχίζεται.
Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα οφείλει να αντιδράσει σε αυτή τη συνέχιση της αντεθνικής και αντιλαϊκής κατάστασης, που εκφράζει παραστατικά την κυριαρχία της υποδούλωσης. Ένα από αυτά τα καθήκοντα των Ελλήνων Εθνικιστών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι να μπορέσουν να μετατρέψουν το ολοένα και αυξημένο ρεύμα της αποχής σε χείμαρρο αμφισβήτησης, διεκδίκησης και ανάσχεσης της μνημονιακής πολιτικής.
Το ζητούμενο είναι να μπορέσουμε να μπολιάσουμε στο πνεύμα των συμπατριωτών μας εποικοδομητική πολιτική και κοινωνική συνείδηση, έτσι ώστε να συνειδητοποιήσουν πως είναι εκείνες οι πρακτικές συμπεριφοράς που μπορούν να δώσουν λύση στα προβλήματα που μαστίζουν την Πατρίδα και τον Λαό. Πολλές φορές, μια υποτιθέμενη «επαναστατική» πράξη παράγει καθεστωτικό αποτέλεσμα, με τις παρενέργειές της να οδηγούν σε καταστολή. Ενθυμούμενοι το πώς κατέληξε το ογκώδες «κίνημα» των «αγανακτισμένων» το καλοκαίρι του 2011, το οποίο αφομοιώθηκε και εξουδετερώθηκε πλήρως από την πολυπλόκαμη μηχανή της καθεστωτικής πολιτικής, το ίδιο μπορεί να συμβεί και με το τεράστιο «κίνημα» της αποχής των πρόσφατων εκλογών.
Στα καθήκοντά μας, ως ασυμβίβαστοι Εθνικιστές Επαναστάτες και Γνήσιοι αντικαθεστωτικοί, προστίθεται και η τιτάνια – αλλά τόσο απαραίτητη- προσπάθεια να πείσουμε τους συμπατριώτες μας ότι για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν ισχύει επ’ ουδενί η ρήση «όλοι το ίδιο είναι». Δεν είμαστε «το ίδιο» με αυτούς που, άμεσα ή έμμεσα, κατέστρεψαν την Χώρα και επιχειρούν να μας εξοντώσουν γατί είμαστε καθαροί και ασυμβίβαστοι.
Η μετατροπή της αμφιταλαντευόμενης πολιτικής στάσης της αποχής σε μία σταθερή, συνεπή και συνειδητοποιημένη έκφραση στήριξης των αυθεντικών και ανθεκτικών Εθνικολαϊκών Δυνάμεων αποτελεί μία πρό(σ)κληση των καιρών για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 8076068826855542247

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item