Widgets

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ στους ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ! Να ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ οι ΜΕΓΑΛΟ-ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ και τα ΛΑΜΟΓΙΑ!


Ιωάννης Λαγός: Οι μεγαλοκαναλάρχες να πληρώσουν τα χρέη τους και όχι ο ελληνικός λαός

Ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς, Γιάννης Λαγός τοποθετήθηκε στην επιτροπή για το νομοσχέδιο για το καθεστώς λειτουργίας των τηλεοπτικών καναλιών. Αρχικά, τόνισε ότι πρώτη η Χρυσή Αυγή έχει μιλήσει εδώ και χρόνια για την ασυδοσία των καναλαρχών και των μεγαλοεργολάβων.
Το ζήτημα είναι αν με το παρόν νομοσχέδιο θα ξεκαθαρίσει το τοπίο των τηλεοπτικών συχνοτήτων ή η κυβέρνηση θα αντικαταστήσει τους νυν "νταβατζήδες" με κάποιους άλλους.
Η τρίτη πολιτική δύναμη της Χώρας, η Χρυσή Αυγή, συνεχίζει να υφίσταται έναν ιδιόμορφο αποκλεισμό από το σύνολο των τηλεοπτικών σταθμών. Ο Συναγωνιστής Λαγός επανέλαβε προς τον αρμόδιο υπουργό, Νίκο Παππά το ερώτημα για το αν υπάρχει ισότιμη μεταχείριση της Χρυσής Αυγής στην δημόσια τηλεόραση.
Οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί οφείλουν να μην έχουν χρέη και να μην λειτουργούν εις βάρους του ελληνικού λαού. Τα πρόστιμα που επιβάλλει το ΕΣΡ εισπράττονται από το κράτος ή μένουν ανείσπρακτα;
Τέλος, επισήμανε ότι το πιο σημαντικό είναι οι καναλάρχες να πληρώσουν τα "θαλασσοδάνεια" τους και να μην μετακυλιστούν τα χρέη στον ελληνικό λαό.  ΠΗΓΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ: Δείτε τι έλεγαν Τσίπρας και Καμμένος για τους πλειστηριασμούς πρώτων κατοικιών που ξεκίνησαν επισήμως - 3 ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε, όπως ήδη είπαμε, το ΦΕΚ με το οποίο εγκαινιάζεται επισήμως η έναρξη των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας και μέσω του οποίου τα κοράκια του χρηματοπιστωτικού συστήματος θα πάρουν τα σπίτια των Ελλήνων.
Σύμφωνα με όσα προβλέπει ο νέος κώδικας η καθυστέρηση στην πληρωμή δόσης των δανείων που ξεπερνά τις 30 ημέρες, αρκεί για την τράπεζα να στείλει την πρώτη ειδοποίηση και να καλέσει τον δανειολήπτη να προσέλθει εντός 15 ημερών για να ρυθμίσει το δάνειο του.
Συγκεκριμένα προβλέπεται πως:
Η πρώτη υποχρεωτική ειδοποίηση μπορεί να αποσταλεί μέχρι την 30η Δεκεμβρίου 2015 για τις περιπτώσεις των δανείων που συμπληρώνουν οποτεδήποτε μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου καθυστέρηση μεγαλύτερη των τριάντα ημερών. Η συγκεκριμένη ειδοποίηση παρέχει προθεσμία δεκαπέντε ημερών στον δανειολήπτη να ενταχθεί σε καθεστώς ρύθμισης.
Με αυτή την αναθεώρηση πλέον δίνεται παράταση ενός εξαμήνου σε υπερήμερους οφειλέτες για να ενταχθούν σε καθεστώς ρύθμισης και συνεργασίας με την τράπεζα, αλλά μειώνονται και οι ημέρες καθυστέρησης και έτσι από 45 ημέρες που ήταν πλέον μετατρέπονται σε 30 ημέρες.
Ο χρόνος που έχει να αντιδράσει ο δανειολήπτης είναι 15 ημέρες και μετά από αυτή την προθεσμία τότε ανοίγει το παράθυρο για τον πλειστηριασμό ακόμα και της πρώτης κατοικίας.
Ας δούμε τι έλεγαν οι δύο κυβερνητικοί εταίροι πριν από λίγο καιρό:
Τον Δεκέμβριο του 2013 ο Τσίπρας διαβεβαίωνε ότι δεν πρόκειται να γίνουν πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, θέτοντας αυτό το ζήτημα ως την πιο σημαντική «κόκκινη γραμμή» του Σύριζα.
Σαφές φαινόταν και το προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ τον Ιανουάριο του 2015: «Κατάργηση ΕΝΦΙΑ. Θέσπιση φόρου μεγάλης ακίνητης περιουσίας. Αναστολή πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας. Ρύθμιση κόκκινων δανείων και οφειλών προς την εφορία με δόσεις ανάλογες του εισοδήματος. Τέλος σε κατασχέσεις και ποινικές διώξεις σε όσους εντάσσονται σε ρύθμιση ή έχουν μηδενικό εισόδημα».
Τον Ιούλιο του 2015 ο πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, διαβεβαίωνε ότι δεν θα φορολογηθούν οι αγρότες και δεν θα κινδυνεύσει το σπίτι κανενός Έλληνα.  ΠΗΓΗ
Η ενδοκυβερνητική γκρίνια φέρνει άμεσα συνεργασία Τσίπρα με τα λοιπά μνημονιακά αποκόμματα

Ο δρόμος προς το τρίτο Μνημόνιο είναι στρωμένος με χοντρό χαλίκι για την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, η οποία αρχίζει πλέον να μελετά σοβαρά το ενδεχόμενο ενδοκυβερνητικών αντιρρήσεων και απωλειών από βουλευτές της κυβέρνησης. Η απροθυμία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ να υποστηρίξουν με θέρμη το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα, κατά τις συνεδριάσεις τόσο των αρμόδιων Επιτροπών όσο και στην Ολομέλεια, είναι ενδεικτικό του κλίματος που υπάρχει στην κυβέρνηση. Μπορεί, βεβαίως, να μην σημειώθηκε ακόμη καμία «ανταρσία» κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας, όμως το άμεσο μέλλον δύναται να επιφυλάσσει τέτοιου είδους αρνητικές εκπλήξεις για την κυβέρνηση και την συνοχή της.
Η έντονη ανησυχία του Τσίπρα και του επιτελείου του πηγάζει από τρεις συγκεκριμένους παράγοντες: α) Την απορία και τον προβληματισμό τους για την στάση των κυβερνητικών βουλευτών για τα σχέδια νόμου που θα ακολουθήσουν, με τα επόμενα προαπαιτούμενα να έχουν ακόμη σκληρότερο χαρακτήρα. β) Το σαφέστατα αρνητικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί προς τα έξω εξαιτίας των υποθέσεων με τα υπουργικά «πόθεν έσχες», καθώς η όλη εξέλιξη κονιορτοποιεί το προπαγανδιστικό κατασκεύασμα και το υποτιθέμενο «ηθικό πλεονέκτημα» της αριστεράς έναντι των αντιπάλων της. γ) Την βεβαιότητα ότι η κυβέρνηση θα ακολουθήσει, όχι μόνο ως προς το περιεχόμενο, αλλά και ως προς τις διαδικασίες, σκληρά μνημονιακούς ρυθμούς, εισάγοντας νομοσχέδια προς ψήφιση με τον χαρακτήρα του κατεπείγοντος, κάτι που ως γνωστόν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλαν, εκ του ασφαλούς, κατά την προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο από τις θέσεις της αντιπολίτευσης.
Όλα τα παραπάνω μπορούν να οδηγήσουν νωρίτερα απ΄όσο θα αναμενόταν σε προσπάθειες κυβερνητικής σύγκλισης και συνεργασίας, είτε με το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι είτε με την Ένωση Φραπέδων. Η εύθραυστη κοινοβουλευτική πλειοψηφία των μόλις 155 βουλευτών κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή από «ατυχήματα» και γι αυτό πρέπει να αναζητηθούν από τώρα οι κατάλληλες εφεδρείες.
Οι διεθνείς τοκογλύφοι έχουν δώσει μια σαφή όσο και ρητή εντολή προς το εγχώριο πολιτικό υπηρετικό τους προσωπικό. Ότι δηλαδή, το πρόγραμμα του τρίτου Μνημονίου πρέπει να τηρηθεί απαρέγκλιτα, δίχως την παραμικρή χρονοτριβή και χωρίς την ελάχιστη λοξοδρόμηση από το σχέδιο ξεπουλήματος της Χώρας στις αδηφάγες ορέξεις του ξένου παράγονταΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Τραγέλαφος: Γραμματέας της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ο «υποβρύχιος» Βενιζέλος

Το περιβόητο «ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς» έχει καταντήσει ένα χαρτί κατάλληλο μόνο για προσάναμμα τζακιού. Η προσπάθεια του Τσίπρα να προσφέρει πλήρη πολιτική κάλυψη στον Φλαμπουράρη και τον Σταθάκη είναι επί της ουσίας συνενοχή  όλης της κυβέρνησης. Για τις αποκαλύψεις που έγιναν εναντίον της διαφθοράς ο Τσίπρας τις αντιμετώπισε, ούτε λίγο ούτε πολύ, ως… σκευωρία των αντιπολιτευόμενων κύκλων. Δικαιολογήθηκε, μάλιστα, λέγοντας ότι οι πασόκοι είναι ακόμα μεγαλύτερα λαμόγια! «Να μιλήσουμε για το 1 εκατ. ευρώ του Τσουκάτου από τα μαύρα ταμεία της Siemens; Μη με προκαλείτε, στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάμε για σχοινί» είπε ο Τσίπρας, επιχειρώντας έτσι να «πατσίσει» τις λαμογιές των δικών του στελεχών μ’ αυτές του ΠΑΣΟΚ.
Πέρα, όμως, από το αναμφισβήτητο γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει πλέον το κομματικό καταφύγιο αρκετών συνοδοιπόρων του Τσουκάτου, προξενεί απορία (και κυρίως οργή και αηδία) το γεγονός ότι καθήκοντα γραμματέα στη νέα Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής αναλαμβάνει ο πρώην αρχικαρεκλάρχης του ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλης Βενιζέλος.
Ο Τσίπρας, και κατ’ επέκταση ο ΣΥΡΙΖΑ, θεωρεί προφανώς ως φυσιολογικό και απολύτως θεμιτό να έχει η συγκεκριμένη Επιτροπή ως επικεφαλής της έναν τύπο που είχε κρυμμένη στο συρτάρι του επί δύο χρόνια την λίστα Λαγκάρντ και τον οποίο «απειλούσε» τον Ιανουάριο ότι θα τον δικάσει για το σκάνδαλο των υποβρυχίων. Μπορεί για λόγους μικροπολιτικής ο ΣΥΡΙΖΑ να αντιπαρατίθεται που και που με το ΠΑΣΟΚ, αλλά η «πασοκοποίησή» του σε θέματα λειτουργικής δομής και διαφθοράς συνεχώς εξελίσσεται.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Αχόρταγος ο Φίλης: Φορολογούμε την παιδεία, για να τρώμε φτηνά σουβλάκια!


Με τραγελαφικές δικαιολογίες προσπάθησε ο ανεκδιήγητος Φίλης να αιτιολογήσει την βαριά φορολόγηση στην Παιδεία, την οποία η νεομνημονιακή κυβέρνηση του Σύριζα διατείνονταν προεκλογικά ότι δεν θα επιβάλλει.
Σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό ισχυρίστηκε πως τα προεκλογικά ψέμματα των μνημονιακών ήταν... πρόθεση και όχι δέσμευση, άρα πολύ εύκολα η κυβέρνηση του Σύριζα τα αναίρεσε και προχώρησε σε ένα ακόμα δυσβάσταχτο φορολογικό μέτρο.
«Η απόφαση για κλιμακωτό ΦΠΑ στην Παιδεία είναι τελική και με αυτή θα λειτουργήσει η αγορά» δήλωσε ο Φίλης, καταλήγοντας με το αμίμητο για να δικαιολογήσει την αναγκαιότητα του μέτρου: «Το μέτρο δεν ελήφθη ελαφρά τη καρδία λόγω των συγκυριών. Η φορολόγηση του κρέατος θα είχε άλλες συνέπειες. Πιστεύω ότι θα δεχθούν το μέτρο οι δανειστές»!
Ο μεγαλομπακάλης Φίλης λοιπόν θέτει στην ίδια βάση το αγαθό της Παιδείας με την αναγκαιότητα της σίτισης. Για να μην φορολογήσουμε τα σουβλάκια, ας μείνουν τα παιδιά μας αμόρφωτα!
Τα σχόλια περιττεύουν...   ΠΗΓΗ

Οι Τσιπροκαμμένοι έχουν συμφωνήσει με την φράου Μέρκελ να κρατάνε τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα!Την προηγούμενη Παρασκευή, γερμανική εφημερίδα, επικαλούμενη πληροφορίες έγραψε την είδηση, ότι έχει γίνει μυστική συμφωνία της φράου Μέρκελ και των Τσιπροκαμμένων, να χαλαρώσει η Γερμανία τα «λουριά» του Μνημονίου, με αντάλλαγμα η Ελλάδα να συνεχίσει να… υποδέχεται τους εξ’ Ανατολών απρόσκλητους επισκέπτες της και να τους κρατάει στο έδαφός της. Λίγο αργότερα, η Καγκελαρία διέψευσε την είδηση, υποστηρίζοντας ότι «τυχόν χαλάρωση του συμφώνου σταθερότητας δεν ισχύει για χώρες που βρίσκονται σε πρόγραμμα».
Αλλά, πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, η είδηση επιβεβαιώθηκε και μάλιστα από τα πλέον επίσημα χείλη! Απαντώντας, λοιπόν, σε σχετική ερώτηση ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών (δηλαδή του… αξιοτίμου χερ Σόιμπλε), Μάρτιν Γιέγκερ, δήλωσε τα εξής:
«Στο πλαίσιο της Επιτροπής συζητιέται το παραπάνω ενδεχόμενο. Η χαλάρωση δεν μπορεί να είναι γενική λόγω του προσφυγικού. Μπορεί να γίνει μόνο στο πλαίσιο της εξέτασης των προϋπολογισμών των ξεχωριστών κρατών. Αυτά πρέπει να θέσουν το θέμα με αξιόπιστο τρόπο στην Κομισιόν, η οποία θα αποφανθεί σχετικά. Κι αυτό ισχύει και για την Ελλάδα».
Και πώς εννοούν τη «χαλάρωση» του νέου αριστερού Μνημονίου οι Τσιπροκαμμένοι; Προφανώς, θα τους επιτραπεί να διασφαλίσουν τα προνόμια των διαφόρων αργόσχολων και αργόμισθων του δημοσίου, που αποδεδειγμένα είναι η πιο συμπαγής εκλογική τους πελατεία!  ΠΗΓΗ
ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ!


Ενώ είναι γνωστό και μη δεχόμενο καμιά αμφισβήτηση –μιας και πρόκειται για επίσημα στοιχεία της Αστυνομίας- ότι τουλάχιστον από το 24ωρο από το πρωί της Κυριακής μέχρι το πρωί της Δευτέρας, 10.000 (!!!) εξ’ Ανατολών απρόσκλητοι επισκέπτες μας αποβιβάστηκαν μόνο σε τρία νησιά (Λέσβος, Χίος, Σάμος), τα μεγάλα καθεστωτικά ΜΜΕ παραπληροφορούν αγρίως τον ελληνικό λαό.

Δείτε δύο χαρακτηριστικά δείγματα παραπληροφόρησης. Το πρώτο από το διαδικτυακό «Βήμα» του Ψυχάρη:

«Διασώθηκαν 2.561 πρόσφυγες μέσα στο τριήμερο στο Αιγαίο

Συνολικά 2.561 πρόσφυγες εντοπίστηκαν και διασώθηκαν από το Λιμενικό Σώμα και τη Frontex, αλλά και από ένα ιδιωτικό ιστιοπλοϊκό σκάφος, σε 69 περιστατικά, στις θαλάσσιες περιοχές της Λέσβου, Χίου, Σάμου, Αγαθονησίου, Φαρμακονησίου, Καλολίμνου, Κω και Μεγίστης, από τις 07:30 της περασμένης Παρασκευής έως τις 07:30 σήμερα, Δευτέρα…».

Και το δεύτερο από το «Έθνος» του Μπόμπολα:

«225 πρόσφυγες διασώθηκαν χθες και σήμερα

Για ακόμα μια φορά η κατάσταση τη Λέσβο, όσον αφορά τις ροές μεταναστών και προσφύγων, γίνεται ασφυκτική. Οι μεγάλοι αριθμοί αφίξεων σε συνδυασμό με την ανεπάρκεια υποδομών στο Κέντρο Καταγραφής στη Μόρια, το γνωστό πλέον και ως hotspot, δεν επιτρέπουν την άμεση καταγραφή και την αναχώρηση όλων αυτών των ανθρώπων για την άλλη Ελλάδα και από εκεί για τον προορισμό τους. Παράλληλα, διακόσιους είκοσι δύο πρόσφυγες διέσωσε το Λιμενικό Σώμα και η Frontex από χθες το βράδυ έως σήμερα το πρωί, σε τέσσερις επιχειρήσεις στο νησί».

Προσέξτε ποια αλχημεία χρησιμοποιούν για να παραπληροφορούν «νόμιμα». Η «μαγική» λέξη είναι «διασώθηκαν». Προφανώς, οι εξυπνάκηδες αναφέρονται μόνο σε όσους απρόσκλητους εντοπίστηκαν και «διασώθηκαν» από το Λιμενικό μέσα στη θάλασσα, αποκρύπτοντας εντέχνως όσους εντοπίστηκαν αφού είχαν ήδη βγει στη στεριά, που είναι και οι πολλοί περισσότεροι!

(ΥΓ): Το ίδιο κόλπο κάνουν και οι εγκάθετοι του σταλινικού κομισαρίου Δριτσώφ στο Λιμενικό, «εξαφανίζοντας» το 90% των απρόσκλητων που μας… προτιμά καθημερινά!  πηγή

Επιβεβαιώνει και ο ΟΗΕ: Tσουνάμι λαθρομεταναστών καταπνίγει την Ελλάδα - Μισό εκατομμύριο λαθροεισβολείς μέσα στο 2015!
Με καθημερινές αναφορές τα δελτία ειδήσεων κάνουν λόγο για τους αριθμούς των παράνομων μεταναστών που διασώζονται από τις λιμενικές αρχές της χώρας μας. Ποιος όμως είναι ο πραγματικός αριθμός των λαθρομεταναστών που έφτασε διά θαλάσσης στην Ελλάδα τον τελευταίο χρόνο, δίνεται στην δημοσιότητα από τον ΟΗΕ.
Τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας, διά στόματος της εκπροσώπου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, Μέλισα Φλέμινγκ είναι εξόχως ανησυχητικά, καθώς φαίνεται πως περισσότεροι από μισό εκατομμύριο λαθρομετανάστες κατέκλυσαν την Ελλάδα με την βοήθεια των δουλέμπορων και των τουρκικών αρχών.
Συγκεκριμένα ο αριθμός αυτός θα εκτιναχθεί το προσεχές διάστημα ελέω χειμώνα, ενώ η Φλέμινγκ επισημαίνει πως η χώρα από την οποία έχουν έρθει εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες δεν είναι άλλη από την Τουρκία. Άλλωστε η τελευταία φαίνεται να είναι η μόνη κερδισμένη, καθώς όπως όλα δείχνουν πρόκειται να δεχτεί αρχικά ποσό ύψους 500 εκατομμύριων ευρώ από την Ε.Ε. και τα κράτη μέλη της.
Την ίδια στιγμή ο Νταβούτογλου διαμηνύει πως η χώρα του δεν πρόκειται να γίνει  στρατόπεδο συγκέντρωσης λαθρομεταναστών, πετώντας κυριολεκτικά το μπαλάκι της ευθύνης στην Ελλάδα.
Η χώρα μας μετά το βάρος των μνημονίων καλείται να σηκώσει και το βάρος εκατομμυρίων λαθροεποίκων που αδημονούν με την συνδρομή των δουλεμπόρων στα τουρκικά παράλια την μεταφορά τους στα περίφημα "hot spots" της προδοτικής συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.  ΠΗΓΗ

Εμμένουν οι γερμανοί να δώσουν το Αιγαίο στους τούρκους - Βαθύς ύπνος από το ελλαδικό κράτος

Μπορεί στη Σύνοδο Κορυφής ο Τσίπρας να το έπαιξε «βαρύ πεπόνι» στους «ευρωπαίους εταίρους», όμως είναι σίγουρο ότι βρισκόμαστε προ των πυλών της τουρκικής εισβολής στο Αιγαίο, με τις ευλογίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπό την μορφή των «κοινών περιπολιών».
Ήδη η Μέρκελ πήγε στην Τουρκία, συναντήθηκε με τον Αχμέτ Νταβούτογλου και τον Ερντογάν και προσέφερε μία μεγάλη, άνευ ανταλλαγμάτων, χρηματοδότηση της Τουρκίας και την επίσπευση της υποδοχής της Τουρκίας στην Ε.Ε. Όμως επειδή το «πακέτο» των δώρων δεν ήταν αρκετά μεγάλο, ο Νταβούτογλου το απέρριψε, κάνοντας δηλώσεις ότι η Τουρκία δεν πρόκειται να γίνει στρατόπεδο συγκέντρωσης. Αυτό δείχνει ότι οι τούρκοι συνεχίζουν να πιέζουν για ακόμα μεγαλύτερα κέρδη.
Ως απάντηση στο τούρκικο παζάρι, οι γερμανοί δείξαν ακόμα μεγαλύτερη προθυμία, δίνοντας ως δώρο στον «σουλτάνο» την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, ο Αντικαγκελάριος της Γερμανίας, Στ. Ζάιμπερτ, έκανε δηλώσεις και είπε: "Θεωρούμε ότι είναι ευρωπαϊκή απόφαση πως πρέπει να μπει τάξη στο ανεξέλεγκτο έργο των διακινητών στο Αιγαίο, να υπάρξει έλεγχος και νόμιμη μετανάστευση. Ως εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης δεν μπορώ να κρίνω τις διαφορές Ελλάδας και Τουρκίας, είναι ευρωπαϊκή πεποίθηση πως πρέπει να υπάρξει συνεργασία προς το συμφέρον της Ευρώπης και της Γερμανίας, να υπάρξει έλεγχος των διακινητών και μια ελεγχόμενη, δομημένη μετανάστευση".
Κοινώς, ο γερμανός Αντικαγκελάριος δήλωσε ότι αδιαφορεί για την διαρκή αμφισβήτηση των ελληνικών συνόρων από την Τουρκία και συνεχίζει να πιέζει για κοινές περιπολίες και κοινή φύλαξη των συνόρων μας.
Προφανώς, οι γερμανοί άκουσαν πως ο Πρωθυπουργός αγνοεί την ύπαρξη των θαλασσίων συνόρων και έτσι τα παραχωρούν στους τούρκους, προκειμένου να ανακόψουν την ροή των λαθρομεταναστών.  ΠΗΓΗ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 7017175907969237321

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item