Widgets

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΝΑΝΤΙΑ στη ΣΑΠΙΛΑ: «ΟΧΙ στον ΕΝΦΙΑ, ΟΧΙ στη ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΟΧΙ στους ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ Α’ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ»Η Χρυσή Αυγή ενάντια σε ΕΝΦΙΑ, πλειστηριασμούς Α’ κατοικίας και λαθρομετανάστες Την αντίθεση της Χρυσής Αυγής στην αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική εξέφρασε σήμερα με δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου από το περιστύλιο της βουλής:

"Ο Ελληνικός Λαός αιμορραγεί για να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ και τους παράλογους φόρους και ο Σύριζα ετοιμάζεται για πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, για να βγάλει τους Έλληνες από τα σπίτια τους και να βάλει σε αυτά δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες". 
ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => Οι ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΔΙΑΤΑΣΟΥΝ και το «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ»(Κλεπτοκρατικό) ΤΟΞΟ, ΕΚΤΕΛΕΙ τους ΕΛΛΗΝΕΣ!Νέα αιματηρά πολυνομοσχέδια: Τσίπρας-Καμμένος έτοιμοι να σαρώσουν τους Έλληνες πολίτες!


Με τη μορφή του κατεπείγοντος, κατ’ εντολή των διεθνών τοκογλύφων, έρχονται όχι ένα, αλλά δύο μνημονιακά νομοσχέδια. Όλοι οι ευρωπαίοι αξιωματούχοι έχουν αρχίσει και απειλούν και πάλι με «κούρεμα» καταθέσεων σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί άμεσα η αξιολόγηση. Αυτή η απειλή οδηγεί την κυβέρνηση σε άμεση κατάθεση δύο νομοσχεδίων, προκειμένου να κλείσει η υπόθεση με τα προαπαιτούμενα.
Συγκεκριμένα, τις επόμενες ώρες αναμένεται να κατατεθεί ένα νομοσχέδιο με προαπαιτούμενα και το νομοσχέδιο για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Όσον αφορά το πρώτο νομοσχέδιο, οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες, αφού η κυβέρνηση ψάχνει τρόπους να άρει το 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση. Βέβαια, αυτή η άρση δεν θα γίνει ανώδυνα, αλλά με έναν «ισοδύναμο πόνο», όπως χαρακτήριζε παλαιότερα τα ισοδύναμα ο νυν πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.
Επιπλέον των ισοδυνάμων για το 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση, ένα εκκρεμές ζήτημα που θα διευθετεί το τρίτο πακέτο προαπαιτουμένων, υπάρχει και το ασφαλιστικό. Τόσο για αυτό όσο και για τα προαναφερθέντα «ισοδύναμα», έχει επιστρατευτεί ένας ορυγμαδός φημών και διαψεύσεων, που σκοπό της έχει να αποπροσανατολίσει τον κόσμο από τα ήδη προαποφασισμένα μέτρα, που θα ψηφιστούν.
Το σίγουρο είναι ότι ο Σύριζα και οι προκλητικοί βουτυρομπεμπέδες του, αφότου άφησαν στην άκρη τα «αντιμνημονιακα καλσόν» και τώρα βρίσκονται λίγες μέρες πριν την ψήφιση άλλου ενός πολυνομοσχεδίου.  ΠΗΓΗ


Νύχτα κατατέθηκε το νέο μνημονιακό πολυνομοσχέδιο: Σαρώνει αγρότες και συνταξιούχους – Παραγράφει οικονομικά εγκλήματα της κλεπτοκρατίας!

Χθες, αργά το βράδυ, κατατέθηκε το νέο πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα του τρίτου αριστερού μνημονίου. Το πολυνομοσχέδιο αυτό υποτίθεται ότι κλείνει τον κύκλο των απαιτήσεων για την εκταμίευση της πρώτης δόσης και θα ακολουθηθεί από το νομοσχέδιο για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και άλλο ένα νομοσχέδιο την επόμενη εβδομάδα, επίσης με νέους φόρους.
Το παρόν νομοσχέδιο, ουσιαστικά ενταφιάζει τους Έλληνες αγρότες και συνταξιούχους, ενώ ουσιαστικά συντελεί στην παραγραφή των αδικημάτων για τις διάφορες λίστες, αφού απογυμνώνει από προσωπικό το ΣΔΟΕ και μεταφέρει πολλές φορολογικές υποθέσεις στην ελεγχόμενη ΓΓΔΕ, η οποία θα πρέπει να ξεκινήσει από την αρχή τους ελέγχους.
Συγκεκριμένα, το πολυνομοσχέδιο προβλέπει τα εξής:
  • Μαχαίρι στις φοροαπαλλαγές των αγροτών στο πετρέλαιο diesel, καθώς αυξάνεται ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης από τα 66 ευρώ στα 200 ευρώ ανά χιλιόλιτρο. Το μέτρο έχει αναδρομική ισχύ από 1-10-2015 έως 30-09-2016.
  • Τη μεταφορά 4.020 μεγάλων φορολογικών υποθέσεων από το ΣΔΟΕ στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, αλλά και τη δημιουργία 500 οργανικών θέσεων στη ΓΓΔΕ, οι οποίες καταργούνται αντίστοιχα στο ΣΔΟΕ.
  • Νέες μειώσεις συντάξεων, αφού μία μεγάλη κατηγορία συνταξιούχων που είτε έχουν θεμελιώσει δικαίωμα, είτε πρόκειται να το θεμελιώσουν, θα δουν να γίνεται ο υπολογισμός της σύνταξής τους βάσει του μνημονιακού νόμου του Λοβέρδου από το 2010.
  • Την παράταση της απαλλαγής του Μεγάρου Μουσικής από την υποχρέωση προσκόμισης φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας, αλλά και της ασυλίας του Οργανισμού από οφειλές προς το Δημόσιο ή τους δημόσιους φορείς.
  • Την κατάργηση της διάταξης που προβλέπει μειωμένο συντελεστή Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης 50% για όλα τα μικρά ανεξάρτητα ζυθοποιεία εφόσον η παραγωγή τους δεν υπερβαίνει τα 200.000 εκατόλιτρα μπύρας το χρόνο. Αυτή η κίνηση είναι προφανώς προϊόν lobbying μεγάλων βιομηχανιών για να εξαλείψουν τον ανταγωνισμό.
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως η κομματική εφημερίδα του Σύριζα, "Αυγή", επέλεξε να μην έχει ούτε καν αναφορά στο νέο πολυνομοσχέδιο στο σημερινό πρωτοσέλιδό της, δείγμα του πως αντιλαμβάνεται τη δημοσιογραφία ο Σύριζα. ΠΗΓΗ

Το “ΟΧΙ” του Μεταξά και το “ΝΑΙ” του Τσίπρα στο δημοψήφισμαΠαραθέτουμε αυτούσιο το εξαιρετικό άρθρο του Παναγιώτη Λιάκου στην εφημερίδα «Δημοκρατία» για το πως το "ΟΧΙ" του Μεταξά έμεινε "ΟΧΙ", ενώ το "ΟΧΙ" στο δημοψήφισμα Τσίπρα έγινε "ΝΑΙ" και γονυκλισίες στους διεθνείς τοκογλύφους.
Οχι, ίσως, δηλαδή ναι
Στη φωτογραφία βλέπουμε πλειάδα Ελλήνων ηγετών που έκαναν πράξη την πρόθεσή τους να εναντιωθούν σε υπερδυνάμεις. Ο εξής ένας. Ο Μεταξάς
Ενώ είχαμε σχεδόν πειστεί ότι η τεχνική της κυβιστήσεως είχε εξαντληθεί από τους πρώτους μνημονιακούς πρωθυπουργούς, έπρεπε να έρθει για πρώτη φορά ό,τι καλύτερο διέθετε η Αριστερά για να δούμε μια ανυπέρβλητη, τέλεια κωλοτούμπα. Το πύρινο, αιχμηρό λαϊκό «Οχι» μετετράπη σε κυβερνητικό «Ναι», τόσο σαλιάρικο και τόσο ακίνδυνο σαν τις σαλούφες (οι μέδουσες που δεν τσιμπούν) ή τις παντόφλες που είναι λούτρινες και έχουν το σχήμα τίγρεως.
Μόνο η Αριστερά θα μπορούσε να δείξει τόσο παραστατικά τι σημαίνει τσάμπα μαγκιά, μόστρα, τσάντα και κοπάνα. Σ' εκείνο το μαγικό χωράφι φύονται τα πολιτικά άνθη που έχουν κάνει επική (λεκτική, πάντα) αντίσταση στις υπερδυνάμεις, αλλά παθαίνουν λόξιγκα ενώπιον γιάνκηδων πρώην προέδρων και λουμπάγκο δίπλα σε μποτοξαρισμένα δισεκατομμύρια.
Μόνο στην παράταξη που πουλάει ηθική με το κιλό και κριτική με τον τόνο μπορούν να καταπιούν τόσοι πολλοί, τόσο γρήγορα και τόσο θεαματικά ένα τέτοιο τρίτο Μνημόνιο και να κάνουν γαργάρα με το ακουαφόρτε της εμπεδωμένης ξενοκρατίας.
Συνιστώσα Σόιμπλε
Και σου λένε κάθε χρόνο οι ίδιοι αρλεκίνοι με το ίδιο θράσος και την ίδια μονότονη χροιά στη διχαλωτή φωνή τους ότι «το "ΟΧΙ" το είπε ο λαός, δεν το είπε ο Μεταξάς». Κι αναρωτιέσαι πόσος λαός ήταν ξύπνιος τρεις τα χαράματα και πόσοι είχαν κατσικωθεί στην οικία Μεταξά για να πετάξουν έξω τον Γκράτσι με τις κλοτσιές.
Πόσους καφέδες είχαν πιει οι Έλληνες την 28η Οκτωβρίου του 1940 και δεν έκλειναν μάτι; Κι από την άλλη, με βάση τη λογική της Αριστερής συνιστώσας του Σόιμπλε, ο Μεταξάς είχε κάθε πρόθεση να πει «Ναι», αλλά ο λαός τον απέτρεψε. Φαντάσου να έφτανε στο σημείο να κάνει δημοψήφισμα, να ζητήσουν οι Ελληνες πόλεμο με τους Ιταλούς και στο τέλος να άρχιζε η κυβέρνηση της 4ης Αυγούστου τα «ναι μεν, αλλά, ίσως και περιπεράστε φρατέλι να φάτε σπιτικές ταλιατέλες αλά πουτανέσκα στην μπέλα Γκρέτσια».
Για να μην τα πολυλογούμε, Ζήτω η 28η Οκτωβρίου, οι αθάνατοι μαχητές μας, το τιμημένο έθνος των Ελλήνων και ο εθνικός μας κυβερνήτης Ιωάννης Μεταξάς. ΠΗΓΗ

Θέλουν να εξαφανίσουν τις λαϊκές αγορές, την μοναδική δύναμη αντίστασης στα μονοπώλια

Άρθρο του Γ. Φράγκου στην εφημερίδα «Εμπρός»
Στο πανέρι των συμφερόντων τους θέλουν να βάλουν τα οργανωμένα καρτέλ τους πάγκους των λαϊκών αγορών, στερώντας από τους χαμηλοσυνταξιούχους, τους μεροκαματιάρηδες και τις νοικοκυρές, την μοναδική φτηνή πηγή προμήθειας φρέσκων προϊόντων της Ελ­ληνικής γης. Πρόκειται για τραστ που ήδη λυμαίνο­νται το χονδρεμπόριο φρούτων και λαχα­νικών, συνεργαζόμενα με τις πολυεθνικές αλυσίδες σούπερ – μάρκετ, τα οποία προ­σπαθούν να επιβάλουν την δική τους τιμο­λογιακή πολιτική στον συγκεκριμένο χώρο.

Μοναδική δύναμη αντίστασης στα μονο­πώλια, που διαθέτουν την ολόθερμη υπο­στήριξη του κυβερνητικού μηχανισμού και των κομμάτων του «κλεπτοκρατικού τό­ξου», είναι οι Έλληνες Εθνικιστές επαγγελματίες πωλητές και παραγωγοί των λαϊ­κών αγορών, οι οποίοι δηλώνουν έτοιμοι να πολεμήσουν μέχρις εσχάτων.Όχι μόνο για να μην χάσουν την όποια εργασία τους απέμεινε, στα πέτρινα χρό­νια του μνημονίου, αλλά και να προστατεύ­σουν τους καταναλωτές στην πλειοψηφία τους χαμηλών εισοδηματικών τάξεων, από τις αυξήσεις – φωτιά στα καθημερινά είδη διαβίωσης που ετοιμάζουν τα κέντρα αυτά...>>> 
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ => ΕΔΩ!!!
Η ανθελληνική κυβέρνηση Σύριζα στεγάζει τους φιλήσυχους λαθρομετανάστες και ξεσπιτώνει τους Έλληνες

Οι κινήσεις της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στο ζήτημα της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης προχώρησαν σε ακόμη μια εθνική ταπείνωση μετά την άνευ όρων συνθηκολόγηση στις Βρυξέλλες με την συμφωνία για το τρίτο Μνημόνιο.
Την ώρα που η κυβέρνηση Τσίπρα βιάζεται να κυνηγήσει εκατομμύρια Έλληνες για τα «κόκκινα» δάνειά τους, με άμεσο κίνδυνο να χάσουν οριστικά τα σπίτια τους, ταυτόχρονα δέχεται να «φιλοξενήσει» 50.000 πρόσφυγες, σε πρώτη φάση, με επιδότηση ενοικίου μάλιστα! Μπλέκοντας την συνεχιζόμενη ανικανότητά της με την έμφυτη ιδεολογία της περί «ανοιχτών συνόρων», «αντιρατσισμού», «πολυπολιτισμικών κοινωνιών» κτλ, η κυβέρνηση προσπάθησε να συνδέσει το ζήτημα των προσφύγων με αυτό της χαλάρωσης της δημοσιονομικής πολιτικής.
Το αποτέλεσμα το γνωρίζουμε όλοι. Και πιο σκληρά μέτρα στα πλαίσια του τρίτου Μνημονίου θα παρθούν και περισσότεροι λαθρομετανάστες θα εισέλθουν στην Πατρίδα μας. Και στην τελική φάση αυτό είναι κάτι το οποίο δεν φαίνεται να ενοχλεί καθόλου τους «πατριώτες» τύπου Φίλη και σία. Ίσα-ίσα, οι εισαγόμενοι λαθρομετανάστες μπορούν να αποτελέσουν ένα ψηφοθηρικό «αντίβαρο» στο μέλλον απέναντι στους Έλληνες, οι οποίοι αηδιασμένοι και εξαπατημένοι θα έχουν αντιληφθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο τους απομυζεί κάθε περιουσιακό στοιχείο, αλλά τους μετατρέπει σιγά-σιγά σε μειονότητα μέσα στην ίδια τους την Πατρίδα. Οι όποιες απώλειες ψήφων από τους Έλληνες, θεωρούν στον ΣΥΡΙΖΑ ότι θα αναπληρωθούν από τους αλλοδαπούς που θα πλημμυρίσουν την Χώρα.
Την ίδια ώρα, οι διάφοροι δημοσιογράφοι «κλακαδόροι» του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο περιβόητος Τρίμης, ο οποίος από «τζάμπα-μάγκας» και δήθεν αντιμνημονιακός ακολούθησε τον Τσίπρα και την παρέα του στην εξ ολοκλήρου εξευτελιστική μνημονιακή μετάλλαξη, γράφουν για το θέμα αυτό τα εξής, επιβεβαιώνοντας επί της ουσίας τα λεγόμενά μας: «Και όσοι, ανησυχούντες και φωνασκούντες, υπερπατριώτες κατ’ επάγγελμα, επικαλούνται ζητήματα εθνικής ασφάλειας και κοινωνικής ομοιογένειας και ευταξίας να ξέρουν ότι ιστορικά έχει επιβεβαιωθεί πως το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών δεν εμπεδώνεται με την καταστολή, τα τείχη και την ένοπλη αποτροπή στο Αιγαίο ή τα πάσης φύσεως τάγματα εφόδου, αλλά με την ενίσχυση του κοινωνικού ιστού, την εμπέδωση της αλληλεγγύης και την ομαλή ενσωμάτωση των ανθρώπων στις κοινωνίες όπου ζουν ή θέλουν να ζήσουν με αξιοπρέπεια».
Με απλά λόγια, «μπάτε σκύλοι αλέστε», όποιος γουστάρει εισέρχεται στην Χώρα και με φτηνές και φαιδρές λεκτικές φανφάρες όπως «ενίσχυση του κοινωνικού ιστού», «εμπέδωση της αλληλεγγύης», «ομαλή ενσωμάτωση των ανθρώπων» θεωρούν ότι λύνεται το ζήτημα. Σκέψεις βεβαίως, σαν του αντιεθνικιστή Τρίμη, με τις τόσο «προχωρημένες» θέσεις στα Εθνικά μας ζητήματα, όχι μόνο δεν λύνουν, αλλά επιδεινώνουν ακόμη περισσότερο την κατάσταση.
Είναι κατανοητό, επομένως, γιατί ο τύπος αυτός (και όχι μόνον) όταν δεν «γλείφει» την κυβέρνηση εξαπολύει μύδρους κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ακριβώς γιατί αποτελεί το μεγαλύτερο και σοβαρότερο εμπόδιο στην μετατροπή της Πατρίδας των Ελλήνων σε μια πολυπολιτισμική αποθήκη ψυχών. Γιώργος Μάστορας
Πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι οι ΚΚέδες στην Θήβα


Είναι φανερό πως τον τελευταίο καιρό το σάπιο μνημονιακό σύστημα έχει αναθέσει στο μακρύ του χέρι (το ΚΚΕ) την συνεχή παρενόχληση της Χρυσής Αυγής. Στην Βοιωτία, οι κουκουέδες έχουν κι έναν δικό τους λόγο να το κάνουν, γιατί δεν μπορούν να χωνέψουν ότι η Χρυσή Αυγή τους πήρε την έδρα που θεωρούσαν σίγουρη και μάλιστα από τον ίδιο τον γενικό τους γραμματέα, Κουτσούμπα.
Έτσι, θλιβερή ομαδούλα 10 παρακρατικών αλητών, νοσταλγών του Στάλιν, εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία από τους υπευθύνους της δυστυχίας του Ελληνικού Λαού και υπό την πλήρη ανοχή και κάλυψη της αστυνομίας, τοποθετήθηκε πίσω από τους πολιτικάντηδες της Ν.Δ. και την ώρα που κατέθετε στεφάνι εκ μέρους της Χρυσής Αυγής ο βουλευτής Ε. Καρακώστας, κραύγασε ελεεινά συνθήματα υπέρ των συμμοριτών ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΔΣΕ, που αιματοκύλισαν την Ελλάδα για να παραδώσουν την Μακεδονία και την Θράκη μας στους Βούλγαρους κομιτατζήδες. Την απάντηση την πήραν από τον απλό λαό της Θήβας, που αυθόρμητα και μαζικά τους αποδοκίμασε, αναγκάζοντάς τους να τα μαζέψουν και να φύγουν ντροπιασμένοι.
Η προβοκάτσια της συμμορίας του Περισσού απέτυχε οικτρά, η Χρυσή Αυγή παραβρέθηκε στην μαθητική παρέλαση μαζί με το Λαό και οι παρακρατικοί του ΚΚΕ κατέφυγαν στην πάγια τακτική του ψεύδους, της κλάψας και του χαφιεδισμού. Οι ίδιοι λοιπόν παρακρατικοί μπολσεβίκοι που επαίρονται πως γιούχαραν τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, με διαφορά μερικών ωρών δημοσίευσαν ψευδή καταγγελία... "τρομοκράτησής" τους από τη Χρυσή Αυγή!
Με το ένα χέρι δηλαδή, κραδαίνουν τα καδρόνια με τα οποία στις ανακοινώσεις τους απειλούν ότι θα μας τσακίσουν και με το άλλο γράφουν φαιδρές καταγγελίες στις οποίες παριστάνουν τα θύματα! Ας αφήσουν τα σάπια, γιατί ο Λαός τους έχει πάρει πλέον χαμπάρι.  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η εθνική αντίσταση του ΚΚΕ το 1940 ήταν πλαστή!
«ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ»: ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΙ ΕΥΠΟΡΟΙ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΙ!
Άργησε αλλά τελικά βρήκε η μνημονιακή συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων το «ισοδύναμο» για να μην αυξήσει τον ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση. Έτσι, αντί να πληρώσουν περισσότερα οι εύπορες οικογένειες που στέλνουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά σχολεία (μεταξύ αυτών και ο mister Tsipras), θα πληρώσουν περισσότερα όλοι οι Έλληνες –πλούσιοι και φτωχοί- που έχουν αυτοκίνητο, για τα τέλη κυκλοφορίας! Αυτό θα πει «δεύτερη φορά αριστερά»!

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, η αύξηση στο χαράτσι των τελών κυκλοφορίας (που έτσι κι αλλιώς είναι από τα ακριβότερα στην Ευρώπη θα φτάνει έως και τα 200 ευρώ! Η πρόταση για το κλιμακωτό χαράτσι έχει ως εξής:

– 1η κλίμακα: Αύξηση 50€

– 2η κλίμακα: Αύξηση 100€

– 3η κλίμακα: Αύξηση 150€

– 4η κλίμακα: Αύξηση 200€

Τελικά, η μόνη λύση που θα μας απομείνει για να έχουμε αυτοκίνητο και να μην πληρώνουμε «τα μαλλιά της κεφαλής μας», είναι αυτή που βλέπετε στη φωτογραφία, από τον σοσιαλιστικό παράδεισο της πρώην Ανατολικής Γερμανίας!  ΠΗΓΗ

Νέος παράνομος αποκλεισμός Βουλευτή της Χρυσής Αυγής: Μήνυση του Ιωάννη Αϊβατίδη κατά του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων

Ο Συναγωνιστής Βουλευτής Κέρκυρας Ιωάννης Αϊβατίδης, χθες 28/10/2015 υπέβαλλε μήνυση για το αυτεπαγγέλτως διωκόμενο αδίκημα της παράβαση καθήκοντος, κατ΄άρθρο 259 Π.Κ. στον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, κ. Γαλιατσάτο, διότι ο τελευταίος με πολιτική σκοπιμότητα τον απέκλεισε, τελείως αναιτιολόγητα και παρανόμα από τις εκδηλώσεις στην Κέρκυρα, για την Εθνική Επέτειο του Έπους του ’40. Η μήνυση κατατέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Κέρκυρας και ζητήθηκε η άμεση σύλληψή του στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας για να προσαχθεί σε Δίκη. Έως τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει εντοπιστεί και ως εκ τούτου φαίνεται να διαφεύγει τη σύλληψη.....>>>  ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΕΔΩ!!!


Ήρθαν τα Χριστούγεννα κι η Πρωτοχρονιά! Ξεκαρδιστικό και ανιστόρητο το μήνυμα Φίλη για την 28η Οκτωβρίου


Καλή χρονιά ευχήθηκε στους παρευρισκομένους ο υπουργός με το σπιρτόζικο βλέμμα της αγελάδας, Νίκος Φίλης, φέρνοντας πρόωρα τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.
Ο ανιστόρητος και αμόρφωτος, όπως ορθά τον αποκαλούσε ανακοίνωση Ποντιακού Συλλόγου, Φίλης είπε πολλά ιστορικά ευτράπελα στο μήνυμά του, τα οποία κάνουν τις πρωτοχρονιάτικες ευχές του να φαντάζουν ως ένα μικρό λεκτικό ατόπημα.
Όχι μόνο είδε «αντιναζιστικό» και «δημοκρατικό» αγώνα στον ηρωικό αγώνα του καθεστώτος Μεταξά, το οποίο ο ίδιος και οι ομοϊδεάτες του αποκαλούν «φασιστικό» ενάντια στους ξένους εισβολείς, αλλά κατάφερε να εντάξει στο μήνυμά του και την ιδεοληψία Σύριζα περί «προσφύγων».

Εμείς απλά να του παραθέσουμε τα ντοκουμέντα της ντροπής, τα οποία αποδεικνύουν πέραν πάσης αμφιβολίας ότι οι ιδεολογικοί του πρόγονοι όχι μόνο δεν πολέμησαν στο Έπος του 40’, την επέτειο του οποίου χρησιμοποίησε ο Φίλης, αλλά και διέσπειραν το μαρξιστικό τους δηλητήριο, για να εξυπηρετήσουν τους σκοπούς της Σοβιετικής Ενώσεως και του αιμοδιψούς Στάλιν.

Επίσης να του πούμε ότι τα συγχαρητήρια που δίνει στους δασκάλους και τα παιδιά για την παρέλαση είναι τουλάχιστον υποκριτικά και φαιδρά, αφού τα απευθύνει ο άνθρωπος που διέλυσε το δημόσιο σχολείο και επί χρόνια αρθρογραφεί εναντίον των παρελάσεων ως ένα «φασιστικό κατάλοιπο». ΠΗΓΗ

Ο παιδεραστής της Νίκαιας αποφυλακίστηκε με τον νόμο του Σύριζα και αποπλάνησε τρία 12χρονα παιδιά μέχρι να ξανασυλληφθεί

Ένας όχλος εγκληματιών από ανώμαλους, δολοφόνους και βιαστές κυκλοφορεί ελεύθερος στην Πατρίδα μας ύστερα από τον τραγικό νόμο του Σύριζα που αποφυλάκισε όλα τα επικίνδυνα και εγκληματικά στοιχεία.
Όπως έγινε γνωστό ο 34χρονος Ν. Μ. που είχε ασελγήσει σε τουλάχιστον τρία παιδιά σε δημόσιους χώρους της περιοχής είχε αποφυλακιστεί το 2014, με τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου που ίσχυαν τότε για όσους εκτίσουν τα 3/5 της ποινής τους.
Στην δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του παιδεραστή που συνελήφθη στα μέσα Οκτωβρίου στην Καλλιθέα, καθώς επιχειρούσε να ασελγήσει εις βάρος ανήλικου παιδιού σε πάρκο της περιοχής.
Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αποπλάνηση παιδιών ηλικίας μικρότερης των 14 ετών κατά συρροή και εξακολούθηση και της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης. Ο άντρας, που ήταν φόβος και τρόμος για τα παιδιά στα πάρκα της Καλλιθέας και του Νέου Φαλήρου, είχε αποφυλακιστεί το 2014, με τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου που ίσχυαν τότε για όσους εκτίσουν τα 3/5 της ποινής τους. Μέχρι στιγμής έχει αποδειχθεί η αποπλάνηση τριών παιδιών ηλικίας 12 και 13 ετών.
Καταδικάστηκε, μεταφέρθηκε στις φυλακές των Γρεβενών και όταν αποφυλακίστηκε το 2014 τριγυρνούσε στα πάρκα της Καλλιθέας και του Νέου Φαλήρου και ασελγούσε σε παιδιά.
Η ανθελληνική κυβέρνηση Σύριζα κάνει τα πάντα για την διάλυση του εθνικού και κοινωνικού ιστού με τα αλλοπρόσαλλα νομοθετήματά της. ΠΗΓΗ

Την ώρα που η Αυστρία υψώνει φράχτη στους λαθρομετανάστες, η Ελλάδα αφήνει απροστάτευτα τα σύνορά της

Την ίδια ώρα που η εγχώρια κυβέρνηση έχει μετατρέψει τα σύνορα της Ελλάδος σε ξέφραγο αμπέλι, η Αυστρία είναι έτοιμη να υψώσει έναν φράχτη κατά μήκος των συνόρων της με τη Σλοβενία, επίσης κράτος μέλος της Ε.Ε , προκειμένου να ελέγξει την εισροή προσφύγων και μεταναστών στο έδαφός της.
Όπως ανακοίνωσε σχετικά η Αυστριακή υπουργός Εσωτερικών Γιοχάνα Μικλ - Λάιτνερ «Στόχος είναι η διατεταγμένη και ελεγχόμενη είσοδος στην χώρα μας και όχι το κλείσιμο των συνόρων», ενώ στην συνέχεια τόνισε ότι «τις τελευταίες εβδομάδες ομάδες προσφύγων εμφανίστηκαν ανυπόμονοι, επιθετικοί», καθώς και ότι «θέλουμε να λάβουμε όλες τις προφυλάξεις».
Είναι ολοφάνερο ότι στην πάσχουσα από ιδεοληψίες Ελλάδα του 2015 θα φαινόταν αδιανόητο Έλληνας υπουργός να χαρακτηρίζει «ανυπόμονους» και «επιθετικούς» τους πρόσφυγες και τους λαθρομετανάστες, οι οποίοι είτε έχουν εισέλθει παράνομα στη Χώρα μας είτε ετοιμάζονται να το  κάνουν. Αντιθέτως, οι υπεύθυνοι – ανεύθυνοι αυτού του Τόπου κάνουν αποδεδειγμένα ό,τι μπορούν για να αποδείξουν σ΄ όλη την οικουμένη ότι η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να γίνει το καταφύγιο όλων αυτών των ανθρώπων που για διάφορους λόγους φεύγουν από την Πατρίδα τους.
Η επιεικώς απαράδεκτη πολιτική των ανοικτών συνόρων της κυρά Τασίας Χριστοδουλοπούλου, οι εκ του ασφαλούς «συγκινητικές» προτροπές αλληλεγγύης των διεθνιστών των Βορείων Προαστίων, οι ανόητες «αναλύσεις» των διαφόρων καθεστωτικών μαρξιστών δημοσιογράφων, όλα αυτά και πολλά άλλα συντελούν στην όξυνση του προβλήματος.
Μια κυβέρνηση, η οποία παίρνει επάξια την σκυτάλη της μνημονιακής διαχείρισης από την προηγούμενη, δείχνει ότι τείνει οριστικά στη μετατροπή της Ελλάδας σε χώρο υποδοχής και παραμονής εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων, οι οποίοι θα παγιδεύονται εδώ με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την συνέχεια.
Είτε πρόκειται για συνειδητή ενέργεια αποεθνικοποίησης του Τόπου ή απλώς για ανικανότητα ανεγκέφαλων τύπων, η ουσία παραμένει. Την ίδια ώρα που άλλες χώρες θωρακίζουν τα σύνορά τους (ακόμη και για κράτη μέλη της Ε.Ε) στην Ελλάδα όχι μόνο δεν γίνεται κάτι για να  κοπάσει, έστω και ελάχιστα, η συνεχής ροή λαθρομεταναστών, αλλά αντιθέτως αυτή «πριμοδοτείται» εξαιτίας των κυβερνητικών χειρισμών.   ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δήμαρχος της ψοφοδεξιάς ευτέλισε την παρέλαση για να παρουσιάσει το «έργο» του!Ο δήμος Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης κατάφερε και ξεπέρασε κάθε προηγούμενη προσπάθεια ευτελισμού και απαξίωσης, όλων των μέχρι σήμερα προσπαθειών για αλλοίωση και υποβάθμιση των Εθνικών Επετείων. Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της μαθητικής παρέλασης θεώρησε σκόπιμο όχι μόνο να παρουσιάσει τα νέα απορριμματοφόρα του δήμου, υπό τους ήχους του γνωστού εμβατηρίου «Μακεδονία Ξακουστή», αλλά και να τα διαφημίσει επαρκώς με ειδική εκφωνήτρια! 
Πολλοί είναι στις μέρες μας που βάλλουν κατά των παρελάσεων και των Εθνικών Επετείων, προερχόμενοι από το χώρο της πάλαι ποτέ «αριστεράς», αλλά ο δήμαρχος Αμπελοκήπων και πρόεδρος της Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, Λάζαρος Κυρίζογλου, τους ξεπέρασε όλους, δικαιώνοντας πλήρως το χαρακτηρισμό της χαζοχαρούμενης ψοφοδεξιάς, από όπου και προέρχεται. Προφανώς το άγχος του δημάρχου να παρουσιάσει το «έργο» του, ξεπέρασε τον επίπλαστο «πατριωτισμό» του και θεώρησε ότι μπορεί να τιμήσει το Έπος του ’40 με απορριμματοφόρα και σάρωθρα. Μάλλον ο εν λόγω δήμαρχος έχει επηρεαστεί υπερβολικά από τις ανάλογες αμερικανιές, αλλά εκεί οι άνθρωποι δικαιολογούνται η αρχή της ιστορίας τους ταυτίζεται με τη βιομηχανική επανάσταση.
Το μήνυμα που πρέπει να πάρει, τόσο αυτός όσο κάθε επίδοξος μιμητής του, αν και μάλλον δεν διαθέτουν τις ιδεολογικές προϋποθέσεις να το αντιληφθούν, είναι ότι η Μνήμη των Αγώνων του Έθνους δεν είναι πανηγυράκια, πρόσφορα για προσωπική προβολή, αλλά Ιερές τελετές ανανέωσης των όρκων των νεοτέρων Ελλήνων να σταθούν αντάξιοι του Ηρωισμού των Προγόνων τους και φυσικά τέτοιου είδους «παρουσιάσεις» όχι μόνο αλλοιώνουν αλλά προσβάλλουν βάναυσα την Ιστορική Μνήμη.  ΠΗΓΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 189973441606495377

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item