Widgets

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ! Η ΜΕΡΚΕΡ ΣΤHΡIΖΕΙ και «ΨΗΦΙΖΕΙ» τον Mr.TSIPRA! (Σε Διατεταγμένη υπηρεσία ο Mr.Alexis)


Οι δηλώσεις του εκπροσώπου της γερμανικής καγκελαρίας Στέφεν Ζάιμπερτ μετά τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου διαλύουν έναν ακόμη προπαγανδιστικό προεκλογικό μύθο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο λόγος, για το ζήτημα της αναδιάρθρωσης του χρέους, για το οποίο έγιναν οι εξής δηλώσεις: «Έχουμε μια πολύ καθαρή βάση για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους και αυτή είναι οι συμφωνίες που έγιναν στο τρίτο πακέτο βοήθειας, το οποίο δεν έχει συναφθεί με κάποια κυβέρνηση, αλλά με την Ελληνική Δημοκρατία. Αυτό σημαίνει ότι διατηρεί την πλήρη ισχύ του και πέρα από μια εκλογική αναμέτρηση και πέρα από τον σχηματισμό μιας νέας κυβέρνησης». Όπως φαίνεται καθαρά από την δήλωση αυτή, η γερμανική κυβέρνηση δεν κάνει βήμα πίσω από τα συμφωνηθέντα.

Μολονότι προεκλογικά ακόμη και ο Σόιμπλε μίλησε για επικείμενη αναδιάρθρωση του χρέους (ευνοώντας έτσι τον Τσίπρα, ο οποίος είχε κάνει σημαία το συγκεκριμένο ζήτημα), μετεκλογικά ο Ζάιμπερτ μένει μόνο στον τίτλο του θέματος, χωρίς να κάνει την παραμικρή αποκάλυψη ως προς την ουσία: να πει ποια είναι η θέση της γερμανικής κυβέρνησης για την αναδιάρθρωση. Πρόκειται για μια στάση απολύτως λογική και αναμενόμενη εκ μέρους της Μέρκελ.

Η συμφωνία για το τρίτο Μνημόνιο, που ψηφίστηκε στις 14 Αυγούστου, προβλέπει ότι αρχικά θα γίνει η πρώτη αξιολόγηση από την τρόικα, θα ανάψει το «πράσινο φως», και μετά θα ανοίξει η όποια συζήτηση για το χρέος. Το περιεχόμενο της αναδιάρθρωσης θα καθοριστεί από την πορεία υλοποίησης του τρίτου Μνημονίου και από την απόλυτη πειθάρχηση στις εντολές των διεθνών τοκογλύφων από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Μπορεί ο Τσίπρας να έλεγε ψέματα προεκλογικά, μιλώντας για «απομείωση του χρέους», όμως καμιά απομείωση δεν πρόκειται να γίνει. Θα τα βάλουν κάτω, θα υπαγορεύσουν το περιεχόμενο του νέου Μεσοπρόθεσμου και μετά θα κανονίσουν να πάνε σε μεγαλύτερο βάθος χρόνου κάποιες δόσεις, όχι για να έχουν οι εγχώριες μνημονιακές κυβερνήσεις «δημοσιονομικό χώρο» και να μπορούν να ασκήσουν αναπτυξιακή πολιτική, όπως έλεγε παλαιότερα ο Τσίπρας (τώρα ξεχάστηκε κι αυτό), αλλά για να μπορεί το κράτος να αποπληρώνει τα υπέρογκα τοκοχρεολύσια, χωρίς να κινδυνεύει με χρεοκοπία.
Και βέβαια, για να επεκταθεί σε μεγαλύτερο βάθος χρόνου ο σύγχρονος αποικιοκρατικός έλεγχος πάνω στο υπόδουλο Ελληνικό κράτος. Οι Γερμανοί έχουν καταστήσει σαφές ότι σ’ αυτή την φάση προτιμούν μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και ασφαλώς αισθάνονται ικανοποίηση με το εκλογικό αποτέλεσμα, το οποίο «νομιμοποίησε» την ψήφιση του τρίτου Μνημονίου με την επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Θεωρούν ότι οι άλλοτε «φανατικοί αντιμνημονιακοί» θα διαχειριστούν καλύτερα την οργή του Λαού για τα μέτρα που έρχονται, ενώ η αξιωματική αντιπολίτευση της ΝΔ είναι υποχρεωμένη να κινηθεί σε ρηχά νερά «αμφισβήτησης» της κυβερνητικής πολιτικής. Γι’ αυτό και η συνεργασία Μέρκελ-Τσίπρα θα συνεχιστεί, δείχνοντας ξεκάθαρα την προτίμηση της γερμανικής κυβέρνησης προς τον ΣΥΡΙΖΑ.  Γιώργος Μάστορας

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΑΣΔΗΠΟΤΕ!!! => Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ η Μόνη ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ εναντίων των ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ, των ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ και των ΠΡΟΔΟΤΩΝ!


ΕΔΩ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΕΚΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΑΝΤΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...

Γράφει ο Ηλίας Παναγιώταρος

Μόνη έννοια της μνημονιακής κυβέρνησης και του λαθροδήμαρχου Καμίνη είναι το που θα τοποθετήσει τους εισβολείς αφγανούς, ιρακινούς, πακιστανούς, που ονομάζει προκλητικά ... "πρόσφυγες". Στο Ελληνικό, στα Λιόσια, στο Γαλάτσι, στην Αμυγδαλέζα, ή παντού; Η απάντηση είναι παντού, δυστυχώς. Είναι τόσες πολλές οι χιλιάδες που έχουν εισβάλει και συνεχίζουν καθημερινά να εισβάλουν, και είναι τόσο σφραγισμένα τα σύνορα προς το εξωτερικό που μην έχετε καμία αμφιβολία.

Σε λίγες ημέρες, το χάλι της πλατείας Βικτωρίας, απλά θα το δούμε να μεταφέρεται σε όλες τις άλλες γειτονιές της Αττικής και όχι μόνο... Το δυστύχημα είναι πως έχουμε χάσει κυριολεκτικά τον στόχο μας σαν κοινωνία. Η αθρόα εισβολή, μας έχει κάνει να κοιτάμε πως θα τακτοποιήσουμε ένα ξένο πρόβλημα, ένα πρόβλημα που δεν θα έπρεπε να μας αφορά ενώ θα έπρεπε να το γυρίσουμε πίσω, εκεί που ανήκει, και να απασχολούμαστε πως θα απαλύνουμε την δυστυχία των Ελλήνων που μένουν έρμαια των φόρων μιας ανάλγητης μνημονιακής κυβέρνησης. Αντί γιαυτό, κόμματα της Αριστεράς διοργανώνουν συσσίτια μίσους ΜΟΝΟ για λαθρομετανάστες, κλείνοντας προκλητικά τα μάτια στον πόνο των Ελλήνων που υποφέρουν τα πάνδεινα πληρώνοντας φόρους ακόμη και ενώ είναι άνεργοι και άστεγοι. 


Δυστυχώς, ζούμε σε ένα μνημονιακό κράτος οπερέτα, που δεν σέβεται τον πόνο των Ελλήνων και επιμένει να λειτουργεί επιλεκτικά! Κανένας σεβασμός στους δικούς μας ανθρώπους ζουν στον δρόμο εξαιτίας των μνημονίων και της φτώχειας που σπέρνουν ντόπιοι και ξένοι δυνάστες, ενώ το καλοκαίρι τέλειωσε και οι καιρικές συνθήκες αγριεύουν! Δικαιώματα Επιβίωσης, που να συμπεριλαμβάνουν ένα επαρκές επίπεδο διαβίωσης, όπως η στέγη και η διατροφή των Ελλήνων, ή η πρόσβαση σε βασικές ιατρικές υπηρεσίες είναι στοιχεία και δείγμα έλλειψης πολιτισμού και ανθρωπιάς. Και δυστυχώς αυτή είναι η Ελλάδα σήμερα! Δικαιώματα Ανάπτυξης και Εξέλιξης, που συμπεριλαμβάνουν όλα όσα οι οικογένειες χρειάζονται για να μπορέσουν να εκμεταλλευθούν στο έπακρο τις δυνατότητές τους, όπως για παράδειγμά, το δικαίωμα της εκπαίδευσης, του παιχνιδιού των παιδιών και της αναψυχής, της παρακολούθησης πολιτιστικών εκδηλώσεων, της πρόσβασης σε πληροφορίες, είναι ελλείψεις που επιβεβαιώνουν τις θλιβερές επιπτώσεις του μνημονίου και την λάθος οικονομική πολιτική που ακολουθείται εδώ και 5 χρόνια και θα συνεχίσει για πολύ ακόμη όσο η κοινωνία απέχει των εκλογών. Δικαιώματα Προστασίας, που απαιτούν γονείς και παιδιά που βρίσκονται στον δρόμο, να προφυλάσσονται από κάθε είδους κακοποίηση, αμέλεια και εκμετάλλευση, και καλύπτουν θέματα όπως: ειδική φροντίδα ή εργασία ανηλίκων, χρήση ναρκωτικών και σεξουαλική εκμετάλλευση απλά δεν υπάρχουν. Το πιο μελανό σημείο της κοινωνίας μας όμως, είναι τα πεινασμένα παιδιά στα Ελληνικά σχολεία! Οι... "ιδέες" χιλιάδων ΜΚΟ και δήθεν ανθρωπιστικών διακηρύξεων πάνω στις οποίες στηρίχθηκε ο πολιτισμός μας είναι βέβαιο ότι δεν ισχύουν για τα Ελληνόπουλα... Η πίστη στην αξία της ζωής τους και ειδικά ο σεβασμός των θεμελιακών τους δικαιωμάτων όπως η αξιοπρέπεια, καταφανώς δεν υφίστανται. Ο "αγώνας" των αργυρώνητων ΜΚΟ κάθε φορά που ένα Ελληνόπουλο λιποθυμάει στο σχολείο του, καταντά γράμμα κενό. Ας σταματήσει η φάρσα λοιπόν! Όσο πεινά έστω και ένα Ελληνόπουλο, ΟΥΔΕΙΣ τριτοκοσμικός εισβολέας δικαιούται να περιθάλπεται, ή να στεγάζεται! Πρώτα η Ελλάδα, πρώτα οι Έλληνες, πρώτα τα παιδιά των Ελλήνων!  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => ΑΙΣΧΟΣ! Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ των ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΕΞΑΘΛΙΩΝΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!


Έτοιμη να εκραγεί η υγειονομική βόμβα της λαθρομετανάστευσης - Ολλανδός τουρίστας κόλλησε χολέρα στην Κω!

Ένας Ολλανδός τουρίστας που είχε την ατυχία να επισκεφτεί την, πληττόμενη από την λαθρομετανάστευση, Κω νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στην Αθήνα με συμπτώματα που παραπέμπουν στην ξεχασμένη επιδημική νόσο της χολέρας.

Η συγκεκριμένη νόσος εκδηλώνεται με συνεχείς γαστρεντερίτιδες, η οποία μεταδίδεται από κόπρανα ασθενών, τα οποία μολύνουν το νερό με το βακτήριο της νόσου και στη συνέχεια μολύνονται άμεσα ή έμμεσα τα τρόφιμα.
Θυμίζουμε ότι στην Κω η έλλειψη υγιεινής και το γεγονός ότι οι λαθρομετανάστες αφόδευαν όπου έβρισκαν ήταν ένα από τα κύρια παράπονα των γηγενών κατοίκων.
Επίσης θυμίζουμε ότι στην Πλατεία Βικτωρίας όπου βρίσκονταν χιλιάδες λαθρομετανάστες, οι γιατροί είχαν παρουσιάσει μαζικά συμπτώματα γαστρεντερίτιδας, όπως σημείωνε και το ρεπορτάζ από την πλατεία, που δημοσιεύσαμε προ τριών ημερών. 

Η νόσος τελευταία φορά παρατηρήθηκε στην Ζιμπάμπουε, γεγονός που προφανώς... αναβαθμίζει τη χώρα μας, αν επιβεβαιωθεί ότι ο άτυχος Ολλανδός πάσχει από την συγκεκριμένη μεταδοτική νόσο.
Αυτή η είδηση, που απευχόμαστε την επιβεβαίωσή της, αποδεικνύει για άλλη μία φορά την παρουσία μίας υγειονομικής βόμβας στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας. Μίας υγειονομικής βόμβας που τοποθέτησαν οι πολιτικάντηδες με την πολιτική ανοχής στην λαθρομετανάστευση.
Εμείς από την πλευρά μας για άλλη μία φορά προτρέπουμε για το προφανές: ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ!   ΠΗΓΗ

Συναγερμός! Η σβάστικα στα σχολικά βιβλία

H «σβάστικα» βρίσκεται ήδη στα σχολικά βιβλία!
Όπως διαπιστώσαμε στο πρώτο τεύχος των Λατινικών της Γ’ Λυκείου της πρώην Θεωρητικής Κατεύθυνσης, νυν Ανθρωπιστικών Σπουδών, στην σελίδα 50 υπάρχει φωτογραφία η οποία αποτελεί απεικόνιση της Ιταλίας (Tellus Italia) και χρονολογείται το 139 π. Χ. πλαισιωμένη από τον διπλό μαίανδρο.
Μετά από αυτήν την αποκάλυψη, είμαστε πεπεισμένοι ότι ο νέος υπουργός Παιδείας θα στείλει εγκύκλιο σε όλα τα σχολεία για συμβολικό κάψιμο των συγκεκριμένων εκδόσεων που διανέμονται στους μαθητές.  Πηγή: Εφημερίδα "Εμπρός"

Αντιδρούν δυναμικά οι τοπικές κοινωνίες στους λαθρομετανάστες - Μπάζωσαν την είσοδο στρατοπέδου στα Άνω Λιόσια

Με δυναμικές κινητοποιήσεις αντιδρούν οι κάτοικοι των τοπικών κοινωνιών απέναντι στην ασύμμετρη απειλή της λαθρομετανάστευσης που τείνει να διαλύσει τον εθνικό και κοινωνικό ιστό της χώρας.
Με μία αιφνιδιαστική κίνηση φορτηγά του δήμου Φυλής έριξαν μπάζα στην είσοδο του χώρου στο στρατόπεδο Λιόση, όπου το υπουργείο λαθρομετανάστευσης προγραμματίζει να ξεκινήσει εργασίες διαμόρφωσης για να εγκαταστήσει λαθορμετανάστες από την πλατεία Βικτωρίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εντολή δόθηκε προκειμένου να μην μπορούν να εισέλθουν κρατικά οχήματα και να κάνουν τις απαραίτητες εργασίες.
Ο δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς δήλωσε πως δεν γνώριζε για την εν λόγω ενέργεια, καθώς ήταν μία μη οργανωμένη κίνηση.
Υπενθυμίζεται, ότι το στρατόπεδο Λιόση στα Άνω Λιόσια, ως έναν από τους χώρους εγκατάστασης των προσφύγων της πλατείας Βικτωρίας, υπέδειξε σε δηλώσεις του ο υπουργός λαθρομετανάστευσης Μουζάλας.
Είναι στο χέρι των κατοίκων και στον Αγώνα που θα δώσουν αν θα παραμείνουν οι περιοχές τους Ελληνικές ή θα μετατραπούν σε... Ισλαμαμπάντ!  ΠΗΓΗ

Ιδού ποια είναι η Black Rock: Αγαπημένη εταιρεία των Συριζαίων που παίρνει τα “κόκκινα” δάνεια των Ελλήνων

Άρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί
Όπως όλα δείχνουν η Black Rock Solutions αναλαμβάνει ανεξάρτητος σύμβουλος για τη διαχείριση των «κόκκινων» δανείων μετά από διαγωνισμό της Τράπεζας της Ελλάδας και σφοδρής απαίτησης των δανειστών.
Θυμίζουμε ότι η κυβέρνηση Σανέλ, επί «διαπραγμάτευσης» παρέδωσε στους «δανειστές» πρόταση που συνέθεσε ο τοκογλυφικός οργανισμός, Nomura, σχετικά με την διαχείριση των «κόκκινων δανείων». Στην πρόταση, πέραν της ουσιαστικής καταργήσεως νόμων που προστατεύουν τον δανειολήπτη, περιλαμβάνεται και η δημιουργία μίας «εταιρείας διαχείρισης κόκκινων δανείων», στην οποία το ελληνικό δημόσιο θα έχει μειοψηφικό ποσοστό.
Ποια είναι, λοιπόν, η εταιρεία που αναλαμβάνει την διαχείριση των «κόκκινων» δανείων, δηλαδή τις κατασχέσεις περιουσιών;
Η Black Rock Inc., είναι η μεγαλύτερη εταιρεία διαχείρισης κεφαλαίων στον κόσμο με πάνω από 4.770 δισεκατομμύρια σε περιουσιακά στοιχεία υπό διαχείριση. Ιδρύθηκε το 1998 από τον Ιουδαίο Laurence Fink, τον, επίσης Ιουδαίο, Robert Kapito και τους: Susan Wagner, Barbara Novick, Ben Golub, Hugh Frater, Ralph Schlosstein, και Keith Anderson, η πλειοψηφία των οποίων συμπτωματική είναι της ίδιας εθνικότητας.
Το 2013 ο δημόσιος εισαγγελέας Bill De Blasio συνέταξε έναν αρκετά ενδιαφέρον κατάλογο με τον χαρακτηριστικό τίτλο: «Dirty Dozen of New York». Ποια ήταν -είναι- η βρώμικη δωδεκάδα; Οι 12 μεγαλύτεροι εταιρικοί επενδυτές οι οποίοι υποστηρίζουν τους κατασκευαστές όπλων. Ανάμεσά τους και η Black Rock (στο νούμερο 2 με 345, 8 εκατομμύρια δολάρια επενδύσεων στην οπλική βιομηχανία).
Την ίδια χρονιά η Blackrock μεταφέρει τα δάνεια των κομμάτων στην Αγροτική με το επιχείρημα της μη επισφάλειας παρά το γεγονός ότι αυτό δεν εξυπηρετούνταν από το 2010. Λίγο αργότερα η Αγροτική χρεοκόπησε με αποτέλεσμα εκατοντάδες εκατομμύρια που είχαν δοθεί στα δάνεια των κομμάτων να «εξαφανιστούν» και να φορτωθούν στους Έλληνες πολίτες.
Πως, όμως, μία εταιρεία που περιβάλλεται με τέτοια οσμή σκανδάλου αναλαμβάνει και πάλι μία δουλειά του δημοσίου και μάλιστα επί συγκυβερνήσεως Σανέλ, η οποία υποτίθεται θα πατάξει τη διαφθορά; Η απάντηση είναι πολύ απλή:
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έχει επενδυτικό χαρτοφυλάκιο με συνολική αξία κτήσης 457.700 ευρώ και 107.000 αγγλικών λιρών (127.273 ευρώ). Στην κορυφή των προτιμήσεων του βρίσκεται η BlackRock.
Ο Γιώργος Σταθάκης έχει αγοράσει αμοιβαία κεφάλαια εσωτερικού και εξωτερικού με την αξία κτήσης τους να ανέρχεται στα 376.000 ευρώ. Στο συγκεκριμένο ποσό συμπεριλαμβάνονται 100.000 ευρώ που αφορούν σε αγορά μεριδίων των επενδυτικών προϊόντων της BlackRock και της JP Morgan.
Κοινώς, οι δύο υπουργοί του Σύριζα με το να δώσουν αυτή την ομολογουμένως μεγάλη δουλειά στην εν λόγω εταιρεία απλώς φροντίζουν για τα προσωπικά τους συμφέροντα.  ΠΗΓΗ
Οργή και κατακραυγή από τους Έλληνες του Πόντου κατά του εθνομηδενιστή Φίλη‏

Δριμεία επίθεση από τους Ποντίους κατά του νέου υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη.
Αφορμή, το άρθρο που έγραψε παλαιότερα, αμφισβητώντας τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, της Μικράς Ασίας και της Θράκης. Η Διεθνής Συνομοσπονδία Ποντίων Ελλήνων με επιστολή της εξηγεί στον Φίλη ότι «το θέμα της διεθνούς αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου και της Ανατολής είναι μείζονος σημασίας για τον απανταχού ποντιακό Ελληνισμό. Από τη δεκαετία του ΄80 δίνει αγώνες προς όλες τις κατευθύνσεις με χρονολογία – σταθμό τον Φεβρουάριο του 1994, οπότε αναγνωρίστηκε ομόφωνα από την ελληνική Βουλή. ΄Εκτοτε, ο απανταχού ποντιακός Ελληνισμός δίνει αγώνα για τη διεθνή αναγνώριση. Στον αγώνα αυτόν οι ελληνικές κυβερνήσεις δεν έχουν σταθεί στο ύψος των περιστάσεων».
«Πιστεύουμε ότι με τη έκφραση των απόψεών σας σχετικά με τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και της Ανατολής σε άρθρο σας που δημοσιεύτηκε στις 20/8/2014», υπογραμμίζει η συνομοσπονδία στην επιστολή προς τον Φίλη, «θίξατε τη μνήμη των νεκρών μας και μειώσατε τη δυναμική που αναπτύχθηκε από τον οικουμενικό ποντιακό Ελληνισμό για τη διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας. Πιστεύουμε, όμως, ότι σήμερα, ως υπεύθυνος υπουργός Παιδείας, θα επαναπροσδιορίσετε τις μη ανταποκρινόμενες στην πραγματικότητα απόψεις σας».
Επιπλέον, η συνομοσπονδία μέσω της επιστολής της εκφράζει στον Φίλη την έντονη διαμαρτυρία της «για το θέμα της αυθαίρετης αφαίρεσης από την προηγούμενη πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας του κειμένου της Ιστορίας που αναφερόταν στον ποντιακό Ελληνισμό και στη Γενοκτονία αυτού από την ύλη της Γ΄Λυκείου» και ζητά άμεσα συνάντηση μαζί του.
Εκτός από τον Φίλη, υπάρχουν κι άλλοι εθνομηδενιστές οι οποίοι αμφισβητούν έμπρακτα την γενοκτονία των Ποντίων. Από τη Ρεπούση μέχρι τα «ορφανά» του «Ιού». Αναρωτιόμαστε, τελικά, αν η περιβόητη αντιρατσιστική νομοθεσία περιλαμβάνει και την άρνηση της γενοκτονίας του Πόντου, η οποία έχει αναγνωριστεί από την Βουλή των Ελλήνων.
Όσο για εκείνους που θα μιλήσουν για την «ελευθερία της έκφρασης», ας απευθύνουν τον λόγο πρώτα απ΄όλα σ΄όλους εκείνους που ζητούν την ποινικοποίηση επί της ουσίας της Εθνικιστικής Ιδεολογίας και του πολιτικού εκφραστή της, μόνο και μόνο γιατί στέκονται ως τα μόνα σοβαρά και στιβαρά εμπόδια στα σχέδια κάποιων για την μετατροπή της Χώρας σε μια πολυπολιτισμική χοάνη.  ΠΗΓΗ


Δεν ξεμπερδέψαμε με το “παλιό”: Κυβέρνηση Σανέλ με υπουργούς πασοκονουδούλας

Η ΝΔ και ο Σύριζα επιχείρησαν να αλλάξουν το διακύβευμα των εκλογών, το οποίο προφανώς και πάλι ήταν το μνημόνιο και η λαθρομετανάστευση, επειδή έχουν την ίδια πολιτική στα φλέγοντα αυτά ζητήματα.
Από την πλευρά του Σύριζα, το διακύβευμα των εκλογών ήταν να «ξεμπερδέψουμε με το παλιό», εννοώντας ότι η ΝΔ πρεσβεύει το «παλιό» καθεστώς, ενώ ο Σύριζα πρεσβεύει την «ανανέωση». Εν τέλει ο Σύριζα με αυτό το σύνθημα κέρδισε τις εκλογές και μάλιστα με μεγάλη πλειοψηφία, γεγονός που μας οδήγησε στην ορκωμοσία της «δεύτερης φοράς αριστερά» κυβερνήσεως Σανέλ.
Η κυβέρνηση αυτή παρότι είχε υποσχεθεί «μικρό κι ευέλικτο» υπουργικό σχήμα, αποτελείται από 46 (!) υπουργούς κι υφυπουργούς, γεγονός που την καθιστά μία εκ των μεγαλύτερων κυβερνήσεων στην μεταπολιτευτική ιστορία. Ας δούμε, όμως, λίγο αυτό το ογκοδέστατο υπουργικό σχήμα για να αντιληφθούμε πόσο «νέο» είναι:
Κουρουμπλής: Εκλέχτηκε τρεις φορές βουλευτής του ΠΑΣΟΚ
Κοτζιάς: Μέχρι τη νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2009, ο Νίκος Κοτζιάς ήταν από τους πιο στενούς συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου, πρόεδρος του ΙΣΤΑΜΕ και ιδεολογικός καθοδηγητής του ΠΑΣΟΚ.
Μπόλαρης: Διατέλεσε 2 φορές υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ.
Τζάκρη: Το 2004 εξελέγη Βουλευτής Πέλλας με το ΠΑΣΟΚ και επανεξελέγη στις εκλογές του 2007, 2009 και 2012. Από τον Οκτώβριο του 2009 μέχρι και τον Ιούνιο του 2011 ήταν Υφυπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης με έδρα τη Θεσσαλονίκη στην Κυβέρνηση Γεωργίου Παπανδρέου 2009.
Σγουρίδης: Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ επί εικοσαετίας.
Σπίρτζης: Πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ
Μάρδας: Ήταν Επικεφαλής Ομάδας Εργασίας για το Εμπόριο - Παραγωγή του Τομέα Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ. To 2007 ήταν υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ στην Α΄ Θεσσαλονίκης.
Τόσκας: Ηταν ο κύριος συντάκτης του προγράμματος του ΠαΣοΚ για την Αμυνα στις εκλογές του 2009.
Πάνος Καμμένος: Βουλευτής και Υπουργός της ΝΔ επί σειρά ετών
Έλενα Κουντουρά: Βουλευτής ΝΔ από το 2004 έως το 2012
Κουίκ: Ακραιφνής νεοδημοκράτης κατά δήλωσή του.
Κοινώς, το ένα τέταρτο του υπουργικού συμβουλίου είναι άνθρωποι προερχόμενοι από την πασοκονουδούλα. Και αυτό το συμπεραίνουμε με μία πρόχειρη αναζήτηση στο διαδίκτυο και όχι μία ενδελεχή έρευνα γύρω από πρόσωπα και τεκταινόμενα. Αν προχωρούσε αυτή η έρευνα σε βάθος είναι βέβαιο ότι θα βρίσκαμε σχέσεις για τα περισσότερα από τα πρόσωπα του υπουργικού συμβουλίου.
Συνεπώς, δεν ξεμπερδέψαμε με το «παλιό». Ο Σύριζα είναι η ανασύσταση του παλιού, σάπιου ΠΑΣΟΚ. Οι Ανέλ είναι η ανασύσταση της παλιάς, ψεκασμένης ψοφοδεξιάς ΝΔ. Επίσης, πέραν των προσώπων, έχουν πλήρη σύγκλιση σε όλα τα ζητήματα της πολιτικής. Όλοι τους είναι υπερασπιστές της μνημονιακής πολιτικής, θέλουν να διαλύσουν την Ελληνική Κοινωνία και να πλημμυρίσουν τη χώρα με λαθρομετανάστες.
Διασπώνται σε πολλά υποκομματίδια για να προσφέρουν την ψευδαίσθηση της διαφορετικής επιλογής και να υφαρπάζουν την ψήφο των αφελών, ενώ στην πραγματικότητα είναι το ίδιο κόμμα και - κυρίως - το ίδιο καθεστώς. Γι' αυτό και οι Έλληνες δεν βλέπουν καμία διαφορά στην πολιτική,ασχέτως της εναλλαγής κυβερνήσεων.   Κώστας Αλεξανδράκης


Ενοχλήθηκε το ΚΚΕ για σχολικό βιβλίο της Γ΄ Λυκείου - Όχι για το όνομα της Μακεδονίας, αλλά για τον όρο “λαθρομετανάστες”!

Αντίδραση για τα γραφόμενα βιβλίου της Γ΄ Λυκείου είχαμε από το ΚΚΕ. Όσοι τυχόν ξεγελάστηκαν και θεώρησαν ότι τα «ορφανά» της ψόφιας Σοβιετικής Ένωσης ευαισθητοποιήθηκαν για το ότι τα Σκόπια αποκαλούνται «Μακεδονία», στο βιβλίο της Ιστορίας, ας αναθεωρήσουν.
Ο «πατριωτισμός» του ΚΚΕ (και) στο ζήτημα της Ελληνικότητας της Μακεδονίας έχει διαπιστωθεί πάμπολλες φορές στο παρελθόν, με τις θέσεις του για ανεξάρτητη Μακεδονία. Άλλος ήταν ο «νταλκάς» των εγχώριων μπολσεβίκων. Στην φυλλάδα - έκτρωμα του ΚΚΕ, του «Ριζοσπάστη», διαβάζουμε κάτω από τον τίτλο «Σε σχολικό βιβλίο του Λυκείου ο όρος “λαθρομετανάστης”», μεταξύ άλλων, τα εξής: «Στο βιβλίο για το μάθημα της Ιστορίας Κοινωνικών Επιστημών, που από φέτος διδάσκεται στη Γ΄ Λυκείου, αλλεπάλληλες φορές, γίνεται χρήση του όρου «λαθρομετανάστης», αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί ότι υπάρχουν άνθρωποι λαθραίοι, ενώ παράλληλα συνδέεται ευθέως ο «λαθρομετανάστης» με την αύξηση της εγκληματικότητας και την ανασφάλεια των πολιτών, εγείροντας και θέματα ρατσισμού και ξενοφοβίας.
Συγκεκριμένα, στις σελίδες 197, 200 και 201 το βιβλίο γράφει: “Η αδυναμία ένταξης των μεταναστών – και ιδιαίτερα των λαθρομεταναστών – στον κοινωνικό ιστό της χώρας υποδοχής οδηγεί στην αδυναμία προσαρμογής των μεταναστών και στην υποβάθμιση των περιοχών εγκατάστασής τους”. Σε άλλο σημείο αναφέρει πως “η εμφάνιση μορφών οργανωμένου εγκλήματος αλλά και η ραγδαία και ανεξέλεγκτη αύξηση των λαθρομεταναστών και των οικονομικών μεταναστών δημιουργούν σοβαρά προβλήματα ασφάλειας στην ελληνική κοινωνία”. Επίσης, ότι «το πρόβλημα των λαθρομεταναστών, των οικονομικών μεταναστών, των πολιτικών προσφύγων είναι στην ουσία πρόβλημα ελεγχόμενης ενσωμάτωσης ενός τουλάχιστον τμήματος αυτών στην όλη οικονομικοκοινωνική δομή, στο σύγχρονο καταμερισμό της εργασίας”. Το γεγονός έχει προκαλέσει εύλογες αντιδράσεις και σχόλιο καταγγελίας του όρου «λαθρομετανάστης», που χρησιμοποιεί το σχολικό βιβλίο, εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ».
Το να περιμένεις από τα «φυτά» της ΚΝΕ να αντιληφθούν ότι ο όρος «λαθραίος» δεν έχει να κάνει με την άρνηση τη ανθρώπινης ιδιότητας, αλλά με συγκεκριμένη παραβατική συμπεριφορά ανθρώπων είναι μάλλον άσκοπο. Εξάλλου, όπως έγραφε ένα παλαιό σύνθημα στους αθηναϊκούς τοίχους, «όταν το δάχτυλο έδειχνε το φεγγάρι, ο κνίτης κοίταζε το δάχτυλο»… Με την ίδια «λογική», ο λαθρεπιβάτης, ο λαθρέμπορος, ο λαθροκυνηγός, ο λαθραναγνώστης, παύουν να έχουν ανθρώπινη ιδιότητα.
Είναι φανερό ότι το αριστερό δεκανίκι του συστήματος, το Καπιταλιστικό Κόμμα Ελλάδος (ΚΚΕ), επιχειρεί κι αυτό να συμβάλλει με την σειρά του τόσο στην παραπληροφόρηση όσο και στην προσπάθεια απαγόρευσης (αν όχι ποινικοποίησης) της λέξης «λαθρομετανάστης», η οποία περιγράφει μια μη νόμιμη ιδιότητα ενός ανθρώπου και δεν τον μειώνει βεβαίως ως προς την φυσική του ύπαρξη. Καταλαβαίνουμε, όμως, γιατί το ΚΚΕ καίγεται τόσο πολύ για το ζήτημα αυτό.
Από την στιγμή που έχει χάσει κάθε ελπίδα προσέγγισης με τους Έλληνες Εργαζόμενους, το «τάργκετ γκρουπ» που του έχει μείνει είναι οι παράνομοι μετανάστες που έρχονται στην Πατρίδα μας. Γι΄ αυτό, άλλωστε, μισεί τόσο πολύ την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Γιατί ακριβώς αυτή κατάφερε να απεγκλωβίσει χιλιάδες τίμιους Έλληνες Εργαζόμενους από το κομματικό μαγαζάκι του Περισσού και να δείξει ότι σε αντίθεση με τις κομμουνιστικές ανοησίες οι Εργάτες έχουν Πατρίδα και είναι Υπερήφανοι γι΄ αυτό!  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Το τέλος της Εθνικής μας Οικονομίας: Στους κατσαπλιάδες επενδύουν οι εγχώριες εταιρείες

Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα η Κεντρική Τράπεζα της Αλβανίας προς την μνημονιακή πολιτική που ακολουθεί η χώρα μας τα τελευταία έτη. Σύμφωνα με την Τράπεζα της Αλβανίας στο τέλος του 2014 το σύνολο του ενεργητικού της οικονομίας ανήκει σε ξένες εταιρείες με την χώρα μας να πρωτοστατεί ως τον μεγαλύτερο επενδυτή αφήνοντας πίσω της χώρες όπως ο Καναδάς και η Ιταλία.
Συγκεκριμένα, το 26% των μετοχών, περίπου 1,1 δισ. ευρώ, ανήκουν σε ελληνικές εταιρείες και σύμφωνα με οικονομολόγους οι δείκτες αυτοί απεικονίζουν την τεράστια επίδραση της Ελλάδας στην οικονομία της Αλβανίας. Η Τράπεζα της Αλβανίας αναφέρει πως ο τομέας με τις μεγαλύτερες επενδύσεις είναι των μεταφορών και τηλεπικοινωνιών, ο οποίος απορρόφησε το 27% του συνολικού κεφαλαίου που έχει εισαχθεί από το εξωτερικό. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο χρηματοπιστωτικός τομέας με 17% και στην τρίτη θέση έρχεται η βιομηχανία εξόρυξης πετρελαίου, η οποία λαμβάνει το 15% των ξένων επενδύσεων.
Η εκ νέου δυσβάσταχτη φορολόγηση στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις με την εφαρμογή του τρίτου μνημονίου από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σπρώχνει τους Έλληνες επενδυτές προς τις ξένες αγορές και μάλιστα σε χώρες οι οποίες στο πρόσφατο παρελθόν έχουν ξεκαθαρίσει την εχθρική τους στάση απέναντι στην πατρίδα μας. Με διθυραμβικές δηλώσεις στελεχών της η κυβέρνηση Τσίπρα προμηνύει ότι δήθεν θα ξεπαγώσει την λίστα Λαγκάρντ ώστε να επιστρέψουν στα ταμεία του κράτους εκατομμύρια ευρώ και ταυτόχρονα βάζει την υπογραφή της ώστε να φεύγουν νομίμως άλλα τόσα προς τους κατσαπλιάδες των Βαλκανίων.
Οι αερολογίες μιας δήθεν ανάπτυξης από ξένους επενδυτές που θα ανακουφίσουν την ελληνική αγορά, ενώ τα εγχώρια κεφάλαια κάνουν φτερά αποσκοπούν στην μη αυτάρκεια του λαού μας και στην πλήρη απουσία μιας πραγματικά εθνικής οικονομίας.
Tέλος, οι άλλοτε κατετρεγμένοι και κακόμοιροι "πρόσφυγες" του σκανδάλου των πυραμίδων ήρθαν στην χώρα μας για ένα καλύτερο μέλλον και "ανταποδίδουν" την ευγνωμοσύνη με το να στέλνουν τα λεφτά που κερδίζουν από την Πατρίδα μας στην Αλβανία... ΠΗΓΗ
ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ: Εκδικούνται μετά θάνατον τον Πεζοναύτη Φώτη Ανδρικόπουλο που έπεσε εν ώρα καθήκοντος
Τον ανθελληνικό του χαρακτήρα και το μίσος κατά των Ενόπλων Δυνάμεων έδειξε για ακόμη μια φορά το ανάλγητο κράτος.
Αυτήν την φορά στράφηκε κατά της οικογένειας του αδικοχαμένου Φώτη Ανδρικόπουλου, του στρατιώτη από την Πάτρα που έπεσε νεκρός πριν από περίπου έναν χρόνο όταν σε άσκηση που του διέταξαν να πραγματοποιήσει εξερράγη όλμος.
Όχι μόνο η πολιτεία και το αρμόδιο Υπουργείο δεν βοηθούν την οικογένεια του στρατιώτη που έπεσε εν ώρα καθήκοντος, όπως άλλωστε είχαν υποσχεθεί οι εκάστοτε Υπουργοί Εθνικής Άμυνας, αλλά πλέον είναι κλειστές και οι πόρτες του Υπουργού για ακρόαση του πατέρα.
Ο πατέρας του Φώτη Ανδρικόπουλου δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό: «Παρότι έχουμε ενοχλήσει επανειλημμένως τον κ. Καμμένο, δεν μας δέχεται στο γραφείο του, με τη γραμματέα του να μας λέει πως προηγούνται 600 ανεκτέλεστα ραντεβού». «Μας παρέπεμψαν μάλιστα στο γραφείο του τότε αναπληρωτή Υπουργού, του κ. Ήσυχου, ο οποίος δεν ήξερε καν την υπόθεση», συμπλήρωσε ο κ. Ανδρικόπουλος.
Είναι χαρακτηριστικό πως ούτε η ΕΔΕ δεν έχει δημοσιοποιηθεί ακόμη, όπως είχε υποσχεθεί η στρατιωτική και η πολιτική ηγεσία, στην οικογένεια του αδικοχαμένου στρατιώτη, ενώ το ρατσιστικό κατά των Ελλήνων κράτος τους έκοψε και την πολυτεκνική σύνταξη!
Έτσι συμπεριφέρεται το ανθελληνικό κράτος στους ήρωες των Ενόπλων Δυνάμεων.  ΠΗΓΗ

ΜΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΗΝ ΡΟΥΦΙΑΝΑ ΤΗΣ ΣΤΑΖΙ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ ΑΡΧΙΛΟΓΟΚΡΙΤΡΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΣΤΟ FACEBOOK!
Ενώ η Γερμανία περιμένει φέτος 1 εκατομμύριο λαθρομετανάστες –για να έχει φτηνά εργατικά χέρια το γερμανικό κεφάλαιο και να κονομάει- και σύμφωνα με την δημοσκόπηση «Deutschalndtrend» του πρώτου καναλιού της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ARD, το 51% των Γερμανών αισθάνεται φόβο από το γεγονός ότι η χώρα δέχεται μεγάλο αριθμό προσφύγων, προκύπτει το πρόβλημα των «μη πολιτικώς ορθών» σχολίων των πολιτών στους λογαριασμούς τους στο Facebook.

Έτσι, ο υπουργός Δικαιοσύνης της φράου Μέρκελ, Heiko Maas, έστειλε ανοικτή επιστολή στο Facebookζητώντας να αναλάβει την διαγραφή «ξενοφοβικού» υλικού.

Το Facebook με τη σειρά του, έστειλε μια αντιπροσωπεία στον Υπουργό, προκειμένου να «κανονιστεί» το ζήτημα της λογοκρισίας. Ο υπουργός τους παρουσίασε ένα σχέδιο, σύμφωνα με το οποίο μια «ειδική ομάδα εργασίας» θα κάνει τη λογοκρισία στο Facebook διαγράφοντας τα «ακατάλληλα» σχόλια.

Τα μέλη της ειδικής ομάδας των λογοκριτών θα διοριστούν από την κυβέρνηση, ενώ θα εκπροσωπείται και η αριστερίστικη συμμορία “Δίκτυο ενάντια στους Ναζί” (“Netz gegen Nazis”).

Επικεφαλής της ομάδας των λογοκριτών θα είναι η Ανέττα Καχάνε (φυσικά εβραϊκής καταγωγής), η οποία δηλώνει κυνικά «επαγγελματίας αντιρατσίστρια». Στον διορισμό της ως αρχιλογοκρίτρια, εκτιμήθηκε προφανώς και η προϋπηρεσία της ως αρχιρουφιάνα της Στάζι.

Ιδού η αναγκαιότητα των κομμουνιστών στο σάπιο σύστημα: να κάνουν τη βρωμοδουλειά, που ξέρουν καλά από το παρελθόν!  ΠΗΓΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 9117451294495571863

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item