Widgets

ΒΙΝΤΕΟ: Το ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ τα ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ και οι ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ του! ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΠΑΡΕΑΚΙ - Ο ΝεοΈλληνας πάλι έφαγε την ΦΟΛΑ!


Λεβέντης, το δεκανίκι του πολιτικού κατεστημένου: «Στηρίζω Σύριζα και ΝΔ - ΟΧΙ στην Χρυσή Αυγή!»

Από πολύ νωρίς έδωσε δείγματα γραφής ο αγαπημένος των μέσων εξαπάτησης, Β. Λεβέντης, διακηρύσσοντας μετά πάθους μεν αναίσχυντα δε, οτι θα στηρίξει οποιονδήποτε υποψήφιο προτείνουν Σύριζα και ΝΔ για τις θέσεις του Προέδρου και των αντιπροέδρων της Βουλής!

Για να φανεί μάλιστα ακόμη πιο συνεπής υπηρέτης των συμφερόντων της ολιγαρχίας του πλούτου, δεν παρέλειψε να τονίσει ότι τους μόνους υποψηφίους που θα καταψηφίσει θα είναι εκείνοι της Χρυσής Αυγής.

Η τοποθέτηση Λεβέντη αποτελεί σήμα προς το πολιτικό κατεστημένο πως μπορούν να στηρίζονται σ' εκείνο και στο κομματίδιό του, για την υλοποίηση των αντεθνικών τους σχεδίων. Αποτελεί όμως και σήμα προς τους ψηφοφόρους του, το οποίο συνοψίζεται στο εξής: Εις υγείαν των κορόιδων, αυτών που εξαπατήθηκαν και στήριξαν το δεκανίκι των μνημονιακών του Σύριζα και της ΝΔ.  ΠΗΓΗ

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο Φλαμπουράρης δίνει υπουργείo στο Λεβέντη Πανέτοιμος ο Σύριζα για συγκυβέρνηση δελφινάριο!

Κάποιοι δεν πίστευαν ότι το σύστημα έβαλε τον Λεβέντη στην Βουλή ως μνημονιακό δεκανίκι του ΤσίπραΤώρα θα πιστέψουν ακόμα και τα ζώα, όπως έλεγε ο γραφικός τηλεπρόεδρος του καναλιού 67.
Ο φωτογραφικός φακός αποκάλυψε τον ρόλο του μνημονιακού Λεβέντη στην νέα Βουλή και η εν λόγω φωτογραφία είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Ο απρόσεχτος Αλέκος Φλαμπουράρης άφησε να φανούν οι σημειώσεις του, οι οποίες είναι αποκαλυπτικές για το τι έργο θα επιτελέσει ο... αντισυστημικός Λεβέντης στην νεομνημονιακή κυβέρνηση Σύριζα.
Οι πρώτες φράσεις αποκαλύπτουν το σχέδιο: "ΛΕΒΕΝΤΗΣ - στην πορεία, όχι τώρα". Στην πορεία της νεομνημονιακής διακυβέρνησης λοιπόν, όταν "σφίξουν" τα πράγματα ο Λεβέντης και η κοινοβουλευτική του ομάδα (που δεν θα αλλάξει όπως είχε υποσχεθεί προεκλογικά...) θα κληθούν και θα δώσουν μνημονιακή χείρα βοηθείας στα ανδρείκελα της Μέρκελ.  ΠΗΓΗ
Ο χρόνος και οι πολιτικές εξελίξεις για ακόμη μια φορά θα μας δικαιώσουν!
Παρακολουθήστε οπωσδήποτε το παρακάτω αποκαλυπτικό βίντεο:

Καραμπινάτη μεθόδευση: 59 ψήφοι υπέρ και 49(!!!) άκυρα για να κλέψουν την θέση του Ε’ αντιπροέδρου από την Χρυσή Αυγή 

Το προεδρείο της βουλής "απεφάνθη" ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ιωάννης Αϊβατίδης δεν εκλέγεται Ε’ αντιπρόεδρος της βουλής για 16 ψήφους! Την ίδια ώρα 49 ψήφοι μας θεωρήθηκαν άκυροι!
Μιλάμε για καραμπινάτη μεθόδευση με σκοπό να αποκλειστεί η Χρυσή Αυγή από το προεδρείο της βουλής, στην οποία συνέπραξαν όλα τα αντισυνταγματικά κόμματα, παρ’ ότι σημαντικός αριθμός βουλευτών τους ψήφισαν υπέρ της τήρησης του Συντάγματος. Επιτόπου και χωρίς χρονοτριβή ο συναγωνιστής Αϊβατίδης και το νομικό τμήμα της Χρυσής Αυγής κατέθεσαν χειρόγραφη ένσταση για την επανεξέταση του αποτελέσματος. ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ! Η ΜΕΡΚΕΡ ΣΤHΡIΖΕΙ και «ΨΗΦΙΖΕΙ» τον Mr.TSIPRA! (Σε Διατεταγμένη υπηρεσία ο Mr.Alexis)

Oι μνημονιακοί πασόκοι, νεοδημοκράτες, ποταμίσιοι θα παραστήσουν τους “αντιμνημονιακούς” για τα ψηφαλάκια!

Από Δευτέρα θα ξεκινήσουν οι εργασίες της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου, η οποία αναμένεται να είναι εξαιρετικά θερμή, εξαιτίας της σωρείας των μνημονιακών μέτρων, τα οποία θα περάσουν μέσα στον Οκτώβριο.
Βεβαίως, όλα αυτά τα μέτρα δεν είναι κάτι νέο, αφού είχαν ψηφιστεί επί της αρχής από ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ – ΠΟΤΑΜΙ και ΑΝΕΛ, στα πλαίσια της ψήφισης του τρίτου αριστερού μνημονίου. Θα περίμενε κανείς, ως ελάχιστη πράξη συνέπειας, αυτά τα ίδια κόμματα να ψηφίσουν τα μέτρα που περιείχε το μνημόνιο, που ενέκριναν.
Ενδιαμέσως, όμως, είχαμε εκλογές και από ότι φάνηκε όλα τα μνημονιακά κόμματα υπέστησαν σοβαρότατες απώλειες από την ψήφιση του μνημονίου. Έτσι παρότι μνημονιακοί, οι πολιτικοί απατεώνες πραγματοποιούν όψιμη αντιμνημονιακή στροφή στην προσπάθεια προσέλκυσης αφελών ψηφοφόρων.
Το Πασόκ λέει ότι θα πρέπει να υπάρξει «επαναδιαπραγμάτευση» κάποιων όρων του μνημονίου, το οποίο ψήφισε. Η ΝΔ από την πλευρά της λέει ότι «θα αντισταθεί» στο μνημόνιο που η ίδια ψήφισε, ενώ το Ποτάμι λέει ότι «δεν θα ψηφίσει κανένα νέο φόρο», από αυτούς που το ίδιο ενέκρινε μόλις πριν 2 μήνες.
Βεβαίως δεν είναι αληθινό το ενδιαφέρον τους, ούτε αυθεντική η μαχητικότητά τους. Απλώς είδαν από τις εκλογές ότι το «ΝΑΙ» σε όλα τους κοστίζει πολιτικά και έτσι θα αφήσουν τον Σύριζα και τους Ανέλ να πάρουν μόνοι τους όλο το πολιτικό κόστος, την ίδια ώρα που οι μνημονιακές δυνάμεις θα παριστάνουν τους αντιμνημονιακούς.
Αυτή η καταφανής κοροϊδία στο πρόσωπο του Ελληνικού Λαού αποτελεί άλλον ένα λόγο στήριξης της Χρυσής Αυγής, της μόνης πολιτικής δύναμης που με συνέπεια εμμένει στις θέσεις της, ασχέτως πολιτικού κόστους. Της μόνης πολιτικής δύναμης που δεν θεωρεί τους Έλληνες πρόβατα για να προσπαθεί να τους κοροϊδέψει. Της μόνης πολιτικής δύναμης που δίνει Αγώνα για Πατρίδα – Πίστη και Ελευθερία.   ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  41 χρόνια Νέα Δημοκρατία, 41 χρόνια προδοσίας


ΟΗΕ: Μέχρι τέλος του έτους 550 χιλιάδες λαθρομετανάστες θα έχουν προτιμήσει την Ελλάδα - Άλλοι τόσοι θα έρθουν το 2016

Σε πείσμα του σταλινικού κομισαρίου Δριτσώφ και των εγκαθέτων του, που κρύβουν επιμελώς τα στοιχεία για τον αριθμό των λαθρομεταναστών που… προτιμούν καθημερινά την Ελλάδα, η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR), έδωσε νέα αναλυτικά στοιχεία.
Σύμφωνα, λοιπόν, με τον εκπρόσωπο του παραπάνω οργανισμού, Εντριάν Έντουαρντς, 168.000 «πρόσφυγες» (με ή χωρίς εισαγωγικά…) διέπλευσαν την Μεσόγειο τον Σεπτέμβριο. Μ’ αυτούς, ο συνολικός αριθμός των «προσφύγων» που πραγματοποίησαν το πέρασμα στη «Γη της Επαγγελίας» από τις αρχές του έτους ανέρχεται σε 520.000. Η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων, προτίμησε την πάντα… φιλόξενη μνημονιακή Μπανανία Τσιπροκαμμενιστάν (πρώην –και εξίσου… φιλόξενη Μπανανία Σαμαροβενιζελιστάν)!
Μάλιστα, όπως παρατήρησε ο εκπρόσωπος, ο αριθμός των «προσφύγων» που φθάνουν στις ελληνικές ακτές μειώθηκε αυτή την εβδομάδα εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών, αλλά η εισροή θα αυξηθεί εκ νέου όταν θα βελτιωθεί ο καιρός.
Τέλος, σύμφωνα με εκτίμηση του εκπροσώπου του ΟΗΕ, μέχρι το τέλος του χρόνου, ο αριθμός των «προσφύγων» που θα εισέλθουν επί ευρωπαϊκού εδάφους, θα φτάσει τις 700.000! Άρα, αναλογικά οι 400.000 που μέχρι σήμερα έχουν… προτιμήσει την Ελλάδα, θα γίνουν 550.000 (και βάλε…), ενώ αναμένονται άλλοι τόσοι του χρόνου!
Συνολικά, λοιπόν, στα τέλη του 2016, η μνημονιακή Μπανανία Τσιπροκαμμενιστάν θα έχει 1.100.000 «πρόσφυγες» νέας εσοδείας. Δεν είναι  θαύμα;  ΠΗΓΗ
(ΥΓ): Χρυσή Αυγή, για να μείνει η Ελλάδα μας ελληνική!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ !!! => Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ η Μόνη ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ εναντίων των ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ, των ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ και των ΠΡΟΔΟΤΩΝ!


Επίτροπος Οικονομικών Ε.Ε.: Μετά τα προαπαιτούμενα του Μνημονίου, έρχονται ΚΙ ΑΛΛΑ μέτρα!!!!

Στην περίοδο της «σκληρής διαπραγμάτευσης» ο Πιέρ Μοσκοβισί ήταν από τους θεωρητικούς «φίλους» της «πρώτης φοράς αριστερά» κυβέρνησης Σανέλ. Ήταν δηλαδή από αυτούς που βοήθησαν να υπογραφεί το τρίτο απεχθές μνημόνιο, μαζί με τους αμερικανούς.
Ο «φίλος» Μοσκοβισί έδωσε, λοιπόν, συνέντευξη στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και μέσως αυτής έστειλε ένα μήνυμα προς τον Τσακαλώτο. Ένα μήνυμα που, όπως σημειώνει, θα του το δώσει και ιδιοχείρως την Δευτέρα στο Eurogroup. Ιδού το μήνυμα:
«Χρειαζόμαστε νέα μέτρα μετά την ψήφιση των προαπαιτούμενων, που θα εμπεριέχουν επιπλέον βήματα σταθεροποίησης των δημοσίων χρηματοοικονομικών. Οι μεταρρυθμίσεις πρέπει να προχωρήσουν όλες χωρίς απώλεια χρόνου και ιδεολογικές αναστολές»
Κοινώς, αυτό που λέει ο Μοσκοβισί είναι ότι αμέσως μετά τα σκληρά μέτρα του τρίτου αριστερού μνημονίου θα έρθουν ΚΙ ΑΛΛΑ μέτρα, ακόμα πιο σκληρά. Φυσικά, αυτό δεν είναι κάτι νέο αφού όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές, η κάθε δόση που θα αποδεσμεύουν οι διεθνείς τοκογλύφοι θα συνοδεύεται και από ένα πακέτο νέων μέτρων, όπως παραδοσιακά γίνεται. Απλώς, η δήλωση Μοσκοβισί αποτελεί διάψευση του προεκλογικού λόγου του Τσίπρα, ο οποίος έλεγε ότι με τη νέα συμφωνία διασφάλισε ότι δεν θα έχουμε νέα μέτρα κάθε πέντε μήνες.
Γι’ αυτό ξαναλέμε ότι έρχεται βαρύς μνημονιακός χειμώνας, στον οποίο μόνο η Χρυσή Αυγή αποτελεί απάγκιο και προμαχώνα αντίστασης.  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΣΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΤΑΣΙΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

Ορίστε τι αλίευσε ψηφολέκτης κατά τη σημερινή ψηφοφορία για τους αντιπροέδρους της βουλής. Κάποιος βουλευτής κάτω από το όνομα της Τασίας Χριστοδουλοπούλου έγραψε «ΒΟΗΘΕΙΑ Η ΜΟΥΜΙΑ»και έριξε το ψηφοδέλτιο στην κάλπη. Να χαρώ εγώ κοινοβουλευτικά ήθη…  πηγή
ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΟΥ ΞΥΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ. ΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΘΗΤΕΙΑ ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ Ο ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ!!!

Και μετά μιλάει για “κάθαρση” ο Αλέξης Τσίπρας. Έτσι θα πάμε μπροστά;
Στις 3 Σεπτεμβρίου ο παραιτηθείς γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κορωνάκης, παρουσιάστηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων στον Αυλώνα για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία. Σήμερα, έναν μήνα μετά, ετοιμάζεται να πάρει απολυτήριο!

Όπως αναφέρει εφημερίδα το απολυτήριο του κ. Κορωνάκη παίρνει σιγά – σιγά τον δρόμο προς τη συμπλήρωση, καθώς το αργότερο σε δύο – τρεις εβδομάδες ο ίδιος επιστρέφει ως πολίτης στην καθημερινότητα.

Η θητεία για τους ανθρώπους που έχουν περάσει ένα όριο ηλικίας (40 είναι ο Τάσος Κορωνάκης) είναι η απολύτως υποχρεωτική και περιορίζεται σε δύο μήνες. Ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ όμως έκανε θητεία… fast track κι ετοιμάζεται να δραστηριοποιηθεί στο κόμμα εν όψει του συνεδρίου.  ΠΗΓΗ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΥΡΙΖΑ 6155020879528480651

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item