Widgets

ΑΙΣΧΡΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ από τα ΠΑΡΤΑΛΙΑ του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!


Τσίπρας: Υπηρέτησε στο ναυτικό με "βύσμα" τον Τσοχατζόπουλο και χτύπησε αναβολή για να κατέβει στις εκλογές. Στη φώτο φέρει εντελώς παράτυπα τζάκετ πιλότου C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας.

Καμμένος: Υπηρέτησε στην πιο βυσματική Μονάδα της Αεροπορίας, δίπλα στην πολυτελή κατοικία του στο Καβούρι Αττικής. Στην φώτο φέρει εντελώς παράτυπα τζάκετ παραλλαγής Αξιωματικού του Στρατού Ξηράς.

Ο απόλυτος διασυρμός των Ενόπλων Δυνάμεων από τα παρτάλια του μνημονίου.Τσίπρας και Καμμένος «λούφαραν» την θητεία τους με βύσμα στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ και τολμούν σήμερα να φορούν την τιμημένη Στολή του Έλληνα Στρατιώτη για να κάνουν ένα ακόμα επικοινωνιακό σόου, διασύροντας τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας.


Προκαλεί άφθονο γέλωτα η εικόνα του υπέρβαρου Καμμένου και του πλαδαρού Τσίπρα μπροστά σε πιατέλες με «χάμπουργκερ» την ώρα που εξελίσσεται η σημαντικότερη Διακλαδική Άσκηση του ΓΕΕΘΑ. Εκτός από γελοίες, οι πράξεις αυτές είναι και παράνομες, καθώς κανείς δεν έχει το δικαίωμα να φέρει στρατιωτική στολή αν δεν υπηρετεί στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Η παραποίηση της στολής συνιστά ποινικό αδίκημα, αλλά και σοβαρότατο ηθικό παράπτωμα και προσβολή των Στρατευμένων Ηρώων της Ελλάδος.

Αυτό το μείζον ζήτημα, της προσβολής της Στρατιωτικής Στολής από τους ίδιους λουφαδόρους πολιτικάντηδες, είχαμε καταγγείλει πρόσφατα με άρθρο μας που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Χρυσή Αυγή:

Η ΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ
Η τρίχρωμη στολή παραλλαγής του Ελληνικού Στρατού δεν είναι ούτε φόρμα, ούτε τζάκετ, ούτε αμπέχονο, ούτε κάλυμμα για οικοδομικές εργασίες. Είναι ΣΤΟΛΗ με βάση τον Στρατιωτικό Κανονισμό, την Νομοθεσία και κυρίως τις ηθικές αξίες που συνδέονται άρρηκτα με την Πολεμική Ιστορία του Ελληνικού Έθνους. Λίγες Στρατιωτικές Μονάδες είχαν την Τιμή να λάβουν μέρος σε πολεμικές επιχειρήσεις με την σύγχρονη ελληνική στολή παραλλαγής: ....>>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ= > ΕΔΩ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => ΝA ΞΗΛΩΘΟΥΝ ΤΩΡΑ! Όλοι οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ! - Οι ΕΛΛΗΝΕΣ του Μαρτυρικού ΠΟΝΤΟΥ, απαιτούν την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του Ν.ΦΙΛΗ

Ντάισελμπλουμ τελειώνει τις ελπίδες των συριζαίων: Σε 15 χρόνια η συζήτηση για το χρέος

Η υπογραφή του τρίτου αριστερού μνημονίου έφερε σε εξόχως δύσκολη θέση τους συριζαίους, οι οποίοι εκείνοι την περίοδο είδαν να γκρεμίζεται ο «σοσιαλιστικός παράδεισος» που είχαν στο μυαλό τους. Για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν ψυχολογικά στην μετατροπή τους σε μνημονιακή νουδούλα, επινόησαν το μύθο της συζητήσεως για το χρέος.
Αυτός ο μύθος αποτέλεσε και το κεντρικό προεκλογικό τους όπλο, αφού την συζήτηση για «αναδιάρθρωση» του χρέους, την μετέφραζαν στους αφελείς που τους ψήφισαν συζήτηση για τη «διαγραφή» του χρέους, προκειμένου να υφαρπάξουν την ψήφο τους. Τελικά, όπως εύκολα να προβλέψει ο οποίοσδήποτε πολιτικά σκεπτόμενος, μία τέτοια συζήτηση δεν πρόκειται να γίνει ποτέ.
Ντάισελμπλουμ τελειώνει τις ελπίδες των συριζαίων: Σε 15 χρόνια η συζήτηση για το χρέος
Συγκεκριμένα ο Ντάισελμπλουμ, μιλώντας στο Reuters, είπε: «Θα εξετάσουμε αν υπάρχουν "κορυφές" στις χρηματοδοτικές ανάγκες της χώρας τα επόμενα 30 χρόνια. Η ανάλυση του ESM έχει δείξει ότι τα πρώτα χρηματοδοτικά εμπόδια μπορεί να καταγραφούν σε 15 χρόνια. Οπότε αν αυτά είναι τα δεδομένα θα ήταν παράξενο να προσπαθήσουμε να τα λύσουμε από τώρα - είναι πολύ μακριά»
Κοινώς, η Ελλάδα έχει ένα χρέος μη βιώσιμο, του οποίου η αναδιάρθρωση θα συζητηθεί σε 15 χρόνια, όταν πλέον δεν θα υπάρχει δυνατότητα αποπληρωμής του. Ο λόγος είναι ότι η Ελλάδα θα πρέπει να διατηρηθεί σε οικονομικό κώμα, προκειμένου να γίνει πιο εύκολα η υφαρπαγή του ορυκτού της πλούτου. Αν υπήρχε διευθέτηση του ζητήματος και η Ελλάδα κινούταν σε τροχιά ανάπτυξης τότε οι Έλληνες ουδέποτε θα αποδεχόντουσαν το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας έναντι πινακίου φακής και την ραγδαία φτωχοποίησή τους. ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!! => Mr.Tsipras για Λαθρομετανάστες: «Η ΕΛΛΑΔΑ θα γίνει ΕΛΑΔΙΣΤΑΝ των ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ»

Αγαστή συνεργασία κυβέρνησης και δουλέμπορων: Ούτε μία βάρκα με λαθρομετανάστες δεν έφτασε στη Λέσβο κατά την διάρκεια της επίσκεψης Τσίπρα
Αγαστή συνεργασία κυβέρνησης και δουλέμπορων: Ούτε μία βάρκα με λαθρομετανάστες δεν έφτασε στη Λέσβο κατά την διάρκεια της επίσκεψης Τσίπρα

Είχαμε δει την σπουδή που επέδειξε η κρατική μηχανή να αδειάσει τη Λέσβο, προκειμένου να την επισκεφτεί ο πρωθυπουργός μαζί με τον Αυστριακό καγκελάριο και ευρωπαίους αξιωματούχους. Αυτό που δεν γνωρίζαμε ως τώρα ήταν ότι ανάλογη ήταν η σπουδή των τούρκων, προκειμένου να διευκολύνουν τον Τσίπρα να βγάλει καλή εικόνα προς το εξωτερικό.
Όπως, λοιπόν, είπε ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.: «Οι Τούρκοι φρόντισαν ώστε στη διάρκεια της πεντάωρης επίσκεψης του αυστριακού καγκελάριου Βέρνερ Φάινμαν, παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στη Μυτιλήνη να μη φθάσει ούτε μία βάρκα με μετανάστες. Έτσι ώστε να μη δοθεί μια ζοφερή εικόνα αθρόας μετακίνησης μεταναστών και υπάρξει επίρριψη ευθυνών στην Τουρκία. Μας ανέφεραν ότι εμείς κρύψαμε τους μετανάστες στη Λέσβο στην διάρκεια της επίσκεψης, όμως ουσιαστικά αυτοί που το έκαναν ήταν οι Τούρκοι»
Κοινώς, πέραν των 7000 λαθρομεταναστών που έφυγαν από τη Λέσβο, υπήρξε και μία αβρότητα των τούρκων να μην στείλουν τους συνήθεις 5 – 6 χιλιάδες λαθρομετανάστες ημερισίως. Αυτό ενδεικνύει ότι πιθανόν υπήρχε πρότερη συνεννόηση μεταξύ ελληνικής και τουρκικής κυβερνήσεως, έτσι ώστε να μην υπάρξει ζήτημα τη συγκεκριμένη μέρα. Επίσης, όπως αναφέρει και ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, αποδεικνύει τη σχέση των δουλέμπορων με το τουρκικό παρακράτος.  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => Με το ζόρι ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΟΥΝ την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! Με «ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ» μας ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΤΕΜΕΝΟΣ στον ΒΟΤΑΝΙΚΟ!


Υπουργείο ΠΡΟΠΟτζήδων: “Ταυτοποιήθηκε” ο αστυνομικός, ασύλληπτος ο λαθρομετανάστης που επιτέθηκε σε περιπολικό


Μέσα σε χρόνο-ρεκόρ «κατάφερε» το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ να «ταυτοποιήσει» -όπως ανακοίνωσε με μεγάλη υπερηφάνεια στα ΜΜΕ, λες και ανακάλυψε το… αυγό του Κολόμβου- τον αστυνομικό που έριξε μια κλωτσιά σ’ έναν λαθρομετανάστη. Σπουδαίο «κατόρθωμα»! Μπράβο και ζήτω στον φωστήρα που έκανε μια τέτοια ανακάλυψη! Τώρα πια θα κοιμόμαστε ήσυχοι…


Βεβαίως, οι πολιτικοί υπεύθυνοι του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ (προερχόμενοι ΟΛΟΙ από το χώρο του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ…) απαξίωσαν να ασχοληθούν με τις συνθήκες του επεισοδίου (μια διμοιρία αποτελούμενη από 10-15 αστυνομικούς βρισκόταν εγκλωβισμένη ανάμεσα σε ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ λαθρομετανάστες, αλλά η επίμαχη φωτογραφία είναι τραβηγμένη κατά τέτοιον τρόπο ώστε να μη φαίνονται οι εκατοντάδες που ήταν γύρω-γύρω) και τώρα που βρήκαν τον «αποδιοπομπαίο τράγο» θα του δώσουν να καταλάβει, για να ικανοποιήσουν τους έμμισθους της αμερικανικής πρεσβείας, «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυους». 
Από την άλλη, δεν είδαμε αυτά τα «τσακάλια» της αστυνομίας που «ταυτοποίησαν» τον αστυνομικό, να ασχοληθούν με την ταυτοποίηση και τη σύλληψη λαθρομετανάστη στην Κω, που πετούσε μπουκάλια σε όχημα της Ασφάλειας. Πράξη που αν γινόταν στην χώρα από την οποία προέρχεται ο λαθρομετανάστης, το λιγότερο θα του ’κοβαν το χέρι που πέταξε τα μπουκάλια. Αν δε, την πράξη την έκανε ξένος και μάλιστα παράνομος, δεν θα ξανάβλεπε ήλιου φως!
Αλλά, όπως φαίνεται, στην μνημονιακή Μπανανία Τσιπροκαμμενιστάν, οι λαθρομετανάστες έχουν πλήρη ασυλία! Μόνο οι αστυνομικοί που προσπαθούν να επιβάλλουν την τάξη διώκονται!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-upourgeio-pro-po-kunhgaei-tous-astunomikous-pou-epiballoun-thn-tajh-alla#ixzz3o69gVFzR

ΣΚΑΝΔΑΛΟ δωροδοκίας ψηφοφόρων; Ψηφοδέλτιο της ΝΔ μαζί με 50ευρω ανακάλυψαν οι ελεγκτές της Χρυσής Αυγής στα Ιωάννινα

Σε εκλογικό τμήμα του δήμου Ιωαννιτών της περιφέρειας Ηπείρου κατά την διεξαγωγή επανακαταμέτρησης οι εκπρόσωποι του Λαϊκού Συνδέσμου ανακάλυψαν ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας με... "ενσωματωμένο" χαρτονόμισμα των 50 ευρώ.
Οι βρώμικες μεθοδεύσεις του σαθρού πολιτικού κατεστημένου αποκαλύπτονται καθημερινά κατά την επανακαταμέτρηση που διεξάγουν οι Συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής σε όλα τα εκλογικά τμήματα της επικρατείας.
Η νοθεία όζει από χιλιόμετρα μακριά, ενώ και τα αποτυπώματα της μεθόδευσης είναι καταφανή. Το κόμμα λαμβάνει καθημερινά αναφορές για εκτεταμένη ακύρωση ψηφοδελτίων του Λαϊκού Συνδέσμου και σωρεία παρατυπιών.
Εντύπωση όμως προκαλεί η σημερινή αναφορά από έλεγχο σε εκλογικό τμήμα του Δήμου Ιωαννιτών από την Περιφέρεια Ηπείρου. Όπως μας καταγγέλθηκε, σε έλεγχο στα άκυρα ανακαλύφθηκε ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο οποίο ήταν "ενσωματωμένο" χαρτονόμισμα των 50 ευρώ.
Καθίσταται σαφές ότι οι βρώμικες μεθοδεύσεις των αποκομμάτων του μνημονιακού τόξου "ζουν και βασιλεύουν". Από την στιγμή που οι Έλληνες πολίτες τους έχουν γυρίσει μαζικά την πλάτη, επιχειρούν με δωροδοκίες να υφαρπάξουν την ψήφο του λαού.
Τα εν λόγω αποκόμματα είναι καταδικασμένα να πεταχτούν στον κάλαθο των αχρήστων και να ακυρωθούν στην πράξη!
Να σημειώσουμε ότι οι Συναγωνιστές ζήτησαν από τους αρμόδιους δικαστικούς υπαλλήλους να αποδοθεί το χρηματικό πόσο της δωροδοκίας σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της περιοχής.  ΠΗΓΗ


ΟΞΩ ΦΤΩΧΕΙΑ! 5.000 ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 2.800 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ! 
imeteri
Την ίδια ώρα που οι μνημονιακοί κυβερνήτες –χτεσινοί και σημερινοί- μας μιλάνε για το «μονόδρομο» του Μνημονίου και της λιτότητας και η πλειοψηφία των Ελλήνων βρίσκεται κάτω από τα όρια της φτώχειας (ενώ δεν είναι λίγοι κι αυτοί που ζουν υπό συνθήκες απόλυτης ένδειας, με κομμένο ρεύμα κ.λπ.), αποκαλύπτεται ότι 5.000 δημόσιοι υπάλληλοι Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.) εξακολουθούν να παίρνουν 2.800 ευρώ καθαρά στην τσέπη!!!

Οι δημόσιοι αυτοί υπάλληλοι, είχαν συνδέσει τις μισθολογικές τους απολαβές με αυτές των γενικών γραμματέων των υπουργείων, κι έτσι είχαν τις ίδιες απολαβές.

Ερώτημα: γνώριζε τι γινόταν το μνημονιακό «κράτος», που υποτίθεται ότι βγάζει «κι από τη μύγα ξύγκι» κι ετοιμάζεται να κάνει «περικοπές» ακόμα και στις κατώτατες συντάξεις, για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των «δανειστών» μας;

«Σύμφωνα με πληροφορίες, το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους είχε γνώση του φαινομένου, όμως αγνοούσε την έκτασή του». Αυτή είναι η απάντηση στο ερώτημα, σύμφωνα με τα καθεστωτικά ΜΜΕ!

Τα οποία καθεστωτικά ΜΜΕ, αναφέρουν επίσης ότι: «Η διόρθωση αυτής της κατάστασης θα περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο για τις μειώσεις των μισθών υπουργών και βουλευτών, το οποίο αναμένεται να κατατεθεί τον επόμενο μήνα στη Βουλή…».

Δηλαδή, ότι έγινε, έγινε, όσα πήραν, πήραν και δεν τρέχει τίποτα! Από τον άλλο μήνα θα… διορθωθεί η κατάσταση, αλλά δε θα υποχρεωθούν όλοι αυτοί να επιστρέψουν στα δημόσια ταμεία αυτά που δεν έπρεπε να παίρνουν! Γιατί άραγε; Πολύ απλά, γιατί είναι οι ευνοούμενοι του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος!  ΠΗΓΗ

(ΥΓ) 1: Και πόσοι άλλοι ακόμα –ευνοούμενοι του καθεστώτος, φυσικά-εξακολουθούν να αρμέγουν τα κρατικά ταμεία, αλλά δεν έχουν ακόμα αποκαλυφθεί;

(ΥΓ) 2: Απορείτε ακόμα πως τα μνημονιακά κόμματα πήραν τόσο μεγάλα ποσοστά στις εκλογές;

Συνυπεύθυνη η ψοφοδεξιά με τον Σύριζα για το νέο Μνημόνιο - Αδίκως διαμαρτύρεται...

Στη Χώρα των λωτοφάγων θεωρεί ότι βρίσκεται ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Λες και δεν έβαλε κι αυτός την υπογραφή του στο νέο Μνημόνιο στις 14 Αυγούστου, βγαίνει τώρα και διαμαρτύρεται κατηγορώντας τον Αλέξη Τσίπρα ότι έχει αποκρύψει από τον Ελληνικό Λαό πρόσθετα μέτρα, τα οποία συνοδεύουν το Μνημόνιο και διεμήνυσε προς το Μαξίμου να μη διανοηθεί να φέρει νέα μέτρα στο Κοινοβούλιο.
Ο Μεϊμαράκης στη δήλωσή του τόνισε: «Πριν από λίγες ημέρες ο κ.Τσίπρας, που είχε επισκεφθεί την Αμερική, μας έλεγε ότι βρήκε ευήκοα ώτα και ο κ.Σταθάκης είχε επισκεφθεί το ΔΝΤ. Τώρα το ΔΝΤ μας στέλνει εγκύκλιο για να ληφθούν νέα μέτρα πάνω από 1 δις. ευρώ. Αυτές, φαίνεται, είναι οι «ουρές» που του έλεγα χθες και επιβεβαιωθήκαμε σήμερα. Να μη διανοηθούν να φέρουν επιπλέον μέτρα στη Βουλή και ταυτόχρονα, επειδή ακούω ότι το νομοσχέδιο που θα έρθει θα έχει ένα άρθρο, να του πω ότι η δημοκρατική λειτουργία της Βουλής με αυτόν τον τρόπο δεν επιβεβαιώνεται και η διάθεσή του είναι εντελώς διαφορετική από αυτή που μας ανέπτυξε».
Από την εμπειρία των δύο προηγούμενων Μνημονίων (τα οποία, επίσης, είχε ψηφίσει τόσο αυτός όσο και η ΝΔ ) ο Μεϊμαράκης θα έπρεπε να γνωρίζει ότι η εφαρμογή τους έφερνε πάντοτε νέα επιπρόσθετα μέτρα.
Μπορεί, λοιπόν, για ευνόητους πολιτικάντικους λόγους να επιχειρεί τώρα η ΝΔ να παραστήσει την… αντιδρούσα στις παρενέργειες (και) του τρίτου Μνημονίου, αλλά γνωρίζει πολύ καλά τι ακριβώς συμβαίνει.
Από, την στιγμή, λοιπόν, που στις 13 Ιουλίου, «εξουσιοδότησε» τον Τσίπρα να φέρει «οποιαδήποτε συμφωνία» και στις 14 Αυγούστου ψήφισε «δαγκωτό» το τρίτο Μνημόνιο, είναι συνυπεύθυνη για τη νέα δυστυχία και απόγνωση που αυτό θα προξενήσει στην Πατρίδα και τον Λαό.   ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Ποιος πληρώνει το πούλμαν του “μπουμπούκου”;

Στα πρότυπα της προεκλογικής εκστρατείας του… Ομπάμα, θα κάνει την ανά την Ελλάδα προεκλογική του εκστρατεία ο… ξακουστός «Μπουμπούκος». Φυσιολογικό βεβαίως να μιμείται άλλους (αντέγραψε και το σύνθημα του ψευτοεθνάρχη Καραμανλή, από τη δεκαετία του ’50), αφού όπως φαίνεται, δεν είναι ικανός να κατεβάσει από την κούτρα του μια ιδέα της προκοπής.
Έτσι, εκτός από το Twitter, θα κάνει περιοδείες με… πούλμαν, το οποίο θα διακοσμηθεί αναλόγως: Θα έχει το έμβλημα και τα χρώματα της νουδούλας, καθώς επίσης και τη φωτογραφία του… επίδοξου εθνοσωτήρα.

Και βέβαια, δεν μπορεί να είναι μόνος του σε ολόκληρο πούλμαν. Θα έχει σίγουρα και πολυμελή κουστωδία, τουλάχιστον 20 ατόμων –και για να δημιουργεί μπούγιο αλλά και για να αποφύγει σχόλια του τύπου «τι το ήθελες βρε Άδωνι ολόκληρο πούλμαν για 5 νοματαίους; Δεν έπαιρνες καλύτερα ένα ταξί;»…
Κι όπως καταλαβαίνετε, το πούλμαν και η κουστωδία έχουν έξοδα (φαγητό δύο φορές την ημέρα, ξενοδοχείο για ύπνο, καφέδες κ.τ.λ.). Αλήθεια, ποιος θα πληρώσει το… μάρμαρο;  ΠΗΓΗ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 1550491276870214578

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item