Widgets

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ Ενάντια σε Ανθέλληνες, Προδότες και Μεγαλο-Νταβατζήδες της Διαπλοκής !!!

Εκφράζοντας έμπρακτα το πνεύμα της Εθνικής και Λαϊκής Αντιπολίτευσης

Η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία τον Ιανουάριο και η επαναβεβαίωση αυτής της κυριαρχίας τον Σεπτέμβριο όχι μόνο δεν βελτίωσε στο ελάχιστο προς το καλύτερο τις ζωές των Ελλήνων, αλλά επί της ουσίας συνέχισε την μνημονιακή πολιτική της προηγούμενης συγκυβέρνησης με ακόμη πιο σκληρούς ρυθμούς.
Η Πατρίδα μας παραμένει έρμαιο στις αδηφάγες ορέξεις των διεθνών τοκογλύφων, οι οποίοι δρουν ανενόχλητα, η συνέχιση των Μνημονίων καταστρέφει ό,τι έχει μείνει όρθιο και ένα κλίμα ζοφερό κινείται στην ατμόσφαιρα. Η τήρηση των μνημονιακών μέτρων ξεθεμελιώνει ριζικά την κοινωνία μας και διαλύει εξ ολοκλήρου την οικονομία της Χώρας μας, με την ανεξέλεγκτη φοροεπιδρομή να σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά της.
Τα άλλοτε αποκαλούμενα «τιμημένα γηρατειά» αντιμετωπίζονται ως παρίες, με ταπεινωτικές συντάξεις των 390 ευρώ και με τελικό στόχο αυτές να εξανεμισθούν πλήρως. Ταυτόχρονα, η ανεργία θεριεύει, οι Έλληνες αρχίζουν και πάλι να μεταναστεύουν στο εξωτερικό, ενώ ταυτόχρονα οι εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες που εισρέουν παράνομα στην Χώρα μας αντιμετωπίζονται από τους υπεύθυνους-ανεύθυνους, που χειρίζονται τις τύχες του κράτους αυτού, ως εν δυνάμει αντικαταστάτες των εξ καταγωγής Ελλήνων.
Οι γιαλαντζί αντιμνημονιακοί της «πρώτη φορά αριστερά» κυβέρνησης όχι μόνο δεν τήρησαν τα όσα έλεγαν πριν ανέλθουν στον θώκο της εξουσίας, αλλά αντιθέτως έχουν μεταβληθεί στους εγγυητές της πιστής εφαρμογής του Μνημονίου, αντλώντας δύναμη από την εκλογική νομιμοποίηση.
Σ’ αυτό το διάστημα της απόλυτης προσήλωσης της κυβέρνησης στην τήρηση των μνημονιακών συμφωνιών του Ιουλίου και του Αυγούστου το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και ο πολιτικός του εκφραστής η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, θα εκφράσουν έμπρακτα το πνεύμα της Εθνικής και Λαϊκής Αντιπολίτευσης.    ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ-ΞΕΦΤΙΛΑ! Στο ΕΛΕΟΣ του ΘΕΟΥ ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ, όλα τα ΛΕΦΤΑ στους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Όχι στην διαπλοκή και τους νταβατζήδες

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος στην ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο για την αδειοδότηση των καναλιών επισήμανε αρχικά πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος θα υπερψηφίσει την τροπολογία για τον διορισμό εκπαιδευτικών, καθώς είναι τεράστια τα κενά στην δημόσια εκπαίδευση. Σήμερα η δημόσια παιδεία βρίσκεται σε τραγική κατάσταση και πρέπει να αναβαθμιστεί.
Αναφορικά με το παρόν νομοσχέδιο, τόνισε ότι για την Χρυσή Αυγή το δικαίωμα στην ενημέρωση είναι δημόσιο αγαθό και δεν πρέπει να είναι ιδιωτικό.
Στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο πρέπει να επέλθει κάθαρση με έλεγχο όχι μόνο στους καναλάρχες, αλλά και τους "μπροστινούς" δημοσιογράφους με τους παχυλούς μισθούς. Τα πολλά κανάλια, αφού δεν υπάρχει η ικανή διαφημιστική αγορά για την επιβίωσή τους, λειτουργούν κατά βάση ως μηχανισμός πολιτικής επιρροής.
Η διαπλοκή στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο είναι δεδομένη και φραγμό σε αυτήν πρέπει να βάλει ένα πραγματικό ΕΣΡ με ενισχυμένες δυνατότητες. Το ΕΣΡ μέχρι σήμερα δεν μπόρεσε να ελέγξει το τοπίο και να απονείμει Δικαιοσύνη.
Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος τόνισε πως η Χρυσή Αυγή θα δηλώσει παρών στο άρθρο 4, ώστε να πληρώσουν οι καναλάρχες και στο άρθρο για την ονομαστικοποίηση των μετόχων. Ιδιαίτερη μέριμνα πρέπει να δοθεί στα περιφερειακούς σταθμούς, ώστε να μην μπορέσουν πράκτορες της Άγκυρας να αγοράσουν κάποιο κανάλι στην Θράκη.
Τέλος, αναφορικά με τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής δήλωσε ότι μόνο ένα πραγματικό Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης μπορεί να αποκαταστήσει την Δικαιοσύνη.  ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ !!! => ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΚ Eurostat! ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ του ΓΕΝΟΥΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ (πανηγυρίζουν οι ντόπιοι και ξένοι ΕΧΘΡΟΙ της Πατρίδος)

Χρήστος Παππάς: Η τηλεόραση να εμφυσήσει στους νέους ηθικά, εθνικά και θρησκευτικά πρότυπα

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς στην ομιλία του για το νομοσχέδιο για τα κανάλια τόνισε πως ένα εθνικό κράτος οφείλει να παρέμβει, ώστε η τηλεόραση να γίνει μοχλός διαπαιδαγώγησης σύμφωνα και με τις συνταγματικές επιταγές.  Συγκεκριμένα, ο Συναγωνιστής Παππάς δήλωσε:..>.>>>  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ => ΕΔΩΚωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης: Ούτε λέξη για τα θαλασσοδάνεια των καναλαρχών
Ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Συναγωνιστής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με την αδειοδότηση των καναλιών.

Ο Συναγωνιστής, αρχικά, σχολίασε την απαράδεκτη εικόνα του Πρωθυπουργού μπροστά στον Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, όπου όταν όλοι καθόντουσαν προσοχή, ο Τσίπρας κράτησε μια εντελώς ανάρμοστη στάση.

Είπε πως στην χώρα μας η Δημοκρατία είναι ανύπαρκτη και φάνηκε και στο περίφημο δημοψήφισμα, όπου η κυβέρνηση της Αριστεράς αγνόησε την πλειοψηφία του ΟΧΙ και έπραξε σύμφωνα με τις επιταγές των αφεντικών της.

Όσον αφορά το νομοσχέδιο, επισήμανε ότι όλα τα εκπεμπόμενα σήματα ελέγχονται από μια εταιρεία, την Digea. Οποιαδήποτε κυβέρνηση μπορεί ανά πάσα στιγμή να τραβήξει τον διακόπτη και να σταματήσει κάθε εκπομπή.

Έκανε, επίσης, εκτενή αναφορά για την δυσμενή θέση των περιφερειακών καναλιών που με το νέο νομοσχέδιο παραγκωνίζονται.

Τέλος, το νομοσχέδιο δεν αναφέρει λέξη για τα θαλασσοδάνεια των μεγαλοκαναλαρχών, κάτι το οποίο παλαιότερα είχε κάνει σημαία ο ΣΥΡΙΖΑ. ΠΗΓΗ

«ΓΛΕΙΨΙΜΟ» ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ: Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΕΝΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ – ΒΙΝΤΕΟ

Την οργή της Μέρκελ για όσα ειπώθηκαν για την Γερμανία κατά την επίσκεψη του Φρανσουά Ολάντ φαίνεται ότι φοβήθηκε ο Τσίπρας και αποφάσισε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις πλέκοντας το εγκώμιό της και προκαλώντας την έκπληξη του Γάλλου Προέδρου.

Χαρακτηριστικά σε ερώτηση για το μεταναστευτικό δήλωσε:

Τόσο εγώ όσο και ο Πρόεδρος Ολάντ, έχουμε κοινά αισθήματα αλληλεγγύης προς την Άνγκελα Μέρκελ και τη γερμανική κυβέρνηση, που αντιμετωπίζει και αυτή ένα τεράστιο πρόβλημα: Έχει δεχθεί πάνω από 800.000 πρόσφυγες μέσα στο 2015. Και ευτυχώς δεν είχε την ίδια στάση που είχαν άλλες κυβερνήσεις στην Ευρώπη. Γιατί αν και η Γερμανία ύψωνε τείχη, σήμερα δεν θα υπήρχε Ενωμένη Ευρώπη.

Αυτή η δήλωση έρχεται λίγο πριν της επίσκεψη του Γερμανού Υπουργού Εξωτερικών στην Αθήνα για το θέμα του προσφυγικού και μπορούμε να την ερμηνεύσουμε ως μια δήλωση καλής συνεργασίας και υποταγής. Γιατί καλές οι επικοινωνιακού τύπου αντιδράσεις αλλά μην τσαντιστούν και τα αφεντικά μας. ΠΗΓΗ


ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΤΣΙΡΚΟ: Βήμα-βήμα η αποτυχημένη επίθεση-παρωδία στα κλειστά γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης - Βίντεο για πολύ γέλιο...

ΧΟΡΗΓΟΙ: Κυβέρνηση Τσιπροκαμμένων, υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ (Προ-ποτζής), Τσίρκο ΜεντράνοΟμάδα ροπαλοφόρων αναρχικών με κουκούλες και κράνη πραγματοποίησε... ηρωική επίθεση στα κλειστά γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης. Οι λαϊκοί αγωνιστές αντιμετώπισαν με εξαιρετικό θάρρος - αλλά και πρωτοφανή εφευρετικότητα - τους τοίχους και τις σκάλες του κτιρίου. Δείτε το σχετικό βίντεο και θα καταλάβετε πόσο καμμένα εγκεφαλικά είναι τα νούμερα του παρακρατικού τσίρκου των "αντιεξουσιαστών".
Υπενθυμίζουμε ότι εκτός από τα καραγκιοζάκια που εμφανίζονται στο βίντεο, στην είσοδο της πολυκατοικίας φυλάνε καραούλι άλλοι 50 ροπαλοφόροι-κρανοφόροι, που έκαναν παρέλαση ανενόχλητοι σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Θεσσαλονίκης, δίπλα ακριβώς στα δικαστήρια, στα οποία εδρεύει μεγάλη αστυνομική δύναμη (η οποία αρνήθηκε να επέμβει).
Γι' αυτό και δικαίως κερδίζουν τον τίτλο του μεγάλου χορηγού του παρακρατικού τσίρκου η κυβέρνηση των τσιπροκαμμένων και ο προποτζής υπουργός τους. ΠΗΓΗ

Γ. Λαγός: Ιδού τα ντοκουμέντα των σκανδάλων του ΚΚΕ

Με αφορμή τη συζήτηση στην Ολομέλεια για το νομοσχέδιο που αφορά τις τηλεοπτικές άδειες, ο συναγωνιστής και βουλευτής Β΄ Πειραιά Γιάννης Λαγός «μοίρασε» εγκεφαλικά στη συμμορία του Περισσού και στο πολιτικό σύστημα που καλύπτει τις ανομίες της, αποκαλύπτοντας από βήματος της Βουλής στοιχεία της πώλησης και μεταβίβασης ραδιοφωνικής επιχείρησης και συχνότητας την οποία εκμεταλλευόταν το ΚΚΕ!
Πρόκειται για την ραδιοφωνική και τηλεοπτική συχνότητα την οποία χαριστικά παρέδωσε η κυβέρνηση της ΝΔ προς εκμετάλλευση στο ΚΚΕ, συχνότητα η οποία ανήκει στον Ελληνικό Λαό και μόνο. Παρά ταύτα και εκμεταλλευόμενο την πλέον των 40 ετών ασυλία εκ του Καθεστώτος της ανομίας, το ΚΚΕ την πούλησε με αδιαφανείς διαδικασίες, εισπράττοντας το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ!
Υπενθυμίζεται οτι μια εβδομάδα πριν ο συναγωνιστής Λαγός απαίτησε από το ΚΚΕ στοιχεία της αγοραπωλησίας της συχνότητας, γεγονός που προκάλεσε αντί ουσιώδους απαντήσεως, τις άναρθρες κραυγές των συμμοριτών του Περισσού και τις φαιδρότητες από μέρους του μιντιακού κατεστημένου της χώρας.
Η επιχείρηση φίμωσης της αλήθειας και απόκρυψης του σκανδάλου κράτησε μια εβδομάδα. Ο συναγωνιστής Λαγός έφερε στην δημοσιότητα στοιχεία της αγοραπωλησίας της συχνότητας από offshore κυπριακή εταιρεία, την οποία είχε αγοράσει από το ΚΚΕ.

Αναφέρεται χαρακτηριστικά στα στοιχεία που δημοσιοποίησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής: "Η Αγοράστρια δεν επιτρέπεται για τα επόμενα τρία (3) έτη να μεταβιβάσει ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο να παραχωρήσει στο μέλλον τα πάσης φύσεως δικαιώματά της από την επιχείρηση ραδιοφωνικού σταθμού που αποκτά με το παρόν σε πολιτικό κόμμα, πλην του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, ή σε εταιρεία στην οποία συμμετέχει ή ελέγχει με οποιοδήποτε τρόπο (π.χ. ως εταίρος ή μέτοχος, διευθυντικό στέλεχος, μέλος οργάνου διοίκησης, διαχειριστής κλπ.) άλλο πολιτικό κόμμα ή συνασπισμός κομμάτων, πλην του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος".
Στην τραγελαφική προσπάθεια Παφίλη να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ο Συναγωνιστής Λαγός τον κάλεσε για ακόμη μια φορά να δημοσιοποιήσει πού πήγαν τα λεφτά της αδιαφανούς αγοραπωλησίας της ραδιοτηλεοπτικής συχνότητας του 902.

Αυτές είναι οι υπόγειες συναλλαγές του ΚΚΕ με αυτούς που δήθεν καταγγέλλει μεγαλοκαναλάρχες, εκμεταλλευόμενο την ασυλία ολόκληρου του σαθρού πολιτικού κατεστημένου. ΠΗΓΗ

Και όμως δεν είναι Πακιστάν! Είναι Πειραιάς Εικόνες σοκ από τα νέα έκτροπα των ισλαμιστών

Εικόνες ασιατικών πόλεων θύμισε για μία ακόμα φορά ο Πειραιάς, όπου οι σιίτες μουσουλμάνοι γιόρτασαν την επέτειο του θανάτου του ιμάμη Χουσεΐν, γνωστή ως «ασούρα».  Αφού έκλεισαν δρόμο μπροστά από οίκημα που χρησιμοποιούν ως τζαμί, δεκάδες εκ των συμμετεχόντων άρχισαν να αυτομαστιγώνονται με μαστίγια τα οποία φέρουν στις άκρες λάμες. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ και ΟΙ ΦΩΤΟ => ΕΔΩ!!!

Αποκάλυψη Spiegel: Αποικία 50 χιλιάδων λαθρομεταναστών ετοιμάζουν μέσα στην Αθήνα Μέρκελ και Τσίπρας!

Οργανωμένο σχέδιο κατάληψης της Ελλάδος από μουσουλμάνους


«Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά» λέει ο θυμόσοφος Λαός μας και τούτο ταιριάζει γάντι στις παρασκηνιακές συνομιλίες Τσίπρα-Μέρκελ αναφορικά με το τεράστιο πρόβλημα των λαθρομεταναστών.Μετά τις αναφορές γερμανικών μέσων ενημέρωσης σχετικά με υπόγειες παροτρύνσεις της γερμανικής καγκελαρίας στην κυβέρνηση Τσίπρα, ώστε η Ελλάδα να φιλοξενήσει μεγαλύτερο αριθμό μεταναστών ώστε να μην επιβαρυνθεί περαιτέρω η Γερμανία, με αντάλλαγμα χαλάρωση ορισμένων εκ των μέτρων του Μνημονίου της Αριστεράς, το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel αποκαλύπτει πως υφίσταται απαίτηση των Μέρκελ και Γιούνκερ ώστε να δημιουργηθεί στην Αθήνα κέντρο φιλοξενίας 50.000 μεταναστών!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχει ήδη ζητηθεί από τον Τσίπρα η μετεγκατάσταση των λαθρομεταναστών από Κω και Λέσβο στην Αθήνα, όπου και θα δημιουργηθεί κέντρο φιλοξενίας 50.000 ατόμων. Οι εγκαταστάσεις των ολυμπιακών αγώνων του 2004 θα χρησιμοποιηθούν προς αυτή την κατεύθυνση, ενώ επιπρόσθετα επισημαίνεται πως το κέντρο θα διοικείται από υπαλλήλους της Frontex και την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.
Τις σχετικές συζητήσεις Τσίπρα-Μέρκελ επικροτεί και ο επίτροπος της ΕΕ για τη μετανάστευση, Δ. Αβραμόπουλος, ο οποίος μιλώντας στο γερμανικό περιοδικό υποστήριξε το εξής εκπληκτικό: «θα πρέπει να σταματήσει αυτό το παιχνίδι, η ευθύνη και οι απεγνωσμένοι άνθρωποι απλά να φορτώνονται στους γείτονες»!
Καθίσταται σαφές ότι πέραν από αποικία χρέους, οι «εταίροι» προορίζουν την Πατρίδα μας και για αποθήκη εκατομμυρίων λαθρομεταναστών και σ' αυτό το εθνικό έγκλημα συνεργεί τόσο η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου, όσο και τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου.
Αποδεικνύεται εν τέλει, πως όλες οι απαξιωτικά χαρακτηριζόμενες «κινδυνολογίες» της Χρυσής Αυγής επιβεβαιώνονται εις το ακέραιο.  ΠΗΓΗ


Βράβευση μαθητών της Μαγνησίας από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής – Πόνος στα φερέφωνα του Σύριζα
Σε αντίθεση με τους εκπροσώπους του κλεπτοκρατικού τόξου, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής εμφορούνται από το εθνικιστικό ιδεώδες, το οποίο έχουν αναγάγει σε τρόπο ζωής αθλούμενοι συστηματικά. Έτσι, ο βουλευτής Μαγνησίας, Παναγιώτης Ηλιόπουλος με ιδιαίτερο ενθουσιασμό έτρεξε στον «Ρήγειο δρόμο» που πραγματοποιήθηκε στο Βελεστίνο, θεωρώντας ύψιστη προτεραιότητα τη διεξαγωγή τέτοιων εκδηλώσεων στο Νομό.
Μάλιστα, τερμάτισε τρίτος στην κατηγορία του και για αυτόν τον λόγο βραβεύτηκε. Δεδομένης της παρουσίας του στην έν λόγω εκδήλωση, εκπρόσωποι του Δήμου Ρήγα Φεραίου ζήτησαν από τον Συναγωνιστή Ηλιόπουλο να απονείμει έπαθλα σε μαθητές οι οποίοι συμμετείχαν στον αγώνα.

Το γεγονός αυτό φαίνεται ότι ενόχλησε σφόδρα κάποια αμελητέα ποσότητα του Τύπου (Επίκαιρα), η οποία με σχετικό άρθρο εξέφρασε τη δυσφορία της. Ειλικρινά, αδυνατούμε να κατανοήσουμε ποιο είναι το επίμεπτο στο ως άνω περιστατικό. Το ότι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν είναι τα τέρατα της Αποκαλύψεως, όπως τους παρουσιάζουν τα ΜΜΕ, αλλά καθημερινοί άνθρωποι θύματα μιας δικαστικής σκευωρίας ή μήπως το ότι αντί να τρέφουν τις κοιλιές τους με μίζες και ρεμούλες, δίνουν το καλό παράδειγμα στη νεολαία για άθληση και ευζωία;
Επισημαίνουμε, λοιπόν, στους θλιβερούς ρυπαρογράφους ότι ορθώς ζήτησε ο Δήμος Ρήγα Φεραίου από τον κύριο Ηλιόπουλο να βραβεύσει αθλητές, δεδομένου του ότι κατέχει δημόσιο αξίωμα και δεν είναι μέλος του Κοινοβουλίου ελέω κληρονομιάς, αλλά γιατί ο κυρίαρχος Ελληνικός λαός το αποφάσισε. Επίσης, επισημαίνουμε στους επιλεκτικούς «δημοκράτες» ότι, δυνάμει του αρ. 51 παρ. 2 του Συντάγματος, ως βουλευτής αντιπροσωπεύει το έθνος και όχι μεμονωμένες ομάδες του λαού, δηλαδή όχι μόνο τους ψηφοφόρους του ή όσους συμφωνούν μαζί του.
Τέλος, όσον αφορά στα του εγκλεισμού και της δικαστικής περιπέτειας την οποία ενορχήστρωσε η γνωστή παραδικαστική παράγκα, μετά το πέρας της δίκης-παρωδία που βρίσκεται εν εξελίξει, η αθώωση των στελεχών της Χρυσής Αυγής θεωρείται βέβαιη.  ΠΗΓΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2761442822445551895

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item