Widgets

ΣΑΠΙΛΑ και ΡΕΜΟΥΛΑ ΠΑΝΤΟΥ! Το «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ»(ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΚΟ) ΤΟΞΟ, μια ΚΛΙΚΑ ΠΑΜΠΛΟΥΤΩΝ τελειώνει την ΠΑΤΡΙΔΑ μας!


ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Το Ελεγκτικό Συνέδριο αποκάλυψε τη ρεμούλα με τις απευθείας αναθέσεις για τους λαθρομετανάστες!

Η κυβέρνηση απαντά με την κατάργηση του «ενοχλητικού» ελεγκτικού μηχανισμού!
Είχαμε γράψει στο παρελθόν για το σκάνδαλο με την πρόθεση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου να προβεί σε απευθείας αναθέσεις έργων σε «ημέτερους», προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι εκατοντάδες χιλιάδες των λαθρομεταναστών, που κατακλύζουν την ελληνική επικράτεια, η οποία είχε μετουσιωθεί σε νόμο του κράτους.
Θυμίζουμε ότι τότε είχε κατατεθεί τροπολογία που ανέφερε«για θέματα στέγασης, σίτισης, υγιεινής, και επιστροφών υπηκόων τρίτων χωρών που εισέρχονται παράνομα στη χώρα ...είναι δυνατή στις σχετικές δημόσιες συμβάσεις έργων, εκπόνησης μελετών, προμηθειών και υπηρεσιών, κατά παρέκκλιση από τις ισχύουσες διατάξεις, η εφαρμογή άπαξ της διαδικασίας της διαπραγμάτευσης χωρίς δημοσίευση προκήρυξης διαγωνισμού. Η προαναφερόμενη διαδικασία ισχύει για τα θέματα συμβάσεων που αφορούν κάθε κατηγορία υποδομών και υπηρεσιών και κάθε τόπο εγκατάστασης τους».
Αυτή η τροπολογία ήταν ένα προφανές κάλεσμα σε πάσης φύσεως «αριστερά» και «ανθρωπιστικά» λαμόγια, προκειμένου να κατακλέψουν τον ιδρώτα του Έλληνα φορολογούμενου. Εν τέλει πάνω σε αυτήν δαπανήθηκαν 10 εκ. ευρώ μόνο για την σίτιση των λαθρομεταναστών.
Το Ελεγκτικό Συνέδριο, έκρινε αντισυνταγματική την εν λόγω τροπολογία. Και όχι μόνο αυτό, αφού επιπλέον κρίθηκε ότι η διαδικασία που ακολουθείται αφήνει σκιές, καθώς η δικαιολόγηση των ποσών δεν γίνεται με παραστατικά, αλλά καταστάσεις αλλοδαπών που υπογράφουν ότι έχουν σιτιστεί από τις δημόσιες αρχές.
Κοινώς, με μία κατάσταση που περιέχει ψεύτικα ονόματα, το κάθε «αλληλέγγυο» λαμόγιο μπορούσε να εισπράττει αφειδώς κρατικό χρήμα, το οποίο προέρχεται από τον ιδρώτα του μέσου Έλληνα πολίτη. Αυτό, προφανώς, συνιστά ένα σκάνδαλο, το οποίο πρέπει άμεσα να διαλευκανθεί από τη Δικαιοσύνη και να δούμε τι σχέση έχουν όλα αυτά τα λαμόγια με τα «κινήματα της αριστεράς» και εν τέλει με την κυβέρνηση.
Αντί όμως η «ηθική» αριστερά να ξεκινήσει άμεσα την εξεταστική επιτροπή της Βουλής, για να διερευνηθούν οι ευθύνες υπουργών για αυτό το σκάνδαλο, προβαίνει σε κινήσεις πανικού, οι οποίες θυμίζουν πασοκονουδούλα στα χειρότερά της, κοινώς δρα για να συγκαλύψει το σκάνδαλο.
Όπως προκύπτει από τις διατάξεις του πολυνομοσχεδίου, το Ελεγκτικό Συνέδριο χάνει την αρμοδιότητα των προληπτικών ελέγχων, με την επίσημη αιτιολογία να κάνει λόγο για... επίσπευση διαδικασιών και επιτάχυνση των πληρωμών, παρά το ότι και οι... πέτρες γνωρίζουν ότι το Ε.Σ. λειτουργούσε μέχρι τώρα ως "κόφτης" παράτυπων ή και παρανόμων πληρωμών.
Κοινώς, οι συριζαίοι και οι «αλληλέγγυοι» με την αλαζονεία της εξουσίας, που τους διακρίνει, αφαιρούν την αρμοδιότητα ελέγχου από τον οργανισμό, ο οποίος αποκαλύπτει τις πομπές του. Πρόκειται, δηλαδή, για ένα μικρό «νόμο περί ευθύνης υπουργών», ο οποίος θεσπίζεται επί «δεύτερης φοράς αριστεράς», προς δόξα της κλεφτοπασοκουριάς, από την οποία προέρχεται σύσσωμος ο Σύριζα.   Κώστας Αλεξανδράκης

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => ΑΘΛΙΟΙ - ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ Εξολοθρεύουν τον «ΛΑΟΥΤΖΊΚΟ» (στο απυρόβλητο το μεγάλο κεφάλαιο)

ΑΦΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΝΑΜΕ ΜΕΤΡΑ» ΛΕΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ (ΑΚΟΜΗ;) ΜΙΧΕΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

Με μια προκλητική και αναιδέστατη προς το δημόσιο συμφέρον δήλωση, ο γραφικός τύπος που εκλέχθηκε αυτή τη φορά ως βουλευτής με την σημαία του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, κάλεσε τον κόσμο να μην διαμαρτύρεται για τα νέα μέτρα που έρχονται στη Βουλή, καθώς… ήξερε τι ψήφιζε. «Μην ακούω μ@λ@κίες, ο κόσμος ήξερε τι ψήφιζε», είπε χαρακτηριστικά....>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ =>  ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ => ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ από την ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΗ ΝΕΟΛΑΙΑ - Πανικός στην ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ και το ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ


Ηλίας Παναγιώταρος: Το μνημονιακό πολυνομοσχέδιο θα φέρει την εξαθλίωση και την υποταγήΟ Βουλευτής Β' Αθηνών, Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε στην επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου σχετικά με το νέο μνημονιακό πολυνομοσχέδιο που έρχεται προς ψήφιση στην Βουλή.
Ο Συναγωνιστής παρομοίασε την νέα οικονομική κατάσταση της χώρας μας, όπως αυτή θα εξελιχθεί με το νέο Μνημόνιο, ως την νέα τουρκοκρατία με επιπλέον χαράτσια και δυσβάσταχτους φόρους.
Ο πρωθυπουργός παλαιότερα μιλούσε για κατάργηση των Μνημονίων και για βαριά τιμωρία αυτών που έκλεψαν το κράτος, υποσχέσεις που έπεσαν στο κενό. Ο Βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου επισήμανε την αύξηση των εισιτηρίων των ΜΜΜ, την σύναψη συμβάσης με την Siemens, που παλαιότερα ο ΣΥΡΙΖΑ στηλίτευε, την ανικανότητα της συγκυβέρνησης να αξιοποιήσει την Λίστα Λαγκάρντ.
Επιπρόσθετα, τόνισε ότι το εν λόγω πολυνομοσχέδιο φέρνει μια πληθώρα μέτρων που δεν φέρουν καμία ανάπτυξη και φυσικά δεν είναι δίκαια. Θα γίνουν τεράστιες περικοπές στην Εθνική άμυνα, ενώ ο ΕΝΦΙΑ μπαίνει σε ακόμη περισσότερα ακίνητα. Οι αντικειμενικές αξίες παραμένουν ίδιες, αλλά η πραγματική αξία των ακινήτων έχει πέσει δραματικά.
Οι αγρότες θα επιβαρυνθούν τραγικά από τις νέες αυξήσεις των φόρων, ενώ η ελληνική φαρμακοβιομηχανία, μια βιομηχανία από τις ελάχιστες που ακόμα επιζούν είναι σίγουρο ότι θα βάλει λουκέτο.  ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το ΜΝΗΜΟΝΙΟ των ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ της ΕΚΑΛΗΣ με τις ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ μαζί με τους ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ συνθλίβουν τους ΕΛΛΗΝΕΣ!


Δημήτρης Κουκούτσης: Ποδοπατήσατε το περήφανο Όχι του ελληνικού λαού

Ο βουλευτής Μεσσηνίας Συναγωνιστής Δημήτρης Κουκούτσης φρόντισε να καταδείξει την σαθρότητα του νέου πολυνομοσχεδίου προς ψήφιση, το οποίο μόνο όνειδος και ντροπή μπορεί να προκαλέσει σε κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα.
Τόνισε ότι αυτό το νομοσχέδιο επιτρέπει στους δανειστές να αρπάξουν ότι με αίμα και ιδρώτα είχαν αφήσει στην παρακαταθήκη τους ολόκληρες γενιές Ελλήνων για τους επόμενους. Ακόμα, κατέστησε σαφές ότι η κυβέρνηση πρόδωσε και ποδοπάτησε το περήφανο ΟΧΙ του ελληνικού λαού.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ακολουθώντας συγκεκριμένη τακτική φρόντισε να απεμπολήσει το μικρό ποσοστό των αντιφρονούντων εντός της κοινοβουλευτικής της ομάδας με τίμημα την εξαφάνιση του φιλάνθρωπου προσωπείου του σοσιαλισμού και την αποκάλυψη του πραγματικού προσώπου της αριστεράς.
Ο συναγωνιστής έκλεισε την ομιλία του τονίζοντας ότι δυστυχώς η χώρα βυθίζεται σε ένα φαύλο κύκλο ύφεσης και φτώχειας με μόνο θύμα τον ελληνικό λαό.  ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΙΣΧΡΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ από τα ΠΑΡΤΑΛΙΑ του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!

Προκλητικοί Συριζαίοι: «Δεν είναι σκληρά τα μέτρα του Μνημονίου της Αριστεράς»!

Αφού έθεσαν την ταφόπλακα σε κάθε προοπτική ανάταξης κάθε ελληνικής παραγωγικής δραστηριότητας βυθίζοντας σε συνθήκες Μεσαίωνα πολίτες και επιχειρήσεις, οι ξενόδουλοι του Σύριζα προβαίνουν επιπλέον σε δηλώσεις οι οποίες προκαλούν το δημόσιο αίσθημα, χλευάζοντας επί της ουσίας τους Έλληνες που καλούνται να πληρώσουν βαρύτατα το τίμημα των αριστερίστικων παλινωδιών.
Τούτη τη φορά, είναι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Σύριζα Σωκράτης Φάμελλος εκείνος που επιχειρεί να εμφανίσει το άσπρο ως μαύρο, φθάνοντας μέχρι του σημείου να ισχυριστεί πως «η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμά ότι το πολυνομοσχέδιο δεν περιλαμβάνει μέτρα υπερφορολόγησης ή σκληρά»!
Η παραπάνω δήλωση μάλιστα, έρχεται να θρυμματίσει την εργολαβική απόπειρα των μέσων εξαπάτησης να παρουσιάσουν δήθεν αντιδράσεις στο εσωτερικό της κυβέρνησης από τα σκληρότατα μέτρα που περιλαμβάνονται στο υπό ψήφιση πολυνομοσχέδιο που έφερε στη Βουλή. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Σύριζα, διαψεύδει τις υποτιθέμενες αντιδράσεις, υποστηρίζοντας μετά πάθους και ιδιαίτερου ζήλου πως η ενότητα του κυβερνητικού συνασπισμού είναι αρραγής, καθώς τα υπό ψήφιση μέτρα δεν θεωρούνται από τους βουλευτές του Σύριζα σκληρά.
Καρφί λοιπόν δεν καίγεται στους βολεμένους Αριστερούς για τα επιπλέον δεινά που φορτώνουν στις πλάτες του δοκιμαζόμενου Ελληνικού Λαού. Η κοροϊδία όμως έχει και όριο, το οποίο οι Συριζαίοι έχουν πια ξεπεράσει. Εκείνοι που κάποτε κραύγαζαν για την κατάργηση των Μνημονίων και για αντιλαϊκά νομοσχέδια που έρχονταν απλώς μεταφρασμένα στα ελληνικά, ομολογούν ανερυθρίαστα πλέον πως: «πολλά σημεία του πολυνομοσχεδίου περιλαμβάνουν ρυθμίσεις που δεν έβαλε η κυβέρνηση και οι οποίες δεν εξυπηρετούν τα δημόσια έσοδα ή τον εξορθολογισμό του κράτους, αλλά πρέπει να εφαρμοστούν καθώς προβλέπονται από τη συμφωνία»!
Κράτος-οπερέτα των τοκογλύφων λοιπόν, όπως ομολογεί ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Σύριζα, με μια κυβέρνηση ανδρείκελων η οποία στοχεύει ξεκάθαρα στην ολοκληρωτική καταστροφή της εθνικής μας οικονομίας και στον εξανδραποδισμό των Ελλήνων.
Ο Ελληνικός Λαός πρέπει να αντισταθεί, εάν δεν επιθυμεί να μείνει αδιάφορος παρατηρητής του αργού του θανάτου: η Χρυσή Αυγή καθίσταται η μοναδική δύναμη Εθνικής Αντίστασης, η μόνη εθνική επιλογή  ΠΗΓΗ
Μήνυση Ελληνικής Αυγής κατά Καμίνη για τους παράνομους καταυλισμούς λαθρομεταναστών Ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα, Ηλίας Κασιδιάρης, και οι δικηγόροι Βελέντζα Δήμητρα (Δημοτική Σύμβουλος Αθηναίων) και Γεώργιος Σωτηρόπουλος κατέθεσαν μήνυση κατά του δημάρχου Καμίνη για παράβαση καθήκοντος, για τη δημιουργία παρανόμου καταυλισμού λαθρομεταναστών στον Βοτανικό χωρίς την έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Όπως σχετικά αναφέρεται στο κείμενο της μηνύσεως κατά Καμίνη:
1ον) Ο ίδιος άνευ της κατά νόμον προαπαιτουμένης αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου έχει ήδη παραχωρήσει το ανωτέρω περιγραφέν ακίνητο στο Δημόσιο δια του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης για τον ανωτέρω λόγο, παραβιάζοντας κατά τούτο τον νόμο και δη το ανωτέρω άρθρο 185 § 1 ν. 3463/2006 (Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων). 2ον) Μάλιστα δε, είχε πράξει ωσαύτως ήδη προ της εκ μέρους του υποβολής του αιτήματος προς έκδοση αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου και δη είχε προ μηνός περίπου και συγκεκριμένα από την 2α.08.2015, όταν επέτρεψε στα συνεργεία να εισέλθουν και διαμορφώσουν τον χώρο, ενώ δύο εβδομάδες αργότερα, 15 ημέρες προ της υποβολής αιτήσεως συγκλήσεως δημοτικού συμβουλίου δηλαδή, την 16η.8.2015, είχαν ήδη εγκατασταθεί οι πρώτοι μετανάστες.

Η μήνυση είναι απολύτως τεκμηριωμένη και ο Καμίνης θα κληθεί να λογοδοτήσει για μία παράνομη πράξη που επιδρά αρνητικά στη ζωή των Αθηναίων πολιτών. Ολόκληρο το κείμενο της μηνύσεως ΕΔΩ. Πρόκειται για την πρώτη από μία σειρά νομίμων ενεργειών ενάντια στην προσπάθεια μετατροπής της χώρας σε αποθήκη υποδοχής λαθρομεταναστών.

Το ζήτημα συζητήθηκε και στο Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων, όπου ο Ηλίας Κασιδιάρης τόνισε ότι η παράταξη της Ελληνικής Αυγής θα «ταράξει στη νομιμότητα» τη δημοτική αρχή και καμία παρανομία δεν θα μείνει αναπάντητη. Ο Καμίνης απάντησε πως η μήνυση είναι… καλοδεχούμενη, γιατί θα του δώσει τη δυνατότητα να εξηγήσει τι ακριβώς έκανε. Η συνέχεια λοιπόν στις αίθουσες των δικαστηρίων. Ακολουθεί το σχετικό βίντεο από την τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. Αθηναίων
:  ΠΗΓΗ

Κι άλλο «φιλολαϊκό» μέτρο από την κυβέρνηση - Νέα αύξηση στην τιμή των εισιτηρίων στις συγκοινωνίες

Ακόμη ένα «φιλολαϊκό» μέτρο του ΣΥΡΙΖΑ μπαίνει σε εφαρμογή, καθώς αυξήσεις στην τιμή των εισιτηρίων αστικών συγκοινωνιών προανήγγειλε χθες ο υπουργός  Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, παρά το γεγονός ότι μέχρι πρότινος διαβεβαίωνε πως οι μετακινούμενοι δεν θα επιβαρυνθούν από την αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ στις μεταφορές.
Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε ότι η τιμή του ενιαίου εισιτηρίου ( ο μοναδικός τύπος εισιτηρίου, άλλωστε, που διατίθεται αυτή τη στιγμή) , θα σκαρφαλώσει στο 1,30 ευρώ από 1,20 ευρώ που είναι σήμερα. Παρά το γεγονός ότι οι κύκλοι του υπουργείου Υποδομών διεμήνυαν ότι θα βρεθούν άλλοι πόροι για να καλύψουν «τη μαύρη τρύπα» των συγκοινωνιακών εταιρειών που δημιουργήθηκε από την αύξηση του ΦΠΑ, κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό.
Η ουσία, λοιπόν, είναι ότι η τιμή του εισιτηρίου αυξάνεται και πάλι παρά τις (ψεύτικες, όπως αποδείχθηκε) υποσχέσεις της κυβέρνησης. Η «πρώτη φορά αριστερά» κυβέρνηση, έχοντας ανανεώσει την θητεία της, έρχεται με ακόμη πιο άγριες διαθέσεις εναντίον του Ελληνικού λαού.
Το θέμα, όμως, αποκτά και άλλη διάσταση, καθαρά προβληματική για τους Έλληνες, καθώς, ούτε λίγο ούτε πολύ ο Σπίρτζης δήλωσε τα εξής: «Αυτό που προγραμματίζουμε είναι, επειδή θα αυξηθεί έτσι ή αλλιώς κατά 10% το εισιτήριο, επειδή ανέβηκε ο  συντελεστής ΦΠΑ από το 13% στο 23%, να μπορέσουμε να κρατήσουμε χαμηλά τις κάρτες απεριορίστων διαδρομών που χρησιμοποιούν καθημερινά οι πολίτες που πηγαίνουν στις δουλειές τους με τα μέσα μεταφοράς και να επιβαρυνθεί λιγότερο το απλό εισιτήριο, το οποίο χρησιμοποιούν περιστασιακά τουρίστες ή άλλοι».
Είναι φανερό ότι ο Σπίρτζης δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ στην ζωή του Μ.Μ.Μ , προκειμένου να αντιληφθεί ότι αυτοί που κάνουν χρήση του απλού εισιτηρίου δεν είναι ούτε  «τουρίστες» ούτε «άλλοι» ( τι άλλοι; Μήπως εξωγήινοι;), αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, καθώς υπερτερούν κατά πολύ από τους συμπατριώτες τους  που διαθέτουν κάρτα απεριορίστων διαδρομών. Το γεγονός ότι ο Σπίρτζης είναι εντελώς άσχετος με την πραγματικότητα δεν σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να ντρέπεται για τις προσβλητικές αυτές δηλώσεις. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Ε. Καρακώστας: Η Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται ποτέ να υπογράψει τη θανατική καταδίκη των Ελλήνων


Ο βουλευτής Βοιωτίας Συναγωνιστής Ευάγγελος Καρακώστας τόνισε στην ομιλία του στην επιτροπή για τα μνημονιακά προαπαιτούμενα πως η Χρυσή Αυγή δεν θα γίνει συνένοχος στην καταστροφή των Ελλήνων!
Ακολουθεί η ομιλία: =>   ΕΔΩ

Πετούν τους Έλληνες στα κοράκια: Σε ξένα τοκογλυφικά funds παραχωρεί ο Σταθάκης τα «κόκκινα δάνεια»!


Το ζήτημα της διαχείρισης των «κόκκινων» δανείων είναι κομβικής σημασίας, τόσο για τις τράπεζες που με τις πρακτικές τους κατέληξαν να χρειάζονται διαρκή ανακεφαλαιοποίηση, όσο και για τους Έλληνες πολίτες που ελέω της κρίσεως βρέθηκαν ανήμποροι να εξυπηρετήσουν τα δάνειά τους.

Περί της διαχείρισης αυτών των δανείων, ήδη από την εποχή της «σκληρής διαπραγμάτευσης, ακούγεται ότι θα δωθούν σε ξένα τοκογλυφικά funds, τα οποία φροντίζουν για τις άμεσες κατασχέσεις, τις ασύδοτες πρακτικές, αλλά και τις εξυπηρετήσεις σε πολιτικά πρόσωπα. Συγκεκριμένα, αναφέρουμε το γεγονός ότι η Black Rock μετέφερε τα δάνεια των κομμάτων στην ΑΤΕ λίγο πριν την κατάρρευσή της, προκειμένου αυτά να μεταφερθούν ως χρέη στον Ελληνικό Λαό.
Έτσι λειτουργούν αυτά τα funds: Αν το «κόκκινο δάνειο» αντιστοιχεί σε κόμμα της κλεπτοκρατίας, οργανισμό προσκείμενο σε κόμμα ή πλουτοκράτη – καναλάρχη, μεγαλοεργολάβο, το δάνειο θα αδυνατεί να εισπραχθεί και θα κληθούν να το πληρώσουν οι Έλληνες. Αν το «κόκκινο δάνειο» αντιστοιχεί σε λαθρομετανάστη – «δεντρίτη» - «σκηνίτη» ή γενικότερα κάποιον «ευπαθή», πάλι θα πληρώνει ο Ελληνικός Λαός. Αν πρόκειται για το δάνειο κάποιου Έλληνα που την «πάτησε» από την κρίση, θα του παίρνουν το σπίτι, το αυτοκίνητο, την επιχείρηση και θα τον πετάνε στον δρόμο.
Το συγκεκριμένο ζήτημα αρχικά είχε τεθεί από πλευράς της ελληνικής κυβέρνησης προς τους διεθνείς τοκογλύφους, αλλά δεν επικυρώθηκε στην συμφωνία. Συγκεκριμένα, η κυβέρνηση είχε παραδώσει μελέτη της Nomura, στην οποία περιλαμβάνεται και η δημιουργία μίας «εταιρείας διαχείρισης κόκκινων δανείων», στην οποία το ελληνικό δημόσιο θα έχει μειοψηφικό ποσοστό και την πλειοψηφία θα την έχουν τα ξένα funds.
Τώρα, σε ένα ζήτημα που απαντά σαφείς απαντήσεις, ο Σταθάκης ερωτήθηκε από δημοσιογράφους. Και αντί να δώσει τις απαιτούμενες απαντήσεις, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, λέγοντας απλώς ότι «θα το συζητήσουν με τους θεσμούς». Ουσιαστικά, δηλαδή, διά της σιωπής του ουσιαστικά επιβεβαίωσε τα σχέδια της κυβέρνησης για είσοδο της Black Rock και συναφών οργανισμών στην διαχείριση των κόκκινων δανείων.  ΠΗΓΗ
Κανίβαλοι Ρομά επιτέθηκαν και δάγκωσαν 34χρονη στη Ρόδο
Θύμα άγριας επίθεσης από ομάδα 5 αθίγγανων έπεσε 34χρονη στη Ρόδο, όπως κατήγγειλε η ίδια στην αστυνομία.
Σύμφωνα με την 34χρονη, οι αθίγγανοι επιτέθηκαν αναίτια και αιφνιδιαστικά στην ίδια, χτυπώντας τη αγρίως. Μάλιστα αφού την πέταξαν στο έδαφος, άρχισαν να τη δαγκώνουν με λύσσα, προκαλώντας της ακρωτηριασμό της μύτης!
Η παρέμβαση των περίοικων που άκουσαν τις απελπισμένες κραυγές της γυναίκας, της έσωσαν τη ζωή, καθώς οι δράστες τράπηκαν σε φυγή υπό το φόβο της αστυνομικής παρέμβασης και το θύμα μεταφέρθηκε στο Περιφερειακό Νοσοκομείο της Ρόδου.
Η περιπέτειά της όμως δεν είχε λήξει: στο περιβάλλοντα χώρο του Νοσοκομείου την περίμενε η ίδια ομάδα αθίγγανων, η οποία κρατώντας ρόπαλα επιχείρησε να της επιτεθεί για δεύτερη φορά. Η επέμβαση των τραυματιοφορέων απέτρεψε τα χειρότερα, ενώ οι γιατροί προχώρησαν σε εγχείρηση πλαστικής αποκατάστασης, καθώς διέγνωσαν ακρωτηριασμό της κορυφής της ρινός.
Η ατιμωρησία καθώς αποδεικνύεται, ενθαρρύνει την αποθράσυνση των κατά τα λοιπά «κοινωνικά ευπαθών», οι οποίοι έχουν ανάγει τους νόμους της ζούγκλας σε καθημερινή πραγματικότητα των απροστάτευτων Ελλήνων. ΠΗΓΗ
Ποιοι πρόσφυγες...;;; “Μεταμφιεσμένοι” τζιχαντιστές-επαγγελματίες δολοφόνοι εισβάλλουν καθημερινά στην Πατρίδα μας! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑΦωτογραφικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν την απάτη των «προσφύγων», τους οποίους το αντισυνταγματικό τόξο προσκαλεί και φιλοξενεί στην Ελλάδα, με ανυπολόγιστες συνέπειες για την Πατρίδα μας και τους Έλληνες.


Μια μικρή μονάχα σύγκριση φωτογραφιών αρκεί για να πείσει και τον πλέον δύσπιστο πως με όχημα το προσφυγικό ζήτημα χιλιάδες τζιχαντιστές σφαγείς περνούν τα ελληνικά σύνορα και εγκαθίστανται στην Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη, με συνέπειες οι οποίες καθίσταται αδύνατο για την ώρα να υπολογισθούν.
Ακολουθούν αποκαλυπτικές φωτογραφίες:...>>> ΕΔΩ!!!

Ψοφοδεξιά σε κατάρρευση - Στην Συγγρού μετράνε φραγκοδίφραγκα

Με τα  δίφραγκα ασχολούνται στη ΝΔ ενόψει της εκλογής νέου αρχικαρεκλάρχη στις 22 Νοεμβρίου. Η τριάδα Τζιτζικώστα, Γεωργιάδη, Μητσοτάκη ζητάει να ισχύσει ό, τι και στις αντίστοιχες εκλογές που έγιναν τον Νοέμβριο του 2009, όταν η συμμετοχή κόστιζε 2 ευρώ για όλους.
Η πλευρά Μεϊμαράκη, από την μεριά της, σύμφωνα με πληροφορίες, ζητάει να παραμείνουν τα 2 ευρώ ως «ταρίφα» για όσους είναι μέλη, αλλά για όλους τους υπολοίπους να υπάρχει «τέλος εγγραφής» με το υψηλό, για τα δεδομένα της εποχής, ποσό των 10 ή των 20 ευρώ! Άλλοι, πάλι, προτείνουν η συμμετοχή να είναι δωρεάν για τους ανέργους και τους φοιτητές.
Όπως καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε, οι απόψεις διίστανται και αντικρούονται μεταξύ τους για το πώς θα διεξαχθεί η εκλογή νέου αρχηγού στη ΝΔ. Το θέμα, όμως, του οικονομικού κόστους είναι μείζον για την διεξαγωγή των εκλογών. Γιατί με δεδομένο ότι θα πάμε σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις (22 και 24 Νοεμβρίου) το συνολικό κόστος θα ανέλθει στα 2 εκατομμύρια ευρώ περίπου!
Πού θα βρεθούν αυτά τα λεφτά, όταν το ταμείο της ΝΔ είναι καταχρεωμένο και, συν τοις άλλοις, οι εργαζόμενοι στο κόμμα καιροφυλαχτούν και ζητούν να πληρωθούν τους πέντε μήνες μισθών που τους οφείλονται;
Μέχρι την ημέρα διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών θα δούμε πολλά τραγελαφικά φαινόμενα, τα οποία θα δείχνουν και την πραγματική εικόνα αποσύνθεσης της ΝΔ που επιμελώς προσπαθούν να κρύψουν τα συστημικά ΜΜΕ.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Ποιος υποψήφιος πρόεδρος της νουδούλας είναι ευνοούμενος της φράου Μέρκελ;

«Αυτήν ξέρετε, αυτήν εμπιστεύεστε», ήταν πριν από μερικά χρόνια το διαφημιστικό σλόγκαν χλωρίνης στην τηλεόραση. Πράγματι, αυτός είναι κανόνας στη ζωή, εμπιστευόμαστε πάντα αυτούς που ξέρουμε, κι όχι τους αγνώστους.
Ποιον, λοιπόν, από τους υποψηφίους αρχηγούς της νουδούλας ξέρει, άρα και εμπιστεύεται, η φοβερή και τρομερή φράου Μέρκελ; Τον… «άφθαρτο Τζίτζι», που την συνάντησε στο Βερολίνο τον Μάρτιο του 2013!
Και βέβαια, δεn μπορεί ο οποιοδήποτε άσημος περιφερειαρχάκος, οποιασδήποτε χώρας της Ευρώπης, να μεταβεί στο Βερολίνο και να συναντήσει κοτζάμ φράου Μέρκελ. Τέτοιου είδους συναντήσεις, τις κανονίζει εκ των προτέρων η γερμανική πρεσβεία, εφόσον βεβαίως υπάρχει κάποιος λόγος να γίνει η συνάντηση και γνωρίζει πολύ καλά τον λεγάμενο, για να μην υπάρξουν και τίποτα… δυσάρεστες εκπλήξεις.
Άρα, η γερμανική πρεσβεία έδωσε τις απαραίτητες συστάσεις – εγγυήσεις και κανονίστηκε το συγκεκριμένο ραντεβού. Να υποθέσουμε, λοιπόν, ότι εκτός από την αμερικανική πρεσβεία (όπως βεβαιώνουν τα wikileaks), ο… «άφθαρτος Τζίτζι» είναι… τακτικός θαμών και της γερμανικής πρεσβείας, όπου… «το πάει το γράμμα». ΠΗΓΗ
(ΥΓ): Ζήλεια σου Μπουμπούκο!


Κλείστε το κ...λοχανείο! Βαγγέλας σε Παπαμιμίκο: Είσαι μ@λκ...ς, @ρχ.. και μ...π@νο - BINTEO

Παρότι μέχρι τώρα προσπαθούσαν να κρύψουν τη φαγωμάρα που έχει πέσει, ήρθε η στιγμή της έκρηξης, που τα φανέρωσε όλα! Τα όργανα άρχισαν εχθές, με τον Βαγγέλα να μπουκάρει στη συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής και να… στολίζει με διάφορα «γαλλικά» τον γραμματέα Παπαμιμίκο και τον γενικό διευθυντή Τσιμάρα, που θύμισαν καυγά σε παλιό σκυλάδικο της Τρούμπας («αρχ...», «μαλ...», «μουν[...]πανο»), κατηγορώντας τους ότι: «Τρώνε σκοπίμως το χρόνο, για να καλύψουν τις μαϊμουδιές που ετοιμάζουν με την εταιρεία που έχουν ήδη επιλέξει για να βγάλουν λεφτά, αλλά και το αποτέλεσμα που θέλουν».
Πάντως, στη συνεδρίαση εμφανίστηκε μέτωπο των τριών άλλων υποψηφίων και αποφασίστηκε –αλλά χωρίς να υπάρχει απαρτία, γιατί εν τω μεταξύ είχαν αποχωρήσει οι προσκείμενοι στον Βαγγέλα- ενιαία συνδρομή τριών ευρώ για τα παλιά μέλη, αλλά και όσους γίνουν μέλη την ημέρα των εκλογών. Στο θέμα αυτό είχε αντίρρηση η πλευρά του Βαγγέλα, που πρότεινε συνδρομή 20 ευρώ για τα νέα μέλη, βασιζόμενη στην πληροφορία που κυκλοφορεί, ότι υπάρχει «γραμμή» στις μεγάλες πόλεις -που υπάρχει ανωνυμία- να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία… συριζαίοι, οι οποίοι θα ψηφίσουν τον Μπουμπούκο, για… ευνόητους λόγους.
Ωστόσο, η πλευρά Βαγγέλα υποπτεύεται επιπλέον απόπειρα νοθείας, καθώς υποστηρίζει ότι οι Παπαμιμίκος και Τσιμάρας επισκέφθηκαν την εταιρεία Singular για να της δώσουν τη δουλειά, αλλά οι υπεύθυνοι της εταιρείας αρνήθηκαν να αναλάβουν τις εκλογές, γιατί το «πακέτο» που τους προτάθηκε περιελάμβανε και νόθευση του αποτελέσματος.
Σε κάθε περίπτωση, ο Βαγγέλας –ως πρόεδρος, έστω και «μεταβατικός»- κρατάει το μαχαίρι και το πεπόνι κι έχει τη δυνατότητα ακόμα και να ματαιώσει τις εκλογές! Οπότε, μπορεί η αναμενόμενη διάσπαση-διάλυση να γίνει πιο νωρίτερα απ’ ότι την περιμένουμε!
(ΥΓ): Τα λεγόμενα «γαλλικά» είναι… μακρά παράδοση στη νουδούλα. Και την ξεκίνησε ο ψευτοεθνάρχης ιδρυτής της, που ως γνωστόν… μπινελίκωνε αγρίως τους συνεργάτες του (μη επιβεβαιωμένες φήμες βεβαιώνουν ότι έπεφταν και… σκαμπίλια), και μάλιστα από την εποχή της ΕΡΕ ακόμα…
ΥΓ2: Ένας αξέχαστος διάλογος μεταξύ των δύο... θεσμών, Προέδρου της Δημοκρατίας και Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης... ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτα καταχρεωμένη, αλλά θέλει να «σώσει» τη χώρα η ψοφοδεξιά

Αντώνης Κοτσακάς: Από άνθρωπος του Τσοχατζόπουλου στην Πολιτική Γραμματεία του Σύριζα
Τελείωσε και το περιβόητο συνέδριο του Σύριζα, στο οποίο αποφασίστηκε ότι κόμμα και κυβέρνηση θα πρέπει να γίνουν ένα. Μέσα από τις διαδικασίες του Συνεδρίου εκλέχτηκε και η νέα Κεντρική Επιτροπή του Σύριζα, αλλά και η Πολιτική Γραμματεία, δηλαδή οι στενοί σύμβουλοι του Τσίπρα.

Στην Πολιτική Γραμματεία εκλέχτηκαν λοιπόν οι εξής: ο Χαράλαμπος Γολέμης με 60 ψήφους, ο Αντώνης Κοτσακάς με 59, ο Νίκος Σκορίνης με 51, ο Π. Καραγιώργος και ο Νίκος Παυλίδης με 40, η Μαρίκα Φραγκάκη με 36 και ο Μιχάλης Υδραίος με 34.

Ο δεύτερος σε δύναμη, δηλαδή, άνθρωπος στην στενή ομάδα Τσίπρα είναι ο Αντώνης Κοτσάκας. Ας δούμε μέσα από τα λόγια του ιδίου το ποιος είναι:

«Ναι, συνεργάστηκα με τον κ. Τσοχατζόπουλο, ιδιαίτερα την περίοδο 1989-1993. Ήμουν εκλεγμένος, από την Κεντρική Επιτροπή, γραμματέας του Τομέα Οργανωτικού του κόμματος και ο κ. Τσοχατζόπουλος γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής. Η συνεργασία μας ήταν θεσμική και επιβεβλημένη. Συμπορεύτηκα με τον κ. Τσοχατζόπουλο το 1996, όταν ήταν υποψήφιος για την εκλογή νέου προέδρου, όπως άλλωστε έπραξαν τα μισά οργανωμένα μέλη του κόμματος.»

Δεν χωράει στα παραπάνω άλλο σχόλιο..  ΠΗΓΗ

Εγκληματική οργάνωση ΠΑΣΟΚ: Την ενοχή του πρώην υπουργού Παπαντωνίου για απόκρυψη 1,3 εκατ. ευρώ ζήτησε ο εισαγγελέας

Την ενοχή του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιάννου Παπαντωνίου, και της συζύγου του Σταυρούλας, για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες που αφορά στο οικονομικό έτος 2009 ζήτησε από το δικαστήριο ο εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελήματων Παναγιώτης Πούλιος.
Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθεται ο πρώην υπουργός και η σύζυγός του για το ποσό του 1,3 εκατομμυρίου ευρώ που φέρεται ότι δεν δήλωσε το ζεύγος Παπαντωνίου και αποκαλύφθηκε μέσα από την λίστα Λαγκάρντ και τον τραπεζικό λογαριασμό της HSBC. Για τον εισαγγελικό λειτουργό, το επίμαχο ποσό είναι ιδιαίτερα μεγάλο και δεν δικαιολογείται από την δηλωθείσα οικονομική κατάσταση των κατηγορουμένων.
Μάλιστα ο εισαγγελικός λειτουργός αναλύοντας την οικονομική κατάσταση των κατηγορουμένων όπως αυτή προκύπτει από τις δηλώσεις τους από το 2000 και μετά ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το 1999 το ζεύγος Κουράκου διέθετε 105.000 ευρώ σε καταθέσεις, ενώ το 1998 αγόρασαν ένα ακίνητο ύψους 40.000.000 δρχ.
Στην αγόρευσή του ο εισαγγελέας επεσήμανε  ότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών γνώριζε την ύπαρξη του επίμαχου λογαριασμού στην HSBC, κι αυτό αποδεικνύεται κυρίως από το γεγονός ότι το χρηματικό ποσό εξήχθη στην Ελβετία από τον κουμπάρο και στενό συνεργάτη του, Γ. Κανδαλέπα.
"Είναι δυνατόν να έγινε ανάληψη τόσο μεγάλου ποσού και να το κράτησε κρυφό από τον πρώτο κατηγορούμενο ο Γ. Κανδαλέπας;" αναρωτήθηκε ο εισαγγελέας προσθέτοντας: "Τα ποσά ήταν ιδιαίτερα μεγάλα και ένα μέρος προερχόταν από κοινούς λογαριασμούς. Είναι δυνατόν να το αγνοούσε ο πρώτος κατηγορούμενος; Και  οι δύο κατηγορούμενοι είχαν υποχρέωση δήλωσης του ποσού διότι γνώριζαν την ύπαρξή του".
Και συνέχισε ο Π. Πούλιος: "Από την όλη διαδικασία προκύπτει γνώση και προσπάθεια να αποκριβούν ποσά. Υπήρξε μακρά και συντονισμένη προσπάθεια απόκρυψης του ποσού. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως στοιχειοθετείται η αντικειμενική και υποκειμενική υπόσταση του αδικήματος και θα πρέπει να κηρυχθούν ένοχοι".
Στο βήμα του μάρτυρα νωρίτερα, ανέβηκε ο Στυλιανός Παπαδάκης, ελεγκτής του ΣΔΟΕ, που συνέταξε τη σχετική έκθεση, κατέθεσε στο δικαστήριο, υποστηρίζοντας ότι από το 2008 έως το 2010, το επίμαχο ποσό βρισκόταν σε trust και στη συνέχεια επαναπατρίστηκε.

"Στη δίκη άκουσα πως το καταπίστευμα δημιουργήθηκε για να αποδοθούν τα χρήματα στα ανήλικα παιδιά της κυρίας Κουράκου από τον προηγούμενο γάμο της. Ο λογαριασμός αυτός λειτουργούσε ως "ομπρέλα" και από κάτω μπορούσες να βρεις οτιδήποτε, offshore, trust κ.ά" τόνισε ο μάρτυρας.

Σε πρώτο βαθμό, το ζεύγος Παπαντωνίου έχει καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών ο καθένας , αλλά και σε χρηματική ποινή 100.000 ευρώ έκαστος, υπέρ του δημοσίου, λόγω ηθικής βλάβης. Ο Γιάννος Παπαντωνίου και η σύζυγος του δεν παρίστανται στη δίκη αλλά εκπροσωπούνται δια των δικηγόρων τους. Η δίκη συνεχίζεται στις 30 Οκτωβρίου.  ΠΗΓΗ
Τα κοσμοπολίτικα ψυχοδράματα των διεθνιστών της αριστεράς
Ακόμη και μέσα από τις διεργασίες στον μικρόκοσμο της αριστεράς είναι δυνατόν να βγάλουμε διάφορα συμπεράσματα γύρω από τον βαθύτατα αντιφυσικό, αντεθνικό και βαθιά παρακμιακό χαρακτήρα της. Μάθαμε, λοιπόν, ότι η εξωκοινοβουλευτική αριστερά προβαίνει σε περιχαρακώσεις «καθαρότητας» μετά την ολοκληρωτική ενσωμάτωση του ΣΥΡΙΖΑ στον μνημονιακό χώρο.
Ένα κομμάτι της, από το γνωστό φαιδρό και γραφικό πολιτικό συνονθύλευμα της ΑΝΤΑΡCIA μέχρι και κάποιες ομάδες του «αντιεξουσιαστικού» χώρου, δεν σκέφτεται να προτάξει ως κύριο ζήτημα αντιπαράθεσης απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ την απόλυτη προσήλωσή του στην εφαρμογή του Μνημονίου, αλλά το.. μεταναστευτικό. Ότι εγκατέλειψε, δήθεν, την πολιτική των ανοιχτών συνόρων. Έτσι εξηγούνται, λοιπόν, οι εικόνες ντροπής που είδαμε στην πλατεία Βικτωρίας, όταν κάποιοι Πακιστανοί και Αφγανοί, μαζί με ελάχιστους ελληνόφωνους συνεργάτες τους, κραυγάζουν ασυναρτησίες σε βάρος των κατοίκων της περιοχής.
Μέρος αυτού του σχεδίου ήταν και ο αποκλεισμός του ΣΥΡΙΖΑ από την εμετική διοργάνωση του «αντιρατσιστικού φεστιβάλ Θεσσαλονίκης», θεωρώντας ότι η «κυβερνώσα αριστερά» είναι πολύ «light» για τις πολύ προχωρημένες στο μεταναστευτικό θέσεις τους. Πέρα από τα όσα συμβαίνουν στα βρόμικα δωμάτια του μικρόκοσμου τους, είναι ολοφάνερο ότι οι επαγγελματίες αντιρατσιστές ζουν «στην κοσμάρα τους». Φαίνεται ότι ο εγκέφαλος έχει εγκαταλείψει δια παντός το άδειο τους κρανίο και σπεύδουν να καταστούν, τόσο  η εξωκοινοβουλευτική αριστερίστικη γκρούπα όσο και οι «μάχιμες» δυνάμεις κρούσης του Σόρος, αρωγοί στην ύπουλη προσπάθεια μετατροπής της Ελλάδας από Χώρα σε καταυλισμό συγκέντρωσης και την μετατροπή του ομοιογενούς Λαού της σε ετερογενή πληθυσμό.
Είναι τόσο εκτός πραγματικότητας, ώστε είναι αδύνατον να αντιληφθούν (έστω και στοιχειωδώς) ότι παντού, σ΄ όλες τις λαϊκές συνοικίες, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι φτωχοί (για τους οποίους υποτίθεται ότι κόπτονται) τραβούν διαχωριστική κόκκινη γραμμή, πηγαίνοντας προς την εντελώς αντίθετη πολιτικά κατεύθυνση. Την ίδια ώρα που οι εκτός τόπου και χρόνου αντιρατσιστές είναι χαμένοι για τα καλά στους δαιδαλώδεις λαβύρινθους κοσμοπολίτικων ψυχοδραμάτων, με εμμονή σε μια «ταξική πάλη» με πρωταγωνιστές τους... πακιστανούς, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα θα κερδίζει ολοένα και πιο πολύ έδαφος ανάμεσα στους απλούς και ταλαιπωρημένους Έλληνες.  Γιώργος Μάστορας

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 467145216427124148

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item