Widgets

Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ της ΕΚΑΛΗΣ ΠΕΤΑΕΙ στο ΔΡΟΜΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ - Συνένοχο ολόκληρο το «Δημοκρατικό» (Κλεπτοκρατικό) Τόξο

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ – ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ!

Η ιδεοληψία της αριστερά λέει ότι είναι κατά της ιδιοκτησίας και υπέρ της κοινοκτημοσύνης μόνο που η καπιταλιστική αριστερά του Τσίπρα με τον όρο κοινοκτημοσύνη εννοεί να τα πάρουν όλα οι τραπεζίτες. Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς ο νέο τροποποιημένος Κώδικας Δεοντολογίας (Ν.4224/2013) που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ ΑΡ. Φ. 2219/15.10.2015 και ανοίγει την κερκόπορτα για τον πλειστηριασμό της πρώτης κατοικίας με χιλιάδες δανειολήπτες να βρίσκονται σε κατάσταση πανικού.


Όπως αναφερετε σε παράγραφο του σχετικού ΦΕΚ (Αρ. Φύλλου 2219) εάν ο δανειολήπτης δεν ανταποκριθεί στις δόσεις, του αποστέλλεται εντός 15 ημερολογιακών ημερών από τη λήξη της ταχθείσας προθεσμίας, προειδοποιητική επιστολή. Εάν ο δανειολήπτης δεν είναι συνεργάσιμος μπορεί η τράπεζα να δώσει το πράσινο φως ώστε να κινηθούν οι νομικές διαδικασίες για τον πλειστηριασμό της μοναδικής του κατοικίας.

Σύμφωνα με όσα προβλέπει ο νέος κώδικας η καθυστέρηση στην πληρωμή δόσης των δανείων που ξεπερνά τις 30 ημέρες, αρκεί για την τράπεζα να στείλει την πρώτη ειδοποίηση και να καλέσει τον δανειολήπτη να προσέλθει εντός 15 ημερών για να ρυθμίσει το δάνειο του.  ΠΗΓΗ

Η θέση της Χρυσής Αυγής είναι μία και αδιαπραγμάτευτη:

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ!

Ακόμα μια μνημονιακή “επιτυχία”: Τρίτη σε φτώχεια στην Ευρώπη η Ελλάδα

Mε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Φτώχειας η στατιστική υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Eurostat, έδωσε στην δημοσιότητα μελέτη της που αφορά το ποσοστό της φτώχειας σε όλες τις χώρες της ευρωζώνης για το έτος 2014. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους, καθώς φαίνεται ότι 122 εκατομμύρια άνθρωποι, δηλαδή το 24,4% του πληθυσμού της ΕΕ, ζουν στο όριο της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, αριθμοί οι οποίοι σκιαγραφούν τον αγώνα για την καθημερινή επιβίωση από τις "κοινωνικές" μεταρρυθμίσεις που επιβλήθηκαν στα κράτη-μέλη της ευρωζώνης.
Τα υψηλότερα ποσοστά, σύμφωνα με την Eurostat, καταγράφονται στην Ρουμανία με 40,2%, στην Βουλγαρία με 40,1% ενώ την τρίτη θέση κατέχει η Ελλάδα με ποσοστό 36% επί του πληθυσμού της. Στην πρώτη δεκάδα δεν απουσιάζουν, φυσικά, χώρες οι οποίες έπεσαν και αυτές θύματα των αντιλαϊκών πολιτικών των μνημονίων, όπως η Ισπανία, η Ιταλία και η Πορτογαλία.
Η αναλογία των ατόμων αυτή συγκρινόμενη με προηγούμενα έτη, όπως το 2008, παρουσιάζει αύξηση καθώς όπως προκύπτει από τα στοιχεία περισσότεροι από 1 στους 5 ζουν υπό καθεστώς φτώχειας σε 19 κράτη μέλη της ευρωζώνης, ενώ μόλις 5 χώρες φαίνεται να έχουν μειώσει το ποσοστό αυτό.
Τα στοιχεία αυτά καταδεικνύουν ότι οι κοινωνικές πρακτικές, οι οποίες εφαρμόζονται από μια κατευθυνόμενη οικονομική και πολιτική ελίτ, κύριο στόχο έχουν την περαιτέρω φτωχοποίηση των κρατών - μελών της ευρωζώνης και όχι "την έξοδο τους στις αγορές", με μεταγενέστερο σκοπό την πλήρη εκδούλευσή τους. Άλλωστε χώρες που υποτίθεται ότι παρουσιάζουν αναπτυξιακή άνοδο, όπως η Βουλγαρία, κατέχουν στην έρευνα της Eurostat την πρώτη θέση. 
Είναι σαφές, λοιπόν, πως οποιαδήποτε συμφωνία έχει υπογραφεί, οποιαδήποτε αιματηρά μέτρα εφαρμοστούν η Ελλάδα είναι καταδικασμένη εάν δεν αλλάξει πολιτική τροχιά να βρίσκεται στη δίνη μιας βαθύτερης κρίσης που τα μόνα της οφέλη είναι η ανέχεια, η φτώχεια και η πλήρης απελπισία του Έθνους μας. ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!! => ΑΓΡΙΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ - ΚΡΟΙΣΩΝ από ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ: «ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ τα ΛΕΦΤΑ»


Με εντολή Τσιπροκαμμένων αρχίζουν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας - Χρυσή Αυγή προς μνημονιακούς: Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη!
Κόβει την ανάσα... χιλιάδων δανειοληπτών ο αναθεωρημένος κώδικας δεοντολογίας της Τράπεζας Ελλάδος που «ανοίγει το παράθυρο» στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας.
Όπως αναφερεται σε παράγραφο του σχετικού ΦΕΚ (Αρ. Φύλλου 2219) εάν ο δανειολήπτης δεν ανταποκριθεί στις δόσεις, του αποστέλλεται εντός 15 ημερολογιακών ημερών από τη λήξη της ταχθείσας προθεσμίας, προειδοποιητική επιστολή. Εάν ο δανειολήπτης δεν είναι συνεργάσιμος μπορεί η τράπεζα να δώσει το πράσινο φως ώστε να κινηθούν οι νομικές διαδικασίες για τον πλειστηριασμό της μοναδικής του κατοικίας.
Σύμφωνα με όσα προβλέπει ο νέος κώδικας η καθυστέρηση στην πληρωμή δόσης των δανείων που ξεπερνά τις 30 ημέρες, αρκεί για την τράπεζα να στείλει την πρώτη ειδοποίηση και να καλέσει τον δανειολήπτη να προσέλθει εντός 15 ημερών για να ρυθμίσει το δάνειο του.
Αναλυτικά προβλέπεται πως:
Η πρώτη υποχρεωτική ειδοποίηση μπορεί να αποσταλεί μέχρι την 30η Δεκεμβρίου 2015 για τις περιπτώσεις των δανείων που συμπληρώνουν οποτεδήποτε μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου καθυστέρηση μεγαλύτερη των τριάντα ημερών. Η συγκεκριμένη ειδοποίηση παρέχει προθεσμία δεκαπέντε ημερών στον δανειολήπτη να ενταχθεί σε καθεστώς ρύθμισης.
Με αυτή την αναθεώρηση πλέον δίνεται παράταση ενός εξαμήνου σε υπερήμερους οφειλέτες για να ενταχθούν σε καθεστώς ρύθμισης και συνεργασίας με την τράπεζα, αλλά μειώνονται και οι ημέρες καθυστέρησης και έτσι από 45 ημέρες που ήταν πλέον μετατρέπονται σε 30 ημέρες.
Ο χρόνος που έχει να αντιδράσει ο δανειολήπτης είναι 15 ημέρες και μετά από αυτή την προθεσμία τότε ανοίγει το παράθυρο για τον πλειστηριασμό ακόμα και της πρώτης κατοικίας.
Πηγή: Newsbomb.gr


Αντιλαμβανόμαστε ότι η κυβέρνηση σύριζα πιστή στην μαρξιστική της ιδεοληψία κατά της ιδιοκτησίας, αλλά και της προσήλωσής της στα "ιδεώδη" της νουδούλας ανοίγει τον δρόμο για τον πλειστηριασμό κατοικιών, προς τέρψιν των τραπεζιτών. Η θέση της Χρυσής Αυγής είναι μία και αδιαπραγμάτευτη: ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ!

Από το 2013 έχει ξεπουλήσει η Νέα Δημοκρατία το όνομα της Μακεδονίας στους σκοπιανούς

Σεισμό έχει προκαλέσει στο σαθρό πολιτικό σύστημα η αποκάλυψη του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου σχετικά με την μεθόδευση και την προδοσία που προωθείται για το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας στους σκοπιανούς.
Τα κόμματα και ο υπουργός Εξωτερικών Κοτζιάς σύρθηκαν πίσω από την αποκάλυψη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και προσπάθησαν να... μαζέψουν τα ασυμμάζευτα, αλλά η αλήθεια είναι ότι πίσω από κλειστές πόρτες προωθείται ακόμα μία εθνική προδοσία.
Ο προσωρινός αρχηγός της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης θέλησε να εμφανιστεί ως... Μακεδονομάχος και υποστήριξε της δήθεν πατριωτική στάση της ΝΔ απέναντι στο όνομα της Μακεδονίας. Να του θυμίσουμε λοιπόν ότι επί υπουργίας της Ντόρας Μπακογιάννη επέτρεψαν την προσγείωση σκοπιανικού αεροπλάνου με την επωνυμία της Μακεδονίας μας σε ελληνικό έδαφος.

Επιπλέον, ο (άπαξ προδότης, για πάντα προδότης) αρχισκευωρός Σαμαράς με τον τότε υπουργό Εξωτερικών Αβραμόπουλο είχαν συναντηθεί τον Ιανουάριο του 2013 με τον Μάθιου Νίμιτς και είχαν καταλήξει σε μια κατ' αρχήν συμφωνία για το όνομα του ψευδοκράτους των Σκοπίων. Την αποκάλυψη της συμφωνίας την είχε κάνει ο τότε υφυπουργός Εξωτερικών Τσιάρας μέσα στην Βουλή σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου  της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά.
Ο Τσιάρας είχε δηλώσει τότε πως το ζήτημα για την κυβέρνηση μειοδοτών ήταν απλά να "ξεχωρίσουμε την Μακεδονία της Ελλάδας", δηλώνοντας αυτολεξεί: "...για την εξεύρεση αμοιβαίας αποδεκτής λύσης στο ζήτημα του ονόματος, καθώς και στην ρύθμιση των διμερών σχέσεων στο πλαίσιο του ΟΗΕ, η οποία τηρήθηκε από όλες τις κυβερνήσεις μέχρι σήμερα. Έχουμε καθορίσει και καταστήσει σαφές προς όλους το πλαίσιο λύσης για την ονοματολογική διαφορά στο οποίο η ελληνική πλευρά μπορεί να συναινέσει. Μία ονομασία, μία χρήση erga omnes, δηλαδή έναντι όλων που να κάνει σαφή διάκριση μεταξύ της γειτονικής χώρας και της Μακεδονίας της Ελλάδος".  ΠΗΓΗ
Δείτε το βίντεο στο 05:40

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ!!! = > ΟΛΑ στη ΦΟΡΑ! Credit Suisse: «ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ το ΣΧΕΔΙΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ των ΕΛΛΗΝΩΝ!»

Μανιός (ο ψευτάκος του σύριζα): “Δεν μπορούσα να δείρω το Λαγό που είναι μία ντουλάπα 150 κιλά” - Διαβάστε ολόκληρο τον πραγματικό διάλογο

"Εγώ δε μπήκα στην αίθουσα, για να δείρω τον Λαγό, που είναι μία ντουλάπα 150 κιλά, εγώ μπήκα, για να του πω να μη φωνάζει, διότι δεν τον φοβόμαστε, ή να φύγει έξω, αν δεν μπορεί να ελέγξει τα νεύρα του”, είπε ο μνημονιακός βουλευτής του σύριζα Μανιός, ο οποίος αναρωτήθηκε "αν κάθε φορά, που γίνεται κριτική στην Χρυσή Αυγή, αυτοί θα φωνάζουν και εμείς θα φεύγουμε, κάθε φορά που φωνάζει και βρίζει ο Λαγός, θα βγαίνουμε εμείς έξω και θα παίζει το θέατρο, ότι επιβάλλεται στη Βουλή και θα δείχνει στο λαό ότι καθαρίζει και ξεβρομίζει τους κακούς βουλευτές;” Αυτό δήλωσε, μιλώντας στην εκπομπή "Ανοιχτά μικρόφωνα”, στο "ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 104,9” ο Νίκος Μανιός  αναφερόμενος στο επεισόδιο, που έγινε στη Βουλή με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. -Πηγή: Αθηναϊκό Πρακτορείο

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ
Κάποια στιγμή και ενώ η ένταση αποκλιμακωνόταν, εμφανίστηκε στην αίθουσα ένας ηλικιωμένος με μούσι, μας πλησίασε και μας ρώτησε με μειλίχιο ύφος:
- "Θα μας δείρετε;"
Ο Γιάννης Λαγός του απάντησε πολύ ήπια:
- "Δεν είπαμε ότι θα δείρουμε κανένα... Θα ακούτε όμως αυτά που σας λέμε"
Τότε εγώ γύρισα στο Γιάννη και του είπα:
- "Τι ασχολείσαι ρε Γιάννη; ανέβα στο βήμα να συνεχίσεις την ομιλία σου".
Έπειτα εμφανίστηκαν και κάποιοι από τη ΝΔ ζητώντας μας να συνεχιστεί κανονικά η διαδικασία κλπ. Την επόμενη μέρα ο εν λόγω ηλικιωμένος κύριος πήρε σβάρνα όλα τα κανάλια, λέγοντας ιστορίες για αγρίους και αποκαλώντας μας "φασίστες, τραμπούκους, ντουλάπες" και πάει λέγοντας.
Αν ήταν σοβαρός και ειλικρινής άνθρωπος - και όχι ψευτάκος και υβριστής εξ αποστάσεως - θα ανέφερε την απάντηση που του έδωσε ο Γιάννης ο Λαγός, ότι δηλαδή: "δεν είπαμε ότι θα δείρουμε κανένα, θα ακούτε όμως αυτά που σας λέμε". Βρήκαν την εύκολη λύση να βαφτίζουν τραμπουκισμούς τις Αλήθειες που λέει η Χρυσή Αυγή και να μας κατηγορούν για βίαια επεισόδια όταν αποκαλύπτουμε τη διαφθορά ολόκληρου του Συστήματος.

Ηλίας Κασιδιάρης
Σουρεαλιστικό βίντεο από την εκπομπή της Τσαπανίδου: "Ο Μανιός έβαζε... "βόμπες" και ευτυχώς που η Βούλτεψη τον συγκράτησε και γλίτωσε τα χειρότερα ο Γιάννης Λαγός..."  ΠΗΓΗ


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ «ΑΛΛΟΙ» ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ! ΒΙΝΤΕΟ

Τρέμει το σύστημα την αποδοχή της Χρυσής Αυγής από τον κόσμο! Ο Δημήτρης Καμπουράκης στην σημερινή εκπομπή του παραδέχθηκε ότι το συνταγματικό τόξο δεν μπορεί να αντιμετωπίσει πολιτικά την Χρυσή Αυγή και παρότρυνε να να βρεθούν άλλοι τρόποι για την αντιμετώπισή της. Τι τρόπους ψάχνει ο «έγκριτος» αυτός δημοσιογράφος; Ποιος είναι ο φασίστας εδώ πέρα; Ο έντιμος πολιτικός λόγος της Χρυσής Αυγής κάνει «μπάχαλο» τη Βουλή; Όχι κύριοι! Ιδού ποιοι είναι αυτοί που κάνουν μπάχαλο την Βουλή με λόγια και με έργα! Θαμαύστε κάτι δημοκράτες.  ΠΗΓΗ

Το περιοδικό για τις Ειδικές Δυνάμεις στη βουλή και ο τρόμος των αστράτευτων του Συστήματος


Χθες το βράδυ, περιμένοντας να έρθει η ώρα της ψηφοφορίας για το πολυνομοσχέδιο, ξεφύλλιζα στα γραφεία μας ένα περιοδικό για τις Ειδικές Δυνάμεις (περισσότερες λεπτομέρειες δεν δίνω για να μη θεωρηθεί ότι κάνω διαφήμιση). Ανάλογα έντυπα κυκλοφορούν πολλά στα περίπτερα και ενδιαφέρουν μεγάλο κομμάτι του αναγνωστικού κοινού.
Φυσικά, οι φυγόστρατοι του πολιτικού συστήματος και τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια που μισούν τον Ελληνικό Στρατό, θεωρούν αυτά τα έντυπα... μιλιταριστικά, φιλοπόλεμα κ.ο.κ
Κατεβαίνοντας στην αίθουσα της ολομέλειας πήρα μαζί μου το περιοδικό και το ξεφύλλισα περιμένοντας να ψηφίσω. Κάποια στιγμή μου το ζήτησε ο συναγωνιστής Μίχος και του έριξε μία ματιά μαζί με τους συναγωνιστές Λαγό και Παναγιώταρο. Αντελήφθην τους φωτογράφους που έστρεψαν αμέσως επάνω τους τους φακούς και τους προειδοποίησα: "Πάλι πρώτο θέμα θα μας κάνουν... περιοδικά με όπλα, παραστρατιωτική οργάνωση κ.ο.κ.".

Σήμερα το πρωί γέμισε το διαδίκτυο με τις σχετικές εικόνες. Μεταφέρω το σχετικό δημοσίευμα από το ακροαριστερό και... "αντι-μιλιταριστικό Ποντίκι": "Αίσθηση προκαλούν δύο φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Οι φωτογραφίες από τα βουλευτικά έδρανα της Χρυσής Αυγής, δείχνουν τρεις βουλευτές του κόμματος (διακρίνονται καθαρά Μίχος, Παναγιώταρος και ένας ακόμη) να ξεφυλλίζουν ένα περιοδικό με όπλα κατά τη διάρκεια της συζήτησης του Πολυνομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα, στη Βουλή".
Το Σύστημα μας... έπιασε για μία ακόμη φορά στα πράσα. Τα νέα στοιχεία και οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες από τη βουλή "καίνε" την Χρυσή Αυγή και αποδεικνύουν πέραν πάσης αμφιβολίας την παραστρατιωτική μας δομή και οργάνωση. Την επόμενη φορά - για να ελαφρύνουμε τη θέση μας - θα φροντίσουμε να διαβάζουμε άλλου είδους περιοδικά όπως η "Σούπερ Κατερίνα", το "Marie-Claire", το "Madame Figaro"  Η.Κ.

Η Νουδούλα είχε σώσει τον συριζαίο Σταθάκη από το κακουργιοδικείο το 2013!
Αυτές τις μέρες, ωρύονται οι βουλευτάδες της νουδούλας για το εκατομμύριο του συριζαίου Σταθάκη. Αλλά, για κακή τους τύχη, αφενός μεν δεν είναι η πρώτη φορά που ο λεγάμενος απασχολεί την κοινωνία με σκάνδαλα και αφετέρου δε ήταν αυτοί που τον κάλυψαν την προηγούμενη φορά – και μάλιστα με την ψήφο τους!
Ήταν 11 Δεκεμβρίου 2013, όταν η βουλή κλήθηκε να αποφασίσει για την άρση της ασυλίας του Σταθάκη, για μια υπόθεση παντελώς άσχετη με την βουλευτική του δραστηριότητα.
Πιο συγκεκριμένα, ο Σταθάκης παραπέμφθηκε με αμετάκλητο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Κρήτης στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για να δικαστεί σε βαθμό κακουργήματος, μαζί με άλλα μέλη του Πανεπιστημίου Κρήτης, για το αδίκημα της κατ’ εξακολούθηση απιστίας, από την οποία προκλήθηκε ζημία σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου.
Αλλά, άλλες ήταν οι βουλές των βουλευτών της τότε κυβερνητικής νουδούλας. Έτσι, από τους από τους 122 βουλευτές που ψήφισαν (απουσίαζαν 5 βουλευτές της), οι 49 ψήφισαν υπέρ της άρσης ασυλίας του Σταθάκη, 17 ένιψαν τας χείρας τους («παρών») και 51 ψήφισαν κατά, η δε αρνητική ψήφος των 51 καθόρισε το αποτέλεσμα (171 ήταν συνολικά οι αρνητικές ψήφοι) και γλίτωσε τον Σταθάκη από το εδώλιο του κατηγορουμένου!
Το καλύτερο, λοιπόν, που έχουν να κάνουν σήμερα οι βουλευτές της νουδούλας, είναι να το βουλώσουν, καθότι δεν δικαιούνται να ομιλούν περί διαφθοράς, ενώ προηγουμένως έχουν καλύψει τον πρωταγωνιστή της!  ΠΗΓΗ
Κρίση ειλικρινείας από τον Δένδια: Η μασονοδεξιά είναι καταδικασμένη να διαλυθεί!


Την μαύρη αλήθεια για το κόμμα της ψοφοδεξιάς σε μία κρίση ειλικρίνειας αποκάλυψε ο Δένδιας σε συνέντευξή του σε εφημερίδα.

Ο φίλος των μασόνων ομολόγησε ότι η διάσπαση, ο κατακερματισμός και το οριστικό τέλος της ΝΔ είναι προδιαγεγραμμένο, μια άποψη που συμμερίζεται και ο κουρασμένος της Ραφήνας, Κώστας Καραμανλής.
Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πολύ φοβούμαι ότι η ΝΔ διατρέχει σοβαρό κίνδυνο, όχι απλώς να διασπαστεί, αλλά να κατακερματιστεί και κυρίως να καταστεί αδιάφορη».
Επιπλέον δεν βλέπει κανένα φως στο τούνελ ούτε με την εκλογή νέου αρχηγού, αφού: "ο τρόπος που εκλέγεται ο νέος πρόεδρος της ΝΔ είναι αποκομμένος από κάθε ιδεολογικό πρόσημο και στερείται πολιτικού νοήματος".
Θα συμφωνήσουμε για ακόμη μια φορά μαζί του πως το σαράβαλο που λέγεται ΝΔ δεν παίρνει μπρος ούτε με τον Χάμιλτον για οδηγό...  ΠΗΓΗ
Ολοταχώς προς ένα ενίαιο κλεφτοΠασόκ Γεννηματά και Θεοδωράκης


Εκδήλωση για την ανασύσταση της κλεπτοκρατικής κεντροαριστεράς, ύστερα από τον πολιτικό θάνατο του ΠΑΣΟΚ, πραγματοποίησε η πάλαι ποτέ κραταιά Άννα Διαμαντοπούλου, υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ καθ’ όλη τη διάρκεια της καταστροφής της χώρας. .>.>.>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ => ΕΔΩ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 31572061921447617

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item