Widgets

ΑΙΣΧΟΣ! Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ των ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΕΞΑΘΛΙΩΝΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

Στο δρόμο πετάει η κυβέρνηση της αριστεράς τους συνταξιούχους: Νέες μειώσεις στην κατώτατη σύνταξη

Η διατήρηση της κατώτατης σύνταξης υπήρξε από ετών η μεγάλη «κόκκινη γραμμή» της συγκυβέρνησης Σανέλ. Μέχρι τελευταία προεκλογική στιγμή διαβεβαίωναν ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί και ότι η ελάχιστη σύνταξη είναι «εγγυημένη».

Τελικά τίποτα από αυτά δεν έγινε, αφού πλέον έχουμε και επισήμως μείωση των κατώτατων συντάξεων, οι οποίες πλέον δεν θα είναι εγγυημένες και θα πέσουν μέχρι και στα 300 ευρώ. Συγκεκριμένα, με εγκύκλιο που εξέδωσε ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσος Πετρόπουλος, ενεργοποιείται ο νόμος 3863/2010 της πασοκονουδούλας.


ΣΧΕΤΙΚΟ => ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ! (δεν θα μείνει ΕΛΛΗΝΑΣ στην ΠΑΤΡΙΔΑ μας)Σύμφωνα με αυτόν το νόμο αυτό όσοι αρχίζουν να συνταξιοδοτούνται από την 1η Ιουλίου του 2015 και μετά, εφόσον έχουν υποβάλει αίτηση συνταξιοδότησης από την 1η/1/2015, αλλά μέχρι τις 30/6/2015 δεν είχαν πάρει στα χέρια τους την οριστική απόφαση συνταξιοδότησης, και αποχωρούν πριν από το 67ο έτος ηλικίας δεν θα παίρνουν το εγγυημένο ποσό των 486 ευρώ, αλλά μικρότερο καθώς η σύνταξή τους θα είναι ανάλογη των ετών που ασφαλίστηκαν, των εισφορών που πλήρωσαν και των μέσων αποδοχών τους.

Αν έχεις τέτοια «φιλολαϊκή αριστερά», τι να την κάνεις την «φιλελεύθερη δεξιά»!  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ τα ΠΑΝΤΑ! (Γη και ύδωρ στους διεθνείς τοκογλύφους)
Καμπανάκι Καμίνη: Όλοι στην Αθήνα δουλεύουν για την Χρυσή Αυγή

Συνέντευξη περί της τραγική καταστάσεως που επικρατεί στο κέντρο των Αθηνών και ιδιαιτέρως στην Πλατεία Βικτωρίας έδωσε ο λαθροδήμαρχος Αθηνών στο ραδιόφωνο του ΔΟΛ.

Θα περίμενε κανείς την ώρα που η πλατεία είναι γεμάτη με εκατοντάδες ανθρώπους και υφέρπει ο κίνδυνος επιδημίας από μεταδοτικές ασθένειες, ο δήμαρχος να εκφράσει τους φόβους του για το βιωτικό επίπεδο των κατοίκων. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν έγινε.
«Χθες το βράδυ, στην πλατεία Βικτωρίας, συνεπλάκησαν 400 άνθρωποι και η Αστυνομία έκανε 15 λεπτά να εμφανιστεί. Το καταλαβαίνουμε αυτή τη στιγμή ότι παίζουμε το παιχνίδι των πιο ακραίων κύκλων;»
Όπως δείχνει και το παραπάνω απόσπασμα το πρόβλημα για τον Καμίνη δεν είναι ότι το βράδυ υπήρχε συμπλοκή και κίνδυνος για τους κατοίκους. Το πρόβλημα είναι οι «ακραίοι κύκλοι», που εκείνη την στιγμή δεν ονομάτισε. Παρακάτω ήταν πιο σαφής, λέγοντας: «Το 6ο διαμέρισμα είναι το λίκνο της Χρυσής Αυγής, όλοι δουλεύουν για πάρτη της χωρίς εκείνη να κάνει τίποτα»
Το πρόβλημα, λοιπόν, για τον Καμίνη, αλλά και για ολόκληρο το καθεστώς, δεν είναι τα προβλήματα που βιώνουν οι Έλληνες.
Το πρόβλημα είναι ότι γιγαντώνεται η Χρυσή Αυγή και οι πολιτικάντηδες αισθάνονται απειλή. Αν δεν υπήρχε Χρυσή Αυγή, τότε θα άφηναν τους Έλληνες στην τύχη τους, όπως έκαναν επί σειρά ετών πριν την είσοδο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στη Βουλή.
Και τι είδους λύση προτείνει ο Καμίνης; Ιδού: «Και πάλι τους λέω: σας διαθέτω χώρο, αλλά και αυτό δεν χρειάζεται, γιατί έχετε άδεια στρατόπεδα. Σας βάζω την υποδομή σε σκηνές, σε τουαλέτες. Θα αναλάβουμε και μεγάλο μέρος της τροφοδοσίας. Βρείτε μας χώρο, ο οποίος υπάρχει. Αυτό λέω εγώ. Τον χώρο να υποδείξουν, να αδειάσει η πλατεία Βικτωρίας και η περιοχή γύρω. Αυτό όμως είναι προϋπόθεση πια. Ο δήμος θα θέσει χώρο υπό την προϋπόθεση - και μπορώ να σας πω υπό την αυτονόητη προϋπόθεση - ότι δεν θα υπάρχει αυτό το αίσχος σε μια γειτονιά της Αθήνας.»
Δηλαδή θα γεμίσει η Αθήνα καταυλισμούς λαθρομεταναστών, οι οποίοι θα προκαλούν τα ίδια προβλήματα στους κατοίκους με το χάλι της πλατείας Βικτωρίας, απλώς και μόνο για να μην υπάρχουν οι φωτογραφίες της κατάντιας. Επιπροσθέτως θα πληρώνουν οι Έλληνες, μέσω των δημοτικών τελών, τις ιδεοληψίες του Καμίνη. ΠΗΓΗ

Γη και ύδωρ στους τούρκους από Τσίπρα: Προδοσία της Κύπρου και συνεργασία με τους δουλέμπορους συμφωνήθηκε με τον Νταβούτογλου

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου είχε ο Αλέξης Τσίπρας στο περιθώριο της Συνέλευσης του ΟΗΕ στις ΗΠΑ για την καταπολέμηση του εξτρεμισμού. Στην ολιγόλεπτη συνάντηση που είχε με τον τούρκο πρωθυπουργό κατάφερε να συνοψίσει την έννοια της εθνοπροδοσίας σε μείζονα ζητήματα.
Μιλώντας για το θέμα της Κύπρου ο Τσίπρας κάλεσε την Τουρκία να στηρίξει τις συνομιλίες προς την κατεύθυνση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας, δεδομένης, ειδικά, της δυναμικής υπέρ της λύσης, που έχει αναπτυχθεί στην Κύπρο.
Πρόκειται, φυσικά, για την ουσιαστική αποδοχή του επαίσχυντου σχεδίου Ανάν, που είχε απορρίψει ο Κυπριακός Ελληνισμός. Το εν λόγω σχέδιο συνίσταται στη νομιμοποίηση και μονιμοποίηση των κατοχικών δυνάμεων, καθώς και την αναγόρευσή τους σε ισότιμο εταίρο των θυμάτων της τουρκικής κτηνωδίας.
Όσον αφορά τις λαθρομεταναστευτικές ροές, τις οποίες η Τουρκία έχει κάνει μία προσοδοφόρα πολεμική επιχείρηση εναντίον της Ελλάδας, ο Τσίπρας έκανε λόγο για «αναβάθμιση της ελληνοτουρκικής συνεργασίας για την διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος».
Θα συνεργάζονται δηλαδή οι Έλληνες που προσπαθούν να διαχειριστούν ένα ζήτημα τεραστίων διαθέσεων, με αυτούς που θεωρούν τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες ως ένα όπλο εναντίον της Ελλάδος, το οποίο παράλληλα τους αποφέρει τεράστια κέρδη, μέσω των κυκλωμάτων των δουλεμπόρων, οι οποίοι κινούνται στις παρυφές του τουρκικού παρακράτους.
Ουσιαστικά, οι αποφάσεις της συνάντησης Τσίπρα - Νταβούτογλου, έχουν το ίδιο νόημα με τις δηλώσεις Μέρκελ ότι θα πρέπει η Τουρκία να βοηθήσει την Ελλάδα να «φυλάξει» τα σύνορά της.
Είναι η πολιτική πραγμάτωση της παροιμίας «βάλαν το λύκο να φυλάει τα πρόβατα». ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ!! = >ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ: ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ!Προτάσεις του Σόρος για λαθρομετανάστευση: Ανοίξτε τα σύνορα και μη διαμαρτύρεστεΒαρυσήμαντο άρθρο περί της λαθρομετανάστευσης έγραψε ο γνωστός και μη εξαιρετέος Τζορτζ Σόρος, σκιαγραφώντας ουσιαστικά την άποψη του καθεστώτος των διεθνών τοκογλύφων για το όλο ζήτημα. Το άρθρο του, που περιλαμβάνει έξι προτάσεις, δεν μιλάει ουσιαστικά για την αντιμετώπιση του προβλήματος, αφού κουβέντα δεν γίνεται για τον αμερικανικό επεκτατισμό, το Ισλαμικό Χαλιφάτο κ.ο.κ. Οι προτάσεις του ουσιαστικά ξεκινούν και σταματούν στην διαχείριση των λαθρομεταναστευτικών ροών.
Συγκεκριμένα αυτό που προτείνει είναι το άνοιγμα των συνόρων, η χρηματοδότηση της Τουρκίας (δηλαδή των δουλεμπόρων) καθώς και των ΜΚΟ (δηλαδή των συνεργατών των δουλεμπόρων), η παροχή μισθού για δύο χρόνια στους λαθρομετανάστες (την ίδια ώρα που οι Έλληνες πένονται) και η δημιουργία θέσεων εργασίας στην Τουρκία, το Μαρόκο κλπ.
Κοινώς, αυτό που προτείνει ο Σόρος είναι η επιβράβευση των παρακρατικών μηχανισμών που εκμεταλλεύονται τους λαθρομετανάστες και η βελτίωση του δικτύου μετακίνησης των λαθρομεταναστών, ώστε οι δουλέμποροι να μην έχουν παραπονεμένη πελατεία. Νομίζει ότι έτσι η Ευρώπη θα μπορέσει να απορροφήσει την πλημμυρίδα των λαθρομεταναστών, διατηρώντας παράλληλα ικανοποιημένα τα κυκλώματα διακίνησης ανθρώπων.
Βέβαια, το σχέδιο του Σόρος απλώς θα κάνει το πρόβλημα χειρότερο για τους γηγενείς κατοίκους των Ευρωπαϊκών χωρών, αφού ακόμα περισσότεροι «πρόσφυγες» θα επιλέξουν να μετακινηθούν στην Ευρώπη αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον. Προφανώς η λύση στις λαθρομεταναστευτικές ροές εδράζεται στην εντελώς αντίθετη κατεύθυνση.
α) Κλείσιμο των συνόρων και χρήση των Ένοπλων Δυνάμεων για φύλαξή τους
β) Εξάρθρωση των συμμοριών που διακινούν ανθρώπους και όσους συνεργάζονται μαζί τους, όπως ΜΚΟ, «αλληλέγγυους» κλπ
γ) Αποκάλυψη των αμερικανικών μεθοδεύσεων στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και προσαγωγή των ενόχων στο Διεθνές Δικαστήριο ως συνεργάτες του Ισλαμικού Χαλιφάτου και συνενόχων στα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.   ΠΗΓΗ


Μετά το “σκίσιμο των Μνημονίων”, τώρα οι Συριζαίοι παρακαλάνε για την επιστροφή του ΔΝΤ

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που το ΔΝΤ αποτελούσε «κόκκινο πανί» για τους συριζαίους και λέγανε δεξιά και αριστερά ότι «θα το διώξουνε». Τελικά μέσα στα πλαίσια της «σκληρής διαπραγμάτευσης» το πέτυχαν, καθυστερώντας την αποπληρωμή μίας εκ των δόσεων του δανείου προς το Ταμείο.
Χθες στην Συνέλευση του ΟΗΕ, λοιπόν, είχαν ολιγόλεπτη συνάντηση ο Σταθάκης με την Λαγκάρντ. Όπως βγαίνει από τα ρεπορτάζ είχαν εκτενή συζήτηση για το πρόγραμμα των μέτρων που ψηφίστηκε καθώς και περί ιδεών για το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Υποτίθεται, βάσει των λεγομένων των τηλεμαϊντανών στα πάνελ, ότι στην παρούσα συνέλευση του ΟΗΕ, ο Τσίπρας θέτει δυναμικά το θέμα του χρέους.
Όμως στην συνάντηση του Σταθάκη με την Λαγκάρντ δεν ειπώθηκε ΚΟΥΒΕΝΤΑ για το θέμα του χρέους.
Αυτό που συζητήθηκε ήταν ότι θα εφαρμοστούν τα μέτρα, θα γίνει κλείσει η 5η αξιολόγηση και μετά θα επανενεργοποιηθεί το ταμείο. Κοινώς, αυτό για το οποίο συζήτησαν ήταν το πως θα καταφέρουν να βάλουν το ΔΝΤ και πάλι στο παιχνίδι. Μετά από τόσους μήνες, λοιπόν, «σκληρής διαπραγμάτευσης», οι συριζαίοι παρακαλάνε και το ΔΝΤ να επανέλθει.
Μετά από τα παρακάλια στη Μέρκελ και τον Σόιμπλε, τώρα πιάσανε και το ΔΝΤ στο παρακάλι να γυρίσει.
Βεβαίως, θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι ότι όταν μιλάμε για «επιστροφή του ΔΝΤ», μιλάμε για την σύναψη ενός νέου προγράμματος, που θα αφορά μόνο το ταμείο και το οποίο εν τέλει θα συγχωνευτεί με το πρόγραμμα που ήδη υπάρχει.  ΠΗΓΗ
Ξαναχτύπησε η Μαρία Αντουανέτα: Δεν έχετε ψωμί; Φάτε πίτες!

Μετά την ανοησία της χρονιάς "φάτε γεμιστά ενάντια στην οικονομική κρίση", η Συριζαία υπουργός Φωτίου ξαναχτύπησε με μία εξίσου εκτός τόπου και χρόνου δήλωση.
Την ώρα που το σύνολο του ελληνικού λαού δοκιμάζεται από την οικονομική κρίση και τα ασφυκτικά μνημονιακά μέτρα μην έχοντας τα βασικά, η Θεανώ Φωτίου συνεχίζει να βρίσκει... έξυπνες λύσεις που προκαλούν το δημόσιο αίσθημα.
Η απάντηση στα προβλήματα των Ελλήνων; Πίτες!
Η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων του τσίρκο του Σύριζα μιλώντας στα Παραπολιτικά Fm δήλωσε: "Τελικά καλύτερο φαγητό είναι οι πίτες, γιατί είναι φθηνότερες πιο φιλοσοφημένες, καθώς με λίγο αλεύρι κάνεις μια πίτα".
Η φιλοσοφία του Σύριζα μας ξεπερνάει...  ΠΗΓΗ

Έπιασε δουλειά ο Ολλανδός τοποτηρητής των τοκογλύφων: Παρέχει “τεχνική βοήθεια” για την αφαίμαξη των Ελλήνων

Η βρετανική Guardian κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου προειδοποιούσε πως όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα των εκλογών ο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδας θα είναι ο Μάαρτεν Φερβέι.
Γεγονός που επιβεβαιώθηκε σήμερα, καθώς ο εκλεκτός της Κομισιόν συναντήθηκε τους αυλικούς του, αυτούς της προδοτικής συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, Ευκλείδη Τσακαλώτο και Γιάννη Δραγασάκη επισημοποιώντας έτσι την παρέμβαση της Υπηρεσίας Υποστήριξης Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και στο υπουργείο Οικονομικών.
Στην συνάντηση συμφωνήθηκε η "παροχή τεχνικής βοηθείας" στο υπουργείο Οικονομικών, δηλαδή η... τεχνογνωσία ώστε να επιτευχθεί καλύτερα η πλήρης αφαίμαξη των Ελλήνων πολιτών.
Η παρέμβαση αυτή της Κομισιόν σε θέσεις και Υπουργεία έχει μακροπρόθεσμο χαρακτήρα μιας και οι μνημονιακές κυβερνήσεις της χώρα μας έχουν δεσμευτεί για την πλήρη υποταγή στις επιθυμίες των δανειστών.
Αξίζει να σημειωθεί πως προκειμένου η Ελλάδα να λάβει το τρίτο πακέτο "διάσωσης" παρέδωσε ουσιαστικά τον πλήρη έλεγχο της και πλέον πρέπει να συμφωνεί με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ για όλες τις αλλαγές που θα προκύψουν στους νόμους πριν καν αυτές οριστικοποιηθούν.
Στην ουσία, ο Μάαρτεν Φερβέι με την παρουσία του στην Αθήνα αποτελεί την εγγυήτρια εκείνη δύναμη προς τους διεθνείς τοκογλύφους για την αφαίμαξη του ελληνικού λαού και το πλήρες ξεπούλημα της Πατρίδας μας σε ξένα και ανθελληνικά συμφέροντα.  ΠΗΓΗ

ΣΥΣΣΙΤΙΟ ΜΙΣΟΥΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΣΠΑΓΚΟΡΑΜΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ

Όταν η (προ διετίας παρανόμως και αντισυνταγματικώς αποκλεισμένη από κάθε είδους κρατική χρηματοδότηση ) Χρυσή Αυγή επέστρεφε τα χρήματα της κρατικής χρηματοδότησης στους Έλληνες που είχαν ανάγκη, οι καθεστωτικές και οι κομμουνιστικές (αυτές οι δύο έννοιες ταυτίζονται απολύτως…) πατσαβούρες έκαναν λόγο για «συσσίτια μίσους».

Τώρα όμως, που το τιμημένο κουκουέ –μακρύ χέρι του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος και πιστό όργανο των διεθνών τυράννων- δίνει κάτι ψίχουλα μόνο για λαθρομετανάστες, δε μιλάει καμία παλιοκουφάλα για «μίσος» και τα τοιαύτα.

Έτσι, οι ροπαλοφόροι του ΠΑΜΕ –οι οποίοι κατά περιόδους χρησιμοποιούνται από το καθεστώς και ως… φύλακες της βουλής κι έχουν κυριολεκτικά διαπρέψει στο καθήκον τους αυτό- μοίρασαν τα εξής: «80 κουβέρτες, 20 κούτες με βασικά είδη διατροφής, νερά και αγαθά ατομικής υγιεινής», στους πρόσφυγες και λαθρομετανάστες που έχουν τακτοποιηθεί στο χώρο του παλαιού αεροδρομίου στο Ελληνικό.

(ΥΓ): Η προσφορά, προσφορά και η τσιγγουνιά, τσιγγουνιά! 520 είναι οι πρόσφυγες και λαθρομετανάστες, 80 κουβέρτες τους έδωσαν οι αθεράπευτα σπαγκοραμμένοι! Μια κουβέρτα για κάθε 6-7 άτομα! Όσο για τις κούτες με τα «βασικά είδη διατροφής», είχαν μέσα… φρυγανιές και παξιμάδια!  ΠΗΓΗ

Τους κάρφωσε ο Νικήτας: Τα επιχειρηματικά τζάκια θα βγάλουν τον επόμενο αρχηγό της ΝΔ

Το πραγματικό πρόσωπο της ψοφοδεξιάς των επιχειρηματιών και των βαρόνων αποκάλυψε εν μέρει ο Νικήτας Κακλαμάνης.
Μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή του Τάκη Χατζή το παλιό στέλεχος της ΝΔ και καλώς γνώστης των φατριών της Συγγρού δήλωσε: «Ακούω περίεργα πράγματα. Ακούω ότι...πίσω από τους περισσότερους υποψήφιους βρίσκονται επιχειρηματικά τζάκια.
Τι νομίζουν λοιπόν; Ότι οι επιχειρηματίες - που εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα, ξέρετε που ανήκω - δεν θα μας επιβάλλουν οι επιχειρηματίες τον αυριανό αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας.
Έχω εικόνα. Γι΄ αυτό τους λέω να σεβαστούν την ιστορία της παράταξης. Γιατί εγώ είμαι και λίγο ανεξέλεγκτος, αν δεν το πράξουν, κάποια στιγμή καθ΄ οδόν θα μιλήσω με ονόματα".
Τι το λες και δεν το πράττεις Νικήτα; Ονόματα κ. Κακλαμάνη, ονόματα!  ΠΗΓΗ


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 7520037081783183745

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item