Widgets

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ-ΞΕΦΤΙΛΑ! Στο ΕΛΕΟΣ του ΘΕΟΥ ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ, όλα τα ΛΕΦΤΑ στους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

ΚΑΤΑΝΤΙΑ: Δεν υπάρχουν κονδύλια για την σίτιση και ένδυση των νεοσύλλεκτων - Για τους λαθρομετανάστες όμως “λεφτά υπάρχουν”Είναι γνωστό ότι λόγω της μνημονιακής πολιτικής, οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας έχουν περιέλθει σε δύσκολη (επιεικώς) κατάσταση. Οι προϋπολογισμοί πλέον έχουν στη κυριολεξία αποδεκατιστεί και με δυσκολία και χάρη στην αυτοθυσία των στελεχών η κατάσταση δεν έχει εκτροχιαστεί προς τα παρόν.
Κατά τακτά χρονικά διαστήματα ανώτερα και ανώτατα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων έχουν προειδοποιήσει ότι η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί και ότι κινδυνεύει η ασφάλεια της Ελλάδος. Αν λάβει κάποιος υπόψη του το γεωπολιτικό και γεωστρατηγικό περιβάλλον, με τα διαλαμβανόμενα στη γειτονιά μας τίποτα καλό δεν προμηνύεται.
Η κατάσταση είναι πολύ πιο σοβαρή, όταν βγαίνουν από τα πλέον επίσημα χείλη όπως είναι ο Αρχηγός Στρατού. Σε συνάντηση με τους στρατιωτικούς συντάκτες που είχε ανέφερε επί λέξη τα εξής τα οποία παρατίθενται και αυτούσια .
«Έχουμε κάνει μελέτη στην οποία φαίνεται ότι ο Στρατός χρειάζεται 600 εκατ. Ευρώ ετησίως ως αποκλειστικά λειτουργικά του έξοδα για τη συντήρηση των μέσων του. Σήμερα, με τις παρούσες οικονομικές συνθήκες, ο προϋπολογισμός του 2015 για τον Στρατό Ξηράς φτάνει μόλις τα 210 εκ. Ευρώ. Η ψαλίδα είναι τεράστια και είναι εξαιρετικά δύσκολο να κλείσει ή έστω να προσεγγιστεί κατά δύναμη.» τόνισε εμφαντικώς ο Αρχηγός, για να προσθέσει: «Αν με ρωτήσετε ευλόγως «καλά Αρχηγέ και πως δουλεύει ο στρατός ως σήμερα, η απάντηση είναι «απλή»: Δουλεύουμε γιατί χρησιμοποιούμε τα αποθέματα και γιατί ο κόσμος μας, με το φιλότιμο και το μεράκι του, έχει σηκώσει τα μανίκια του και κάνει θαύματα».

Να προσθέσουμε επίσης ότι για να μπορέσει ο Στρατός να ντύσει τους νεοσύλλεκτους χρησιμοποιεί ρουχισμό από τα πολεμικά αποθέματα και σαν μοναδική λύση φαντάζει η αύξηση της θητείας ώστε οι ίδιοι να χρησιμοποιούν τα ίδια ρούχα.
Αυτά είναι τα αποτελέσματα των δεξιών και αριστερών διακυβερνήσεων επί σαράντα σχεδόν χρόνια, που με τις μίζες και τις ρεμούλες στα εξοπλιστικά διέλυσαν στη κυριολεξία ένα αξιόμαχο Στράτευμα, όπως το είχαμε γνωρίσει στο παρελθόν. Κοντά στην πλήρης αδιαφορία και απαξίωση έχουμε σήμερα και φαιδρά φαινόμενα της χρήσης των πτητικών μέσων ως ταξί ώστε οι υπουργοί να μετακινούνται από το σπίτι τους στο υπουργείο.   ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ !!! => ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΚ Eurostat! ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ του ΓΕΝΟΥΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ (πανηγυρίζουν οι ντόπιοι και ξένοι ΕΧΘΡΟΙ της Πατρίδος)


Έτσι κατάντησαν την χώρα μας: Ούτε οι Κενυάτες δεν θέλουν να έχουν την τύχη των Ελλήνων

Φωτιά έχει πάρει ο αφρικάνικος Τύπος με αφορμή την δυσχερή οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Κένυα. Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων τους βρίθουν από υποτιμητικούς τίτλους για την Ελλάδα.
Χαρακτηριστικό το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Αfrican Independent" το οποίο με τεράστια γράμματα απευθύνει προς το αναγνωστικό του κοινό την ερώτηση: "Είναι η Κένυα η Ελλάδα της Αφρικής;"
Την ίδια στιγμή αφρικανοί οικονομολόγοι ζητούν να σταματήσει η διαφθορά και οι υψηλές δαπάνες του κράτους, φέρνοντας ως παράδειγμα τη χρεοκοπημένη Ελλάδα, ενώ το Ινστιτούτο Ορκωτών Λογιστών της Κένυας (ICPAK)  προειδοποιεί ότι η χώρα θα μπορούσε να διολισθήσει σε μια μεγάλη κρίση χρέους παρόμοια με αυτή που συρρίκνωσε την οικονομία της Ελλάδας, αν η διαφθορά και οι υψηλές δαπάνες του κράτους συνεχιστούν στον ίδιο ρυθμό.
Η χώρα μας έχει γίνει διεθνώς ρεζίλι με την προδοτική πολιτική, η οποία ακολουθείται από το σαθρό πολιτικό κατεστημένο τα τελευταία σαράντα χρόνια. Πλέον ούτε οι τριτοκοσμικές χώρες δεν θέλουν να έχουν την τύχη της Ελλάδας των μνημονίων από μια υποτιθέμενη ευρωπαϊκή πορεία "ανάπτυξης" που προσπαθεί μάταια να χαράξει.
Η χώρα μας κάποτε υπήρξε λίκνο πολιτισμού της οικουμένης, σήμερα όπως όλα δείχνουν αποτελεί το παράδειγμα προς αποφυγήν ακόμη και από υποανάπτυκτες χώρες.ΠΗΓΗ

Τσίπρας ως νέος Σημίτης: Ευχαριστούμε τους Γάλλους για το Μνημόνιο και την πλημμυρίδα των λαθρομεταναστών

Η Ελλάδα τους τελευταίους μήνες αντιμετωπίζει αυτήν την περίοδο ταυτοχρόνως την υπογραφή ενός νέου επαίσχυντου, αριστερού μνημονίου και την πλημμυρίδα των λαθρομεταναστών, που έρχονται από την Τουρκία. Ως αντίτιμο για την καταστροφή που υπέστησαν οι Έλληνες πολίτες, η Ελλάδα «εισέπραξε» αιματηρά μέτρα και “Hot Spot” για να μπορεί να στεγάζει τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών.
Από την άλλη πλευρά του Αιγαίου έχει στηθεί μία ολόκληρη παρακρατική επιχείρηση, η οποία εισπράττει αφειδώς χρήμα για να αποσταθεροποιεί την Ελλάδα. Παρόλη την προφανή ενοχή της Τουρκίας, η καγκελάριος της Γερμανίας μετέβη στο «σουλτανάτο» και έδωσε «γη και ύδωρ» στους τούρκους, ήτοι 3 δισ. ευρώ χωρίς ανταλλάγματα και επίσπευση της διαδικασίας ένταξής της στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ σε δεύτερο χρόνο θα δωθούν και οι κοινές περιπολίες, δηλαδή η ακύρωση των ελληνικών θαλασσίων συνόρων.
Όλα τα παραπάνω τα επικρότησε, ουσιαστικά, ο Αλέξης Τσίπρας, σπεύδοντας να επικροτήσει τις επαφές που είχε η Μέρκελ στην Τουρκία, αλλά και να τις υιοθετήσει, αφού αμέσως τόνισε ότι δεν είναι γερμανικές, αλλά ευρωπαϊκές «προσπάθειες». Έτσι, λοιπόν, ο πρωθυπουργός αποδέχεται ότι η Ελλάδα θα γίνει μία αποθήκη λαθρομεταναστών, ενώ παράλληλα οι Έλληνες θα ωθούνται στην ραγδαία κινεζοποίησή τους, την ώρα που η Τουρκία θα εισπράττει πολλαπλά οικονομικά και γεωπολιτικά οφέλη από την επιχείρηση με τους λαθρομετανάστες.
Η στάση του πρωθυπουργού θυμίζει εντόνως το "ευχαριστούμε τους αμερικανούς" μετά την τραγωδία των Ιμίων. Μόνο που τώρα ευχαριστεί τους γάλλους για το Μνημόνιο και την μετατροπή της Ελλάδος σε έναν απέραντο καταυλισμό λαθρομεταναστών. ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ !!! => ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ στους ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ! Να ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ οι ΜΕΓΑΛΟ-ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ και τα ΛΑΜΟΓΙΑ!


Η Ελλάδα βουλιάζει και ο χαβαλές Τσίπρας μπεκροπίνει με τον Ολάντ
Σε εξέλιξη βρίσκεται και σήμερα η περιοδεία του προέδρου της Γαλλίας επί ελληνικού εδάφους. Ο γάλλος πρόεδρος που βρίσκεται από εχθές στην Ελλάδα, πήγε χθες μαζί με τον Τσίπρα και διασκέδασαν μαζί με Λαζόπουλο και λοιπούς συριζαίους. Σήμερα, ο πρόεδρος της Γαλλίας εξέφρασε την λύπη του διότι στην Γαλλία έγινε ένα πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα, το οποίο τον αποτρέπει από το να χαρεί.

Όμως μία μέρα νωρίτερα, η Ελλάδα επλήγη από σφοδρή κακοκαιρία που ως αποτέλεσμά της είχε έναν νεκρό, μία αγνοούμενη και τεράστιες υλικές καταστροφές. Το γεγονός ότι η κακοκαιρία έφτασε να έχει ένα τουλάχιστον θύμα δεν απορρέει από την θεομηνία, αλλά από την ανικανότητα των κυβερνώντων (στην κεντρική διοίκηση και την τοπική αυτοδιοίκηση) να πραγματοποιήσουν ακόμα και έναν καθαρισμό φρεατίων.

Αυτό, όμως, δεν απέτρεψε τον πρωθυπουργό από το να επιδείξει για ακόμη μια φορά προκλητική αναλγησία, ώστε να ξενυχτήσει στο Γκάζι με τον γάλλο πρόεδρο και τον Λαζόπουλο.

Πέραν της ανικανότητας, λοιπόν, έχουμε να κάνουμε με μία άνευ προηγουμένου αδιαφορία απέναντι στην ανθρώπινη ζωή και το γεγονός ότι αυτή χάνεται από κυβερνητική ανεπάρκεια.  ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ! - ΑΠΑΙΤΟΥΝ τα ΠΑΝΤΑ! - Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ τα ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ....

Το μεγάλο ξεπούλημα: Αρπακτικά που στοχεύουν στο νερό, την ενέργεια και τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες μαζί με τον Ολάντ!

Θυμάστε μία εποχή που οι συριζαίοι έκαναν κινητοποιήσεις ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των κρατικών εταιρειών που διαχειρίζονται το νερό και την ενέργεια; Πέρασαν, από ότι φαίνεται, αυτές οι εποχές και τώρα βρισκόμαστε στην εποχή του «ρεαλισμού», στην οποία ο Σύριζα ως νέα πασοκονουδούλα προσβλέπει στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, ως «μάννα εξ ουρανού».
Μαζί, λοιπόν, με τον πρόεδρο Ολάντ, ο οποίος ήρθε εκπροσωπώντας τα γαλλικά συμφέροντα, ήρθαν και μία πλειάδα επιχειρηματιών, προκειμένου να συζητηθεί το άμεσο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Σας παρουσιάζουμε την λίστα τον επιχειρηματιών, προκειμένου να καταλάβετε τι πρόκειται να ξεπουληθεί:
- Φιλίπ Ντελέρ: Πρόεδρος του διεθνούς τμήματος της Alstom. Έχει ως αντικείμενο μεταφορικά μέσα, τραίνα, μετρό και μέσα παραγωγή ενέργειας.
- Πιέρ Κοπέ: Γενικός εκπρόσωπος της VINCI που είναι εταιρεία κατασκευών, αυτοκινητόδρομων, πάρκινγκ κλπ.
- Ερίκ Γκεμπαλί: Διευθυντής του τμήματος διεθνούς ανάπτυξης της SUEZ Environnement, που είναι εταιρεία διαχείρισης υδάτων.
- Πάρις Μουράτογλου, πρόεδρος EREN  που ασχολείται με φυσικούς πόρους και ανανεώσιμες πηγές.
Κοινώς, οι γάλλοι έρχονται προκειμένου να πάρουν τον ΟΣΕ, την ΕΥΔΑΠ, την ΕΥΑΘ, τα πετρέλαια, τους φυσικούς πόρους της χώρας και να μπουν στην διαχείριση της ηλεκτροδότησης της χώρας. Αυτό σημαίνει για τους Έλληνες πολίτες ότι συντόμως θα αυξηθούν οι τιμές τόσο στο νερό, όσο και στην ηλεκτρική ενέργεια.
Ακόμα σημαντικότερο, κρίσιμες δομές της χώρας, που άπτονται μέχρι και σε θέματα εθνικής ασφάλειας, περνάνε στα χέρια των ξένων, των οποίων γίνεται έρμαιο η χώρα, με τις ευλογίες ολόκληρου του πολιτικού συστήματος και των πολιτικών κομμάτων, πλην Χρυσής Αυγής φυσικά.  ΠΗΓΗ
«Εγκληματίας» επειδή φόρεσε την μαύρη μπλούζα της Χρυσής Αυγής μέσα στη βουλή
Μάλιστα, οι μπολσεβίκοι δικηγόροι του ΚΚΕ παρουσίασαν τις σχετικές φωτογραφίες στην περιβόητη δίκη στον Κορυδαλλό ως… αδιάσειστα στοιχεία εγκληματικής δράσης.
Τα ίδια και χειρότερα γράφτηκαν και χθες, όταν ένας βουλευτής μας έτυχε να μπει στην αίθουσα της ολομέλειας φορώντας ένα μαύρο μπλουζάκι της Χρυσής Αυγής. Αντέδρασαν ακαριαία όλα τα συστημικά μέσα, από το “thetoc.gr” της Έλλης Στάη μέχρι την… αθλητική εφημερίδα «Ο Φίλαθλος».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΗ Μέρκελ στηρίζει δύο εκστρατείες: Του καθεστώτος εναντίον της Χρυσής Αυγής και των τζιχαντιστών εναντίον της ανθρωπότητας
Γενική κατακραυγή και καταδίκη μίας ακόμα «ακραίας και προκλητικής» συμπεριφοράς μας: «ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ο Κασιδιάρης: Εμφανίστηκε με μπλουζάκι των ταγμάτων!
Με προκλητικό μπλουζάκι μπήκε στην ολομέλεια της Βουλής ο Κασιδιάρης Ο Ηλίας Κασιδιάρης προκαλεί για άλλη μια φορά, αυτήν τη φορά εμφανιζόμενος στην Ολομέλεια της Βουλής με μαύρο φανελάκι της Χρυσής Αυγής, σαν και αυτά που φορούν τα γνωστά τάγματα της οργάνωσης στις εξορμήσεις τους. Δείτε τις φωτογραφίες».
Φυσικά ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο και είναι κυριολεκτικά εξοργισμένος με τον γελοίο πόλεμο των ΜΜΕ κατά του τρίτου κόμματος της χώρας.
Αρκεί να ρίξετε μία ματιά στα σχόλια που συνόδευσαν όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Με πρώτο και καλύτερο το πρώην «αντιμνημονιακό» Χωνί, που αυτά που… του σέρνουν οι αναγνώστες του δεν έχουν προηγούμενο.
Απολαύστε τον σχετικό σύνδεσμο και σημειώστε πώς πρόκειται για καραμπινάτη φιλοκυβερνητική σελίδα, που δεν συγκεντρώνει κοινό της Χρυσής Αυγής (πάνω από 100 σχόλια, όλα κράζουν ανελέητα τον αρθρογράφο): https://www.facebook.com/www.toxwni.gr/posts/1089876177691772      ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => ΣΑΠΙΛΑ των ΜΜΕ: «Στήστε ΘΕΑΤΡΑΚΙ κυβέρνησης - αντιπολίτευσης, για να μην ωφεληθεί η Χρυσή Αυγή»


Διεθνής ξεφτίλα από την Liberation: “O Τσίπρας κοίταζε τον ουρανό και τα παπούτσια του μπροστά στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη”

Τον πήρανε χαμπάρι και τον κράζουν, ακόμη και οι αριστερές εφημερίδες της Γαλλίας, τον αδαή, πρώην πρόεδρο του 15μελούς, που κατά πως φαίνεται ξέρει μόνο από μπαχαλοποίηση και καταλήψεις χωρίς σκοπό, αρνούμενος να μεγαλώσει. Για την ασέβεια του κατά την ανάκρουση των εθνικών ύμνων Ελλάδας και Γαλλίας η Liberation σχολίασε: "O Έλληνας πρωθυπουργός, κοίταζε τον ουρανό και τα παπούτσια του μπροστά στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη".
«Γνωρίζει καλά και από κωλοτούμπες και προσκυνήματα στους διεθνείς τοκογλύφους» θα πει κάποιος. Και εμείς θα συμφωνήσουμε…
Και σε άλλο δημοσίευμα της ίδιας γαλλικής εφημερίδας: «Ο Φρανσουά Ολάντ, ένας μεταρρυθμιστής πρόεδρος που δεν αρέσει στους Γάλλους και ο Αλέξης Τσίπρας, ένας ριζοσπάστης πρωθυπουργός που ασπάστηκε τον ρεαλισμό, αλλά κατάφερε να επανεκλεγεί είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι στον κόσμο;» διερωτάται η αριστερή εφημερίδα. Το ίδιο και εμείς… ΠΗΓΗ

Συνώνυμο του Σύριζα η αναξιοκρατία: Η κυβέρνηση προσλαμβάνει με παχυλούς μισθούς τα δικά της παιδιά!

Με την επίσκεψη του Ολάντ να σηματοδοτεί την εφαρμογή του τρίτου μνημονίου και των νέων αιματηρών μέτρων εις βάρος του ελληνικού λαού, η κυβέρνηση της "λαϊκής κυριαρχίας" όπως θέλει να αυτοαποκαλείται προσλαμβάνει 31 υπαλλήλους με συνολικό κόστος μισθοδοσίας τα 1,2 εκατομμύρια ευρώ!
Συγκεκριμένα στην "εποχική" τους αυτή απασχόληση κατά το διάστημα Σέπτεμβριος 2015- Σεπτέμβριος 2016 ο μηνιαίος μισθός των μετακλητών και των συμβούλων 5 υπουργών και υφυπουργών θα ανέρχεται στα 2710 ευρώ. Μια ανευ προηγουμένου πρόκληση μιας που η κυβέρνηση διαμηνύει ότι θα εφαρμόσει το υπογραφέν μνημόνιο, καθησυχάζοντας τους διεθνείς τοκογλύφους.
Πράγμα που πρακτικά σημαίνει τις εκ νέου μειώσεις σε συντάξεις και μισθούς και τον καταποντισμό της αγροτικής τάξης με την δυσβάσταχτη φορολογία. Eίναι σαφές πως η αριστερή κυβέρνηση εφαρμόζει κατά γράμμα τα μέτρα αυτά προς τον ελληνικό λαό για να μπορεί μια συγκεκριμένη πολιτική και κοινωνική ελίτ να απολαμβάνει πρωτοφανή προνόμια την ώρα που ολόκληρη η χώρα βρίσκεται σε καθεστώς βαθύτατης οικονομικής ύφεσης. Αξίζει να σημειωθεί πως τους υπαλλήλους των υπουργών θα κληθεί να τους πληρώσει ο ίδιος ο ελληνικός λαός, καθώς οι μισθοί τους είναι μέρος τους Κρατικού Προϋπολογισμού.
Η αριστερά της εργατιάς φανερώνει πλέον ξεκάθαρα το πρόσωπό της, καθώς χαμογελά στους παχυλούς μισθούς και αφήνει τον λαό να ζει σε έναν εργασιακό μεσαίωνα με τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας να έχουν καταστρατηγηθεί, τον μηνιαίο μισθό να αγγίζει οριακά τα 586 ευρώ, την μαύρη εργασία να οργιάζει και τον δείκτη της ανεργίας να δείχνει στο 29%.
Πολύ εύκολα άλλωστε, ο "πόλεμος στον πόλεμο των αφεντικών" μετατρέπεται σε... "πόλεμο στον πόλεμο των μισθωτών".  ΠΗΓΗ

ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ: Για παράνομο πλουτισμό ο Σταθάκης και για μαύρα ταμεία ο Φλαμπουράρης!

Το... ηθικό πλεονέκτημα της "πρώτης κυβέρνησης αριστερά" αποκαλύφθηκε σήμερα στην σκιά της θεατρικής επίσκεψης Ολάντ στην Ελλάδα.
Με διαδικασίες fast track παραπέμπονται για περαιτέρω έλεγχο τα πόθεν έσχες του Γιώργου Σταθάκη και του Αλέκου Φλαμπουράρη, σύμφωνα με τον πρόεδρο της επιτροπής πόθεν έσχες Γιώργο Βαρεμένο.
Ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης θα ελεγχθεί για τυχόν παράνομο πλουτισμό, ενώ βαρύτητα στην περίπτωση του Αλέκου Φλαμπουράρη θα δοθεί στις καταγγελίες για «μαύρα ταμεία» της τεχνικής εταιρίας που ήταν μέτοχος. Όπως επεσήμανε ο Γιώργος Βαρεμένος για τον λόγο αυτό θα ζητηθεί να επισυναφθούν και οι τελευταίοι ισολογισμοί της εταιρίας, με τους ορκωτούς λογιστές να αναλαμβάνουν την υποχρέωση να συντάξουν έκθεση το συντομότερο δυνατό. Ο έλεγχος πάντως, για τις δηλώσεις πόθεν έσχες που υποβλήθηκαν το 2015 δεν έχει ξεκινήσει ακόμη.
Ο Γιώργος Σταθάκης δεν ενέγραψε, σύμφωνα με τον πρόεδρο της επιτροπής πόθεν έσχες, το ποσό του 1 εκατ. ευρώ στις δηλώσεις του και οι ορκωτοί λογιστές θα ελέγξουν εάν επιβεβαιώνεται το αδίκημα του παράνομου πλουτισμού, καθώς κι εάν το ποσό του 1 εκατ. «ξεχάστηκε» να δηλωθεί (δήλωση πόθεν έσχες 2012 που αφορά χρήση οικονομικού έτους 2011) μια ή περισσότερες φορές. Ο Γιώργος Βαρεμένος ανέφερε πως υπάρχει «παράλειψη».
Στην συνεδρίαση της επιτροπής εξετάστηκαν και οι περιπτώσεις του Παύλου Χαϊκάλη για την υπόθεση της off shore στην Κύπρο που του στέρησε μια θέση στα ψηφοδέλτια των ΑΝΕΛ. Με δεδομένο το νόμο του 2003, ο Γιώργος Βαρεμένος ανέφερε πως θέμα off shore δεν υπάρχει, καθώς πρόκειται για ευρωπαϊκή εταιρία, από την οποία φαίνεται να εισέπραξε 30.000 ευρώ. Ζητήθηκε από την επιτροπή περαιτέρω έλεγχος για να διαπιστωθεί εάν δηλώθηκε το ποσό αυτό στην εφορία ή όχι. Σε ότι αφορά στην υπόθεση του Αλέξη Μητρόπουλου, ο πρόεδρος της επιτροπής πόθεν έσχες είπε πως ασχολούνται πλέον οι οικονομικοί εισαγγελείς.
Στις προτεραιότητες τις επιτροπής είναι η δημοσιοποίηση των πόθεν έσχες που καθυστέρησαν, με τον Γιώργο Βαρεμένο να επιρρίπτει ευθύνες στην προηγούμενη πρόεδρο, καθώς η επιτροπή στην προηγούμενη της σύνθεση συνεδρίασε μόλις 3 φορές. Από τον Φεβρουάριο που ορκίστηκε η τότε Βουλή, η πρώτη συνεδρίαση ήταν στις αρχές του περασμένου Αυγούστου, η δεύτερη αρχές Σεπτεμβρίου και η τρίτη μετά τις εκλογές.
Όπως είπε πάντως, υπάρχουν υπόχρεοι με προβληματικές δηλώσεις στους οποίους και εστάλη επιστολή ενός 10 ημερών να προσκομίσουν τα απαραίτητα στοιχεία. Αυτό που θα εξεταστεί επίσης, είναι και η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής των δηλώσεων.  ΠΗΓΗ
Αδιαφορεί η πολιτεία για τα Μνημεία του Ελληνισμού - Μόνο για τζαμιά φροντίζει η κυβέρνηση

Όταν σε μια χώρα είναι έκδηλη η προσπάθεια αποκοπής των πολιτών από τις ρίζες και το παρελθόν τους, τότε η πολιτική που ασκείται σε αυτήν την χώρα δεν είναι καν δολοφονική, είναι αυτοκτονική. Πώς πραγματικά μπορεί να ωφεληθεί μια πολιτεία όταν αρχαιολογικοί χώροι και μνημεία ιστορικού ενδιαφέροντος αφήνονται να ρημάζουν, ενώ την ίδια στιγμή δαπανώνται εθνικοί πόροι για την ανάδειξη καταλοίπων που θυμίζουν την δράση μεγάλων σφαγέων του ελληνισμού;
Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της εγκατάλειψης των οίκων των μεγάλων Ελλήνων, όπως το σπίτι στο οποίο άφησε την τελευταία του πνοή ο Κωστής Παλαμάς, το οποίο πλέον είναι ένα ερειπωμένο σπίτι σε ένα σοκάκι της Αθήνας, ή η οικία του Παύλου Μελά, η οποία δεν θυμίζει σε καμιά περίπτωση διατηρητέο νεότερο μνημείο. Πέρα όμως από κεφάλαια της νεότερης ιστορίας ολόκληρες περιοχές βαρύτατου αρχαιολογικού και ιστορικού ενδιαφέροντος οδηγούνται στη σήψη με το πέρασμα των χρόνων και την ανευθυνότητα των αρμοδίων. Από τη μία πλευρά, ο ναός του Επικούρειου Απόλλωνα στην Ηλεία, παρά το γεγονός ότι έχει χαρακτηριστεί μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco παραμένει κλειστός για τους επισκέπτες αλλά και αφύλακτος με ότι συνεπάγεται μια τέτοια κατάσταση. Από την άλλη πλευρά, η ευρύτερη περιοχή όπου εκτυλίχθηκε η ναυμαχία της Σαλαμίνας, καθώς και ένα τμήμα της αρχαίας πόλης αλλά και ο τύμβος των Μαραθωνομάχων όχι μόνο δεν έχουν αξιοποιηθεί πολιτιστικά, αλλά ακόμη πραγματοποιείται έντονη βιομηχανική και επιχειρηματική δραστηριότητα στην περιοχή, με αυξημένο τον κίνδυνο όχι μόνο του μνημείου αλλά και των τυχόν αρχαιολογικών ευρημάτων.
Την ίδια στιγμή δαπανώνται τεράστια ποσά του εθνικού προϋπολογισμού και αντιμετωπίζονται με ευκολία και ταχύτητα τυχόν εμπόδια όσον αφορά την ανέγερση ισλαμικού τεμένους ή την αναστύλωση οικοδομημάτων επί τουρκοκρατίας, με πιο τρανταχτό παράδειγμα την αναστύλωση της οικίας του Κεμάλ Ατατούρκ, του μεγαλύτερου ίσως νεότερου σφαγέα του Ελληνισμού. Παράλληλα, αυξάνονται θεαματικά οι τιμές των εισιτηρίων για αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία της χώρας, έτσι ώστε να διακοπεί πλήρως η ήδη τραυματισμένη σχέση του Έλληνα με το παρελθόν των προγόνων του.
Χρησιμοποιώντας κοινούς όρους της ψυχολογίας, ως αυτοκτονία ορίζεται η πράξη απελπισίας ενός ατόμου που δεν ενδιαφέρεται να ζήσει. Σε ευρύτερη κλίμακα, όταν μια χώρα παρουσιάζει αυτοκτονικές τάσεις, τότε πίσω από αυτό το φαινόμενο κρύβεται η απελπισία ενός λαού. Και δυστυχώς οι Έλληνες έχουν οδηγηθεί στην απελπισία από τις εθνοπροδοτικές κυβερνήσεις των τελευταίων ετών.  ΠΗΓΗ

Ακόμα ένα σκάνδαλο με υπογραφή “Μπάμπη” - Κουκούλωσε τις μίζες και τις ατασθαλίες στο “Ερρίκος Ντυνάν”
Ακόμα ένα σκάνδαλο με υπογραφή “Μπάμπη” - Κουκούλωσε τις μίζες και τις ατασθαλίες στο “Ερρίκος Ντυνάν”

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το όργιο κακοδιαχείρισης στα οικονομικά του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν», έρχονται στο Newsbomb.gr και θα προκαλέσουν όχι απλά την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών, αλλά –σίγουρα- και πολιτικές εξελίξεις, αφού από την έρευνα και τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει, φαίνεται πως υπήρξε «επιχείρηση» συγκάλυψης των ευθυνών της διοίκησης Μαρτίνη από κορυφαίο υπουργό της συγκυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας - ΠΑΣΟΚ.
Το Newsbomb.gr θα δημοσιεύσει όλα τα στοιχεία της απόρρητης έκθεσης απόρρητης έκθεσης της εταιρείας ορκωτών λογιστών, οι οποίοι έκαναν φύλλο και φτερό τα οικονομικά στοιχεία του «Ερρίκος Ντυνάν». Ένα πόρισμα – φωτιά για τον Ανδρέα Μαρτίνη και τη διοίκηση του νοσοκομείου, αλλά και για την ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι ολόκληρη η έκθεση των ορκωτών λογιστών έφτασε στα χέρια του κ. Χαράλαμπου Αθανασίου, ο οποίος –ωστόσο- αν και θα περίμενε κανείς να κινήσει γη και ουρανό για να παρέμβουν οι εισαγγελικές αρχές, φέρεται όχι απλώς να μην έκανε την παραμικρή ενέργεια, αλλά να «κλείδωσε» το φάκελο σε κάποιο συρτάρι.
Η αποκάλυψη των στοιχείων της έκθεσης θα προκαλέσει σοκ στον ελληνικό λαό, καθώς θα γίνουν όλοι οι πολίτες μάρτυρες ενός απίστευτου σκανδάλου διασπάθισης δημοσίου χρήματος και κατάχρησης εξουσιών, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να καταρρεύσει το «Ερρίκος Ντυνάν» και να καταλήξει σε «ιδιωτικά χέρια» μέσω πλειστηριασμού.
Οι πολιτικές ευθύνες των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας σε σχέση με την «εκτροφή» και την προστασία της διοίκησης Ανδρέα Μαρτίνη είναι τεράστιες και η έρευνα του Newsbomb.gr, τόσο για τις ατασθαλίες και την κακοδιαχείριση στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, όσο και για τα σκάνδαλα στο «Ερρίκος Ντυνάν» θα αναδείξει όχι μόνο πολιτικές, αλλά ακόμα και... ποινικές ευθύνες που σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούν να αφήσουν... αδιάφορες τις εισαγγελικές αρχές της χώρας.
Ο Χαράλαμπος Αθανασίου και όσοι ακόμα αποδειχθεί πως έκαναν... πλάτες στον Ανδρέα Μαρτίνη και τα σκάνδαλα της διοίκησής του, έχουν ήδη πολλούς λόγους για να χάσουν τον ύπνο τους... Ασυλία τέλος...  ΠΗΓΗ

«ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ» ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ: ΑΝ ΔΕ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ ΜΕ ΕΛΙΤΣΕΣ!

Το μόνο θετικό με την «δεύτερη φορά αριστερά» στην κυβέρνηση, είναι ότι επιτέλους θα αποκαλυφθεί το βαθύ αντιδραστικό και αντιλαϊκό πρόσωπο του κομμουνισταριού και θα πάρει χαμπάρι ο κοσμάκης τι… κουμάσια είναι και τούτοι, που όλα τα προηγούμενα χρόνια –όταν κυβερνάγανε οι άλλοι- του πουλάγανε φούμαρα για  «σοσιαλιστικούς παραδείσους»!

Έτσι, σε τηλεοπτική εμφάνιση που έκανε ο «προοδευτικός» τραγουδοποιός Χρήστος Θηβαίος, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει ραδιοφωνική συνέντευξή που είχε δώσει τον Ιούλιο και στην οποία υποστήριζε ότι ο ελληνικός λαός είναι… κακομαθημένος, γιατί τρώει… πολύ, κι ότι μία πενταμελής οικογένεια μπορεί να ζήσει με 15 ευρώ την ημέρα, έδωσε την εξής εξήγηση: «Έδωσα απλά μία συνέντευξη, μιλώντας ειλικρινά, όπως θα μιλούσα σε μία παρέα με φίλους. Χωρίς να θέλω να κατηγορήσω τους νέους. Σίγουρα, μία πενταμελής οικογένεια μπορεί να φάει πέντε παξιμάδια, τρεις ελιές και μία ντομάτα, δεν είναι ανάγκη να τρώει αρνί κάθε μέρα! Μην τρελαθούμε τώρα!».  ΠΗΓΗ

(ΥΓ) 1: Πως το’ πε η Μαρία Αντουανέτα; «Αν δεν έχουνε ψωμί, να φάνε παντεσπάνι»…

(ΥΓ) 2: Παξιμάδι και ελιά, δεύτερη φορά αριστερά!Μια καλοπροαίρετη αντιπρόταση προς τους «εταίρους» μας για την αστυνόμευση της λαθρομετανάστευσης

Πριν λίγες ημέρες είδε το πλανερό φως της δημοσιότητας μια «καλοπροαίρετη» πρόταση των Ευρωπαίων εταίρων μας για «συνεργασία» στο Αιγαίο με τους Τούρκους, με σκοπό την επιτυχέστερη αναχαίτιση των μεταναστευτικών ροών.
Ως Έλλην Εθνικιστής – Χρυσαυγίτης, αισθάνομαι κατ’ αρχήν (με πολλή... αυτοκριτική διάθεση) ότι οφείλω από καρδιάς να συγχαρώ τους εταίρους μας που κατανόησαν επιτέλους, (έστω και καθυστερημένα) το μείζον λαθρομεταναστευτικό πρόβλημα, ενώ μέχρι τώρα «δεν μπορούσαν» να το αντιληφθούν και μέσα από τον μεγάλο ενθουσιασμό που μου προκάλεσε η «αλληλεγγύη» τους, έχω να τους κάνω μια αντιπρόταση, για ακόμη πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματος, βασισμένη στο δικό τους σκεπτικό: Δηλαδή την αψεγάδιαστη και καλοπροαίρετη «συμμαχική» αλληλεγγύη στα πλαίσια του ΝΑΤΟ.
Επειδή λοιπόν βρίσκω ότι η επιτήρηση ενός σχετικά εκτεταμένου θαλάσσιου χώρου παρουσιάζει εύλογα μεγάλες αντικειμενικές δυσκολίες σε σχέση με την επιτήρηση ενός πιο περιορισμένου σε έκταση χερσαίου χώρου και μάλιστα μιας ακτογραμμής, προτείνω η προσπάθεια ανίχνευσης και αναχαίτισης των ροών να γίνει ένα βήμα πριν! Δηλαδή πριν επιβιβαστούν οι μετανάστες στις δουλεμπορικές σαπιόβαρκες, (που συχνά τους οδηγούν στον υγρό τους τάφο, πράγμα όντως απάνθρωπο και απαράδεκτο), ώστε να εντοπίζονται και να γίνονται τα κατά τους «εταίρους» μας δέοντα στην απέναντι μικρασιατική ακτή.
Πριν προλάβουν δηλαδή οι δύστυχοι αφροασιανοί φτωχοδιάβολοι να αποπλεύσουν ή αμέσως μετά τον απόπλου τους, πριν όμως απομακρυνθούν από την μικρασιατική ακτή και εισπλεύσουν στα ελληνικά χωρικά ύδατα.
Και επειδή (πάντα καλοπροαίρετα) κατανοώ ότι η «πιστή φίλη», «αδελφή γείτων» και πρωτίστως "σύμμαχος" -πάντα στα φαρδιά πλαίσια του ΝΑΤΟ- Τουρκία, η οποία ασμένως ετοιμάζεται να μπει και στην ευρωπαϊκή «ωραία» μας οικογένεια, ενδεχομένως δεν μπορεί να διαθέσει όλα τα μέσα και το προσωπικό που απαιτούνται για το σκοπό αυτό, προτείνω να… τους βοηθήσουμε εμείς! Πως; Μα είναι πάρα πολύ απλό: Να στείλουμε πάραυτα σκάφη του ελληνικού Λιμενικού – Ακτοφυλακής και αν απαιτείται και του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, να ναυλοχούν στα παράλια της Μικράς Ασίας για να συνδράμουν τις αντίστοιχες «συμμαχικές» τουρκικές δυνάμεις στο έργο τους. Κι αν αυτό ακόμη δεν είναι αρκετό, νομίζω ότι θα μπορούσαμε… φιλότιμα να ενισχύσουμε την προσπάθεια με την αποστολή μερικών μεραρχιών του Ελληνικού Στρατού στην μείζονα περιοχή της Σμύρνης και γενικά των δυτικών παραλίων της Μικράς Ασίας, ώστε να συνδράμουν τους Τούρκους «φίλους και συμμάχους» μας.
Ελπίζω η πρότασή μου… να ληφθεί σοβαρά υπόψη από τους Ευρωπαίους εταίρους μας και να εξαντλήσουν όλη την επιρροή τους προς τους Τούρκους για να τους πείσουν ότι τίποτε μεμπτό ή ύποπτο δεν υπάρχει σε αυτήν, αλλά αντίθετα πρόκειται για μιαν απροκαιάήπτη κι’ ευγενική προσφορά εκ μέρους μιας πρόθυμης και ειρηνόφιλης χώρας του ΝΑΤΟ προς μιαν άλλη… «φίλη» και «σύμμαχο» νατοϊκή χώρα, για το κοινό καλό της «ευρωπαϊκής» ωραίας μας οικογένειας.  ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 7806794264431173751

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item