Widgets

ΝA ΞΗΛΩΘΟΥΝ ΤΩΡΑ! Όλοι οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ! - Οι ΕΛΛΗΝΕΣ του Μαρτυρικού ΠΟΝΤΟΥ, απαιτούν την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του Ν.ΦΙΛΗ


Αποπομπή του Φίλη από το υπουργείο Παιδείας ζητούν οι Πόντιοι !!!

Μετά την Ποντιακή νεολαία, την άμεση παραίτηση του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη από το υπουργικό αξίωμα ζητά και η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος (ΠΟΕ), η οποία με επιστολή της προς τον Τσίπρα σημειώνει ότι «ο υπουργός Παιδείας σε άρθρο του σε εφημερίδα κατ΄ουσίαν αρνείται τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, κάνοντας λόγο για «πολιτική σκοπιμότητα» που οδήγησε στην αναγνώρισή της από το ελληνικό Κοινοβούλιο το 1994, ενώ υποστηρίζει ότι το ζήτημα στερείται «διεθνούς σημασίας.
Στις 26 Σεπτεμβρίου καλέσαμε τον κ. Φίλη να γνωστοποιήσει εάν εξακολουθεί να εμμένει στις δημοσιευμένες ανάρμοστες και άκρως προσβλητικές θέσεις του. Ωστόσο, μέχρι σήμερα δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση, ούτε έχει προβεί σε δημόσια ανάκληση των τοποθετήσεών του» σημειώνεται στην επιστολή της ομοσπονδίας προς τον Τσίπρα.
«Δυστυχώς, η σιωπή του κ. υπουργού ερμηνεύεται ως επιθυμία του να συγκαταλέγεται μεταξύ των αρνητών του εγκλήματος της γενοκτονίας, ενώ τυχόν εντεύθεν διατήρηση της υπουργικής του θέσης θα εγείρει αμφιβολίες και για την, εν γένει, κυβερνητική πολιτική όσον αφορά τον οικουμενικό Ελληνισμό» υπογραμμίζει η ΠΟΕ και σημειώνει πως, με ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας, ζητείται η άμεση παραίτηση του Φίλη από τα καθήκοντά του.
Το να περιμένει κανείς ευθιξία από το πολιτικό παχύδερμο που ονομάζεται Φίλης και να παραιτηθεί είναι σαν να περιμένει αντιδράσεις από έναν ελέφαντα όταν τον τσιμπά κουνούπι… Η μετάθεση, όμως, των ευθυνών στον ίδιο τον πρωθυπουργό θα δείξει ότι η ρήση «το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι» έχει διαχρονική ισχύ.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => Με το ζόρι ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΟΥΝ την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! Με «ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ» μας ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΤΕΜΕΝΟΣ στον ΒΟΤΑΝΙΚΟ!

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ!!!
Πλήρης η απουσία των Εθνικών Θεμάτων από τις προγραμματικές δηλώσεις!Συζήτηση περί των προγραμματικών θέσεων της κυβερνήσεως διεξήχθη το περασμένο τριήμερο στη Βουλή. Υποτίθεται ότι οι Βουλευτές θα άκουγαν τα σχέδια της κυβερνήσεως για όλους τους τομείς και βάσει αυτών θα ψήφιζαν κατά συνείδηση αν θα έδιναν την εξουσιοδότησή τους για να κινηθεί η κυβέρνηση στην κατεύθυνση αυτή ή όχι.
Το συμπέρασμα που μπορούσε να βγάλει ασφαλώς κάποιος νοήμων και εθνικά σκεπτόμενος άνθρωπος, ακούγοντας τις προγραμματικές δηλώσεις του Τσίπρα και των Υπουργών του, είναι ότι πρόκειται για μία κυβέρνηση που δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα. Πλήρης η απουσία των κρίσιμων εθνικών θεμάτων.
Ο Τσίπρας είναι ο πρωθυπουργός μίας χώρας, της οποίας η Θράκη έχει εκλέξει βουλευτές, οι οποίοι δηλώνουν ευθέως την πίστη τους σε άλλο κράτος. Είναι πρωθυπουργός μίας χώρας που έγινε αποδέκτης προτάσεως να φυλάνε οι τούρκοι τα θαλάσσια σύνορά μας. Είναι ο πρωθυπουργός μίας χώρας, της οποίας προσπαθούν να κλέψουν την ιστορία οι σκοπιανοί. Είναι ο πρωθυπουργός, ο οποίος θα πάρει την ευθύνη να νομιμοποιήσει τον Αττίλα μέσω της «δικοινοτικής – διζωνικής ομοσπονδίας» στην Κύπρο.

Παρόλα αυτά ουδεμία συζήτηση περί εθνικών θεμάτων έγινε στη ΒουλήΑυτό σε πλήρη αντίθεση με το ενδιαφέρον του ξένου παράγοντα για τα εθνικά μας θέματα, γεγονός που αποδεικνύει με άλλον έναν τρόπο, ότι αυτά είναι σημαντικότατα. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι την ίδια ώρα που ο Τσίπρας παρακαλούσε στην Αμερική για το χρέος, οι αμερικανοί τον πίεζαν να προδώσει τα Εθνικά Θέματα.
Η μόνη συζήτηση που έγινε στη Βουλή ήταν περί οικονομικών, ενώ για το θέμα της λαθρομετανάστευσης ελάχιστα ακούστηκαν. Ακόμα, όμως, και περί οικονομικών, ουδεμία συζήτηση έγινε για την ενεργειακή πολιτική της χώρας, για ανακήρυξη της Ελληνικής ΑΟΖ και εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων μας. Ουδεμία συζήτηση για την εκχώρηση της Εθνικής μας Κυριαρχίας στους διεθνείς τοκογλύφους. Ακόμα και ο θεωρητικά αρμόδιος υπουργός, Νίκος Κοτζιάς, περισσότερο μίλησε για την Αίγυπτο και την Ιορδανία παρά για το Μακεδονικό και το Κυπριακό.
Ως εκ τούτων, έχουμε μία κυβέρνηση, η οποία έχει προαποφασίσει την προδοσία όλων των Εθνικών μας Θεμάτων και για αυτό τηρεί σιγή ιχθύος, αποφεύγοντας τις δηλώσεις και τις δεσμεύσεις.   ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ -> Mr.Tsipras για Λαθρομετανάστες: «Η ΕΛΛΑΔΑ θα γίνει ΕΛΑΔΙΣΤΑΝ των ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ» 

Έρχεται «τσουνάμι» περικοπών στις συντάξεις

Με την φράση «θα λάβουμε κάθε πιθανό μέτρο, ώστε να μην υπάρχουν μειώσεις σε συντάξεις κάτω των 1.000 ευρώ», ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος προανήγγειλε, εμμέσως πλην σαφώς, περικοπές στις συντάξεις για ποσά από 1.000 ευρώ και πάνω. Τα σενάρια που υπάρχουν αναφέρουν είτε περικοπή 11% στο άθροισμα κύριας και επικουρικής σύνταξης για ποσό άνω των 1.000 ευρώ είτε περικοπή 6% σε όλες τις συντάξεις, δηλαδή ακόμα και σ’ εκείνες που είναι κάτω των 1.000 ευρώ.
Η δήλωση Κατρούγκαλου έγινε κατά την έξοδό του, χθες, από το Μέγαρο Μαξίμου. Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που ξεγέλασε τον Ιανουάριο τον Ελληνικό Λαό, λέγοντας ότι όχι μόνο δεν θα υπάρξουν μειώσεις στις συντάξεις (όπως και στους μισθούς) αλλά θα επανέλθει και η 13η σύνταξη, τώρα καλείται να εφαρμόσει κατά γράμμα την εφαρμογή του τρίτου Μνημονίου που υπέγραψε (μαζί, φυσικά, με ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι) στις 14 Αυγούστου.
Οι συνταξιούχοι θα πληρώσουν βαρύ τίμημα, καθώς αποτελούν «προνομιούχο» στόχο της κυβέρνησης. Το «όριο» των 1.500 ευρώ κατέβηκε τώρα στα 1.000, κι αυτό δεν αποτελεί οριστικό «στοπ». Φαίνεται, λοιπόν, για μια ακόμη φορά, ο λόγος για τον οποίο η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ βιάστηκε να προκηρύξει εκλογές για τις 20 Σεπτεμβρίου. Ήθελαν να προλάβουν το «τσουνάμι» του φορολογικού κύματος, το οποίο θα τσάκιζε κυριολεκτικά τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους, ακριβώς για να αλλάξει η εκλογική συμπεριφορά τους ως προς την εκλογική τους κατεύθυνση. Τώρα, η συγκυβέρνηση δείχνει και επίσημα το αληθινά ανάλγητο και αντιλαϊκό της πρόσωπο, με νομοθετήσεις και πρακτικές εφαρμογές που θα οδηγήσουν τον Ελληνικό Λαό στην πλήρη ανέχεια και «κινεζοποίηση».  Γιώργος Μάστορας

ΔΕΙΤΕ ΤΟ !!! => ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ! Η ΜΕΡΚΕΡ ΣΤHΡIΖΕΙ και «ΨΗΦΙΖΕΙ» τον Mr.TSIPRA! (Σε Διατεταγμένη υπηρεσία ο Mr.Alexis)

Γερμανικά ΜΜΕ: Κρατάμε την Ελλάδα στο ευρώ για την υφαρπαγή του ορυκτού της πλούτου!

Σε μια απίστευτα κυνική ομολογία προχώρησαν τα γερμανικά ΜΜΕ, καθώς ομολόγησαν πως οι διεθνείς τοκογλύφοι κρατούν με... ορό την Ελλάδα στο ευρώ, ώστε να επιτευχθεί η υφαρπαγή του ορυκτού πλούτου και η ενεργειακή τροφοδοσία της Ευρώπης!
«Τζάμπα ελπίζουν στον TAP… Οι μόνοι που θα επωφεληθούν είναι οι πλούσιοι» 
​Με σκληρή γλώσσα μιλούν τα γερμανικά ΜΜΕ για την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, με γνωστή οικονομική ιστοσελίδα να αναφέρει πως «είναι αναγκαία η παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ, για την ενεργειακή τροφοδοσία της Ευρώπης».
Σε δημοσίευμα της, η οικονομική ιστοσελίδα Deutsche Wirtschafts Nachrichten υποστηρίζει πως «η διάσωση της Ελλάδας δεν είναι πολιτικό πρότζεκτ» αλλά έχει να κάνει με το φυσικό αέριο και την επιθυμία της Ευρωπαϊκής Ένωσης να αποδεσμευτεί από την εξάρτηση της από την Ρωσία, μέσω του αγωγού TAP ο οποίος θα περνά από την Ελλάδα.
«Προκειμένου να μην διακυβευθεί το έργο εξαιτίας μίας κατάρρευσης της Ελλάδας, η χώρα διατηρείται στο ευρώ. Η πικρή αλήθεια για τους Έλληνες είναι ότι το ζήτημα είναι η χώρα τους, όχι οι άνθρωποι», υποστηρίζει το δημοσίευμα. «Ο TAP δεν θα φέρει αλλαγές στη ζωή των Ελλήνων- Θα συνεχίσουν να ασχολούνται με την λιτότητα».
Στη συνέχεια, η γερμανική ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι μπορεί να υπόσχονται νέες θέσεις εργασίας στην Ελλάδα οι εταιρείες που θα εκμεταλλευθούν τον TAP, η πραγματικότητα ωστόσο είναι «πως για τους περισσότερους Έλληνες δεν θα επιφέρει καμία πραγματική βελτίωση των συνθηκών ζωής. Αυτοί θα εξακολουθήσουν να απασχολούνται με προγράμματα λιτότητας», υποστηρίζει το δημοσίευμα. «Μόνο οι πλούσιοι θα επωφεληθούν, όπως πάντα»
Αντιθέτως, οι μόνοι που θα επωφεληθούν στην Ελλάδα σύμφωνα με το Deutsche Wirtschafts Nachrichten είναι οι ελίτ, οι οποίοι «όπως κάνουν εδώ και 100 χρόνια, συσσωρεύοντας χρήματα από το εξωτερικό στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς χωρίς να φέρνουν την Ελλάδα πάνω από το επίπεδο μίας αναπτυσσόμενης χώρας».
Rheinische Post: Η Γερμανία είναι οικονομικός σούπερ σταρ- Πώς μπορεί να έχει το ίδιο νόμισμα με τους Έλληνες;
Το δεύτερο «χαστούκι» που δέχεται η Ελλάδα από τα Γερμανικά ΜΜΕ, είναι από την εφημερίδα του Ντίσελντορφ Rheinische Post, η οποία με αφορμή την έκθεση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ για την ανταγωνιστικότητα στην οποία η Γερμανία καταλαμβάνει την 4η θέση και η Ελλάδα την 91η επισημαίνει: «Για κράτη με τόσο διαφορετική ανταγωνιστικότητα, όπως η Γερμανία που είναι οικονομικός σούπερ σταρ και η Ελλάδα, δεν μπορεί να υπάρχει κοινό νόμισμα. Η πολιτική πρόθεση άλλοτε ήταν, ωστόσο, διαφορετική. Ο δρόμος της επιστροφής δεν αποτελεί εναλλακτική επιλογή. Όμως τώρα είναι και το κόστος ανάλογα υψηλό», μεταδίδει η Deutsche Welle.  ΠΗΓΗ
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. 550000€ ΕΦΑΠΑΞ ΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

Την ώρα που ο Ελληνικός λαός πένεται και ο μέσος Έλληνας παλεύει για την επιβίωσή του.

Την ώρα που γεμίσαμε ανέργους και δεκάδες χιλιάδες νέοι μας παίρνουν το δρόμο της ξενιτιάς .

Την ώρα που οι συνταξιούχοι είναι σε απόγνωση λόγω της πενιχρής σύνταξης που εισπράττουν και που μειώνεται συνεχώς

Την ώρα που ο μέσος Έλληνας παλεύει για την επιβίωσή του, κάποιο συνεχίζουν να απολαμβάνουν των ανήθικων προνομίων που «γέννησε» και εξέθρεψε αποκλειστικά και μόνο το πολιτικό σύστημα.

Από τα πλέον χαρακτηριστικά παραδείγματα της προκλητικής προνομιακής μεταχείρισης είναι φυσικά οι υπάλληλοι της Βουλής, οι οποίοι αν και έχουν υπαχθεί εδώ και ένα χρόνο στο ενιαίο μισθολόγιο, αυτό ισχύει μόνο στα λόγια και στην πράξη εξακολουθούν να απολαμβάνουν σειρά από οικονομικά «βοηθήματα».

Όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της εφημερίδας «Τύπος της Κυριακής», υψηλόβαθμο στέλεχος της Βουλής που έχει υποβάλει αίτηση συνταξιοδότησης θα λάβει ως εφάπαξ το αστρονομικό ποσό των 550.000 ευρώ! Το ποσό αυτό μάλιστα προκύπτει από τον Κανονισμό της Βουλής, ο οποίος προβλέπει έξτρα εφάπαξ 75 μισθών για κάθε εργαζόμενο που βγαίνει στη σύνταξη.

Καταρχήν, να τονίσουμε ότι ο βασικός μισθός τους καταβάλλεται προσαυξημένος κατά 25%, ενώ λίγο πριν τη συνταξιοδότησή τους χορηγείται στον ήδη προσαυξημένο μισθό και δεύτερη, επιπλέον, προσαύξηση κατά 15%.

Τα προκλητικά προνόμια των συγκεκριμένων υπαλλήλων αποδεικνύουν πως η ισότητα των πολιτών ισχύει μόνο όταν δε θίγονται τα συμφέροντα των «ημετέρων»

Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να προστατεύσουν τα «πελατάκια» τους και μέσω αυτών τους εαυτούς τους…  πηγή


Τα γύρισε ο πρόεδρος της Ένωσης Φραπέδων: «Δεν θα αλλάζουν ανά εξάμηνο οι βουλευτές μου και φυσικά θα πάρω την χρηματοδότηση»

Φαιδρός μπορεί να είναι, αλλά σίγουρα δεν είναι «κορόιδο».
Ο λόγος για τον εισαγωγέα των καλοκαιρινών θεατρικών επιθεωρήσεων στη Βουλή, τον Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος μπαίνοντας στο κοινοβούλιο έδειξε πόσο πραγματικά λίγο ενστερνίζεται τα όσα επί χρόνια υποστηρίζει στις γραφικές εκπομπές του. Η δέσμευσή του ότι ανά έξι μήνες οι βουλευτές του θα παραιτούνται ανήκουν πλέον στη σφαίρα του παρελθόντος, θυμίζοντας την παλιά επιτυχημένη τηλεοπτική διαφήμιση, με την γνωστή ατάκα «a, this? last year».
Tώρα, υποστηρίζει ότι οι αλλαγές θα πραγματοποιούνται ανά χρόνο, μέχρι φυσικά να πάει στον κάλαθο των αχρήστων και αυτή η υπόσχεση του φραπεδόμαγκα του μεσονυκτίου, τον οποίο η συνεχόμενη γελοιοποίηση της πολιτικής ζωής του Τόπου και ο ανάλογος χαβαλές που τον συνοδεύει οδήγησαν στα έδρανα του Κοινοβουλίου.
Όσοι στο παρελθόν περνούσαν τα βράδια τους διασκεδάζοντας με τα λεγόμενα του «Προέδρου» (όπως αρέσκεται ο ίδιος ηδονικά να τον αποκαλούν), ανάμεσα στα πολλά, τα οποία εκ του ασφαλούς ξεστόμισε μαζί με τα σάλια που εκσφενδονίζονταν προς την κάμερα που τον τραβούσε, θα ενθυμούνται ότι ωρυόταν πως σε καμία περίπτωση δεν θα έπαιρνε την κρατική χρηματοδότηση όταν θα έμπαινε στο Κοινοβούλιο.
Χθες, στην Βουλή, κατά την διάρκεια της ομιλίας του, είπε ούτε λίγο ούτε πολύ σχετικά με την κρατική χρηματοδότηση: «Εγώ είμαι βλάκας να μην την πάρω;» Αν μη τι άλλο, ο «Πρόεδρος» προχώρησε σε μία γενναία πράξη αυτοκριτικής χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του ως βλάκα στο παρελθόν, όταν υποστήριζε δηλαδή ότι δεν πρόκειται να πάρει την κρατική χρηματοδότηση ως κόμμα του Κοινοβουλίου.
Σίγουρα, όμως, θα πρέπει τώρα να νιώθουν βλάκες, κορόιδα και εξαπατημένοι όσοι πείστηκαν από τα λεγόμενα του γραφικού αυτού κυρίου, που πρωτοέγινε γνωστός στο πανελλήνιο από την ανεπανάληπτη μίμηση που έκανε στο πρόσωπό του ο Γιώργος Μητσικώστας και να καταλάβουν ότι ο «χαβαλές» ψήφος προς το «κόμμα» της γελοιότητας αποκάλυψε έναν ακόμη πολιτικό χαμαιλέοντα, ο οποίος θα εκμεταλλευτεί την ψήφο τους για τα δικά του στενά συντηρητικά συμφέροντα.   ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => ΒΙΝΤΕΟ: Το ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ τα ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ και οι ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ του! ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΠΑΡΕΑΚΙ - Ο ΝεοΈλληνας πάλι έφαγε την ΦΟΛΑ!

Η Ελληνική Αυγή μηνύει τον λαθροδήμαρχο Καμίνη για τους παράνομους καταυλισμούς λαθρομεταναστών 
Θα σας ταράξουμε στην νομιμότητα - Καμία παράνομη πράξη εις βάρος των Αθηναίων πολιτών δεν πρόκειται να μείνει αναπάντητη!


Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αθηναίων, ο εκπρόσωπος της παράταξης "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα" κατήγγειλε την ανύπαρκτη δημοτική αρχή και τόνισε πώς εντός των ημερών κατατίθεται μήνυση κατά Καμίνη για παράβαση καθήκοντος.

Το έγκλημα που διέπραξε ο δήμαρχος Αθηναίων αφορά την δημιουργία καταυλισμού λαθρομεταναστών στην περιοχή του Βοτανικού χωρίς άδεια του δημοτικού συμβουλίου. Όπως επί λέξει δήλωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης: "Θα σας ταράξουμε στην νομιμότητα και καμία παράνομη πράξη εις βάρος των Αθηναίων πολιτών δεν πρόκειται να μείνει αναπάντητη".

Παρακολουθείστε το σχετικό απόσπασμα από την εισήγηση του εκπροσώπου της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα. Το πλήρες κείμενο της μηνύσεως θα δημοσιευθεί εντός των προσεχών ημερών:  ΠΗΓΗ
Μπουτάρης σε ανθελληνικό παροξυσμό: «Με τους Τούρκους αισθάνομαι αδελφός»

Είναι μερικές περιπτώσεις που η επιστήμη τις χαρακτηρίζει ανίατες και σηκώνει τα χέρια ψηλά. Η γραφικότητα έχει πάψει από καιρού να αποτελεί δικαιολογία για την προκλητικότητα του δημάρχου Θεσσαλονίκης και την επιμονή του σε δημόσιες ανθελληνικές δηλώσεις.
Η πιο πρόσφατη περίπτωση αφορά τα όσα είπε κατά τη διάρκεια της τελετής εγκαινίων της πτήσης "Θεσσαλονίκη- Σμύρνη", της εταιρείας Ellinair, όπου δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «Με τους Τούρκους αισθάνομαι αδελφός. Οι Ευρωπαίοι είναι συνεργάτες. Με τους συνεργάτες μαλώνεις και χωρίζεις, με τα αδέλφια μαλώνεις, αλλά δεν χωρίζεις ποτέ» και ότι «Η Σμύρνη για τη Θεσσαλονίκη δεν είναι ένας απλός χώρος διακοπών. Οι δύο πόλεις είναι αδελφές, με μάνα την Κωνσταντινούπολη. Αυτές οι δύο πόλεις συνδέονται από τα παλιά χρόνια».
Δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι ο συγκεκριμένος τύπος δεν γνωρίζει ιστορία και θρασύτατα αποκαλεί τους Τούρκους «αδερφούς», από τη στιγμή που και οι ίδιοι οι Τούρκοι ανάγουν τις ρίζες τους στις ασιατικές στέπες, στα όρια περίπου της σημερινής Μογγολίας, από τις οποίες κινήθηκαν προς τη Μεσόγειο στα τέλη του 10ου αιώνα, αναζητώντας λεία για να ικανοποιήσουν τις αρπακτικές διαθέσεις τους. Ακόμα όμως και να μην γνωρίζει τα περί καταγωγής ή ηθελημένα να τα ξεχνάει, προκειμένου να υπηρετήσει όποιους άνομους σκοπούς επιθυμεί, δεν μπορεί να αδιαφορεί για τους ποταμούς αίματος, που χωρίζουν τους δύο λαούς τα τελευταία χίλια χρόνια.
Η πρόκληση αποκτά ιδιαίτερο σημειολογικό χαρακτήρα, τόσο εξαιτίας του χρόνου όπου λέχθηκε, αφού οι μέρες του φθινοπώρου είναι που τιμάται η Γενοκτονία του Μικρασιατικού Ελληνισμού, με το ξεκλήρισμα από το σφαγέα Κεμάλ των Ελλήνων της Ανατολίας, όσο και με βάση τη διεθνή πολιτική συγκυρία, όπου η Τουρκία κατηγορείται ως ο στενότερος συνεργάτης των ισλαμιστών τρομοκρατών του ISIS. Θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε με το δεύτερο μέρος της δήλωσή του, αφού πράγματι η Θεσσαλονίκη και η Σμύρνη είναι αδελφές πόλεις και έχουν κοινή μάνα την Κωνσταντινούπολη, αλλά προφανώς όχι όπως το εννοεί ο Μπουτάρης. Η διαφορά μας είναι ότι η μάνα και η μια αδελφή στέναζαν επί αιώνες κάτω από το φρικτό οθωμανικό ζυγό και ο ολοκληρωτικός εξανδραποδισμός τους κατατάσσεται ανάμεσα στα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά  της ανθρωπότητας στην παγκόσμια ιστορία.  
Οι Τούρκοι εφαρμόζοντας τακτικές εθνοκάθαρσης και συστηματική γενοκτονία κατάφεραν να εκδιώξουν τους Έλληνες από τη Μικρασία και την Κωνσταντινούπολη, αλλά το πνεύμα τους θα τους στοιχειώνει για πάντα. Ακόμα και ίδιοι οι σφαγείς αισθάνονται αμήχανα απέναντι στα μνημεία του πολιτισμού, που εξακολουθούν να υπάρχουν γύρω τους, θυμίζοντάς τους ότι είναι προσωρινοί κατακτητές και οι πραγματικοί ιδιοκτήτες της Ανατολίας αργά ή γρήγορα θα επιστρέψουν στη γη τους.
Σε μια σοβαρή χώρα, τέτοιες δηλώσεις προσβολής της μνήμης των πατέρων και διαστρέβλωσης της ιστορικής πραγματικότητας, θα αποτελούσαν αντικείμενο της δικαιοσύνης. Στην αποχαυνωμένη Ελλάδα του 21ου αιώνα κάθε ανθέλληνας μπορεί να λέει ατιμώρητα ότι βλακεία του κατέβει. Μόνη ελπίδα του Έθνους παραμένει η Χρυσή Αυγή, που σε πείσμα όλων αντιστέκεται και συνεχίζει να κρατά τις Θερμοπύλες μέχρι την τελική Νίκη.  ΠΗΓΗ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 5516774675881574842

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item