Widgets

Εσχάτη προδοσία: Προωθούν το ευρώ στα κατεχόμενα


Η «ΤΔΒΚ» ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει άμεσα το Ευρώ διαλαλεί παντού ο ψευδοηγέτης Μουσταφά
Στο μέλλον της τ/''κ'' οικονομίας εστιάζουν τουρκο''κυπριακά'' και τουρκικά μέσα ενημέρωσης, με αφορμή μια σειρά νέων ''δηλώσεων'' του φερόμενου ως ηγέτη των κατεχομένων, Μουσταφά Ακκιντζί.
Σύμφωνα με όσα δηλώνει λοιπόν ο Ακκιντζί στον τουρκικό τύπο πάντα, μετά από τη χθεσινή συνάντηση των δυο ηγετών, ξεκινά μια νέα περίοδος για την τ/''κ'' οικονομία. Στη νέα περίοδο αυτή, Ευρωπαίοι αξιωματούχοι θα έρθουν στο νησί και θα μελετήσουν τη χρήση του Ευρώ ως νόμισμα σε ολόκληρο το νησί. Παράλληλα, θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την τελωνειακή ένωση της «ΤΔΒΚ» με την Ε.Ε. Αυτό ισχυρίζονται σχετικά τουρκικά δημοσιεύματα.
Ο Ακκιντζί επιπλέον δήλωσε ότι οι δυο ηγέτες συμφώνησαν για τη δημιουργία μιας τεχνικής επιτροπής, η οποία θα εξετάσει το ζήτημα της «οικονομικής αρμονίας» στην Κύπρο. Σύμφωνα με τον ίδιον, στόχος είναι η άμεση χρήση του Ευρώ στο βόρειο κομμάτι του νησιού. Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ΙΗΑ, η χρήση του Ευρώ στα Κατεχόμενα μπορεί να ξεκινήσει μετά από έναν χρόνο.
Επιπλέον σύμφωνα δε με τον Ακκιντζί, ο απώτερος στόχος με την «τελωνειακή ένωση» είναι η κατάργηση της Πράσινης Γραμμής αφού όπως δήλωσε έχει εξασφαλίσει ήδη την υποστήριξη των Ευρωπαίων αξιωματούχων για το προαναφερόμενο σημαντικό βήμα. 
Ορίστε λοιπόν και ερωτούμε: Που είναι ο κυβερνητικός εκπρόσωπός μας να πάρει θέση επί των θεμάτων; Αλλά μάλλον είναι επιλεκτική η κυβέρνηση στις δηλώσεις της. Όπου μόνο δεν την συμφέρει τρέχει να κάνει τον πυροσβέστη. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις παριστάνει απλά την στρουθοκάμηλο. Ας είναι, εμείς καταλάβαμε. 
Δυστυχώς η κυβέρνηση έχει βάλει σαν στόχο να "λύσει" το Κυπριακό με κάθε τίμημα, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις που διαφαίνονται στον ορίζοντα, από το έκτρωμα της ομοσπονδίας. Είναι σαφές πλέον αυτό που λέγαμε προ αρκετού διαστήματος, ότι θέλουν να φέρουν τον λαό μας προ τετελεσμένων και να του θέσουν το ερώτημα, διχοτόμηση ή ομοσπονδία, αφού πρώτα θα έχουν πράξει τα πάντα προς επίτευξη της αναγνώρισης του ψευδοκράτους. Και διερωτόμαστε πως είναι δυνατόν να αποδεχτούμε τη χρήση Ευρώ σε ένα παράνομο ΜΗ αναγνωρισμένο μόρφωμα;
Αν κάτι τέτοιο συμβεί "κύριοι" είσαστε ένοχοι ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!...
www.elamcy.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΛΑΜΟΓΙΑ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ 5091591934829134591

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item