Widgets

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΚ Eurostat! ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ του ΓΕΝΟΥΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ (πανηγυρίζουν οι ντόπιοι και ξένοι ΕΧΘΡΟΙ της Πατρίδος)


ΣΟΚ: Στοιχεία της Eurostat προβλέπουν τον ραγδαίο δημογραφικό αφανισμό του Ελληνισμού!

Πολλά χρόνια τώρα εμείς, οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής, έχουμε διατρανώσει σε όλους τους τόνους ότι τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Έθνος είναι το δημογραφικό και η λαθρομετανάστευση, αφού με το μεν πρώτο αφανίζεται ο ελληνικός πληθυσμός και από το δεύτερο αντικαθίσταται από τριτοκοσμικούς λαθρομετανάστες. Η τραγική επιβεβαίωση αυτής της προειδοποίησης από την Χρυσή Αυγή έρχεται από τα επίσημα στοιχεία της Eurostat.

Σύμφωνα με την έκθεση της Eurostat, η Ελλάδα πρόκειται να αντιμετωπίσει ένα τεράστιο δημογραφικό πρόβλημα, μέχρι το 2080, με μια τρομακτική μείωση πληθυσμού. Υπολογίζεται, σύμφωνα με τα στοιχεία της έκθεσης, ότι ο πληθυσμός της χώρας θα μειωθεί στα 7,7 εκατομμύρια.

Ο αριθμός αυτός προκύπτει με βάση τα στατιστικά των γεννήσεων και των θανάτων από το 2011 και μετά, αλλά και με βάση τη μαζική μετανάστευση νέων και οικογενειών στο εξωτερικό, κυρίως λόγω της οικονομικής κρίσης, με την Ελλάδα να βρίσκεται στο χείλος δημογραφικής κατάρρευσης.
Οι θέσεις της Χρυσής Αυγής για την αντιμετώπιση του δημογραφικού:

ΜΕΙΖΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ
Υπεράνω της δυσχερούς οικονομικής θέσης της χώρας και της διάλυσης του κράτους τίθεται ένας ακόμη μεγαλύτερος κίνδυνος για τον Ελληνισμό. Αναφερόμαστε στο δημογραφικό μαρασμό του Έθνους μας. Με απλά λόγια σε λίγα χρόνια θα είμαστε μειοψηφία μέσα στην ίδια μας τη χώρα. Πέρα από το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, που μπορεί να λυθεί με αυστηρά κατασταλτικά μέτρα, υπάρχει και η υπογεννητικότητα. Για την επίλυση αυτού του μείζονος ζητήματος η Χρυσή Αυγή θέτει ως προαπαιτούμενα τα εξής:
Φορολογικές ελαφρύνσεις για όλα τα ζευγάρια που αποκτούν παιδί. Δυστυχώς τα νέα φορολογικά μέτρα της συγκυβέρνησης χτυπούν την οικογένεια, αντί να την ενισχύουν, απτή απόδειξη του εθνομηδενισμού του πολιτικού συστήματος.
- Εφάπαξ απόδοση χρηματικής βοήθειας σε κάθε νέο Έλληνα που γεννιέται. Η πρόταση αυτή έγινε πιο συγκεκριμένη εντός της βουλής. Η Χρυσή Αυγή συνέταξε σχέδιο νόμου για μείωση κατά 80% της κρατικής επιχορήγησης προς τα κόμματα. Τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν από την ενέργεια αυτή να μοιραστούν στα νέα ελληνόπουλα. Μόνο για το 2013 το κράτος θα εξοικονομούσε 50 εκατομμύρια ευρώ.
Επιδότηση της μητρότητας και γενναία ενίσχυση των τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών. Προστασία της ανύπαντρης μητέρας και απαγόρευση των αμβλώσεων. Το Εθνικό Κράτος οφείλει πρώτα απ’ όλα να επενδύει στο μέλλον του, δηλαδή στις νέες γενιές Ελλήνων.  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ !!! => ΣΑΠΙΛΑ των ΜΜΕ, Πρετεντέρης: «Στήστε ΘΕΑΤΡΑΚΙ κυβέρνησης - αντιπολίτευσης, για να μην ωφεληθεί η Χρυσή Αυγή»

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Τιμή μας που μας αποκλείουν οι διαπλεκόμενοι νταβατζήδες των καναλιών

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος  ξεμπρόστιασε από βήματος της Βουλής την διαπλοκή πολιτικού συστήματος και καναλιών.
Αρχικά επισήμανε πως με το παρόν νομοθέτημα η κυβέρνηση δεν θα δώσει τέλος στην διαπλοκή όπως διατείνονταν, αφού ο πολιτικός κόσμος έχει υποταγεί πλήρως στους νταβατζήδες των καναλιών.
Οι ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες είναι λαϊκό αγαθό και εθνικό δικαίωμα και κανείς δεν μπορεί να αποκλείει από αυτές το 7% του ελληνικού λαού που στηρίζει την Χρυσή Αυγή.
Το ιδιοκτησιακό καθεστώς των καναλιών πρέπει να ελέγχεται και να μην ρυθμίζουν οι μεγαλοεργολάβοι του δημοσίου την πολιτική ζωή της χώρας.
Από ποιον ελέγχονται τα τσοντοκάναλα και οι εφημερίδες για τις "ροζ διαφημίσεις" και τα γνωστά "090"; Γιατί οι ιδιοκτήτες δεν πληρώνουν τα πρόστιμα του ΕΣΡ;
Έχουν ποτέ οι καναλάρχες δώσει λόγο για τα οικονομικά και τα πολιτικά τους χρέη; Με ποιο δικαίωμα διαμορφώνουν την γνώμη του ελληνικού λαού, όπως προσπάθησαν με το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου όπου προπαγάνδιζαν συλλήβδην υπέρ του "Ναι".
Έχουν αποδοθεί ευθύνες για την προπαγάνδα υπέρ του χρηματιστηρίου, των Olympic Games και του Μνημονίου; Τι λεφτά έχουν πάρει για αυτά τα σκάνδαλα τα κανάλια;
Το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο πρέπει να ξεκαθαρίσει και να υπάρξει μια εκ βαθέων κάθαρση.
Κλείνοντας, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής τόνισε πως είναι Τιμή μας να μας αποκλείουν οι διεφθαρμένοι, διαπλεκόμενοι νταβατζήδες των καναλιών.  ΠΗΓΗΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ στους ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ! Να ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ οι ΜΕΓΑΛΟ-ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ και τα ΛΑΜΟΓΙΑ!
Καταγγείλαμε επωνύμως τη διαπλοκή στη βουλή: Μπόμπολα, Ψυχάρη, Βαρδινογιάννη, Αλαφούζο, Κοντομηνά, Κυριακού

Ο βουλευτής Αττικής, Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε στην Ολομέλεια για το νομοσχέδιο για τα ΜΜΕ αναφερόμενος στην διαπλοκή κομμάτων - καναλιών, αναφέροντας όλα τα ονόματα των "νταβατζήδων" της δημόσιας ζωής. Η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας παραμένει αποκλεισμένη από την ΕΡΤ (είτε με Λιάτσο, είτε με Τσακνή) και όλα τα ιδιωτικά ΜΜΕ κατά παράβαση του Συντάγματος και της αρχής της πολυφωνίας.
Η Χρυσή Αυγή θέτει τρεις όρους για να υπάρξει λύση στο πρόβληματης διαπλοκής:
α) το σχετικό νομοσχέδιο να προϋποθέτει ισότιμη προβολή των πολιτικών κομμάτων
β) το ασυμβίβαστο εργολάβου - καναλάρχη: να μην μπορεί ο Μπόμπολας να έχει κανάλι και να προβάλλει την κυβέρνηση για να παίρνει αναθέσεις-φιλέτα από το Δημόσιο.
γ) να τελειώσουν οι off-shore και να γίνουν γνωστά τα ονόματα όλων των παραγόντων των ΜΜΕ.
Η Χρυσή Αυγή έχει καταθέσει πάμπολλες καταγγελίες στο ΕΣΡ για τον παράνομο αποκλεισμό της και δεν έχει γίνει τίποτα. Γι' αυτό και ο εκπρόσωπός μας πέταξε στα υπουργικά έδρανα έναν ολόκληρο τόμο (!) από τις σχετικές παραβιάσεις του Συντάγματος επί Σύριζα.
Τέλος, αναφέρθηκε στις απάτες με τα θαλασσοδάνεια των καναλαρχών: μόνο ο Μπόμπολας και το Mega αποτίμησε την ταινιοθήκη του με 125 εκατ. ευρώ (συγκεκριμένα με 1, 1 εκατομμύρια ευρώ το κάθε επεισόδιο από τα στρουμφάκια) για να φεσώσει πάλι τον ελληνικό λαό!  ΠΗΓΗ

Χρήστος Παππάς: Οι “αριστεροί” διαπλέκονται ελεύθερα με τους νταβατζήδες

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς στην ομιλία του για το νομοσχέδιο για τις άδειες των καναλιών κατακεραύνωσε κυβέρνηση και νταβατζήδες για την συνέχιση της διαπλοκής.
Συγκεκριμένα, τόνισε: "Η σημερινή κυβέρνηση που επαγγέλλεται την ηθική εξουσία συνεχίζει πάνω στην ίδια πεπατημένη. Δίνει τις άδειες επί της ουσίας στους ίδιους καναλάρχες, ξαναμοιράζοντας την ίδια τράπουλα στους ίδιους παίκτες, οι οποίοι συμμετέχουν επί ίσοις όροις με άλλους στην νέα ψηφιακή εποχή στην οποία ήδη έχουν κυρίαρχη θέση λόγω της παράτυπης κατάληψης συχνοτήτων που τους έχουν αποδώσει φήμη και δουλειές.
Και παρά το γεγονός ότι τις απέκτησαν χωρίς αντάλλαγμα, κατάφεραν να χρεωθούν σε τέτοιο βαθμό, ώστε σήμερα να μιλάμε για άλλη μια μεγάλη τρύπα ιδιωτικού χρέους εκατοντάδων εκατομμυρίων που κανείς δεν λέει ποιος θα καταβάλει."
Εν συνεχεία ο Συναγωνιστής Παππάς αναρωτήθηκε συνοπτικά: Τι θα γίνει με τις υπάρχουσες άδειες τηλεοπτικών σταθμών; Θα επανεξεταστούν από μηδενική βάση;
Τι θα γίνει με τα πρόστιμα από το ΕΣΡ; Τι θα γίνει με την φορολόγηση των καναλιών; Γιατί δεν ενισχύεται ο ρόλος του ΕΣΡ, αλλά κυρίως η ανεξαρτησία και η λειτουργική του αυτοτέλεια;
Μήπως με το παρόν νομοσχέδιο δημιουργήσετε νέα τζάκια και τους δικούς σας καναλάρχες;  ΠΗΓΗ
Γιάννης Λαγός: Οι μεγαλοκαναλάρχες - νταβατζήδες παραμένουν στο απυρόβλητο

Ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς, Γιάννης Λαγός τοποθετήθηκε ως ειδικός αγορητής στην Ολομέλεια για το νομοσχέδιο για την αδειοδότηση παρόχων ψηφιακής τηλεόρασης.
Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι κανένα από τα κόμματα του αντισυνταγματικού και κλεπτοκρατικού τόξου δεν έχει την διάθεση να τα βάλει με τους μεγαλοκαναλάρχες - νταβατζήδες που χρωστούν εκατομμύρια ευρώ.
Με το παρόν νομοσχέδιο δεν ξεκαθαρίζει το πολιτικό τοπίο, αλλά ο εκάστοτε υπουργός χειραγωγεί τα κανάλια. Η κυβέρνηση του Σύριζα δεν πάει να εκδιώξει τα διαπλεκόμενα, αλλά να τα βρει μαζί τους.
Στο τηλεοπτικό πεδίο εκλείπει η δημοκρατία και η πολυφωνία, καθώς η Χρυσή Αυγή παραμένει αποκλεισμένη και δέκτης συκοφαντιών, δίχως να της δίνεται δυνατότητα απάντησης.
Ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς αναρωτήθηκε τι γίνεται με τα πρόστιμα του ΕΣΡ και γιατί αυτά παραμένουν ανείσπρακτα.
Κλείνοντας, τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή δεν μπορεί να στηρίξει ένα σχέδιο νόμου που δεν την καλύπτει, αφού οι μεγαλοκανάρχες - νταβατζήδες παραμένουν στο απυρόβλητο.  ΠΗΓΗ

Χ. Παππάς: Οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ - ΝΔ εξέθρεψαν την ασυδοσία των καναλιών

Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με την αδειοδότηση παρόχων ψηφιακής τηλεόρασης.
Τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή, το τρίτο πολιτικό κόμμα, είναι αποκλεισμένη παράνομα και αντιδημοκρατικά από την δημόσια και ιδιωτική τηλεόραση. Φυσικά, κανένα από τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα δεν αντιτίθεται σ' αυτήν την πρακτική.
Χαρακτήρισε τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ως Μέσα εξαπάτησης και προπαγάνδας του ελληνικού λαού και υπενθύμισε την προπαγάνδα που διέσπειραν τα κανάλια την περίοδο του δημοψηφίσματος.
Ευθύνη για την απαράδεκτη κατάσταση των Μέσων Ενημέρωσης έχουν όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις από την Μεταπολίτευση και μετά.  ΠΗΓΗΔημήτρης Κουκούτσης: Τα κανάλια είναι μέρος και συνεργοί του βρώμικου συστήματος


Ο συναγωνιστής και βουλευτής Μεσσηνίας Δημήτρης Κουκούτσης στην ομιλία για το νομοσχέδιο σχετικά με την αδειοδότηση των καναλιών αρχικά κατήγγειλε την υποκρισία των βουλευτών του αντισυνταγματικού τόξου που αναφέρθηκαν με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά των ΜΜΕ, την ίδια στιγμή που κάθε πρωί συνωστίζονται στα πάνελ.
Εν συνεχεία κατήγγειλε την διαχρονική στάση των ΜΜΕ έναντι της κρατικής εξουσίας τονίζοντας ότι καναλάρχες και δημοσιογράφοι είναι τμήμα του κατεστημένου, συμμετείχαν στο παιχνίδι της διαφθοράς και συνέβαλαν στην καταστροφή του κοινωνικού ιστού της χώρας.  
Παράλληλα, σημείωσε ότι από το 1989 που άρχισε η αδειοδότηση των καναλιών υπήρξε και μια μοιραία απόφαση που νομιμοποίησε την διαπλοκή, η παραχώρηση αδειών σε εκδότες έντυπων μέσων με άμεσο αποτέλεσμα την σύσταση μονοπωλίων.   ΠΗΓΗ

Ακόμα πανηγυρίζει ο Γιούνκερ που το περήφανο ΟΧΙ του ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα μετατράπηκε σε υποτακτικό “Ναι”

Την θλιβερή κατάληξη του δημοψηφίσματος μας υπενθύμισε με δηλώσεις στην γαλλική τηλεόραση ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλωντ Γιούνκερ.
Χαρακτήρισε «κυνική» την ελληνική κυβέρνηση, καθώς όπως λέει με έντονα σκωπτική διάθεση, απέρριψε την δική του πρόταση, οδήγησε τον Ελληνικό Λαό σε ένα δημοψήφισμα και ένα μήνα αργότερα πρότεινε η ίδια μια πολύ χειρότερη συμφωνία με τους εταίρους. Αυτό, όπως είπε με μια σαφή δόση ειρωνείας ο Γιούνκερ, είναι ένα «εκπληκτικό κατόρθωμα».
Είναι φανερό ότι ο Γιούνκερ, παρά τις αναμφισβήτητες αλήθειες που λέει επί του συγκεκριμένου θέματος, προσπαθεί επίσης να εξυπηρετήσει και την προπαγάνδα των εγχώριων «φιλοευρωπαϊκών» κομμάτων (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ). Πράγματι, στο δημοψήφισμα τα τρία αυτά κόμματα τάχθηκαν με το «Ναι», το οποίο επί της ουσίας ήταν η αποδοχή του σχεδίου Γιούνκερ. Αυτό, όμως, που δεν μας λέει ο Γιούνκερ ήταν η συνέχεια. Ως γνωστόν ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε ό,τι μπορούσε για να επικρατήσει  το «Ναι», αλλά η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού στήριξε το «Όχι».
Κατόπιν, οι εταίροι επανήλθαν με πολύ πιο δυσμενείς για την Ελλάδα προτάσεις από το σχέδιο Γιούνκερ, το οποίο το αποδέχθηκε όχι μόνο η Ελληνική κυβέρνηση (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ), αλλά και τα τρία «ευρωπαϊκά» κόμματα (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ). Ποιος ξεχνάει τον ανταγωνισμό ξενοδουλείας τόσο τον Ιούλιο, όσο και τον Αύγουστο στην Βουλή; Τότε που οι αρχηγοί των τριών αυτών κομμάτων υποστήριζαν ότι «πρέπει να γίνει συμφωνία πάση θυσία», «φέρτε μια οποιαδήποτε συμφωνία», «καλύτερα μια κακή συμφωνία από καθόλου συμφωνία» κ.ο.κ.
Σωστά, λοιπόν, ο Γιούνκερ χαρακτηρίζει ως «κατόρθωμα» το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπόρεσε να εκφυλίσει το «Όχι» του Ελληνικού Λαού και να το μετατρέψει μια εβδομάδα αργότερα σε μια ταπεινωτική και άνευ όρων παράδοση της Πατρίδας μας στις αδηφάγες ορέξεις των διεθνών τοκογλύφων. Ξεχνάει, όμως, να αναφέρει ότι ο Τσίπρας συνειδητούς συνοδοιπόρους σ’ αυτό ακριβώς το «κατόρθωμα» είχε τους Μεϊμαράκη, Γεννηματά και Θεοδωράκη, οι οποίοι πολλές φορές ξεπέρασαν σε ευρωδουλεία ακόμη και τον πρωθυπουργό.
Επομένως, το εξευτελιστικό αυτό αποτέλεσμα ανήκει και στην κυβέρνηση και στα συστημικά κόμματα της «ευρωπαϊκής» αντιπολίτευσης.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Ασεβέστατος και προκλητικός ο Τσίπρας την ώρα του Εθνικού Ύμνου: Ο Ολάντ στέκεται προσοχή και ο πρωθυπουργός της Ελλάδος γελάει σαν ηλίθιος!

Η γελοιότητα και η ανοησία του ατόμου - που ΔΥΣΤΥΧΩΣ κυβερνά την Ελλάδα - απεδείχθη για πολλοστή φορά σήμερα.

Δείτε την στάση του Τσίπρα κατά  την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου, μπροστά στο ιερό μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη!
Ο dear Alexis, αυτό το αμερικανάκι του Bill Clinton και σκυλάκι της Γιάννας Αγγελοπούλου, στέκεται λες και περιμένει το τρόλεϊ! Ο Καμμένος προσπαθεί να σταθεί προσοχή, αλλά τον εμποδίζει ο ακατέργαστος όγκος του και τα χέρια του παραμένουν ανοιχτά!
Ο μόνος που διατηρεί σχεδόν πρέπουσα στάση είναι ο Ολάντ. Το lifestyle-τρίο των υπασπιστριών ασχολίαστο... λες και δεν διαθέτουν οι Ένοπλες Δυνάμεις μας Αξιωματικούς με παράστημα για να προβάλλουν μία όμορφη και δυναμική εικόνα της χώρας στο εξωτερικό.
Οι άνθρωποι δεν είναι απλώς νούμερα. Είναι επικίνδυνοι για την Ελλάδα και μόνο αν απαλλαγούμε άμεσα από το νεο-μνημονιακό καθεστώς των λουφαδόρων και των απάτριδων έχουμε ελπίδες να ορθοποδήσουμε ΠΗΓΗ

Πανικός στο καθεστώς από την απήχηση της Χρυσής Αυγής στην Ελληνική Νεολαία - Δραματική έκκληση της Δούρου προς διεθνείς τοκογλύφους

Η Περιφέρεια Αττικής αντιμετωπίζει ένα μείζον πρόβλημα με τη λαθρομετανάστευση. Δεν είναι μόνο το κέντρο των Αθηνών που έχει μετατραπεί σε έναν απέραντο καταυλισμό. Είναι και διάφορες περιοχές στα προάστια, αλλά και στο Υπόλοιπο Αττικής, στα οποία σχεδιάζονται νέοι καταυλισμοί λαθρομεταναστών. Επιπλέον των παραπάνω, κάθε φορά που βρέχει η Περιφέρεια Αττικής πνίγεται και αναμένει τα μαύρα μαντάτα σχετικά με το άν θα υπάρχουν θύματα ή απλά κατεστραμμένες περιουσίες.
Είναι όλα αυτά προβλήματα που θα όφειλαν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον της Ρένας Δούρου; Από ότι φαίνεται όχι, αφού κατά την διάρκεια μονόλεπτης παρέμβασης της στο Συνέδριο του Κογκρέσσου Δήμων και Κοινοτήτων του Συμβουλίου της Ευρώπης, ανέφερε... άλλα πράγματα ως προβλήματα της Περιφέρειας Αττικής.
Στην μονόλεπτη παρέμβασή της σε ένα ανώτερο όργανο της Αυτοδιοίκησης, όπου υποτίθεται ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση ακούει τα προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η Ρένα Δούρου είπε τα εξής, αναφερόμενη στο θέμα της «αντιμετώπισης του εξτρεμισμού και κάθε είδους εκδήλωσης μίσους, θρησκευτικού ή φυλετικού»:
 «Είναι επείγον γιατί απειλεί την κοινωνική συνοχή, μέσα από την άνοδο εξτρεμιστικών οργανώσεων σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Οργανώσεων που καταφέρνουν να παγιδεύσουν και πολλούς νέους. Και σας το λέω αυτό προερχόμενη από τη χώρα που είναι το λίκνο της δημοκρατίας και όπου σε συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις ενδυναμώνεται ένα ακροδεξιό νεοναζιστικό κόμμα με ψήφους νέων ανθρώπων.»
Αντί να αναφέρεται η Δούρου στην τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου με τέτοιο τρόπο, ας προσέξει μη τυχόν έχουμε τίποτα «δράσεις» των τζιχαντιστών μέσα στην επικράτεια, που έχει υπ’ ευθύνη της. Και λέμε για τους τζιχαντιστές γιατί τα «συντρόφια» της στα Εξάρχεια σίγουρα θα προκαλέσουν επεισόδια, θα κάψουν περιουσίες πολιτών και θα παραμείνουν ασύλληπτοι ύστερα από... άνωθεν εντολή.
Και ας μην ανησυχεί... Είναι απολύτως φυσικό οι νέοι να στρέφονται στην Χρυσή Αυγή, αφού το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα πρεσβεύει την Ελλάδα, την Αντίσταση και τον Αγώνα ενάντια σε όσους εποφθαλμιούν την Πατρίδα μας. Αντιθέτως η κυβερνώσα "αριστερά" και η συμπολιτευόμενη "αντιπολίτευση" της "δεξιάς" πρεσβεύουν τον πολιτικαντισμό, τον ραγιαδισμό και την υποταγή. Συνεπώς τα όσα έχει δει η Δούρου είναι απλά η αρχή!   ΠΗΓΗ
ΔΟΥΡΟΥ: ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 
!

Στην παραδοχή ότι «σε συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις στη Ελλάδα, ενδυναμώνεται ένα ακροδεξιό νεοναζιστικό κόμμα, με ψήφους νέων ανθρώπων», προχώρησε, χθες το βράδυ, η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, κατά την διάρκεια μονόλεπτης παρέμβασης της στο Συνέδριο του Κογκρέσου Δήμων και Κοινοτήτων του Συμβουλίου της Ευρώπης, που γίνεται στο Στρασβούργο.
«Είναι επείγον γιατί απειλεί την κοινωνική συνοχή, μέσα από την άνοδο εξτρεμιστικών οργανώσεων σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Οργανώσεων που καταφέρνουν να παγιδεύσουν και πολλούς νέους», υποστήριξε η κυρία Δούρου, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι:  «Και σας το λέω αυτό προερχόμενη από τη χώρα που είναι το λίκνο της δημοκρατίας και όπου σε συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις ενδυναμώνεται ένα ακροδεξιό νεοναζιστικό κόμμα με ψήφους νέων ανθρώπων.»

Χωρίς να αναφερθεί σε συγκεκριμένα πλάνα δράσης για την αντιμετώπιση του φαινομένου, η κυρία Δούρου ζήτησε από τους συνέδρους «Άμεση δράση και όχι λόγια» .

Υ.Γ. 1 Η Χρυσή Αυγή δεν είναι απειλή αλλά η τελευταία ελπίδα της νεολαίας.

Υ.Γ.2 Τι άμεση δράση θέλει η Δούρου;

Υ.Γ.3 Μήπως η δράση που θέλει έχει σχέση με αυτά που φώναζε η Κανέλλη στην Βουλή «από το Πέραμα ως το Κερατσίνι φασίστας δεν θα μείνει» και είχε σαν συνέπεια την δολοφονική επίθεση στο Ν. Ηράκλειο;

Υ.Γ.4 Μήπως τα μέτρα που ζητά η Δούρου έχουν σχέση με τα μέτρα που ζήτησε πρόσφατα καθεστωτικός δημοσιογράφος;
  ΠΗΓΗ


Αντώνης Γρέγος: Στο απυρόβλητο οι καναλάρχες - Καμία δίωξη για χρέη και θαλασσοδάνεια!
 
Ο συναγωνιστής και βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Αντώνης Γρέγος κατά την ομιλία του για το νομοσχέδιο σχετικά με την αδειοτότηση των καναλιών αρχικά επισήμαμε ότι αν ξεκινήσεις μια συζήτηση για τα ΜΜΕ το μυαλό πηγαίνει κατευθείαν σε έννοιες όπως διαφθορά, διαπλοκή και στα "τουρκοσήριαλ".
Εν συνεχεία ζήτησε την ίση μεταχείριση των καναλαρχών με τον Έλληνα πολίτη και πλήρη διαφάνεια στα οικονομικά των ΜΜΕ. Παράλληλα, απαίτησε την προάσπιση των Εθνικών συμφερόντων της χώρας για να αποφεύγονται τα άθλια φαινόμενα όπως η εμφάνιση λογοτύπων τουρκικών εταιριών σε Θράκη και Αιγαίο.   
Κλείνοντας, κατήγγειλε την κυβέρνηση ότι με αυτό το νομοσχέδιο δεν μεριμνά για κυρώσεις εναντίον των καναλαρχών που δεν τηρούν τις προϋποθέσεις της αδειοδότησης.  ΠΗΓΗ

Άλλη μία πανηγυρική αθώωση Στελέχους της Χρυσής Αυγής - Είχε κατηγορηθεί για τα κουζινομάχαιρα του σπιτιού του!

Αθώος κρίθηκε ο Συναγωνιστής και Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Σωτήρης Δεβελέκος στο σημερινό εφετείο του. Θυμίζουμε πρωτόδικα πως είχε καταδικαστεί στην ποινή των δύο ετών και έξι μηνών χωρίς αναστολή διότι στις τρείς κατ’ οίκων έρευνες που έγιναν εις βάρος του βρέθηκαν απλά μαχαίρια κουζίνας.
Το πρόσχημα με το οποίο έγιναν οι συγκεκριμένες έρευνες ήταν διότι κατηγορείτο πως είχε στην κατοχή του μεγάλες ποσότητες όπλων και εκρηκτικών υλών. Μετά τη σημερινή απόφαση, το παραδικαστικό κύκλωμα, οι συκοφάντες μας και λοιποί σκευωροί, έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Συναγωνιστή: «Δέκα μέρες πριν την παράνομη προφυλάκιση του Αρχηγού μας και των Συναγωνιστών μας, είχα την τιμή να αποτελώ το αντικείμενο της πρώτης αντιτρομοκρατική επιχείρησης και στην συνέχεια να ακολουθήσουν τρεις κατοίκων έρευνες εις βάρος μου. Έτσι μετά την απαγωγή μου από τις αστυνομικές αρχές και παράνομα κρατούμενος στον όροφο "Προστασίας του Πολιτεύματος" της ΓΑΔΑ, κατηγορήθηκα με την γελοία κατηγορία της οπλοκατοχής διότι στο πατρικό μου σπίτι βρέθηκαν τρία απλά μαχαίρια κουζίνας.
Στην δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος μου διαπίστωσα πως αυτές οι τρεις κατοίκων έρευνες, οι οποίες έγιναν από την αντιτρομοκρατική ήταν διότι οι “Σέρλοκ Χολμς” των ανώτατων αξιωματικών της αστυνομίας πίστευαν πως κατέχω μεγάλες ποσότητες όπλων και εκρηκτικών. Άνθρακας ο θησαυρός και παταγώδης η αποτυχία τους. Ήταν πασιφανές πλέον ότι το μόνο το οποίο τους ενοχλούσε ήταν η Ιδεολογία μου και η Πίστη μου στην Χρυσή Αυγή. Την επόμενη μέρα, σε μία δίκη σταλινικού τύπου, μου επιβληθεί η ποινή των δύο χρόνων και έξι μηνών χωρίς αναστολή παρότι το ποινικό μου μητρώο ήταν λευκό, και οι κατηγορίες φαιδρές και ανυπόστατες.
Τότε, τα μέσα μαζικής εξαπάτησης δημοσίευαν με μεγάλα πρωτοσέλιδα στις φυλλάδες τους και βαρύγδουπους τίτλους στα κεντρικά δελτία ειδήσεων, πανηγυρίζοντας για την καταδίκη ενός νέου ανθρώπου, ενώ γνώριζαν πολύ καλά πως ήταν αθώος. Είχαν πάρει τις διαβεβαιώσεις τους ότι μπορούν να ποδοπατήσουν την Χρυσή Αυγή χωρίς να χρειαστεί να λογοδοτήσουν πουθενά. Δυστυχώς για αυτούς λογάριασαν χωρίς τον ξενοδόχο. Αναρωτιέμαι, ποιος απ’ όλους αυτούς θα αναφέρει την σημερινή αθώωση μου; Την απάντηση την γνωρίζουμε όλοι. Κανένας βέβαια, διότι ο ρόλος του είναι γνωστός σε ολόκληρο πλέον τον Ελληνικό λαό.
Έτσι όπως αθωώθηκα εγώ σήμερα, πολύ σύντομα θα αθωωθούν και οι υπόλοιποι Συναγωνιστές μας οι οποίοι ήταν θύματα μιας πλεκτάνης παραδικαστικών και πολιτικών σκευωρών. Όσο εντυπωσιακά κι αν είναι τα ψεύδη, η διάρκεια τους είναι μικρή. Το Φως της Αλήθειας είναι πάντα αυτό που επικρατεί.  ΠΗΓΗ
ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!
ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!
ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Έρμαιo των ανθελληνικών αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος η ψοφοδεξιά

Για πολλοστή φορά αποδείχθηκε ότι η ΝΔ είναι ένα κόμμα εντολοδόχος των ξένων συμφερόντων. Ακόμη και στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), στο οποίο η ΝΔ ανήκει, η συμπεριφορά απέναντί της είναι συμπεριφορά αφεντικού προς δούλο.
Στο προσχέδιο της απόφασης του συνεδρίου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην Μαδρίτη ασκείται σκληρή κριτική σε Ελλάδα και Ιταλία για την αδυναμία φύλαξης των συνόρων τους! Γραμμή που έχει κάνει σημαία της η Μέρκελ πιέζοντας την Αθήνα να αποδεχτεί τον «συνεταιρισμό» με την Τουρκία. Δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι η Γερμανίδα καγκελάριος, η οποία με τον τρόπο της στέλνει μήνυμα στην ΝΔ, δεν πρόκειται να ανεχτεί την αντιμνημονιακή γραμμή της ούτε να καταψηφίζει νομοσχέδια στην Βουλή που περιέχονται στο Μνημόνιο 3 (που η ΝΔ ψήφισε πριν από τις εκλογές)!
Μάλιστα υπενθύμιζαν την αναφορά του Ευάγγελου Μεϊμαράκη προς τον Αλέξη Τσίπρα την ημέρα της ψήφισης των προαπαιτουμένων «θα βάλετε τη Μέρκελ να μας κάνει ντα;» (Να επισημάνουμε ότι ήταν το δεύτερο χτύπημα μετά το κόψιμο της υποψηφιότητας της Ντόρας Μπακογιάννη από την θέση αντιπροέδρου στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα). Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που το ΕΛΚ στρέφεται κατά της Ελλάδας.
Τώρα χρησιμοποιεί ως αφορμή το προσφυγικό και το θέμα της φύλαξης των συνόρων, ενώ πριν από μερικούς μήνες πρωτοστατούσε στις πιέσεις προς την Χώρα μας ώστε «να γίνουν πλήρως σεβαστές οι δεσμεύσεις που έχουν συμφωνηθεί» με τους δανειστές, όπως χαρακτηριστικά έλεγαν. Για την ακρίβεια, ήταν το διάστημα αμέσως μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου, αλλά με τη ΝΔ και τον Σαμαρά να αποδέχονται πλήρως αυτές τις εθνικά απαράδεκτες παρεμβάσεις, δείχνοντας έτσι το μέγεθος της ξενοδουλείας που διέπει (και) τη ΝΔ.
Είναι ολοφάνερο ότι η ΝΔ αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως το όχημα μεταφοράς των δικών του συμφερόντων (των χωρών του Βορρά) εις βάρος της Ελλάδας. Ένα τέτοιο κόμμα όχι μόνο δεν πρέπει να ξαναδεί ποτέ ξανά την καρέκλα της εξουσίας, αλλά πρέπει να εξουδετερωθεί πολιτικά σε μόνιμη βάση, ως εθνικά επικίνδυνο, λόγω της φανερής εξάρτησής του από τα ξένα κέντρα αποφάσεωνΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Η «Αυγή» του Σύριζα ζητάει να ανοίξει κερκόπορτα στον ΈβροΕνώ οι πάσης φύσεως εξ’ Ανατολών απρόσκλητοι επισκέπτες μας από την αρχή του χρόνου μέχρι τις μέρες μας έχουν και επισήμως ξεπεράσει τις 500.000, η «Αυγή» του ΣΥΡΙΖΑ απαιτεί: «Ανοίξτε μια πόρτα στον φράχτη του Έβρου. O ασφαλής ευρωπαϊκός διάδρομος. Με ένα κέντρο ταυτοποίησης στον Έβρο (αντί πέντε στα νησιά), με παροχή πρώτης βοήθειας και κατευθείαν τρένο για την Ειδομένη. Αμέσως θα κατέρρεαν τα δίκτυα διακίνησης στη θάλασσα, θα σώζονταν ζωές, θα σταματούσε η ληστεία των προσφύγων, (…) χωρίς καμία επιβάρυνση των τοπικών κοινωνιών, χωρίς αυτήν τη μαρτυρική αλληλεγγύη που επιδεικνύουν μήνες τώρα οι νησιώτες και που καλούνται μετά πολλών επαίνων να συνεχίσουν να επιδεικνύουν».
Τρεις σύντομες παρατηρήσεις:
1ον) Η πρόταση μπορεί να διατυπωθεί και αλλιώς, χωρίς ψευτοανθρωπιστικές… περικοκλάδες, για να είναι και πιο… κατανοητή: «Ανοίξαμε και σας περιμένουμε»!
2ον) Αυτό το παραμυθάκι «και κατευθείαν τρένο για την Ειδομένη», να το κόψουν οι συριζομούρηδες, που παριστάνουν τους… χαζούς! Παρότι γνωρίζουν πολύ καλά, ότι μόλις περάσουν στα Σκόπια λίγες ακόμα χιλιάδες απρόσκλητων (μέχρι τώρα έχουν περάσει 140.000 –από τους 500.000+ που μας έχουν… προτιμήσει μέχρι τώρα) και φτάσουν τις 160.000 που έχει βάλει όριο η Ε.Ε. για «μετεγκατάσταση», κανένας δεν θα τολμάει να πλησιάσει σε απόσταση πολλών χιλιομέτρων από την Ειδομένη.
3ον) Δηλαδή συντρόφια, η «συμπαράσταση» και «αλληλεγγύη» σας είναι δεδομένη όσο υπάρχει η… Ειδομένη; Αν μείνουν εδώ οι απρόσκλητοι, δεν έχει άλλη «συμπαράσταση» και «αλληλεγγύη»;  ΠΗΓΗ


“Kemal was gay”: Η απάντηση των Ελλήνων οπαδών στις τουρκικές προκλήσεις στο ΟΑΚΑ

Ομάδα φιλάθλων του Παναθηναϊκού έδωσε την πρέπουσα απάντηση στις τουρκικές προκλήσεις στο Ολυμπιακό Στάδιο απόψε.
Με ελληνικές σημαίες και με πανό με το εύγλωττο σύνθημα "Kemal was gayαπάντησαν στους τούρκους που βρέθηκαν από νωρίς στις εξέδρες του ΟΑΚΑ και προκαλούσαν με ύβρεις και ανθελληνικά συνθήματα.
Η επέμβαση της αστυνομίας εκτόνωσε την κατάσταση και τα επεισόδια δε γενικεύθηκαν. Παρ' όλα αυτά, εκτός σταδίου, υπήρξαν άλλες εστίες έντασης με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο τούρκων οπαδών.   ΠΗΓΗ


Νέο όργιο μυθοπλασίας από του αρχιψευταράδες ΚΚ€δες: “Οι Χρυσαυγίτες απείλησαν τις ζωές μας κοιτώντας μας στην ευρωβουλή!”

Όπως είναι πλέον φανερό ακόμα και στις… γάτες αυτού του τόπου, στην Ελλάδα υπάρχουν - χοντρικά- δύο κόμματα: το κόμμα των πολιτικών κομμάτων της σάπιας μεταπολίτευσης και η Χρυσή Αυγή. Από κει και πέρα, η κάθε συνιστώσα του κόμματος των πολιτικών κομμάτων, παίζει το ρόλο που της έχει ανατεθεί από τα μεγάλα αφεντικά του παγκόσμιου συστήματος –δια μέσω των ξένων πρεσβειών και των ντόπιων κόκκινων ολιγαρχών του πλούτου.
Στο… τιμημένο κουκουέ, οι παγκόσμιοι αφέντες και τα ντόπια τσιράκια τους, έχουν αναθέσει τη συνεχή παρενόχληση του αντιπάλου κόμματος, ήτοι της Χρυσής Αυγής. Και το ΚΚΕ Α.Ε. έχει αποδεχθεί αυτόν τον ρόλο του μακριού χεριού του συστήματος, για να έχει λόγο ύπαρξης κι έτσι να συνεχίσει να τα… κονομάει αβέρτα, από τις γνωστές… αστείρευτες πηγές.
Μάλιστα το… τιμημένο, όχι μόνο έχει αποδεχθεί ευχαρίστως τον ρόλο που του έχουν αναθέσει τα αφεντικά του, αλλά προχωράει και πέραν των συστημικών καθηκόντων του, δείχνοντας υπερβάλλοντα ζήλο, για να δείξει στα μεγάλα αφεντικά ότι τους είναι… απαραίτητο. Κι αυτό, γιατί φοβάται ότι μπορεί κάποια στιγμή να… μετανιώσουν για την επιλογή τους και να το εξαφανίσουν από τον πολιτικό χάρτη, όπως εξαφάνισαν πολύ μεγαλύτερα Κ.Κ. της Ευρώπης (Ιταλίας, Γαλλίας, κ.α.), οπότε… αντίο κονόμα!
Όταν, λοιπόν, δεν υπάρχει «δουλειά»- διατεταγμένη υπηρεσία (παρενόχληση της Χρυσής Αυγής), το ΚΚΕ ψάχνεται και βρίσκει από μόνο του – κάνοντας την τρίχα… τριχιά! Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί η παρακάτω καταγέλαστη «καταγγελία» των… Σκρουτζ Μακ Ντακ του Περισσού:

«Πρόκληση των Νεοναζί χρυσαυγιτών στο Ευρωκοινοβούλιο - Προσπάθησαν να παρεμποδίσουν συνέδριο εργατικών συνδικάτων!
 H Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ καταγγέλλει την προκλητική - τραμπουκική ενέργεια του χρυσαυγίτη ευρωβουλευτή Συναδινού που μαζί με υπαλλήλους της εγκληματικής, ναζιστικής Χρυσής Αυγής στο ευρωκοινοβούλιο επιχείρησαν δύο φορές να μπουν στην αίθουσα του ευρωκοινοβουλίου στις Βρυξέλλες όπου εξελισσόταν διεθνές συνέδριο εκπροσώπων εργατικών συνδικάτων με πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ, που φιλοξένησε στις Βρυξέλλες η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ. Επικαλέστηκαν το ότι αρκετές ώρες μετά, στην ίδια αίθουσα, οι φασίστες θα είχαν συνάντηση με ομάδα - "τάγμα" που προσκάλεσαν από την Ελλάδα. Οι φασίστες αντιμετωπίστηκαν με αποφασιστικό τρόπο από τα στελέχη του ΠΑΜΕ και της Ευρωκοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ και αποχώρησαν άπρακτοι. Συνέχισαν ωστόσο τις προκλήσεις τους επιχειρώντας να παρακολουθήσουν ακόμα και σε δημόσιους χώρους με χαφιέδικο τρόπο την ομάδα των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ και άλλων συνδικάτων…».
Ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός απάντησε σχετικά: Περισσεύει η αλητεία στο ΚΚΕ!
Η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του εθνοπροδοτικού ΚΚΕ, συνηθισμένη από τις φαντασιόπληκτες και αιθεροβατούσες προσεγγίσεις της, όσον αφορά στην Ελληνική πραγματικότητα και σαφώς επηρεασμένη από τη νεκρή εδώ και χρόνια κομμουνιστική ιδεολογία της, εφευρίσκει γεγονότα και περιστατικά για να εξυψώσει το ηθικό των λίγων εναπομεινάντων υποστηρικτών της.
Η πραγματικότητα απέχει κατά πολύ των αναγραφομένων στη δήλωσή της. Μία ερώτηση των διαπιστευμένων βοηθών μου και εμού του ιδίου, που συνόδευα τον ομιλητή της εκδήλωσης για την επέτειο του "ΟΧΙ", σε διαφορετικούς χρόνους, θεωρήθηκε επιχείρηση εισβολής στην αίθουσα όπου διεξάγονταν κάποια δικιά τους συνάντηση.
Μάλλον, γνωρίζοντας ότι σε αυτή την ίδια αίθουσα, μετά από αυτούς, θα πραγματοποιούνταν εκδήλωση γα το μεγαλείο της Ελλάδος και το ηρωικό έπος του '40, θορυβήθηκαν και τρομοκρατήθηκαν. Εκδήλωσαν δε, με αυτή τους τη στάση, τα ανθελληνικά και  αντεθνικά τους φρονήματα όπως είναι φυσικό.
Χαιρόμαστε όμως που μόνο δύο άτομα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσής Αυγής, δημιουργούν τέτοιο δέος, φόβο και ρίγος σε ολόκληρο το συνέδριο του ΠΑΜΕ. Αν σε επόμενη εκδήλωσή τους χρειαστεί να "επέμβουμε", θα στείλουμε μόνο έναν.... θα είναι αρκετός.
Ελευθέριος Συναδινός
Αντιστράτηγος ε.α.
Ευρωβουλευτής36% των μουσουλμάνων στη Δανία απαιτούν την εφαρμογή της Σαρία: Άντε και στα δικά μας!

Μια ενδιαφέρουσα έρευνα που διεξήγαγε η δανέζικη εφημερίδα «Jyllands Posten» οδηγεί σε χρήσιμα συμπεράσματα. Σύμφωνα με αυτήν την έρευνα, παραπάνω από το 36% των δανών μουσουλμάνων (δηλαδή κυρίως μεταναστών) θα ήθελαν να δουν να αλλάζουν οι νόμοι της χώρας και να βασίζονται περισσότερο στο Κοράνι. Συγκεκριμένα, πάνω από το 10% των ερωτώμενων στην έρευνα αυτή υποστήριξε ότι θα ήθελε να δει τους νόμους της Δανίας να βασίζονται αποκλειστικά(!) στο Κοράνι, ενώ ένα ακόμη 26% ζήτησε η νομοθεσία της χώρας να βασίζεται εξίσου στο Κοράνι και το Σύνταγμα της Δανίας.

Και αυτό το πολύ σημαντικό ποσοστό (σχεδόν 4 στους 10) δεν αφορά τους φονταμενταλιστές, τους τζιχαντιστές και τους φανατικούς ισλαμιστές, αλλά σημαντικό μέρος των απλών καθημερινών μουσουλμάνων που θεωρούν απολύτως φυσιολογικό να υποχρεώνονται οι γυναίκες να φορούν μπούργκα, να κόβονται τα χέρια των κλεφτών, να μαστιγώνονται άνθρωποι για διάφορα παραπτώματα κ.ο.κ. Όλοι αυτοί θεωρούν απολύτως θεμιτό να επιβάλουν την θρησκεία τους στους Ευρωπαίους, στο όνομα φυσικά των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων», τα οποία εννοείται αφορούν αποκλειστικά μόνο τους ίδιους. Θα είχε, πάντως, πολύ ενδιαφέρον να γινόταν μια παρόμοια έρευνα και για τους μουσουλμάνους που διαμένουν στην Χώρα μας, για να δούμε τι είδους αποτελέσματα θα έχουμε.
Σε μια Χώρα όπου τα συμπλέγματα ενοχής και κατωτερότητας σε κάποιους συμπατριώτες μας είναι τόσο έντονα ώστε να τους μετατρέπουν σε ελληνόφωνους συνεργάτες των κάθε λογής μουσουλμάνων, με θλιβερά συνθήματα του τύπου «σήμερα και αύριο και όσο χρειαστεί, είμαστε όλοι πακιστανοί», τα οποία δείχνουν πόσο ανύπαρκτο μπορεί να είναι το εθνικό συναίσθημα και φιλότιμο σε κάποιες περιθωριακές και γραφικές φιγούρες…
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 504886886957729403

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item