Widgets

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ από την ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΗ ΝΕΟΛΑΙΑ - Πανικός στην ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ και το ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ


Την ραγδαία άνοδο του εθνικιστικού Κινήματος σε όλη την Επικράτεια και δη στην απροσκύνητη ελληνική νεολαία επιβεβαιώνει η ανάρτηση εθνικιστικού πανό και της ελληνικής σημαίας σε υπό κατάληψη Λύκειο των Μαλίων Κρήτης.

Ο καιρός που η ανθελληνική αριστερά κυριαρχούσε στα ελληνικά σχολεία και πανεπιστήμια έχει περάσει ανεπιστρεπτί, καθώς τα εθνικιστικά ιδεώδη συμπαρασύρουν τους αφυπνισμένους Έλληνες νέους που δεν θέλουν να γίνουμε μειοψηφία στην Πατρίδα μας.

Όπως απαθανάτισε και ο φωτογραφικός φακός υπερήφανοι Έλληνες μαθητές από τα Μάλια ύψωσαν την Ελληνική σημαία και πανό με το σύνθημα: "Ελλάς Ελλήνων" και τον αρχαιοελληνικό Μαίανδρο ως απάντηση στους αλβανούς, την εγκληματική δράση τους και τις ανθελληνικές προκλήσεις.

Από τον ακριτικό Έβρο μέχρι την αφυπνισμένη Κρήτη ένα σύνθημα δονεί την Πατρίδα μας: Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => ΑΙΣΧΡΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ από τα ΠΑΡΤΑΛΙΑ του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!

Οι Έλληνες στο στόχαστρο της φοροκαταιγίδας: Αυτά είναι τα μέτρα που περιλαμβάνει το πρώτο μνημονιακό πολυνομοσχέδιο
Δόθηκε στην ανοιχτή διαβούλευση το πρώτο πολυνομοσχέδιο, που θα εφαρμόσει τα 48 προαπαιτούμενα για την εκταμίευση της πρώτης δόσης των 2 δισ. ευρώ. Η δόση, θυμίζουμε, θα εκταμιευθεί ύστερα από δύο πολυνομοσχέδια, δηλαδή περιμένουμε μέχρι τα τέλη του μηνός άλλο ένα. Συνολικά, το δάνειο – γίγας που συμφώνησε η κυβέρνηση της αριστεράς ανέρχεται στα 86 δισ. ευρώ, οπότε γίνεται ευκόλως κατανοητό ότι οι Έλληνες έχουν να περιμένουν πολλά ακόμα πακέτα μέτρων.
Το συγκεκριμένο πακέτο μέτρων εστιάζει ουσιαστικά στο ασφαλιστικό και πραγματοποιεί κάποιες αλλαγές στην φορολογία φυσικών προσώπων. Θα ακολουθήσουν και άλλα πολλά πακέτα που θα διαλύσουν την ελληνική κοινωνία και θα βάλουν στο στόχαστρο όλες τις επαγγελματικές ομάδες, μέχρι να μείνουν στη χώρα μόνο οι «νταβατζήδες» και οι «ημέτεροι».   ΠΗΓΗ
  • Σας παρουσιάζουμε παρακάτω τα μέτρα που περιλαμβάνονται στο πολυνομοσχέδιο που θα ψηφιστεί εντός της εβδομάδας:
  • Σταδιακή κατάργηση πρόωρων συνταξιοδοτήσεων
  • Αύξηση των ορίων ηλικίας για συνταξιοδότηση. Συγκεκριμένα ως όριο για συνταξιοδότηση θεσπίζεται το 62ο έτος με 40 χρόνια ασφάλισης και το 67ο έτος με 15 ή περισσότερα χρόνια ασφάλισης.
  • Αυξάνεται ο φορολογικός συντελεστής για τα εισοδήματα από ενοίκια. Συγκεκριμένα για εισοδήματα λιγότερα από 12.000 ορίζεται συντελεστής 15% και για περισσότερα στο 35%.
  • Κατάργηση διατάξεων νόμων που ψηφίστηκαν χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των δανειστών.
  • Πρόβλεψη για μείωση δόσεων σε ρύθμιση οφειλών- από εκείνες που χορηγήθηκαν αρχικά- αν ο οφειλέτης έχει τη δυνατότητα σύμφωνα με τα οικονομικά του δεδομένα να πληρώνει.
  • Αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ που αναμένεται να πλήξουν περισσότερο τους κατοίκους παραδοσιακών οικισμών και νησιών της Ελλάδας, καθώς πλέον ο φόρος θα επιβάλλεται ακόμη και σε σπίτια... 100 ετών που έχουν κληρονομηθεί και τα οποία μπορεί να είναι ερείπια, καθώς προβλέπεται η αναδρομική κατάργηση της εξαίρεσής τους από 1.1.2015.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => Το ΜΝΗΜΟΝΙΟ των ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ της ΕΚΑΛΗΣ με τις ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ μαζί με τους ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ συνθλίβουν τους ΕΛΛΗΝΕΣ!

Η Αριστερά κόβει τα μετρητά: Μόνιμο capital control για συνταξιούχους και δημόσιους υπαλλήλους με αναλήψεις 150 ευρώ την εβδομάδα!

Θα επεκτείνουν αυτό το μέτρο και σε άλλες ομάδες εργαζομένων;
Σε κατάσταση πανικού είναι  3,2 εκατομμύρια συνταξιούχοι  και εργαζόμενοι στο Δημόσιο μετά την αποκάλυψη που κάνει το Βήμα της Κυριακής. Σχέδιο που προβλέπει την υποχρεωτική χρήση καρτών στις συναλλαγές δημοσίων υπαλλήλων και συνταξιούχων και έλεγχο στις αναλήψεις μετρητών έχει στα σκαριά το υπουργείο Οικονομικών.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, βασικός άξονας του σχεδίου είναι να περικοπεί στις παραπάνω κατηγορίες η εβδομαδιαία λήψη μετρητών από τις τράπεζες στα 150 ευρώ από τα 420 ευρώ που είναι σήμερα. Τα υπόλοιπα χρήματα (μισθοδοσίας ή σύνταξης) θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας.
Ποιος είναι ο στόχος της κυβέρνησης; Να ελέγξει την φοροδιαφυγή όπως διαρρέει ή το ταμείο είναι μείον; Μήπως το μέτρο έχει να κάνει με την μη συμμετοχή ΔΝΤ (αν δεν παρθούν και άλλα μέτρα) στο Μνημόνιο Τσίπρα. Τα χειρότερα έπονται!
Το μέτρο θα αφορά περισσότερα από 3 εκατομμύρια πολίτες και πρόκειται στην ουσία για μονιμοποίηση του κεφαλαιακού ελέγχου, τα γνωστά capital controls, με τη διαφορά ότι δεν αγγίζει κανένα κεφάλαιο αλλά απλούς καθημερινούς ανθρώπους, οι οποίοι όμως έχουν τη δυστυχία να πληρώνονται υποχρεωτικά μέσω τραπεζών.
Ούτε λίγο ούτε πολύ η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι οι μεγάλοι φοροφυγάδες αυτής της χώρας είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι συνταξιούχοι, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων αμείβεται κάτω από το όριο της φτώχειας. Πόσους αλήθεια συνταξιούχους θα βρει με υπεράκτιες εταιρείες; Πόσοι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν βγάλει μαύρο χρήμα στο εξωτερικό; Πόσοι φουκαράδες από αυτούς περιέχονται στην περίφημη λίστα Λαγκάρντ; Επειδή οι εμπνευστές αυτής της ιδέας δεν μπορεί να έχουν πίτουρα στο κεφάλι τους, σίγουρα κάτι άλλο, πολύ πιο σοβαρό πρέπει να συμβαίνει. Η απάντηση έρχεται μάλλον φυσιολογικά, αν σκεφτεί κανείς τα πλεονεκτήματα του νέου μέτρου για τις τράπεζες και τους τοκογλύφους.
Φυσικά και δεν πρόκειται για καμιά «πάταξη της φοροδιαφυγής», αφού οι συγκεκριμένες κατηγορίες πληρώνονται από το ίδιο το κράτος, το οποίο εννοείται ότι παρακρατεί το φόρο και μάλιστα προκαταβολικά για το επόμενο οικονομικό έτος. Με τη νέα μέθοδο όμως μειώνεται δραματικά η κυκλοφορία του χρήματος και φυσικά οι ανάγκες σε ρευστότητα, που αποτελεί και το μεγάλο βραχνά των τραπεζών. Το σενάριο της αντικατάστασης του ευρώ και του χρήματος γενικότερα, με τις λεγόμενες «πιστωτικές μονάδες» φαίνεται ότι αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα. Καλώς ήρθατε στη νέα παγκσμιοποιημένη πραγματικότητα.  ΠΗΓΗ

Τέλος και το επίδομα θέρμανσης: H Αριστερά δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο

Στον αέρα ο οικογενειακός προϋπολογισμός λίγο πριν έρθει ο βαρύς χειμώνας 
Δύσκολος αναμένετε να είναι ο φετινός χειμώνας για πάνω από μισό εκατομμύριο νοικοκυριά καθώς η συμφωνία της κυβέρνησης Τσίπρα με τους δανειστές αλλά και ο προυπολογισμός του 2016 προβλέπει περιορισμό του κονδυλίου για το επίδομα θέρμανσης κατά 50%. Το υπουργείο Οικονομικών εξετάζει σημαντική μείωση των ανωτάτων ορίων ετησίου οικογενειακού εισοδήματος που λαμβάνονται υπόψη ως κριτήρια για τη χορήγηση του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης ώστε ο αριθμός των δικαιούχων της παροχής αυτής να μειωθεί σημαντικά.
Το επίδομα θέρμανσης το οποίο κατά την περυσινή περίοδο ήταν 0,35 ευρώ ανά λίτρο πετρελαίου για τους δικαιούχους όλης της χώρας, με διαφοροποίηση της επιδοτούμενης ποσότητας ανάλογα με την κλιματική ζώνη. Αυτό που μπορεί να σώσει κάπως την κατάσταση είναι η μείωση του Εδικού Φόρου Κατανάλωσης. Οι εταιρίες εμπορίας καυσίμων εκτιμούν ότι στις 15 Οκτωβρίου που ξεκινάει η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης η τιμή του θα κυμανθεί στα 85 λεπτά τους ευρώ, εφόσον ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης παραμείνει στα περυσινά επίπεδα (23 λεπτά ανά λίτρο). 
Προς αυτή την κατεύθυνση δηλαδή την μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωση η Χρυσή Αυγή ανέλαβε πρωτοβουλίες φέρνοντας το θέμα στην ευρωβουλή με τον συναγωνιστή Στρατηγό Συναδινό να ερωτά την Ευρωπαϊκή  Επιτροπή αν προτίθεται να έρθει σε διαβούλευση με τις Ελληνικές αρχές, ώστε να μειωθεί ο ΕΦΚ ώστε αφενός να μη στερηθούν οι Ελληνικές οικογένειες το κοινωνικό αγαθό της θέρμανσης, αφετέρου να αμβλύνουν τις οικονομικοκοινωνικές συνέπειες από φορομπηχτικά μέτρα «εξόντωσης» των πολιτών.  ΠΗΓΗ

Οι κυβερνήσεις αλλάζουν, η Siemens μένει: Έργο μαμούθ δίνει ο Σύριζα στην γερμανική εταιρεία

Πολλές είναι οι φορές που οι συριζαίοι έχουν απευθύνει μομφή στους προκατόχους τους για σκοτεινές διαδρομές με την γνωστή γερμανική εταιρεία Siemens, η οποία αποδεδειγμένα χρηματοδοτούσε το Πασόκ. Αυτές οι ορθές μομφές, όμως, απευθύνονται από ανθρώπους που παρά την πολεμική ρητορική συνεχίζουν τις εξυπηρετήσεις προς τον γερμανικό κολοσσό.
Είχαμε δει στις πρώτες μέρες της αριστερής κυβέρνησης ότι ο συνήγορος του δημοσίου είχε παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστηρίου με «γραμμή» Siemens. Αυτό ήταν κάτι που από κυβερνητικούς κύκλους είχε αποδοθεί στο γεγονός ότι κύκλοι προσκείμενοι στους προηγούμενους κυβερνώντες εξακολουθούσαν να ορίζουν πράγματα στο κράτος.
Τώρα έχουμε το δεύτερο περιστατικό, το οποίο καταδεικνύει ότι δεν πρόκειται ούτε περί συμπτώσεως, ούτε περί λάθος, αλλά περί συστηματικής διαπλοκής της αριστερής κυβερνήσεως με τους εκλεκτούς της Μέρκελ. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, έχει στο γραφείο της το αποτέλεσμα ενός «φωτογραφικού διαγωνισμού», που δίνει στη Siemens το έλεγχο των φωτεινών σηματοδοτών.
Πρόκειται για ένα έργο αξίας 3,6 εκατ. ευρώ, το οποίο θα δοθεί στη γνωστή γερμανική εταιρεία.Το μόνο που πραγματικά απομένει για να δοθεί το έργο – μαμούθ στο γερμανικό κολοσσό είναι να βρεθεί η φόρμουλα του περιορισμού του πολιτικού κόστους και των αντιδράσεων για τη νομιμοποίηση από την αριστερή κυβέρνηση της εταιρείας.   ΠΗΓΗ
Ο Ηλίας Κασιδιάρης στην εκπομπή του Γιάννη Παπαγιάννη (Παραπολιτικά-fm) για το παρασκήνιο της υπόθεσης Μπαλτάκου

Ο συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε τηλεφωνικά την ραδιοφωνική εκπομπή του δημοσιογράφου Γιάννη Παπαγιάννη για την απαλλαγή του στην υπόθεση με το περιβόητο βίντεο Μπαλτάκου.
Αναφερόμενος στην δικαστική απόφαση είπε πως ανοίγει ο δρόμος για την δίωξη των σκευωρών Σαμαρά, Αθανασίου και του παραδικαστικού κυκλώματος, αφού πλέον το βίντεο αποτελεί νόμιμο αποδεικτικό υλικό. Μάλιστα πρόσθεσε ότι το συγκεκριμένο υλικό θα χρησιμοποιηθεί και στην δίκη που διεξάγεται για την στημένη κατηγορία της «εγκληματικής οργάνωσης» που ασκήθηκε στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής κατόπιν πολιτικών εντολών. 
Σχετικά με τις έρευνες για την δολοφονία των συναγωνιστών μας Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, κατήγγειλε για ακόμη μια φορά ότι, ενώ υπάρχουν στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν στην ταυτότητα των δραστών οι αρμόδιες αρχές δεν κάνουν τίποτα απολύτως. ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!! => ΑΕΡΑ, ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ! - Αθώος και για το βίντεο Μπαλτάκου: Ανοίγει ο δρόμος για την ποινική δίωξη των σκευωρών - Αποκαλυπτική έρευνα για το παραδικαστικό Σαμαρά, Αθανασίου, Ντογιάκου 

Πληροφοριοδότης των ΗΠΑ ο Τζιτζικώστας σύμφωνα με τα wikileaks: Άλλος ένας “yes men” για το τιμόνι της ψοφοδεξιάς


Τα τρία μνημόνια που έχουν επιβληθεί στην Πατρίδα μας φέρουν την αμερικανική υπογραφή. Είτε μιλήσουμε για το πρώτο μνημόνιο Παπανδρέου, είτε δούμε το μνημόνιο της αριστεράς βλέπουμε ξεκάθαρα τον αμερικανικό δάκτυλο πίσω από την υπογραφή του. Η άποψη ότι οι αμερικανοί επιτυγχάνουν τέτοια διείσδυση στα ελληνικά πολιτικά πράγματα, μέσω πολιτικών πρόθυμων να σπεύσουν στην αμερικανική πρεσβεία για... ενημέρωση, ενισχύεται από τα όσα παρατίθενται στην ειδησεογραφία.
Τα παραπάνω σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας είναι υπό διεκδίκηση από τέσσερις δελφίνους, φέρνει στο μυαλό μια παλιά ιστορία. Το 2009 η χώρα βρισκόταν εν μέσω οικονομικής κρίσης και είχε μόλις περάσει μία κρίση ασφαλείας με επιδοτούμενους αναρχικούς - παρακρατικούς να καίνε επί μέρες το κέντρο των Αθηνών, με την ανοχή του τότε Υπουργού Προστασίας του Πολίτη και νυν Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.
Τότε, λίγο πριν τις εκλογές, τρεις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας περνουσαν την πύλη της αμερικανικής πρεσβείας, προκειμένου να συναντήσουν τον πρέσβη Daniel Speckhard και να τον ενημερώσουν για τα πολιτικά πράγματα της χώρας. Επρόκειτο για την Έλσα Παπαδημητρίου, που μετέπειτα υπήρξε υποψήφια με το ΚΙΔΗΣΟ του Τζέφρυ, τον Χρήστο Σταϊκούρα, ο οποίος αργότερα υπήρξε Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών της κυβερνήσεως Σαμαρά και τον Απόστολο Τζιτζικώστα, διεκδικητή της προεδρίας της Νέας Δημοκρατίας σήμερα.
Εκεί, ο Τζιτζικώστας και η παρέα του, ενημέρωσαν τον αμερικανικό πρέσβη για όλα τα ελληνικά πράγματα, φτάνοντας μέχρι του σημείου να αναφερθούν στο φλερτ που υπήρχε ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και βουλευτές του ΛΑΟΣ, το οποίο εν τέλει κατέληξε στο να είναι πλέον βουλευτές της ΝΔ ο Γεωργιάδης και ο Βορίδης. Κατηγόρησαν σφόδρα τον Κωνσταντίνο Καραμανλή ότι ήταν ανίκανος για να διαχειριστεί τα πολιτικά πράγματα, αναφερόμενοι ιδιαιτέρως στα σκάνδαλα και την πολιτική αναταραχή, ενώ ιδιαιτέρως ο Τζιτζικώστας προειδοποίησε τον πρέσβη ότι αν αποκαλυφθεί άλλο σκάνδαλο τότε οι εκλογές θα γίνουν άμεσα.
Η συζήτηση μοιραία περιστράφηκε γύρω από τον «μεγάλο συνασπισμό», ΝΔ - Πασόκ, τον οποίον προέκριναν οι βουλευτές της ΝΔ. Εκείνη την περίοδο, αλλά και αργότερα, τόσο η ΝΔ, όσο και το Πασόκ, ξόρκιζαν και αρνούνταν να συζητήσουν έναν τέτοιο συνασπισμό, όμως οι βουλευτές της ΝΔ τον έβλεπαν εφικτό. Σε αυτό προφανώς συμφώνησε και ο αμερικανός πρέσβης και έτσιλίγα χρόνια μετά τον είδαμε να γίνεται πραγματικότητα με την κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου και το δεύτερο μνημόνιο, που ήρθε μαζί με σωρεία σκανδάλων και βεβαίως την σκευωρία κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου, ύστερα από εντολή ξένων κέντρων εξουσίας, όπως παραδέχτηκε ο τ. Υπουργός Δικαιοσύνης, Α. Ρουπακιώτης.
Όλα τα παραπάνω, τα οποία ομολογουμένως φαντάζουν ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας, βγαλμένο μέσα από ταινία κατασκοπίας, είναι η ζοφερή πραγματικότητα της ελληνικής πολιτικής σκηνής. Δεν είναι δυστυχώς, ούτε σενάριο, ούτε φαντασία, αλλά η πραγματικότητα, όπως περιγράφεται μέσα από ένα έγγραφο των Wikileaks. Συγκεκριμένα πρόκειται για την αναφορά του αμερικανού πρέσβη Daniel Speckhard προς την κυβέρνηση των ΗΠΑ, η οποία συντάχτηκε στις 17 Ιουλίου του 2009 και αποδεικνύει ότι στην Ελλάδα υπάρχουν πολιτικοί υποτακτικοί των ξένων δυνάμεων, θαμώνες πρεσβειών, πληροφοριοδότες και εντολοδόχοι.  ΠΗΓΗ

Σχέδιο Οικονομικού Αφανισμού μέσω του Ηλεκτρονικού Φακελώματος

Το πώς αντιλαμβάνεται η κυβέρνηση της Αριστεράς εκείνο που υποκριτικά χαρακτηρίζει ως «ανθρωπιστική κρίση», διαφαίνεται καθαρά από τις ήδη διακηρυχθείσες προθέσεις της, αναφορικά με το ηλεκτρονικό φακέλωμα όλων των Ελλήνων.
Με αφορμή την δήθεν απόπειρα πάταξης της φοροδιαφυγής, η κυβέρνηση Σύριζα ετοιμάζει μια άνευ προηγουμένου επίθεση στα ανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών τους οποίους θέτει ανεξαιρέτως στο στόχαστρο ως εν δυνάμει φοροφυγάδες!
Ενώ λοιπόν οι μεγαλοαπατεώνες που έχουν λαφυραγωγήσει και κατακλέψει το ελληνικό δημόσιο όχι μόνο κυκλοφορούν ελεύθεροι αλλά σε πολλές περιπτώσεις εξακολουθούν να πλουτίζουν εις βάρος των Ελλήνων φορολογουμένων (βλέπε λίστα Λαγκάρντ, Λίστα Λουξεμβούργου, λίστα ακινήτων κι ούτω καθ' εξής), η τάχα «κοινωνικά ευαίσθητη» κυβέρνηση Τσίπρα απαιτεί το ηλεκτρονικό φακέλωμα όλων των συμπατριωτών μας με πρόσχημα την πάταξη της φοροδιαφυγής αλλά επί της ουσίας, με στόχο αφενός την εξαθλίωση και αφετέρου τον απόλυτο έλεγχο όλων των Ελλήνων από τις τράπεζες και τους τοκογλύφους.
Σύμφωνα με όσα μέχρι τώρα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, το υπουργείο Οικονομικών εξετάζει σχέδιο με το οποίο θα επιδιώκεται ο έλεγχος στην ανάληψη μετρητών από τις τράπεζες και επιπλέον η υποχρεωτική χρήση καρτών για τις συναλλαγές πρωτίστως δημοσίων υπαλλήλων και συνταξιούχων και ακολούθως όλων των φορολογουμένων.
Το σχέδιο εξαιρεί μόνο συνταξιούχους άνω των 75 ετών κι εκείνους που ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές όπου η χρήση πλαστικού χρήματος είναι ακόμη περιορισμένη. Στόχος του υπουργείου Οικονομικών είναι η δραστική μείωση της εβδομαδιαίας ανάληψης μετρητών (σήμερα τούτη ορίζεται στα 420 ευρώ) και επιπρόσθετα η διαμόρφωση της αχρήματης κοινωνίας όπου οι συναλλαγές θα διενεργούνται μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών (πλαστικό χρήμα).
Απώτερος σκοπός της κυβέρνησης των ξενόδουλων είναι να θέσουν όλους τους Έλληνες υπό την ομηρία του τραπεζικού συστήματος καθώς οι τράπεζες θα γνωρίζουν με κάθε λεπτομέρεια καθετί που αφορά τους πελάτες τους, ενώ παράλληλα θα διαχειρίζονται τα χρήματα μισθών και συντάξεων των πολιτών, καθώς οι τελευταίοι δεν θα έχουν το δικαίωμα να διαχειριστούν κατά το δοκούν τα δικά τους χρήματα! Με απλά λόγια το Κράτος κάνει ό,τι είναι δυνατό προκειμένου το τραπεζικό σύστημα να είναι ο απόλυτος άρχων όχι μονάχα της οικονομίας αλλά του συνόλου της καθημερινής ζωής των Ελλήνων.
Για παράδειγμα, ενώ σήμερα γνωρίζουμε πως ο μισθός ενός υπαλλήλου ή η σύνταξη ενός συνταξιούχου τίθεται πρώτα στη διάθεση της τράπεζας και του Κράτους και κατόπιν στη διάθεση του κατόχου του τραπεζικού λογαριασμού, με τα νέα μέτρα ο κάτοχος του λογαριασμού πέραν των έως τώρα δεδομένων θα υποχρεώνεται σε αναγκαστική σπατάλη μέσω των καρτών, ώστε να αποφεύγει τη βαριά φορολόγηση των αποταμιεύσεων!
Καθίσταται σαφές πως η κυβέρνηση της Αριστεράς έρχεται να ολοκληρώσει την οικονομική ισοπέδωση της ελληνικής οικονομίας και κυρίως να επιβάλλει τον απόλυτο έλεγχο της ζωής των Ελλήνων φορολογουμένων, με μέτρα τα οποία δήθεν στοχεύουν στην αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής. Στην πραγματικότητα, αφήνουν ατιμώρητους και ασύδοτους τους μεγαλοοφειλέτες και τοποθετούν στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών και των τραπεζών όλους τους πολίτες, καταπατώντας το σύνολο σχεδόν των ατομικών τους ελευθεριών. Όλοι οι Έλληνες, ακόμη και εκείνοι που υπήρξαν συνεπείς στις φορολογικές τους υποχρεώσεις, μετατρέπονται πλέον σε δούλους των τραπεζών και κατ' επέκταση των διεθνών τοκογλύφων που επιβάλλουν στο Λαό μας τον οικονομικό σκοταδισμό των αντεθνικών Μνημονίων.  ΠΗΓΗ


Βαρά κανόνι από τα υπέρογκα φέσια το Μπομπολέικο!

Άνω κάτω έχει γίνει ο τηλεοπτικός σταθμός των Μπόμπολα, Ψυχάρη από την μαύρη τρύπα στα ταμεία του, ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ.
Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η τρύπα των 30 εκατομμυρίων ευρώ θα επιχειρηθεί να καλυφθεί με μειώσεις στις αποδοχές των εργαζομένων, οι οποίες θα κυμαίνονται από 10 μέχρι και 20%, για τις οποίες ήδη υπήρχαν αντιδράσεις και απεργίες. Οι «κακές γλώσσες» από την άλλη, κάνουν λόγο για αντιπαράθεση μεταξύ των οικογενειών που ελέγχουν το σταθμό και συγκεκριμένα ανάμεσα στους Μπόμπολα, Ψυχάρη και Βαρδινογιάννη.
Είναι γνωστό τοις πάσι οτι τα υπερχρεωμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης λειτουργούν εις βάρος της έγκυρης και αξιόπιστης πληροφόρησης της κοινής γνώμης, καθώς ελέω των οφειλών τους καθίστανται έρμαιο της εκάστοτε κυβέρνησης, μετατρεπόμενα σε όργανα προπαγάνδας συγκεκριμένων πολιτικών και οικονομικών κύκλων. Εξ ου και η διακηρυχθείσα προ των εκλογών του Ιανουαρίου πρόθεση του Σύριζα να θέσει τέρμα στο υπάρχον καθεστώς χορήγησης τηλεοπτικών αδειών, εξαγγελία όμως η οποία όπως πολλές άλλες, έμεινε στα λόγια.
Προφανώς, οι δήθεν «εξυγιαντές» της Αριστεράς τα βρήκαν σε όλα με τους καπιταλιστές των μέσων εξαπάτησης και το μάρμαρο (βλέπε μαύρες τρύπες των οικονομικών τους) θα το πληρώσει ξανά ο Ελληνικός Λαός.
Οι «εξυγιαντές» άλλωστε, ξημεροβραδιάζονται στους υπερχρεωμένους σταθμούς και δη στο «μεγάλο» κανάλι, με την ιδιοκτησία του οποίου υποτίθεται θα συγκρούονταν!  ΠΗΓΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 5566054999093065404

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item