Widgets

ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ - ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΟΥΝ τους ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ την ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ τα ΛΑΜΟΓΙΑ!Τι Σταθάκης, τι Μιχελάκης... τι Νδ, τι Σύριζα... Είστε όλοι τα ίδια λαμόγια” - ΒΙΝΤΕΟΈνα μικρό λάθος του Ηλία Κασιδιάρη, που αντί για το όνομα του υπουργού του Σύριζα Σταθάκη, ανέφερε το όνομα του πρώην υπουργού της ΝΔ Μιχελάκη, κατέδειξε την διαπλοκή και την διαφθορά ολόκληρου του πολιτικού συστήματος.
Αναφερόμενος στο σκάνδαλο του αδήλωτου εκατομμυρίου του συριζαίου υπουργού, ο κοινοβουλευτικός μας εκπρόσωπος ανέφερε το όνομα Μιχελάκης, αντί Σταθάκης. Αντέδρασαν άμεσα οι νεοδημοκράτες, διορθώνοντας τον Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος τους απάντησε: "Έχετε δίκιο, ο Μιχελάκης είναι αυτός που τα έπαιρνε από Πάλλη, τον εφοπλιστή και δεν έγινε ποτέ άρση ασυλίας του".
Την στιγμή εκείνη, ολόκληρη η πτέρυγα των βουλευτών της Χρυσής Αυγής ξέσπασε σε γέλια και χειροκροτήματα.
Μάλιστα, επειδή είχε προηγηθεί αναφορά στην πώληση του 902 από το ΚΚΕ σε off-shore με στοιχεία... πακιστανού, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής τόνισε ότι σήμερα ο Μιχελάκης εργάζεται στον σταθμό "Έψιλον", που προέκυψε από την αμαρτωλή πώληση του 902.
Δηλαδή έχουμε μία διεφθαρμένη διαπλοκή που ξεκινά από το ΚΚΕ και τον 902, συνεχίζει στον Σύριζα και τον Σταθάκη και καταλήγει στη ΝΔ και τον Μιχελάκη.  ΠΗΓΗ

Με την συγκάλυψη του μνημονιακού τόξου «παράπεσε» το ένα εκατομμύριο ευρώ του Σταθάκη

Ερωτηματικά προκαλεί τόσο η υπόθεση με το «ξεχασμένο» ένα εκατομμύριο ευρώ του υπουργού του Σύριζα, Σταθάκη. Ερωτηματικά επίσης προκαλούν και οι «εξηγήσεις» που αυτός έδωσε όταν πλέον η πίεση για αποκάλυψη του ονόματός του έγιναν αφόρητες.
Σύμφωνα, λοιπόν, με τον ίδιο τον Σταθάκη, ο υπουργός αρχικά δεν δήλωσε, εξ αμελείας, το εκατομμύριο, αλλά αργότερα το έπραξε. Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Σταθάκη, η πρώτη δήλωσή του από την οποία έλειπε το ένα εκατομμύριο ήταν «πρώιμη και πιθανόν ατελής», ενώ στη συνέχεια ισχυρίζεται ότι το δήλωσε, συμπληρώνοντας και με μία συμπληρωματική δήλωση το 2015.
Η ερώτηση προφανής: Ακόμα και αν υποθέσουμε πως αυτό που λέει ο Σταθάκης είναι αλήθεια, γιατί δεν εντοπίστηκε η παράλειψή του από την πρώτη στιγμή; Κανείς εκ της επιτροπής πόθεν έσχες δεν είδε ότι ξαφνικά «εμφανίστηκε» στην δήλωσή του ένα εκατομμύριο ευρώ, που δεν δικαιολογείται;
Γιατί η ΝΔ και ο Σύριζα που μετέχουν αποκλειστικά στην επιτροπή πόθεν έσχες δεν ζήτησαν έκτακτη σύγκλιση της επιτροπής, προκειμένου να εξεταστούν τουλάχιστον οι δύο υποθέσεις (Φλαμπουράρη – Σταθάκη) που απασχολούσαν τον Τύπο; Προς τι η παράσταση Μεϊμαράκη να φωνασκεί για το πόθεν έσχες του άγνωστου, έως τότε, υπουργό, όταν έχει εκπρόσωπο στην επιτροπή και μπορούσε να συγκαλέσει την έκτακτη συνεδρίασή της;
Είναι προφανές ότι η σκανδαλώδης σύσταση της επιτροπής ήδη έχει αρχίσει και λειτουργεί ως εργαλείο συγκάλυψης. Ποιες δοσοληψίες έγιναν, αλήθεια, τις μέρες που μεσολάβησαν ανάμεσα στις πρώτες ανώνυμες αποκαλύψεις και την παραδοχή Φλαμπουράρη – Σταθάκη; Τι ενέργειες έγιναν στους φακέλους, στους οποίους πρόσβαση έχουν μόνο η ΝΔ και ο Σύριζα, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες «διορθώσεις»;
Τα ερωτήματα είναι βασανιστικά και ουσιαστικά δεν έχουν απάντηση πειστική. Δύο εκ των κομμάτων του «συνταγματικού» τόξου φρόντισαν για την συγκάλυψη ενός εγκλήματος (σημειωτέον ο Σταθάκης πλέον έχει δις απολαύσει την εύνοια του πολιτικού συστήματος – η πρώτη ήταν η ασυλία του για το έγκλημα στο Πανεπιστήμιο Κρήτης).
Ο Ελληνικός Λαός δεν ανέχεται να πληρώνει τα μνημόνια των πολιτικάντηδων την ίδια ώρα που οι πολιτικοί απατεώνες και οι «νταβατζήδες» της παραπληροφόρησης έχουν ασυλία και κατακλέβουν τον ιδρώτα του.  ΠΗΓΗ

Αντώνης Γρέγος: Η κυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ συνεχίζει την οικονομική εξόντωση των Ελλήνων

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Αντώνης Γρέγος στην τοποθέτησή του για το μνημονιακό πολυνομοσχέδιο αρχικά ευχαρίστησε τους χιλιάδες Έλληνες που στήριξαν την Χρυσή Αυγή και την ανέδειξαν για ακόμη μια φορά ως την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας.
Κατά την ομιλία του κατήγγειλε την πολιτική απάτη της κυβέρνησης, η οποία με τα μέτρα που θα ψηφίσει απόψε θα εξοντώσει οικονομικά την μεσαία τάξη. Εν συνεχεία ανέλυσε τα ψέμματα του Σύριζα που εξαπατά τον Ελληνική Λαό και τον οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην ανέχεια.
Η κυβέρνηση αποδεικνύει με αυτό το πολυνομοσχέδιο ότι νοιάζεται μόνο για τους λαθρομετανάστες, αφού την στιγμή που παρέχει προνόμια στον κάθε αλλοδαπό που έρχεται παράνομα στην χώρα, παράλληλα νομοθετεί ενάντια στα συμφέροντα των Ελλήνων βάζοντας φόρους σε όλες τις κοινωνικές τάξεις.
Κλείνοντας είπε πως η Χρυσή Αυγή έχει ριζώσει βαθειά στην καρδιά των Ελλήνων και θα είναι δίπλα στον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό στις δύσκολες μέρες που έρχονται από την ανθελληνική πολιτική της μνημονιακής συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.  ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ν. Γ. Μιχαλολιάκου: Ιδού το έγγραφο του ΥΠΕΞ για το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας!

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην συγκυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για το μνημονιακό πολυνομοσχέδιο που φέρνει προς ψήφιση.
Αρχικά, απάντησε σε βουλευτή του "συνταγματικού τόξου", ο οποίος δήλωσε ότι: "η δημοκρατία έχει την μεγαλοψυχία να δίνει λόγο στους αρνητές της", επισημαίνοντας ότι την Χρυσή Αυγή την έβαλαν στην Βουλή 400.000 Έλληνες και Ελληνίδες. Μέσα στην Βουλή υπάρχουν 2 κόμματα: το κόμμα των πολιτικών κομμάτων και η Χρυσή Αυγή.
Στην διάρκεια της επίσκεψης του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ συμφωνήθηκε η ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Γι΄ αυτόν τον λόγο και ο υπουργός Εξωτερικών Κοτζιάς απέστειλε επιστολή ζητώντας να μάθει τις απόψεις των κομμάτων επί συγκεκριμένων ονομάτων.Η Χρυσή Αυγή έχει ξεκάθαρη θέση: Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας! Το όνομα Μακεδονία ανήκει στην Ελληνική Ιστορία.
Η κατάσταση με την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση έχει ξεφύγει. Την Τετάρτη στο Αγαθονήσι των 100 κατοίκων αποβιβάστηκαν 900 πρόσφυγες και παράνομοι μετανάστες!
Με τα πλαστά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ βλάφτηκε ο ελληνικός λαός 170 δισ. ευρω και με το PSI 210 δισ. ευρώ. Δεν θα αναζητηθούν ευθύνες; Το θέμα του χρέους δεν είναι μόνο ελληνικό. Ο Αλέξης Τσίπρας δεν κάνει πια λόγο για λογιστικό έλεγχο του παράνομου και επαχθούς χρέους, μια πάγια απαίτηση της Χρυσής Αυγής.
Στην καπιταλιστική αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ ξημέρωσαν με τον Μαρξ και τον Στάλιν και νυχτώσανε με το ΔΝΤ!
Με το παρόν Μνημονιακό πολυνομοσχέδιο καταστρέφεται η ελληνική φαρμακοβιομηχανία, ενώ προχωρούν με γοργούς ρυθμούς το ξεπούλημα και οι ιδιωτικοποιήσεις. Η Χώρα βαδίζει προς μια νέα αποτυχία. Ήδη υπάρχουν 80 δισ. ευρω ανεξόφλητα χρέη προς το δημόσιο, πώς θα εισπραχθούν οι νέοι δυσβάσταχτοι φόροι;
Οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής θα κρατήσουν ψηλά την σημαία της Εθνικής Αντίστασης, βροντοφωνάζοντας ΟΧΙ στους διεθνείς τοκογλύφους!
Ιδού το αποκαλυπτικό έγγραφο:
 ΠΗΓΗ

Χρυσή Αυγή: Εθνική προδοσία η απόδοση του ονόματος της Μακεδονίας με οποιονδήποτε τρόπο!

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης έλαβε τον λόγο στην Ολομέλεια της Βουλής για να απαντήσει στον υπουργό Εξωτερικών, Κοτζιά και στα κόμματα αναφορικά με την αποκάλυψη του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής και την προδοσία που προωθείται στο όνομα της Μακεδονίας.
Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή υπηρετεί τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού και κανείς δεν μπορεί να την αποκλείσει από το Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής. Ήταν υποχρέωσή μας να αποκαλύψουμε το επίμαχο έγγραφο για το Μακεδονικό. Δεν μπορεί να υπάρχει μυστική διπλωματία για ένα τόσο σοβαρό εθνικό ζήτημα.
Η απόδοση του ονόματος της Μακεδονίας μας - με ή χωρίς προσδιορισμό - σε ξένους, συνιστά εθνική προδοσία.  ΠΗΓΗ
Ευάγγελος Καρακώστας: Το μνημόνιο να εφαρμοστεί στα κόμματα της κλεπτοκρατίας

Στην τοποθέτησή του, ως αγορητής του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, ο βουλευτής Βοιωτίας Ευάγγελος Καρακώστας κατήγγειλε το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα του Μνημονίου της Αριστεράς ως αντισυνταγματικό, αντεθνικό και αντιλαϊκό.
Ανέφερε χαρακτηριστικά πως «πέντε συναπτά έτη, ισχυρίζεστε εσείς οι μνημονιακοί πως σώζετε την Ελλάδα. Επί πέντε έτη όμως, το μόνο που διασώζετε είναι τα κέρδη των αφεντικών σας, κέρδη βουτηγμένα στο αίμα των συμπατριωτών μας! Πάνω από 10.000 αυτοκτονίες, πολύ περισσότεροι οι θάνατοι από την κατάρρευση του κοινωνικού Κράτους και τις άθλιες υπηρεσίες υγείας, φτωχοποίηση των μεσαίων και χαμηλών εισοδηματικών στρωμάτων, ισοπέδωση της ελληνικής οικονομίας, ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και του εθνικού μας πλούτου. Αυτό ήταν το έργο που προσέφεραν στο τόπο οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, αυτό είναι το έργο που προσφέρει σήμερα η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ».
Καταφερόμενος κατά του Σύριζα, σημείωσε: «Έχετε την απαίτηση νέων θυσιών από τους Έλληνες, όταν στα κομματικά σας ταμεία και στους προσωπικούς σας λογαριασμούς ρέει άφθονο το χρήμα. Χρήμα μαύρο; Ενδεχομένως. Δεν θυμόμαστε άλλωστε εάν και πότε σας έλεγξε το ΣΔΟΕ. Αποδείξτε μας, σκαιοί θεματοφύλακες της «νομιμότητος», πως έχουμε άδικο, ανοίξτε τα κομματικά σας ταμεία στις αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες! Ξεχνάτε να δηλώσετε ένα εκατομμύριο ευρώ στην εφορία, όταν υπάρχουν συμπατριώτες μας που αναζητούν απεγνωσμένα ένα ευρώ για να πάρουν ψωμί στα παιδιά τους»!
Αφού επισήμανε πως από κάθε άρθρο του πολυνομοσχεδίου αναδύεται μίσος κατά των Ελλήνων, στηλίτευσε πως δεν τολμούν να αγγίξουν τα σκάνδαλα διαφθοράς, διότι όπως είχε πει και ο Πρόεδρος της Βουλής από ένα συνέδριο φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης όπου συμμετείχε: «δεν ανοίγουμε τα σκάνδαλα διαφθοράς διότι ο μόνος κερδισμένος από αυτό θα είναι η Χρυσή Αυγή»!
Κατέληξε, σημειώνοντας το εξής: «Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή καταψηφίζει όλα τα άρθρα του παρόντος πολυνομοσχεδίου διακηρύσσοντας στον υψηλότερο τόνο πως εάν η Ελλάδα χρειάζεται Μνημόνιο για να σωθεί τότε αυτό δεν θα πρέπει να εφαρμοσθεί στον Ελληνικό Λαό αλλά στα κόμματα της κλεπτοκρατίας»!  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!! => ΣΑΠΙΛΑ και ΡΕΜΟΥΛΑ ΠΑΝΤΟΥ! Το «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ»(ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΚΟ) ΤΟΞΟ, μια ΚΛΙΚΑ ΠΑΜΠΛΟΥΤΩΝ τελειώνει την ΠΑΤΡΙΔΑ μας!


Δημήτρης Κουκούτσης: Η κυβέρνηση έδωσε όλες τις καθεστωτικές εξετάσεις και τις πέρασε με άριστα!

Ο βουλευτής Μεσσηνίας Συναγωνιστής Δημήτρης Κουκούτσης άνοιξε την ομιλία του επικρίνοντας τόσο τις κίβδηλες, χιλιοειπωμένες  υποσχέσεις κατά την προεκλογική περίοδο, όσο και την αλλαγή πλεύσης του ΣΥΡΙΖΑ.
Δυστυχώς, στο περιθώριο τέθηκαν για άλλη μια φορά οι νέοι, οι ηλικιωμένοι, οι αγρότες, ο ελληνικός λαός στο σύνολό του.
Ο Συναγωνιστής τόνισε στον λόγο του ότι τα σκληρότερα μέτρα εφαρμόζονται επί των αυτοαποκαλούμενων «προοδευτικών» αριστερών κυβερνήσεων, οι οποίες επικαλούνται απροκάλυπτα την ιστορική αναγκαιότητα εφαρμογής τους. Η κυβέρνηση εκμεταλλεύτηκε δίχως ίχνος ηθικής το θυμό των Ελλήνων, χωρίς να παρουσιάσει προτάσεις και, κυρίως, χωρίς να διστάσει να μετατραπεί σε νέα μνημονιακή δύναμη.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, ως το παλιό καλό ΠΑΣΟΚ, έχει στερήσει από τον Έλληνα την περηφάνεια και την αξιοπρέπεια, οδηγώντας τον στον ραγιαδισμό και την δουλοπρέπεια.
Σε αντίθεση όμως με τις υπόλοιπες καθεστωτικές δυνάμεις η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να ισχυριστεί ότι ΔΕΝ προσκύνησε.  ΠΗΓΗ
Καταδικασμένη να συντριβεί από το βάρος του εθνοκτόνου Μνημονίου η κυβέρνηση της αριστεράς


Με την γνωστή αλαζονεία που διακατέχει κάθε νικητή των εκλογών τις πρώτες ημέρες μετά την διεξαγωγή τους, αλλά και τον ίδιο προσωπικά, ο Τσίπρας δήλωσε ότι «ο ελληνικός λαός με την ετυμηγορία του μας έδωσε εντολή σταθερότητας, μια ισχυρή εντολή για κυβέρνηση τετραετίας μετά την δύσκολη περίοδο της διαπραγμάτευσης».
Πέρα, βεβαίως, από τις εθιμοτυπικού περιεχομένου δηλώσεις του Τσίπρα, το μνημονιακό προηγούμενο δείχνει ξεκάθαρα ότι καμιά κυβέρνηση του είδους δεν έχει ξεπεράσει τα δυόμιση χρόνια θητείας (δύο ο Τζέφρυ, δυόμιση ο Σαμαράς). Όμως ακόμη κι αν δεχθούμε ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα αποτελέσει την εξαίρεση, ενδεχομένως με μετάλλαξή της σε συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-Ποτάμι, ποια θα είναι η εικόνα στο τέλος της θητείας της; Θα είναι, άραγε, «μια νέα Ελλάδα, μια Ελλάδα που θα έχει απαλλαγεί οριστικά από την επιτροπεία των δανειστών, θα έχει επιστρέψει στην ανάπτυξη, μια ανάπτυξη με κοινωνικό όμως πρόσημο», όπως υποσχέθηκε ο Τσίπρας; Την απάντηση δεν χρειάζεται να την δώσουμε εμείς. Την έχουν δώσει τα δύο μέχρι τώρα εφαρμοσμένα Μνημόνια και η δυσοσμία του τρίτου είναι ήδη πολύ έντονη για να μπορεί να κρύψει τα αποτελέσματα που αυτό θα φέρει.
Η κοινωνική αναταραχή που θα φέρει κι αυτό το Μνημόνιο θα οδηγήσει κι αυτή την συγκυβέρνηση, με την οποιαδήποτε εναλλακτική μορφή, να έχει παρόμοια τύχη συντριβής με τις προηγούμενες. Το θέμα, όμως, είναι να μην μείνει ανενόχλητο και ασύδοτο το σύστημα στην προσπάθεια δημιουργίας νέας εφεδρικής κυβέρνησης που θα συνεχίσει το έργο της υποδούλωσης, αλλά να βρεθεί μπροστά σ’ ένα ρωμαλέο πολιτικά Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, το οποίο θα εκφράζει επάξια την αγανάκτηση, την οργή και πολύ περισσότερο την αντίδραση του Ελληνικού Λαού στην συνεχιζόμενη προσπάθεια «κινεζοποίησής» του και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας της Χώρας. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣΤσεκούρι σε μισθούς και συντάξεις των Ελλήνων - 1,5 εκατομμύριο ευρώ στα κόμματα της κλεπτοκρατίας!

Την ώρα που τα κόμματα της ξενοκρατίας απαιτούν νέες θυσίες για τους Έλληνες και ετοιμάζονται να ψηφίσουν τα αιματηρά μέτρα του Μνημονίου της Αριστεράς, ανακοινώθηκε πως τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου έλαβαν κρατική επιχορήγηση για τις εκλογές του Σεπτεμβρίου, ύψους 1.412.800 ευρώ!

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με υπουργική απόφαση -υπ' αριθμ.35525/15.10.2015 απόφαση του υπουργού Εσωτερικών-, κατανέμεται το συνολικό ποσό του 40% της εκλογικής χρηματοδότησης, ήτοι 1.412.800 ευρώ, στα δικαιούχα κόμματα:
ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ  487.776,56
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  400.052,31
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ −  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ)  48.387,20
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ  92.181,51
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ 84.955,97
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 28.394,13
ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ   26.427,67
ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ  10.996,20
ελιά ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ [Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα (ΠΑ.ΣΟ.Κ.) − Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα − Δυναμική Ελλάδα − Μεταρρυθμιστική Αριστερά − Νέοι Μεταρρυθμιστές − ΠΟΛΙΤΕΙΑ 2012 − ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Β΄ 64.920,98
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΥΡΙΚΑΥΣΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ − ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ  28.012,39
ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ  (ΛΑ.Ο.Σ.)  10.904,22
Με απλά λόγια, η κρατική χορήγηση εκατομμυρίων στα κόμματα της κλεπτοκρατίας είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες της διαρκούς εξαθλίωσης του εξαπατημένου Ελληνικού Λαού.
Υπενθυμίζεται ότι το καθεστώς έχει αναστείλει την κρατική χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής, διότι η Χρυσή Αυγή διέπραξε το έγκλημα να την επιστρέφει στο Λαό!   ΠΗΓΗ


ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Υπερσύγχρονο στρατιωτικό ελικόπτερο για τις βόλτες του Καμμένου - Πλήρωνε κορόιδο Έλληνα!
Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι της Βάρης κοντά στη Σχολή Ευελπίδων καθώς τον τελευταίο καιρό, καθημερινά βλέπουν στρατιωτικά ελικόπτερα να προγειώνονται και να απογειώνονται από την Σχολή Ευλεπίδων. Η Σχολή Ευελπίδων που εκπαιδεύονται οι μελλοντικοί αξιωματικοί του στρατού ξηράς, βρίσκεται επί της Λεωφόρου Βάρης - Κορωπίου, δίπλα στον οικιστικό ιστό της πόλης και διαθέτει ελικοδρόμιο...>>>>  ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ => ΕΔΩ

Οι ξεφτίλες των ΜΜΕ έκρυψαν τον τραμπουκισμό βουλευτή του ΚΚΕ προς βουλευτίνα του Σύριζα

Για επεισόδια και τραμπουκισμούς στη βουλή ωρύονται τα κανάλια των κόκκινων ολιγαρχών του πλούτου, αλλά δεν είδαμε να συμβαίνει τίποτα απ’ όλα αυτά, με βουλευτές της Χρυσής Αυγής –που τους περίμεναν όλοι στη γωνία…
Αντιθέτως, ο τραμπουκισμός έγινε στην έξοδο από την ολομέλεια των βουλευτών του κόμματος του εγκλήματος και της προδοσίας, με πρωταγωνιστή έναν εξ’ αυτών και θύμα μια… κοντο-συντρόφισσα του ΣΥΡΙΖΑ. Ιδού ένα πολύ προσεκτικά γραμμένο –μη θίξουμε και το μακρύ χέρι του συστήματος!- δημοσίευμα του Βήματος:
«Πάντως αίσθηση προκάλεσε και το επεισόδιο μεταξύ του κ. Κατσώτη και της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτας Δριτσέλη, η οποία όταν έβγαιναν από την αίθουσα του είπε «μην τους δίνετε αφορμή να κάνουν αυτά που κάνουν», ενώ εκείνος εκνευρισμένος -κατά κάποιους μάλιστα την έσπρωξε ελαφρά- της απάντησε «εσείς φταίτε που τους νομιμοποιήσατε αυτούς εδώ μέσα»!».   ΠΗΓΗ

(ΥΓ): «Την έσπρωξε ελαφρά» Κατά το ολίγον έγκυος!


ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ => Ο 902, η off shore του κανενός και οι φραγκοφονιάδες του Περισσού

Μυστικές επαφές Μέρκελ-Τσίπρα για την διάλυση της Ελλάδας: Κρατήστε τους λαθρομετανάστες και θα σας χαλαρώσουμε το Μνημόνιο!

Υπόγειες και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις μεταξύ των κυβερνήσεων Μέρκελ και Τσίπρα αποκαλύπτει το γερμανικό περιοδικό WirtschaftsWoche, ώστε η Ελλάδα να υποστεί το βάρος της διατήρησης απροσδιόριστου αριθμού «προσφύγων», με αντάλλαγμα την χαλάρωση των όρων του Μνημονίου!
Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό πηγές της κυβέρνησης του Βερολίνου επισημαίνουν οτι: «Η πρώτιστη προτεραιότητά μας είναι πλέον να παραμείνουν στην Ελλάδα περισσότεροι πρόσφυγες»! Για να συμβεί αυτό, εξηγούν οι ίδιες πηγές, μπορούν να τεθούν σε δεύτερη μοίρα οι απαιτήσεις επί της εφαρμογής μέτρων του Μνημονίου.

Άγνωστο παραμένει ακόμη, το επίπεδο στο οποίο έχουν προχωρήσει οι συγκεκριμένες επαφές. Αποδεικνύεται εντούτοις, το ψευδές του επιχειρήματος των μνημονιακών δυνάμεων στην Ελλάδα, πως τα σκληρά μέτρα του Μνημονίου είναι αναγκαία. Αφού είναι αναγκαία, πώς οι Γερμανοί συζητούν τώρα την χαλάρωσή τους;
Καθίσταται, συνεπώς, σαφές πως η γερμανική ολιγαρχία του πλούτου αφού ισοπέδωσε την ελληνική οικονομία επιδιώκει τώρα να μετατρέψει την Ελλάδα σε μια τεράστια αποθήκη λαθρομεταναστών. Σ' αυτά τα εγκλήματα κατά της Ελλάδος δεν είναι φυσικά μόνη: έχει συνεργούς τα κόμματα της κλεπτοκρατίας και τις κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και Σύριζα-ΑΝΕΛ!  ΠΗΓΗ

Το ΚΚ€ που ήθελε “ανεξάρτητη Μακεδονία” απαιτεί να μην συμμετέχει η Χρυσή Αυγή σε εκδηλώσεις για τον Παύλο Μελά!

Πατώντας πάνω στην συστημική τους φύση και στην ιδιότητά τους ως αριστερό δεκανίκι του καθεστώτος, οι διάφοροι εκπρόσωποι του ΚΚΕ φροντίζουν να επιδεικνύουν με αξιοθαύμαστη θρασυδειλία το πώς παραποιούν την πραγματικότητα, καθώς και το πώς ασελγούν στην Ιστορική μνήμη.
Στην εμετική φυλλάδα του «(Β)Ριζοσπάστη» διαβάζουμε, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Οι εκλεγμένοι με τη “Λαϊκή Συσπείρωση” κομμουνιστές σύμβουλοι στην Περιφέρεια Ηπείρου και στο Δήμο Πωγωνίου καταγγέλλουν στο λαό της περιοχής την απαράδεκτη στάση που επέδειξαν ο περιφερειάρχης Ηπείρου και ο δήμαρχος Πωγωνίου σε ό,τι αφορά την παρουσία της εγκληματικής ναζιστικής Χρυσής Αυγής σε εκδήλωση που διοργάνωσαν προς τιμήν του Παύλου Μελά. Πιο συγκεκριμένα, την Τρίτη 13/10 στην εκδήλωση προς τιμήν του Παύλου Μελά, ανέχτηκαν χωρίς καμία αντίδραση την παρουσία των εκπροσώπων της ΧΑ, δίπλα μάλιστα και σε μαθητές σχολείων της περιοχής που συμμετείχαν σε αγώνα δρόμου στο πλαίσιο της εκδήλωσης. “Νομιμοποιούν έτσι και αθωώνουν στη συνείδηση και στην πράξη μια δολοφονική οργάνωση που σπέρνει παντού το φασιστικό-ναζιστικό της δηλητήριο”».
Αυτό θα πει θράσος και αλητεία. Το ότι, δηλαδή, οι πολιτικοί επίγονοι της «ανεξάρτητης Μακεδονίας» την δεκαετία του 1920 και της «δικαίωσης» των «σλαυομακεδόνων», ανταρτών στους συμμορίτες του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδος (ΔΣΕ) το 1949, όταν ο αρχιπροδότης Ζαχαριάδης τους υποσχόταν ότι η νίκη του ΔΣΕ θα τους εξασφάλιζε δικό τους ανεξάρτητο κράτος, να επιζητούν να αποκλειστεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από μια εκδήλωση για τον Μακεδονομάχο Παύλο Μελά!
Φυσικά, τα υπάκουα «σκυλιά» του ΚΚΕ μπορούν να «γαυγίζουν» όσο θέλουν. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν μόλυναν με την δική τους παρουσία μια εκδήλωση που είχε να κάνει με έναν μαχητή της Ελληνικότητας της Μακεδονίας, ο οποίος έδωσε την ζωή του γι αυτήν την υπόθεση.
Αν θέλουν να τιμήσουν κάποιους, ας πάνε σε εκδηλώσεις για τον Ενβέρ Χότζα, τον Γκεόργκι Δημητρώφ, τον Νίκο Ζαχαριάδη και άλλους ανθέλληνες, οι οποίοι ήταν πιστοί υπηρέτες του Στάλιν και του κομμουνισμού.
Ούτε κατά διάνοια, όμως, μην μολύνετε την Μνήμη Ηρώων όπως ο Παύλος Μελάς, ο οποίος πολεμούσε για την απελευθέρωση της Μακεδονίας και την επανένταξή της στον Εθνικό κορμό. Το ακριβώς αντίθετο, δηλαδή, από την ανέκαθεν προδοτική πορεία του ΚΚΕ…  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 


Ο πρόεδρος της Ένωσης Φραπέδων προαναγγέλλει συνεργασία με τον μνημονιακό Σύριζα! Η γελοιότητα στην εξουσία…

Ο γραφικός και… κακόκαρδος διασκεδαστής του Κοινοβουλίου, ο γελωτοποιός της πολιτικής ζωής του Τόπου, ο επικεφαλής της Ένωσης Φραπέδων, με τα λεγόμενά του σήμερα σε ραδιοφωνικό σταθμό ίσως να έβγαλε είδηση η οποία να αφορά το άμεσο μέλλον των εγχώριων πολιτικών εξελίξεων.
Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Λεβέντης ισχυρίστηκε ότι συναντήθηκε με τον Φλαμπουράρη και αναφερόμενος σ΄αυτή την συνάντηση είπε τα εξής: «Πλησιάζουμε σιγά σιγά. Είδα τον Φλαμπουράρη στο κυλικείο κάναμε μια χειραψία και μου είπε θα τα πούμε σύντομα. Του είπα, τι ήταν αυτό το χαρτί που σημείωνες; Και μου είπε: θα στα πω αργότερα. Πλησιάζει ο χρόνος να τα κουβεντιάσουμε. Στον ΣΥΡΙΖΑ ωριμάζει η άποψη ότι οι μεταρρυθμίσεις της Ένωσης Κεντρώων είναι καλές».
Γνωρίζοντας την σχέση του Λεβέντη με την… σοβαρότητα, λογικό είναι να διατηρούνται επιφυλάξεις πάνω στα λεγόμενά του. Αναμφισβήτητα, όμως, ο Φλαμπουράρης είχε γράψει πρόσφατα σε χαρτί το όνομα του αρχικαφετζή της Ένωσης Φραπέδων, ενώ γενικότερα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν αναφέρονται καθόλου με αρνητικά σχόλια στο πολιτικό αυτό ανέκδοτο. Φαίνεται, λοιπόν, ότι η ανάγκη διατήρησης του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία τόσο για τον κορεσμό της πείνας ως «λιγούρια της εξουσίας» που είναι, όσο πολύ περισσότερο η εντολή εφαρμογής του εθνοκτόνου τρίτου Μνημονίου που έχουν λάβει, θα οδηγήσει πολύ πιο σύντομα απ΄ό,τι φαίνεται στην προσθήκη της Ένωσης Φραπέδων στην συγκυβέρνηση. Είτε ως επιπρόσθετο κόμμα στους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, είτε ως αναπληρωτής σε περίπτωση αποχώρησης του κόμματος Καμμένου από την κυβέρνηση.
Στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας και της πολιτικοποίησης του φραπέ ακόμη και τα πιο γελοία σενάρια μπορούν να πραγματοποιηθούν. Όχι, όμως, ως κωμωδία, αλλά ως ένα ακόμη επεισόδιο στην δραματική σειρά «πεθαίνοντας στην κατεχόμενη Ελλάδα του Μνημονίου»  Γιώργος Μάστορας
ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!! => ΒΙΝΤΕΟ: Το ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ τα ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ και οι ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ του! ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΠΑΡΕΑΚΙ - Ο ΝεοΈλληνας πάλι έφαγε την ΦΟΛΑ!

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ-ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ: Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ
ADONHS

Αφού πάει για αρχηγός (ποιος το περίμενε ότι θα καταντήσει εκεί ένα μεγάλο κόμμα σαν την νουδούλα;) ο ξακουστός Μπουμπούκος, έκανε και μια… συμβολική επίσκεψη στο μνημείο του ολοκαυτώματος των εβραίων στην Καβάλα, για να στείλει το «μήνυμα» στους διεθνείς αφέντες: «Μην ακούτε τι λένε οι… κακόβουλες διαδόσεις, κι εγώ δικός σας είμαι».

Εμ που θα πήγαινε; Σε κανένα μνημείο του ολοκαυτώματος του Μικρασιατικού Ελληνισμού; «Κορόιδο» είναι;

(ΥΓ):
«Κορόιδο» δεν είναι, αλλά σε κορόιδα απευθύνεται!  ΠΗΓΗ

ΤΑ «ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ» ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΑΝ!

Να τα πάρουμε με τη σειρά… Πρώτα επισκέφθηκαν την Λέσβο, ο τριτομνημονιακός πρωθυπουργός mister Tsipras με τον πρωθυπουργό της Αυστρίας. Μετά, πήγαν τέσσερις Αμερικανοί γερουσιαστές, συνοδεία του Αμερικανού πρέσβη στην Αθήνα. Ακολούθησε ο Γκουτιέρες του ΟΗΕ. Και τελευταίοι πήγαν εκεί οιΣούλτς και Αβραμόπουλος.
Όλο το «αφάν-γκατέ» του εγχώριου και διεθνούς κατεστημένου, επισκέφθηκε τις προηγούμενες ημέρες την Λέσβο!

Αλλά, οι «αντιεξουσιαστές» του νησιού (φοιτητές από άλλα μέρη της Ελλάδος, στην συντριπτική τους πλειοψηφία…), που εμφανίζονται ως «κόσμος του αγώνα» (!!!), προτίμησαν να πίνουν καφέ στις καφετέριες, παρά να κάνουν μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Έστω και για τα μάτια του κόσμου.

Ωστόσο, αυτό που δεν έπραξαν εναντίον όλων αυτών των ντόπιων και ξένων εξουσιαστών, το κάνουν το ερχόμενο Σαββάτο, που θα επισκεφθεί την Λέσβο ο συναγωνιστής βουλευτής Γιάννης Λαγός!

«Αντιεξουσιαστές» ή μήπως όργανα των πιο σκληρών εξουσιαστών της Ελλάδας και του πλανήτη; Δηλαδή, παρακρατικοί του κερατά;

(ΥΓ): «… Επίσης, ο Τσίπρας δε μας ενοχλεί όταν επισκέπτεται το νησί, σύντροφοι; Μόνο ο Λαγός μας ενοχλεί επειδή χαιρετάει ναζιστικά; Μήπως τον Τσίπρα δεν τον αγγίζουμε γιατί θα χάσουμε πελατεία παρατρεχάμενων γελωτοποιών από τα πολιτικά μας μαγαζάκια; Μήπως, εν τέλει, κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας σύντροφοι;». Σχόλιο στο indymedia κάποιου προφανώς πραγματικού αντιεξουσιαστή, που τους πήρε χαμπάρι!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 5438089133389473274

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item