Widgets

Ρίχνουν χρήμα με τη σέσουλα να ξεπουλήσουν την Κύπρο... Καμαρώστε τους πρωτοπόρους ...«Ευγενής χορηγός» των δικοινοτικών πρωτοβουλιών, αυτοχρίστηκε ο Ανανστασιάδης

Γίναμε και πάλι μάρτυρες ενός ακόμη εθνικού διασυρμού υπό την ''υψηλή'' παρουσία του κοινοτάρχη μας, στα δικοινοτικά μασκαραλίκια που διοργάνωσε ο μαιτρ του είδους, Σερ Στέλιος Χ''Ιωάννου.
Οι ''ηγέτες'' δείχνουν το δρόμο
''Η Κυπριακή Δημοκρατία παραμένει προσηλωμένη στην υποστήριξη δικοινοτικών πρωτοβουλιών'' διαμήνυσε ευθαρσώς ο χαμερπής πολιτικάντης του ΔΗΣΥ, στην εν λόγω εκδήλωση για την απονομή των φετινών δικοινοτικών επιχειρηματικών βραβείων του Ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου, θέλοντας να περάσει το μήνυμα ότι όλοι οι Κύπριοι ανεξαιρέτως κόπτονται διακαώς να στήνουν μπαϊράμια με τους κατακτητές! Που καταντήσαμε πραγματικά...

Και το επιβεβαίωσε κιόλας, τονίζοντας, ότι ο σημαντικός αριθμός αιτήσεων που δέχθηκε φέτος το Ίδρυμα αποτελεί απόδειξη της αληθινής επιθυμίας του κυπριακού λαού, Τουρκο''κυπρίων'' (πρώτοι?) και Ελληνοκυπρίων, να επανεδραιώσουν και να προωθήσουν περαιτέρω τους κοινωνικο-οικονομικούς δεσμούς και τη συνεργασία τους. Όλοι οι ανθέλληνες ταγμένοι στη μπίζνα του δικοινοτισμού τελικά, σύμφωνα με τον ''πρόεδρο''.

''Βαρόμετρο'' για το Κυπριακό τα βραβεία
Μάλιστα δεν παρέλειψε εύλογα να συσχετίσει και τις συνομιλίες με τη γελοιωδέστατη αυτή εμποροπανήγυρη, προσθέτοντας ότι η Κυβέρνηση στηρίζει τέτοιες πρωτοβουλίες που βοηθούν τις προσπάθειες στο διαπραγματευτικό τραπέζι και διαβεβαίωσε ότι και ο ίδιος προσωπικά δεν θα φεισθεί προσπαθειών για να παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια (για προώθηση τέτοιων δικοινοτικών σκοπών). Μάλιστα! Και διερωτόμαστε κι εμείς με τη σειρά μας... μήπως το πράττει ήδη; 

Αυτό το στημένο ''θετικό'' κλίμα προσπαθεί με νύχια και με δόντια να διατηρήσει (μονομερώς) ο κοινοτάρχης μας, παριστάνοντας και τον υπεράνω αποφεύγοντας τις όποιες αρνητικές δημόσιες δηλώσεις, μη τυχόν και ενοχληθεί το φιλαράκι του ο Μουσταφά, ο οποίος παρεμπιπτόντως τον έστησε στο χθεσινό ραντεβού... Αυτό κι αν είναι ρεζιλίκι!
Ρίχνουν χρήμα με τη σέσουλα να ξεπουλήσουν την Κύπρο... Καμαρώστε τους πρωτοπόρους ...


Για πρώτη φορά μέσα στα 7 χρόνια λειτουργίας του Δικοινοτικού Φιλανθρωπικού Έργου, το οποίο αποσκοπεί στην επίτευξη μόνιμης ειρήνης στην Κύπρο, ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου προσκάλεσε τους δύο ηγέτες από την Ελληνοκυπριακή και Τουρκοκυπριακή κοινότητα να παρευρεθούν στην Τελετή Απονομής των Βραβείων. Η τελετή απονομής είχε αρχικά οριστεί για τις 30 Οκτωβρίου 2015, ημερομηνία που ωστόσο, οι δύο ηγέτες είχαν ορίσει για τις επίσημες διμερείς συνομιλίες.
Για το λόγο αυτό, η ημερομηνία της τελετής απονομής μεταφέρθηκε στις 26 Οκτωβρίου και έχουμε ενδείξεις, ότι ο Νίκος Αναστασιάδης θα παραστεί, ενώ ο Mustafa Akinci έχει εκφράσει την υποστήριξη του και την πρόθεσή του να παρευρεθεί, εφόσον δεν υλοποιηθεί ένα υπερατλαντικό ταξίδι, ο προγραμματισμός του οποίου βρίσκεται σε εξέλιξη. Η τελετή απονομής έχει οριστεί για τις 26 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 11 π.μ. στο Δικοινοτικό Καφέ του Stelios Philanthropic Foundation, στη Γωνία Παλιάς Ηλεκτρικής και Επτανήσου 57, στην Παλιά Λευκωσία.
Η λίστα με τις 30 νικητήριες ομάδες των φετινών Δικοινοτικών Βραβείων είναι σε τυχαία σειρά και κάθε ομάδα θα λάβει €10.000:
1. Nikos Pissourios – Ugur Sayilir, Kite Surfing 
2. Christos Kartsioulis – Ergec Senturk, Worldwide PC Support 
3. Vasilis Htisti – Zafer Biler, Joint Restaurant 
4. Michalis Michael – Sukran Ozerdem, Married Couple 
5. Eleni Melanidou – Kursat Tilki, Bicommunal choir for peace 
6. Costas Kafkarides – Yasar Ersoy, Theatre plays 
7. Michalis Theodorou – Niyazi Kizilyurek, Publishing house 
8. Aydin Mehmet Ali – Konstantinos Konstantinou, Cycling services for people with mobility problems 
9. Themistoclis Mantis – Erdinch Ustenler, Gliding group 
10. Pieris Hadjipieris – Yakup Engin Tel, restoration of Apostolos Andreas monastery 
11. Nicos Vassiliou – Mazlum Kortas, Study the economic aspect of a re-united Cyprus 
12. Evren Manner – Christina Demetriades, Bilingual Cartoon film project 
13. Charalambos Leonidou – Hasan Ekingen, Lace products 
14. Melani Pappas-Lemona – Gozde Pehlivan, Kindergarden 
15. Hacer Genc – Panayiotis Constantinou, Catalogue for traditional woven baskets 
16. Hakan Djuma-Marios Georgiou-Agapios Agapiou, Solar taxi bike 
17. Dr. Prof. Sophia Serghi – Devrim Celal, Sailing around Cyprus 
18. Demos Kinigos – Hasan Hasanbulli, Fish trading 
19. Androulla Shati – Samiye Taskin, Recycling at schools North & South 
20. Aydin Mehmet Ali – Nicoletta Demetriou, workshops to promote Anglophone literatures in Cyprus and abroad 
21. Yiannis Papadikos – Tibel Nidai, Fish trading 
22. Tania Matsouka – Nazo Canitez, Rock climbing and Yoga events 
23. Anna Argyrou – Gulsen Oztoprak, Educational consultants 
24. Tacam Gokboru – Savvas Anastasiou, Cycling camps 
25. Antonis Lefconikiatis – Ozfer Ozatay, Photo equipment trading / exhibition event 
26. Maria Georgiou – Serife Akman, Bakery / Cafe 
27. Dr. Paul Costeas – Ovgu Ince, Karaiskakio & Kemal Saracoglu Foundations 
28. Sylia Panayiotidou – Erhan Oze, Online art gallery 
29. Harris Galazis – Emre Serdar, Aluminium business 
30. Katie Economidou – Dervish Baha, Guided tours island wide

Και οι 110 ομάδες που υπέβαλαν υποψηφιότητα, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Τελετή Απονομής και να καταθέσουν εκ νέου τις υποψηφιότητές τους για το επόμενο έτος. 
Την Τελετή Απονομής θα παρακολουθήσουν προσκεκλημένοι, βάσει χωρητικότητας της αίθουσας και της έγκαιρης ανταπόκρισης στην πρόσκληση.
Μετά τη λήξη της τελετής, γύρω στις 12:00 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου, θα πραγματοποιήσει Πορεία Ειρήνης από το ένα Δικοινοτικό Καφέ που βρίσκεται στη Γωνία Παλιάς Ηλεκτρικής και Επτανήσου 57, στην Παλιά Λευκωσία προς το δεύτερο, που βρίσκεται υπό κατασκευή στην οδό Ferah στη Βόρεια Λευκωσία, συνοδεία τοπικών αξιωματούχων και εκπροσώπων των ΜΜΕ.
www.stelios.org

Info

1. Ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου προσκάλεσε τον Ελληνοκύπριο και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη να παρευρεθούν στην Τελετή Απονομής των Βραβείων. Μια γιορτή για την αποκατάσταση της ειρήνης στο νησί!
2. Οι 30 φετινές νικητήριες ομάδες των δικοινοτικών βραβείων ανακοινώνονται εκ των προτέρων για τη βέλτιστη υλοποίηση της τελετής.
3. Ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου ανεβάζει τον πήχη στις δωρεές του επόμενου έτους στις €500.000, οι οποίες θα δοθούν σε 50 δικοινοτικές ομάδες για το 2016. Το 2015 θα απονεμηθούν €300.000 σε 30 ομάδες. Το σύνολο των επιχορηγήσεων μέχρι σήμερα έχει αγγίξει τα €2 εκατ..
4. Αρχές του 2016, αναμένεται να ανοίξει δεύτερο δικοινοτικό καφέ στη Βόρεια Λευκωσία.
Πασίγνωστος αβανταδόρος της δικοινοτικής επιχειρηματικότητας ο ζάμπλουτος τυχοδιώκτης Στέλιος Χ''Ιωάνου, αφού είναι η ζώσα ψυχή που χρηματοδοτεί επίδοξους επιχειρηματίες τόσο στις ελεύθερες όσο και στις κατεχόμενες περιοχές. Είναι απόλυτα διακριτός πλέον ο βρώμικος ρόλος των κερδοφόρων ΜΚΟ και των κάθε λίγο νεοεμφανιζόμενων κινήσεων πολιτών - δήθεν ανεξάρτητων - υπέρ της ΔΔΟ και της ευημερίας του νησιού μας που καρπώνονται διάφορα οφέλη.

Ο εν λόγω ''κύριος'', λοιπόν, μετά το δικοινοτικό καφέ που εγκαινίασε στην παλιά Λευκωσία για να συναθροίζονται οι ένθεν κι ένθεν ρεμπεσκέδες θολοκουλτουριάρηδες, είπε να το ρίξει και στην φιλανθρωπία, έτσι για να μεγαλώσει και η μπίζνα. Και δεν έμεινε μόνο εδώ, αφού όπως πληροφορούμαστε τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου οργανώνει βραδιά απονομής δικοινοτικών βραβείων με έπαθλο τα 10.000 ευρώ (!) τα οποία θα δοθούν αντίστοιχα στις 30 ''υπερτυχερές'' από τις 110 συνολικά ομάδες Ε/κ και Τ/''κ'' που συμμετείχαν φέτος. Το ζητούμενο... να οργανώσουν μια κοινώς αποκαλούμενη ''επιχείρηση ειρήνης''. Kαι έπεται και συνέχεια για του χρόνου.

Να σημειωθεί εδώ ότι επίσημες προσκλήσεις έχουν σταλεί βεβαίως και στους δύο κοινοτάρχες, τους πρωταγωνιστές του σόου. Αλίμονο, θα 'χαναν ο Νίκαρος κι ο Μουσταφά τέτοιο πατιρντί σε κοινό ρόλο ντελάλη; Το πρόγραμμα μετά την χαμερπή εκδήλωση στο δικοινοτικό καφέ της οδού Επτανήσου, περιλαμβάνει και προπαγανδιστικό σεργιάνι στα στενά σοκάκια της Λευκωσίας υπό το βλέμμα των ανυποψίαστων πολιτών, μέχρι και τον άλλο καφενέ που βρίσκεται στην αντίπερα όχθη, των κατεχομένων δηλαδή. Μας προκαλεί αποστροφή και μόνον η σκέψη. Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο. 

Τι κι αν ανθρώπινες ψυχές βασανισμένες ίπτανται ακόμη εγκλωβισμένες εκεί που σταμάτησε ο καταραμένος χρόνος, ζητώντας δικαίωση... Φωνή βοώντος εν τη ερήμω... Ακούει κανείς;;; Ένας ολόκληρος λαός, προδομένος πάνω στην ύστατη στιγμή, βγήκε προς πώληση. Ξέρουν οι επιτήδειοι τι κάνουν, καλά. Με το χρήμα μπορούν να εξαγοράσουν συνειδήσεις ανεμπόδιστα. Εθελοντές πολλοί. Και είναι αυτοί οι εκατομμυριούχοι που διατυμπανίζουν ότι νοιάζονται για την πατρίδα τους, ενώ την ίδια στιγμή της καρφώνουν πισώπλατα το μαχαίρι. Τι κι αν ασελγήσεις πάνω στο πτώμα εξάλλου, άλλος το σκότωσε έτσι κι αλλιώς... 

Δε μας έφταναν οι τούρκοι και οι άθλιοι πολιτικάντηδες έχουμε και τα μισελληνικά τρωκτικά από πάνω να ξετρυπώνουν το 'να μετά τ' άλλο από τις τρύπες τους και να κάνουν ζημιά. Ποιος θα τους σταματήσει άλλωστε; Kανείς. Συγκάλυψη κάνουν ο ένας στον άλλον στις βρωμοδουλειές τους. Οι δικοινοτικές ''δραστηριότητες'' είναι το μέλλον του τόπου. Λιγούρια σπεύσατε!

www.elamcy.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΛΑΜΟΓΙΑ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ 4201169485164575485

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item