Widgets

Γερμανικά ΜΜΕ: Κρατάμε την Ελλάδα στο ευρώ για την υφαρπαγή του ορυκτού της πλούτου!


Σε μια απίστευτα κυνική ομολογία προχώρησαν τα γερμανικά ΜΜΕ, καθώς ομολόγησαν πως οι διεθνείς τοκογλύφοι κρατούν με... ορό την Ελλάδα στο ευρώ, ώστε να επιτευχθεί η υφαρπαγή του ορυκτού πλούτου και η ενεργειακή τροφοδοσία της Ευρώπης!

«Τζάμπα ελπίζουν στον TAP… Οι μόνοι που θα επωφεληθούν είναι οι πλούσιοι» 

​Με σκληρή γλώσσα μιλούν τα γερμανικά ΜΜΕ για την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, με γνωστή οικονομική ιστοσελίδα να αναφέρει πως «είναι αναγκαία η παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ, για την ενεργειακή τροφοδοσία της Ευρώπης».

Σε δημοσίευμα της, η οικονομική ιστοσελίδα Deutsche Wirtschafts Nachrichten υποστηρίζει πως «η διάσωση της Ελλάδας δεν είναι πολιτικό πρότζεκτ» αλλά έχει να κάνει με το φυσικό αέριο και την επιθυμία της Ευρωπαϊκής Ένωσης να αποδεσμευτεί από την εξάρτηση της από την Ρωσία, μέσω του αγωγού TAP ο οποίος θα περνά από την Ελλάδα.

«Προκειμένου να μην διακυβευθεί το έργο εξαιτίας μίας κατάρρευσης της Ελλάδας, η χώρα διατηρείται στο ευρώ. Η πικρή αλήθεια για τους Έλληνες είναι ότι το ζήτημα είναι η χώρα τους, όχι οι άνθρωποι», υποστηρίζει το δημοσίευμα. «Ο TAP δεν θα φέρει αλλαγές στη ζωή των Ελλήνων- Θα συνεχίσουν να ασχολούνται με την λιτότητα».

Στη συνέχεια, η γερμανική ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι μπορεί να υπόσχονται νέες θέσεις εργασίας στην Ελλάδα οι εταιρείες που θα εκμεταλλευθούν τον TAP, η πραγματικότητα ωστόσο είναι «πως για τους περισσότερους Έλληνες δεν θα επιφέρει καμία πραγματική βελτίωση των συνθηκών ζωής.Αυτοί θα εξακολουθήσουν να απασχολούνται με προγράμματα λιτότητας», υποστηρίζει το δημοσίευμα. «Μόνο οι πλούσιοι θα επωφεληθούν, όπως πάντα».

Αντιθέτως, οι μόνοι που θα επωφεληθούν στην Ελλάδα σύμφωνα με το Deutsche Wirtschafts Nachrichten είναι οι ελίτ, οι οποίοι «όπως κάνουν εδώ και 100 χρόνια, συσσωρεύοντας χρήματα από το εξωτερικό στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς χωρίς να φέρνουν την Ελλάδα πάνω από το επίπεδο μίας αναπτυσσόμενης χώρας».

Rheinische Post: Η Γερμανία είναι οικονομικός σούπερ σταρ - Πώς μπορεί να έχει το ίδιο νόμισμα με τους Έλληνες;

Το δεύτερο «χαστούκι» που δέχεται η Ελλάδα από τα Γερμανικά ΜΜΕ, είναι από την εφημερίδα του Ντίσελντορφ Rheinische Post, η οποία με αφορμή την έκθεση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ για την ανταγωνιστικότητα στην οποία η Γερμανία καταλαμβάνει την 4η θέση και η Ελλάδα την 91η επισημαίνει: «Για κράτη με τόσο διαφορετική ανταγωνιστικότητα, όπως η Γερμανία που είναι οικονομικός σούπερ σταρ και η Ελλάδα, δεν μπορεί να υπάρχει κοινό νόμισμα. Η πολιτική πρόθεση άλλοτε ήταν, ωστόσο, διαφορετική. Ο δρόμος της επιστροφής δεν αποτελεί εναλλακτική επιλογή. Όμως τώρα είναι και το κόστος ανάλογα υψηλό», μεταδίδει η Deutsche Welle.


Πλήρης η απουσία των Εθνικών Θεμάτων από τις προγραμματικές δηλώσεις!


Πλήρης η απουσία των Εθνικών Θεμάτων από τις προγραμματικές δηλώσεις!

Συζήτηση περί των προγραμματικών θέσεων της κυβερνήσεως διεξήχθη το περασμένο τριήμερο στη Βουλή. Υποτίθεται ότι οι Βουλευτές θα άκουγαν τα σχέδια της κυβερνήσεως για όλους τους τομείς και βάσει αυτών θα ψήφιζαν κατά συνείδηση αν θα έδιναν την εξουσιοδότησή τους για να κινηθεί η κυβέρνηση στην κατεύθυνση αυτή ή όχι.

Το συμπέρασμα που μπορούσε να βγάλει ασφαλώς κάποιος νοήμων και εθνικά σκεπτόμενος άνθρωπος, ακούγοντας τις προγραμματικές δηλώσεις του Τσίπρα και των Υπουργών του, είναι ότι πρόκειται για μία κυβέρνηση που δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα. Πλήρης η απουσία των κρίσιμων εθνικών θεμάτων.

Ο Τσίπρας είναι ο πρωθυπουργός μίας χώρας, της οποίας η Θράκη έχει εκλέξει βουλευτές, οι οποίοι δηλώνουν ευθέως την πίστη τους σε άλλο κράτος. Είναι πρωθυπουργός μίας χώρας που έγινε αποδέκτης προτάσεως να φυλάνε οι τούρκοι τα θαλάσσια σύνορά μας. Είναι ο πρωθυπουργός μίας χώρας, της οποίας προσπαθούν να κλέψουν την ιστορία οι σκοπιανοί. Είναι ο πρωθυπουργός, ο οποίος θα πάρει την ευθύνη να νομιμοποιήσει τον Αττίλα μέσω της «δικοινοτικής – διζωνικής ομοσπονδίας» στην Κύπρο.

Παρόλα αυτά ουδεμία συζήτηση περί εθνικών θεμάτων έγινε στη ΒουλήΑυτό σε πλήρη αντίθεση με το ενδιαφέρον του ξένου παράγοντα για τα εθνικά μας θέματα, γεγονός που αποδεικνύει με άλλον έναν τρόπο, ότι αυτά είναι σημαντικότατα. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι την ίδια ώρα που ο Τσίπρας παρακαλούσε στην Αμερική για το χρέος, οι αμερικανοί τον πίεζαν να προδώσει τα Εθνικά Θέματα.

Η μόνη συζήτηση που έγινε στη Βουλή ήταν περί οικονομικών, ενώ για το θέμα της λαθρομετανάστευσης ελάχιστα ακούστηκαν. Ακόμα, όμως, και περί οικονομικών, ουδεμία συζήτηση έγινε για την ενεργειακή πολιτική της χώρας, για ανακήρυξη της Ελληνικής ΑΟΖ και εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων μας. Ουδεμία συζήτηση για την εκχώρηση της Εθνικής μας Κυριαρχίας στους διεθνείς τοκογλύφους. Ακόμα και ο θεωρητικά αρμόδιος υπουργός, Νίκος Κοτζιάς, περισσότερο μίλησε για την Αίγυπτο και την Ιορδανία παρά για το Μακεδονικό και το Κυπριακό.

Ως εκ τούτων, έχουμε μία κυβέρνηση, η οποία έχει προαποφασίσει την προδοσία όλων των Εθνικών μας Θεμάτων και για αυτό τηρεί σιγή ιχθύος, αποφεύγοντας τις δηλώσεις και τις δεσμεύσεις. 

www.xryshaygh.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 3873465298440042206

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item