Widgets

ΑΘΛΙΟΙ - ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ Εξολοθρεύουν τον «ΛΑΟΥΤΖΊΚΟ» (στο απυρόβλητο το μεγάλο κεφάλαιο)Αναλήψεις μέχρι 150 ευρώ την εβδομάδα και ηλεκτρονικό φακέλωμα φέρνουν τα μνημονιακά μαντρόσκυλα Σύριζα-Ανέλ

Το πώς αντιλαμβάνεται η κυβέρνηση της Αριστεράς εκείνο που υποκριτικά χαρακτηρίζει ως «ανθρωπιστική κρίση», διαφαίνεται καθαρά από τις ήδη διακηρυχθείσες προθέσεις της, αναφορικά με το ηλεκτρονικό φακέλωμα όλων των Ελλήνων.
Με αφορμή την δήθεν απόπειρα πάταξης της φοροδιαφυγής, η κυβέρνηση Σύριζα ετοιμάζει μια άνευ προηγουμένου επίθεση στα ανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών τους οποίους θέτει ανεξαιρέτως στο στόχαστρο ως εν δυνάμει φοροφυγάδες!
Ενώ λοιπόν οι μεγαλοαπατεώνες που έχουν λαφυραγωγήσει και κατακλέψει το ελληνικό δημόσιο όχι μόνο κυκλοφορούν ελεύθεροι αλλά σε πολλές περιπτώσεις εξακολουθούν να πλουτίζουν εις βάρος των Ελλήνων φορολογουμένων (βλέπε λίστα Λαγκάρντ, Λίστα Λουξεμβούργου, λίστα ακινήτων κι ούτω καθ' εξής), η τάχα «κοινωνικά ευαίσθητη» κυβέρνηση Τσίπρα απαιτεί το ηλεκτρονικό φακέλωμα όλων των συμπατριωτών μας με πρόσχημα την πάταξη της φοροδιαφυγής αλλά επί της ουσίας, με στόχο αφενός την εξαθλίωση και αφετέρου τον απόλυτο έλεγχο όλων των Ελλήνων από τις τράπεζες και τους τοκογλύφους.

Σύμφωνα με όσα μέχρι τώρα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, το υπουργείο Οικονομικών εξετάζει σχέδιο με το οποίο θα επιδιώκεται ο έλεγχος στην ανάληψη μετρητών από τις τράπεζες και επιπλέον η υποχρεωτική χρήση καρτών για τις συναλλαγές πρωτίστως δημοσίων υπαλλήλων και συνταξιούχων και ακολούθως όλων των φορολογουμένων.

Το σχέδιο εξαιρεί μόνο συνταξιούχους άνω των 75 ετών κι εκείνους που ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές όπου η χρήση πλαστικού χρήματος είναι ακόμη περιορισμένη. Στόχος του υπουργείου Οικονομικών είναι η δραστική μείωση της εβδομαδιαίας ανάληψης μετρητών (σήμερα τούτη ορίζεται στα 420 ευρώ) και επιπρόσθετα η διαμόρφωση της αχρήματης κοινωνίας όπου οι συναλλαγές θα διενεργούνται μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών (πλαστικό χρήμα).
Απώτερος σκοπός της κυβέρνησης των ξενόδουλων είναι να θέσουν όλους τους Έλληνες υπό την ομηρία του τραπεζικού συστήματος καθώς οι τράπεζες θα γνωρίζουν με κάθε λεπτομέρεια καθετί που αφορά τους πελάτες τους, ενώ παράλληλα θα διαχειρίζονται τα χρήματα μισθών και συντάξεων των πολιτών, καθώς οι τελευταίοι δεν θα έχουν το δικαίωμα να διαχειριστούν κατά το δοκούν τα δικά τους χρήματα! Με απλά λόγια το Κράτος κάνει ό,τι είναι δυνατό προκειμένου το τραπεζικό σύστημα να είναι ο απόλυτος άρχων όχι μονάχα της οικονομίας αλλά του συνόλου της καθημερινής ζωής των Ελλήνων.
Για παράδειγμα, ενώ σήμερα γνωρίζουμε πως ο μισθός ενός υπαλλήλου ή η σύνταξη ενός συνταξιούχου τίθεται πρώτα στη διάθεση της τράπεζας και του Κράτους και κατόπιν στη διάθεση του κατόχου του τραπεζικού λογαριασμού, με τα νέα μέτρα ο κάτοχος του λογαριασμού πέραν των έως τώρα δεδομένων θα υποχρεώνεται σε αναγκαστική σπατάλη μέσω των καρτών, ώστε να αποφεύγει τη βαριά φορολόγηση των αποταμιεύσεων!

Καθίσταται σαφές πως η κυβέρνηση της Αριστεράς έρχεται να ολοκληρώσει την οικονομική ισοπέδωση της ελληνικής οικονομίας και κυρίως να επιβάλλει τον απόλυτο έλεγχο της ζωής των Ελλήνων φορολογουμένων, με μέτρα τα οποία δήθεν στοχεύουν στην αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής. Στην πραγματικότητα, αφήνουν ατιμώρητους και ασύδοτους τους μεγαλοοφειλέτες και τοποθετούν στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών και των τραπεζών όλους τους πολίτες, καταπατώντας το σύνολο σχεδόν των ατομικών τους ελευθεριών.
Όλοι οι Έλληνες, ακόμη και εκείνοι που υπήρξαν συνεπείς στις φορολογικές τους υποχρεώσεις, μετατρέπονται πλέον σε δούλους των τραπεζών και κατ' επέκταση των διεθνών τοκογλύφων που επιβάλλουν στο Λαό μας τον οικονομικό σκοταδισμό των αντεθνικών Μνημονίων.  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => Το ΜΝΗΜΟΝΙΟ των ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ της ΕΚΑΛΗΣ με τις ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ μαζί με τους ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ συνθλίβουν τους ΕΛΛΗΝΕΣ!

Ζεσταίνουν τα τρακτέρ οι αγρότες: Ομόφωνη απόφαση για κινητοποιήσεις ενάντια στα νέα μέτρα της μνημονιακής συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ

Αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις το αμέσως επόμενο διάστημα ώστε να μην περάσουν τα προωθούμενα φορολογικά μέτρα τα οποία θίγουν ανεπανόρθωτα τον κλάδο τους, δηλώνουν αγρότες και κτηνοτρόφοι, από την Βόρεια Ελλάδα, την Θεσσαλία αλλά και την Αττική που ανταποκρίθηκαν σήμερα στο κάλεσμα της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών και Κτηνοτρόφων και συμμετείχαν μαζικά, σε σύσκεψη η οποία πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Νίκαιας.

Οι συμμετέχοντες στην σύσκεψη έλαβαν ομόφωνα την απόφαση για δυναμικές κινητοποιήσεις, οι οποίες θα περιλαμβάνουν και μαζική κάθοδο στην Αθήνα αλλά και τρακτέρ στους δρόμους, διότι όπως τόνισαν, είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν σε καμία περίπτωση να εφαρμοστεί η «άδικη» και «βάναυση» όπως την χαρακτήρισαν φορολόγηση που θα αποτελέσει «ταφόπλακα» για τον κλάδο τους.Η ακριβής ημερομηνία έναρξης των κινητοποιήσεων τους όπως και το περιεχόμενο τους, θα καθοριστεί το αμέσως επόμενο διάστημα ενώ απευθύνεται ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους σε πνεύμα συνεργασίας να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις, διότι όπως επισημαίνουν τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής «δεν μας χωρίζει τίποτα, τα προβλήματα είναι κοινά».
Στην σύσκεψη μετείχαν αγρότες από τις Σέρρες, την Δράμα, την Κοζάνη, την Κατερίνη, την Θεσπρωτία, την Φθιώτιδα, την Βοιωτία, την Αττική και την Θεσσαλία, ενώ το παρών έδωσαν και οι αλιείς της Μαγνησίας, όπως και ο πρόεδρος των Λαϊκών Αγορών Ελλάδος. Κοινός τόπος η αγανάκτηση όλων για τα επερχόμενα μέτρα αλλά και η απόφαση να αντιδράσουν δυναμικά ώστε να μην εφαρμοστούν.
Υπενθυμίζεται ότι την ερχόμενη Κυριακή θα πραγματοποιηθεί στην Λάρισα, αγροτική σύσκεψη της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων. Όπως έχει ήδη επισημανθεί σε σχετική ανακοίνωση θα ληφθούν αποφάσεις για την οργάνωση πανελλαδικών αγροτικών κινητοποιήσεων «ενάντια στην αντιαγροτική πολιτική της ΕΕ και της κυβέρνησης ώστε να στηθεί ισχυρό μπλόκο στην φοροεπιδρομή σε βάρος των αγροτών και κτηνοτρόφων».  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!! => ΑΙΣΧΡΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ από τα ΠΑΡΤΑΛΙΑ του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!

Φοροσόκ για τους ιδιοκτήτες ακινήτων: ΕΝΦΙΑ ακόμα και για τα ερείπια!

Πάνε οι εποχές που ο Τσίπρας καλούσε τον κόσμο να μην πληρώνει ΕΝΦΙΑ, θέτοντας τον εαυτό του ως «επαναστατικό πρότυπο», αποκαλύπτοντας όμως μετά ότι αυτός δεν πληρώνει έτσι κι αλλιώς, αφού ζει στο νοίκι. Τώρα η αποπληρωμή του επαίσχυντου αυτού φόρου αποτελεί «πατριωτικό καθήκον» και με το νέο πολυνομοσχέδιο θα γίνει ακόμα πιο δυσβάσταχτος.
Όπως αναφέρει το νέο πολυνομοσχέδιο, ο ΕΝΦΙΑ θα παραμείνει ως έχει από τότε που τον θέσπισε ο Βενιζέλος. Όμως, πλέον θα επιβάλλεται και σε διατηρητέα κτίσματα, αλλά και σε ερείπια. Γενικά, όποιος δεν κατάφερε να ξεφορτωθεί εκείνο το παλιό διαλυμένο ακίνητο, τώρα θα κληθεί να πληρώσει και μάλιστα αδρά.
Επιπλέον, του ΕΝΦΙΑ οι ιδιοκτήτες ακινήτων που τα ενοικιάζουν θα δουν να αυξάνεται ο φορολογικός συντελεστής, με τον οποίο φορολογούνται. Συγκεκριμένα, για εισοδήματα λιγότερα από 12.000 ορίζεται συντελεστής 15% και για περισσότερα στο 35%. Αξίζει να σημειωθεί ότι για τα σπίτια που παραμένουν ξενοίκιαστα ή των οποίων οι ενοικιαστές αδυνατούν να πληρώσουν ή που απλώς εξαφανίζονται, καταργείται η δυνατότητα που είχαν οι ιδιοκτήτες ακινήτων να εκχωρούν στο Δημόσιο μισθώματα που δεν έχουν εισπραχθεί.
Κοινώς, ο Σύριζα πιστός στις μαρξιστικές καταβολές του και την προέλευσή του από το Πασόκ συνεχίζει να τιμωρεί τους Έλληνες που επένδυσαν τον ιδρώτα τους στην Πατρίδα, αφήνοντας στο απυρόβλητο τις πάσης φύσεως «λίστες» και τα υπόλοιπα λαμόγια που εξέθρεψε το κομματικό κράτος επί δεκαετίες.  ΠΗΓΗ
Independent: Ο μεγάλος κερδισμένος των εκλογών στην Ελλάδα ήταν η Χρυσή Αυγή!

Αφιέρωμα στην Ελλάδα, με αφορμή τις πρόσφατες εκλογές, κάνει στον βρετανικό Independent ο κορυφαίος πολιτικός αναλυτής του, Σατιαγίτ Ντας. Ο Ντας εξηγεί τους λόγους για τους οποίους επανεξελέγη ο ΣΥΡΙΖΑ και γιατί –κατά τη γνώμη του- η Ελλάδα δεν μπορεί να επιβιώσει ούτε εκτός αλλά ούτε και εντός ευρώ.
Όπως σημειώνει, η πρώτη θητεία του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση ήταν αρκετά αδύναμη και έδειξε πως το συγκεκριμένο κόμμα δεν ήταν έτοιμο να αναλάβει τις τύχες της χώρας. Όσον αφορά την υπογραφή του νέου αριστερού Μνημονίου, κατά τον Ντας, ενδέχεται αυτό το αποτέλεσμα να μην είναι και το καλύτερο, σε βάθος χρόνου, για την Ελλάδα. Με την έννοια ότι αν αποχωρούσε από το κοινό νόμισμα θα είχε τη δυνατότητα να υποτιμήσει το νέο εθνικό της νόμισμα. Παρά το γεγονός ότι μια τέτοια κίνηση θα εμπεριείχε αρκετό πόνο.
Ωστόσο, όπως τονίζει, οι Έλληνες ψηφοφόροι αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον ΣΥΡΙΖΑ δείχνοντας πως αυτοί φοβούνται περισσότερο το Grexit από όσο οι δανειστές. Και κάπου εδώ αρχίζει το παράδοξο της υπόθεσης: ψήφισαν το ίδιο κόμμα ζητώντας του να κάνει τώρα διαφορετικά πράγματα από ό,τι ήθελαν την πρώτη φορά.
Τέλος, όσον αφορά το εκλογικό αποτέλεσμα γενικότερα, ο Ντας –και όχι μόνον αυτός- υποστηρίζει ότι: «ο μεγάλος κερδισμένος των πρόσφατων εκλογών στην Ελλάδα ήταν η Χρυσή Αυγή».
(ΥΓ): Αυτό το τελευταίο, ως απάντηση σε κάποιους κακόβουλους, που εμφανίζονται ως «φίλοι» του Κινήματος –ενώ είναι ακριβώς το αντίθετο- και βρίσκουν το 7%… κατώτερο των περιστάσεων!  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ από την ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΗ ΝΕΟΛΑΙΑ - Πανικός στην ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ και το ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ


Προς λαμόγια του Σύριζα: Ποιος είναι ο υπουργός σας που “ξέχασε” να δηλώσει 1 εκατ. ευρώ;

Με την έναρξη της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου,ξεκίνησαν και οι πονοκέφαλοι στα συστημικά κόμματα του μνημονιακού τόξου για τους φακέλους πόθεν έσχες, που θα καταθέσουν βουλευτές, υπουργοί και λοιποί υπόχρεοι.
Είναι σίγουρο πως πολλές ατασθαλίες θα βγουν στο φως της δημοσιότητας με την όλη υπόθεση. Θυμίζουμε ότι τελευταία φορά που βγήκαν στη δημοσιότητα τα πόθεν έσχες υπουργών και βουλευτών είχε αποκαλυφθεί η αριστερά του... χαβιαριού. Σε αυτή την περίοδο ήδη έχουν αρχίσει τα προεόρτια.
Συγκεκριμένα, ήδη δύο φάκελοι υπουργών προβληματίζουν το Μέγαρο Μαξίμου. Ο πρώτος φάκελος αφορά υπουργό που για τρία συνεχόμενα χρόνια είχε «ξεχάσει» να δηλώσει ένα ποσό της τάξεως του ενός εκατομμυρίου ευρώ και τελικά το δήλωσε φέτος με συμπληρωματική δήλωση.
Ο δεύτερος φάκελος αφορά επίσης κυβερνητικό στέλεχος και τη συμμετοχή του σε ιδιωτική εταιρεία, γεγονός που δεν συνάδει με τη θέση του στο υπουργικό συμβούλιο.
Βέβαια, η όλη υπόθεση με τους δύο φακέλους, που προφανώς συνιστούν σκάνδαλο, αναδεικνύει και μία «τρύπα» στη νομοθεσία. Ο Τσακαλώτος και ο Σταθάκης έχουν μερίδια στην Black Rock, που διαχειρίζεται - μεταξύ άλλων καπιταλιστικών δραστηριοτήτων - «κόκκινα δάνεια».
Η ίδια εταιρεία, όπως όλα δείχνουν, θα αναλάβει την διαχείριση των «κόκκινων δανείων» της χώρας, γεγονός που θα αποφέρει κέρδη σε όσους έχουν μερίδια αυτής της εταιρείας, δηλαδή στους υπουργούς του Σύριζα, οι οποίοι θα της αναθέσουν να το πράξει. «Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει», δηλαδή.  ΠΗΓΗ

Νομίζουν ότι απευθύνονται σε χαχόλους: Όψιμοι αντιμνημονιακοί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι ψήφισαν το αριστερό Μνημόνιο

Απίστευτο θράσος και αναίδεια από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, αλλά και από τα υπολείμματα της ΔΗΜΑΡ που συνεργάστηκαν με το ΠΑΣΟΚ για να μπορούν να έχουν κοινοβουλευτική εκπροσώπηση, καθώς νομίζουν ότι η Ελλάδα είναι μια Χώρα λωτοφάγων και ο Λαός της έχει ξεχάσει την στάση τους υπερψήφισης του τρίτου Μνημονίου στις 14 Αυγούστου.
Αφού τότε ξεπέρασαν σε φιλομνημονιακή προπαγάνδα ακόμη και τον ΣΥΡΙΖΑ, δίνοντας εν λευκώ εξουσιοδότηση (!) στον Τσίπρα να φέρει οποιαδήποτε (!!) συμφωνία από τις Βρυξέλλες, τώρα παριστάνουν εκ του ασφαλούς τους αντιδρώντες στα μέτρα που θα φέρει η κυβέρνηση, τα οποία είναι Ο,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ψηφίστηκε κι απ' αυτούς στις 14 Αυγούστου.
Η Ν.Δ., δια του προέδρου της Ευάγγελου Μεϊμαράκη, δήλωσε ότι θα στηρίξει καθετί το οποίο θεωρεί θετικό, εποικοδομητικό, αναπτυξιακό, μεταρρυθμιστικό και θα αποδοκιμάσει κάθε μέτρο το οποίο είναι υφεσιακό, που είναι περικοπές και φόροι, μόνο και μόνο για να συντηρηθεί ένα αναποτελεσματικό, μεγάλο και φθαρμένο κράτος. «αυτό, λοιπόν, θα φανεί στην Βουλή όταν κατατεθεί το νομοσχέδιο, θα το διαβάσουμε και εκεί θα πάρουμε συγκεκριμένη θέση και άποψη» είπε. Φτηνοί «εξυπνακισμοί» από τη ΝΔ, η οποία μόνο και μόνο για να δικαιολογήσει την θέση της ως Αξιωματική αντιπολίτευση ρίχνει ορισμένες «τουφεκιές» στον αέρα για «την τιμή των όπλων».
Όσο για το ΠΑΣΟΚ, με ανακοίνωση του τονίζει ότι θα καταψηφίσει τα μέτρα που θα φέρει η κυβέρνηση και θα αφορούν νέους φόρους, που θα περιλαμβάνουν νέες επιβαρύνσεις για μισθωτούς και συνταξιούχους. Στον ίδιο ρυθμό θρασύτητας και αναίδειας βλέπουμε ότι κινείται και το ΠΑΣΟΚ, λες και έχει ξεχαστεί η στάση του υπέρ αυτών των μέτρων πριν από δύο μήνες. Εάν, βεβαίως, σε λίγο καιρό το ΠΑΣΟΚ μπει κι αυτό στην συγκυβέρνηση τότε θα δούμε μια εντελώς διαφορετική συμπεριφορά απ' αυτό.
Στην ίδια λογική κινήθηκε και η ΔΗΜΑΡ, που με τοποθέτηση του προέδρου της (και βουλευτή μέσω του ΠΑΣΟΚ!) Θ. Θεοχαρόπουλου ανακοίνωσε: «Η Δημοκρατική Αριστερά δεν θα υπερψηφίσει τα οικονομικά αναποτελεσματικά και κοινωνικά άδικα μέτρα που προέρχονται από την αδυναμία και σήμερα της κυβέρνησης να διαπραγματευτεί με αποτελεσματικό τρόπο».
Εδώ τα λόγια περιττεύουν. Η ΔΗΜΑΡ, η οποία για ένα ολόκληρο χρόνο (από τον Ιούνιο του 2012 μέχρι τον Ιούνιο του 2013) στήριξε μαζί με την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ κάθε μνημονιακό μέτρο, για να αποχωρήσει λόγω διαφωνίας στο θέμα της... ΕΡΤ, τώρα «την έπιασε ο πόνος» για τα «άδικα μέτρα» της νυν συγκυβέρνησης.
Για όλους αυτούς τους πολιτικούς απατεώνες, που θεωρούν ότι η λήθη του χρόνου μπορεί να σβήσει την αισχρή στάση τους, ακόμη κι αν αυτή είναι πολύ νωπή, η Λαϊκή ετυμηγορία κοινωνικά και εκλογικά πρέπει να είναι αμείλικτηΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Επιτομή του πολιτικαντισμού: βουλευτές του Σύριζα διαδηλώνουν κατά όσων ψήφισαν στη Βουλή!

Στη σφαίρα της ψυχιατρικής επιστήμης, κινούνται πλέον οι βουλευτές του Σύριζα καθώς η μετάβαση από την αντιμνημονιακή ρητορική στην μνημονιακή, έχει προκαλέσει σοβαρές ψυχικές διαταραχές!
Ένα από τα γεγονότα που πιστοποιούν τα ανωτέρω είναι η σημερινή κινητοποίηση ενάντια στην παραχώρηση εκτάσεων του Δημοσίου από τον ΟΛΠ, η οποία έλαβε χώρα στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας. Η τραγική ειρωνεία συνίσταται στο οτι στην κινητοποίηση συμμετείχαν οι βουλευτίνες του Σύριζα Εύη Καρακώστα και Ελένη Σταματάκη, οι οποίες λίγες μόλις ημέρες πριν είχαν υπερψηφίσει την παραχώρηση των συγκεκριμένων εκτάσεων!
Οι βουλευτίνες του Σύριζα συνεπώς, διαμαρτυρήθηκαν κατά του υπουργού Ναυτιλίας Θ. Δρίτσα και της κυβερνητικής πολιτικής, την οποία είχαν βεβαίως προηγουμένως εγκρίνει, ψηφίζοντας μαζί με τον υπουργό την εν λόγω απόφαση.
Καθίσταται ξεκάθαρο ότι οι Συριζαίοι θεωρούν τους Έλληνες χαχόλους, υποτιμώντας τη νοημοσύνη τους με τον πλέον χυδαίο τρόπο. Και αυτό φυσικά, είναι μόνο η αρχή των όσων κωμικοτραγικών επακολουθήσουν από τη μνημονιακή συμμορία των αριστερών νεόπλουτων, που μεθοδεύουν το γενικό ξεπούλημα της χώρας και την ολική εξαθλίωση των Ελλήνων.  ΠΗΓΗ

Μέρκελ: Σιγά μην πάρω μετανάστες σπίτι μου - Αυτά είναι για τα κορόιδα τους Έλληνες!


Μπορεί η Ελλάδα να πλημμυρίζει με λαθρομετανάστες που φτάνουν κατά χιλιάδες από τα τουρκικά παράλια, όμως η Μέρκελ εξακολουθεί να κηρύττει ως μόνη ορθή πολιτική αυτή των ανοιχτών συνόρων. Μάλιστα επί αυτών των ανοιχτών συνόρων προτείνει την φύλαξη να την αναλάβουν οι τούρκοι για να μην υπάρχει κανένας κίνδυνο για τους τούρκους διακινητές.
Ουσιαστικά δηλαδή αφήνει την Ελλάδα έρμαιο στην πλημμύρα των λαθρομεταναστών και καλεί τους Έλληνες να επιδείξουν «αλληλεγγύη». Όμως  η ίδια όχι μόνο δεν το πράττει, αλλά το θεωρεί και αδιανόητοΣυγκεκριμένα σε ερώτηση της ανθελληνικής Bild, αν θα έπαιρνε μετανάστες στο σπίτι της, είπε: «Έχω μεγάλο σεβασμό προς τους ανθρώπους που το κάνουν, όμως δεν μπορώ να φανταστώ κάτι τέτοιο».
Η Γερμανία δεν υφίσταται τις εικόνες χάους που βιώνουν οι Έλληνες. Αν δεχτούν κάποιους πρόσφυγες, αυτοί θα έχουν περάσει από πολλαπλό φιλτράρισμα έτσι ώστε να είναι όντως πρόσφυγες και να πληρούν τις προϋποθέσεις που απαιτεί η γερμανική βιομηχανία. Αντιθέτως, η Ελλάδα υφίσταται μία πλημμύρα, η οποία αποτελείται από πρόσφυγες και από άλλα στοιχεία, όπως εγκληματίες, βιαστές, ληστές, τυχοδιώκτες και τζιχαντιστές.
Μόνο τα κορόιδα οι Έλληνες οφείλουν, σύμφωνα με τη Μέρκελ, να ανέχονται αυτή την κατάσταση. Η ίδια δεν πρόκειται να τους πάρει σπίτι της, ενώ η χώρα της θα διαλέξει όποιους μπορούν να εξυπηρετήσουν τους σκοπούς της, χωρίς παράλληλα να δημιουργούν προβλήματα.   ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ !!! => ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ «ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ» ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Άλλο ένα στυγερό έγκλημα στον Ασπρόπυργο: Σε απόγνωση οι κάτοικοι - Προκλητικά απούσα η πολιτεία

Αυξανόμενη εγκληματικότητα, αδιαφορία της περιφέρειας Αττικής και έκρυθμη κατάσταση στον Ασπρόπυργο.
Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι των κατοίκων του Ασπροπύργου ήταν η στυγερή δολοφονία του 59χρονου με κυνηγετικό όπλο την ώρα που μάζευε ξύλα στην περιοχή Νταμάρια Ασπροπύργου. Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου στέλνει «τελεσίγραφο» στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και προειδοποιεί ακόμη και με αποκλεισμό και αναφέρει ότι η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου!Στο εν λόγω έγγραφο αναφέρεται μεταξύ άλλων (06/10/2015) προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ν.Τόσκα:
«Με απόλυτη συνείδηση ευθύνης, σας γνωρίζω ότι, όσα συμβαίνουν στον Ασπρόπυργο, εδώ και χρόνια, και με ιδιαίτερη έξαρση τον τελευταίο καιρό, με τα δεκάδες κρούσματα ένοπλων ληστειών και θρασύτατων επιθέσεων, ακόμη και μέρα μεσημέρι, έχουν φέρει την πόλη μας μια ανάσα απ' το ξέσπασμα πράξεων αυτοδικίας, με ό, τι μπορεί να σημάνει αυτό για τη συνέχεια» και συνεχίζει «Χωρίς ίχνος υπερβολής, σας γνωρίζω ότι, οι κάτοικοι του Δήμου μας, ειδικά των απομακρυσμένων -από το ιστορικό κέντρο του Ασπροπύργου- περιοχών, έχουμε εξαντλήσει κάθε όριο υπομονής και ανοχής.
Οργανωμένες ομάδες, από πληθυσμιακές συνιστώσες που ανήκουν στις ονομαζόμενες "ειδικές ομάδες", αλλά και πάσης φύσεως συμμορίες, ημεδαπών και αλλοδαπών, έχουν ρημάξει στην κυριολεξία όλη την περιοχή, γνωρίζοντας ότι, η δύναμη των Τμημάτων Αστυνομίας, Ασφάλειας και Λαθρομετανάστευσης, στην πόλη μας, είναι ελάχιστη, και γι' αυτό δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στη δράση τους. Ολόκληρες περιοχές του Ασπροπύργου, ζουν υπό το κράτος του φόβου επιθέσεων -ένοπλων και μη- κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ τρέμουν δικαιολογημένα, τόσο στο κέντρο όσο και στην περιφέρεια της πόλης, για όσα θα μπορούσαν να τους συμβούν κατά τη διάρκεια της νύχτας. Κι επειδή, η υπομονή των Πολιτών μας εξαντλήθηκε, "Κύριος οίδε" πώς μπορεί να αντιδράσουν, όταν διακυβεύεται η ζωή και η περιουσία τους!»
Η Χρυσή Αυγή από το 2011 επισήμανε το πρόβλημα στην περιοχή του Ασπροπύργου και τάχθηκε στο πλευρό των κατοίκων από την πρώτη στιγμή. Αντιθέτως τα αποκόμματα του δημοκρατικού τόξου αδιαφόρησαν εγκληματικά και μερικά χρόνια αργότερα φτάσαν στο σημείο να κατηγορήσουν τον Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη,ο οποίος το μόνο που έκανε ήταν απλά να μεταφέρει τα λόγια των συμπολιτών μας και να περιγράψει την κόλαση που βιώνουν οι κάτοικοι του Ασπροπύργου.
Ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής 15 Μαϊου 2011:»Οι κάτοικοι Νεοκτίστων Ασπροπύργου, που αντιμετωπίζουν τεράστιο πρόβλημα με την εγκληματική δράση των... ρομά, εξέδωσαν ανακοίνωση-πρόσκληση προς όλους τους κρατικούς φορείς και όλα τα κόμματα για να συμμετάσχουν στην εκδήλωση της 15ης Μαΐου στον Ασπρόπυργο. Σημειωτέον ότι την συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα, που έχει προξενήσει τεράστια προβλήματα στην περιοχή και που ο παράνομος καταυλισμός της έχει γίνει άντρο εγκληματικότητας, έχουν αποβάλλει όλα τα ευρωπαϊκά κράτη (Ρουμανία, Γαλλία κ.ο.κ.). Τους δέχθηκε όμως με ανοιχτές αγκάλες ο Τζέφρυ, χωρίς ποτέ να ρωτήσει γι' αυτό τον Ελληνικό λαό. Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα που στηρίζει την αγωνιστική πρωτοβουλία των κατοίκων του Ασπροπύργου και τάσσεται στο πλευρό τους.»
  • Να εφαρμοστεί ο Νόμος και να σπάσει το άβατο του καταυλισμού
  • συνεχής αστυνόμευση και έλεγχος στις εισόδους και εξόδους των καταυλισμών
  • σύλληψη και καταδίκες για όσους εγκληματούν
  • καταγραφή των ατόμων που διαμένουν εκεί και έχουν τα απαραίτητα έγγραφα
  • προώθηση των αλλοδαπών σε κέντρα φιλοξενίας για προσωρινή κράτηση και απέλαση.
Λύσεις υπάρχουν,πολιτική βούληση χρειάζεται και αυτή θα επέλθει με το Κόμμα των Ελλήνων Εθνικιστών,την Χρυσή Αυγή.  ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΙΑΖΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΟΙ ΝΕΟΦΕΡΜΕΝΟΙ «ΔΥΣΤΥΧΟΙ» ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΚΟ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΕ ΣΙΩΠΗ!


Το ελληνικό φάρμακο διώκεται!

Αν και είναι μια από τις τελευταίες ελπίδες που έχει η Ελλάδα - μαζί με την ναυτιλία και τον τουρισμό - για πραγματική ανάπτυξη, το ελληνικό φάρμακο βρίσκεται στο απόσπασμα από εκείνους που θέλουν να γεμίσουν την αγορά με τα αμφιβόλου ποιότητος σκευάσματα από την Ινδία και το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές.
Οι μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες πληρώνουν αδρά, ώστε οι καταναλωτές να βλέπουν δεκάδες, αναληθή δημοσιεύματα, με μόνο σκοπό να δημιουργήσουν εντυπώσεις πως δήθεν τα ελληνικά γενόσημα είναι ακριβότερα, ή πως δήθεν επιβαρύνουν την φαρμακευτική δαπάνη!
Στην πραγματικότητα τα πράγματα δεν είναι έτσι!
Η ελληνική παραγωγή φαρμάκου, κατέχει μόνο το 20% της αγοράς, ενώ τα φάρμακα με τις υψηλές τιμές είναι τα εισαγόμενα φάρμακα, των πολυεθνικών εταιριών. Οι εταιρείες αυτές που λυμαίνονται τον χώρο της υγείας κατά 80% και η επιρροή που ασκούν στους οδούς υγείας, τελικά διαμορφώνει την αύξηση του κόστους της φαρμακευτικής περίθαλψης.
Και αν υποθέσουμε πως κάποιο φάρμακο έχει διαφορά στην τιμή πώλησης μεταξύ των ελληνικών και των ξένων γενοσήμων, αυτό οφείλεται στην γενική αδυναμία της ελληνικής βιομηχανίας να παράγει με χαμηλότερο κόστος. Αλλά και πάλι η τιμή, αν συγκριθεί με τον μέσο όρο των φαρμάκων που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά - και όχι της διεθνούς αγοράς όπου πολλές παράμετροι θα πρέπει να ληφθούν υπόψη, όπως στον Καναδά όπου η κυβέρνηση και ο εκεί σύνδεσμος γενοσήμων πέτυχε σταθερές τιμές για μία τριετία, στο 18% των αντίστοιχων πρωτοτύπων - θα διαπιστώσει πως είναι σημαντικά μικρότερη του μέσου όρου, ενώ το χρήμα κινείται μέσα στην ελληνική οικονομία δίνοντας θέσεις εργασίας.
Τα ελληνικά γενόσημα φάρμακα σύμφωνα με τους επίσημους πίνακες είναι 35% πιο φθηνά από τα αντίστοιχα off patent των πολυεθνικών στην Ελλάδα και παρόλα αυτά καταναλώνονται σε πολύ μικρότερο βαθμό (20% σε σύνολο σε σχέση με το 80% των πολυεθνικών).
Αν όντως, λοιπόν, ενδιαφερόμαστε για την δαπάνη, θα πρέπει να επικεντρωθούμε στην αύξηση της χρήσης των ελληνικών φαρμάκων γενοσήμων.
* Τα γενόσημα είναι φάρμακα παρόμοια με τα πρωτότυπα, περιέχοντας την ίδια δραστική ουσία, γεγονός που συνεπάγεται και παρόμοια θεραπευτικά αποτελέσματα. Τα γενόσημα φάρμακα κυκλοφορούν νόμιμα μετά τη λήξη της εικοσαετούς προστασίας του διπλώματος ευρεσιτεχνίας (πατέντας) του πρωτοτύπου φαρμάκου αναφοράς. Χρησιμοποιούνται ευρέως από τα συστήματα υγείας σε όλο τον κόσμο, ως αποτελεσματικές εναλλακτικές λύσεις έναντι των ακριβότερων πρωτότυπων φαρμάκων.  ΠΗΓΗ

Βαρά κανόνι από τα υπέρογκα φέσια το Μπομπολέικο!

Άνω κάτω έχει γίνει ο τηλεοπτικός σταθμός των Μπόμπολα, Ψυχάρη από την μαύρη τρύπα στα ταμεία του, ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ.
Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η τρύπα των 30 εκατομμυρίων ευρώ θα επιχειρηθεί να καλυφθεί με μειώσεις στις αποδοχές των εργαζομένων, οι οποίες θα κυμαίνονται από 10 μέχρι και 20%, για τις οποίες ήδη υπήρχαν αντιδράσεις και απεργίες. Οι «κακές γλώσσες» από την άλλη, κάνουν λόγο για αντιπαράθεση μεταξύ των οικογενειών που ελέγχουν το σταθμό και συγκεκριμένα ανάμεσα στους Μπόμπολα, Ψυχάρη και Βαρδινογιάννη.
Είναι γνωστό τοις πάσι οτι τα υπερχρεωμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης λειτουργούν εις βάρος της έγκυρης και αξιόπιστης πληροφόρησης της κοινής γνώμης, καθώς ελέω των οφειλών τους καθίστανται έρμαιο της εκάστοτε κυβέρνησης, μετατρεπόμενα σε όργανα προπαγάνδας συγκεκριμένων πολιτικών και οικονομικών κύκλων. Εξ ου και η διακηρυχθείσα προ των εκλογών του Ιανουαρίου πρόθεση του Σύριζα να θέσει τέρμα στο υπάρχον καθεστώς χορήγησης τηλεοπτικών αδειών, εξαγγελία όμως η οποία όπως πολλές άλλες, έμεινε στα λόγια.
Προφανώς, οι δήθεν «εξυγιαντές» της Αριστεράς τα βρήκαν σε όλα με τους καπιταλιστές των μέσων εξαπάτησης και το μάρμαρο (βλέπε μαύρες τρύπες των οικονομικών τους) θα το πληρώσει ξανά ο Ελληνικός Λαός.
Οι «εξυγιαντές» άλλωστε, ξημεροβραδιάζονται στους υπερχρεωμένους σταθμούς και δη στο «μεγάλο» κανάλι, με την ιδιοκτησία του οποίου υποτίθεται θα συγκρούονταν ΠΗΓΗ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 7400839679237503070

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item