Widgets

Στα ΤΕΣΣΕΡΑ και «ΝΑΙ» σε ΟΛΑ από τους ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ που μας Κυβερνάνε για μην διαταραχτεί η ΒΟΛΕΜΕΝΗ τους Ζωούλα!Έτσι θα «μπουκάρουν» στα σπίτια των Ελλήνων οι συριζαίοι: Έρχονται εξώσεις και πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας


Την προαναγγελία μίας ακόμα υποχώρησης ενώπιον των δανειστών έκαναν χθες οι Τσακαλώτος και Σταθάκης, οι οποίοι ενώπιον του επικυρίαρχου Ντομπρόβσκις εγκατέλειψαν την «κόκκινη γραμμή» για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας και έκαναν λόγο για την «ανάγκη ενός έντιμου συμβιβασμού». Και, βέβαια, όλοι γνωρίζουμε τι ακριβώς σημαίνει «έντιμος συμβιβασμός» για την «αριστερή κυβέρνηση».
Η εικόνα που συνοδεύει το παρόν άρθρο είναι από την Ισπανία και μας βοηθάει να καταλάβουμε τι ακριβώς περιμένει τους Έλληνες. Εκεί πάνοπλες δυνάμεις της Αστυνομίας πραγματοποιούσαν εισβολή στα σπίτια που ήθελαν οι τράπεζες και απλώς πετούσαν στο δρόμο τα πράγματα και τους ενοίκους. Ε, στην Ελλάδα δεν θα γίνει βεβαίως έτσι, αφού έχουμε «αριστερή» κυβέρνηση. Των αστυνομικών δυνάμεων θα προηγείται «σύντροφος Κομισάριος» με γούνινο καπέλο, το ανάλογο κόκκινο αστέρι και την "Αυγή" παραμάσχαλα.Όλα αυτά, βεβαίως, ήταν αναμενόμενα και δεν χρειαζόταν να δει κανείς τίποτα άλλο παρά το «γλείψιμο» με το οποίο περιέβαλαν τον διεθνή τοκογλύφο οι συριζαίοι όταν ο Συναγωνιστής, Ηλίας Κασιδιάρης, του μίλησε όπως του έπρεπε. Μόλις, λοιπόν, ο Ντομπρόβσκις τους είπε ότι η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών θα γίνει μετά την αξιολόγηση και ΑΝ είναι οι συριζαίοι «καλά παιδάκια», αυτοί αμέσως άρχισαν να μιλάνε για τον «έντιμο» συμβιβασμό. ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ !!! =>ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ σε ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ!: «ΕΞΩ απ'την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ !!! »


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ από τον ανθέλληνα υπουργό λαθρομετανάστευσης του Σύριζα: Στη Σύνοδο Κορυφής όλοι λέγαμε τα Σκόπια «Μακεδονία»! ΗΧΗΤΙΚΟ
Μία συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε, άθελά του, ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γ. Μουζάλας, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Real Fm. Αναλύοντας την επαίσχυντη απόφαση της Συνόδου Κορυφής για το «προσφυγικό» ο αναπληρωτής υπουργός αποκάλεσε τα Σκόπια ως «Μακεδονία», σπεύδοντας να διορθώσει επικαλούμενος κόπωση και συμπληρώνοντας ότι «χθες όλο αυτή τη λέξη ακούγαμε».
Αυτό που ουσιαστικά είπε ο αναπληρωτής υπουργός είναι ότι κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής, τόσο ο ίδιος, όσο και οι ομοτράπεζοί αποκαλούσαν τα Σκόπια «Μακεδονία». Αυτό σημαίνει ότι σε μία επίσημη ευρωπαϊκή Σύνοδο η Ελλάδα αποδέχτηκε την προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας μας, γεγονός που φυσικά θα χρησιμοποιηθεί δεόντως στο διπλωματικό πεδίο από τους σκοπιανούς.
Κοινώς, μαζί με τους 50.000 λαθρομετανάστες τους οποίους φόρτωσε η Σύνοδος Κορυφής για... αρχή στη χώρα μας, προστίθεται ως «μπόνους» και η προδοσία της Μακεδονίας μας. Βέβαια, όλα αυτά ήταν γνωστά, αφού πάγια θέση της κυβερνήσεως, αλλά και των υπολοίπων κομμάτων του «μνημονιακού» τόξου, είναι μία «σύνθετη ονομασία για όλες τις χρήσεις», δηλαδή το να λέγονται οι σκοπιανοί «μακεδόνες».   ΠΗΓΗ
Μόνο η Χρυσή Αυγή πρεσβεύει ότι η Μακεδονία είναι ΜΙΑ και είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ !!! => Οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ Συνεργάτες της ΜΕΡΚΕΛ, ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ τους ΑΠΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ περισσότερο οι ΠΛΟΥΣΙΟΙ...


Wall Street Journal: Οι Ευρωπαίοι θα κάνουν την Ελλάδα μια απέραντη αποθήκη λαθρομεταναστών

Μία ειλικρινή πολιτική ανάλυση της αποφάσεως της Συνόδου Κορυφής για το «προσφυγικό» περιλαμβάνει η αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal. Η ανάλυσή της μπορεί να συνοψιστεί στην ακόλουθη φράση: «Η Ελλάδα πρόκειται να γίνει το χωνευτήρι της Ευρώπης, σε μια ύστατη προσπάθεια να ελεγχθεί το αυξανόμενο κύμα μεταναστών και προσφύγων που εισέρχεται στην ήπειρο».
Όπως συγκεκριμένα αναφέρει η εφημερίδα, η απόφαση να δημιουργηθούν άμεσα 50.000 θέσεις για λαθρομετανάστες στην Ελλάδα είναι απλώς η αρχή. Οι ευρωπαίοι επιθυμούν η Ελλάδα να κρατάει τους λαθρομετανάστες και να γίνεται εδώ η επεξεργασία ασύλου τους. Έτσι ετοιμάζονται να σηκώσουν όλοι φράχτες και να αφήσουν την Ελλάδα μόνη της να αντιμετωπίσει την πλημμυρίδα των λαθρομεταναστών.
Δεν είναι μόνο οι χώρες της ανατολικής Ευρώπης που ήδη αρνούνται να συμμετάσχουν στην όλη λογική της «υποδοχής» των λαθρομεταναστών. Ακόμα και η Γερμανία, η οποία υποτίθεται ότι φλέγεται από «ανθρωπισμό» (στην πραγματικότητα πρόκειται για εντολή των πλουτοκρατών της για φτηνό εργατικό δυναμικό), προειδοποιεί ότι θα σηκώσει τείχη, αν η ροή των λαθρομεταναστών ξεφύγει από την Ελλάδα και πάει προς τα σύνορά της.
Η ελληνική κυβέρνηση, όντας ο μόνιμος καρπαζοεισπράκτορας της Ευρώπης πήρε ψίχουλα (5,9 εκατ. ευρώ έναντι 3 δισ. ευρώ που δινόντουσαν στην Τουρκία) και αποδέχτηκε τα σχέδια των ευρωπαίων για να κάνει την Ελλάδα έναν απέραντο καταυλισμό λαθρομεταναστών. ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ Ενάντια σε Ανθέλληνες, Προδότες και Μεγαλο-Νταβατζήδες της Διαπλοκής !!!

Ο Μεταξάς είχε πει “ΟΧΙ” και στους διεθνείς τοκογλύφους!

Το 1936 ο Ιωάννης Μεταξάς αρνήθηκε να πληρώσει το χρέος της Ελλάδας στη βελγική τράπεζα Societe Commerciale de Belgique και αντιμετώπισε το Διαρκές Δικαστήριο Διεθνούς Δικαιοσύνης. Στο υπόμνημα τότε η Χώρα μας απολογούμενη είχε επισημάνει ότι: «Η Κυβέρνηση της Ελλάδος είναι ανήσυχη για τα ζωτικά συμφέροντα του Ελληνικού λαού, τη διοίκηση, την οικονομική ζωή, την κατάσταση της υγείας και την εσωτερική και εξωτερική ασφάλεια της χώρας. Γι’ αυτό, δεν θα μπορούσε να προβεί σε άλλη επιλογή….».
Αργότερα αναφερόμενη γενικά σε όλα τα Κράτη είχε δηλώσει συμπληρωματικά: «….Όταν μια Κυβέρνηση καλείται να επιλέξει ανάμεσα στην πληρωμή του χρέους και στην εξασφάλιση για το Λαό κατάλληλης διοικήσεως, εγγυημένων συνθηκών για ηθική, κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη, πρέπει να επιλέξει το δεύτερο. Το Καθήκον του Κράτους να εξασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία των βασικών δημοσίων υπηρεσιών, υπερτερεί έναντι της πληρωμής των χρεών. Από κανένα Κράτος δεν μπορεί να απαιτηθεί η εκπλήρωση, μερική ή ολική των χρηματικών του υποχρεώσεων θέτοντας σε κίνδυνο τη λειτουργία των δημοσίων υπηρεσιών του με συνέπεια την αποδιοργάνωση της χώρας…».
Στις τροπολογίες που κατατέθηκαν την επαύριο του Μνημονίου ΙΙ γινόταν σαφές από τους διεθνείς τοκογλύφους ότι δεν θα γινόταν ανεκτό και πάλι το επιχείρημα Μεταξά σε ένα Διεθνές Δικαστήριο. Έτσι στο Μνημόνιο ΙΙ που κατά Σαμαρά είναι «καλύτερο» τέθηκε η αποπληρωμή του χρέους πάνω από το συμφέρον του Λαού, ώστε να αποφευχθεί η χρήση του επιχειρήματος Μεταξά.
Όμως η αξία του «ΟΧΙ» του Μεταξά δεν εξαντλείται στο νομικό επιχείρημα της παρούσης υπόθεσης, αλλά αντιθέτως επικεντρώνεται στο θέμα νοοτροπίας που γέννησε αμφότερα τα δύο «ΟΧΙ». Και στις δύο περιπτώσεις ο Ιωάννης Μεταξάς έθεσε την Εθνική Ανεξαρτησία την Αξιοπρέπεια και το Συμφέρον του Ελληνικού Λαού πάνω από τα ξένα συμφέροντα, ασχέτως της ισχύος με την οποία ήθελαν να επιβληθούν, γράφοντας έτσι χρυσές σελίδες της Ελληνικής Ιστορίας.  ΠΗΓΗ

Ντάισελμπλουμ, ο λαθροδιακινητής των τοκογλύφων: Κόψτε τις επιχορηγήσεις σε όσα κράτη δεν θέλουν λαθρομετανάστες

Το όραμα μιας πολυπολιτισμικής Ευρώπης στην οποία πλειοψηφία θα είναι οι λαθρομετανάστες αποκάλυψε ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ που πρότεινε να δίνονται λιγότερα χρήματα από ευρωπαϊκούς πόρους στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αρνούνται να υποδεχθούν πρόσφυγες!
Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine, ο Ντάισελμπλουμ αντέδρασε με αυτό τον τρόπο στη νίκη στις εκλογές στην Πολωνία του ευρωσκεπτικιστικού, συντηρητικού Κόμματος Νόμος και Δικαιοσύνη (PiS). Το κόμμα του Γιάροσλαβ Κατσίνσκι είχε ταχθεί στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας κατά της υποδοχής στην Πολωνία μουσουλμάνων προσφύγων.


Ο πρόεδρος του Eurogroup δήλωσε ότι χώρες όπως η Πολωνία λαμβάνουν κάθε χρόνο εκατομμύρια ευρώ από την Ε.Ε. και γι΄ αυτό αναμένονται ανταλλάγματα, δηλαδή να δέχονται αδιαμαρτύρητα τις ορδές των λαθρομεταναστών.
«Σε διαφορετική περίπτωση ίσως θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε ένα μέρος του ευρωπαϊκού προϋπολογισμού -για παράδειγμα τους πόρους που θα δίνονταν στην Πολωνία, την Τσεχία και την Ουγγαρία- για να χρηματοδοτήσουμε την φροντίδα των αιτούντων άσυλο στην Τουρκία», τόνισε ο Ντάισελμπλουμ.
Με λίγα λόγια ο Ολλανδός λαθροδιακινητής των τοκογλύφων προστάζει οι χώρες της Ευρώπης να γίνουν κέντρα φιλοξενίας λαθρομεταναστών, ειδάλλως θα υποστούν οικονομική ασφυξία.  ΠΗΓΗ

Νέα... αξιοποίηση των Ολυμπιακών ακινήτων: Κέντρο φιλοξενίας λαθρομεταναστών και το Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο!

Σε πλήρη εφαρμογή των εντολών της Κομισιόν προχωρά η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ βάζοντας στα άμεσα σχέδια της την ανακατασκευή ολυμπιακού χώρου σε χώρο μόνιμης στέγασης λαθρομεταναστών.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, ο συγκεκριμένος χώρος δεν είναι άλλος από το Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο το οποίο έχει χωρητικότητα για 5.000 παράνομους μετανάστες.
Μια τέτοια όμως εξέλιξη βρίσκει αντίθετο τον πρόεδρο του ΟΑΚΑ, Νίκο Κιάο, ο οποίος μη θέλοντας να δυσανασχετήσει τους συναδέλφους του στην "Εφημερίδα των Συντακτών" - στην οποία αρθρογραφεί- ούτε φυσικά τους ευεργέτες του Aριστείδη Μπαλτά και Σταύρου Κοντονή - οι οποίοι από κοινού με υπουργική απόφαση τον έχρισαν ως πρόεδρο στο ΔΣ του ΟΑΚΑ- προτείνει, ως νέος ειδήμων επί του θέματος, να χρησιμοποιηθούν τα στρατόπεδα της Αττικής ή άλλα ολυμπιακά έργα ως χώροι φιλοξενίας.
Συγκεκριμένα σε ραδιοφωνικό σταθμό, δήλωσε τα εξής: "Είμαστε υπέρ της φιλοξενίας και καταλαβαίνουμε το δράμα των ανθρώπων εκεί κάτω, αλλά υπάρχουν άλλες λύσεις. Υπάρχουν για παράδειγμα τόσα στρατόπεδα εγκαταλελειμμένα στην Αττική με μεγάλες εγκαταστάσεις, υπάρχουν τα κτίρια του Ελληνικού και άλλα Ολυμπιακά ακίνητα. Σε μας δεν υπάρχει αυτή άνεση".
Εμείς απλώς να πληροφορήσουμε στους πανταχού λαθρολάγνους ότι δεν υπάρχει πλέον άνεση στον ελληνικό λαό ο οποίος μέχρι και σήμερα αποπληρώνει διαμέσου της φορολογίας τα ακίνητα των Ολυμπιακών Αγώνων. Ακίνητα τα οποία έθρεψαν τους μεγαλοεργολάβους και τώρα θα στεγάσουν τους λαθρομετανάστες.
Αξιοσημείωτο είναι πάντως, ποιους θα θρέψουν τα τεράστια ευρωπαϊκά κονδύλια τα οποία έχουν επιδοθεί στις αρμόδιες αρχές και στις ΜΚΟ προκειμένου να αντιμετωπίσουν το μείζον πρόβλημα της εισροής παράνομων μεταναστών στην χώρα μας.  ΠΗΓΗ
“Η ώρα των Δικαστών”: Νέα πειθαρχική δίωξη κατά “παναθηναϊκάκια” - Γκρεμίζεται το βρώμικο κύκλωμα Σαμαρά!

«Όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες» λέει η παροιμία και αυτό επαληθεύεται πλήρως στην περίπτωση του Ισίδωρου Ντογιάκου.

Συγκεκριμένα, ο «ψηλός» ή «παναθηναϊκάκιας», ελέγχεται από την ηγεσία της Δικαιοσύνης για σωρεία πειθαρχικών παραπτωμάτων. ..>> ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ => ΕΔΩ!!!

Ιδού πώς μπορούν οι Έλληνες μαθητές να ξεφτιλίσουν τον μαρξιστή καθηγητή τους

Αγαπητοί μαθητές, θα σας πω έναν έξυπνο τρόπο για να ξευτιλίσετε τον μαρξιστή ινστρούχτορα που θα σας λέει το παραμύθι του για την 28η Οκτωβρίου.
Σίγουρα, θα σας πει –μεταξύ των άλλων- πως «Οι Έλληνες το ’40 πολέμησαν τον φασισμό».
Μόλις το πει αυτό, κατ’ αρχάς, τον/την ρωτάτε με προσποιητή αφέλεια: «Κύριε-α, το καθεστώς του Μεταξά ήταν φασιστικό;».
«Βεβαίως και ήταν φασιστικό», θα σας απαντήσει με στόμφο.
Συνεχίζετε με την εξής ερώτηση: «Κύριε-α, το καθεστώς του Μουσολίνι ήταν κι αυτό φασιστικό, έτσι δεν είναι;».
«Ναι, ήταν», θα σας απαντήσει ελαφρώς διστακτικά, για να δει που το πάτε.
Εδώ, λοιπόν, του καταλήγετε ως εξής: «Εφόσον κύριε-α και τα δύο καθεστώτα ήταν φασιστικά, πώς εμείς πολεμήσαμε τον φασισμό; Το σωστό δεν είναι ότι οι Έλληνες φασίστες πολέμησαν τους Ιταλούς φασίστες;».
Τι θα σας απαντήσει ο ινστρούχτορας; Ή θα σημάνει… διάλλειμα ή θα θυμηθεί ότι έχει μια… επείγουσα δουλειά και θα φύγει τρέχοντας!  ΠΗΓΗ

Και ξεχασιάρης και τζαμπατζής ο Φλαμπουράρης: Ο Δήμος Αίγινας χάρισε τα χρωστούμενα στον κυρ Αλέκο


Είχε γίνει θέμα στο παρελθόν η οφείλη του Φλαμπουράρη προς τον Δήμο Αίγινα για την κατανάλωση του νερού. Φαίνεται ότι στο εξοχικό όπου συχνά πυκνά μαζεύονται οι εκλεκτοί του Τσίπρα η πισίνα ήταν πολύεξοδη και έτσι ο κυρ Αλέκος έφτασε να χρωστάει 6.659,47 ευρώ, τα οποία παρέμεναν απλήρωτα επί χρόνια.
Εν τέλει και επειδή ο κυρ Αλέκος... δεν βγαίνει, ιδιαίτερα τώρα που βγήκε στο φως το μετοχολόγιό του σε κατασκευαστική εταιρεία και μοιραία έπεσε το εισόδημά του, ο Δήμος αποφάσισε να κάνει... σκόντο στον Φλαμπουράρη, ο οποίος έκανε την Αίγινα το νησί του Σύριζα.
Συγκεκριμένα, με απόφαση του Δήμου χαρίζονται σχεδόν 4.000 ευρώ, αφού ζήτησε από τον υπουργό να πληρώσει μόλις 2.618,76 ευρώ και μάλιστα σε 18 δόσεις!     ΠΗΓΗ
Δείτε την απόφαση σκάνδαλο:


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 1945279055758414365

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item