Widgets

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ η Μόνη ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ εναντίων των ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ, των ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ και των ΠΡΟΔΟΤΩΝ!


ΦΩΤΟ: https://www.facebook.com/groups/empros.outevimapisw/

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Οι Εθνικιστές θα έχουν τον πρώτο λόγο στο νέο πολιτικό τοπίο
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήρθε για να μείνει είχα θέσει σαν τίτλο σε πρόσφατο άρθρο μου. Το αποτέλεσμα των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου του 2015 ήλθε να επιβεβαιώσει αυτόν τον ισχυρισμό.
Θυμίζουμε απλά για την ιστορία: Εκλογές για τον δήμο Αθηναίων το 2010, εθνικές εκλογές του Μαΐου του 2012 και του Ιουνίου του 2012, ευρωεκλογές, δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του Μαΐου του 2014, εθνικές εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 και μάλιστα μέσα από την φυλακή όπως και το 2014, εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αντί να… εξαφανιστεί σαν “συγκυριακό φαινόμενο” έχει αναδειχθεί στην τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας.
Ας πάψουν, λοιπόν, οι βλακώδεις ισχυρισμοί για συγκυριακό φαινόμενο, για μία τυφλή ψήφο αγανακτήσεως και άλλα πολλά τα οποία λέγουν και γράφουν. Ο Εθνικισμός σαν πολιτική Ιδεολογία υπήρχε πάντοτε στην Ελλάδα και επιτέλους ήλθε η ώρα να εκφραστεί και εάν κατόρθωσαν να ανακόψουν την πορεία του με διώξεις και πολιτική τρομοκρατία, δεν κατόρθωσαν να τον λυγίσουν.
Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός, όπως προκύπτει από τις πολιτικές έρευνες και μετά από τις τελευταίες εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015, του χαρακτήρος της ψήφου υπέρ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ λαμβάνει ποσοστό σημαντικά μεγαλύτερο από το γενικό της ποσοστό στις νέες ηλικίες, ενώ λαμβάνει εξαιρετικά χαμηλό στις ηλικίες άνω των 65 ετών. Αυτό δείχνει καθαρά ότι το Κίνημά μας είναι η Ελλάδα που έρχεται!
Δεδομένος είναι επίσης ο λαϊκός χαρακτήρας της ψήφου στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Σημαντικά υψηλότερα ποσοστά έλαβε το Κίνημά μας στις λαϊκές περιοχές και τους δήμους τόσο της Β’ Αθηνών, όσο και της Β’ Πειραιώς καθώς και της Β’ Θεσσαλονίκης. Αντίθετα, εξαιρετικά χαμηλά στα πλούσια προάστεια όπως επί παραδείγματι είναι το Πανόραμα στην Θεσσαλονίκη ή η Εκάλη στην Αττική. Χαρακτήρα λαϊκό λοιπόν έχει η ψήφο στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και αυτό επιβεβαιώνεται και από το δεδομένο ότι πήρε τα μεγαλύτερά της ποσοστά στους αγρότες και τους ανέργους. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα γνήσιο λαϊκό Κίνημα και αυτό δείχνουν όλες οι πολιτικές έρευνες.
Ήδη στην χώρα μας αρχίζει να διαμορφώνεται ένα νέο πολιτικό τοπίο. Η νέα ήττα της Ν.Δ. και η σημαντική της διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ, παρ’ όλα τα εκούσια ή ακούσια λάθη των δημοσκόπων, αναιρεί κατ’ ουσίαν το μόνιμο επιχείρημα της Νέας Δημοκρατίας περί “χαμένης ψήφου”. Επιπλέον, δυο σημαντικά προβλήματα για το μέλλον του Ελληνικού Έθνους απειλούν την κοινωνία μας. Η πολιτική των μνημονίων που θα φέρει περισσότερη φτώχεια και η λαθρομετανάστευση, για την οποία δεν υπάρχει η πολιτική βούληση από το ένοχο πολιτικό κατεστημένο να την αντιμετωπίσει.
Οι ημέρες που έρχονται είναι δικές μας, αλλά χρειάζεται προσπάθεια σκληρή, χρειάζεται ταυτόχρονα η ορμή του Αχιλλέα και η ευφυΐα του Οδυσσέα για να γίνουμε περισσότερο δυνατοί.
Τίποτε δεν έρχεται από μόνο του τίποτε δεν χαρίζεται στον κόσμο αυτό. Πρέπει εμείς να το κερδίσουμε με την θέλησή μας, με τον αγώνα μας.
Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: ΑΙΣΧΟΣ! Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ των ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΕΞΑΘΛΙΩΝΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

Υπό τον φόβο της Χρυσής Αυγής αδειάζουν άρον άρον την Πλατεία Βικτωρίας Σε κατάσταση πανικού έχει βρεθεί το σύστημα μπροστά στην συνεχή άνοδο της Χρυσής Αυγής. Ενδεικτικό είναι ότι δεν πρόλαβε να κάνει τις δηλώσεις του ο Καμίνης και απευθείας βρέθηκαν λεωφορεία προκειμένου να εκκενώσουν την Πλατεία Βικτωρίας. Θυμίζουμε τις δηλώσεις Καμίνη:

«Το 6ο διαμέρισμα είναι το λίκνο της Χρυσής Αυγής, όλοι δουλεύουν για πάρτη της χωρίς εκείνη να κάνει τίποτα»

Έτσι, κατευθείαν οι πολιτικάντηδες εκκένωσαν την πλατεία και μετέφεραν τους «πρόσφυγες» (στην πραγματικότητα Αφγανοί λαθρομετανάστες) στο Γαλάτσι και συγκεκριμένα στο κλειστό Γήπεδο της Λεωφόρου Βεϊκου.

H κατάσταση κοντεύει να ξεφύγει στην Πλατεία Βικτωρίας… ! Οι κάτοικοι δεν αντέχουν άλλο και ξεσπαθώνουν….

polites-biktoria-2


Βεβαίως, πρόκειται για μία κίνηση που δεν πρόκειται να έχει κανέναν αντίκτυπο, διότι η μεταφορά 1000 – 2000 λαθρομεταναστών είναι μία σταγόνα εμπρός στον ωκεανό της λαθρομετανάστευσης που χτυπάει την Ελλάδα. Απλώς το πρόβλημα θα μεταφερθεί από την Πλατεία Βικτωρίας στο Γαλάτσι, γεγονός που αποδεικνύει ότι συντόμως ολόκληρη η Αθήνα θα πληγεί από το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Πολλές φορές είχαμε πει ότι στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, οι κάτοικοι των προαστίων δεν θα πρέπει να νομίζουν ότι είναι «μακριά», αφού σύντομα θα χτυπήσει την πόρτα τους. Δυστυχώς επιβεβαιωνόμαστε πλήρως! ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ=> Σοκ: H EE αναλαμβάνει πλέον τον έλεγχο των συνόρων προς ανατολάς και την εγκατάσταση προσφύγων και λάθρο στην χώρα μας!

Ιδού οι “αλληλέγγυοι”: Παλουκοφόροι αριστεριστές περιφρουρούσαν την πλατεία Βικτωρίας και απειλούσαν τους κατοίκους
Ιδού οι “αλληλέγγυοι”: Παλουκοφόροι αριστεριστές περιφρουρούσαν την πλατεία Βικτωρίας και απειλούσαν τους κατοίκους

Οι παρακρατικοί αριστεριστές συνόδευσαν του λαθρομετανάστες μέχρι το Γαλάτσι όπου μεταφέρθηκαν με λεωφορεία - Οι κάτοικοι της πλατείας Βικτωρίας είδαν σήμερα το πραγματικό πρόσωπο της ανθελληνικής αριστεράς του Σύριζα που εξουσιάζει την πατρίδα μας.
Μόλις χθες η πλατεία Βικτωρίας, μετατράπηκε σε πεδίο μάχης. Ένας καβγάς που ξεκίνησε ανάμεσα σε λαθρομετανάστες και διακινητές, εξελίχθηκε σε σκληρή μάχη ανάμεσα σε ομάδες λαθρομεταναστών διαφορετικών εθνοτήτων με αποτέλεσμα ένας εξ αυτών να τραυματιστεί στο κεφάλι. Τα πνεύματα ηρέμησαν με την παρέμβαση των πλέον ψύχραιμων, ωστόσο κάτοικοι κατήγγειλαν ότι η αστυνομία, που έφτασε αργότερα, «παρέμεινε αποστασιοποιημένη».
Σήμερα το πρωί 100 περίπου κάτοικοι έκλεισαν την οδό 3ης Σεπτεμβρίου και σήκωσαν πανό, ζητώντας από το δήμο Αθηναίων, την αστυνομία και τους αρμόδιους φορείς να αναλάβουν τις ευθύνες τους για την άθλια κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή από τους χιλιάδες λαθρομετανάστες που έχουν καταλάβει την πλατεία.

Στην διαμαρτυρία τους αυτή, οι κάτοικοι βρήκαν απέναντί τους οργανωμένες ομάδες παλουκοφόρων αριστεριστών οι οποίοι με την ανοχή της Αστυνομίας τους απειλούσαν και τους εξύβριζαν. Τα τάγματα εφόδου της αριστεράς συνέχισαν τις προκλήσεις και «προειδοποιούσαν» τους καταστηματάρχες της περιοχής για τις «επιπτώσεις» που θα έχουν σε περίπτωση που στηρίξουν παρόμοιες κινητοποιήσεις.

Βέβαια, μετά από όλα αυτά οι κρατικές αρχές σε συνεργασία με τους «αντιρατσιστές» μετέφεραν προσωρινά 1.000 λαθρομετανάστες στο Γαλάτσι μεταφέροντας παράλληλα και το πρόβλημα… ΠΗΓΗ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ!

Από τους συνολικά 430.000 λαθρομετανάστες που έχουν καταφθάσει στη Δυτική Ευρώπη από τις αρχές του χρόνου, οι 310.000 εισέβαλαν παρανόμως από την Ελλάδα.
Μετά τις εξαγγελίες του υπουργού Μουζάλα για ανοιχτά σύνορα και στον Έβρο, λόγω της βαρυχειμωνιάς (!), φαίνεται πως η ροή των λαθρομεταστών δεν πρόκειται να ανακοπεί ούτε εξαιτίας της κακοκαιρίας. Άλλωστε, τα στοιχεία του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης δείχνουν το μέγεθος των ροών, αφού από τους συνολικά 430.000 λαθρομετανάστες που έχουν καταφθάσει στη Δυτική Ευρώπη από τις αρχές του χρόνου, οι 310.000 εισέβαλαν παρανόμως από την Ελλάδα. Αριθμός εντυπωσιακός μιας που καταδεικνύει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της χώρας μας στην είσοδο λαθρομεταναστών στην Ευρώπη.
Το πρακτορείο Reuters σε δημοσίευμα του σημειώνει πως καθημερινά στην Λέσβο καταφθάνουν 4.000 νέοι λαθρομετανάστες από τα παράλια της Τουρκίας. Το αξιοσημείωτο είναι πως ο ίδιος αριθμός προωθείται καθημερινά στο λιμάνι του Πειραιά, δημιουργώντας έτσι έναν φαύλο κύκλο ανταλλαγής λαθροπληθυσμών.
Στο κέντρο αυτού του κύκλου βρίσκεται ο ελληνικός λαός, ο οποίος στέκεται αδύναμος να υπερασπιστεί την ίδια του την γειτονιά, το ίδιο του το σπίτι και την οικογενειά του. Οι λύσεις που προτείνουν οι «ανθρωπιστές» της Ευρώπης δεν λύνουν κανένα απολύτως πρόβλημα αντιθέτως νομιμοποιούν την λαθρομετανάστευση. Νομιμοποιούν την εξαθλίωση της Ελλάδας, όσο και αν κόπτονται περί «πακέτων σωτηρίας». Η κοροϊδία της Ευρώπης συνεχίζεται: Ανακοίνωσαν ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ μετεγκατάσταση 50.400 «προσφύγων» από την Ελλάδα προς άλλες χώρες, την στιγμή που σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Διεθνή Οργανισμού Μετανάστευσης τον μισό Σεπτέμβριο μας… προτίμησαν 78.000 λαθρομετανάστες, δηλαδή 5.200 την ημέρα.
Ποια κράτη ακριβώς θα δεχθούν... εθελοντικά τους «πρόσφυγες», όταν όλα ακολουθούν το παράδειγμα της Ουγγαρίας και σφραγίζουν τα σύνορά τους; Επιτέλους και η Ελλάδα, ας εφαρμόσει για μια φορά τους νόμους: Απέλαση των λαθρομεταναστών, κλείσιμο των συνόρων και χαρτιά στους πραγματικούς πρόσφυγες για να πάνε στις χώρες που επιθυμούν.
Η Ελλάδα δεν μπορεί να δεχθεί άλλους λαθρομετανάστες, ούτε και να γεμίσει τα αστικά της κέντρα ή την περιφέρεια με «κέντρα φιλοξενίας»!
Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που από την πρώτη στιγμή μίλησε για κλείσιμο και φύλαξη των συνόρων μας από τις Ένοπλες Δυνάμεις και για άμεση απέλαση όλων των παράνομων μεταναστών.
Η Χρυσή Αυγή θα αντισταθεί με κάθε νόμιμο μέσο στο σχέδιο της συγκυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου να κάνουν εμάς τους Έλληνες μειοψηφία μέσα στην Πατρίδα μας.  ΠΗΓΗ

Τσίπρας από την έδρα του ΟΗΕ: Γκρεμίστε τα τείχη, να έρθουν όλοι οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα!

Τον ρόλο του ως πρωθυπουργό του Μνημονίου και των λαθρομεταναστών επιβεβαίωσε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας από την έδρα του ΟΗΕ.

Ξεπερνώντας το επίπεδο των αγγλικών και την γελοιοποίησή του (κάποιος από το επιτελείο του πρέπει να ψηφίζει Λαφαζάνη...) θα σταθούμε μόνο στην αναφορά του στο μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης που υποσκάπτει τα θεμέλια του εθνικού και κοινωνικού ιστού της χώρας.
Ο Αλέξης Τσίπρας έθεσε το ζήτημα στην... ρεαλιστική του βάση. Αυτή του να γίνουμε οι Έλληνες μειοψηφία στην Πατρίδα μας!
Αφού, λοιπόν επισήμανε ότι το κράτος κάνει τα πάντα για τους λαθρομετανάστες (για τους Έλληνες καμμία μέριμνα, είναι περιττοί!), κάλεσε τους ηγέτες της υφηλίου και δη της Ευρώπης να μην δομηθεί το μέλλον με τείχη αποκλεισμού.
Αυτό είναι επίσημο δόγμα του ανθελληνικού Σύριζα: Καταργήστε τα χερσαία και τα θαλάσσια σύνορα, φέρτε όλους τους λαθρομετανάστες μέσα!
Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει τον Αγώνα της εντός και εκτός Βουλής για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες!  ΠΗΓΗ
Το αμερικανάκι ο Τσίπρας παρέδωσε το όνομα της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς

Συνάντηση περίπου 30 λεπτών με τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Τζον Κέρι είχε στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Νίκος Κοτζιάς.
Στα ζητήματα που συζητήθηκαν μεταξύ του πρωθυπουργού, του ΥΠΕΞ της χώρας και του ομόλογού του των ΗΠΑ ήταν και το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.Όπως τονίζουν τα σχετικά δημοσιεύματα των ειδησεογραφικών πρακτορείων «ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε την πρόθεση της ελληνικής κυβέρνησης για την επίλυση του ονοματολογικού, με σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό περιορισμό για χρήση έναντι όλων».
Κοινώς, ο Τσίπρας προκρίνει μία λύση που αποδίδει το όνομα της Μακεδονίας μας στα Σκόπια, αρκεί οι σκοπιανοί να χρησιμοποιούν το ίδιο όνομα και εντός του κράτους τους. Βεβαίως, εν τέλει «Μακεδονία» θα λέγονται αν προκριθεί και τελεσφορήσει αυτή η «λύση», όμως αυτό ουδεμία σημασία δείχνει να έχει για τους πολιτικάντηδες.
Βεβαίως, για να μην αδικούμε τον Τσίπρα, φορτώνοντάς του το σύνολο της εθνοπροδοσίας της Μακεδονίας μας, οφείλουμε να πούμε ότι η συγκεκριμένη προδοτική θέση περί «σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό περιορισμό για χρήση έναντι όλων» είναι αποδεκτή και από τη ΝΔ και από το ΠΑΣΟΚ και φυσικά από το ΚΚΕ. Την είχε άλλωστε παραθέσει από βήματος ΟΗΕ και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, όντας αντιπρόεδρος σε συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ.
Το σύνολο, λοιπόν, του πολιτικού μας κόσμου (πλην Χρυσής Αυγής όπως πάντα) υποστηρίζει την προδοσία της Ιστορίας μας, την απόδοση του ονόματος της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς. Η Χρυσή Αυγή είναι ο μοναδικός θεματοφύλακας της Ιστορίας μας και της Εθνικής μας Μνήμης.   ΠΗΓΗ
Κάντο όπως η Ιαπωνία: Ούτε ένας λαθρομετανάστης στην Πατρίδα μας, πρέπει να λύσουμε το δημογραφικό!

Στην Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Σίνζο Άμπε ανακοίνωσε πως η χώρα του θα διαθέσει το ποσό των 1,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων προκειμένου να παράσχει βοήθεια στους Σύρους και τους Ιρακινούς που έχουν εγκαταλείψει τις πατρίδες τους, απορρίπτοντας όμως την ίδια στιγμή το σενάριο να παρέχει άσυλο και να γίνει η Ιαπωνία χώρα υποδοχής πληθυσμών από την Μέση Ανατολή.
Άξιο αναφοράς είναι ότι η Ιαπωνία το προηγούμενο έτος δέχτηκε μόλις 11 από τους 5.000 αιτούντες άσυλο κάτι το οποίο δεν την εμπόδισε να τριπλασιάσει την οικονομική ενίσχυση προς τους αιτούντες άσυλο κατά 810 εκατομμύρια δολάρια σε σχέση με πέρσι. Σε συνέντευξη Tύπου που παραχώρησε στην Νέα Υόρκη εξήγησε τους λόγους για τους οποίους η χώρα του τηρεί αυτήν την στάση, σημειώνοντας πως η Ιαπωνία έχει σημαντικά προβλήματα στο εσωτερικό της χώρας.
Συγκεκριμένα τόνισε πως: "Είναι θέμα δημογραφικό. Θα έλεγα πως προτού δεχτούμε μετανάστες και πρόσφυγες, θα πρέπει να ενεργοποιήσουμε περισσότερο τον γυναικείο πληθυσμό, τους ηλικιωμένους και θα πρέπει να αυξήσουμε τον αριθμό γεννήσεων. Είναι πάρα πολλά πράγματα που πρέπει να διευθετήσουμε προτού δεχτούμε μετανάστες."
Κοινώς, ο Σίνζο Άμπε σε απάντηση όλων αυτών των δήθεν ανθρωπιστών της Ευρώπης διαφυλάσσει το μέλλον της χώρας του, προβλέποντας πως αν εισέλθουν παράνομοι μετανάστες ή αιτούντες άσυλο στην Ιαπωνία το έθνος του θα εξαφανιστεί δημογραφικά. Η Ιαπωνία αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες οικονομίες του πλανήτη και όμως αδυνατεί να περιθάλψει τις χιλιάδες ορδές αλλοφύλων στο εσωτερικό της. Ουδέποτε κανείς δεν χαρακτήρισε την Ιαπωνία ως ρατσιστική, ως φασιστική γιατί θέλησε να διαφυλάξει στο ακέραιο τα προνόμια του λαού τους.

Στην Ελλάδα των μνημονίων από την άλλη, που αδυνατεί να θρέψει τα ίδια της τα παιδιά πραγματοποιείται η μεγαλύτερη γενοκτονία όλων των εποχών. Ο ρυθμός γεννήσεων πλέον άμεσα εξαρτάται από την οικονομική εξαθλίωση και φαίνεται πως όποια ελληνόπουλα γεννιούνται το μέλλον τους διαγράφεται αβέβαιο βιολογικά και πνευματικά.

Οι εθνικές κυβερνήσεις κύριο στόχο έχουν την ευμάρεια του ίδιου τους του λαού και της Πατρίδας τους πρωτίστως. ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Ευρώπη κλείνει τα σύνορά της αφήνοντας όλους τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα!


Το υπουργείο καταστροφής της Ελληνικής Παιδείας έδωσε στα Σκόπια το όνομα της Μακεδονίας!

Οργή και αγανάκτηση επικρατεί στους εκπαιδευτικούς κύκλους, καθώς το βιβλίο ιστορίας γενικής παιδείας της Γ΄ Λυκείου στην σελίδα 130 απεικονίζει χάρτη, ο οποίος αναγράφει τα Σκόπια ως "Μακεδονία".
Το γεγονός ανέδειξαν με καταγγελίες τους σε ραδιοφωνικό σταθμό καθηγητές και γονείς, στηλιτεύοντας τον ανθελληνικό χάρτη, ενώ καλούν το Υπουργείο Παιδείας να πάρει θέση αποσύρωντας το. Πιο συγκεκριμένα, ο φιλόλογος και αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας εκπαιδευτών και φροντιστών Ελλάδος, Νίκος Ρουσάκης, περιέγραψε κατά την διάρκεια ραδιοφωνικής εκπομπής τι ακριβώς διδάσκονται τα ελληνόπουλα της τρίτης λυκείου: "Ο μαθητής παρατηρώντας θα διαπιστώσει πως πανω ακριβώς από την Ελλάδα, που δεν φαίνεται και πολύ καλά, ευκρινώς αναγράφεται το όνομα "Μακεδονία" αντί του FYROM".
Ενώ αναφέρει ότι η Επιτροπή που συνέταξε το εν λόγω βιβλίο δεν ασχολήθηκε καν και μετέφερε έναν ξένο χάρτη, πρωτοτυπώντας για ακόμη μια φορά -όπως ο ίδιος σχολιάζει- καθώς είναι ένα εθνικό θέμα που πονάει.
Το συγκεκριμένο βιβλίο, όπως πληροφορούμαστε από το ρεπορτάζ, διδάσκεται από πέρσι στα σχολεία και κανένας εκπαιδευτικός μέχρι σήμερα δεν είχε καταγγείλει το θέμα. Φαίνεται να βρέθηκαν προ των ευθυνών τους όταν οι ίδιοι οι μαθητές με ανάρτησή τους σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανήρτησαν τον επίμαχο χάρτη. Η ομοσπονδία γονέων Θεσσαλονίκης κάλεσε το Υπουργείο Παιδείας να επιληφθεί του θέματος, καθώς είναι ανεπίτρεπτο τα ελληνόπουλα να διδάσκονται την προπαγάνδα του ψευδοκράτους.
Τέλος, αξιοσημείωτο είναι πως πηγές από το υπουργείο Παιδείας αναφέρουν πως είναι ήδη ενήμεροι για το θέμα και αντί να επιληφθούν, καταγράφουν όλες τις επισημάνσεις και άλλων βιβλίων προκειμένου να προβούν (εν καιρώ) στις απαραίτητες ενέργειες.
H Xρυσή Αυγή θεωρεί πιο αναγκαίο από ποτέ άλλοτε την άμεση επανεγγραφή των ιστορικών βιβλίων με γνώμονα την ιστορική αλήθεια και την ανύψωση του εθνικού φρονήματος.  ΠΗΓΗ

Καταγγελία πρώην βουλευτού: «Ο αρχηγός μου έκανε ντιλ με τα έγγραφα που αποκάλυψα»!

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ανάρτηση – καταγγελία έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο διαδίκτυο η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ, του ΣΥΡΙΖΑ και (για λίγες ημέρες) της ΛΑΕΝ Ραχήλ Μακρή.
Συγκεκριμένα, η πρώην βουλευτής Κοζάνης έγραψε τα εξής: «Πού να το ήξερα τότε ότι αυτά τα έγγραφα που αποκάλυψα τότε και κατέθεσα στην Βουλή θα χρησιμοποιούνταν από τον αρχηγό για να κάνει ντιλ. Μαθαίνω ότι ο υπάλληλος του τραπεζίτη στα Κέυμαν που πήγαιναν τα λεφτά της ανακεφαλαιοποίησης με εισήγηση του αρχηγού έγινε διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας.Υποθέτω ότι τα δάνεια του κόμματος και το δανειάκι του τότε βουλευτή επικρατείας διεγράφησαν από τους τραπεζίτες. Ξεφτίλες».
Μετά από αυτά τα λεγόμενα της Μακρή γεννιούνται κάποια συγκεκριμένα ερωτήματα:
α) Ποιος είναι αυτός ο πολιτικός αρχηγός, ο οποίος «κάνει ντιλ» με τα σκάνδαλα που αποκάλυψε η βουλευτής του;
β) Ποιος είναι ο υπάλληλος του τραπεζίτη που αναβαθμίστηκε σε διευθύνοντα σύμβουλο κατόπιν εισήγησης του αρχηγού;
γ) Ποιος είναι ο βουλευτής Επικρατείας, του οποίου διέγραψαν τα δάνεια οι τραπεζίτες.
Ο χρόνος κατά τον οποίο δίδει αυτές τις πληροφορίες στην δημοσιότητα η Μακρή, προφανώς, φωτογραφίζουν συγκεκριμένα πρόσωπα και πολιτικό φορέα. Το ζήτημα είναι ότι μια τέτοια καταγγελία δεν μπορεί και δεν πρέπει να μείνει ανεξερεύνητη από την Δικαιοσύνη, προκειμένου να δούμε τι ισχύει και τι όχι από τα λεγόμενα της Μακρή.
Θα προχωρήσει, άραγε, η διερεύνηση της καταγγελίας αυτής;  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ-ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ: ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΣΤΟΝ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ, ΜΕ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ
tsipras-obama_(1)__articleΒγήκε τελικά στη δημοσιότητα η φωτογραφία που έκρυβαν επιμελώς οι συριζομούρηδες, για να μην εκτεθούν στα μάτια κάποιων κορόιδων που τους ψηφίζουν, νομίζοντας πως είναι  αλλιώτικοι από τους άλλους.

Πρόκειται βεβαίως για μια φωτογραφία-ντοκουμέντο, που δείχνει που οδηγούν τα φαινομενικά αθώα… βελάσματα στην ΚΝΕ –στελέχη της οποίας ήταν και το Αλεκάκι και η μαντάμ Περιστέρα: στο πλάι του «φονιά των λαών» Αμερικάνου πλανητάρχη!

(ΥΓ): Προσέξτε τον κνίτη της γειτονιάς σας! Και μη δίνετε σημασία στις αντιαμερικανικές κραυγές του! Μπορεί σε 25 χρόνια από σήμερα (ίσως και σε λιγότερα…) να είναι πρωθυπουργός του Μπανανιστάν-Ελλαδιστάν και να μοστράρει δίπλα στον τότε πλανητάρχη!  πηγή
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΥΡΙΖΑ 3106884718165800059

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item