Widgets

Αμέσως μετά τις εκλογές: Αρχίζει η βαριά μνημονιακή φορολογία των αγροτών!


Χθες υπηρεσιακά στελέχη του υπουργείου Οικονομικών και της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, σε εξάωρη σύσκεψη, δρομολόγησαν τις διαδικασίες έκδοσης των νέων εκκαθαριστικών. Οι υπηρεσίες της ΓΓΔΕ αποφάσισαν να τρέξουν τις νέες εκκαθαρίσεις, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος στη συνέχεια και για την εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ στις αρχές Οκτωβρίου. Πρώτοι στη λίστα της εφορίας είναι οι Έλληνες Αγρότες.

Έλληνα Αγρότη και Κτηνοτρόφε,

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, λίγες μέρες πριν την προκήρυξη των εκλογών, ψήφισε ένα από τα πακέτα προαπαιτούμενων μέτρων για το Μνημόνιο της αριστεράς.
Το πακέτο μέτρων έτυχε ευρείας αποδοχής από τη Βουλή, αφού το ψήφισαν πέραν των δύο κυβερνητικών εταίρων η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι.

Τα μέτρα αυτά αφορούν και σένα:

 • ΑΥΞΗΣΗ του συντελεστή φορολόγησης από 13% σε 26%
 • ΑΥΞΗΣΗ της προκαταβολής φόρου από το 27,5% στο 55%
 • ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ της απαλλαγής από φόρο των επιδοτήσεων για ποσό έως 12.000 ευρώ
 • ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ της επιστροφής για τον φόρο κατανάλωσης στο πετρέλαιο για τους για τους αγρότες
 • ΑΥΞΗΣΗ της τιμής της τιμής του αγροτικού ρεύματος
 • ΑΥΞΗΣΕΙΣ στον ΦΠΑ των προϊόντων που παράγεις καθώς και επί μέρους άλλες αλλαγές, όπως π.χ. στο γάλα

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, με τις ψήφους της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού, αφήνει για άλλη μία φορά στο απυρόβλητο το κομματικό – πελατειακό κράτος και προχωράει στην καταστροφή των υγιών παραγωγικών δυνάμεων της χώρας και της Εθνικής Παραγωγής.

Η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική πατριωτική, αντιμνημονιακή δύναμη στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και πιστεύει ότι μόνος δρόμος για την αναγέννηση της Ελληνικής Οικονομίας είναι μέσω της πρωτογενούς παραγωγής. Όπως δήλωσε και εντός του Κοινοβουλίου ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι είναι η ψυχή του Έθνους και κανείς δεν δικαιούται να τους θυσιάζει στο βωμό των διεθνών τοκογλύφων και των δανεικών τους.

Μόνο άμα σπαρθούν τα χωράφια και καπνίσουν τα φουγάρα των βιομηχανιών θα μπορέσει να έρθει η αναγέννηση της Ελληνικής Οικονομίας. Αντίθετα από τα μέτρα που επέβαλλαν οι μνημονιακές δυνάμεις του τόπου εναντίον των Ελλήνων Αγροτών, η Χρυσή Αυγή πρεσβεύει τα εξής:

 • ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ. Έμφαση σε ακριτικές περιοχές και κυρίως στην Θράκη και τις νήσους του Ανατολικού Αιγαίου.
 • ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ, ώστε να δοθεί ώθηση στην ελληνική αγροτική οικονομία.
 • ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ. Οριστικό τέλος στην ασυδοσία των μεσαζόντων.
 • ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ σε τοπικό επίπεδο με την υποχρεωτική θέσπιση ομάδων παραγώγων, οι οποίοι θα παράγουν προϊόντα τα οποία ευδοκιμούν στην περιοχή.
 • ΜΗΤΡΩΟ ΑΓΡΟΤΩΝ, ώστε να προμηθεύονται αφορολόγητο πετρέλαιο ελληνικής παραγωγής καθώς και εφόδια (λιπάσματα και εδαφοβελτιωτικά) από το πλούσιο υπέδαφος της πατρίδας μας χωρίς μεσάζοντες, ώστε να μειωθεί το κόστος παραγωγής.
 • ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΉ ΓΕΩΡΓΙΑ με σκοπό την προστασία του ιερού περιβάλλοντος της πατρίδας μας από τα χημικά λιπάσματα των ξένων κολοσσών και την  άμεση διακοπή της απώλειας συναλλάγματος.

www.xryshaygh.com


Η παραγωγικότητα ως παράγοντας οικονομικής μεγέθυνσης


Τα επίπεδα διαβίωσης ανά τον κόσμο παρουσιάζουν τεράστιες διαφοροποιήσεις. Το παραπάνω θα μπορούσε ίσως να εξηγηθεί μέσω μιας έννοιας, της παραγωγικότητας. Η διεθνής διαφοροποίηση της παραγωγικότητας είναι ιδιαίτερα περίπλοκη διότι ποικίλουν οι παράγοντες που την καθορίζουν.

Η παραγωγικότητα προσδιορίζει την ποσότητα αγαθών και υπηρεσιών που μπορεί να παράγει ένας εργαζόμενος ανά ώρα. Η παραγωγικότητα αποτελεί ένα προσδιοριστικό παράγοντα του βιοτικού επίπεδου καθώς το ΑΕΠ μιας χώρα μετρά ταυτόχρονα το συνολικό εισόδημα και τη συνολική δαπάνη για τα αγαθά και τις υπηρεσίες που παράχθηκαν μέσα στην οικονομία.

Οι ευρωπαίοι έχουν καλύτερο επίπεδο ζωής από τους Νιγηριανούς διότι συμφώνα με τις αρχές της οικονομικής, το βιοτικό επίπεδο μιας χώρας είναι αλληλένδετο με την ικανότητα για παραγωγή. Γεννούνται όμως και ερωτήματα, για τους λόγους που καθορίζουν τις διαφοροποιήσεις που παρουσιάζει η παραγωγικότητα μιας χώρας. Οι παράγοντες λοιπόν που προσδιορίζουν την ικανότητα για παράγωγη είναι το φυσικό κεφάλαιο , οι φυσικοί πόροι και η τεχνολογική γνώση.

Ας αναλύσουμε τον καθένα ξεχωριστά για να διαπιστώσουμε κατά πόσο η Ελλάδα, ως μια μικρή ανοικτή οικονομία υστερεί σε κάποιον από τους παραπάνω παράγοντες ή όχι, έτσι ώστε να αντιληφτούμε καλύτερα τις ικανότητες της χώρας μας προς μία οικονομική μεγέθυνση.

Ως φυσικό κεφάλαιο ορίζεται το απόθεμα εξοπλισμού και τα κτίρια που χρησιμοποιούνται για την παράγωγη αγαθών και υπηρεσιών. Η Ελλάδα έχει πολλά εργοστάσια που με τις κατάλληλες διαμορφώσεις μπορούν άνετα να επαναλειτουργήσουν. Ανθρώπινο κεφάλαιο είναι η γνώση και τα προσόντα που αποκτούν οι εργαζόμενοι μέσω της εκπαίδευσης και της γνώσης. Σε αυτό η Ελλάδα πρωτοπορεί καθώς είναι γνωστό τοις πάσι ότι το επίπεδο μόρφωσης που αποκτούν οι έλληνες πολίτες μέσα από τα ελληνικά πανεπιστήμια είναι αρκετά υψηλό και για αυτό είναι και περιζήτητοι στο εξωτερικό.

Οι φυσικοί πόροι είναι τα μέσα τα όποια παρέχονται από την φύση για την παράγωγη, σε αυτά συγκαταλέγονται η γη , τα ποτάμια και τα αποθέματα ορυκτών. Σε αυτό το σημείο δεν χρειάζονται περαιτέρω εξηγήσεις καθώς η Ελλάδα αποτελεί τόπο που προσφέρει απλόχερα φυσικούς πόρουςΕίναι μια γη πραγματικά ευλογημένη όπου μπορεί να ευδοκιμήσει κάθε λογής καρπός .Διαθέτει επίσης ανανεώσιμες και μη πηγές ενέργειας καθώς και ανεκμετάλλευτο ορυκτό πλούτο όπως υδρογονάνθρακες και πετρέλαιο.
Τέλος η τεχνολογική γνώση είναι η κατανόηση καλύτερων τρόπων παραγωγής αγαθών και υπηρεσιών . Σε αυτό τον τομέα η οικονομία μας οφείλει να επενδύσει έτσι ώστε οι τεχνολογικές εξελίξεις να εφαρμόζονται άμεσα στην οικονομία και η καινοτομικότητα και η διάχυση της γνώσης να επιτυγχάνεται σε όλους τους τομείς .

Άρα τι φταίει αναρωτιέται κανείς για την κατάντια της ελληνικής οικονομίας; Η απάντηση εδώ είναι απλή. Οι «εγχώριοι πολιτικοί» οι όποιοι και κακόβουλα άσκησαν δημοσιονομικές πολιτικές με βάση το πρόσκαιρο κέρδος, τις πελατειακές σχέσεις και ανίδεοι υπήρξαν όσον αφορά τον σχεδιασμό της οικονομικής πολιτικής. Θριαμβολογούσαν την προηγούμενη δεκαετία ότι η Ελλάδα αποτελεί τον σταθεροποιητικό παράγοντα των Βαλκανίων, χρηματοδοτώντας ελληνικές επιχειρήσεις για επενδύσεις στις γείτονες χώρες, συμβάλλοντας στο κλείσιμο των ελληνικών εργοστασίων καθώς παρατηρήθηκε το φαινόμενο «palco». Η Ελλάδα αδυνατεί να επωφεληθεί από το άνοιγμα των αγορών καθώς δεν έχει το συγκριτικό πλεονέκτημα πλέον σε κανένα αγαθό καθώς η οικονομία βασίζεται σχεδόν μόνο από εισαγωγές.

Επίσης οδήγησαν την χώρα στο φαινόμενο της διαρροής εγκέφαλων στο εξωτερικό ‘brain –drain’ με αποτέλεσμα το πιο αξιόλογο τμήμα του πληθυσμού που αποτελεί και το ανθρώπινο κεφαλαίο σε μια οικονομία να αναζητεί εργασία στο εξωτερικό. Η Ελλάδα έχει επενδύσει στο ανθρώπινο κεφάλαιο μέσω της παροχής δωρεάν γνώσης σε όλες τις βαθμίδες και εν τέλει τους χαρίζει στο εξωτερικό.

Χρειάζεται λοιπόν μια εθνική κυβέρνηση η όποια θα αναγνωρίσει τις δυνατότητες της ελληνικής οικονομίας θα βασιστεί στην παραγωγικότητα και θα ωθήσει την οικονομία στην ανάπτυξη. Αυτό μπορεί σαφώς να επιτευχθεί μόνο με την Χρυσή Αυγή η όποια τονίζει την ανάγκη για πρωτογενή παραγωγή. Η αύξηση των αγαθών και υπηρεσιών της οικονομίας θα οδηγήσει σε αύξηση του ΑΕΠ καθώς και σε βελτιωμένες επιδόσεις στο εμπορικό ισοζύγιο αυξάνοντας τις εξαγωγές και μειώνοντας τις εισαγωγές. Οδηγώντας την Ελλάδα όσο πιο κοντά στην αυτάρκεια καθιστώντας την ικανή να ανταπεξέλθει με δυναμικότητα στις οικονομικές απειλές.

Ευγενία Χρήστου Γερμενή

www.xryshaygh.com


Λαϊκός Εθνικισμός και Αγροτική Πολιτική


Η Ελλάς είναι μία κατεξοχήν αγροτοκτηνοτροφική χώρα από την αρχαιότητα έως σήμερα. Ανέκαθεν η χώρα μας στηριζόταν στην αγροτική παραγωγή και τη λεγόμενη οικιακή οικονομία. Αυτό το είδος της οικονομίας συνεχίστηκε ως τα μέσα του εικοστού αιώνα. Τη δεκαετία του΄50 και περισσότερο τη δεκαετία του ΄60 αυτό άρχισε να αλλάζει.

Στο διάστημα αυτό, το ξενόδουλο μεταπολεμικό αστικό κράτος της δεξιάς, εκμεταλλευόμενο «λανθασμένα» (σκόπιμα βέβαια) το σχέδιο Μάρσαλ, έφερε τους αγρότες στις πόλεις και τους έκανε θυρωρούς και λαχειοπώλες. Τους απομάκρυνε έτσι από τη γη τους και κατ’ επέκταση από την παραγωγή. Παρόλο αυτά η χώρα μας συνέχισε να είναι μία χώρα αγροτική φτάνοντας στην δεκαετία του ΄80.

Με την είσοδο της χώρας στην Ε.Ε. η Ελλάς έπαψε να είναι μια χώρα παραγωγική. Τα χρόνια που θα ακολουθήσουν θα γίνουν απίστευτες μεθοδεύσεις. H E.E. θα επιδοτήσει το ξεχέρσωμα των ελιών, των αμπελιών καθώς και άλλων παραδοσιακών καλλιεργειών, καταστρέφοντας την αγροτική παραγωγή στη χώρα μας. Θα επιδοτηθούν καταστροφές όπως αυτή του αλιευτικού στόλου της χώρας μας, τη στιγμή που τα ξένα σκάφη θα σαρώνουν την πανίδα των ελληνικών θαλασσών. Θα κλείσουν πάρα πολλά εργοστάσια και βιοτεχνίες επεξεργασίας αγροτικών προϊόντων. Αντίστοιχα καθίζηση θα παρουσιάσει και ο κτηνοτροφικός κλάδος. Η ποσότητα των ελληνικών ζώων θα μειωθεί πολύ. Η δε ποιότητα και ο αριθμός των ελληνικών ζωοκομικών φυλών θα υποβαθμιστεί ποικιλοτρόπως.

Φθάνοντας στα τρέχοντα έτη, στα έτη της χρεοκοπίας, στα έτη του μνημονίου η κατάσταση έχει γίνει πολύ χειρότερη. Μέσα σε αυτό τον ορυμαγδό, ο μόνος κλάδος που συνεχίζει να στέκεται όρθιος και να παράγει έστω και περιορισμένα είναι ο αγροτικός.
Εδώ έρχεται η Ε.Ε. να βάλει «το κερασάκι στην τούρτα». Ζητά να μειωθεί η αγροτική παραγωγή στο 5%. Κάτι που η Ελλάς υπέγραψε με την είσοδο της στη Ε.Ε. το 1980. Και όπως μας εξηγούν οι φωστήρες αυτοί της Ε.Ε. τα προϊόντα που λείπουν από της χώρες της Ένωσης θα εισάγονται από τον τρίτο κόσμο. Αυτό ενδεχομένως, μπορούν να το κάνουν χώρες με βαριά βιομηχανία όπως η Γερμανία και η Γαλλία. Είναι χώρες παραγωγικές και εξαγωγικές. Η Ελλάς όμως που είναι χώρα αγροτική κατά βάση χωρίς βιομηχανία, χωρίς να παράγει, πως θα το υλοποιήσει αυτό, δίχως να καταστραφεί;

Αυτή τη στιγμή η δήθεν «βαριά βιομηχανία» της χώρας είναι ο τουρισμός. Είναι δυνατόν μία χώρα να επιβιώσει μόνο χάριν του τουρισμού; Ο Έλλην καθηγητής και στοχαστής Παναγιώτης Κονδύλης επισημαίνει ότι: «1% βιομηχανική παραγωγή αξίζει εκατό φορές περισσότερο από 1% τουριστική ανάπτυξη διότι, η πρώτη συμβάλει στην αυτάρκεια της χώρας».

Θα αναρωτηθεί κάποιος γιατί γίνονται όλα αυτά; Μήπως αυτοί οι εγκέφαλοι των Βρυξελλών δεν τα βλέπουν αυτά; Μάλιστα δε από τη στιγμή που και ένας εχέφρων απλός πολίτης μπορεί να τα καταλάβει. Η απάντηση είναι απλή: οι εγκέφαλοι αυτοί, δρουν κάτω από τις οδηγίες μιας εθνοκτόνου υπερεθνικής ελίτ που ονομάζεται Νέα Τάξη Πραγμάτων (ΝΤΠ). Η ελίτ αυτή εξουσιάζει τις περισσότερες κυβερνήσεις του κόσμου και κατ΄ επέκταση τους λαούς.

Τρανό παράδειγμα, η κυβέρνηση της αριστεράς στην Ελλάδα και η νέα φορολόγηση των αγροτών που εξαπολύθηκε, βάζοντας οριστική ταφόπλακα στην όποια αγροτική παραγωγή της πατρίδας μας. Η ΝΤΠ μας οδηγεί σε ένα εφιαλτικό μέλλον, όπου θα εξουσιάζουν και θα χειραγωγούν τις ζωές μας μέσω της διατροφής. Το είχε πει άλλωστε ο προφήτης της ΝΤΠ ο Ιουδαίος αρχισιωνιστής Χένρυ Κίσινγκερ: «Ελέγξτε το πετρέλαιο και θα ελέγχεται τα κράτη, ελέγξτε τη τροφή και θα ελέγχεται τον κόσμο όλο!».

Μέσω των Γενετικά Τροποποιημένων Οργανισμών (ΓΤΟ), σκοπεύουν να ελέγξουν την παγκόσμια παραγωγή τροφίμων. Η παγκόσμια τράπεζα η οποία προσφέρει φθηνά δάνεια, καθώς και ο παγκόσμιος οργανισμός εμπορίου (ΠΟΕ) ενισχύουν την κυριαρχία των γενετικά τροποποιημένων καλλιεργειών, στις αναπτυσσόμενες και αναδυόμενες χώρες του πλανήτη. Η μεγαλύτερη εταιρία μεταλλαγμένων είναι η πολυεθνική Μονσάντο. Κατέχει το 90% περίπου της αγοράς. Στις περιοχές της γης όπου μπαίνουν οι ΓΤΟ επιμολύνονται και οι περιοχές που γειτνιάζουν με αυτούς. Οι κυβερνήσεις ανά τον κόσμο ψηφίζουν διάφορους περίεργους νόμους, που φαινομενικά είναι αθώοι και ασύνδετοι μεταξύ τους. Αλλά όλα αυτά θα ενεργοποιηθούν στον κατάλληλο χρόνο, στο άμεσο μέλλον και θα αποτελέσουν την πολιορκητικό κριό της ΝΤΠ στο θέμα της διατροφής.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο «CODEX ALIMENTARIUS» ο οποίος είναι ουσιαστικά ένας κώδικας ελέγχου τροφίμων. Μέχρις εδώ, όλα καλά. O κώδικας αυτός όμως, μεθοδεύει απίστευτα πράγματα όπως για παράδειγμα την ακτινοβόληση των τροφίμων με πρόσχημα την υγιεινή τους, για την ασφάλεια βέβαια των καταναλωτών όπως μας λένε. Επίσης, διάφοροι πολέμιοι του κώδικα ισχυρίζονται ότι, στο μέλλον θα απαγορεύεται η οικιακή κηποκαλλιέργεια και η συλλογή αρωματικών φυτών στην ύπαιθρο. Οι αγελάδες γαλακτοπαραγωγής σε όλο τον κόσμο, θα υποβάλλονται υποχρεωτικά σε αγωγή με γενετικά τροποποιημένη αυξητική ορμόνη της πολυεθνικής Μονσάντο. Ο κώδικας ψηφίστηκε στις ΗΠΑ το 2010 και από τις επόμενες χρονιές ισχύει σε 170 χώρες μεταξύ των οποίων και η Ελλάς.
Η φύση για να παράγει πρέπει να έχει ισορροπία με τον άνθρωπο. Η ισορροπία αυτή μεταξύ ανθρώπου και φύσεως, σήμερα έχει διαταραχθεί: Τα καλλιεργήσιμα εδάφη έχουν επιβαρυνθεί πάρα πολύ από τα κάθε λογής φυτοφάρμακα που πέφτουν αλόγιστα, μολύνοντας τους υδροφόρους ορίζοντες της γης. Εντούτοις, οι σοδειές γίνονται όλο και μικρότερες. Η γη έχει υποστεί ένα κορεσμό που την οδηγεί σταδιακά σε ακαρπία.

Το ζοφερό μέλλον στο οποίο οδηγούμαστε, δεν μπορεί να αντιμετωπισθεί από κυβερνήσεις όπως, η παρελθούσα της αριστεράς ή οι προγενέστερες. Αυτές αποτελούν μέρος του προβλήματος και όχι τη λύση του. Μόνο μία αληθινά Εθνική και Λαϊκή κυβέρνηση, θα μπορούσε να βγάλει τη χώρα από το τέλμα που βρίσκεται σήμερα. Μία κυβέρνηση που θα είναι διατεθειμένη, να συγκρουστεί με την παγκοσμιοποίηση και τις ιδέες που αυτή προωθεί.

Και αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να είναι άλλη από το Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής. Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να αντισταθεί στους διεθνείς εξουσιαστές. Άλλωστε δεν είναι τυχαίες, όλες αυτές οι διώξεις που έχει υποστεί. Αυτό θα γίνει, γιατί η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη που έχει ιδέες αλλά και όραμα, σε πείσμα όλων αυτών που λένε το αντίθετο.

Το δικό μας όραμα ξεκινάει από το μικρό κτήμα του Έλληνα αγρότη. Αυτός μπορεί να γίνει η δική μας ατραπός προς την ελευθερία και την αυτάρκεια. Γιατί ο αγρότης είναι ο φύση πατριώτης. Γιατί εκεί που μοχθεί και εργάζεται είναι θαμμένοι οι προγονοί του. Εκεί έχουν πολεμήσει οι ήρωες του. Έχει λοιπόν ένα ακλόνητο ηθικό έρεισμα γιά να υπερασπιστεί τη γη του.

Πρέπει να γίνει μεθοδευμένη στροφή προς τη βιολογική γεωργία και τα παράγωγα της. Πρέπει να επενδύσουμε στα οργανικά στοιχεία της Ελληνικής γης. Ο μικρός σχετικά κλήρος της Ελληνικής γης είναι ιδανικός γι αυτό. Με μία έξυπνη διαχείριση και μια θέσπιση σειράς νόμων είναι σχετικά εύκολο να γίνει αυτό. Σε μία περίοδο ολίγων ετών, θα έχουμε αυτάρκεια στα περισσότερα βασικά προϊόντα.

Πρέπει να θεσπιστούν νόμοι, οι οποίοι θα διασφαλίζουν την προστασία των μικρών αγροτικών καλλιεργειών, απαγορεύοντας ρητά την υποθήκευση της γης, υπό τη μορφή δανεισμού, ενώ θα προστάτευαν το μικρό αγρότη από τη δαμόκλειο σπάθη των διαφόρων δανειστών και των πολυεθνικών εταιριών. Κάτι παρόμοιο έστω και σε πιο ακραία μορφή, έκαναν οι Λακεδαιμόνιοι οι οποίοι απαγόρευαν ρητά την πώληση της γης τους, όπως μας πληροφορεί ο Αριστοτέλης στα «Πολιτικά» του. Επίσης θα μπορούσε να γίνει διαγραφή των χρεών των Ελλήνων αγροτών, όπως συνέβη υπό το στρατιωτικό καθεστώς, δίνοντας ώθηση στην αγροτική οικονομία.

Τα χρόνια που έρχονται, θα είναι δύσκολα και καθοριστικά. Ο Έλλην πολίτης πρέπει να κάνει τις επιλογές του. Πρέπει να επιλέξει ένα Εθνικό – Λαϊκό Κράτος που θα πολεμήσει για την επιβίωση του ή θα είναι υπεύθυνος για την καταστροφή και την ισοπέδωση της χώρας του από τις σκοτεινές δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης.

Ο Έλλην πρέπει να αποφασίσει αν θέλει να είναι ένας ελεύθερος άνθρωπος, ένας πολίτης-οπλίτης με την αρχαιοελληνική έννοια του όρου, ή ένα ασπόνδυλο καταναλωτικό νούμερο, ένας αριθμός στη κυριολεξία, ένας σκλάβος στην παγκόσμια σιωνιστική φάρμα της Νέας Τάξης.

ΜΠΕΛΜΠΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
Τ.Ο. ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ

www.xryshaygh.com


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => Η επιτομή του Εθνικού Σχεδίου της Χρυσής Αυγής. Κατεβάστε το έντυπο σε pdf ΕΔΩ και διαδώστε το παντού!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 8474784352506934119

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item