Widgets

ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙΚΑ με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! (Ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής και διψήφια ποσοστά δίνει η δημοσκόπηση του zougla.gr)


Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΙΜΩΣΗ: Μετά τις 02:00 τα ξημερώματα θα μεταδώσουν όλα τα κανάλια την διακαναλική συνέντευξη Τύπου της Χρυσής Αυγής!

Ίσως μερικοί να νομίζουν ότι γινόμαστε υπερβολικοί, όταν υποστηρίζουμε πως ο πολιτικός Αγώνας της Χρυσής Αυγής και δη σε προεκλογική περίοδο διεξάγεται υπό καθεστώς απόλυτης φίμωσης και αποκλεισμού.
Το γεγονός ότι εμφανίζονται κάποιοι εκπρόσωποι του Κινήματος στα κανάλια, αυτό γίνεται στο στενό όριο του προεκλογικού νόμου και υπό καθεστώς ολοκληρωτικής φίμωσης της υπόλοιπης πλούσιας προεκλογικής δραστηριότητας.

Τυπικό παράδειγμα η διακαναλική συνέντευξη Τύπου του κόμματος, την οποία η ΕΡΤ προέβαλε ζωντανά και οι τηλεοπτικοί σταθμοί υποχρεούνται να προβάλλουν οπωσδήποτε σήμερα.
Τα κανάλια όμως έχουν δική τους ερμηνεία περί την ώρα προβολής της διακαναλικής συνέντευξης Τύπου της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου, δικαιώνοντας απολύτως την άποψη που εξέφρασε ο σήμερα ο Γενικός Γραμματέας, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος ότι σκοπίμως δεν προβάλλουν τις θέσεις μας, γιατί έχουν ευρεία απήχηση στην ελληνική κοινωνία.


Για του λόγου το αληθές σας παραθέτουμε τις ώρες προβολής της διακαναλικής συνέντευξης Τύπου από τα κανάλια απόψε:
Star Channel: Μετά τις 01:00
Μega Channel: Μετά τις 01:30
Εxtra: 02:00
Κontra Channel: 02:00
Αρτ: 02:20
ΣΚΑΪ: 03:00
Alpha: 03:15
ΑΝΤ1: 06:00
Περαιτέρω σχόλια περιττεύουν...


Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: ΟΧΙ στα Μνημόνια των διεθνών τοκογλύφων, ΟΧΙ στην λαθρομετανάστευσηΟ Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον δημοσιογράφο Στέργιο Καλόγηρο ενόψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής έδωσε απαντήσεις για όλα τα ζητήματα της τρέχουσας επικαιρότητας, τον αποκλεισμό από τα ΜΜΕ, τα εθνοκτόνα Μνημόνια, την επιστροφή στην εθνική παραγωγή, την ανάγκη γεωπολιτικής στροφής, την ασύμμετρη απειλή της λαθρομετανάστευσης και την φύλαξη των συνόρων.  ΠΗΓΗ


Ομολογία Μεϊμαράκη: Υπάρχει μυστικό σχέδιο ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ για να μην είναι αξιωματική αντιπολίτευση η Χρυσή Αυγή - ΒΙΝΤΕΟ

Ευθεία παραδοχή προχωρημένων συζητήσεων μεταξύ ΝΔ και Σύριζα, προκειμένου να συγκυβερνήσουν, έκανε μιλώντας στο MEGA ο προσωρινός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης.
Σε ευθεία ερώτηση της Όλγας Τρέμη αν η τρίτη θέση της Χρυσής Αυγής μπλοκάρει τα σχέδια συγκυβέρνησης ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ, ο Μεϊμαράκης κυνικά είπε: «Αυτό το είχαμε συζητήσει για την παρούσα βουλή και είχαμε βρει τον τρόπο, με τον οποίο θα διατηρούσαμε τον θεσμικό μας ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης».
Βεβαίως ο λόγος για τον οποίο προβληματίζονται οι πολιτικάντηδες για την απονομή στην Χρυσή Αυγή του ρόλου της αξιωματικής αντιπολίτευσης έγκειται στα δικαιώματα προβολής που απολαμβάνει αυτή βάσει συντάγματος, αλλά και το δικαίωμα περισσοτέρων παρεμβάσεων στην Βουλή, βάσει του Κανονισμού αυτής.
Αυτό που ουσιαστικά λέει ο Μεϊμαράκης είναι το σχέδιο που είχε αποκαλύψει προ ημερών η εφημερίδα «Δημοκρατία», όταν σε ρεπορτάζ της έγραφε:
"Πραγματικά, δεν έχουν τον Θεό τους ορισμένοι! Το τελευταίο διάστημα ακούω τον προβληματισμό για το ποιος θα αναλάβει αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας, σε περίπτωση που συγκροτηθεί μεγάλος συνασπισμός ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ. Για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να αναλάβει τον ρόλο αυτό η Χρυσή Αυγή - με τα προνόμια που δίνονται από τον κανονισμό της Βουλής-, κάποιοι σκαρφίζονται το εξής: Οι υπουργοί που προέρχονται από το δεύτερο κόμμα να ανεξαρτητοποιούνται ή να παραιτούνται, όπως έκαναν οι κ. Δήμας και Αβραμόπουλος με την κυβέρνηση Παπαδήμου...".
Υπάρχει, όμως, και κάτι ακόμα πιο βαθύ και βρώμικο στην δήλωση Μεϊμαράκη, το οποίο δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστο. Όπως ομολόγησε ο πρόεδρος της ΝΔ έχουν ήδη υπάρξει συζητήσεις και έχει βρεθεί η φόρμουλα της μυστικής συνταγματικής εκτροπής. Όμως δεν την αποκαλύπτουν στον Λαό και προφασίζονται τους «τσακωμένους», ανταλλάσοντας μεταξύ τους ύβρεις και εξυπνακισμούς για να πολώσουν το κλίμα.
Ήδη από την παρούσα Βουλή ήταν έτοιμο της σχέδιο της μεγάλης μνημονιακής συγκυβέρνησης ΝΔ - Σύριζα. Ήδη είχαν ολοκληρώσει τις συζητήσεις για να ενωθούν «εις σάρκαν μίαν», όμως την ανέβαλλαν συνεχώς για όταν θα είναι απολύτως αναγκαίο.
Η συνωμοσία εναντίον της Χρυσής Αυγής είναι μία μνημονιακή συμπαιγνία εναντίον του Ελληνικού Λαού.
Προς το συμφέρον του Ελληνικού Λαού να ακυρώσει τα σχέδια της πλουτοκρατίας, ισχυροποιώντας την Χρυσή Αυγή που αποδεδειγμένα είναι ο μόνος εχθρός ενός αντεθνικού και αντιλαϊκού καθεστώτος, που πίνει το αίμα του Ελληνικού Λαού και παραδίδει την Πατρίδα μας σε διεθνείς τοκογλύφους και λαθρομετανάστες.  Κώστας Αλεξανδράκης
Η διακαναλική συνέντευξη Τύπου της Χρυσής Αυγής 
Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου ενόψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου, απαντώντας στις ερωτήσεις των εκπροσώπων των ελληνικών και διεθνών ΜΜΕ.
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής σημείωσε αρχικά τον αποκλεισμό του κόμματος από τα κανάλια, καθώς δεν θέλουν να ακουστούν οι θέσεις της Χρυσής Αυγής που τυγχάνουν ευρείας απήχησης από τον ελληνικό λαό.
Για τα εθνικά θέματα δήλωσε ότι οι θέσεις των Ελλήνων Εθνικιστών είναι αδιαπραγμάτευτες και παραμένουν στον βασικό πυρήνα της ιδεολογίας και του προγράμματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τηλεοπτικές εμφανίσεις και ραδιοφωνικές συνεντεύξεις εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής - 9 ΒΙΝΤΕΟ
Για την επιστροφή στο εθνικό νόμισμα δήλωσε ότι αυτή περνά μέσα από την εθνική παραγωγή και την επίτευξη της ελληνικής αυτάρκειας.
Για το μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης τόνισε πως η Χρυσή Αυγή επιμένει στην καταγγελία της συμφωνίας Δουβλίνο ΙΙ, ενώ η επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες είναι βασική προτεραιότητα.
Τόνισε πως για την Χρυσή Αυγή η Ορθοδοξία είναι βασικός πυλώνας της Ελληνικής κοινωνίας και είναι ενάντια σε έναν διαχωρισμό Εκκλησίας - κράτους, καθώς αυτό θα σήμαινε την διάλυση του εθνικού κράτους.
Για τον ΕΝΦΙΑ επισήμανε ότι είναι ένας κεφαλικός φόρος που πρέπει να καταργηθεί, ενώ για τις Ένοπλες Δυνάμεις τόνισε ότι οφείλουμε να τις ενισχύσουμε και όχι να τις συρρικνώνουμε με τα Μνημόνια σε προσωπικό και εξοπλισμούς.
Για την εξελισσόμενη δίκη τόνισε ότι θα επιθυμούσε μια ταχεία απονομής της Δικαιοσύνης, η οποία θα σημάνει και την αθώωση της Χρυσής Αυγής.
Τέλος, αναφορικά με τις εκλογές δήλωσε ότι αυτές επεβλήθησαν από τους δανειστές, ώστε να "ξεκαθαρίσει" το πολιτικό τοπίο και η επόμενη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ να εφαρμόσει από κοινού το εθνοκτόνο Μνημόνιο.
Κλείνοντας, επανέλαβε πως η Χρυσή Αυγή αποτελεί την μόνη εθνική επιλογή! ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => Η επιτομή του Εθνικού Σχεδίου της Χρυσής Αυγής. Κατεβάστε το έντυπο σε pdf ΕΔΩ και διαδώστε το παντού!

Ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής και διψήφια ποσοστά στη δημοσκόπηση του zougla.gr

Στη δημοσιότητα βγήκε άλλη μία δημοσκόπηση του zougla.gr, η οποία μάλλον θα είναι και η τελευταία πρίν από τις εκλογές. Στην διαδικτυακή αυτή δημοσκόπηση, φαίνεται ξεκάθαρα αυτό που δείχνουν και οι καθεστωτικές δημοσκοπήσεις. Δηλαδή ότι η Χρυσή Αυγή είναι ξεκάθαρα Τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου, με ενισχυμένα ποσοστά και μακράν από τον τέταρτο.
Για την αδιάφορη μάχη της πρώτης θέσης, δεδομένου ότι και τα δύο κόμματα (ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ) έχουν το ίδιο πρόγραμμα ακριβώς, η δημοσκόπηση του zougla δείχνει μία σχεδόν ισοβαθμία, με μία βραχεία κεφαλή στη ΝΔ. Συγκεκριμένα η ΝΔ λαμβάνει 25%, έναντι 24% του Σύριζα, διαφορά που βρίσκεται στα όρια του στατιστικού λάθους και δεν συμβαδίζει με τις υπόλοιπες δημοσκοπήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κάλεσμα Ελλήνων περιπτερούχων για τις εκλογές: Στηρίξτε Χρυσή Αυγή, το μόνο κόμμα που ενδιαφέρεται για τον κλάδο μας!
Όσον αφορά την Τρίτη θέση, η Χρυσή Αυγή δεν έχει αντίπαλο. Λαμβάνει διψήφιο ποσοστό με 10,4%, έχοντας μία διαφορά 4,3% με τον τέταρτο, ο οποίος είναι το κόμμα Λαφαζάνη, που λαμβάνει κάποιες διαρροές από τον Σύριζα, φτάνοντας το 6,1%.
Το Ποτάμι έχει οριστικά ξεφουσκώσει ευρισκόμενο σε πολύ χαμηλά ποσοστά, ενώ οι ΑΝΕΛ βρίσκονται εκτός Βουλής. Το κόμμα του Λεβέντη αναμένεται να εισέλθει στη Βουλή και να δώσει έναν... εύθυμο τόνο, ενώ το Πασόκ δείχνει να έχει μία μικρή άνοδο, ελέω της αποκαθήλωσης του πολιτικού ογκόλιθου, υπό το όνομα «Βενιζέλος».
Αυτό δείχνει ότι την επόμενη μέρα, όποιος και αν είναι ο πρώτος, δεν θα μπορέσει να σχηματιστεί κυβέρνηση, εκτός κι αν συγκυβερνήσουν Σύριζα και ΝΔ. Αυτό σημαίνει ότι την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου, η Χρυσή Αυγή θα είναι Αξιωματική Αντιπολίτευση!  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΗΠΟΤΕ => ΒΙΝΤΕΟ Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: «Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ειναι η ΜΟΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ» ! - ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

Συνεχίζεται το κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής: Διανομή ρουχισμού στο Γηροκομείο Τρίπολης - Φωτογραφίες, Βίντεο

Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής, με επικεφαλής τον Αρκά Ηλία Παναγιώταρο επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας τη ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη και το μεσημέρι το Γηροκομείο Τρίπολης.     «Είναι πολύ σημαντικό το έργο της Μητρόπολης στο Γηροκομείο» δήλωσε ο Ηλίας Παναγιώταρος. Τα μέλη της Χρυσής Αυγής διένειμαν ρουχισμό που τα προσέφερε η Τοπική Οργάνωση Αθηνών.   Φωτογραφίες:  ΕΔΩ!


Αποκαλυπτικός ο κυρ Αλέκος Φλαμπουράρης από την Αίγινα: Πρόγραμμά μας στον Σύριζα είναι το Μνημόνιο!
Ειλικρινέστατος και ταυτοχρόνως διαφωτιστικός περί του διακυβεύματος των επερχόμενων εκλογών ήταν ο κυρ Αλέκος Φλαμπουράρης, ο πολιτικός μέντορας του Αλέξη να ‘ούμε. Σύμφωνα με τον κυρ Αλέκο, λοιπόν, πρόγραμμα του Σύριζα είναι το μνημόνιο. Συγκεκριμένα είπε, μιλώντας στο MEGA: «Το μνημόνιο είναι μέρος του προγράμματός μας, το οποίο θα το εφαρμόσουμε».

Κοίτα να δεις σύμπτωση... Και η ΝΔ με το μνημόνιο θα κατέβει ως πρόγραμμα στις εκλογές. Δηλαδή ο Ελληνικός Λαός καλείται να αποφασίσει αν θα κυβερνηθεί από τον Σύριζα, που έχει ως πρόγραμμά του το Μνημόνιο, ή από τη ΝΔ, που επίσης έχει ως πρόγραμμά της το Μνημόνιο.
Αυτός είναι ο ορισμός της «δημοκρατικής πολυφωνίας», αφού τα ΜΜΕ κατακλύζονται από εκπροσώπους των μνημονιακών κομμάτων και ταυτόχρονα αποκλείουν παράνομα και αντισυνταγματικά τους εκπροσώπους της μόνης αντιμνημονιακής – πατριωτικής πολιτικής δύναμης, της Χρυσής Αυγής.
Όλοι οι Έλληνες έχουν πλέον καταλάβει ότι υπάρχουν μονάχα δύο επιλογές στις επερχόμενες εκλογές. Είτε με την Χρυσή Αυγή, που κατεβαίνει με ένα ψηφοδέλτιο σε όλη την επικράτεια, εκπροσωπώντας τα συμφέροντα των Ελλήνων, είτε με το κόμμα των πολιτικών κομμάτων, που κατεβαίνει στις εκλογές με πολλά ψηφοδέλτια (Πασόκ, ΝΔ, Ποτάμι, Σύριζα, Ανέλ κλπ), εκπροσωπώντας τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων.  πηγηΑποθέωση στην Καλαμάτα: Εκατοντάδες Εθνικιστές στην προεκλογική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής - Φωτορεπορτάζ

Σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στην Καλαμάτα.  ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τηλεοπτικές εμφανίσεις και συνεντεύξεις εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής - 8 ΒΙΝΤΕΟ
Χρυσή Αυγή παντού! Μαζικές ενημερωτικές δράσεις και πολιτικές εκδηλώσεις από την Τ.Ο. Ευβοίας 

Την Κυριακή 13/9, σείστηκαν τα γραφεία της Τ.Ο. Ευβοίας από την παρουσία συναγωνιστών και φίλων του Κινήματος, για τις ενδιαφέρουσες ομιλίες του Νίκου Μίχου, υπ. Βουλευτή Εύβοιας, και του Ηλία Παναγιώταρου, υπ. Βουλευτή Β Αθηνών

Παράδοση της Τ.Ο. Ευβοίας, προ κάθε εκλογικής αναμέτρησης, να πραγματοποιείται αγιασμός των εκλογών ή "ευλογία των όπλων", αφού το μόνο "όπλο" που διαθέτει ο πολίτης σήμερα είναι η ψήφος του. Με την ευλογία του Θεού και την θέληση του λαού μας, θα νικήσουμε για την επιβίωση και την ανάσταση του Ελληνισμού.ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ => ΕΔΩ

Τρέμει και ο Καραμανλής: Η Χρυσή Αυγή θα είναι αξιωματική αντιπολίτευση
Σύμφωνα με  δημοσίευμα της εφημερίδας «Realnews», ο Κώστας Καραμανλής αναφέρει σε υποψήφιους βουλευτές και στελέχη που τον επισκέπτονται στο στον γραφείο πως η μόνη λύση  είναι η  κυβέρνηση συνεργασίας των δύο και μεγάλων κομμάτων, καθώς θεωρεί πως ο μεγάλος συνασπισμός θα μπορούσε να βοηθήσει τη χώρα γιατί «τα δύο μεγάλα κόμματα μαζί, θα "τρέξουν" την εφαρμογή του μνημονίου».
Δείχνει όμως προβληματισμένος για το ποιο θα είναι το τρίτο κόμμα: «Αν είναι η Χρυσή Αυγή, θα είναι μια πολύ αρνητική εξέλιξη», επισημαίνει. Σύμφωνα με την ανάλυσή του η Χρυσή Αυγή θα αναλάβει το ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην επόμενη Βουλή.
Όπως βλέπετε όλοι ενδιαφέρονται όχι ποιος θα είναι πρώτος ή δεύτερος αλλά τρίτος, καθώς είναι προαποφασισμένο Σύριζα και ΝΔ να συγκυβερνήσουν και το μόνο που τους καίει και το λένε ξεκάθαρα πλέον είναι μην είναι η Χρυσή Αυγή αξιωματική αντιπολίτευση.
Υ.Γ. Να δείτε που μετά τα αποτελέσματα των εκλογών και την μεγάλη νίκη του Λαϊκού Συνδέσμου  θα έχουμε νέο γύρο χρυσαυγειάδας... 
Υ.Γ. Χρυσή Αυγή, η μόνη λύση για τους χαλάσετε τα σχέδια! ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ !!! => ΛΑΜΟΓΙΑ - ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ και ΠΡΟΔΟΤΕΣ το ομολογούν ΟΛΟΙ: « Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ειναι η ΜΟΝΗ που ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ» (τρόμος στο Σάπιο Καθεστώς)!

Απίστευτο παραλήρημα Λαζόπουλου κατά Χρυσής Αυγής - Λάκη κόψε τα σκληρά, δεν τα σηκώνεις!

Φανερά επηρεασμένος από τις εμπειρίες του στα κότερα ο κωμικός του Σύριζα, Λάκης Λαζόπουλος ξεπέρασε σήμερα τον εαυτό του.
Σε ένα παραλήρημα πολιτικής πρόγνωσης, προσπαθώντας να σταχυολογήσει τις επιθυμίες του Σόιμπλε ενέπλεξε την Χρυσή Αυγή σε ένα φανταστικό σενάριο επιστημονικής φαντασίας.
Αρχικά, προέβλεψε ότι Σύριζα και ΝΔ θα συγκυβερνήσουν με συνεπακόλουθο να βρεθεί η Χρυσή Αυγή στην θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Μέχρι εδώ καλά, αν και το μνημονιακό τόξο φαίνεται πως έχει ήδη συμφωνήσει ακόμα μία συνταγματική εκτροπή.
Στην συνέχεια, θα συγκυβερνήσει η ΝΔ ως πρώτο κόμμα με τον Σύριζα και η Χρυσή Αυγή θα παραμείνει στην αξιωματική αντιπολίτευση. Και μετά ξεκίνησε η νιρβάνα...
Η μισή Χρυσή Αυγή θα φυλακιστεί (!), γιατί πια δεν θα βολεύει το σύστημα (ενώ τώρα το βολεύει;;;) και ένα κομμάτι της θα αποσχιστεί και θα πάει στην ΝΔ!
Στην συνέχεια με συνταγματική εκτροπή θα βγάλουν την Χρυσή Αυγή εκτός βουλής (!) και η ΝΔ θα συγκυβερνήσει με το Πασόκ ή όποιο άλλο κόμμα, καθώς ο Σύριζα θα έχει εκμηδενιστεί. Και μετά ο Λάκης ξύπνησε...
Το κοινό του παρακολουθούσε αποσβολωμένο και δεν χειροκρότησε κανείς, προσπαθώντας να καταλάβει τι εννοεί ο καλλιτέχνης.
Λάκη, αφού δεν το σηκώνεις, άστο καλύτερα! ΠΗΓΗ

Εκπομπές στα αραβικά από τον 9,84 που ξόδευε εκατομμύρια ευρώ για κομπολόγια!

Προ μηνός είχαν γίνει τα αποκαλυπτήρια της ρεμούλας και της κλεψιάς στον 9,84, τον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό, που επί σειρά ετών φιλοξενεί όλες τις δημοτικές παρατάξεις, πλήν φυσικά της «Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα». Όπως αποκαλύφθηκε, αυτοί που δεν καλούσαν την Χρυσή Αυγή να παρουσιάσει τις θέσεις της ξόδευαν εκατομμύρια ευρώ από το υστέρημα του Ελληνικού Λαού για... κομπολόγια και μανικετόκουμπα.
Τώρα, οι ίδιοι άνθρωποι και αφότου η δικαστική έρευνα εναντίον τους έχει «παγώσει» για άγνωστους λόγους, αποφάσισαν να προκαλέσουν τους Έλληνες πολίτες που πληρώνουν την χλιδή τους. Έτσι την ίδια ώρα που οι γειτονιές και οι πλατείες των Αθηνών τελούν υπό κατάληψη από τους λαθρομετανάστες, ο 9,84 αποφάσισε να αρχίζει να εκπέμπει στα αραβικά.
Ο λόγος που επικαλείται ο σταθμός είναι ότι γίνεται λόγω προσύλωσης «στον "αέρα" των ανοικτών συνόρων». Η απάντηση προφανής: Γνώμη δύνανται να έχουν όταν θα διαθέτουν την δική τους συχνότητα και δεν θα καταχρώνται κάτι που τους εμπιστεύτηκαν οι Έλληνες πολίτες.
Αυτό, όμως, πήγαινε και για τα λεφτά που γίνανε... μανικετόκουμπα, γραβάτες, ταξίδια και κομπολόγια. Συνεπώς δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε τίποτα το καλύτερο.  ΠΗΓΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η εθνική αυτοκτονία της Ευρώπης με όπλο την λαθρομετανάστευση 

Δεύτε τελευταίον ψεκασμόν Καμμένος: Θα αποχωρήσω από την πολιτική, αν οι Ανέλ δεν μπουν στη Βουλή


Το σύνολο των δημοσκοπήσεων δείχνουν ότι το μόρφωμα Καμμένου βρίσκεται στην έξοδο της Βουλής, παραπαίοντας μεταξύ 2% και 3%.
Το πάλαι ποτέ κραταιό ανάχωμα στην Χρυσή Αυγή γκρεμίστηκε σαν χάρτινος πύργος, θυμίζοντας έντονα τον Καρατζαφέρη. Το πρώτο καίριο πλήγμα ήταν το non paper που απαιτούσε το υπουργείο Εθνικής Αμύνης για να συγκυβερνήσει με ΝΔ – ΠΑΣΟΚ. Η χαριστική βολή φαίνεται να είναι η υπογραφή του τρίτου, αριστερού μνημονίου.
Τώρα ο Καμμένος, βλέποντας ότι δεν μπαίνει στην Βουλή, απειλεί με τον Ελληνικό Λαό με αποχώρηση από την πολιτική. Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε: «Αν δεν μπούμε στη Βουλή αποχωρώ από την πολιτική».
Τι το ήθελε και το είπε; Συρρέουν αυτή τη στιγμή στα γραφεία του κόμματος, μετανιωμένοι ψηφοφόροι, οι οποίοι τον παρακαλούν να μην πραγματοποιήσει την απειλή του.
Τουλάχιστον, αν δεν μπει Βουλή να βγαίνει σε κανά πάνελ με τον Λεβέντη για γελάει λίγο ο κοσμάκης μέσα στην καταχνιά του Μνημονίου.  ΠΗΓΗ

ΚΑΙ Ο «ΡΕΠΟΥΣΗΣ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟΥΣ ΛΑΦΑΖΑΝΙΣΤΑΣΓερή… μεταγραφή, με σημασία, έκαναν οι Λαφαζανίστας από το «μητρικό» ΣΥΡΙΖΑ. Το νέο πουλέν τους είναι ο Νάσος Θεοδωρίδης, ο αποκαλούμενος «Ρεπούσης» του ΣΥΡΙΖΑ – αν και μπροστά του η Ρεπούση φαντάζει… υπερπατριώτισσα!

Ο «Ρεπούσης», λοιπόν, με ειδικό άρθρο του, αφού κάνει σκληρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ για διάφορα θέματα (γιατί δεν κατήργησε τα ΜΑΤ, γιατί δεν νομιμοποίησε μαζικά όλους τους λαθρομετανάστες, γιατί δεν διαχώρισε την Εκκλησία από το κράτος, γιατί δεν αποποινικοποίησε τα ναρκωτικά, γιατί δεν επέτρεψε τον αυτοπροσδιορισμό των συλλόγων «της τουρκικής και μακεδονικής μειονότητας», γιατί δεν ίδρυσε δίγλωσσα νηπιαγωγεία στη Θράκη, κ.τ.λ.), ανακοίνωσε την προσχώρησή του στους Λαφαζανίστρας-Κουδουνίστρας-Πολιτικούς Απατεωνίστας (προφανώς για να τα κάνουν αυτοί όλα τα παραπάνω): «Στην παρούσα φάση, το όχημα για μια τέτοια συναρπαστική διαδρομή είναι η Λαϊκή Ενότητα, που πρέπει να στελεχωθεί από όλους και όλες με ενθουσιασμό και αυταπάρνηση».

Παραθέτουμε εν τάχει κάποιες από τις θέσεις του, για να μάθουν τι μέρος του λόγου είναι ο σύντροφος Θεοδωρίδης, εκείνοι που δεν ξέρουν: «Να ζητήσουν συγνώμη οι Πόντιοι από τους Τούρκους», «Το αλβανικό έπος είναι μύθος», «Τα Σκόπια είναι Μακεδονία», «Η εθνεγερσία του ’21 είναι ένας γελοίος εθνικιστικός μύθος», «Ο Κολοκοτρώνης ήταν ένας επονείδιστος εγκληματίας», «Τα Ίμια είναι Καρντάκ», «Η τουρκική μειονότητα της Δυτικής Θράκης καταπιέζεται» και άλλα τέτοια και χειρότερα. ΠΗΓΗ

Να τον χαίρονται και να τον καμαρώνουν τα πατριωτάκια οι Λαφαζανίστας!
Η ψευδής προπαγάνδα των κομμάτων του μνημονιακού τόξου ότι η Ελλάδα είναι μια “φτωχή” χώρα

Επί ολόκληρες δεκαετίες οι κυβερνήσεις των υποτακτικών της μεταπολίτευσης παρουσίαζαν και εξακολουθούν να παρουσιάζουν την Ελλάδα σαν μια «φτωχή» και «αδύναμη» χώρα αποκρύπτοντας επιμελώς και συστηματικώς τα τεράστια κοιτάσματα που βρίσκονται στον υποθαλάσσιο χώρο Νοτίως της Κρήτης, στην Λεκάνη του Ηροδότου και γενικότερα στο Αιγαίο και το Ιόνιο.
Μέχρι σήμερα αρνούνται να ανακηρύξουν την Ελληνική Α.Ο.Ζ., δηλαδή να ασκήσουν Εθνικό κυριαρχικό δικαίωμα, όπως οφείλουν, αφού αρκεί η ψήφιση ενός Νόμου για τον σκοπό αυτόν, όπως προβλέπεται από το διεθνές δίκαιο και συγκεκριμένα από την Συνθήκη για το Δίκαιο της Θάλασσας, που υπεγράφη στο Montego Bay το 1982 και όπως, άλλωστε, πράττουν και τα υπόλοιπα κράτη του κόσμου.  
Κανένα από τα κόμματα του δήθεν συνταγματικού τόξου δεν έχει στο πρόγραμμά του την ανακήρυξη της Α.Ο.Ζ. και την αξιοποίηση των κερδών από την εξόρυξη των κοιτασμάτων υπέρ του Ελληνικού Λαού.
Αντί αυτού, εφαρμόζουν αλλεπάλληλα μνημόνια, ξεπουλούν την δημόσια περιουσία και υποθηκεύουν τον ορυκτό πλούτο της Χώρας.
Η προσκόλληση των μέχρι σήμερα ελληνόφωνων κυβερνώντων στους δήθεν συνεταίρους που επιθυμούν τον αφανισμό μας, οδηγεί την Χώρα μας, με μαθηματική ακρίβεια, στην απόλυτη καταστροφή. Η καταλήστευση των κοιτασμάτων φυσικού αερίου και υδρογονανθράκων και εν γένει του ορυκτού και ενεργειακού μας πλούτου, πρέπει να λάβει τέλος οριστικά και άμεσα.
Μόνον η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα ανακηρύξει την Α.Ο.Ζ., όπως έχει, άλλωστε, αποδείξει έμπρακτα με την κατάθεση της πρότασης νόμου στη Βουλή, και θα πραγματοποιήσει γεωπολιτική στροφή για την σύναψη συμβάσεων οικονομικού και γεωστρατηγικού περιεχομένου και την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων επ’ ωφελεία του Εθνους.
Δήμητρα Βελέντζα, Δικηγόρος, Δημοτική Σύμβουλος και Υποψήφια Βουλευτής στην Α’ Αθηνών

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 3921007286935753216

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item