Widgets

Βίντεο: «ΟΧΙ στην ΣΑΠΙΛΑ των ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ και των ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΜΜΕ - Οι ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ και τις ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ με το ΑΙΜΑ ΜΑΣ»


Χρυσή Αυγή στην διακομματική: Απαιτούμε την ισότιμη προβολή του τρίτου κόμματος της χώρας

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής δήλωσε από το Υπουργείο Εσωτερικών προσερχόμενος στην διακομματική επιτροπή: "Προσερχόμαστε στην διακομματική επιτροπή για να απαιτήσουμε την ισότιμη προβολή της Χρυσής Αυγής, του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας.
Κόμματα και κανάλια έχουν συμφωνήσει τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής, δηλαδή μισού εκατομμυρίου Ελλήνων πολιτών από την ενημέρωση, γιατί η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα που διαθέτει πρόγραμμα και θέσεις για την καταπολέμηση της ανεργίας, της ανέχειας, της λαθρομετανάστευσης και της εγκληματικότητας και για οικονομική άνθηση της Ελλάδοςμέσω της πρωτογενούς παραγωγής και της αυτάρκειας, μέσω της ανακήρυξης της Ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης.
Γι΄ αυτό είμαστε και το μόνο κόμμα που θα έχει ραγδαία άνοδο στις προσεχείς εκλογές".  ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ SYRIΖA - ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ: «Η ΕΛΛΑΔΑ θα ΠΛΗΡΩΝΕΙ για ΠΑΝΤΑ τους ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ»

Ο Πασαλάρης κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για το καθεστώς: «Η Χρυσή Αυγή θα καταγράψει διψήφια ποσοστά»

Πληθαίνουν οι φωνές και οι γραφίδες εντός του «συνταγματικού τόξου», οι οποίες αναγκάζονται να παραδεχτούν (η αλήθεια είναι ότι το κάνουν με βαριά καρδιά) ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει μια μεγάλη δυναμική, η οποία έχει συνεχή αυξητική τάση. Στον κατάλογο προστέθηκε και ο σύμβουλος έκδοσης της Real News Χρήστος Πασαλάρης, ο οποίος έγραψε, μεταξύ άλλων, τα εξής πολύ ενδιαφέροντα:
«Δυστυχώς ο Αύγουστος, πλούσιος σε πολύ σημαντικά για την πατρίδα γεγονότα, κλείνει μέσα σε ατμόσφαιρα σφοδρού πολιτικού φανατισμού. Αλλά και κομματικού «αλληλοσπαραγμού» που κατέληξε στην γέννηση εφταμηνίτικου «νεογνού» με πατέρα διψασμένο για εξουσία τέως ηγετικό στέλεχος του ΚΚΕ. Μέσα σε όλα έλαμψαν εκτυφλωτικά και δυο - τρεις ετερόφωτοι «αστέρες» από εκείνους που αγνοούν ότι όσο πιο απότομα ωθείται κανείς στα ύψη, τόσο πιο γρήγορα πέφτει και ξεχνιέται. «Μέσα σε όλα» όμως ας μην εκπλαγούμε αν ιδούμε και την Χρυσή Αυγή να αγγίζει διψήφιο ποσοστό!»
Ο Πασαλάρης γνωρίζει με την εμπειρία του τι συμβαίνει στο πολιτικό σκηνικό και προετοιμάζει τους αναγνώστες του (και όχι μόνον) για την ημέρα των εκλογών, κατά την οποία η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα αποτελέσει την «δυσάρεστη έκπληξη», με τον αριθμό ψήφων που θα λάβει. Έναν αριθμό, τον οποίο ο Πασαλάρης λέει ότι θα αγγίξει «διψήφιο ποσοστό!».
Μία τέτοια προοπτική είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσει πονοκέφαλο για όλα τα συστημικά κόμματα, αλλά ταυτόχρονα και πηγή ελπίδας για την Πατρίδα και τον Λαό, για την ενδυνάμωση της Εθνικής Αντιπολίτευσης δια μέσου του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.   Γιώργος Μάστορας  Ψάχνουν τρόπο αποκλεισμού του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής από το ντιμπέιτ! Σε πανικό το καθεστώς τρέμει την άνοδο του Λαϊκού Συνδέσμου


Ότι οι πολιτικάντηδες τρέμουν την Χρυσή Αυγή και τον Αρχηγό της, Νικόλαο Μιχαλολιάκο, είναι γνωστό στους Έλληνες. Άλλωστε φτάσανε μέχρι του σημείου να κατασκευάσουν κοινοβουλευτική ομάδα της τελευταίας στιγμής και να παραβιάσουν ευθέως το Σύνταγμα, προκειμένου να αποφύγουν την απόδοση της τρίτης διερευνητικής εντολής στο νόμιμο δικαιούχο της, την Χρυσή Αυγή.
Τώρα γίνεται συζήτηση για την διεξαγωγή της τηλεμαχίας μεταξύ των πολιτικών αρχηγών και όπως όλα δείχνουν τα σχέδια του καθεστώτος είναι να αποκλείσει για άλλη μία φορά την Χρυσή Αυγή. Συγκεκριμένα και παρότι το θέμα δεν συζητήθηκε στην διακομματική, κυβερνητικοί κύκλοι διαρρέουν ότι πρόκειται να διεξαχθούν δύο τηλεμαχίες. Μία μεταξύ Τσίπρα – Μεϊμαράκη και μία μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, πλην του Νικόλαου Μιχαλολιάκου, στον οποίο όπως σημειώνουν οι διαρροές δεν θα απευθυνθεί πρόσκληση.
Αυτές οι διαρροές και οι μεθοδεύσεις των «δημοκρατών», βεβαίως, κινούνται στα πλαίσια του μόνιμου αποκλεισμού της Χρυσής Αυγής, του Αρχηγού, των Βουλευτών και των Στελεχών της από τα κανάλια της διαπλοκής. Τρέμουν την φωνή της Αλήθειας, την φωνή της Χρυσής Αυγής και έτσι επιλέγουν να φυγομαχήσουν, καταφεύγοντας στην φίμωση. Μία φίμωση, η οποία επιβάλλεται όπως το Μνημόνιο στον Ελληνικό Λαό, δηλαδή με «συμφωνία των πολιτικών κομμάτων».
Το γεγονός της πλήρης αποτυχίας της τακτικής τους, που φαίνεται από τα συνεχώς αυξανόμενα ποσοστά της Χρυσής Αυγής στις δημοσκοπήσεις δεν φαίνεται να τους πτοεί, αφού κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια, θεωρώντας ότι αν εξαφανιστεί ένα κίνημα από τους δέκτες των τηλεοράσεων μοιραία θα υποστεί εκλογική ζημία. Όμως η Χρυσή Αυγή είναι ένα Κίνημα Εθνικό και Λαϊκό, σε πλήρη και άμεση επαφή με τον ίδιο τον Λαό, αντλώντας δύναμη από αυτόν και εκπροσωπώντας μόνον αυτόν. Συνεπώς ουδεμία σημασία ή επίδραση έχουν οι μεθοδεύσεις και η φίμωση των «δημοκρατών», αφού η Χρυσή Αυγή απευθύνεται απευθείας στον Λαό και ψηφίζεται (με ποσοστό που προκαλούν κρύο ιδρώτα στους ταγούς του καθεστώτος) από τον Λαό. ΠΗΓΗ


Συγκλόνισε με την ομιλία της την Τ. Ο. Νοτίων Προαστίων η Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια
\

Ύστερα από ένα περίπου χρόνο παράνομου εγκλεισμού και πολιτικών διώξεων η Βουλευτής Β΄ Αθηνών, Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια μπορεί πια απρόσκοπτα να στείλει το μήνυμα της Νίκης.
Σε μια κατάμεστη αίθουσα από κόσμο και με εθνικιστικό παλμό στα γραφεία των Νοτίων Προαστίων η Συναγωνίστρια Ζαρούλια αναφέρθηκε εκτενώς  στο πολιτικό πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής, την μοναδικής δύναμης Εθνικής Αντίστασης απέναντι στα εθνοκτόνα Μνημόνια και την ασύμμετρη απειλή της λαθρομετανάστευσης.  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΙΝΤΕΟ ΑΡΧΗΓΟΥ: «Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ - ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ - ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ»

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: “Καρμπόν” το πρόγραμμα του Σύριζα για την λαθρομετανάστευση με της ΝΔ

Στην προσπάθειά της η ΝΔ να ξεγελάσει τον Ελληνικό Λαό προσπαθεί, συν τοις άλλοις, να παρουσιαστεί ότι έχει λύσεις για το τεράστιο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης. Ξεχνάνε, βεβαίως, ότι το πρόβλημα αυτό μπορεί να έχει φτάσει στο απροχώρητο επί της παρελθούσας συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, αλλά επί 2,5 ολόκληρα χρόνια, κατά την διάρκεια της συγκυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, το πρόβλημα αυτό εκτράφηκε και γιγαντώθηκε.
Τώρα, βεβαίως, ενόψει προεκλογικής περιόδου, η ΝΔ θα προσπαθήσει να παραστήσει τον άγρυπνο φρουρό της τάξης και της ασφάλειας των συνόρων. Είναι, όμως, η ίδια η πραγματικότητα η οποία διαψεύδει τα ψέματα των νεοδημοκρατών και των φερεφώνων τους. Ενδεικτικά είναι δύο δημοσιεύματα για το θέμα αυτό.
Το ένα είναι από την Κυριακάτικη «Δημοκρατία», η οποία αναφερόμενη σε «σκληρές» δηλώσεις για το μεταναστευτικό του «μπουμπούκου» γράφει ότι: «Την ίδια στιγμή, πάντως, οι γνωστοί «σαμαροφύλακες» βουλευτές συνεχίζουν να χτυπούν και να προκαλούν νέους πονοκεφάλους στην ηγεσία του κόμματος. Ενδεικτική η τοποθέτηση - βόμβα εντός της εβδομάδας του Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος σε συνέντευξή του υποστήριξε ότι, για να ελεγχθούν οι μεταναστευτικές ροές, δεν αποκλείεται - αν χρειαστεί - να κλείσουν ακόμα και τα σύνορα. Θέση που άμεσα αποκηρύχθηκε από την επίσημη Ν.Δ, με τον εκπρόσωπο του κόμματος Κώστα Καραγκούνη να χαρακτηρίζει «προσωπικές» τις θέσεις του βουλευτή, «αδειάζοντάς τον» μεγαλοπρεπώς.»
Η ίδια η ΝΔ, δηλαδή, κρατεί επισήμως αποστάσεις από τις υποτιθέμενες «σκληρές» δηλώσεις του Γεωργιάδη, δείχνοντας έτσι την απόλυτη προσήλωση της στον «μεσαίο χώρο». Ταυτόχρονα, ήρθε στην δημοσιότητα έγγραφο σύμφωνα με το οποίο όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην εφημερίδα που το έφερε στην δημοσιότητα:
«Ο αρμόδιος γ.γ. της κυβέρνησης Σαμαρά για το προσφυγικό - μεταναστευτικό είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για την ανυπαρξία δομών και ανθρώπινης διαχείρισης και κυρίως για την τρομακτική αύξηση των προσφυγικών ροών. Επανειλημμένα τόσο προς τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά όσο και προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Βασ. Κικίλια υπογράμμιζε την αναγκαιότητα άμεσων μέτρων. Ο Άγγελος Συρίγος στο τελευταίο έγγραφο με ημερομηνία 2/12/2014, που κοινοποιούσε σχεδόν στη μισή τότε κυβέρνηση, πρότεινε μέτρα στο πλαίσιο του ονομαζόμενου «Σχεδίου ΙΩΝΗ», τα οποία ίσως ήταν και περισσότερο προωθημένα από εκείνα που πήρε η αρμόδια αναπληρώτρια υπουργός Τασία Χριστοδουλοπούλου αμέσως μόλις ανέλαβε τα καθήκοντά της: γρήγορη ταυτοποίηση και απόδοση καθεστώτος πρόσφυγα και ταξιδιωτικών εγγράφων, κέντρα υποδοχής και όχι κράτησης, ναύλωση πλοίων για την μεταφορά, δυνατότητα προστασίας και εργασίας στους πρόσφυγες, παρατηρητήριο και, τέλος, ενεργοποίηση κονδυλίων που παραμένουν στα αζήτητα. Η τότε κυβέρνηση, όμως, είτε πριν από την προεκλογική περίοδο του 2015, είτε και στην διάρκειά της, έκανε το. παγόνι!»
Η «Εφημερίδα των Συντακτών» για τους δικούς της λόγους «κράζει» την κυβέρνηση Σαμαρά και λέει ουσιαστικά ότι τα μέτρα που σκόπευε να πάρει η τότε κυβέρνηση ήταν «περισσότερο προωθημένα» από αυτά που πήρε η μετέπειτα κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Οι εκλογές τον Ιανουάριο του 2015 ματαίωσαν το σχέδιο αυτό της ΝΔ, για να βγαίνουν τώρα αναιδώς και να παριστάνουν τους «ανησυχούντες» για το μεταναστευτικό.   Η υποκρισία της ΝΔ και σ' αυτό το τόσο κρίσιμο ζήτημα είναι χαρακτηριστική...   ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! => Η βόμβα της λαθρομετανάστευσης, καταστροφη της Πατρίδας μας


600 ευρώ το κόστος του τοκετού για τις ανασφάλιστες Ελληνίδες, δωρεάν για τις “παράτυπες μετανάστριες”


Διαρκώς πληθαίνουν οι ειδήσεις για ετοιμόγεννες ανήμπορες γυναίκες που κατάφεραν να φθάσουν στη χώρα και να γεννήσουν με ασφάλεια σε κάποιο από τα νοσοκομεία της χώρας. Πράγματι, τέτοιου είδους ειδήσεις φαινομενικά είναι συγκινητικές και βαθιά ανθρώπινες. Στην πραγματικότητα όμως, πρόκειται για γυναίκες που γνωρίζουν την ημερομηνία γέννησης (πρόκειται για προγραμματιζόμενη επέμβαση), που εισέρχονται παράνομα σε μια ξένη χώρα διακινδυνεύοντας τη ζωή τη δική τους και του εμβρύου, που είναι διατεθειμένες να πληρώσουν σημαντικά ποσά στους διακινητές τους αλλά παράλληλα απαιτούν από την χώρα που τις φιλοξενεί να τους προσφέρει κάθε διευκόλυνση χωρίς καμία επιβάρυνση. Παραδόξως, το ελλαδικό κράτος σπεύδει να ικανοποιήσει τις ανάγκες τους, ενώ την ίδια στιγμή αδιαφορεί πλήρως για τις Ελληνίδες εγκυμονούσες ασφαλισμένες και ανασφάλιστες.
Φυσικά και η μητρότητα είναι ιερή έννοια και κάθε γυναίκα δικαιούται έναν ήρεμο και ασφαλή τοκετό, ωστόσο αν οι αρμόδιοι θα ήθελαν να χαρακτηρίζονται ανθρωπιστές, θα όφειλαν καταρχάς να έχουν μεριμνήσει για το σύνολο των πολιτών της χώρας. Ουσιαστικά, οι Ελληνίδες ανασφάλιστες είναι αναγκασμένες να πληρώσουν γύρω στα 600 ευρώ για να γεννήσουν με φυσιολογικό τοκετό, λαμβάνοντας παράλληλα υπόψη όλες τις ελλείψεις και τις αδυναμίες των δημοσίων νοσοκομείων. Όσο δε αφορά το Εισιτήριο Ελεύθερης Πρόσβασης, οι εγκυμονούσες δικαιούχοι δεν καλύπτονται όσον αφορά τον τοκετό, αλλά ούτε και την νοσηλεία των νεογέννητων βρεφών τους. Ενώ λοιπόν οι εγκυμονούσες που εισήλθαν λαθραία στη χώρα έχουν όλα τα εφόδια να γεννήσουν άνετα και ήρεμα, αυτές οι παροχές είναι απλησίαστες για τις Ελληνίδες, οι οποίες καταβάλλουν τεράστιες προσπάθειες ώστε να καλύψουν τα έξοδα αυτής της επέμβασης.
Σε μία χώρα που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υπογεννητικότητας και γήρανσης πληθυσμού, το κράτος θα έπρεπε να καλύπτει τα έξοδα τοκετού, προγεννητικών και περιγεννητικών εξετάσεων και νοσηλείας νεογέννητων βρεφών, ώστε να βοηθά και να στέκεται δίπλα στις Ελληνίδες μητέρες και στο ιερό έργο που επιτελούν.  ΠΗΓΗ

Η Ντόρα ομολόγησε πως κοντοζυγώνει η ώρα της «μεγάλης μνημονιακής συγκυβέρνησης» Σύριζα με ΝΔ

Μπορεί προεκλογικά και τα δύο κόμματα να διατρανώνουν σε όλους τους τόνους ότι δεν πρόκειται να συνεργαστούν, όμως είναι εξαιρετικά πιθανό ότι μετά τις εκλογές θα γίνει πραγματικότητα η μεγάλη μνημονιακή σύγκλιση και συγκυβέρνηση, προκειμένου να εφαρμοστεί το σκληρό μνημόνιο της αριστεράς.
Τόσο ο Τσίπρας, όσο και ο Μεϊμαράκης τώρα διασταυρώνουν λεκτικά τα ξίφη τους, όμως τα ίδια έλεγαν και Βενιζέλος - Σαμαράς λίγο πριν συνεργαστούν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ. Το σχέδιο είναι να υπάρξει πόλωση μέχρι τις εκλογές, ώστε να αυξηθούν τα ποσοστά της ΝΔ και του Σύριζα και ακολούθως θα υπάρξει η μεγάλη κωλοτούμπα και θα συνεργαστούν.
Αυτό, θυμίζουμε, το λέει η Χρυσή Αυγή εδώ και χρόνια. Μάλιστα το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή προειδοποιούσε για την επικείμενη συγκυβέρνηση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί τμήμα της δικογραφίας - τερατούργημα ως «προπαγάνδα». Εν τέλει, η «προπαγάνδα» έχει αρχίσει και γίνεται πραγματικότητα, αφού μέχρι και η Ντόρα Μπακογιάννη έκανε σχετικές δηλώσεις.
Συγκεκριμένα σε συνέντευξή της στην Real News του παλιού οννεδίτη και νυν συριζαίου, Χατζηνικολάου, η Μπακογιάννη δήλωσε ότι η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να μπορεί να «συνεργαστεί και με το ΣΥΡΙΖΑ» μετά τις εκλογές.
Ήδη αυτή η σύγκλιση πραγματοποιείται και η Μπακογιάννη ουσιαστικά παριστάνει τον «προφήτη», ενώ στην ουσία είναι «λαγός» των εξελίξεων. Δεν είναι μόνο η προγραμματική σύγκλιση στην υπογραφή και εφαρμογή των μνημονίων, ούτε το γεγονός ότι τόσο η ΝΔ, όσο και ο Σύριζα, εχθρεύονται τον Ελληνισμό προωθώντας την διαγραφή της ιστορικής μνήμης και την πλημμύρα των λαθρομεταναστών.
Είναι και το γεγονός ότι ο… Βαγγέλας βρίσκει «συμπαθέστατο» τον Τσίπρα και ήδη έχουν μία δοκιμασμένη συνεργασία στην υπερψήφιση νομοσχεδίων εναντίον των Ελλήνων.
Θυμίζουμε ενδεικτικά ότι πέραν του Μνημονίου 3, η ΝΔ συνυπέγραψε και την τροπολογία για το τζαμί στον Βοτανικό.   ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μας «αποχαιρέτησε» ο ανθελληνικός «Ιός» - Ιδού ο πραγματικός λόγος της διάλυσής τουΟι Συριζαίοι αθωώνουν Βενιζέλο, Σαμαρά, Στουρνάρα για τα Μνημόνια - Τρίβει τα χέρια της η διαπλοκή με την «πρώτη φορά αριστερά»


Το κλείσιμο της Βουλής σβήνει τις ευθύνες τους για τα Μνημόνια. Τρίβουν τα χέρια τους και οι πρόθυμοι υπουργοί. Τι υποστηρίζουν οι συνταγματολόγοι, ικανοποίηση και στους δανειστές γιατί έτσι τη γλιτώνουν οι άνθρωποί τους


Από ικανοποίηση θα πρέπει να τρίβουν τα χέρια τους ο Αντώνης Σαμαράς, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Γιάννης ΣτουρνάραςΚι αυτό διότι η παραίτηση της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα, που οδήγησε στη διάλυση της Βουλής, φαίνεται να διασώζει όχι μόνο τους τρεις προαναφερόμενους αλλά και τους υπουργούς της συγκυβέρνησης Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ, καθώς τα τυχόν αδικήματά τους –σύμφωνα με αρκετούς συνταγματολόγους- παραγράφονται.  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

«Μπούτι ή στήθος;» Ξεκαρδιστικό βίντεο με τον βαρύμαγκα της ΝΔ, Μεϊμαράκη ξανά σε ρόλο κλαρινογαμπρού!


Ο Βαγγέλας ήταν έτοιμος να ξυρίσει και το μουστάκι του!

Ο προσωρινός πρόεδρος της ΝΔ Μεϊμαράκης χωρίς αυταπάτες, χωρίς αφορισμούς και πολιτικούς μετεωρισμούς στο New Channel με παρουσιάστρια τη γνωστή δημοσιογράφο Βίκυ Μιχαλονάκου, σε μια συνάντηση Κορυφής (το 1997), με την τραγουδίστρια και τηλεπερσόνα Άννα Μαρία Λογοθέτη.

Ακολουθούν αποσπάσματα από την παρουσία του μεγάλου πολιτικού άντρα στην εκπομπή «Στην πόλη των Παραισθήσεων»:  ΟΛΑ ΕΔΩ

Σύμπραξη κλεφτοΠασόκ με την Ρημάδ: Όταν ο νεκρός συνάντησε τον πεθαμένο...«Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται». Την κλασσική αυτή ρήση θυμίζει η περιβόητη σύμπραξη, μεταξύ του νεκρού ΠΑΣΟΚ και της πεθαμένης ΔΗΜΑΡ.
Πραγματική κατάντια αποτελεί για το άλλοτε κραταιό κόμμα εξουσίας του ΠΑΣΟΚ, το οποίο έδωσε πανηγυρικό τόνο στο ότι ένα ανύπαρκτο κομματίδιο του 0,49% θα συμμετάσχει από κοινού μαζί του στις εκλογές της 20ηςΣεπτεμβρίου. Το ΠΑΣΟΚ είναι σε τόσο απελπιστική κατάσταση ώστε να προσπαθεί να πιάσει το πολυπόθητο 3% με κάθε τρόπο, μήπως και μπορέσει να εκπροσωπηθεί και στο επόμενο κοινοβούλιο.
Το γεγονός ότι ήρθε σε ισότιμους όρους συνεργασίας με την ΔΗΜΑΡ, η οποία έλαβε το 1/9 του ποσοστού του ΠΑΣΟΚ, δείχνει το μέγεθος της απόγνωσης στην οποία βρίσκεται η Γεννηματά και η παρεούλα της. Και να έλεγε κανείς ότι αυτή η απόφαση της ΔΗΜΑΡ ήταν ομόφωνη. Το λέμε αυτό, γιατί μπορεί η Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ να αποφάσισε το Σάββατο την εκλογική συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ αλλά αυτό έγινε οριακά, αφού υπέρ ψήφισαν ο νέος πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος και άλλα 34 μέλη του οργάνου. Εναντίον τάχθηκε ο πρώην πρόεδρος Φώτης Κουβέλης με άλλα 31 παρόντα στελέχη, ενώ κατά τάχθηκαν και εννέα μέλη που απουσίαζαν και γνωστοποίησαν το «όχι» με επιστολές τους. Οι απόντες δεν υπολογίστηκαν, το αποτέλεσμα έγειρε υπέρ της σύμπραξης με το ΠΑΣΟΚ και άρχισαν τα εσωκομματικά όργανα.
Με τη λήξη της συνεδρίασης ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από τη ΔΗΜΑΡ τρία στελέχη, η πρώην βουλευτής Μαρία Γιαννακάκη, η Αθηνά Μιχαλακέα και ο Χρήστος Πετράκος.
Ο όρος «χρεωκοπημένο μαγαζάκι», εκτός από το ΠΑΣΟΚ, περιγράφει πλήρως και την κατάντια της κομματικής έκφρασης της «ανανεωτικής αριστεράς», αφού ακόμα και στο τελείωμα τους ως φορέας κατάφεραν να διασπαστούν, πουλώντας το τομάρι τους οι μισοί στο ΠΑΣΟΚ και οι άλλοι μισοί να είναι έτοιμοι να πράξουν το ίδιο προσχωρώντας στον ΣΥΡΙΖΑ.  Γιώργος Μάστορας

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 7636605406529267079

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item