Widgets

ΒΙΝΤΕΟ: «Τσίπρας-Καμμένος ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ την ΠΑΤΡΙΔΑ στους ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ!!:»Τσίπρας-Καμμένος πήραν εργολαβία το ξεπούλημα της Ελλάδος στην γερμανική οικονομική ολιγαρχία

Με αφορμή τον σχηματισμό της νέας μνημονιακής και αντεθνικής συγκυβέρνησης Σύριζα-Ανέλ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής προέβη στην παρακάτω δήλωση:
"Η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου που πήρε συγχαρητήρια από τον Γιουνκέρ, τη Μέρκελ και όλη τη γερμανική οικονομική ολιγαρχία, έχει πάρει εργολαβία το ξεπούλημα της Ελλάδος μέσω του μνημονίου και να γεμίσει τη χώρα λαθρομετανάστες και μόνη δυναμική, εθνική αντιπολίτευση στη νέα βουλή απέναντι σε αυτά τα σχέδια είναι η Χρυσή Αυγή".  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => Το ΣΑΠΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ (και οι Βολεμένοι τους) ΑΠΕΙΛΕΙ ΕΜΜΕΣΑ όσους ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΛΕΞΑΝ την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!

Συγκυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ-παλιού Πασόκ: Καταστροφή για την οικονομία, την παιδεία, την βιομηχανία και την κοινωνική συνοχή της Ελλάδος

Η νέα συγκυβέρνηση έχει μοναδικό στόχο την εφαρμογή ενός εθνοκτόνου μνημονίου και τα πρόσωπα που την απαρτίζουν εγγυώνται εκτός από την καταστροφή της εθνικής οικονομίας και την κατάληψη της χώρας από λαθρομετανάστες, την ισοπέδωση της Παιδείας (με Φίλη και Σία Αναγνωστοπούλου), το οριστικό τέλος της ήδη διαλυμένης βιομηχανίας (με υφυπουργό την Τζάκρη του παλιού Πασόκ) και το οριστικό ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και του εθνικού μας πλούτου.

Με αφορμή το νέο  "μικρό και ευέλικτο" σχήμα των 46(!) υπουργών που θα εφαρμόσουν το εθνοκτόνο Μνημόνιο του Σύριζα, ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής προέβη στην παρακάτω δήλωση:  ΠΗΓΗ


Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Εύγε σε όλους τους Συναγωνιστές για την νίκη της Χρυσής Αυγής

Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος παρενέβη χθες τηλεφωνικά στην διαδικτυακή εκπομπή της Χρυσής Αυγής "η φωνή της αλήθειας", την οποία παρουσιάζουν η διευθύντρια της εφημερίδας "Εμπρός" Ειρήνη Δημοπούλου Παππά και ο αρχισυντάκτης Παναγιώτης Παναγόπουλος.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής συνεχάρη όλους τους περήφανους Εθνικιστές για μια ακόμη Νίκη ενάντια σε λασπολογία και αποκλεισμούς.

Επεσήμανε πως ο ελληνικός λαός τρομοκρατήθηκε για ακόμη μια φορά, ώστε να υπερψηφίσει τα κόμματα του μνημονιακού τόξου. Σύντομα όμως θα αποκαλυφθεί το αδιέξοδο του εθνοκτόνου Μνημονίου, γεγονός που θα οδηγήσει στην αφύπνιση του λαού και στην περαιτέρω στήριξη των Ελλήνων Εθνικιστών.

Η Χρυσή Αυγή στην νέα Βουλή θα είναι κατ΄ ουσίαν η Εθνική αντιπολίτευση, καθώς ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ θα ψηφίζουν από κοινού όλα τα επαχθή μνημονιακά μέτρα.

Τέλος, τόνισε πως για ακόμη μια φορά με τεχνάσματα στέρησαν μία έδρα από τον Λαϊκό Σύνδεσμο.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δεν είναι ένα περιστασιακό φαινόμενο, η Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει!  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ αμέσως μετά τις ΕΚΛΟΓΕΣ! (Μνημονιακή λαίλαπα και Ανεξέλεγκτη εισβολή Λαθρομεταναστών)

Κυνική ομολογία από τον βυσματία και κομματόσκυλο ξάδερφο Τσίπρα: “Ναι, νομιμοποιήσαμε πολιτικά το Μνημόνιο!”


Το μικρό άρθρο που ακολουθεί είναι του εξαδέρφου του πρωθυπουργού και διορισμένου σε κυβερνητικές θέσεις. Αποτελεί μία ευθεία παραδοχή του σκοπού που έθεσαν οι διεθνείς τοκογλύφοι, προωθώντας τον Σύριζα. Ο σκοπός ήταν η νομιμοποίηση του μνημονίου και της φτωχοποίησης των Ελλήνων, η νομιμοποίηση των αυτοκτονιών και της απελπισίας.

Σας παραθέτουμε, δίχως άλλο σχόλιο, το άρθρο του Γιώργου Τσίπρα:

"Ο κόσμος μας έδωσε μια γεμάτη δεύτερη ευκαιρία. Δεν μας είπε «άντε δοκιμάστε λίγο ακόμη». Μας είπε ολόψυχα πως παρά τα όσα έγιναν μας δίνει μια γεμάτη ευκαιρία να πάμε τα πράγματα ως εκεί που υποσχεθήκαμε. Και είναι για αυτό τεράστια η ευθύνη να τα καταφέρουμε, να μην τον απογοητεύσουμε, να μην αποτύχουμε. Δεν έχουμε το δικαίωμα απέναντι στον κόσμο που μας ξαναστήριξε με απλοχεριά και ανεκτικότητα στις ανεπάρκειές μας.

Η νίκη μας είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή του Γενάρη ακριβώς επειδή προηγήθηκαν όσα προηγήθηκαν.

Παρά τη βουβαμάρα των εκλογών, ο κόσμος που μας ψήφισε δεν αισθάνεται ηττημένος. Αλλιώς δεν θα μας ψήφιζε. Και έτσι τρόπον τινά νομιμοποιεί το μνημόνιο πολιτικά, το καθαίρει από το στοιχείο της ήττας, της ανακολουθίας. Όσοι θέλουν να συνεχίσουν να αισθάνονται έτσι είναι πια πρόβλημά τους. Σε τελευταία ανάλυση, είναι ο κόσμος, η μάζα, που ορίζει πολιτικά τα πράγματα. Τι είναι ηθικό και τι όχι, τι επιτρεπτό και τι ανεπίτρεπτο.

Ο κόσμος που δεν πρέπει να απογοητεύσουμε είναι αυτός ο κόσμος, ο πολύς. Όχι οι «ηττημένοι»".  Τι άλλο να προσθέσουμε;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Ελ. Συναδινός: Σας κοροϊδεύουν κατάμουτρα και ΕΣΕΙΣ ακόμα τους ψηφίζετε...


Συγχαρητήρια επιστολή των Συναγωνιστών του Ε.ΛΑ.Μ στη Χρυσή Αυγή για την τρίτη θέση και την άνοδο των ποσοστών τηςΤο Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θα ήθελε να εκφράσει τα θερμά του συγχαρητήρια στον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή για την μεγάλη εκλογική νίκη που πέτυχε κατατάσσοντας το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα την τρίτη πολιτική δύναμη, με αυξημένα μάλιστα ποσοστά.
Παρά την φίμωση και την συνεχή λασπολογία, ο Λαϊκός Σύνδεσμος πέτυχε το ακατόρθωτο, στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, πως ήρθε για να μείνει.
Ο Ελληνικός λαός μίλησε για πολλοστή φορά και είναι καιρός οι δήθεν δημοκράτες να σεβαστούν την λαϊκή βούληση και ετυμηγορία. Ο Ελληνισμός της Κύπρου δε, αποκτά έναν εδραιωμένο πλέον δυνατό σύμμαχο, αφού είναι το μοναδικό πολιτικό κόμμα εν Ελλάδι που στηρίζει τα δίκαια του Κυπριακού Ελληνισμού και τον τίμιο αγώνα για απελευθέρωση.


Τρομοκρατήθηκε και ο Independent: Σκοτεινή πτυχή του αποτελέσματος των εκλογών η επιτυχία της Χρυσής Αυγής

Ως  αναγεννώμενο από τις στάχτες του, παρουσιάζει ο βρετανικός Independent –παλιό και πιστό όργανο των παγκοσμίων τυράννων- τον παλαιό… μνημονιοσκίστη mister Tsipra. Ωστόσο, εκτός από τα «good news», τα «καλά νέα» που λένε οι φίλοι μας οι Εγγλέζοι, δηλαδή την επικράτηση του εκλεκτού των παγκόσμιων αφεντικών, υπάρχουν και τα «bad news», τα «άσχημα νέα». Που δεν είναι άλλα, από την αύξηση των δυνάμεων της Χρυσής Αυγής και τη διατήρησή της στην τρίτη θέση. Ιδού:   
«Ο Τσίπρας έχει αναστηθεί από τις στάχτες του με την λαϊκή εντολή να ανανεώνεται παρά τα φαινομενικά πρωτοφανή χαμηλά επίπεδα συμμετοχής των ψηφοφόρων. Οι Έλληνες ελπίζουν ότι ο Τσίπρας θα καταφέρει μια συμφωνία που θα εγγυάται αρκετή σταθερότητα για την κυβέρνησή του ώστε να ξεπεράσει τις περικοπές και τους ελέγχους που αναμένονται από τις Βρυξέλλες.
Αλλά η πιο σκοτεινή πτυχή του εκλογικού αποτελέσματος είναι ότι το φασιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής αύξησε το ποσοστό του στο 7,1%, εδραιώνοντας την θέση του ως τρίτου μεγαλύτερου κόμματος στην Ελλάδα».

(ΥΓ): Το ξέρουμε πως στενοχωρήσαμε τα παγκόσμια αφεντικά και τα όργανά τους και τους συστήνουμε να πιουν λίγο  ξυδάκι. Θα βοηθήσει πολύ την κατάστασή τους!  πηγή


Ο Στρατηγός Συναδινός απαντά στον Συριζαίο Τσουκαλά

Ο συριζαίος παλαιοπασόκος Τσουκαλάς, καλεσμένος σε εκπομπή στο Kontra Channel δήλωσε ότι δεν συνομιλεί με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, γιατί δεν θέλει να μάθει πώς  σκοτώνουν.Εγώ αντιθέτως επιθυμώ τη συνομιλία με τον κύριο καριερίστα εργατοπατέρα Τσουκαλά. Οι λόγοι πολλοί:
- Θέλω να μάθω πως γίνεται να είσαι μια ζωή αργόσχολος και να λαμβάνεις 1.000.000 ευρώ αποζημίωση για εθελουσία έξοδο.


- Πώς γίνεται να δηλώνεις ευαίσθητος κοινωνικά αριστερός και σοσιαλιστής, αλλά να "παντελονιάζεις" παχυλές αμοιβές, μπόνους και εφάπαξ.
- Πώς είναι δυνατόν, αν και συνδικαλιστής, να μην προάγεις τα συμφέροντα των εργατών και να αποκρύπτεις στοιχεία στη δίκη των εργαζομένων της τράπεζας Imbro BANK.
Κυρίως όμως, πως τα καταφέρνει ένας τεμπέλης, ανίκανος, ψεύτης, απολειφάδι του ΠΑΣΟΚ σαν την αφεντιά του, να ανέρχεται πολιτικά. Δυστυχώς οι πολιτικοί "Τσουκαλάδες", υπηρέτες μιας δικής τους εικονικής δημοκρατίας, καταφέρνουν να υφαρπάζουν τη ψήφο των Ελλήνων.
Ο φασίστας Τσουκαλάς δεν αρνείται το διάλογο με τη Χρυσή Αυγή, για τους λόγους που επικαλείται.
ΑΠΛΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ!

Ελληνικός λαός καλείται να πληρώσει το μάρμαρο  Συγνώμη, το Μέγαρο!

Όταν φτιάχτηκε το Μέγαρο Μουσικής με πρώτο και καλύτερο τον μεγαλοεκδότη Λαμπράκη (του οποίου η πορεία είναι γνωστή), δεν φτιάχτηκε με χρήματα των μεγαλοκαρχαριών που είχαν την ιδέα αλλά με κρατικές επιχορηγήσεις και σειρά δανείων από τις τράπεζες.
Ένα Μέγαρο που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας σε άκρως προνομιακό σημείο, και που εδώ και χρόνια δεχόταν ακατάπαυστη ροή χρημάτων, ιδιαίτερα όσο ζούσε ο Λαμπράκης, για ευνόητους φυσικά λόγους… Από τότε όμως που ο Λαμπράκης αποδήμησε εις Κύριον, μια η οικονομική στενότητα λόγω κρίσης, μία η μείωση των χορηγιών, μία το κλείσιμο της κάνουλας των τραπεζών λόγω των εξωτερικών ελέγχων έφεραν στην επιφάνεια τα ταμειακά αδιέξοδα του Μεγάρου.
Με τα δάνεια να έχουν εκτοξευθεί στα 229.277.251 ευρώ, η διοίκηση του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Αθηνών γνωστοποιεί προς πάσα κατεύθυνση πως αν δεν συρρεύσει ζεστό χρήμα το Μέγαρο θα κατεβάσει τα ρολά. Από ποιον όμως ζητούν να πληρώσει όλα αυτά τα χρήματα; Να φορτωθεί το χρέος ο λαός, ο συνταξιούχος, ο άνεργος; Αν καλυφθεί το τεράστιο έλλειμμα του Μεγάρου από το Δημόσιο, πώς θα πληρωθεί από τον ελληνικό λαό;
Έχει γίνει ποτέ οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος για το πού πήγαν αυτά τα 230 εκατ. ευρώ; Πώς θα γίνει εφικτό να μην παράγει το Μέγαρο Μουσικής νέα χρέη και να αποπληρώσει τα παλιά; Διότι καλό είναι μια χώρα να έχει στέγες πολιτισμού, αρκεί τόσο το βάρος της ψυχαγωγίας μιας ανώτερης κυρίως τάξης να μην πέφτει στην πλάτη του λαού, όσο και να φροντίζουν οι ιθύνοντες να εξασφαλίζεται η οικονομική αυτοτέλεια και τα έσοδα να καλύπτουν τα έξοδα λειτουργίας.
Υ.Γ. Η Εθνκή Αντιπολίτευση ξεκίνησε το έργο της , που είναι να καταγγέλλει τα κακώς κείμενα που δεν είναι και λίγα, αλλά και να προτείνουμε λύσεις. Αυτή την εντολή μας έδωσε ο λαός και αυτήν θα υπηρετήσουμε μέχρι την επόμενη, που θα είναι η διακυβέρνηση της χώρας υπό τον Αρχηγό μας Ν.Γ.Μιχαλολιάκο!  ΠΗΓΗ

Τάκης Θεοδωρακόπουλος: Η Χρυσή Αυγή αποτελείται από Έλληνες που δεν θέλουν να γίνει η Ευρώπη πορνείο

Ο Τάκης Θεοδωρακόπουλος είναι γνωστός στους αναγνώστες του ΕΜΠΡΟΣ. Οι θέσεις του για τις πολιτικές διώξεις εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών και την πορεία της χώρας από την στήλη του στην βρετανική επιθεώρηση «The Spectator» έχουν πολλές φορές προκαλέσει τις επιθέσεις του αντιδημοκρατικού τόξου. Τον συνάντησα κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα. Είχε γυρίσει από την πρωινή του γυμναστική, που περιλαμβάνει την καθημερινή ανάβαση στον Ιερό Βράχο της Ακροπόλεως. Του ζήτησα να μου σχολιάσει την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα τους τελευταίους μήνες, να μου πει πώς βλέπει την Χρυσή Αυγή και τα άλλα πολιτικά κόμματα, την ιστορία με την παρτίδα τένις που έπαιξε με τον Σαμαρά. Μια συζήτηση που κύλησε πολύ ευχάριστα με την χαρακτηριστική ευφράδεια και το κοφτερό του πνεύμα. «Νομίζω είναι πολύ δύσκολο να πιστέψω πως το 2015 η Ελλάδα γύρισε στον μαρξισμό. Αλλά το καταλαβαίνω. Το καταλαβαίνω γιατί πρώτα απ’ όλα σε ό,τι αφορά την Χρυσή Αυγή, ο Τύπος δεν αντιπροσωπεύει τον κόσμο».

Συνέντευξη στην ΕΙΡΗΝΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ =>   ΕΔΩ


Αυτό είναι το εθνικό συμφέρον: Η οριστική αποσύνθεση της ψοφοδεξιάςΗ ΝΔ αποτελεί ένα αντεθνικό και αντιλαϊκό πολιτικάντικο κατασκεύασμα, το οποίο δεν έχει τον παραμικρό θετικό ρόλο ύπαρξης στην πολιτική και κοινωνική ζωή του Τόπου.
Ο πραγματικός της ρόλος είναι να αποτελεί το «μαντρί» του πολιτικού κατεστημένου, έτσι ώστε με την αφάνεια, την παραποίηση και την χειραγώγηση του πατριωτικού φρονήματος, να εγκλωβίζει χιλιάδες Έλληνες στις τάξεις της. Η ΝΔ με την άφρονα πολιτική της επί δεκαετίες φρόντισε για την ιδεολογική και πολιτική υπεροχή της αριστεράς. Ιδιαίτερα με την απόλυτη προσήλωσή της στα Μνημόνια τα 3,5 τελευταία χρόνια, έστρωσε «κόκκινο χαλί» για την υπερψήφιση του ΣΥΡΙΖΑ από πάρα πολλούς συμπατριώτες μας, οι οποίοι δεν συμμερίζονται τις διεθνιστικές του ιδεοληψίες.
Όταν ο Μεϊμαράκης (για να έρθουμε στα πιο «φρέσκα») στήριζε τον Ιούλιο και τον Αύγουστο τις κατάπτυστες επιλογές της κυβέρνησης Τσίπρα για την έλευση του τρίτου (χειρότερου) Μνημονίου, ταυτιζόταν εκείνη την στιγμή με την δουλοπρέπεια του τελευταίου. Όταν τα «πρώτα βιολιά» στη ΝΔ είναι βουτυρόπαιδα σαν τον Βαρβιτσιώτη, ο οποίος θεωρεί ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να καίει την Ελληνική Σημαία και αναπτύσσει την «επιχειρηματολογία» του ότι το μέγιστο πρόβλημα με τις κλειστές τράπεζες ήταν η μη εφαρμογή στα iphone, τότε ας μην αναρωτιούνται γιατί ο Λαός τους έστρεψε ξανά την πλάτη.
Όσο για κάποιους άλλους, που στο όνομα της δικής τους πολιτικής επιβίωσης εντός (αλλά ίσως και εκτός σε λίγο καιρό) της ΝΔ, μιλάνε για την «δεξιά ταυτότητα» του κόμματος, υπενθυμίζουμε ότι είναι οι ίδιοι ακριβώς που αποτέλεσαν τους πιο πιστούς και φανατικούς υποστηρικτές και διαφημιστές των μνημονιακών πολιτικών. Θα δούμε και θα ακούσουμε πολλά τις επόμενες ημέρες, ενόψει και της επικείμενης εκλογής νέου τσοπάνη στο μαντρί της ΝΔ.
Αυτό, όμως, το οποίο δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ξεχνάμε είναι ότι η μελλοντική ανασύνθεση της Πατρίδας περνάει μέσα από την οριστική αποσύνθεση του καραμανλικού αυτού τερατουργήματοςΓιώργος Μάστορας
Οι άμεσοι κίνδυνοι από την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση


Πλέον πρέπει να έχει γίνει κατανοητό στους κάθε λογής ανυποψίαστους ότι το τσουνάμι της λαθρομετανάστευσης προς την Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη είναι σχεδιασμένο, προμελετημένο και ηθελημένο, προμελετημένο και σχεδιασμένο από τους Αμερικανοσιωνιστές που μέσω των μισθοφόρων τους τζιχαντιστών οδήγησαν σε ανατροπές μη αρεστών κυβερνήσεων και αποσταθεροποιήσεις χωρών της Μέσης Ανατολής και Βόρειας Αφρικής, ηθελημένο από πολλές κυβερνήσεις της Ευρώπης που ονειρεύονται επικράτηση πολυπολιτισμικών κοινωνιών εις βάρος των αυτόχθονων λαών και εθνοτήτων. Ας αναλογιστούμε όμως ποιές επιπτώσεις θα έχει στην οικονομία και ασφάλεια της Ελλάδας και της Ευρώπης, πέραν της φυλετικής αλλοίωσης, η πλημμυρίδα των λαθρομεταναστών.

Μαζί με τους λαθρομετανάστες έρχονται ταυτόχρονα και περαιτέρω περικοπές στους κατώτατους μισθούς και στις όποιες κοινωνικές κατακτήσεις, όσες τέλος πάντων έχουν παραμείνει αλώβητες από τα μνημόνια. Ήδη μεγάλες βιομηχανίες και εταιρίες της Ευρώπης, αλλά και αυτές που εξακολουθούν να λειτουργούν στην Ελλάδα, αγαλλιάζουν μπροστά στην αναπόφευκτη πτώση των κατώτατων μισθών, διότι είναι βέβαιο ότι στην αγορά εργασίας θα προτιμηθούν τα φθηνότατα εργατικά χέρια των λαθρομεταναστών. Όποιος από τους αυτόχθονες εργάτες εξακολουθήσει να επιμένει περί του ελαχίστου μισθού θα είναι ατυχέστατος. Είναι νόμος της αγοράς ότι με την αυξανόμενη ανεργία, αυξάνεται ταυτόχρονα και ο φόβος απώλειας της εργασίας και αυτός ο φόβος εγείρει με την σειρά του συγκατάθεση του εργαζόμενου στην μείωση του μισθού του. Ας ξεχάσουν λοιπόν οι εργαζόμενοι την όποια ασφάλεια ενός κατώτατου μισθού που ούτως ή άλλως είναι απελπιστικά μειωμένος λόγω των μνημονίων. Οι περαιτέρω περικοπές μισθών ή η αναστολή του κατώτατου μισθού εξ αιτίας της λαθρομετανάστευσης είναι εκ των ουκ άνευ.

Όσον αφορά τις επιπτώσεις της λαθρομετανάστευσης στην εσωτερική ασφάλεια των ευρωπαϊκών κρατών και ιδιαίτερα στην εσωτερική ασφάλεια της χώρας μας, αυτές οι επιπτώσεις θα είναι καταλυτικές. Ανάμεσα μας κυκλοφορούν εκατοντάδες έως χιλιάδες ισλαμιστές τρομοκράτες, οι οποίοι έχουν διαρρεύσει μαζί με τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες και οι οποίοι δημιουργούν τρομοκρατικούς πυρήνες και θα δράσουν όταν πάρουν την εντολή και τους δοθεί η ευκαιρία. Οι πομφόλυγες των κυβερνώντων πολιτικάντηδων περί δήθεν ποσοτικής και ποιοτικής επάρκειας των υπηρεσιών εσωτερικής ασφάλειας δεν πείθουν ούτε τους ίδιους. Εξ άλλου ένα κράτος το οποίο δεν θέλει ή δεν μπορεί να φυλάξει τα σύνορα του, πώς είναι δυνατόν να φυλάξει τις πόλεις, τα χωριά και τις γειτονιές του από τους ισλαμιστές εγκληματίες;

Όποιος αμφιβάλει ή νομίζει ότι υπερβάλλουμε ας ανατρέξει στις εικόνες που παραθέτουμε. Στην 1η εικόνα ο τζιχαντιστής που αποκεφάλιζε μωρά και βίαζε γυναίκες στην Συρία φωτογραφίζεται σε σιδηροδρομικό σταθμό του Μονάχου, αφού όπως ο ίδιος δήλωσε είχε φτάσει στην Γερμανία μέσω Ελλάδας και Βαλκανικών χωρών.


Στην 2η εικόνα τζιχαντιστής με χαρακτηριστική ουλή στο πρόσωπο, αφού εκτέλεσε τις θηριωδίες του στην Μέση Ανατολή φωτογραφίζεται στα σύνορα Ελλάδας-Σκοπίων.

Αμφιβάλλουμε ότι πολλοί από αυτούς έχουν παραμείνει στην Ελλάδα για να εκτελέσουν τις εντολές κάποιου ψυχασθενούς ιμάμη ή κάποιων μυστικών υπηρεσιών, π.χ. της τουρκικής ΜΙΤ;

Συμπέρασμα: Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης συνοδεύεται, πέραν της φυλετικής αλλοίωσης, από την άγρια και σαρωτική ανεργία και από την ισλαμική τρομοκρατία. Αναρωτιόμαστε αν θα πρέπει να οδηγηθούν όλοι οι Έλληνες μαζικά στην φτώχια ή να χυθεί αίμα Ελλήνων από ισλαμιστές τρομοκράτες πριν οι πολιτικάντηδες αναγνωρίσουν τον επερχόμενο κίνδυνο. 
Γ. Λιναρδής


ΔΕΙΤΕ ΤΟ => ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ «ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗ» ΤΗΣ Δ. ΘΡΑΚΗΣ

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Η αρχιτοκογλύφος Μέρκελ κάλεσε την Τουρκία να φυλάξει τα σύνορα της Ελλάδος!

Το γεγονός ότι οι ξένοι τοκογλύφοι θεωρούν τη χώρα ως ένα αναλώσιμο προτεκτοράτο χωρίς καμία εθνική κυριαρχία, το έχουμε καταλάβει προ πολλού. Επίσης έχουμε καταλάβει ότι οι εγχώριοι πολιτικάντηδες ουδέποτε έδειξαν τον παραμικρό σεβασμό στην έννοια της Εθνικής Κυριαρχίας, γεγονός που φάνηκε έκδηλα ήδη από την εποχή του Σημίτη με το «ευχαιριστούμε τους αμερικανούς» στην Κρίση των Ιμίων και έφτασε μέχρι σήμερα με την άγνοια Τσίπρα περί ύπαρξης θαλασσίων συνόρων.
Ιδιαιτέρως στο θέμα της λαθρομετανάστευσης, τόσο το Πασόκ, όσο και η ΝΔ, όσο και σήμερα η συγκυβέρνηση Σανέλ, έχουν αποδείξει ότι δεν μπορούν, αλλά ούτε και θέλουν να αντιμετωπίσουν τις ορδές των λαθρομεταναστών, που καθημερινά εισέρχονται στη χώρα. Και, φυσικά, δεν θέλουν διότι σε αυτούς βλέπουν τους μελλοντικούς ψηφοφόρους τους, οι οποίοι θα τους ψηφίζουν όταν οι Έλληνες θα τους έχουν πάρει χαμπάρι και θα τους έχουν απαξιώσει πλήρως.
Τα παραπάνω είναι λίγο πολύ γνωστά, όμως από αυτά μέχρι την προσβολή που επεφύλαξε στην Ελλάδα η Μέρκελ, υπάρχει μία απόσταση. Στην διάρκεια, λοιπόν, κοινών δηλώσεων με τον Φινλανδό πρωθυπουργό Γιούχα Σίπιλα, σχετικά με το φλέγον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, η Μέρκελ είπε:
«Έχουμε την εντύπωση ότι η συνολική διαδικασία με τους πρόσφυγες εξελίσσεται άτακτα. Πρέπει, όμως, να τα καταφέρουμε -και θα τα καταφέρουμε. Είμαστε πεπεισμένοι, και για αυτό πάντα λέω ότι θα τα καταφέρουμε, αλλά φυσικά χρειαζόμαστε δείγματα τάξης και σε αυτά περιλαμβάνεται και η επιτήρηση των εξωτερικών συνόρων, η φύλαξη των εξωτερικών συνόρων. Και αυτό δεν θα μπορέσουμε να το καταφέρουμε μόνοι μας. Μόνη της η Ελλάδα, χωρίς την στήριξη της Τουρκίας, δεν μπορεί να το κάνει».
Η Μέρκελ, λοιπόν, θεωρεί καταρχάς ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να φυλάξει τα σύνορά της. Αυτό είναι εν μέρει σωστό, ελέω των πολιτικάντηδων που προωθούν στην κυβέρνηση οι διεθνείς τοκογλύφοι, αλλά και στην καταστροφή (και σε έμψυχο υλικό, αλλά και σε υλικοτεχνικές υποδομές) που έχουν υποστεί οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας από το Μνημόνιο. Τα παραπάνω, όμως, κανονικά θα έπρεπε να χρησιμοποιηθούν από τους πολιτικάντηδες ως μοχλός πίεσης για χαλάρωση της λιτότητας, τουλάχιστον στο θέμα της Εθνικής Ασφάλειας, που εν τέλει απασχολεί και τους Ευρωπαίους «εταίρους» μας.
Αντί, όμως, για αυτό, η πρόταση της Μέρκελ δεν περιλαμβάνει τα απαραίτητα κονδύλια για τον εξοπλισμό της χώρας, αλλά βάζει «τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα». Ανοίγει δηλαδή τον δρόμο για την «φύλαξη» των συνόρων από το τουρκικό πολεμικό ναυτικό, προωθεί δηλαδή την τουρκική επιθετικότητα.
Βεβαίως δεν νομίζουμε η δήλωση αυτή της Μέρκελ να ήταν μία απλή πολιτική ανοησία, η οποία προήλθε από άγνοια των διεκδικήσεων της Τουρκίας έναντι της Ελλάδας ή του γεγονότος ότι το τουρκικό παρακράτος συντονίζει και ελέγχει την διακίνηση των λαθρομεταναστών. Επίσης δεν μπορεί να μην ξέρει το γεγονός ότι η Τουρκία αμφισβητεί την ελληνικότητα συγκεκριμένων ελληνικών νησιών, με το βλέμμα της στην υφαρπαγή του ορυκτού πλούτου της χώρας.
Ως εκ τούτου, η δήλωση της Μέρκελ οφείλει να θορυβήσει τους Έλληνες για τις προθέσεις των δανειστών και να τους αφυπνίσει ως προς την δουλοπρέπεια των εγχώριων πολιτικάντηδων, οι οποίοι θα μας καταντήσουν επαρχία της Τουρκίας.  Κώστας Αλεξανδράκης

ΔΕΙΤΕ ΤΟ !!! => Σοκ: H EE αναλαμβάνει πλέον τον έλεγχο των συνόρων προς ανατολάς και την εγκατάσταση προσφύγων και λάθρο στην χώρα μας!


Απόφαση - τραγέλαφος από την Σύνοδο Κορυφής: Έρμαιο στους λαθρομετανάστες αφήνει την Ελλάδα η Ευρώπη των τοκογλύφων

Μας είχαν ζαλίσει κυριολεκτικά σχετικά με την πρόταση Γιούνκερ για τους λαθρομετανάστες. Ολόκληρη η προεκλογική συζήτηση γύρω από το θέμα της λαθρομετανάστευσης περιεστράφη γύρω από την υλοποίηση αυτής της προτάσεως. Τελικώς χθες στην Σύνοδο Κορυφής η πρόταση αυτή επικυρώθηκε, γεγονός που σύντομα θα παρουσιάζεται ως «τεράστια επιτυχία» από τους κυβερνώντες.
Ας δούμε εν τάχει τι περιλαμβάνει η χθεσινή απόφαση της Συνόδου Κορυφής:
Φυσικά, δεν υφίσταται κανένας λόγος για πανηγυρισμούς εκ μέρους των κυβερνώντων, αφού το μέτρο, για το οποίο τόσος ντόρος έγινε, αφορά λιγότερους από τον αριθμό λαθρομεταναστών που έφτασαν στην Ελλάδα μόνο το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου.
Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που παρέθεσε ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης τον μισό Σεπτέμβριο μας… προτίμησαν 78.000 λαθρομετανάστες, άρα 5.200 την ημέρα. Και αυτά είναι «επίσημα» στοιχεία, δηλαδή σίγουρα έχουν μία μεγάλη απόκλιση από την πραγματικότητα.
Επιπλέον των παραπάνω, το γεγονός ότι η συμμετοχή στο πρόγραμμα γίνεται σε εθελοντική και όχι σε υποχρεωτική βάση, σημαίνει ότι τα κράτη που έδειξαν μηδενική ανοχή στη λαθρομετανάστευση, ουσιαστικά δεν θα πάρουν κανένα λαθρομετανάστη στο έδαφός τους. Αυτό, με λίγα λόγια, σημαίνει ότι δεν πρόκειται να απομακρυνθούν ούτε αυτές οι 50 χιλιάδες, αφού και τα υπόλοιπα κράτη, εν τέλει θα «κάνουν πίσω» όταν θα δουν τις ορδές των λαθρομεταναστών.  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο γνωστός πολέμιος της Χρυσής Αυγής, Τρίμης, υπέρ του τουρκικού προξενείου

Η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση πρέπει να αντιμετωπιστεί, πριν να είναι αργά

Στην πραγματικότητα η κρίση της λαθρομετανάστευσης δεν ξεκίνησε με τις ορδές των δήθεν προσφύγων που εισβάλλουν στην χώρα μας και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Η πραγματική κρίση ξεκίνησε όταν κάποιοι προσπάθησαν, και εν μέρει το κατάφεραν, να ξεριζώσουν την δέσμευση των ανθρώπων για το έθνος και την φυλετική καταγωγή, όταν κάποιοι προσπάθησαν να καταστρέψουν το παρελθόν και την πνευματική ιδιοκτησία των λαών.
Το σχέδιο αυτών των κάποιων ήταν και είναι να αγνοήσουμε την ιστορία ως έννοια πολλαπλασιασμού της φυλής, ως έννοια της διατήρησης της φυλής, ως έννοια εμπειρίας. Σαν αποτέλεσμα πολλοί λαοί της Ευρώπης προχώρησαν οικειοθελώς στην καταστροφή της ταυτότητας και του πολιτισμού των. Τα ερωτήματα «από πού έρχομαι», «ποιος είμαι» για πολλούς θυσιάστηκαν στον βωμό μιας άνευ ριζών πολυπολιτισμικής κοινωνίας.
Η σημερινή πνευματική και δημογραφική κατάσταση του ελληνικού δεν μπορεί παρά να έχει δυσμενή αποτελέσματα για το έθνος μας, αποτελέσματα που θα γίνουν πολύ σύντομα ορατά, πριν από το τέλος της τρέχουσας δεκαετίας. Θα πληρώσουμε ως έθνος και ως λαός πολύ ακριβά τα επί δεκαετίες λάθη του διεστραμμένου φιλελευθερισμού και τις ασυναρτησίες της ψυχασθενούς αριστεράς.
Αν δεν υπερασπιστούμε την εθνική μας ταυτότητα, τον πολιτισμό και την ιστορία μας και αν δεν απαλλαγούμε με επαναστατικές μεθόδους από τους βάρβαρους εισβολείς και από τους δοσίλογους εσωτερικούς εχθρούς που θέλουν να μας μετατρέψουν σε ιθαγενείς υπό δίωξη, τότε η μοίρα μας είναι προδιαγραμμένη.
Είναι απολύτως αναγκαία η εθνική και κοινωνική απελευθέρωση της Πατρίδας μας, μια απελευθέρωση που μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μπορεί να εγγυηθεί. Οι πουλημένοι πολιτικοί που εδώ και δεκαετίες φέρονται βάρβαρα στον ελληνικό λαό και που κυβερνούν ως πολιτική μειονότητα θα πρέπει να αντιμετωπιστούν το ίδιο βάρβαρα και να τιμωρηθούν όπως επιβάλλει το Σύνταγμα της χώρας μας.
Τα σκουλήκια που τρώνε τις σάρκες του λαού μας θα πρέπει να χωθούν και πάλι στο χώμα πριν είναι αργά για το Έθνος.  Γ. Λιναρδής
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 3985099998214546784

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item