Widgets

Στυγνή ΟΜΟΛΟΓΙΑ Mr.TSIPRAS: «Θα ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ την ΠΑΤΡΙΔΑ και θα την ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ»


Κυνικός ο Τσίπρας στο υπουργικό συμβούλιο: Θα γεμίσουμε τη χώρα λαθρομετανάστες και θα ξεπουλήσουμε τον τόπο!

Την πρώτη επίσημη συνεδρίασή του είχε πριν λίγη ώρα το νέο υπουργικού συμβούλιο της «δεύτερης φοράς αριστερά», κατά την οποία υπήρξε δημόσια εισήγηση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.
Καταρχάς αξίζει να τονιστεί ότι το «μικρό κι ευέλικτο» σχήμα που υποσχέθηκε ο Τσίπρας αποτελείται από 46 άτομα, με αποτέλεσμα να μην χωράνε όλοι στο τραπέζι του υπουργικού συμβουλίου, με αποτέλεσμα η αίθουσα να θυμίζει λεωφορείο σε ώρα συμφόρησης.

Στην εισήγησή του ο Τσίπρας θύμισε έντονα τα συνεχή «ΘΑ» του Ανδρέα Παπανδρέου. Και τι δεν υποσχέθηκε... Όσα απέφυγε να κάνει τόσους μήνες, δήθεν θα τα κάνει τώρα. Μέχρι και ότι θα καταπολεμήσει τη διαφθορά ακούσαμε, γεγονός με το οποίο γελάει ο κόσμος, αφού ο Σύριζα στην προηγούμενη θητεία του δεν έπραξε τίποτα για την διαφθορά, αλλά αντιθέτως φρόντισε να παραγραφούν αδικήματα βαριά που αφορούν τη νουδούλα και το ΠΑΣΟΚ.


Το κεντρικό σημείο της εισήγησής του, ήταν ότι το μνημόνιο θα εφαρμοστεί κατά γράμμα. Βεβαίως έκανε λόγο για «ανοιχτά ζητήματα» και «διαπραγμάτευση», όμως αυτό έχει ξεκαθαριστεί από τους διεθνείς τοκογλύφους ότι δεν γίνεται. Αυτό, όμως, που έθεσε ως κύριο έργο της κυβέρνησης ο Τσίπρας είναι η λειτουργία του νέου ταμείου ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας, το οποίο όπως είπε πρέπει να λειτουργήσει άμεσα και να φέρει και αποτελέσματα, δηλαδή να ξεπουλήσει άμεσα τον πλούτο της χώρας.

Όσον αφορά το φλέγον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, ο Τσίπρας επιβεβαίωσε την συνέχιση της πολιτικής της κυρά Τασίας. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε θα πρέπει να υπάρξει μέριμνα ώστε η χώρα να μπορέσει να δεχτεί όλους τους λαθρομετανάστες. Ειδικότερα, είπε ότι δεν χωρά σε αυτό το θέμα «ρατσισμός» και «ξενοφοβία», κοινώς κάλεσε τους Έλληνες να σταματήσουν να αντιδρούν και να αποδεχτούν ότι η χώρα μας θα γίνει αποθήκη λαθρομεταναστών.

Εξήρε δε, όπως είχαμε προβλέψει, την άνευ νοήματος απόφαση της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, χαρακτηρίζοντάς την ως «επιτυχία».

Αυτό δείχνει ξεκάθαρα ότι θα συνεχιστεί η εθνοαποδομητική πολιτική στο θέμα της λαθρομετανάστευσης, με επικοινωνιακά τρικ και πομφόλυγες για να εξημερώνονται τα ήθη των «ιθαγενών», οι οποίοι βλέπουν να υποβαθμίζεται η ζωή τους για την ικανοποίηση των μαρξιστικών ιδεοληψιών των συγκυβερνώντων. ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΅=> ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΙΑΣΟΣ! ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ-ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΩΝ-ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ! Εκτελούν ΠΙΣΤΑ τις ΕΝΤΟΛΕΣ των ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!

Η Χρυσή Αυγή για τις πολύτεκνες οικογένειες: Θέσαμε και στην ευρωβουλή το πρόβλημα της υπογεννητικότητας

Για την Χρυσή Αυγή η αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος με την στήριξη των πολυτέκνων αποτελεί άμεση προτεραιότητα, καθώς η υπογεννητικότητα είναι η απειλή που μπορεί να οδηγήσει στον αφανισμό του Έθνους. Οι βουλευτές και οι ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής έχουν την προάσπιση των πολύτεκνων οικογενειών στην πρώτη θέση της πολιτικής ατζέντας και των κοινοβουλευτικών δραστηριοτήτων.
Ακολουθεί επιστολή στήριξης των ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής προς την Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος, καθώς και σχετική ερώτηση του Στρατηγού Συναδινού προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή:
Είναι πλέον ορατό ότι, η Ελλάδα αντιμετωπίζει σοβαρό δημογραφικό πρόβλημα, λόγω της αυξανόμενης υπογεννητικότητας, των εφαρμοζόμενων μέτρων των μνημονίων και της ανεξέλεγκτης λαθρεποίκησης - λαθρομετανάστευσης. H λύση - πολιτικές που προωθεί η κυβέρνηση, οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στον αφανισμό της Ελληνικής οικογένειας και κατ΄ επέκταση της Εθνικής μας οντότητας.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή, είναι η μόνη πολιτική δύναμη που αναδεικνύει τα προβλήματα των πολύτεκνων οικογενειών σε όλες τις κοινοβουλευτικές του δραστηριότητες, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Για πολλούς, η προώθηση τέτοιων θέσεων είναι ρατσισμός. Εμείς όμως, εμμένουμε στη μάχη ενάντια στο ρατσισμό κατά των Ελλήνων.
Σας αποστέλλουμε ενημέρωση που αφορά σε ερώτηση του Στρατηγού Ελευθέριου Συναδινού, ευρωβουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με θέμα:
"Μέτρα Αντιμετώπισης της Υπογεννητικότητας στην Ελλάδα".
Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, η Ελλάδα αντιμετωπίζει κρίσιμο δημογραφικό πρόβλημα. Η υπογεννητικότητα σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση και την υπερφορολόγηση των οικογενειών δρουν ως κατασταλτικό παράγοντα δραστικής μείωσης του ελληνικού πληθυσμού.
Η προωθούμενη πολιτική της ΕΕ για την αύξηση του εργατικού δυναμικού συμβάλλει στην ποσοτική αναβάθμιση του πληθυσμού της Ευρώπης, αποτελεί όμως και παράγοντα εθνολογικής και ποιοτικής αλλοίωσης αυτού.
Σειρά μέτρων που μπορούν να συμβάλουν στην αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος στην Ελλάδα είναι:
  • Το επίδομα πολύτεκνης και τρίτεκνης οικογένειας και η εφάπαξ παροχή 2000€ για κάθε τρίτο και πλέον τέκνο
  • Τα αφορολόγητα όρια (κλιμακούμενα) των προστατευόμενων τέκνων
  • Η καθιέρωση απαλλαγής απ' την εισφορά αλληλεγγύης και τα τέλη επιτηδεύματος
  • Η κατάργηση των τεκμηρίων διαβίωσης και του φόρου πολυτελείας
 Ερωτάται η Επιτροπή αν προτίθεται να συμβάλλει θεσμικά στις διαπραγματεύσεις με την Ελληνική Κυβέρνηση, ώστε να υιοθετηθούν τα παραπάνω μέτρα.   ΠΗΓΗ
Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος δήλωσε για τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης:

"Η Χρυσή Αυγή θα είναι στη νέα Βουλή η εθνική αντιπολίτευση και θα πολεμήσει με όλες της τις δυνάμεις τα καταστροφικά σχέδια της νέας κυβερνήσεως, για το ξεπούλημα της χώρας, για το εξοντωτικό μνημόνιο 3, για την λαθρομετανάστευση".
Οι Συναγωνιστές Ηλίας Κασιδιάρης και Ευάγγελος Καρακώστας στο Kontra Channel για το πρόγραμμα της Χρυσής ΑυγήςΟ εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης και ο βουλευτής Βοιωτίας, Ευάγγελος Καρακώστας βρέθηκαν ζωντανά στην εκπομπή "Επί του Πιεστηρίου" στο Kontra Channel.
Οι Συναγωνιστές έδωσαν απαντήσεις για την οικονομική πολιτική του κινήματος, την πρόταση για γεωπολιτική στροφή στην Ρωσία, την πάταξη της πολιτικής διαφθοράς και την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης.  ΠΗΓΗΗ κυβέρνηση τελειώνει τους συνταξιούχους: Νέες περικοπές στις συντάξεις που “δεν θα έκοβε”
Η κυβέρνηση τελειώνει τους συνταξιούχους: Νέες περικοπές στις συντάξεις που... “δεν θα έκοβε”

Μειώστε άμεσα τις συντάξεις είναι η εντολή των τοκογλύφων στην κυβέρνηση και οι υπάλληλοι υπακούν πιστά, έτσι προωθείται  νέο μοντέλο συντάξεων  στο πλαίσιο των μνημονιακών  μέτρων τα οποία η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει να εφαρμόσει.  Τα νέα μέτρα περιλαμβάνουν ψαλίδι στις συντάξεις που υπερβαίνουν τα 1.200 με 1.400 ευρώ . Οι αλλαγές  που προωθούνται είναι η οριζόντια περικοπή των συνολικών συντάξιμων αποδοχών (κύριων και επικουρικών) κατά 6%-7%. Αν μάλιστα συνυπολογιστεί και η  δέσμευση της κυβέρνησης έναντι των δανειστών ότι θα εξασφαλίσει ισοδύναμα μέτρα (νέες εισφορές – περικοπές συντάξεων) ύψους 4,2 δισ. ευρώ ως αντιστάθμισμα στην απόφαση του ΣτΕ το οποίο είχε κρίνει  αντισυνταγματικές τις περικοπές συντάξεων το 2012, τότε οι συντάξεις πρέπει να  υποστούν οριζόντια μείωση  κατά μέσο όρο έως 12,7% .  
Η αλλαγή του ασφαλιστικού θα προβλέπει επίσης συγχώνευση των ταμείων σε ένα, τρία ή τέσσερα και ενιαίους κανόνες για όλους τους ασφαλισμένους, καθώς, όπως παραδέχθηκε ο κ . Κατρούγκαλος, σήμερα παρά την υποτιθέμενη συνένωση των ταμείων έχουμε 500 διαφορετικούς τρόπους υπολογισμού συντάξεων.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι σύμφωνα με το 3ο μνημόνιο: 
– έως τον  Οκτώβριο του 2015  θα πρέπει να εξασφαλιστούν ισοδύναμα για την υλοποίηση της απόφασης του ΣτΕ. 
- έως  τον Δεκέμβριο του 2015 θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η ενοποίηση όλων των ταμείων κοινωνικής ασφάλισης.
- Έως το  τέλος του 2019 θα πρέπει να έχει καταργηθεί το ΕΚΑΣ, αρχίζοντας με το υψηλότερο 20% των δικαιούχων από Μάρτιο 2016.
-Μέχρι τέλος 2016 θα πρέπει να έχει δημιουργηθεί ο κοινός κουμπαράς όλων των ταμείων ενώ  μέχρι το τέλος 2017 θα πρέπει να έχουν ενοποιηθεί οι εισπρακτικοί μηχανισμοί των ασφαλιστικών ταμείων με τους μηχανισμούς της φορολογικής διοίκησης .
Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν πάνω από 350.000 συνταξιούχοι, κανείς όμως δεν μπορεί να αποκλείσει ότι το ψαλίδι θα πιάσει και τις συντάξεις των 1.200 ευρώ ή και πιο κάτω στην περίπτωση που οι περικοπές στις υψηλότερες συντάξεις δεν φέρουν το ισοδύναμο αποτέλεσμα, το οποίο έχει θέσει ως στόχο του Μνημονίου για φέτος η τρόικα και είναι η μείωση των ελλειμμάτων στα επικουρικά ταμεία, που ξεπερνούν τα 350 εκατ. ευρώ, και η πρόσθετη εξοικονόμηση 450 εκατ. ευρώ από το συμμάζεμα των συνταξιοδοτικών δαπανών σε όλο το ασφαλιστικό. Για το 2016, δε, η κατάσταση διαγράφεται ακόμη πιο δύσκολη, καθώς ο στόχος είναι να εξοικονομηθούν 1,8 δισ. από περιορισμό των συνταξιοδοτικών δαπανών.
Υ.Γ. Αυτά για όσους την περασμένη Κυριακή ψήφισαν μνημόνιο, αυτοί που δεν ψήφισαν τι φταίνε.  ΠΗΓΗ

Το ελληνόπουλο που δεν πήγαινε σχολείο γιατί δεν είχε να φάει και τα κουβαρντιλίκια των ολιγαρχών με τους “πρόσφυγες”

Η παρακάτω συγκλονιστική είδηση, για τη φτώχεια και τη δυστυχία που έχουν φέρει τα Μνημόνια στους Έλληνες και τα Ελληνόπουλα, προέρχεται από ιστολόγιο των Πατρών:

«Πάτρα: Κοριτσάκι δεν πήγαινε στο νηπιαγωγείο γιατί δεν είχε να φάει
Δραματικές διαστάσεις έλαβε τελικά η φτώχεια στην Αχαϊκή πρωτεύουσα, όπου καθημερινά καταγράφεται μία αίτηση προς τις κοινωνικές δομές του Δήμου, από άστεγη οικογένεια που τώρα κοιμάται σε χαμόσπιτα και αυτοκίνητα αλλά και ανθρώπους μόνους, με αυξανόμενο μάλιστα ρυθμό.
Οι αιτήσεις για σίτιση επίσης αυξάνονται συνεχώς, με την καινούργια καταγραφή των απόρων, να ξεκινά από το πρωί της Παρασκευής. Από τα σχολεία ξεκίνησαν ήδη τα αιτήματα για μαθητές που δεν έχουν τη δυνατότητα βασικής διατροφής και είναι σε εξέλιξη η εφαρμογή μέσα στο Οκτώβριο. Την περασμένη εβδομάδα σε νηπιαγωγείο της Πάτρας, κοριτσάκι για ημέρες δεν πήγαινε γιατί η μητέρα του δεν είχε να βάλει τρόφιμα, μέσα στο κουτάκι του, για πρωινό!».
Την ίδια ώρα που συμβαίνουν αυτά, η πλουσιομαντάμ Γιάννα Αγγελοπούλου –που μας φέσωσε για τα καλά με τους χλιδάτους Olympic Games του 2004- ανακοίνωσε ότι θα ταΐζει τους λαθρομετανάστες του «Κέντρου Φιλοξενίας» Σίνδου, ενώ η οικογένεια των Βαρδινογιανναίων, ότι θα προσφέρει ιατρική βοήθεια στα παιδιά των «προσφύγων».
Συμπέρασμα: Όποιος Έλληνας –ενήλικας ή παιδί- δεν έχει να φάει, δεν έχει παρά να δηλώσει «πρόσφυγας». Οι πλουτοκράτες θα λύσουν το πρόβλημά του σε χρόνο ντε-τε!  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δυστυχώς δεν αποτελεί έκπληξη: Ο Βαρθολομαίος συνεχάρη την άθεη συμμορία του υπουργείου καταστροφής της Ελληνικής Παιδείας

Αμόκ κατά Χρυσής Αυγής από την παρατρεχάμενη του Φίλη στο υπουργείο καταστροφής της Ελληνικής Παιδείας

Όποιος είχε την περιέργεια να παρακολουθήσει τις τελετές παράδοσης παραλαβής των νέων υπουργών, κατάλαβε λίγο πολύ τις μαύρες μέρες που έρχονται. Φανατικοί και μισαλλόδοξοι, έτοιμοι να ξεσπάσουν την εκδικητή μανία τους επάνω σε οποιονδήποτε διαφωνεί μαζί τους.
Στο αυτό μήκος κύματος κινήθηκε και η νέα αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, Σία Αναγνωστοπούλου, η οποία υποσχέθηκε γενικά και αόριστα μεταρρυθμίσεις, ξεχνώντας ότι τα χιλιάδες κενά στην εκπαίδευση και τα σχολεία που δεν άνοιξαν, τα παιδιά που πεινάνε και οι άνεργοι γονείς, είναι δικό τους έργο. Εξαπέλυσε έναν οχετό ύβρεων κατά της Χρυσής Αυγής, αδιαφορώντας ότι μιλάει για την τρίτη κοινοβουλευτική δύναμη της χώρας. Προφανώς άνθρωποι του φυράματός της εξαντλούν όλη τη δημοκρατικότητά τους στις ταμπέλες και δεν διατάζουν να αποκαλύψουν το ολοκληρωτικό μαρξιστικό σκοτεινό μυαλό τους. 
Η συνέχεια της τοποθέτησής της ήταν ακόμα χειρότερη, διότι προδιέγραψε ένα άθλιο μέλλον για την επόμενη γενιά, ισχυριζόμενη μάλιστα αυτάρεσκα, ότι αυτό επιτάσσει η δημοκρατία και οι πολυπολιτισμικές της αρχές. 
Το Εθνικιστικό Μέτωπο Εκπαιδευτικών ξεκαθαρίζει ότι οι προσπάθειες αφελληνισμού της ελληνικής νεολαίας, θα μας βρουν απέναντι και ως εκπαιδευτικούς και ως γονείς. Η υποβάθμιση του δημόσιου σχολείου και η μετατροπή του σε χωματερή ψυχών, ο αφελληνισμός των βιβλίων και η παραποίηση της ιστορικής αλήθειας, χάρη της εξυπηρέτησης των διεθνιστικών ονειρώξεων κάθε τυχαίας, δεν θα περάσει. Αγωνιζόμαστε για δημόσια δωρεάν εκπαίδευση για όλα τα ελληνόπουλα, όπως επιτάσσει το άρθρο 16 του Συντάγματος και ο Αγώνα μας είναι συνεχής και αδιαπραγμάτευτος.   ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΙΝΤΕΟ: «Τσίπρας-Καμμένος ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ την ΠΑΤΡΙΔΑ στους ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ!!:»

Αποκάλυψη: Η ψοφοδεξιά μεθόδευσε, ώστε να μην εκλεγεί χριστιανός βουλευτής στην Ροδόπη

Πολλές συζητήσεις γίνονται τις τελευταίες ημέρες για την μη εκλογή χριστιανού βουλευτή στην Ροδόπη. Ορισμένοι, μάλιστα, νεοδημοκράτες κουνάνε επιδεικτικά το δάχτυλό τους, πουλώντας «πατριωτιλίκι» εκ του ασφαλούς, και λέγοντας πόσο επιζήμιο ήταν για την Πατρίδα το γεγονός ότι δεν εκλέχθηκε ο δικός τους υποψήφιος Ευριπίδης Στυλιανίδης. Στα «Επίκαιρα» της Πέμπτης υπάρχει ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο του Μανώλη Κοττάκη, ο οποίος υπό τον τίτλο «Πώς έμεινε η Ροδόπη χωρίς χριστιανό βουλευτή», γράφει μεταξύ άλλων, και τα εξής:
«Όπως αποκαλύπτουμε σήμερα, κορυφαίος πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε στην Αθήνα λίγο πριν από τις εκλογές του Ιανουαρίου με τον γιο του εξτρεμιστή πρώην ανεξάρτητου βουλευτή Σαδίκ Λεβέντ προκειμένου να περιληφθεί στο τοπικό «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο. Εκείνος αρνήθηκε μεν σε πρώτη φάση για οικογενειακούς λόγους αλλά συνέβη το εξής εκπληκτικό: ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και έχων άριστες σχέσεις με κορυφαία στελέχη της Κεντροδεξιάς Αχμέτ Ιλχάν, ο οποίος είχε κατεβεί με τη Δημοκρατική Συμμαχία και τη Δημοκρατική Αριστερά στις διπλές εκλογές του 2012, περιελήφθη αίφνης στις λίστες του φιλελεύθερου Ποταμιού. Στις ίδιες λίστες βρήκε στέγη και χριστιανός επιτυχημένος τοπικός επιχειρηματίας, ο οποίος συνεργάζεται και κάνει δουλειές με την εταιρεία του Σαδίκ Λεβέντ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την εκτίναξη των ποσοστών του Ποταμιού λόγω εισροής μειονοτικών ψήφων αλλά και χριστιανικών, καθώς οι σχέσεις εξάρτησης επιχειρηματιών-εργαζομένων ψηφοφόρων είναι ισχυρές στις τοπικές κοινωνίες».
Και το άρθρο καταλήγει ως εξής:
«Κάποιοι στα πέριξ της οδού Ρηγίλλης όπου βρίσκεται η τουρκική πρεσβεία – και όχι μόνο – δεν μπορούσαν να κρύψουν τη χαρά τους το πρωί της Δευτέρας. Μπορεί μια ολόκληρη περιοχή να μπήκε σε κίνδυνο, αλλά τι σημασία έχει αυτό; Σημασία έχει ότι εξουδετερώθηκε ένας δύσκολος εσωκομματικός αντίπαλος…».
Αυτό, λοιπόν, το οποίο διαπιστώνουμε είναι ότι πρώην υπουργός της ΝΔ (ποιος να είναι άραγε;) βολιδοσκόπησε για υποψήφιο έναν φανατικό εξτρεμιστή, τον γιο του Σαδίκ, μόνο και μόνο για τα ψηφαλάκια. Επίσης, για τους δικούς τους εσωκομματικούς λόγους, επιδίωξαν την μη εκλογή του Στυλιανίδη. Ας μην βγαίνουν, επομένως, τα διάφορα άμεσα και έμμεσα παπαγαλάκια της ΝΔ και χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για την μη εκλογή χριστιανού βουλευτή στην Ροδόπη, υποστηρίζοντας με θράσος ότι η μη ψήφος στον Στυλιανίδη της ΝΔ ήταν «εθνικό έγκλημα». Οι ίδιοι ευθύνονται για την μη εκλογή του, πολύ περισσότερο δε, ήσαν έτοιμοι να κατεβάσουν ως υποψήφιο βουλευτή (και φυσικά να βγει) τον εκλεκτό από το τουρκικό προξενείο γιο του Σαδίκ. Εκτός, λοιπόν, από την απορία το ποιος είναι ο υπουργός της ΝΔ που συναντήθηκε με τον Λεβέντ Σαδίκ (μια συνάντηση, η οποία έγινε φυσικά με την έγκριση του ίδιου του Σαμαρά) αυτό που βγαίνει ως συμπέρασμα είναι ότι η ΝΔ είναι ένα εθνικά επικίνδυνο κόμμα, το οποίο νοιάζεται μόνο για τα στενά συντηρητικά του συμφέροντα.  Γιώργος Μάστορας

Όταν για την ψοφοδεξιά η Ελληνική Σημαία είναι «ένα κομμάτι πανί»

Στην εφημερίδα «Δημοκρατία» δημοσιεύθηκε το εξής εξαιρετικό άρθρο του Παναγιώτη Λιάκου, υπό τον τίτλο «Η ήττα και η ανάποδη σημαία της ΝΔ»:
"Η ήττα και η ανάποδη σημαία της ΝΔ

Προσέξτε την σημαία δεξιά. Έμεινε 2 ημέρες έτσι.Εχασε τις εκλογές η Ν.Δ., ενώ θα μπορούσε να νικήσει αξιοποιώντας μόνο ένα απειροελάχιστο κλάσμα των συριζιανών ατοπημάτων. Γιατί άραγε;
Στη φωτογραφία βλέπετε το εκλογικό περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας στο Μαρούσι. Και αυτό προσαρμοσμένο στην αισθητική του τσαντιριού, την έως τώρα πολυτιμότερη σύμμαχο του μεταπολιτευτικού χαλιφάτου. Δίχως το συγκεκριμένο στιλ δεν θα ήταν εφικτό το κατόρθωμα της δανειακής υποδούλωσης της χώρας. Ούτε θα μπορούσε να δημιουργηθεί εκλογικό σώμα που θα καταπίνει αμάσητες υπουργοποιήσεις τύπου... Τασίας Χριστοδουλοπούλου.
Μόνο έτσι γίνονται τα «θαύματα». Να τα τα νοβοπάνια, να τες κι οι πλαστικές καρέκλες, τσάκω' και τα φυλλάδια. Πάρε καφεδάκι, άραξε και περίμενε τον πρώτο κοκοβιό να περάσει. Αν τσιμπήσει, έχει καλώς. Αν όχι, δεν πειράζει, θα περάσει άλλος. Α, πού 'σαι; Βάλε και καμιά σημαία. Ξέρεις, μωρέ, γαλανόλευκη. Αυτή του κράτους του ελληνικού. Μη διαλέξεις τίποτα ακριβές. Δεν έχει λεφτά η τοπική. Να πάρεις ακρυλικές, τέτοιες, μέηντ ιν Τσάινα. Πώς μπαίνει; Τι θα πει πώς μπαίνει; Βάλ' την όπως να 'ναι. Αρκεί να φαίνεται.
Πανί...
Κάπως έτσι τοποθετούνται ανάποδα οι σημαίες. Οπως τα λόγια, οι δεσμεύσεις και οι ιδέες των κομμάτων. Μπαίνουν τσάτρα-πάτρα για να βγουν άρον άρον, όποτε παραστεί η κατεπείγουσα «πατριωτική» ανάγκη, δηλαδή οι εκλογές. Υπό κανονικές συνθήκες η σημαία που τοποθετήθηκε ανάποδα θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα πρόσεχαν οι υπεύθυνοι της τοπικής του κόμματος, οι πολιτευτές που πέρασαν από εκεί αλλά και το κοινό, οι διαβάτες. Μπα, ούτε κατά διάνοια. Ενας το πρόσεξε. Νόμισε ότι αυτό το χυδαίο σφάλμα θα διορθωνόταν άμεσα. Εσφαλε. Η σημαία έμεινε έτσι ακόμα 48 ώρες, ώσπου η απορία έγινε οργή και η οργή κράξιμο στους προσωρινούς ενοίκους του κομματικού κιοσκιού. Μετά την κραυγή, κάτι διορθώθηκε.
Το συμπέρασμα, ωστόσο, προκύπτει αβίαστα. Η αμεριμνησία περί της σημαίας είναι το ευστοχότερο σχόλιο για την αποϊδεολογικοποίηση της Ν.Δ. αλλά και σχεδόν του συνόλου του πολιτικού κόσμου. Το γεγονός ότι δεν έγινε άμεσα αντιληπτό ότι η σημαία ήταν κρεμασμένη ανάποδα σαν σφαχτάρι σημαίνει ότι γίνεται σιγά σιγά το χατίρι της Αριστεράς, που την αποκαλούσε «κομμάτι πανί».
Στα όσα πολύ εύστοχα λέει ο Λιάκος, να προσθέσουμε από την δική μας πλευρά ότι η αντίληψη πως η Ελληνική Σημαία είναι «ένα κομμάτι πανί» δεν αποτελεί θλιβερό προνόμιο της αριστεράς, αλλά διακατέχει και τη ΝΔ. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στα όσα αναφέρει ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος για το αίσχος του εκλογικού περιπτέρου στο Μαρούσι, αλλά και σε πιο κραυγαλέα παραδείγματα από άτομα πολύ υψηλά στην κομματική ιεραρχία της ΝΔ.
Όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τα όσα δήλωσε το κακομαθημένο βουτυρόπαιδο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ότι δηλαδή, «είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να καίει την Ελληνική Σημαία». Για τον μόνιμο θαμώνα των κότερων και της Μυκόνου και τους ομοίους του, εντός και εκτός της ΝΔ, η Ελληνική Σημαία είναι όντως «ένα κομμάτι πανί», δίχως την παραμικρή ιδεολογική, συναισθηματική και διαχρονική αξία. Αποκτά χρησιμότητα μόνο όταν θέλουν να εκμεταλλευτούν τον έμφυτο πατριωτισμό των Ελλήνων και επικαλούνται την αξία της (όχι την εμπορική…) όταν διακυβεύονται τα δικά τους στενά συντηρητικά συμφέροντα.
Τόσο, λοιπόν, οι Βαρβιτσιώτηδες της φιλελεύθερης δεξιάς όσο και οι Διαμαντόπουλοι (ο ηθοποιός, ο οποίος πρώτος την είχε χαρακτηρίσει «ένα κομμάτι πανί») της μαρξιστικής αριστεράς είναι εξίσου ασεβείς και βέβηλοι απέναντι στο Ιερό Σύμβολο του Έθνους μας.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Mister Tsipras: Από την ΚΝΕ στο ίδρυμα Κλίντον και τον Λευκό Οίκο!

Μετά τις εκλογές του Ιουνίου 2012, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε αξιωματική αντιπολίτευση, ήρθε η πρώτη πρόσκληση από την Αμέρικα για τον mister Tsipra. Όχι από την επίσημη κυβέρνηση (που τηρεί τα προσχήματα…) αλλά από κάποια «Ιδρύματα» (Levi, Brookings), δηλαδή από την… παρακυβέρνηση. Πράγματι, ο mister Tsipras δέχθηκε με χαρά την πρόσκληση, πήγε εκεί τον Ιανουάριο του 2013, πέρασε τις… εξετάσεις (με άριστα!) κι έτσι δύο χρόνια αργότερα έγινε πρωθυπουργός της χώρας.
Τις προσεχείς ημέρες, ο… αριστεύσας αμερικανοκομμουνιστάκος επιστρέφει στην Αμέρικα, για… έλεγχο προόδου και λήψη νέων οδηγιών. Παράλληλα, θα ζήσει και το… μύθο του. Έτσι, κατ’ αρχάς αναμένεται να παραβρεθεί στο συνέδριο του Ιδρύματος Κλίντον (του πιθανού «πρώτου κυρίου» των ΗΠΑ – αν η Χίλαρι εκλεγεί προεδρίνα).
Το «κονέ» κανονίστηκε από την πλουτοκράτισσα Γιάννα Αγγελοπούλου(των χλιδάτων Olympic Games 2004).
Επίσης, ο αμερικανόπαις θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι (κατά πάσα πιθανότητα την ερχόμενη Τετάρτη) και το… αποκορύφωμα, με τον Ομπάμα. Η συνάντηση δε θα είναι επίσημη, αλλά θα πραγματοποιηθεί στο περιθώριο της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ.
Και για να μην ξεχνιόμαστε, από μια ΚΟΒΑ (Κομματική Οργάνωση Βάσης) της ΚΝΕ ξεκίνησε το Αλεκάκι μαζί με την Περιστέρα του και δείτε που κατέληξε…
(ΥΓ): Γι’ αυτό το τελευταίο, δώστε προσοχή στον κνίτη της γειτονιάς σας! Διόλου απίθανο, μετά από καμιά 20αριά χρονάκια να είναι πρωθυπουργός της Ελλάδος και συνδαιτυμόνας του τότε πλανητάρχη!  ΠΗΓΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 1850376176285535841

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item