Widgets

Λέμε «ΟΧΙ» στη ΣΑΠΙΛΑ των ΚΡΟΙΣΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ και ΜΜΕ, ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η Εθνική Αντιπολίτευση

Η όλη διαδικασία παραγωγής και ψήφισης του τρίτου Μνημονίου λειτουργεί ως παράγοντας ο οποίος όχι απλώς έχει αποδομήσει πολιτικοοργανωτικά τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τον μεταλλάσσει πλέον και ιδεολογικοπολιτικά.

Οι δανειστές βρήκαν τον τρόπο να ρυμουλκήσουν τον Τσίπρα και την ομάδα που τον περιβάλλει και επίσημα στο μνημονιακό μονοπάτι, εκτιμώντας ότι μ' αυτόν τον τρόπο θα δρομολογηθούν εξελίξεις, οι οποίες θα προκαλούσαν εσωκομματική ρήξη, με τελικό αποτέλεσμα την απόσχιση της Αριστερής Πλατφόρμας και άλλων παρόμοιων στοιχείων. Έτσι κι έγινε, οπότε αφ' ενός η διάσπαση και αφ' ετέρου η εφαρμογή επώδυνων μνημονιακών μέτρων, οδήγησαν τον Τσίπρα να διαφοροποιήσει πλήρως την ρητορική του και να προσπαθεί πλέον να αναζητεί συμμάχους στο δεδηλωμένο μνημονιακό φάσμα.
Το ευρωιερατείο, εκτιμώντας ότι το ΠΑΣΟΚ έχει ουσιαστικά τελειώσει πολιτικά, θεωρεί ότι θα έπρεπε να βρεθεί ένας κομματικός φορέας ο οποίος θα κάλυπτε το κενό του στην εγχώρια συστημική πολιτική σκηνή. Η αντιμνημονιακή ρητορική (έστω και σε πιο ήπιο ρυθμό) μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, καθώς και η επιλογή των «αντιμνημονιακών» ΑΝΕΛ ως κυβερνητικών εταίρων, δεν άλλαξαν σε τίποτε την προδιαγεγραμμένη πορεία της νέας συγκυβέρνησης. Ούτε, φυσικά, το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, του οποίου το αποτέλεσμα ήρθε σε πλήρη σύγκρουση τόσο με τις πραγματικές επιθυμίες της κυβέρνησης όσο και με τις έμμεσες μεθοδεύσεις που ακολούθησε για την προσπάθεια επικράτησης του «Ναι», εκθέτοντάς την με τον χειρότερο τρόπο, αφού φάνηκε η απάτη που την διακατείχε, με τον αισχρό τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε το συντριπτικό «Όχι» του Ελληνικού Λαού. Ως φυσικό επακόλουθο όλων αυτών, οι ψηφοφορίες για τα προαπαιτούμενα και στην συνέχεια για την έγκριση του τρίτου, χειρότερου μέχρι στιγμής, μνημονίου προκάλεσαν την εσωκομματική ρήξη στον ΣΥΡΙΖΑ και τελικά την διάσπαση της Αριστερής Πτέρυγας, η οποία μετουσιώθηκε στο μόρφωμα υπό την ονομασία Λαϊκή Ενότητα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => Κυκλοφόρησε το νέο έντυπο υλικό με το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής. Κατεβάστε το έντυπο σε pdf ΕΔΩ και διαδώστε το παντού!

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΟΛΑΦΟ! => ΔΙΑΠΛΟΚΗ: Το Σύριζα ξέπλυνε Βενιζέλο και Μεϊμαράκη για το σκάνδαλο με τα υποβρύχια! - Έγγραφα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
Ταυτόχρονα, ο Τσίπρας έκανε ό,τι ήταν δυνατόν για να πάει σε εκλογές όσο το δυνατόν νωρίτερα (σκόπευε να πάει σε εκλογές στις 13 Σεπτεμβρίου, αλλά δεν του έβγαιναν οι ημερομηνίες λόγω των διερευνητικών εντολών), προκειμένου να μην προλάβουν να φτάσουν στα νοικοκυριά και στις επιχειρήσεις οι επώδυνες συνέπειες του νέου μνημονίου, γεγονός το οποίο θα διέλυε οριστικά τον ΣΥΡΙΖΑ σε εκλογικό πεδίο. Μπορεί οι δανειστές σε γενική βάση να είναι αντίθετοι στην διεξαγωγή πρόωρων εκλογών, αλλά στην προκειμένη περίπτωση έδωσαν την έγκρισή τους για την προκήρυξη αυτών των εκλογών ακριβώς για να ξεκαθαρίσει το πολιτικό σκηνικό και να δημιουργηθεί μια διευρυμένη κυβέρνηση, η οποία θα αναλάβει να προωθήσει το μνημόνιο ως προς την πρακτική του εφαρμογή.
Ο σκοπός είναι μια νέα μνημονιακή συγκυβέρνηση, στην οποία εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ θα συμμετέχουν οι ΑΝΕΛ και το ΠΑΣΟΚ (αν καταφέρουν να πιάσουν τα δύο αυτά κόμματα το όριο εισόδου του 3%), αλλά και το Ποτάμι, χωρίς όμως να αποκλειστεί και η περίπτωση της συγκυβέρνησης με τη ΝΔ, αν οι περιστάσεις το απαιτήσουν. Μπορεί τώρα, για προφανείς λόγους προεκλογικής σκοπιμότητας, να απορρίπτει όλα αυτά τα σενάρια συγκυβέρνησης (πλην των ΑΝΕΛ), αλλά τα πράγματα θα αλλάξουν εντελώς μετά το πέρας των εκλογών.
Γι' αυτό και η όσο το δυνατόν περισσότερη εκλογική και κοινωνική ενδυνάμωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από τις 20 Σεπτεμβρίου και μετά αποτελεί μονόδρομο για την ισχυροποίηση του πόλου της Εθνικής Αντιπολίτευσης.  Γιώργος Μάστορας

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => ΑΠΟΘΕΏΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ο ΑΡΧΗΓΟΣ και τα ΣΤΕΛΕΧΗ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ - ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ, ΑΥΓΑ και ΡΟΧΑΛΕΣ στους ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ-ΚΡΟΙΣΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ του «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ»..

Εθνικιστικός σεισμός στο Μαρούσι! Ν. Μιχαλολιάκος: Ψήφο στην Χρυσή Αυγή για μια καλύτερη Ελλάδα

Σεισμός προκλήθηκε στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων, την οποία πλημμύρισαν εκατοντάδες φίλοι της Χρυσής Αυγής για την ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου. Ο Αρχηγός εισήλθε στα γραφεία καταχειροκροτούμενος και ξεκίνησε η χειμαρρώδης ομιλία του, η οποία πραγματικά ήταν επί παντός του επιστητού.  ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΑΡΘΡΟ => ΕΔΩΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ώρα των Ελλήνων έρχεται! Δυναμικές δράσεις από την Τ.Ο. Ευβοίας 
Άλλες δύο καθεστωτικές δημοσκοπήσεις επιβεβαιώνουν: Τρίτη δύναμη με αυξημένα ποσοστά η Χρυσή Αυγή!


Χθες δημοσιεύτηκαν άλλες δύο δημοσκοπήσεις από καθεστωτικά μέσα, τα οποία αποδεδειγμένα εχθρεύονται σε σημείο εμπάθειας την Χρυσή Αυγή. Η μία ήταν από την GPO για το MEGA και η άλλη από την Alco για την ιστοσελίδα του Ευαγγελάτου.


Η δημοσκόπηση της GPO για το Mega είναι εντελώς μαϊμού, σε σημείο να γελάει ο κόσμος αφού όχι μόνο εμφανίζει ένα δήθεν «ντέρμπι» μεταξύ των δύο πρώτων κομμάτων, αλλά δίνει και ένα οριακό προβάδισμα στη ΝΔ.

Ακόμα και αυτή η εμπαθής πηγή πάντως δίνει στην Χρυσή Αυγή ένα 5,5% χωρίς αναγωγή, αναγορεύοντάς την σε Τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου. Το ποσοστό με την κατάλληλη αναγωγή φτάνει στο 6,5%. Δεδομένου το γεγονότος ότι το Mega, ελέω συμφερόντων, μισεί όσο κανένας άλλο την Χρυσή Αυγή αντιλαμβανόμαστε το «ψαλίδι» που έχει πέσει. Σας παρουσιάζουμε τα δεδομένα της δημοσκόπησης:  ΕΔΩ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΣΧΑΤΗ ΕΛΠΙΔΑ για τους ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ: Αιγύπτιος κροίσος θέλει να αγοράσει ελληνικό νησί για να εγκαταστήσει πρόσφυγες και να ιδρύσει κράτος!

ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΑΓΡΙΕΣ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ – ΒΙΝΤΕΟ

Σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα πριν από λίγη ώρα στο Λιμάνι της Μυτιλήνης μεταξύ λαθρομεταναστών και αστυνομικών δυνάμεων. Η ατμόσφαιρα μύριζε μπαρούτι από νωρίτερα, καθώς οι χιλιάδες λαθρομετανάστες που περίμεναν να καταγραφούν έβλεπαν πως υπήρχαν μόνο τρεις άντρες του λιμενικού για να τους εξυπηρετήσουν.


Κάποια στιγμή άρχισαν τα σπρωξίματα και οι μετανάστες ήρθαν στα χέρια μεταξύ τους. Άντρες της αστυνομίας και του λιμενικού, που σύμφωνα με πληροφορίες δεν ξεπερνούσαν τα 10 άτομα, επενέβησαν και τότε οι λαθρομετανάστες συγκρούστηκαν μαζί τους. 
ΠΗΓΗ
Ο Λαφαζάνης και οι 7 πληγές του Φαραώ - Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο

Δεν χρειάζεται παρά ένα βίντεο μόλις ενός λεπτού για να αποκαλυφθεί στο πανελλήνιο η γραφικότητα ενός πολιτικάντη.   Το αριστερό απόκομμα της ΛΑ.ΕΝ., το οποίο είναι γνήσιο τέκνο του καθεστώτος των πολιτικάντηδων και φιλοδοξεί να παραστήσει το αντιμνημονιακό ανάχωμα της Χρυσής Αυγής από τα αριστερά, αποδεικνύεται μια πολιτική καρικατούρα.Αρκεί ένα μικρό απόσπασμα από τις χθεσινές δηλώσεις του Λαφαζάνη, για να καταλάβει και ο πιο αφελής ότι το απόκομμά του είναι για τα πανηγύρια.Από το ΕΑΜ και την κυβέρνηση του βουνού (!) πήγε στις 7 πληγές του Φαραώ και στην εκτύπωση χαρτονομίσματος λες και είναι χαρτοπετσέτες!  Δείτε το βίντεο, καθώς τα περαιτέρω σχόλια περιττεύουν:  ΠΗΓΗ

ΛΕΒΕΝΤΗΣ, ΜΑΛΑΚΑΣ, Η ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ;

Εφόσον δεν έχει κάτι σοβαρό να πει στον ελληνικό λαό το κόμμα του Λεβέντη, οι επικοινωνιολόγοι που έχουν αναλάβει –για λογαριασμό ποιών άραγε;- να «σπρώξουν» την προεκλογική του εκστρατεία, χρησιμοποιούν τη γνωστή μέθοδο των προκλήσεων, για να κάνουν  θόρυβο. Βέβαια, θόρυβο κάνουν και οι… άδειοι ντενεκέδες, αλλά αυτό είναι άλλο καπέλο…

Έτσι, στην προεκλογική αφίσα της Ένωσης Κεντρώων ποζάρει ο Λεβέντης, πάνω από τον οποίο εμφανίζεται η φράση: «Σε τόσες εκλογές πιάστηκες μαλάκας. Αυτή τη φορά φρόντισε να φανείς Λεβέντης».

Ωστόσο, η όλη πρόκληση κινδυνεύει να γυρίσει μπούμερανγκ, καθώς κάποια… παλιόπαιδα του διαδικτύου απαντούν στο σύνθημα με το γνωστό «Είσαι και Λεβέντης, είσαι και μαλάκας»!  ΠΗΓΗ


Χαμένη η ψήφος σε Σύριζα - ΝΔ

Κάθε ψήφος στα κόμματα της επόμενης συγκυβέρνησης καθώς και στα λοιπά... παραρτήματα της ξενοκρατίας, είναι ψήφος στο μνημόνιο
Σε λίγες ημέρες οι Έλληνες θα στηθούν για τρίτη φορά μέσα στον χρόνο που διανύουμε, στις κάλπες. Τα κόμματα προετοιμάζονται πυρετωδώς για την εκλογική αναμέτρηση, μόνο που λείπει η παροχολογία του παρελθόντος αφού πλέον δεν υπάρχει χρήμα για να εξαγοράσουν μέσω διορισμών και άλλων «αξιοκρατικών» διαδικασιών, την ψήφο του πολίτη. Έτσι, μοιραία τους απομένουν τα γνωστά προεκλογικά διλλήματα, με τα οποία θα προσπαθήσουν να διασώσουν το πολιτικό τους μέλλον.
Τελείωσαν οι παροχές, τελείωσαν και οι «κρυφές ατζέντες».  Τώρα δεν μπορεί κανείς να ανησυχεί για το τι κρύβει η επόμενη ημέρα μιας κυβέρνησης στην σύνθεση της οποίας θα υπάρχει ο Σύριζα, η ΝΔ, το Ποτάμι ή το ΠΑΣΟΚ… Οι δήθεν διαχωριστικές γραμμές τους έχουν από καιρό σβήσει. Δεν χρειάζεται καν να αναφέρουμε τι απέγιναν οι «κόκκινες γραμμές» της αριστεράς.
Ο Σύριζα και η ΝΔ, είτε μαζί είτε με άλλα παραρτήματα της Ξενοκρατίας, θα εφαρμόσουν το Μνημόνιο. Τόσο απλά. Αυτό είναι το κυβερνητικό πρόγραμμά τους: Αιματηρό Μνημόνιο για περισσότερα λουκέτα, περισσότερους ανέργους, αυτόχειρες, απελπισμένους… Περισσότερο Μνημόνιο και λιγότερη Εθνική Ανεξαρτησία με υποθήκευση της κρατικής περιουσίας.
Όλα αυτά δεν είναι «κινδυνολογία», ούτε ο δικός μας τρόπος να επιβάλλουμε τα δικά μας διλλήματα. Είναι η σκληρή πραγματικότητα. Αυτή που ζούμε εδώ και πέντε ολόκληρα χρόνια.
Λένε λοιπόν τα κόμματα που διεκδικούν την πρώτη θέση (για αυτοδυναμία δεν συζητάμε) και που έχουν τεράστιο μερίδιο ευθύνης για την σημερινή κατάσταση, ότι δεν θα πρέπει να υπάρξει «ψήφος οργής» και πως είναι «χαμένη ψήφος» αυτή που δεν καταλήγει στα δικά τους κόμματα. Μήπως ισχύει το εντελώς αντίθετο;
Χαμένη είναι σίγουρα η ψήφος σε Σύριζα και ΝΔ. Χαμένη είναι η ψήφος στα κόμματα των οποίων οι βουλευτές ψήφισαν και θα ξαναψηφίσουν με χέρια και με πόδια, τους νόμους που στέλνουν με email οι διεθνείς τοκογλύφοι. Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΗ ΨΗΦΟΣ.
Είναι η ψήφος που μετράει και κάνει την διαφορά. Είναι η ψήφος που φοβάται ολόκληρο το πολιτικό κατεστημένο. Γι’ αυτό και μας έχουν αποκλείσει από παντού. Είμαστε ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ γιατί όλοι τους κάνουν ζημιά στο Έθνος, το οποίο δεν απειλείται μόνο από τα Μνημόνια και την οικονομική κρίση, αλλά και από την ανεξέλεγκτη εισβολή δεκάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών που έρχονται να προστεθούν στους εκατοντάδες χιλιάδες που υπάρχουν ήδη στην χώρα.
Ποια πολιτική δύναμη – πλην Χρυσής Αυγής – μιλάει και έχει αποτελεσματικές λύσεις για το τεράστιο αυτό ζήτημα; Ποια πολιτική δύναμη λέει ότι σε λίγα χρόνια οι Έλληνες θα είναι μειονότητα μέσα στην Πατρίδα τους; Ποιος τονίζει την ανάγκη της Εθνικής Αυτάρκειας μέσω της πρωτογενούς παραγωγής; ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Δεν θα ακούσεις τίποτα από τις δυνάμεις του μνημονιακού τόξου για όλα τα παραπάνω: Μιλάνε μόνο για «καλύτερες διαπραγματεύσεις» και πόσο σημαντικό είναι να παραμείνει η χώρα στο Ευρώ. Λες και αυτό από μόνο του θα λύσει τα προβλήματά μας.
Οι Έλληνες που θέλουν «καλούς διαπραγματευτές» να ψηφίσουν οποιοδήποτε κόμμα, όλοι έχουν τέτοιους και όλοι τους είναι ίδιοι. Εμείς δεν διαπραγματευόμαστε την Ελλάδα με κανέναν και για κανέναν λόγο.
Οι εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες που θα ψηφίσουν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στις 20 Σεπτεμβρίου θα κάνουν την διαφορά. Αυτό είναι το ποσοστό που θα κρίνει πολλά στο μέλλον και όχι αν θα συγκυβερνήσει ο Αλέξης με τον Βαγγέλη ή την Φώφη και τους ποταμίσιους για να εφαρμόσουν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ το Μνημόνιο.  ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Αμετανόητο το ΠΑΣΟΚ και ο Βενιζέλος απέναντι στους μικρομολογιούχους
Το ανάλγητο πρόσωπο τόσο του ιδίου όσο και του ΠΑΣΟΚ έδειξε, για μια ακόμη φορά, ο πρώην «Ντούτσε» του ετοιμοθάνατου αυτού κομματιδίου με τις δηλώσεις του γύρω από το δράμα των μικροομολογιούχων.
Διαβάζουμε, χαρακτηριστικά, στην εφημερίδα «Δημοκρατία» για το θέμα αυτό τα εξής:
«Αμετανόητος (για ακόμη μια φορά) εμφανίζεται ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναφορικά με τη ζημιά που υπέστησαν οι μικροομολογιούχοι από το δικής του εμπνεύσεως PSI, και μάλιστα τώρα ισχυρίζεται –όντας εκτός τόπου και χρόνου- ότι τους είχε προτείνει λύση που αρνήθηκαν! Ποια ήταν αυτή, σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ; Να ακολουθήσουν την τακτική του ΙΚΑ και να επαναγοράσουν τα ομόλογα σε χαμηλότερη τιμή, ώστε να διατηρήσουν το χαρτοφυλάκιό τους, το οποίο με το πέρασμα του χρόνου θα επανερχόταν στα προ PSI επίπεδα. “Τους φωνάξαμε και τους είπαμε να πάτε σε μία αναγνωρισμένη τράπεζα να σας βοηθήσει να κάνετε το ίδιο (σ.σ.: με το ΙΚΑ), ώστε να έχετε πλήρη αποκατάσταση του χαρτοφυλακίου σας. Αλλά προτίμησαν να πάνε στο δικαστήριο με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ” σημείωσε σε συνέντευξή του ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Ξέχασε, σκοπίμως φυσικά, ότι οι μικροομολογιούχοι δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να επαναγοράσουν (έστω και σε χαμηλότερη τιμή) τα ομόλογα, όπως είχε τη δυνατότητα να κάνει το ΙΚΑ. Να σημειωθεί, άλλωστε, ότι αρκετοί εξ αυτών είναι άνθρωποι μεροκαματιάρηδες, που επένδυσαν σε ομόλογα τους κόπους μιας ζωής. Μάλιστα, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θρασύτατα προχώρησε και ένα βήμα παραπέρα, κατηγορώντας τους μικροομολογιούχους ότι προσέφυγαν στα δικαστήρια με στόχο να… στερήσουν από τη χώρα τη μείωση του χρέους».
Να πούμε, αρχικά, ότι όσα υποσχέθηκε προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ στους μικροομολογιούχους φυσικά και τα αμέλησε αργότερα ως προς την υλοποίησή τους. Σε ό,τι αφορά τον ίδιο τον Βενιζέλο, είναι εμφανής η έπαρση αλαζονείας καθώς και το γεγονός ότι δεν έχει μετανιώσει στο ελάχιστο για το κακό που προξένησε σε ανθρώπους μεροκαματιάρηδες, οι οποίοι είδαν να χάνονται οι κόποι μιας ολόκληρης ζωής. Η καταπόντιση του ΠΑΣΟΚ (και) στις 20 Σεπτεμβρίου θα αποτελεί το αναμενόμενο αποτέλεσμα αυτής της ενέργειας, καθώς και άλλων πολλών παρόμοιων, που κατέστησαν το κομματικό αυτό καρκίνωμα απεχθές και λαομίσητο.  Γιώργος Μάστορας
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 7588846809763028825

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item