Widgets

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΛΕΘΡΟΣ! από ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Κατασχέσεις εξπρές με ένα e-mail (με εντολή των ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ)Πιστά σκυλάκια των δανειστών οι Συριζαίοι: Έρχονται κατασχέσεις εξπρές με ένα e-mail

Κατά γράμμα ακολουθούν τις επιταγές των διεθνών τοκογλύφων τα ανδρείκελα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
Από 1ης Οκτωβρίου ξεκινούν κατασχέσεις μισθών, συντάξεων και καταθέσεων - Η διαδικασία θα ολοκληρώνεται σε μια εβδομάδα!
Πρώτος στόχος μισθοί, συντάξεις  και επιδόματα αφού με το νέο μνημόνιο που ψήφισαν από κοινού ΣΥΡΙΖΑ,ΑΝΕΛ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ το ακατάσχετο όριο μειώθηκε από τα 1500 ευρώ στα 1000 ευρώ.
Τη δυνατότητα να προχωρά σε κατασχέσεις με ένα e-mail βάζει σε εφαρμογή το υπουργείο Οικονομικών από την 1η Οκτωβρίου καθώς στις 30 Σεπτεμβρίου λήγει το προσωρινό καθεστώς αναστολής κατασχέσεων και πλειστηριασμών. Σε πρώτη φάση το μέτρο θα αφορά όσους έχουν μη ρυθμιζόμενες ληξιπρόθεσμες οφειλές υψηλότερες των 70.000 ευρώ.
Σύμφωνα με τον κυριακάτικο Τύπο η δέσμευση του τραπεζικού λογαριασμού θα γίνεται εντός 24 ωρών από την αποστολή του μηνύματος από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων και εντός επτά ημερών τα ποσά θα αποδίδονται στο Δημόσιο.
Με δεδομένα τα capital controls το μόνο που μπορούν να κάνουν για να γλιτώσουν την κατάσχεση όσοι χρωστούν στην εφορία ποσά άνω των 70.000 ευρώ και έχουν καταθέσεις στις τράπεζες είναι να εντάξουν τις οφειλές τους στην πάγια ρύθμιση των 12 δόσεων.
Το νέο σχέδιο θα εκτυλίσσεται σε τρία βήματα:
1. Η ΓΓΔΕ στέλνει ηλεκτρονικά στις τράπεζες τα στοιχεία των οφειλετών του Δημοσίου με συνολική ληξιπρόθεσμη οφειλή άνω των 70.000 ευρώ
2. Οι τράπεζες υποχρεούνται να προβαίνουν αυθημερόν στις ενέργειες που απαιτούνται για τη δέσμευση των χρημάτων που βρίσκονται ή κατατίθενται στους λογαριασμούς μέχρι του ύψους της οφειλής.
3. Μετά τη δέσμευση και εντός δύο ημερών ενημερώνεται για το ύψος του δεσμευθέντος ποσού η φορολογική διοίκηση η οποία οφείλει να επιβάλει εντός πενθημέρου κατάσχεση άλλως το πιστωτικό  ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ! (δεν θα μείνει ΕΛΛΗΝΑΣ στην ΠΑΤΡΙΔΑ μας)

Έρχεται φοροκαταιγίδα! Μέσα στον Οκτώβριο θα επιβληθούν οι βασικοί φόροι που προέρχονται από τη συμφωνία με τους δανειστές

Μαζί με τα πρωτοβρόχια έρχονται και οι πρώτοι φόροι του τρίτου Μνημονίου - Βαρύς ο πέλεκυς για χιλιάδες φορολογούμενους!
Ο επόμενος μήνας θα είναι αρκετά δύσκολος και δαπανηρός για τη μεγάλη πλειοψηφία των φορολογούμενων, καθώς ξεκινάει η γνωστή «φοροκαταιγίδα».
Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου λήγει η προθεσμία για την πληρωμή της δεύτερης δόση του φόρου εισοδήματος αλλά και του συμπληρωματικού φόρου πολυτελείας για όσους έχουν Ι.Χ. μεγάλου κυβισμού, σκάφη, πισίνες κ.λπ. Όσοι εκ των τελευταίων πλήρωσαν νωρίτερα τον φόρο έχουν ήδη λάβει συμπληρωματικά εκκαθαριστικά για τον φόρο πολυτελείας που έχει αυξηθεί από 10% σε 13%.
Και έπεται συνέχεια, καθώς μέσα στον Οκτώβριο συμπληρωματικό φόρο θα πληρώσουν επίσης οι αγρότες και οι επιχειρήσεις, καθώς με το τρίτο μνημόνιο έχει διπλασιαστεί η προκαταβολή του φόρου για τους αγρότες. Τον ίδιο μήνα αναρτώνται στο Taxis και τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ, ενώ αναμένεται και η εφαρμογή του αυξημένου φόρου στο αγροτικό πετρέλαιο, από τα 66 στα 200 ευρώ το χιλιόλιτρο
Από την 1η Οκτωβρίου αυξάνεται επίσης ο ΦΠΑ στα νησιά. Η πρώτη ομάδα των νησιών στα οποία θα ισχύσει θα καθοριστεί με υπουργική απόφαση τη Δευτέρα. Στα νησιά η αύξηση θα είναι της τάξης του 30%, στα ξενοδοχεία από 6% σε 13%.
Από τις 12 Οκτωβρίου δίνεται συνέχεια στο σίριαλ των φόρων, καθώς αναρτώνται στο taxis τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ, με την πρώτη δόση να πληρώνεται στο τέλος του μήνα. Έρχονται ακόμη η αύξηση του επιτοκίου αλλά και λιγότερες δόσεις, για όσους θεωρείται ότι μπορούν να πληρώσουν, στη ρύθμιση των 100 δόσεων. Έρχονται επίσης αυτόματες κατασχέσεις για όσους έχουν χρέη άνω των 70.000 ευρώ στο Δημόσιο, ενώ μειώνεται και το ακατάσχετο μισθών και συντάξεων από τα 1500 στα 1000 ευρώ.
Το κονδύλι για το επίδομα θέρμανσης μειώνεται κατά 50%. Αυξάνεται ο φόρος για τα εισοδήματα από ενοίκια από 11% σε 15% για ποσά έως 12.000€ και από 33% σε 35% για μεγαλύτερα ποσά. Οι αγρότες θα βρεθούν εκ νέου στο στόχαστρο της εφορίας με το φόρο εισοδήματος να αυξάνεται από το 13% στο 20%, Καταργούνται όσες φοροαπαλλαγές έχουν απομείνει, ενώ η έκτακτη εισφορά μονιμοποιείται και ενσωματώνεται στην κλίμακα.  ΠΗΓΗ  Και αυτά είναι μόνο η αρχή...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => Στυγνή ΟΜΟΛΟΓΙΑ Mr.TSIPRAS: «Θα ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ την ΠΑΤΡΙΔΑ και θα την ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ»

Γερμανική “Die Zeit”: Οι αριστεροί είναι καλύτεροι στο να φτωχοποιούν το Λαό και να ξεπουλάνε την Πατρίδα

Άρθρο σχετικά με το εκλογικό αποτέλεσμα φιλοξένησε η γερμανική εφημερίδα “Die Zeit”. Η εν λόγω «δεξιά» - συντηρητική εφημερίδα στο άρθρο της εκφράζει την ανακούφισή της για την επανεκλογή Τσίπρα και όχι της ΝΔ.
Όπως αναφέρει στο άρθρο της η εφημερίδα, ο Τσίπρας μπορεί να εξελέγη την πρώτη φορά με αντιμνημονιακή ρητορική, αλλά τώρα προκρίθηκε για πρωθυπουργός βάσει του ότι θεωρήθηκε καλύτερος για την εφαρμογή του μνημονίου. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η εφημερίδα, αν και δεν είναι αληθές.
Το πραγματικά σημαντικό, όμως, έρχεται παρακάτω. Η εφημερίδα, εκφράζοντας την άποψή της, είναι ανακουφισμένη που βγήκε ο Τσίπρας, αφού οι αριστεροί μπορούν να εφαρμόσουν καλύτερα τα μνημόνια από ότι οι «δεξιοί».
Ο λόγος είναι ότι ο Τσίπρας ελέγχει τα συνδικάτα και τις ενώσεις, οι οποίες δεν θα αντιδράσουν στην φοροκαταιγίδα και την αποδόμηση της Ελληνικής Οικονομίας.
Κοινώς, υπάρχει η αποκάλυψη ότι οι πάσης φύσεως συνδικαλισταράδες και εργατοπατέρες της αριστεράς, είναι εχθροί και των εργαζομένων και των ανέργων. Αντιδρούσαν από κομματική ιδιοτέλεια, ενώ τώρα που ήρθε το μνημόνιο της αριστεράς θα κάνουν «τουμπεκί ψιλοκομμένο» για να περάσουν τα μέτρα.  ΠΗΓΗ
ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΜΒΑ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ: ΥΠΑΡΚΤΟΣ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ


Έλεγαν οι Συριζαίοι, για να κοροϊδέψουν τον λαό και να υφαρπάξουν για ακόμη μία φορά την ψήφο του , ότι δεν πρόκειται να υπάρξει κούρεμα καταθέσεων και ότι οι καταθέσεις είναι εγγυημένες. Aυτά πριν τις εκλογές.

Ο Ευκλίδης Τσακαλώτος δήλωσε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Financial Times. Υπαρκτός είναι ο κίνδυνος να εφαρμοστούν οι νέοι κανόνες της ΕΕ και να γίνει «κούρεμα» καταθέσεων . Είναι ιδιαίτερα σημαντικό, δήλωσε , να ολοκληρωθεί η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών πριν από το τέλος του έτους. Αν αυτό δεν συμβεί, υπάρχει ο κίνδυνος να εφαρμοσθούν οι νέοι κανόνες της ΕΕ, οι οποίοι θα επιβάλλουν «κούρεμα» των καταθέσεων όσων έχουν πάνω από 100.000 ευρώ σε έναν τραπεζικό λογαριασμό.

Οι καταθέσεις κάτω των 100.000 ευρώ είναι εγγυημένες σε εθνικό επίπεδο, στην Ελλάδα από το Ταμείο Εγγύησης Καταθέσεων και Επενδύσεων.

Θα πρέπει να διευκρινιστεί τι θα γίνεται σε περιπτώσεις που τα κεφάλαια των μετόχων, των ομολογιούχων και των καταθετών άνω των 100.000 ευρώ δεν επαρκούν για την εξυγίανση μιας τράπεζας. Άρα με αυτούς που έχουμε μπλέξει για τίποτα να μην είστε σίγουροι.  ΠΗΓΗ
Απειλεί με «κούρεμα» καταθέσεων ο Τσακαλώτος - Τα μερίδιά του στην BlackRock και την JP Morgan θα τα φέρει πίσω;


Πάλι άνοιξε η συζήτηση για το «κούρεμα» των καταθέσεων των Ελλήνων, που επέλεξαν να κρατήσουν τις αποταμιεύσεις τους στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα. Αυτή τη φορά άνοιξε με δήλωση του ίδιου του μνημονιακού υπουργού οικονομικών, Τσακαλώτου, ο οποίος είπε ότι θα πρέπει να γίνει άμεσα η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών (δηλαδή θα πρέπει άμεσα να εφαρμοστούν τα αιματηρά μνημονιακά μέτρα), αλλιώς θα πρέπει να γίνει επιδρομή στις καταθέσεις των πολιτών.
Δεν θα σχολιάσουμε το γεγονός πως για μία ακόμα φορά γίνεται ο συγκεκριμένος εκβιασμός, προκειμένου οι Έλληνες αποδεχτούν ότι στην Ελλάδα υπάρχουν επιχειρήσεις, συγκεκριμένα οι τράπεζες, τις οποίες πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες για να τζογάρουν με τα λεφτά τους. Αυτό το λέμε επειδή η ανάγκη ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών προέκυψε από τις πρακτικές των τραπεζών να δίνουν θαλασσοδάνεια σε ημέτερους, χρησιμοποιώντας χρήματα των καταθετών.
Αυτό που χρήζει σχολιασμού είναι ότι για μία ακόμα φορά οι καταθέτες που κράτησαν, παρά τις πιέσεις, τις αποταμιεύσεις τους εντός Ελλάδα, θεωρούνται κορόιδα και γίνονται θύματα εκβιασμούΑντιθέτως οι καταθέτες της Λίστας Λαγκάρντ και οι υπουργοί του Σύριζα που διαθέτουν καταθέσεις στο εξωτερικό και μερίδια σε ξένες καπιταλιστικές εταιρείες μένουν για άλλη μία φορά στο απυρόβλητο.  ΠΗΓΗ
Θυμίζουμε ενδεικτικά:
  1. Αμιγούς επιθετικής καπιταλιστικής στόχευσης είναι το επενδυτικό χαρτοφυλάκιο του βουλευτή Β’ Αθήνας, κ. Ευκλείδη Τσακαλώτου, με συνολική αξία κτήσης 457.700 ευρώ και 107.000 αγγλικών λιρών (127.273 ευρώ). Στην κορυφή των προτιμήσεων του υπεύθυνου Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, βρίσκεται η BlackRock, η μεγαλύτερη επενδυτική εταιρεία του κόσμου. Στον οικονομικό κολοσσό, που πραγματοποίησε εν μέσω κρίσης την αξιολόγηση των ελληνικών τραπεζών, ο καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών τοποθέτησε το ποσό των 130.000 ευρώ αγοράζοντας 11.000 μερίδια αμοιβαίων κεφαλαίων. Στη δήλωση «πόθεν έσχες» του δε, φιγουράρει και το όνομα της JP Morgan με εγγραφή 1.764 μεριδίων αμοιβαίων κεφαλαίων της εταιρείας στην οποία έχουν επιβληθεί από τις αμερικανικές αρχές δυσθεώρητα πρόστιμα, ύψους 13 δισ. δολαρίων, για σκανδαλώδεις αγοροπωλησίες παραγώγων. Διαθέτει επίσης ομόλογα αξίας 100.000 λιρών Αγγλίας της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, ενώ όσον αφορά στα επίπεδα ρευστότητας του κ. Τσακαλώτου, σε 17 τραπεζικούς λογαριασμούς υπάρχουν συνολικές καταθέσεις 291.000 ευρώ. Η περιουσιακή του κατάσταση συμπληρώνεται από δύο κατοικίες στην Κηφισιά, ένα γραφείο και μία ακόμη οικία στην Πρέβεζα.
  2. Σε ανάλογο κλίμα κινείται και η επενδυτική προσέγγιση του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνου του τομέα Ανάπτυξης του κόμματος, κ. Γιώργου Σταθάκη. Ο καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας έχει αγοράσει αμοιβαία κεφάλαια εσωτερικού και εξωτερικού με την αξία κτήσης τους να ανέρχεται στα 376.000 ευρώ. Στο συγκεκριμένο ποσό συμπεριλαμβάνονται 100.000 ευρώ που αφορούν σε αγορά μεριδίων των επενδυτικών προϊόντων της BlackRock και της JP Morgan. Οσο για τις αποταμιεύσεις του κ. Σταθάκη, αποτελούνται τόσο από καταθέσεις σε ευρωπαϊκό όσο και σε αμερικανικό νόμισμα, αναλυόμενες σε 304.630 ευρώ και 201.329 δολάρια (146.431 ευρώ). Ο Σταθάκης ως γνωστόν κατηγορείται για απιστία σε βαθμό κακουργήματος για την γνωστή υπόθεση του Πανεπιστημίου Κρήτης (όπου φαγώθηκαν εκατομμύρια) η βουλή όμως τον... "αθώωσε" με τη σύμφωνη γνώμη της ΝΔ.
  3. Δυναμικό χαρτοφυλάκιο μετοχών, ομολόγων και αμοιβαίων κεφαλαίων εσωτερικού και εξωτερικού με συνολική αξία κτήσης 830.600 ευρώ διαθέτει ο Ευρωβουλευτής, κ. Δημήτρης ΠαπαδημούληςΤο χαρτοφυλάκιο των 14 τίτλων του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ έχει κυρίως διεθνή προσανατολισμό, αφού περιλαμβάνει τοποθετήσεις στις αγορές Ευρώπης, Ασίας και Ινδίας. Το ζεύγος Παπαδημούλη διαθέτει τραπεζικό λογαριασμό 454.378 ευρώ, ενώ ο βουλευτής είναι συνδικαιούχος σε ακόμα 8 βιβλιάρια με το συνολικό ύψος των ποσών αυτών να είναι της τάξης των 499.000 ευρώ.
Εμείς ξαναλέμε τον Τσακαλώτο: Φέρε πίσω τα 800 χιλιάρικα από τη Blackrock

Διεθνής Οργάνωση κατά της διαφθοράς: Ο Σύριζα προσέφερε κάλυψη στη διαπλοκή!

Ο Σύριζα εξελέγη δις έχοντας πύρινη ρητορική ενάντια στη διαπλοκή και την διαφθορά. Βεβαίως αυτή η ρητορική ουδεμία σχέση είχε με την τάση υπουργών και στελεχών της αριστεράς να συνωστίζονται στα τηλεπαράθυρα των διαπλεκόμενων ΜΜΕ, προκειμένου να προωθήσουν τις θέσεις τους. Επίσης η ρητορική αυτή ουδεμία σχέση είχε με την πρακτική, αφού όπως παραδέχτηκε ο ίδιος ο πρώην υπουργός ενάντια στην διαφθορά, ο Σύριζα δεν κατάφερε τίποτα σχετικά με τους αμαρτωλούς λογαριασμούς της Λίστας Λαγκάρντ.
Αυτά αποτυπώνει στην έκθεσή του ο διεθνής μη κυβερνητικός οργανισμός Transperancy International (TI) που ασχολείται με τη διαφθορά σε όλα τα κράτη της υφηλίου. Όπως αναφέρεται σχετικά με τις πρακτικές της προηγούμενης κυβέρνησης Σανέλ: «Οι περισσότερες από αυτές τις πρακτικές ήταν διαδεδομένες και στις προηγούμενες κυβερνήσεις δίνοντας λάθος σήματα στους πολίτες της χώρας. Η υπόσχεση της προηγούμενης κυβέρνησης να αλλάξει τις διεφθαρμένες παρακτικές δεν τηρήθηκε».
Και συνεχίζει όσον αφορά τις τωρινές υποσχέσεις: «Η κυβέρνηση έχει υποσχεθεί μια συνολικό στρατηγικό σχέδιο για την καταπολέμηση της διαφθοράς, αλλά ακόμη δεν έχει παραδοθεί. Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο προηγούμενος υπουργός δεν έμεινε στη θέση του, ενώ ο νέος δεν θα δίνει λογαριασμό στον πρωθυπουργό, αλλά στον υπουργό Δικαιοσύνης. Αυτό προκαλεί ανησυχίες».
Κοινώς, η προηγούμενη κυβέρνηση δεν έπραξε τίποτε εναντίον της διαφθοράς, αντιθέτως οδήγησε πολλές υποθέσεις στην παραγραφή, ενώ η νέα δείχνει από την αρχή ότι θα πράξει ακόμα λιγότερα για να αντιμετωπίσει την διαφθορά και την διαπλοκή που κοστίζουν δεκάδες δισεκατομμύρια ετησίως στον Ελληνικό Λαό. Έτσι ανταμοίβονται, φαίνεται, οι ατελείωτες ώρες προπαγάνδας υπέρ του Σύριζα στους δέκτες της διαπλοκής.  ΠΗΓΗ


Κάπα Research: Η Ελλάδα που παράγει και θέλει να ορθοποδήσει έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην Χρυσή Αυγή!

Η εταιρεία δημοσκοπήσεων Κάπα Research, που παραδοσιακά συνεργάζεται με τον ΔΟΛ, έδωσε στην δημοσιότητα ποιοτικά στοιχεία από το exit poll, που διεξήγαγε την Κυριακή των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα πρόκειται για την ψήφο σύμφωνα με την ηλικία και το επάγγελμα των εκλογέων.
Κοιτώντας κανείς τα ποιοτικά στοιχεία του συγκεκριμένου exit poll βρίσκει την πλήρη δικαιολόγηση του τίτλου του παρόντος άρθρου, αφού η Ελλάδα που επιθυμεί να παράγει και να μεγαλουργήσει έχει δώσει υψηλά ποσοστά στην Χρυσή Αυγή.
Στις νεαρές ηλικίες, η Χρυσή Αυγή έλαβε ποσοστά πολύ πάνω από τον πανελλήνιο μέσο όρο της, δείχνοντας ότι η Νέα Γενιά δίνει διαταγή για μια Ισχυρή Χρυσή Αυγή.
Συγκεκριμένα στις ηλικίες 18 – 24 η Χρυσή Αυγή έλαβε ποσοστό 8,5%. Στις ηλικίες 24 – 29 έλαβε 7,2%, ενώ στις ηλικίες 30 – 35 το ποσοστό της Χρυσής Αυγής ανήλθε στο 9,6%. Κοινώς, οι νέοι άνθρωποι που επιθυμούν να αποκτήσουν προοπτική να χτίσουν το μέλλον τους στην Ελλάδα ψήφισαν Χρυσή Αυγή.
Εξετάζοντας το ζήτημα από σκοπιάς επαγγέλματος, βλέπουμε και πάλι την Ελλάδα της παραγωγικότητας να ψηφίζει Χρυσή Αυγή. Οι άνεργοι, άνθρωποι οι οποίοι θέλουν να παράγουν, αλλά τους κόβεται η όποια ελπίδα από τα μνημόνια και την λαθρομετανάστευση, ψήφισαν σε ποσοστό 11% το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.
Οι αγρότες σε ποσοστό 11,5% εμπιστεύτηκαν την Χρυσή Αυγή για να τους βγάλει από τη μέγγενη των μνημονίων, που τους απειλεί με αφανισμό. Τέλος οι επιχειρηματίες (προφανώς εκτός από τους διαπλεκόμενους μεγαλοκαρχαρίες, που διαθέτουν αφειδώς τηλεοπτικό χρόνο για να καθυβρίζεται η Χρυσή Αυγή) ψήφισαν σε ποσοστό 10,6% Χρυσή Αυγή αντιλαμβανόμενοι ότι το οικονομικό πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής είναι η μόνη διέξοδος από τα μνημόνια, την υποταγή και τον μονόδρομο του... λουκέτου.
Τα στοιχεία δείχνουν ξεκάθαρα τη διαστρωμάτωση της Ελληνικής Κοινωνίας. Υπάρχει μία Ελλάδα που ψηφίζει οπαδικά και γι’ αυτό δεν ενδιαφέρεται αν ο Τσίπρας έκανε κωλοτούμπα, ψηφίζοντας μνημόνιο, παρότι τον εξέλεξαν για να «σκίσει» τα μνημόνια. Υπάρχει μία Ελλάδα που βολεύεται με την καταστροφή της χώρας, την φτωχοποίηση του Λαού και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Υπάρχει μία Ελλάδα που φοβάται μη τυχόν και χάσει αυτά που της έχουν απομείνει.
Και τέλος υπάρχει μία Ελλάδα που μάχεται! Αυτή την Ελλάδα πρεσβεύει η Χρυσή Αυγή και συνεχώς γιγαντώνεται παρά τις διώξεις, την πολεμική και την λάσπη των διαπλεκόμενων.   Κώστας Αλεξανδράκης

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ: ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ!

Διάδοχος κυρά Τασίας: Κάθε γειτονιά και ένας καταυλισμός λαθρομεταναστών - Εξαιρείται η Εκάλη;

Γύρω από το φλέγον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, που αποτελεί ταυτοχρόνως και πεδίο αρμοδιότητάς του, μίλησε και πάλι ο διάδοχος της κυρά Τασίας, υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας. Την επαύριο της υποσχέσεώς του προς τους δουλέμπορους ότι θα ανοίξει τα σύνορα στον Έβρο για να βρίσκουν ακόμα λιγότερα εμπόδια και να... ανοίξουν οι δουλειές του, ο νέος υπουργός έδειξε τον ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων.
Καταρχάς επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που δημοσίευσε πρώτη η Χρυσή Αυγή σχετικά με την μετατροπή του εργοστασίου της ΠΥΡΚΑΛ στο Λαύριο σε καταυλισμό λαθρομεταναστών. Θυμίζουμε ότι το θέμα είχε φέρει στην δημοσιότητα η Χρυσή Αυγή με σχετική ερώτηση της Συναγωνίστριας Ελένης Ζαρούλια, αλλά ουδείς ευαισθητοποιήθηκε, ενώ τώρα βρισκόμαστε ενώπιον ενός εθνικού εγκλήματος.
Στην συνέχεια, όμως, ο υπουργός είπε κάτι ακόμα χειρότερο: «Προσπαθούμε να φτιάξουμε μικρούς χώρους για να είναι πιο εύκολη η διαχείριση και η επιβάρυνση να μην είναι μεγάλη στους πληθυσμούς»Κοινώς κάθε γειτονιά και ένας καταυλισμός λαθρομεταναστών. Αυτό, βεβαίως, επιβεβαιώνει για άλλη μία φορά την Χρυσή Αυγή, η οποία έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου στους κατοίκους των προαστίων, λέγοντάς τους ότι συντόμως το πρόβλημα θα έρθει στην πόρτα τους.
Όσον αφορά το ότι οι χώροι αυτοί θα είναι «μικροί», αναμένεται ο υπουργός να διαψευστεί από την πραγματικότητα, αφού οι λαθρομεταναστευτικές ροές θα καταστήσουν τους χώρους αυτούς διαρκώς να μεγαλώνουν, μαζί με την εγκληματικότητα που θα μαστίζει πλέον όλες τις γειτονιές.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι από το μεγαλόπνοο σχέδιο του Σύριζα θα εξαιρεθεί η Εκάλη για  ευνόητους λόγους.  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!! = >Η Ευρώπη κλείνει τα σύνορά της αφήνοντας όλους τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα!

Έγγραφο Έλληνα πρεσβευτή επιβεβαιώνει τον ρόλο του Τσίπρα ως μαριονέτα των ΗΠΑ

Απόρρητο έγγραφο Έλληνα πρεσβευτή στην αμερικανική πρωτεύουσα ήρθε στο φως της δημοσιότητας, αποκαλύπτοντας τόσο τον ρόλο του Τσίπρα ως μαριονέτα των αμερικανών, όσο και των ρόλο των αμερικανών στην πρόσδεση της Πατρίδος μας στα δεσμά του μνημονίου και των διεθνών τοκογλύφων.
Όπως φαίνεται από το τηλεγράφημα, που δημοσιεύτηκε σήμερα, οι αμερικανοί βρίσκονταν πίσω από κάθε κίνηση της ελληνικής κυβέρνησης και τελικώς οδήγησε στην υπογραφή του τρίτου, αριστερού, μνημονίου. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται τα ταξίδια Τσίπρα στη Μόσχα και οι δήθεν απειλές για αλλαγή γεωπολιτικού προσανατολισμού ήταν μέσα στα σχέδια και έπειτα από εντολή των αμερικανών. Το ίδιο ίσχυσε και για την ρητορική στροφή Τσίπρα, ο οποίος σταμάτησε να επιτίθεται ενάντια στη Γερμανία....>>>>.Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ =>  ΕΔΩ

Όρκο υποταγής ενώπιον του Σόρος έδωσε ο Τσίπρας στο Ίδρυμα Κλίντον: Θα εφαρμόσουμε το μνημόνιο και θα ξεπουλήσουμε τη χώρα!

Ενώπιον των διεθνών τοκογλύφων βρέθηκε χθες το βράδυ ο πρωθυπουργός της χώρας, Αλέξης Τσίπρας. Πολλοί νομίζουν ότι το σημαντικό της επισκέψεώς του στις ΗΠΑ είναι η συνάντησή του με τον Ομπάμα. Πλανώνται πλάνην οικτράν, αφού η πραγματικά σημαντική συνάντηση έγινε χθες το βράδυ.
Στην εκδήλωση του ιδρύματος Κλίντον μίλησε χθες ο Τσίπρας. Στην εκδήλωση αυτή συμμετείχαν επίσης ο Ματέο Ρέντσι, η Γιάννα Αγγελοπούλου, ο Τζόζεφ Στίγκλιτς και ο περιβόητος Τζορτζ Σόρος. Κοινώς, ο Τσίπρας βρέθηκε ενώπιον των πραγματικών αφεντικών, προκειμένου να λάβει τα συγχαρητήρια που του αναλογούν από την πειθήνια στάση του και το γεγονός ότι έγινε μαριονέτα των αμερικανών, υπογράφοντας το τρίτο αιματηρό μνημόνιο.
Πέραν, όμως, των συγχαρητηρίων για την πιστή εφαρμογή των αμερικανικών οδηγιών, ο Τσίπρας έδωσε και τα διαπιστευτήριά του για το μέλλον. Συγκεκριμένα είπε ότι «θα εκπληρώσουμε τις υποσχέσεις μας», αναφερόμενος στις δεσμεύσεις του τρίτου μνημονίου, το οποίο θα δώσει την χαριστική βολή στη χώρα και τους Έλληνες πολίτες. Θα πει κάποιος, βεβαίως, πως ο Τσίπρας είχε δώσει και υποσχέσεις προς τους Έλληνες και δεν τις τήρησε. Ναι, αλλά τώρα αναφερόταν ενώπιον των διεθνών τοκογλύφων, οπότε... αλλάζει.
Μάλιστα, χαρακτήρισε το μνημόνιο «ρεαλιστικό πρόγραμμα», οπότε αναμένεται να το εφαρμόσει κατά γράμμα. Συγκεκριμένα είπε: «Τώρα έχουμε πολιτική σταθερότητα. Δώσαμε μεγάλη μάχη και πήραμε μια δύσκολη απόφαση να παραμείνουμε στην ευρωζώνη. Με τη συμφωνία, η Ελλάδα έχει για πρώτη φορά ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα. Πιστεύω πως αυτή η απαίσια συζήτηση για το Grexit έχει τελειώσει».
Βεβαίως, ουδέποτε τέθηκε θεμα GRexit, αφού κάτι τέτοιο θα ήταν παράνομο, όπως είχε τονίσει και ο Αντιπρόεδρος της ΕΚΤ. Όμως το εν λόγω σενάριο χρησιμοποιήθηκε ως «μπαμπούλας» για να πειστούν οι Έλληνες για την «αναγκαιότητα» του Μνημονίου και συνεχίζει και παραμένει ως εργαλείο για τους διεθνείς τοκογλύφους, προκειμένου να επιβάλλουν τη μνημονιακή πολιτική. Γι’ αυτό το λόγο συνεχίζει και παραμένει μέρος της ρητορικής του μνημονιακού Σύριζα.
Στο τέλος ο Τσίπρας κάλεσε τους διεθνείς τοκογλύφους να ετοιμάζονται να υφαρπάξουν τη δημόσια περιουσία από το ταμείο ξεπουλήματος, έναντι πινακίου φακής. Συγκεκριμένα είπε: «Είναι επίσης ανάγκη να υπάρχει πολιτική σταθερότητα και να γίνουν αλλαγές και μεταρρυθμίσεις για να έρθουν επενδύσεις. Ξέρω ότι θα έχουμε υποστήριξη παγκόσμια, με συμμαχίες όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και αλλού, όπως την Αμερική, όπου θα θέλουν να βοηθήσουν την εθνική μας προσπάθεια».
Κοινώς, θα ισοπεδωθεί η χώρα, θα υποτιμηθεί περαιτέρω η οικονομία και θα μειωθούν οι μισθοί, προκειμένου να έρθουν στην Ελλάδα τα κοράκια της διεθνούς ολιγαρχίας και να αγοράσουν υποδομές και ορυκτό πλούτο, με τη λογική του «ό,τι πάρεις 1€». Δεν είναι μόνο τα μέτρα που ήδη έχουν ψηφιστεί στο τρίτο αριστερό μνημόνιο, αλλά και αυτά που θα έρχονται πριν από κάθε δόση, όπως ορίζει η μνημονιακή παράδοση. Είναι σαφές, λοιπόν, ότι έρχεται "βαρύς" μνημονιακός "χειμώνας", ο οποίος θα σαρώσει τη χώρα και τους Έλληνες πολίτες. 
Επιτακτική, λοιπόν, η ανάγκη οι Έλληνες να πυκνώσουν τις τάξεις της Εθνικής Αντιστάσεως, του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να υπάρξει αντίσταση και αντίδραση στα σχέδια της διεθνούς κλεπτοκρατίας που επιβουλεύεται την Ελλάδα και την Ελευθερία του Ελληνικού Λαού!

Σχετικά με το ζήτημα, το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: "Ανδρείκελο του αμερικανικού παράγοντα ο Τσίπρας - Ο Τσίπρας, που κάποτε παρίστανε τον οργισμένο διαδηλωτή κατά του Κλίντον, σήμερα πέφτει "στα τέσσερα" για να γίνει δεκτός στο ίδρυμα Κλίντον και να παραδώσει τον εθνικό πλούτο της Ελλάδος στον αμερικανικό παράγοντα."
Ουτσεκάς προσβάλει βάναυσα και προκαλεί χιλιάδες Έλληνες στο Στάδιο Καραϊσκάκη

Στην Ελλάδα «χθες» και «σήμερα», των Σαμαροβενιζέλων και των Τσιπροκαμμένων, όποιος Έλλην τολμήσει και μιλήσει για την «Μεγάλη Ιδέα» του Ελληνισμού, χλευάζεται και του κολλάνε τη στάμπα του «φασίστα», «ναζιστή», «ρατσιστή» και λοιπά παρόμοια.
Αλλά δύναται ο οποιοσδήποτε Ουτσεκάς να αναφερθεί –λόγω ή έργω- στην «Μεγάλη Αλβανία» (με την Νότιο Ήπειρο και την Δυτική Μακεδονία μέσα) και να προκαλεί τους Έλληνες χωρίς καμιά συνέπεια!
Στο Στάδιο Καραϊσκάκη, ο Ουτσεκάς Άντι Λίλα, ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννενα (τμήματος της Μεγάλης Σκιπεταρίας…) σκόραρε και πανηγύρισε σχηματίζοντας με τα δάχτυλά του τον αλβανικό αετό, που θα σκεπάσει κάτω από τις φτερούγες του τους «σκλαβωμένους» Σκιπιταραίους (αυτός είναι ο συμβολισμός!).
Βεβαίως, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού αντελήφθησαν την κίνηση του Ουτσεκά και ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες, αλλά δεν φτάνει αυτό!
Άμεσα οφείλει η διοίκηση των Ιωαννίνων να τον στείλει από κει που ’ρθε και το κράτος να του βάλει στο διαβατήριο κόκκινη σφραγίδα! Και με τον ίδιο τρόπο, να πάρουν δρόμο από την πατρίδα μας και όλοι οι όμοιοί του!
(ΥΓ): Σίγουρα θυμάστε τι έγινε στην Σερβία κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα με τους Σκιπιταραίους. Με τι θράσος προκαλούν μπροστά σε χιλιάδες ανθρώπους! Τι γυρεύουν επιτέλους; Μήπως να γίνει κάτι το ανεπανόρθωτο και να πάρει φωτιά η πυριτιδαποθήκη των Βαλκανίων;
Σας παραθέτουμε επίσης επιστολή που εστάλη από τον Εθνικό Σύλλογο «Βόρειος Ήπειρος 1914» προς την διοίκηση της ΠΑΕ σχετικά με το ζήτημα: 
Να φύγει αμέσως ο Λίλα από τον Άγιαξ της Ενιαίας Ηπείρου

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 82693737032263791

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item