Widgets

ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ - Στο βωμό του χρήματος σύλησαν τα ιερά Κρατητήρια της Κοκκινοτριμιθιάς

Στην Κύπρο του 2015 όπου τα πάντα είναι νόμιμα, από την πρέζα, τις εκτρώσεις μέχρι την κάθε είδους ανηθικότητα και ανωμαλία, περάσαμε σε ένα ακόμη στάδιο.
Στο πεδίο του χρήματος λοιπόν, συγκεκριμένος τηλεοπτικός σταθμός αποφάσισε να διεξάγει ανδρικά καλλιστεία ομορφιάς. Αφήνουμε κατά μέρους τις πολυδαπανηρές αυτές παραγωγές, τη στιγμή που μεγάλο μέρος των συμπατριωτών μας ζει κάτω από το όριο της φτώχειας, και επικεντρωνόμαστε στις φωτογραφίες με τις οποίες προωθείται η συγκεκριμένη διοργάνωση.
Η εν λόγω παραγωγή, είχε λοιπόν, την φαεινότατη ιδέα να φωτογραφήσει τα "μοντέλα" στα Κρατητήρια της Κοκκινοτριμιθιάς, προσπαθώντας να δώσει στρατιωτικό χαρακτήρα! Είναι πραγματικά άξιον απορίας το πως σκέφτονται σήμερα οι άνθρωποι αυτοί.
Αναλογίστηκαν άραγε, πως ο συγκεκριμένος τόπος είναι ένας τόπος ιερός για τον Κυπριακό Ελληνισμό; Αναλογίστηκαν πως στο συγκεκριμένο σημείο, που οι ίδιοι κάποιες δεκαετίες μετά χαϊρεντίζονται, υπήρξαν τιμημένοι Αγωνιστές όπου άφηναν την τελευταία πνοή της ζωή τους από τις κακουχίες και τα φρικτά βασανιστήρια; Αναλογίστηκαν πως εκεί χτυπούσε η ψυχή του αγώνα της ΕΟΚΑ; 
Δεν ξέρουμε τι ακριβώς πρέπει να περιμένουμε άλλο από τη σημερινή κοινωνία! Ίσως φωτογράφηση στους τάφους των Φυλακισμένων Μνημάτων ή στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας; Όποια και αν είναι η συνέχεια πάντως, δεν δικαιούμαστε να έχουμε απολύτως κανένα παράπονο από τους Τούρκους, οι οποίοι φωτογράφιζαν τα μοντέλα τους σε συλημένα νεκροταφεία των κατεχομένων!
Υ.Γ. Το λιγότερο που έχει να κάνει η παραγωγή είναι να ζητήσει συγγνώμη από τον Κυπριακό Ελληνισμό και να αποσύρει άμεσα τη συγκεκριμένη φωτογράφηση. 
12019765 157781257900399 7645576495394338601 n 9263d
http://www.elamcy.com/

Να επιδείξουν σεβασμό και να αποσυρθούν άμεσα τα πλάνα


Η φωτογράφηση συγκεκριμένου σταθμού, στα Κρατητήρια της Κοκκινοτριμιθιάς, προκαλεί την απέχθεια ολόκληρου του Κυπριακού Ελληνισμού, καθώς επίσης αποτελεί ύψιστη πρόκληση και ασέβεια απέναντι στην Iστορία και τους Ήρωες του Έθνους μας.
Όταν πριν λίγο καιρό μοντέλα στα κατεχόμενα, φωτογραφίζονταν σε τάφους Ελληνοκυπρίων, σύσσωμη η κοινωνία καταδίκασε μαζικά την συγκεκριμένη ενέργεια. Σήμερα είμαστε στο ίδιο έργο θεατές, αλλά αυτήν τη φορά στις ελεύθερες περιοχές, σε έναν ιερό χώρο για τον Ελληνισμό.
Δυστυχώς, όλα αυτά που ζούμε είναι αποτέλεσμα της έλλειψης σεβασμού και Εθνικής συνείδησης, που έχουν σαν απότοκο την φθορά των αξιών σε μια κοινωνία που παραπαίει μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.
Σαν Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καλούμε τον συγκεκριμένο σταθμό όχι μόνο να λογοδοτήσει στον Κυπριακό Ελληνισμό, αλλά και να αποσύρει άμεσα τα συγκεκριμένα πλάνα.
Τέτοιες ενέργειες δεν πρέπει να γίνονται αποδεκτές από κανέναν.


Γραφείο Τύπου


>>

Το ευτυχές, μετά την δημόσια κατακραυγή ήρθε και η από απόφαση του σταθμού, κατόπιν δημόσιας απολογίας, ότι το συγκεκριμένο βίντεο δεν θα χρησιμοποιηθεί τελικά στη συνέχεια ως το trailer του νέου show που ετοιμάζει το ΣΙΓΜΑ, προσπαθώντας με φτηνά επιχειρήματα να καλύψουν τα ρεζιλίκια. Ας το ξαναεπιχειρήσουν αν θέλουν!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

E.ΛΑ.Μ. 1704268730407308822

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item