Widgets

ΕΣΧΑΤΗ ΕΛΠΙΔΑ για τους ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΔΩΡΕΑΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ!Παρά την παράνομη και αντισυνταγματική αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης της, η Χρυσή Αυγή παραμένει στο πλευρό των δοκιμαζόμενων, από την κρίση, Ελλήνων. Άλλη μία διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή στο κτήριο της Κεντρικής Διοικήσεως στην Λεωφόρο Μεσογείων.

Την ίδια ώρα τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου διεξάγουν προεκλογικές εκστρατείες αξίας εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία διοχετεύονται στους καναλάρχες, προκειμένου να εξασφαλιστεί η προβολή των κομμάτων. Αντιθέτως η Χρυσή Αυγή δεν συμμετάσχει σε αυτό στημένο παιχνίδι, επιλέγοντας να βρίσκει τρόπους για να βοηθάει τους Έλληνες, όντας αποκλεισμένη από όλα τα συστημικά μέσα «ενημέρωσης».

Οι Έλληνες Εθνικιστές στεκόμαστε έμπρακτα στο πλευρό του χειμαζόμενου λαού, διατρανώνοντας πως κανένας Έλληνας δεν είναι μόνος!  ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟ ΕΔΩ

Αποθεώθηκε ο Αρχηγός στην διανομή τροφίμων - Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Σύριζα και ΝΔ οδηγούν με τα Μνημόνια στην ανέχεια τον Λαό

Την αποθέωση από το συγκεντρωμένο πλήθος γνώρισε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, προσερχόμενος στο κτήριο της Κεντρικής Διοικήσεως, την ώρα που διεξαγόταν η μεγάλη διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής.
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής παραχώρησε δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους, τις οποίες και σας παραθέτουμε:
"Την ώρα που ο Σύριζα και η Νέα Δημοκρατία κάνουν προεκλογικό αγώνα με ψέμματα, ψέμματα που είχε πει και στις προηγούμενες προεκλογικές περιόδους και βυθίζουν τον Ελληνικό Λαό στην ανέχεια με τα Μνημόνια, η Χρυσή Αυγή πραγματοποιεί μία ακόμη διανομή τροφίμων, δείχνοντας το πραγματικό της πρόσωπο, το κοινωνικό της πρόσωπο.
Αγωνιζόμαστε ενάντια στα Μνημόνια, τα Μνημόνια της φτώχειας, της ανέχειας και της υποταγής. Ενάντια στη λαθρομετανάστευση, που απειλεί την Πατρίδα μας και όλοι αδιαφορούν. Αγωνιζόμαστε για τον Έλληνα αγρότη, για τον Έλληνα άνεργο, για τον Ελληνικό Λαό που υποφέρει."  ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟ ΕΔΩ
Τρέμουν οι “αρχηγίσκοι” του κατεστημένου! Απέκλεισαν τον Ν. Γ. Μιχαλολιάκο από το προεκλογικό ντιμπέιτ

Το πόσο τρέμει την φωνή της Αλήθειας, την φωνή της Χρυσής Αυγής το σαθρό κατεστημένο των πολικάντηδων αποδείχθηκε περίτρανα για ακόμη μια φορά.
Σύσσωμο το Μνημονιακό τόξο συνωμότησε και αποφάσισε τον αποκλεισμό του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής από την στημένη και ελεγχόμενη προεκλογική τους "τηλεμαχία".
Αφού τον κράτησαν παράνομα 18 μήνες στην φυλακή, τώρα τρέμουν να αντιπαρατεθούν μαζί του. Με ποια επιχειρήματα και με ποιο πολιτικό πρόγραμμα θα σταθούν απέναντι στον Αρχηγό του Εθνικιστικού Κινήματος, οι εκπρόσωποι του ανθελληνικού κατεστημένου;
Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος εκφράζει την εθνική αντίσταση των Ελλήνων ενάντια στο Μνημόνιο, την λαθρομετανάστευση και όλες τις μεγάλες πληγές της Πατρίδας μας.
Η Χρυσή Αυγή θα αντιδράσει σε αυτήν την κατάφωρη παραβίαση της αρχής της πολυφωνίας και της συνταγματικής νομιμότητας με δυναμικές, νόμιμες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας. Η φωνή της αλήθειας δεν φιμώνεται!
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής δήλωσε για τον αποκλεισμό του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου από το ντιμπέιτ: "Στήνουν ντιμπέιτ πολιτικών αρχηγών χωρίς τον Αρχηγό του τρίτου πολιτικού κόμματος, αποκλείουν τον Νίκο Μιχαλολιάκο της Χρυσής Αυγής, γι' αυτό και εμείς θα αποκλείσουμε την ΕΡΤ με χίλια άτομα και θα ψάχνουν να βρουν στούντιο στο... Καρπενήσι για να πουν τα ψέματά τους οι πολιτικάντηδες της διαφθοράς και του μνημονίου".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => Βίντεο: «ΟΧΙ στην ΣΑΠΙΛΑ των ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ και των ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΜΜΕ - Οι ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ και τις ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ με το ΑΙΜΑ ΜΑΣ»


Νίκος Χατζηνικολάου: Δεν μπορεί να αποκλειστεί ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής από το ντιμπέιτ

Τις αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις κατά παράβαση της πολυφωνίας και της ισοτιμίας για τον αποκλεισμό του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου από το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών είχε ήδη καταγγείλει με χθεσινές του δηλώσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Νίκος Χατζηνικολάου.
Ο γνωστός δημοσιογράφος εξανέστη στην πιθανότητα να αποκλειστεί ο αρχηγός του τρίτου πολιτικού κόμματος στην Ελλάδα, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Μπορεί να αποκλείσεις ένα κοινοβουλευτικό κόμμα και μάλιστα το τρίτο; Η γνώμη μου είναι ότι δεν μπορείς να το αποκλείσεις. Αν γίνει ντιμπέιτ με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, πρέπει να είναι παρόντες όλοι οι αρχηγοί των κοινοβουλευτικών κομμάτων".


Τελικά ο Ν. Χατζηνικολάου, επειδή είχε την κατάλληλη πληροφόρηση αποδείχτηκε προφητικός, καθώς σύσσωμο το μνημονιακό τόξο συνωμότησε για τον αποκλεισμό της φωνής της Χρυσής Αυγής. Η φωνή της Αλήθειας όμως δεν φιμώνεται!  πηγή

ΔΕΙΤΕ ΤΑ => ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ SYRIΖA - ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ: «Η ΕΛΛΑΔΑ θα ΠΛΗΡΩΝΕΙ για ΠΑΝΤΑ τους ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ»   ΚΑΙ   Το κάλεσμα του Εθνικού Αγώνα ηχεί ξανά 


Με τον  Φίλη ξέμεινε ο Τσίπρας: Τα «βρόντηξε» η νεολαία Σύριζα! Χρυσή Αυγή - Το μόνο πολιτικό Κίνημα που εκφράζει τους Νέους

Τρόμο είχαν προκαλέσει παλαιότερες εκλογικές αναλύσεις που εμφάνιζαν την Χρυσή Αυγή δεύτερο κόμμα στους νέους μεταξύ 18 – 24 χρονών. Από τότε κύλισε πολύ «νερό» στο «αυλάκι» της πολιτικής ζωής του τόπου και υπεγράφη το Μνημόνιο της Αριστεράς. Μάλιστα υπεγράφη αμφιχείρως από σύσσωμο το καθεστώς, αφού ο Σύριζα συντάχτηκε με Πασόκ, ΝΔ, Ποτάμι και Ανέλ σε αυτή την ασχήμια εναντίον του Ελληνικού Λαού.
Η τελευταία εξέλιξη στην πολυδιάσπαση του κυβερνητικού συνασπισμού, ο οποίος βιώνει την πασοκοποίησή του, είναι ότι ο Τσίπρας έχασε την νεολαία του κόμματός του. Βεβαίως δεν είναι ακριβής ο όρος «νεολαία» όταν απευθύνεται στον εν λόγω εσμό αριστεριστών, απάτριδων και ανυπότακτων… ετών 40, όμως τον χρησιμοποιούμε χάριν «ευκολίας».
Η είδηση αναφέρει, λοιπόν, ότι συνεδρίασαν τα αρμόδια όργανα της εν λόγω «νεολαίας» και αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία η αποχώρησή τους από τον Σύριζα. Έτσι ολόκληρος ο συγκεκριμένος τομέας αποσπάται από το κυβερνών κόμμα, ενώ όσοι απομείνουν θα ενταχθούν απευθείας στο κόμμα, χωρίς την παρεμβολή νεολαιίστικου σχηματισμού.
Αυτό σημαίνει ότι η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο πολιτικό Κίνημα στη Χώρα με Νεολαία ακμάζουσα και πρωτοπόρα στον Εθνικό και Κοινωνικό Αγώνα, το Μέτωπο Νεολαίας. Ο Σύριζα, όπως προείπαμε, δεν διαθέτει πλέον νεολαία. Το Πασόκ, αντίστοιχα, πλέον δεν διαθέτει κανένα τμήμα, πόσο μάλλον νεολαίας, ενώ η ΔΑΠ είναι μονάχα για πάρτι και εκφράζει ξεκάθαρα τους πολλαπλούς κινδύνους που αντιμετωπίζει η Ελληνική Νεολαία. Ουδείς λόγος μπορεί να γίνει, βεβαίως, για τμήματα νεολαίας στους Ανέλ και το Ποτάμι.
Αναμένεται, λοιπόν, να έχουμε νέες δακρύβρεχτες αναλύσεις για το πώς η Χρυσή Αυγή θα είναι πρώτο κόμμα στους νέους στις επικείμενες εκλογές. Οι ταγοί του καθεστώτος, όμως, δεν θα πρέπει να τρέφουν αυταπάτες. Η Χρυσή Αυγή είναι το πρώτο κόμμα στην Ελληνική Νεολαία επειδή είναι το μέλλον του τόπου. Επειδή εκφράζει την Βούληση των Νέων να ζήσουν σε μία Ελλάδα ελληνική, χωρίς λαμόγια, χωρίς κλέφτες και απατεώνες που με τα μνημόνιά τους καταστρέφουν το μέλλον της Ελληνικής Νεολαίας. πηγή
Είμαστε το Αύριο και είσαστε το Χθες!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ : «Οι ΕΛΛΗΝΕΣ στρέφονται πλέον ΜΑΖΙΚΑ στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»     ΚΑΙ    600 ευρώ το κόστος του τοκετού για τις ανασφάλιστες Ελληνίδες, δωρεάν για τις “παράτυπες μετανάστριες” 


Bankingnews: Σαρωτική άνοδος της Χρυσής Αυγής σε επτακομματική βουλή - Η αλήθεια ενάντια στις μαϊμού δημοσκοπήσεις
Η Χρυσή Αυγή θα είναι τρίτο κόμμα, δεν είναι απλά σίγουρο ή υπόθεση εργασίας. Είναι 1000% δεδομένο και θα είναι το μόνο κόμμα με σαφή και ξεκάθαρη αύξηση ποσοστών. Όμως η έκπληξη δεν είναι ότι η Χρυσή Αυγή είναι τρίτο κόμμα αλλά το ποσοστό που θα λάβει στις εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου.
Η Χρυσή Αυγή δεν ξεκινάει με βάση το 6,28% που είχε λάβει στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 αλλά με βάση περίπου το 8% με προοπτική να φθάσει στο 9% λόγω υψηλής συσπείρωσης και κυρίως εισροών από όλα τα κόμματα. Η Χρυσή Αυγή αποτελεί την τρίτη επιλογή όσων ψηφοφόρων ψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά εξετάζουν τώρα και άλλες επιλογές μετά την Λαϊκή Ενότητα και την ΝΔ. 
Η Χρυσή Αυγή αλώνει τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ενώ παίρνει ποσοστό και από την ΝΔ. Η Χρυσή Αυγή θα είναι το μόνο κόμμα που θα έχει καθαρή αύξηση ποσοστών μεταξύ 25% με 40% (από 6,28% στο 8% με 9%) και το εντυπωσιακό όλων συνεχίζει να παραμένει αποκλεισμένη από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Η Χρυσή Αυγή ωστόσο πρέπει να χρησιμοποιήσει την νέα της επιτυχία με στόχο να μετεξελιχθεί από ένα κόμμα που καταγγέλλει τα λάθη των κυβερνήσεων σε ένα κόμμα με κυβερνητικές προτάσεις για όλα τα μείζονα ζητήματα.

Οι εκλογές πλησιάζουν και δεν θα πρέπει να υπάρχουν αυταπάτες, η Χρυσή Αυγή θα είναι τρίτο κόμμα κόντρα στην μανία πολλών να την αποδεκατίσουν. Οι δημοσκοπήσεις δεν δείχνουν την πραγματική δυναμική της Χρυσής Αυγής, γενικώς υπάρχει «γραμμή» να μην δημοσιοποιούν την πρόθεση ψήφου οι οπαδοί, όχι λόγω φόβου αλλά σκόπιμης παραπλάνησης. Από τα κόμματα που υπήρχαν στην Βουλή πλην της Λαϊκής Ενότητας που ξεκινάει από μηδενική βάση, η Χρυσή Αυγή θα είναι το μόνο κόμμα που θα σημειώσει την μεγαλύτερη ποσοστιαία αύξηση.
Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν τάσεις αλλά ποια είναι η εκτίμηση ενός πολύπειρου πολιτικού; Η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ με ΝΔ δεν θα είναι 1% ή 2% αλλά πάνω από 5% υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. Τα σενάρια περί αυτοδυναμίας ΣΥΡΙΖΑ είναι ανοησίες.  Η ΝΔ θα κινηθεί οριακά χαμηλότερα των ποσοστών του Ιανουαρίου, σε γενικές γραμμές θα τα πάει καλά. Η Χρυσή Αυγή θα έχει σημαντική άνοδο, το μόνο κόμμα που θα καταγράψει άνοδο.
Το Ποτάμι αποκαθηλώνεται, έχει αποσυσπειρωθεί και χάσει την δυναμική του, μπορεί να σημειώσει και μείωση ποσοστών.  Η Λαϊκή Ενότητα δεν είναι στο 10% αλλά στο 5%. Το ΠΑΣΟΚ θα παραμείνει κοντά ή κάτω από τα ποσοστά του Ιανουαρίου του 2015. Το ΚΚΕ θα παραμείνει στάσιμο. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα μπουν στην Βουλή. Το κόμμα της Ένωσης Κεντρώων δεν θα μπει στην Βουλή. Η νέα Βουλή δεν θα είναι 9κομματική ή 8κομματική αλλά 7κομματική. Βγαίνουν οι ΑΝΕΛ και μπαίνει ο Λαφαζάνης. ΠΗΓΗ

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Ελλήνων μικροομολογιούχων: Συνάντηση στο γραφείο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤAΖ, ΒINTEO
Συνάντηση με εκπροσώπους των Ελλήνων ομολογιούχων που έχασαν τις οικονομίες από το PSI είχε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής στα γραφείo του στη βουλή.
«Με μεγάλη μου χαρά σας δέχομαι στο γραφείο μου, είστε Έλληνες πατριώτες οι οποίοι επενδύσατε τις οικονομίες σας στην Πατρίδα, γιατί αυτό σημαίνει να αγοράσει κανείς κρατικό ομόλογο η οποία πατρίδα με αυτό το δολοφονικό PSI αποφάσισε να πληρώσει του ξένους κερδοσκόπους που είχανε κρατικά ομόλογα, τα οποία τα πληρώνει ακόμη, υπάρχουν αυτή τη στιγμή ξένοι που δε δέχθηκαν να κουρευτούν τα ομόλογά τους και με τη βία, χωρίς να σας ρωτήσουν σας λεηλάτησαν τις περιουσίες.
Η Χρυσή Αυγή θα είναι στο πλευρό σας όχι με ψηφοθηρικούς σκοπούς, ψηφίστε ό,τι θέλετε, εμείς δεν πολιτευόμαστε με αυτόν τον τρόπο, αλλά είναι τραγικό να πληρώνουν αυτή την λεηλασία, που δημιούργησαν οι διάφοροι κλέφτες με τα θαλασσοδάνεια και με τα πολυδάπανα δημόσια έργα να την πληρώνουν Έλληνες οικογενειάρχες, Έλληνες πολίτες οι οποίοι επένδυσαν στην Πατρίδα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος.
Παρόντες στην συνάντηση ήταν και οι Συναγωνιστές Ηλίας Παναγιώταρος και Ηλίας Κασιδιάρης. Η Χρυσή Αυγή είχε καταγγείλει από την πρώτη στιγμή της άδικη αντιμετώπιση των συμπολιτών μας που εμπιστεύθηκαν το ελληνικό κράτος, επενδύοντας τους κόπους μιας ζωής σε ομόλογα του ελληνικού δημοσίου.
Μάλιστα κατά την προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα του Λαϊκού Συνδέσμου είχε καταθέσει τροπολογία για το θέμα της αποκατάστασης των μικρο-ομολογιούχων, που υπέστησαν ζημιά από το κούρεμα των ομολόγων με την εφαρμογή του PSI.   Φωτογραφίες:  ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το σκάνδαλο των δομημένων ομολόγων

Ο Φίλης διαψεύδει μετεκλογική συνεργασία με τη ΝΔ - Έτσι διέψευδε και την υπογραφή του Μνημονίου...

Με το γνωστό θράσος, το οποίο τον διακρίνει, ο Νίκος Φίλης προσπάθησε για πολλοστή φορά να θολώσει τα νερά σε σχέση με την στάση που θα κρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές. Μην έχοντας το παραμικρό ίχνος αυτοκριτικής και ευθιξίας δήλωσε ότι «δεν είναι το πρόγραμμά μας το μνημόνιο, το μνημόνιο είναι μια εξαναγκαστική πορεία που θα αλλάξει», ενώ χαρακτήρισε ως «επιστημονική φαντασία και μάλιστα τρόμου» τα περί συνεργασίας με τη ΝΔ.
Βεβαίως, από τον εκπρόσωπο ενός κόμματος, το οποίο πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου έλεγε ότι θα σκίσει τα μνημόνια και στην συνέχεια έφερε ένα ακόμη (το τρίτο) Μνημόνιο, πολύ χειρότερο από τα δύο προηγούμενα, δεν είναι δυνατόν να περιμένει ο οποιοσδήποτε να παραδεχθεί, σε προεκλογική μάλιστα περίοδο, ότι υπάρχει περίπτωση μετεκλογικής συνεργασίας με τη ΝΔ.
Η αλήθεια είναι πως ο ΣΥΡΙΖΑ ποντάρει σε μετεκλογική συνεργασία καταρχάς με τους ΑΝΕΛ και στην συνέχεια με Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ. Με δεδομένο όμως ότι οι ΑΝΕΛ, όπως όλα δείχνουν, δεν πρόκειται να μπουν στην επόμενη Βουλή, και με το ΠΑΣΟΚ να βρίσκεται στο όριο της εισόδου, ο Τσίπρας μπορεί να υπολογίζει μόνο στο Ποτάμι. Μόνο του, όμως, το μόρφωμα του Θεοδωράκη δεν αρκεί για να συμπληρωθούν οι τουλάχιστον 151 βουλευτές που απαιτούνται. Επομένως, ή θα ελπίζουν ότι η επιτομή της πολιτικής φαιδρότητας που ακούει στο όνομα Λεβέντης θα μπει στην Βουλή, για να συμμετέχει κι αυτός σε μια νέα συγκυβέρνηση, ή ειδάλλως θα αναγκαστούν σε μια κοινή σύμπραξη «μεγάλου συνασπισμού» μαζί με τη ΝΔ.
Ο πονοκέφαλος, βεβαίως, σ’ αυτήν την περίπτωση θα είναι ότι αυτομάτως θα τεθεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ως Αξιωματική Αντιπολίτευση. Όπως και να έχει, οι δανειστές, οι οποίοι έδωσαν το «πράσινο φως» για την διενέργεια των εκλογών, θα είναι επίσης εκείνοι που θα δώσουν και τις «κατάλληλες οδηγίες» σε ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και τα υπόλοιπα κόμματα του μνημονιακού στρατοπέδου για το πώς θα κινηθούν μετά τις εκλογές.  Γιώργος Μάστορας

Τσίπρας: Κάναμε συμβιβασμό, αλλά δεν συμβιβαστήκαμε!

Ομιλία σε κλίμα τρεις κι ο κούκος έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας στα Ανώγεια, την πρωτεύουσα του παπανδρεϊσμού. Εκεί φάνηκε πρόδηλα η βαθύτατη σχιζοφρένεια του να είναι κάποιος συριζαίος σήμερα. Λίγο η υπογραφή του βαρύτατου αριστερού μνημονίου, λίγο η πολύ παρέα με τον «περίφανο» Πάνο Καμμένο και την υψηλή αίσθηση της ελληνικής γλώσσας που αυτός έχει, δεν άργησε να γίνει το κακό.
Σας παρουσιάζουμε το επίμαχο απόσπασμα από την ομιλία του Τσίπρα: «Δεν λυγίσαμε, δεν συμβιβαστήκαμε. Κάναμε ένα συμβιβασμό, άλλα δεν είμαστε εμείς οι συμβιβασμένοι»
Δεν είναι και λίγο βεβαίως το γεγονός ότι οι συριζαίοι πέρασαν από το «σκίσιμο» των μνημονίων, στην υπογραφή του απεχθέστερου και βαρύτερου μνημονίου. Προφανώς και χρειάζεται μεγάλη επικοινωνιακή μαεστρία, προκειμένου να μπορέσει να διεξάγει προεκλογικό αγώνα ο Τσίπρας κάτω από αυτές τις συνθήκες, όμως η συγκεκριμένη φράση και η βαθύτατη αντίφασή της φανερώνει ψυχιατρικές επιπλοκές στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος.
Το μέγεθος της κωλοτούμπας, που ήταν ανάλογης εμβέλειας ενός Καρατζαφέρη, προφανώς και έχει προκαλέσει ζαλάδες στον Σύριζα, ο οποίος παρόλα αυτά φυλλορροεί συντεταγμένα, ελέω του ότι η ΝΔ και το Πασόκ είναι πολιτικά πτώματα, χωρίς καμία πιθανότητα αναστάσεως.
Μετά τις εκλογές θα υπάρχουν πολύ μεγαλύτερα προβλήματα για ολάκερο το αμαρτωλό πολιτικό κατεστημένο, αφού έρχεται η Χρυσή Αυγή. Συνεπώς, ας μην χάνουν τα λόγια τους από ένα μνημόνιο. Έρχονται για αυτούς και τα αφεντικά τους χειρότερες μέρες, αφού ο Ελληνικός Λαός θα στηρίξει μαζικά τη Χρυσή Αυγή, για μια Πατρίδα Ελεύθερη και Ισχυρή!  ΠΗΓΗ

Και ψευτράκος ο Βαγγέλας: Θα με ψηφίσουν Χρυσαυγίτες, επειδή ήμουν “Κένταυρος” άμα λάχει να ΄ούμε

Στην μυθολογία έχει καταφύγει πια ο βαρύμαγκας της ΝΔ, Βαγγέλας προς άγραν ψήφων. Τα ενισχυμένα ποσοστά της Χρυσής Αυγής και η ολοένα και μεγαλύτερη απήχηση των Ελλήνων Εθνικιστών στην κοινωνία έχουν προκαλέσει εφιάλτες στον "προσωρινό" της ψοφοδεξιάς.
Μοναδική λύση στην πολιτική του ασφυξία ο Βαγγέλας έχει βρει στην ακατάσχετη ψευδολογία, αλλά και αυτή είναι τόσο χοντροκομμένη που προκαλεί τον γέλωτα!
Μετά από τις συνεχόμενες γκέλες για την λαθρομετανάστευση, ο Μεϊμαράκης ξεστόμισε μια ακόμη μεγαλύτερη ανοησία με την ελπίδα ότι θα επαναπατρίσει έστω και ένα ψηφοφόρο της Χρυσής Αυγής.
Στην πρωινή εκπομπή του φιλόξενου Μέγκα ο Βαγγέλας δήλωσε πως στην χθεσινή του περιοδεία τον πετύχαιναν πολίτες που έμαθαν μέσω Τσίπρα (!) ότι ήταν Κένταυρος και ενθουσιάστηκαν τόσο πολύ που αν και ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής, θα ψηφίσουν τώρα τον Βαγγέλα!
Μάλιστα, ήταν τόσο ενθουσιασμένοι από το πολιτικό του παρελθόν ως "Κένταυρος" που του φώναζαν "Μπράβο, μεγάλε", "Προχώρα" και άλλα τέτοια μυθεύματα. Και ύστερα ο Μεϊμαράκης ξύπνησε!
Βαγγέλα δείξε μας έναν ψηφοφόρο της Χρυσής Αυγής που θα σε ψηφίσει, να σου δείξουμε 1000 αφυπνισμένους πατριώτες που θα μαυρίσουν την ΝΔ και θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή!
Δείτε το σχετικό βίντεο που δεν χρήζει περαιτέρω σχολίων λόγω της καταφανέσταστης και ακατάσχετης ονειροπαρμένης ψευδολογίας:  πηγη

Η ψοφοδεξιά επέστρεψε στα ερείπιά της

«Ο εγκληματίας γυρίζει πάντοτε στον τόπο του εγκλήματος». Μια κλασική ρήση η οποία ταιριάζει «γάντι» στην προσπάθεια της ΝΔ να γυρίσει «πίσω, στις ρίζες της», με την προεκλογική συγκέντρωση στην Ρηγίλλης.
Η επιστροφή, όμως, στο παρελθόν για τη ΝΔ και στο τόσο αμαρτωλό πολιτικά και ηθικά κτίριο της Ρηγίλλης σημαίνει ταυτόχρονα και την επιστροφή σε πολλά άλλα αναλόγως αμαρτωλά τερτίπια του παρελθόντος.
Επιστροφή στις αρχές του καραμανλισμού που κατέστρεψε την Χώρα, επιστροφή στην ηττοπάθεια απέναντι στην αριστερά και την απόδοση όλων των πολιτικών και κοινωνικών πρωτοβουλιών σ’ αυτήν, επιστροφή στην ενοχοποίηση του εθνικού φρονήματος των Ελλήνων με μια νέου είδους επιχείρηση αποχουντοποίησης («Χρυσαυγειάδα»), επιστροφή στην μιζέρια, την κακομοιριά, το πελατειακό κράτος, επιστροφή στο άντρο του «Δούρειου ίππου» για την καταστροφή της Πατρίδας.
Δεν υπάρχει, λοιπόν, καμία «επιστροφή της ΝΔ στο ένδοξο χθες», όπως υποστηρίζουν οι εναπομείναντες οπαδοί της. Τα «λαμπρά χρόνια» της ΝΔ αποτέλεσαν κόλαφο για κάθε συνειδητοποιημένο Έλληνα Πατριώτη.
Γι’ αυτό, όπως έχουμε ξανατονίσει, η ανασύνθεση της Ελλάδος περνάει αναγκαστικά μέσα από την αποσύνθεση της ΝΔ.  Γιώργος Μάστορας

Απίστευτο! Το «ελληνικό» κράτος έδωσε ιθαγένεια στον ανθέλληνα αλβανόφωνο δήμαρχο της Χειμάρρας που κατεδάφισε τον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου

Η πρόσφατη επίδειξη αλητείας και ασέβειας της αλβανικής κυβέρνησης προς τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό, με την κατεδάφιση της εκκλησίας του Αγίου Αθανασίου στην Χειμάρρα από συνεργεία της αλβανικής πολεοδομίας, κρύβει και μια άλλη παράμετρο, η οποία δείχνει την πλήρη ανικανότητα του «ελληνικού» κράτους και αφορά το απίστευτο γεγονός της χορήγησης Ελληνικής ιθαγένειας προς τον νυν δήμαρχο Χειμάρρας, ο οποίος είναι φανατικός ανθέλληνας και έδωσε την εντολή κατεδάφισης της εκκλησίας. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


Ποιος είναι ο γκέι πολιτικός της Μυκόνου;

Μεταξύ των άλλων… λαβρακίων που έβγαλε –από σπόντα- η Δίωξη Ναρκωτικών στην υπόθεση του μεγάλου κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης και πορνείας της Μυκόνου, από τις παρακολουθήσεις των τηλεφωνημάτων των μελών του κυκλώματος, ήταν κι ένας «γκέι» πολιτικός, που συχνάζει τα καλοκαίρια στο νησί.
Ιδού ένα ενδεικτικό δημοσίευμα περί αυτού: «Ο γκέι πολιτικός και τα κεράσματα. Ο κοριός της ΕΛ.ΑΣ. το διάστημα των παρακολουθήσεων άκουσε πολλά στο Νησί των Ανέμων. Και αν κάποια από αυτά που κατέγραψε δεν έχουν ποινικό ενδιαφέρον (εξού και δίπλα τους υπάρχει η επισήμανση από την αστυνομία «Αδιάφορο»), είναι χαρακτηριστικά του τι συμβαίνει τις αυγουστιάτικες νύχτες στη Μύκονο. Σε μια σειρά sms που κατέγραψε ο σούπερ κοριός στις 6 Αυγούστου και συγκεκριμένα λίγα λεπτά πριν από τις 5 τα ξημερώματα, ο 34χρονος που φέρεται ως εγκέφαλος της ομάδας δέχεται μηνύματα από έναν φίλο του που βρίσκεται σε γνωστό μπαρ και διασκεδάζει παρέα όπως φαίνεται με επώνυμους Αθηναίους. Το πρώτο μήνυμα αναφέρει: «Θέλει να τον πηδ... ο …» (σ.σ.: αναφέρει το όνομα και το επώνυμο ενός πολιτικού που συνηθίζει να περνά τα καλοκαίρια του στο Νησί των Ανέμων). Στο δεύτερο μήνυμα ο φίλος του «εγκέφαλου» αναφέρει ότι έχει πλέον ωριμάσει και απλώς θα πιει μια βότκα. Για να συμπληρώσει: «Να δώσω π... στον … (σ.σ.: αναφέρει το όνομα του πολιτικού) για να μας κεράσει ένα μπουκάλι;». Τελικά η επικοινωνία συνεχίστηκε με κωδικοποιημένα sms που δύσκολα κάποιος εκτός κυκλώματος μπορεί να βγάλει άκρη…».
Ερώτημα 1ον: Άραγε, ποιος είναι ο «γκέι» πολιτικός της Μυκόνου;
Ερώτημα 2ον: Αφού η υπόθεσή του λεγάμενου δεν έχει ποινικό ενδιαφέρον (και πράγματι δεν έχει…), γιατί το τηλεφώνημα με τ’ ονοματάκι του καταγράφηκε στη δικογραφία και «διέρρευσε» στα ΜΜΕ;
Απάντηση στο πρώτο ερώτημα δε θα σας δώσουμε, παρότι την ξέρουμε -και μάλιστα μετά βεβαιότητος- γιατί δεν είμαστε… μαρτυριάρηδες. Όσον αφορά το δεύτερο ερώτημα, τ’ ονοματάκι του αναμίχθηκε στην υπόθεση για να τον «κρατάνε στο χέρι» κάποιοι και διέρρευσε στα ΜΜΕ για να το ξέρει το… χρυσό μας ότι αυτοί οι «κάποιοι» έχουνε ένα ακόμα στοιχείο –έχουν κι άλλα πολλά- για να τον «κρατάνε στο χέρι» και να πράξει αναλόγως για να σβηστεί από τη δικογραφία (στην οποία θα έχουν πρόσβαση πολλοί και διάφοροι… δικηγόροι, μάρτυρες, κατηγορούμενοι κ.λπ.) τ’ ονοματάκι του.
Κι όταν λέμε «να πράξει αναλόγως», εννοούμε να κάνει τα πολιτικά χατίρια αυτών που «τον κρατάνε στο χέρι». Κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ  ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ =>  Η βόμβα της λαθρομετανάστευσης και η  ατυχία του συστήματος

Και η Pulse ομολογεί: Χωρίς αντίπαλο στην τρίτη θέση με διαρκή άνοδο η Χρυσή Αυγή

Όσο προχωράμε στην καρδιά της προεκλογικής περιόδου με την Χρυσή Αυγή να δίνει μια πολιτική μάχη υπό αντίξοες συνθήκες υπό καθεστώς πολιτικής δίωξης, αποκλεισμού, αναστολής χρηματοδότησης και φίμωσης, το μόνο που μπορούν να κάνουν οι συστημικές εταιρείες δημοσκοπήσεων είναι να αποκρύπτουν τα πραγματικά ποσοστά των Ελλήνων Εθνικιστών. Κάτι που έκαναν πάντοτε δηλαδή...
Ακόμα και έτσι όμως και ίσως έχοντας βάλει λίγο μυαλό από τις πανωλεθρίες που έχουν υποστεί εδώ και 3 χρόνια από τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής που είναι ΠΑΝΤΟΤΕ υψηλότερα, δεν μπορούν να αποκρύψουν το ολοφάνερο: Ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος είναι με διαφορά τρίτη πολιτική δύναμη στην χώρα με σαφείς τάσεις ανόδου και ενισχυμένα ποσοστά που θα αγγίξουν ή ακόμα θα ξεπεράσουν διψήφιο νούμερο.
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο η δημοσκόπηση της Pulse για το Action24 στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων, δίνει στα κόμματα:
ΣΥΡΙΖΑ 27,5%,
ΝΔ 26,5 %,
Χρυσή Αυγή 6,5%,
Ποτάμι 5,5%,
ΚΚΕ 5,5%,
ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ 5,5%,
ΛΑ.Ε. 4,5%,
Ένωση Κεντρώων 3%
ΑΝ.ΕΛ 2,5%
Σε αυτά τα ποσοστά υπολογίστε και το 10,5% των αναποφάσιστων που την Κυριακή των εκλογών θα αποφασίσουν και κάντε την αναγωγή επί των πραγματικών ποσοστών, ώστε να γίνει απολύτως σαφές ότι μετά τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου η ενδυναμωμένη Χρυσή Αυγή θα είναι η Αξιωματική αντιπολίτευση ενάντια σε εθνοκτόνα Μνημόνια και ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση.  ΠΗΓΗ


Σε ποιους «σκοτεινούς κύκλους που εκτελούν εντεταλμένη υπηρεσία» βρίσκεται ο Ψαρράς;


Η χθεσινή συνέντευξη τύπου της Ζωής Κωνσταντοπούλου έκρυβε, συν τοις άλλοις, και μια πολύ ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια.
Τις κατηγορίες της τέως Προέδρου της Βουλής κατά του γνωστού αντιεθνικιστή δημοσιογράφου (και… ορφανού του «Ιού» πλέον) Δημήτρη Ψαρρά. Διαβάζουμε χαρακτηριστικά στην «Εφημερίδα των Συντακτών»: «Κατηγόρησε κατόπιν την “Εφ.Συν.” και προσωπικά τον συνάδελφο Δημήτρη Ψαρρά, τον οποίο ενέταξε κατ΄ουσίαν σε “σκοτεινούς κύκλους, που εκτελούν εντεταλμένη (!) υπηρεσία”. Άφησε όμως αναπάντητα τα ερωτήματα σχετικά με τη διαφωνία της με την αναστολή της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής, τη στάση της κατά την άρση ασυλίας των ναζιστών βουλευτών, αλλά και το σκεπτικό της περί ακυρότητας όσων «μνημονιακών» νόμων ψηφίστηκαν χωρίς τους προφυλακισμένους χρυσαυγίτες, στοιχείο που εκ των πραγμάτων τους τοποθετεί στο “αντιμνημονιακό στρατόπεδο”.  Απάντησε πως ήταν “η πρώτη και η μόνη βουλευτής που έλεγε πως δεν έπρεπε η Χρυσή Αυγή να συμμετάσχει στις εκλογές”, ωστόσο “κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αφαιρεί πολιτικά δικαιώματα από κανέναν”».
Δεν θα σταθούμε στο γνωστό ανόητο τροπάριο της συγκεκριμένης φυλλάδας για άρση και του παραμικρού δικαιώματος εκφοράς λόγου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (γι αυτό, άλλωστε, δεν φιλοξενεί ποτέ τις απόψεις της), αλλά στο γεγονός ότι η Κωνσταντοπούλου εντάσσει τον Ψαρρά σε «σκοτεινούς κύκλους που εκτελούν εντεταλμένη υπηρεσία». Δεν ήμασταν εκεί για να γνωρίζουμε τι ακριβώς ειπώθηκε από την Ζωή Κωνσταντοπούλου, όμως η καταγγελία της είναι πολύ σοβαρή για να μείνει ασχολίαστη και ανερεύνητη. Φανταζόμαστε ότι για να προβεί η Κωνσταντοπούλου σ΄αυτή την τοποθέτηση θα έχει ψάξει καλά το θέμα.
Περιμένουμε, λοιπόν, περισσότερες πληροφορίες για το ποιοι ακριβώς είναι αυτοί οι σκοτεινοί κύκλοι στους οποίους ανήκει ο Ψαρράς, όπως φυσικά και ποια συγκεκριμένη εντεταλμένη υπηρεσία εκτελεί. Από την άλλη μεριά αναμένουμε και την απάντηση του Ψαρρά. Δεν νομίζουμε ότι θα αφήσει να αιωρείται έτσι πάνω από το κεφάλι του μια τόσο σοβαρή κατηγορία. Αν τυχόν λέγαμε εμείς ότι ο συγκεκριμένος τύπος ανήκει σε «σκοτεινούς κύκλους που εκτελούν εντεταλμένη υπηρεσία» θα θεωρούνταν απλώς ως «φασιστική καταγγελία». Τώρα, όμως, που αυτή η καταγγελία γίνεται από ένα εξέχων μέλος του «συνταγματικού τόξου», είμαστε πολύ περίεργοι για την εξέλιξη αυτής της υπόθεσης. Αναμένουμε, λοιπόν, με μεγάλο ενδιαφέρον.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 8796038355680111895

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item