Widgets

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ αμέσως μετά τις ΕΚΛΟΓΕΣ! (Μνημονιακή λαίλαπα και Ανεξέλεγκτη εισβολή Λαθρομεταναστών)


Το μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής για την Νίκη της 20ης Σεπτεμβρίου

Σας παρουσιάζουμε την δήλωση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, αμέσως μετά την οριστικοποίηση των εκλογικών αποτελεσμάτων και του θριάμβου της Χρυσής Αυγής ενάντια σε ένα ολόκληρο σύστημα. 
"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις εκατοντάδες χιλιάδες των υπερήφανων Ελλήνων και Ελληνίδων, που τίμησαν με την ψήφο τους τη Χρυσή Αυγή και την κατέστησαν για τρίτη συνεχή αναμέτρηση την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας.
Αυτή η νίκη της Χρυσής Αυγής αποκτά ιδιαίτερη και μεγάλη σημασία από το γεγονός ότι είχαμε απέναντί μας ένα ολόκληρο σύστημα. Είναι χαρακτηριστικό ότι τρεις μόλις μέρες πριν τις εκλογές, διαστρεβλώνοντας το περιεχόμενο μίας δηλώσεώς μου, όλα τα κόμματα, όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί έριξαν ένα ποταμό λάσπης εναντίον της Χρυσής Αυγής.
Άδεια λόγια, λόγια του αέρα, απεδείχθησαν τα λόγια τόσο του Πασόκ, όσο και του ΚΚΕ, όσο και του κόμματος «Ποτάμι» ότι θα πάρει την τρίτη θέση από την Χρυσή Αυγή. Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να αγωνίζεται, τιμώντας την ψήφο του Ελληνικού Λαού, ενάντια στα εθνοκτόνα Μνημόνια, ενάντια στη λαθρομετανάστευση που έχει γίνει ένας εφιάλτης για τον Ελληνικό Λαό. Θα συνεχίσει αγωνίζεται για μια Νέα Ελλάδα, για μια Νέα Ελλάδα της Χρυσής Αυγής."  ΠΗΓΗ
Έρχεται μνημονιακή λαίλαπα μετά τις εκλογές: 30 εξοντωτικά μέτρα θα κληθούν να εφαρμόσουν Σύριζα και ΝΔ

Δεν γλιτώνει κανείς από το φορολογικό «τσουνάμι» ακραίου σοκ
Τι περιλαμβάνει το «πακέτο» με τα φορολογικά «δεινά» που θα έρθουν από τον Οκτώβριο έως και τον Μάρτιο του 2016: Τεκμήρια - καρμανιόλα για εισοδήματα, αυτοκίνητα και κατοικίες, εφόδους της Εφορίας στα σπίτια και την έδρα των φορολογουμένων, μονιμοποίηση του «κεφαλικού φόρου», και νέες επιβαρύνσεις για ιδιοκτήτες ακινήτων και ενοικιαστές κρύβει ο μετεκλογκός λογαριασμός. 
Πρόκειται για τη νέα «καταιγίδα» μέτρων που θα έρθει από τον Οκτώβριο και δυστυχώς για όλους εμάς δεν θα σταματήσει εδώ αλλά θα πάει και παρακάτω. Ειδικά στο κομμάτι των φόρων η μνημονική «λαίλαπα» θα συνεχιστεί και το 2016, αρχής γενομένης από τον Φεβρουάριο με το νέο «μοντέλο» φορολογικών ελέγχων που θα τεθεί σε ισχύ.    ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ


Πρώτο κόμμα η Χρυσή Αυγή στους Έλληνες που έχασαν τις δουλειές τους από Μνημόνια και λαθρομετανάστες

Οι Έλληνες που επλήγησαν περισσότερο από τα μνημόνια και την λαθρομετανάστευση, είναι προφανώς τα εκατομμύρια των ανέργων, που έχασαν τις δουλειές τους από όλη αυτή την ραγδαία φτωχοποίηση των Ελλήνων. Σε αυτούς περιλαμβάνονται προφανώς και οι νέοι και οι νέες που πλήττονται κατά 60% από την ανεργία, οδηγούμενοι στην μετανάστευση.
Σύμφωνα, λοιπόν, με τα πρώτα ποιοτικά στοιχεία που εξάγονται από τα exit poll, η Χρυσή Αυγή είναι πρώτο κόμμα σε αυτή την ομάδα ψηφοφόρων, λαμβάνοντας 16,6%. Αυτό δείχνει ξεκάθαρα ότι η Χρυσή Αυγή είναι η τελευταία ελπίδα των Ελλήνων στους Έλληνες που έχουν γνωρίσει επακριβώς τι εστί μνημόνιο και λαθρομετανάστευση.
Το γεγονός ότι δεύτερο κόμμα στους ανέργους είναι το κόμμα Λαφαζάνη, δείχνει ότι πολλοί Έλληνες ακόμα δεν έχουν αντιληφθεί τα πολλαπλά προσωπεία του συστήματος και τα κόλπα που αυτό επικαλείται για να τον κοροϊδεύει. Δεν εξηγείται αλλιώς πως εν τέλει καταλήγουν να ψηφίζουν ένα κόμμα που αποτελείται από ανθρώπους που στήριζαν έως την τελευταία στιγμή τα μνημόνια.
Πάντως τα αναχώματα καταρρέουν και το Εθνικιστικό Κίνημα καταφέρνει την μία μετά την άλλη νίκη, παρά την λάσπη και την πολεμική ενός ολόκληρου συστήματος.  ΠΗΓΗ

Ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής στα νησιά που πλήττονται από τη λαθρομετανάστευση: Διπλασιασμός του ποσοστού μας στην Κω

Υπάρχουν οι Έλληνες που βίωσαν στο πετσί τους τον εφιάλτη της αθρόας λαθρομετανάστευσης. Υπάρχουν και αυτοί που θα το βιώσουν στο μέλλον, αφού αναπόδραστα εν τέλει το πρόβλημα θα φτάσει και στην πόρτα τους. Αυτό δεν το λέμε εμείς εν είδει τρομολαγνίας, αλλά η κοινή λογική, αφού εκατομμύρια λαθρομεταναστών περιμένουν στα τουρκικά παράλια και την Ανατολική Θράκη για να έρθουν στην Ελλάδα.
Έτσι εν τέλει θα γεμίσουν τα νησιά και ακολούθως οι πλατείες των Αθηνών από λαθρομετανάστες, οι οποίοι εν συνεχεία θα συρρεύσουν και στα προάστια, που ως τώρα θεωρούν ότι το πρόβλημα είναι «μακρινό». Συνεπώς έχει αξία να δούμε πως συμπεριφέρθηκαν εκλογικά αυτοί που ήδη έχουν βιώσει το πρόβλημα, οι οποίοι αξίζει να σημειωθεί ότι είδαν όλα τα κόμματα απέναντί τους, με εξαίρεση την Χρυσή Αυγή που στάθηκε στο πλευρό τους σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις που βίωσαν.
Στο δήμο Κω, η Χρυσή Αυγή διπλασίασε το ποσοστά της, ανεβαίνοντας από το 5,87% των εκλογών του Ιανουαρίου στο 10,15% των εκλογών του Σεπτεμβρίου, ποσοστό που σαφώς αποτυπώνει τις καταστάσεις που βίωσαν οι Έλληνες κάτοικοι. Το ίδιο περίπου συνέβη και στην Κάλυμνο με το ποσοστό της Χρυσής Αυγής να ανεβαίνει στο 6,01% από το 3,84%. Συνολικά στην περιφέρεια Δωδεκανήσου, η Χρυσή Αυγή ανέβηκε από το 5,53% στο 8,09%, κερδίζοντας χιλιάδες συμπατριώτες μας, οι οποίοι αντιλήφθηκαν ότι μονάχα η Χρυσή Αυγή εκπροσωπεί τα συμφέροντά τους σε όλα τα επίπεδα.
Στην Λέσβο, η πολιτική κατάσταση ήταν ακριβώς η ίδια, αφού η Χρυσή Αυγή αύξησε τις δυνάμεις της, σκαρφαλώνοντας από το 4,66% στο 7,78, κερδίζοντας και σε απόλυτο αριθμό ψήφων, αφού 4223 συμπατριώτες μας επέλεξαν να στηρίξουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, έναντι 2765 που το έκαναν και την προηγούμενη φορά.
Τα παραπάνω στοιχεία δείχνουν ξεκάθαρα πως η Χρυσή Αυγή έχει προοπτικές πολύ μεγαλύτερης ανόδου, δεδομένης τόσο της οξύτητας του φαινομένου, όσο και της απροθυμίας όλων των υπολοίπων κομμάτων να σταθούν στο πλευρό των Ελλήνων, επιμένοντας να ακούν τα κελεύσματα της παγκοσμιοποίησης, που επιθυμεί διακαώς την διάλυση του Ελληνικού Έθνους. ΠΗΓΗ
Το κόκκινο παρακράτος προκαλεί, ούτε βήμα πίσω από τους Εθνικιστές!
Συνεχίζουν οι προκλήσεις των παρακρατικών εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών. Ομάδα αριστεριστών έστησαν παράνομα εκλογικό περίπτερο έξω από εκλογικό κέντρο στο Κερατσίνι μοιράζοντας προπαγανδιστικό υλικό.
Έπειτα από καταγγελίες πολιτών ότι η εν λόγω ομάδα ασκούσε αφόρητη πίεση στους Έλληνες ψηφοφόρους εις βάρος του εθνικιστικού κινήματος, βουλευτές με ομάδα συναγωνιστών έφτασαν στο χώρο απαιτώντας από τους επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων να εφαρμόσουν τις προβλεπόμενες από το νόμο ενέργειες και να τους απομακρύνουν.
Για ακόμα μία φορά φάνηκε η συνεργασία κράτους – παρακράτους καθώς οι επικεφαλείς της αστυνομίας αρνήθηκαν να εφαρμόσουν το νόμο με αποτέλεσμα να παραμένουν με την ανοχή της αστυνομίας έξω από την είσοδο του σχολείου οπλισμένοι με ρόπαλα, παρακωλύοντας έτσι την ομαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας.
Οι θρασύδειλοι αριστεριστές αρκέστηκαν στο να φωνάζουν ανθελληνικά συνθήματα και να υβρίζουν τους συναγωνιστές υπό τη προστασία πάντα των δυνάμεων ΜΑΤ και ΔΕΛΤΑ. Οι Έλληνες Εθνικιστές απτόητοι από τη κατάπτυστη συνεργασία της αστυνομίας με τους δήθεν αντισυστημικούς της αριστεράς δεν έκαναν ούτε βήμα πίσω. ΠΗΓΗ
Δεκάδες περιπτώσεις παραβίασης του εκλογικού νόμου από αριστεριστές με την ανοχή των αρχών
Συνεχείς είναι οι καταγγελίες που έρχονται στο τηλεφωνικό κέντρο της Χρυσής Αυγής για παραβίαση του εκλογικού από πάσης φύσεως και ιδεολογικής προέλευσης αριστεριστές, οι οποίοι έχουν καταντήσει τα σχολεία, στα οποία διεξάγεται η ψηφοφορία σε εκλογικά τους κέντρα.
Χαρακτηριστική είναι η ανοχή που επιδεικνύουν οι αρχές στις εν λόγω παρακρατικές συμμορίες, οι οποίες ασκούν πολιτική τρομοκρατία στον κόσμο, επιχειρώντας δια του τραμπουκισμού να αλιεύσουν έστω και έναν ψηφοφόρο.
Σε μία ενδεικτική περίπτωση στο Κερατσίνι, οι αστυνομικοί έλεγαν ότι δεν έχουν δικαίωμα να απομακρύνουν το εκλογικό κέντρο αριστερίστικης συμμορίας, το οποίο είχε στηθεί στην είσοδο σχολείου, με τους πολίτες να διαμαρτύρονται για την φορτική πίεση που ασκούσαν σε βάρος τους οι αριστεριστές. Βεβαίως η πρόφαση των αστυνομικών δυνάμεων, που σκοπούμενό της είχε να μην εξαγριώσει την εν λόγω συμμορία, συνιστά παράβαση καθήκοντος, αφού ο νόμος ορίζει επακριβώς τι συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις.
Ό,τι μεθοδεύσεις και συνεργασία και αν μηχανευτεί το καθεστώς, οι Έλληνες πολίτες απολύτως συνειδητοποιημένοι προσέρχονται και θα προσέρχονται στις κάλπες ενδυναμώνοντας το Εθνικιστό Κίνημα την μοναδική πηγή αντίστασης στην διάλυση της Πατρίδας μας. ΠΗΓΗ

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος απαντά στο Σρόιτερ για τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από τα κανάλια της διαπλοκής

Δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha έδωσε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, όπου απάντησε τόσο για τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από τα τσοντοκάναλα, όσο και για την επίθεση λάσπης που δέχτηκε η Χρυσή Αυγή τρεις μέρες πριν τις εκλογές. Ευχαρίστησε δε τους εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες που στήριξαν και στηρίζουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα σε πείσμα των νταβατζήδων, των πολιτικάντηδων και των διεθνών τοκογλύφων. ΠΗΓΗ

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΑ EXIT POLL

Ο Ηλίας Κασιδιάρης σε ζωντανή σύνδεση με την πολιτική εκπομπή του Star αμέσως μετά τα exit-poll απαντά στον Χατζηνικολάου για τον αποκλεισμό του Λαϊκού Συνδέσμου και την νίκη των Εθνικιστών ενάντια στο καθεστώς του μνημονίου και των λαθρομεταναστών. ΠΗΓΗ


Πρώτη φορά αριστερά; (Για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι)

Το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ «πρώτη φορά Αριστερά», που εμφανίστηκε λίγο πριν τις ευρωεκλογές και συνεχίζεται να χρησιμοποιείται από τα στελέχη και τους οπαδούς του, καθώς και από πολλούς εκπροσώπους του (αντι)συνταγματικού τόξου, αποτελεί τεράστιο ψέμα, παραπλανητικό και αναίσχυντο.
Πρώτη φορά «Αριστερά» υπήρξε επί κλεφτο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου.
Ιδιαίτερα το ΠΑΣΟΚ της πρώτης περιόδου, λίγα χρόνια πριν γίνει κυβέρνηση, υπήρξε το πιο «αριστερό» και «ριζοσπαστικό» κόμμα της Ευρώπης, έχοντας ως βασικό πρόσταγμα την «Σοσιαλιστική Αλλαγή».  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Η πλουσιομαντάμ (των Olympic games 2004) ανέλαβε να ταΐζει χιλιάδες «πρόσφυγες» το δράμα του ελληνικού λαού δεν την συγκινεί καθόλου!


Δεν  συγκινήθηκε μόνο το γερμανικό κεφάλαιο από τον ερχομό των προσφύγων (με ή χωρίς εισαγωγικά…) στην Ευρώπη -για να τους χρησιμοποιήσει ως φτηνό εργατικό δυναμικό-, αλλά και το ελληνικό.
Έτσι, η Γιάννα Αγγελοπούλου (των χλιδάτων Olympic Games του 2004 – που μας καταχρέωσαν για να κάνει η κυρία το κομμάτι της…) και ο σύζυγός της, προσφέρθηκαν να πληρώνουν τα έξοδα για την σίτιση στο ανοιχτό κέντρο φιλοξενίας προσφύγων, που θα λειτουργήσει σύντομα στη Σίνδο Θεσσαλονίκης.
Αφελές ερώτημα: Υπάρχουν αρκετοί Έλληνες που δε μπορούνε να τα φέρουνε βόλτα και δεν έχουνε ούτε ένα πιάτο φαγητό! Γνωρίζουμε όλοι τραγικές ιστορίες παιδιών που λιποθυμούν στα σχολεία και αποδεικνύεται ότι έχουν να φάνε 3-4 μέρες. Γιατί άραγε δε συγκινείται κι από το δικό τους δράμα η πλουσιομαντάμ Γιάννα;  ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!! => Η Ευρώπη κλείνει τα σύνορά της αφήνοντας όλους τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα! 

Μόνη αντίσταση στα Μνημόνια και τη λαθρομετανάστευση η Χρυσή Αυγή!
Μόνη αντίσταση στα Μνημόνια και τη λαθρομετανάστευση η Χρυσή Αυγή!

Κοιτώντας την σύσταση του επόμενου Κοινοβουλίου και λαμβάνοντας υπόψη τα φλέγοντα ζητήματα, τα οποία απασχολούν τον μέσο Έλληνα πολίτη, βλέπουμε ότι η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό κόμμα που απομένει να εκφράζει τα συμφέροντα και τις απόψεις των Ελλήνων.
Ας δούμε εν τάχει τα κόμματα του Κοινοβουλίου, βάσει των απόψεών τους σχετικά με τα μνημόνια και την λαθρομετανάστευση:
Σύριζα: Υπέρ του Μνημονίου της αριστεράς, με δέσμευση να το εφαρμόσει κατά γράμμα. Επίσης υπέρμαχος της λαθρομετανάστευσης, φτάνοντας μέχρι του σημείο υιοθεσίας ακραίων απόψεων.
ΝΔ: Υπέρμαχος του Μνημονίου Σύριζα, τα οποία και θα συνεχίσει να ψηφίζει με μανία, λύσσα και φανατισμό. Υπέρ της λαθρομετανάστευσης και το να γεμίσει η Ελλάδα με τζαμιά και λαθρομετανάστες.
Πασόκ: Μνημόνια, λαθρομετανάστευση και σκάνδαλα είναι το πρόγραμμα της εγκληματικής οργάνωσης, που παριστάνει το κόμμα.
ΚΚΕ: Κρυφός υποστηρικτής των μνημονίων, αφού κάνει οτιδήποτε χρειάζεται για να περνάνε αυτά. Επίσης φανατικός υποστηρικτής της λαθρομετανάστευσης, για να βρίσκει φτηνό εργατικό δυναμικό η πλουτοκρατία.
Ποτάμι: Ίδιο κόμμα με το Πασόκ, απλώς τα σκάνδαλα αφορούν τα αφεντικά του και όχι τους ίδιους, ακόμα...
Ανέλ: Κυβερνητικός εταίρος του Σύριζα τόσο στα μνημόνια, όσο και στην πλημμύρα της Ελλάδας από λαθρομετανάστες.
Κόμμα Λεβέντη: Πέραν της γραφικότητας έχει πολλάκις εκφραστεί υπέρ του μνημονίου και της λαθρομετανάστευσης.  ΠΗΓΗ

Η τρίτη θέση είναι η εκκίνηση για την νίκη της Ελλάδας

Μια ακόμη εκλογική μάχη κερδήθηκε, κόντρα σε όλους και σε όλα. Το αποτέλεσμα των εκλογών δείχνει πως η Χρυσή Αυγή έχει ριζώσει στην συνείδηση του λαού. Τίποτε δεν τέλειωσε απόψε και κανείς δεν θα επαναπαυθεί από αύριο. Το ραντεβού μας με την Ιστορία, έχει κλειστεί. Και η Ιστορία δεν μπορεί να περιμένει. Η κούραση όλων των συναγωνιστών, το ξενύχτι τους, η αγωνία τους, ο αγώνας τους εν μέσω αποκλεισμών και διώξεων θα περάσει τις επόμενες ημέρες.
Είμαι υπερήφανος που σήμερα ο Ελληνικός λαός, με την τρίτη θέση που απέδωσε στην Χρυσή Αυγή, έριξε χαστούκι στα μούτρα σε όλους εκείνους που σκαρφίστηκαν να ρίξουν λάσπη στον Αρχηγό μας.
Λυπάμαι πραγματικά και ντρέπομαι σαν πολίτης της χώρας μας, που όλο το πολιτικό σύστημα συμπεριφέρεται με αυτόν τον αντιδημοκρατικό και φασιστικό τρόπο στον Αρχηγό της τρίτης πολιτικής δύναμης και που αποκλείει και θα συνεχίσει από ότι φαίνεται να το κάνει την φωνή μισού εκατομμυρίου Ελλήνων πολιτών!
Είμαι περήφανος που ανήκω όχι σε κόμμα αλλά σε έναν ζώντα οργανισμό όπως είναι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα που είναι πραγματικά κόντρα σε όλους και σε όλα, αποκλεισμένο από τα ΜΜΕ, διωκόμενο παράνομα. Είμαι περήφανος που η Χρυσή Αυγή ΔΕΝ εισέπραξε, ούτε την νόμιμη επιχορήγηση αλλά ούτε και την εκλογική έκτακτη επιχορήγηση που έλαβαν ΌΛΑ τα κόμματα της Βουλής, αποδεικνύοντας ότι για να νικήσεις δεν χρειάζονται χρήματα αλλά ψυχή.
Το αποτέλεσμα των εκλογών είναι μια ηθική δικαίωση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής που την τελευταία εβδομάδα πολεμήθηκε λυσσαλέα από όλο το σύστημα! Το αύριο δεν μπορεί να περιμένει. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έχει τεράστια ευθύνη απέναντι σε όσους το εμπιστεύθηκαν αλλά και σε αυτούς που σίγουρα θα το εμπιστευθούν στο μέλλον. Το αύριο  ανήκει στους Έλληνες εθνικιστές γιατί είναι οι μόνοι που αντιστέκονται, οι μόνοι που πολεμούνται αλλά και οι μόνοι που θα νικήσουν. Γιατί στο τέλος η Ελλάδα θα νικήσει .
Τελειώνοντας να πούμε ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ σε όσους αγωνίστηκαν στη μάχη των εκλογών. Η στήριξη τους, κάτω, από αντίξοες συνθήκες, μέσα σ΄ ένα κλίμα τρομοκρατίας αλλά και πιέσεων που ασκήθηκαν εναντίον τους, υπήρξε καθοριστική για την μεγάλη μας νίκη, το σημερινό  αποτέλεσμα οφείλεται σε αυτούς, τους Πολιτικούς Στρατιώτες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, που από την πρώτη γραμμή του αγώνα με την τιτάνια προσπάθεια τους αποδείξανε πόσο ψεύτικο είναι το σύστημα του αυτοαποκαλούμενου συνταγματικού τόξου. Αμοιβή όλων όσων εργάστηκαν, είναι δικαίωση του αγώνα μας.  ΠΗΓΗ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 5412086603110892175

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item