Widgets

Η τρίτη θέση είναι η εκκίνηση για την νίκη της Ελλάδας


Μια ακόμη εκλογική μάχη κερδήθηκε, κόντρα σε όλους και σε όλα. Το αποτέλεσμα των εκλογών δείχνει πως η Χρυσή Αυγή έχει ριζώσει στην συνείδηση του λαού. Τίποτε δεν τέλειωσε απόψε και κανείς δεν θα επαναπαυθεί από αύριο. Το ραντεβού μας με την Ιστορία, έχει κλειστεί. Και η Ιστορία δεν μπορεί να περιμένει. Η κούραση όλων των συναγωνιστών, το ξενύχτι τους, η αγωνία τους, ο αγώνας τους εν μέσω αποκλεισμών και διώξεων θα περάσει τις επόμενες ημέρες.

Είμαι υπερήφανος που σήμερα ο Ελληνικός λαός, με την τρίτη θέση που απέδωσε στην Χρυσή Αυγή, έριξε χαστούκι στα μούτρα σε όλους εκείνους που σκαρφίστηκαν να ρίξουν λάσπη στον Αρχηγό μας.

Λυπάμαι πραγματικά και ντρέπομαι σαν πολίτης της χώρας μας, που όλο το πολιτικό σύστημα συμπεριφέρεται με αυτόν τον αντιδημοκρατικό και φασιστικό τρόπο στον Αρχηγό της τρίτης πολιτικής δύναμης και που αποκλείει και θα συνεχίσει από ότι φαίνεται να το κάνει την φωνή μισού εκατομμυρίου Ελλήνων πολιτών!

Είμαι περήφανος που ανήκω όχι σε κόμμα αλλά σε έναν ζώντα οργανισμό όπως είναι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα που είναι πραγματικά κόντρα σε όλους και σε όλα, αποκλεισμένο από τα ΜΜΕ, διωκόμενο παράνομα. Είμαι περήφανος που η Χρυσή Αυγή ΔΕΝ εισέπραξε, ούτε την νόμιμη επιχορήγηση αλλά ούτε και την εκλογική έκτακτη επιχορήγηση που έλαβαν ΌΛΑ τα κόμματα της Βουλής, αποδεικνύοντας ότι για να νικήσεις δεν χρειάζονται χρήματα αλλά ψυχή.

Το αποτέλεσμα των εκλογών είναι μια ηθική δικαίωση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής που την τελευταία εβδομάδα πολεμήθηκε λυσσαλέα από όλο το σύστημα! Το αύριο δεν μπορεί να περιμένει. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έχει τεράστια ευθύνη απέναντι σε όσους το εμπιστεύθηκαν αλλά και σε αυτούς που σίγουρα θα το εμπιστευθούν στο μέλλον. Το αύριο  ανήκει στους Έλληνες εθνικιστές γιατί είναι οι μόνοι που αντιστέκονται, οι μόνοι που πολεμούνται αλλά και οι μόνοι που θα νικήσουν. Γιατί στο τέλος η Ελλάδα θα νικήσει .

Τελειώνοντας να πούμε ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ σε όσους αγωνίστηκαν στη μάχη των εκλογών. Η στήριξη τους, κάτω, από αντίξοες συνθήκες, μέσα σ΄ ένα κλίμα τρομοκρατίας αλλά και πιέσεων που ασκήθηκαν εναντίον τους, υπήρξε καθοριστική για την μεγάλη μας νίκη, το σημερινό  αποτέλεσμα οφείλεται σε αυτούς, τους Πολιτικούς Στρατιώτες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, που από την πρώτη γραμμή του αγώνα με την τιτάνια προσπάθεια τους αποδείξανε πόσο ψεύτικο είναι το σύστημα του αυτοαποκαλούμενου συνταγματικού τόξου. Αμοιβή όλων όσων εργάστηκαν, είναι δικαίωση του αγώνα μας.

Η παρακμή των νεοελλήνων και ο Ηρωικός Τρόπος Ζωής

Η παρακμή των νεοελλήνων και ο Ηρωικός Τρόπος Ζωής

Θα αναφερθούμε σε δύο δημοσιεύματα του τύπου, τα οποία – κακώς – δεν ήταν διασυνδεδεμένα, αφού έχουν άρρηκτη σχέση το ένα με το άλλο. Το πρώτο ήταν η εξιστόρηση ενός περιστατικού από τον Καθηγητή Χρήστο Γιανναρά για την επόμενη μέρα από την κρίση των Ιμίων, όταν άνοιξε συζήτηση με τους φοιτητές του για τα γεγονότα. Αυτοί επέδειξαν προκλητική αδιαφορία για τα τεκταινόμενα με αποτέλεσμα να τους τεθεί το ερώτημα: «Τελικά τι θα προτιμούσατε; Ελευθερία με αγώνες και θυσίες ή καλοπέραση με σκλαβιά;». Στην προκείμενη ερώτηση οι φοιτητές απάντησαν με ευκολία το δεύτερο κατά συντριπτική πλειοψηφία.

Η δεύτερη είδηση που είναι σημερινή, έρχεται από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και αναφέρει ότι σύμφωνα με στοιχεία της JCC Payments οι Έλληνες της Κύπρου ξοδεύουν αφειδώς εκατομμύρια ευρώ (5,4 εκ. ευρώ μόνο για το πρώτο επτάμηνο του 2013) στα κατεχόμενα για διασκέδαση. Η όλη κατάσταση παρότι τραγελαφική δεν είναι ούτε η μόνη, ούτε περιορισμένη στην Κύπρο, αφού η συντριπτική πλειοψηφία των πελατών στα καζίνο των Σκοπίων είναι Έλληνες. Η άποψη που εξέφρασε ο καθηγητής Γιανναράς για την απάντηση που του έδωσαν οι φοιτητές του, στο προαναφερθέν περιστατικό, είναι ότι η στάση ζωής αυτή, που θέλει ακόμα και οι νέοι άνθρωποι να προτιμούν τον καναπέ τους και να απαξιούν πλήρως για Ιδανικά και Αξίες, έχει καλλιεργηθεί συστηματικώς από το σύστημα. 

Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που σύσσωμο το σύστημα με όλες του τις… συνιστώσες, εχθρεύεται με τέτοια «ιερά» μανία την Χρυσή Αυγή. Η Χρυσή Αυγή πρεσβεύει τις Αξίες που το σύστημα προσπαθεί να ενταφιάσει, προκειμένου να επισπεύσει την Παγκόσμια Σιωνιστική Διακυβέρνηση, που θα προωθηθεί μέσα από την Πανθρησκεία, τον «αντιρατσισμό», την μείξη και την εξάλειψη των ξεχωριστών εθνικών πολιτισμών και όλων των απολήξεων τους, μαζί με τις φυλετικής διαφορές.

Επιπροσθέτως όλων αυτών η Χρυσή Αυγή βρίσκεται ενάντια σε αυτό που περιέγραψε γλαφυρά και παραστατικά ο καθηγητής Γιανναράς. Ενάντια στα σχέδια των παγκοσμιοποιητών για μία νεολαία αποχαυνωμένη, μαστουρωμένη που θα επιδεικνύει αδιαφορία για οτιδήποτε δεν αφορά τον… καναπέ της. Τα παιδιά της Χρυσής Αυγής, όπως μας αποκαλούσαν, είναι ακριβώς αυτό που περιγράφει ο Ιωάννης Συκουτρής: «Ο ηρωικός άνθρω­πος είν' ο αιωνίως νέος - τι να την κάνη την φρόνησιν; Είναι διά τους πεζούς και τους νοικοκυραίους, που βαδίζουν ήσυχα και ομαλά τον δρόμον της ζωής των. Εκείνος όμως δεν βα­δίζει· χορεύει… Άλλωστ' η ηλικία είναι κάτι σχετικόν· δεν μετρείται πάντως με την διάρκειαν, με το περιεχόμενόν της μετρείται. Είν' έννοια ηθική, όχι αστρονομική.».

Εμείς έχουμε την υπερηφάνεια να μην έχουμε γεράσει. Να μην μας έχει καταβάλει η σκληρή πραγματικότητα που βλέπουμε ολόγυρα μας και μας αγγίζει. «Πουθενά δεν φαίνεται περισσότερον η  υ π ε ρ η φ ά ν ε ι α  του ηρωικού ανθρώπου, παρά εις τον τρόπον που δι­εξάγει τους λεγομένους αγώνας ιδεών», γράφει και πάλι ο Συκουτρής, εκφράζοντας, σαν να ζούσε σήμερα τους αγώνες μας, την Χρυσή Αυγή. Από την Πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα μέχρι τους συνοριακούς σταθμούς και όλα τα πέρατα της Ελλάδος, δίνουμε τον Αγώνα μας. Όχι για τα όβολα ή για το συμφέρον μας, αλλά για την Ελλάδα. Για την Πατρίδα, τον Λαό και την Ελευθερία. Μαχόμαστε γιατί, σε αντιδιαστολή με τους φοιτητές του Γιανναρά, τις «νεολαίες» των πολιτικών κομμάτων που είτε σαπίζουν στα «εναλλακτικά» φεστιβάλ μαστούρας ή παίζουν αστακοπόλεμο στην Μύκονο, εμείς μαχόμαστε για Ιδέες.

Και αυτό που εκνευρίζει ακόμα πιο πολύ τους ταγούς του καθεστώτος είναι ότι δεν μπορούν να μας κερδίσουν. Ότι δεν μπορούν να νικήσουν τα «παιδιά» της Χρυσής Αυγής. Ακόμα και να μας σκοτώσουν, ξέρουν ότι δεν θα μας νικήσουν. Γιατί, όπως γράφει ο Συκουτρής, «ο ηρωικός άνθρωπος δεν  υ φ ί σ τ α τ α ι  τον θάνατον. Δι' αυτόν και ο θάνατος ακόμη δεν είναι  π ά σ χ ε ι ν,  είναι  π ρ ά τ τ ε ι ν» και ακόμα χειρότερα γι’ αυτούς ότι «Ο ηρωικός άνθρωπος δεν είναι το άνθος, δεν είν' ο καρπός - αυτά αντιπροσωπεύουν το παρόν και του παρόντος την ανεπιφύλακτον χαράν. Είναι ο σπόρος που θα ταφή και θα σαπίση, διά ν' αναφανή το άνθισμα και το κάρπισμα».

Ξέρουν ότι χτυπώντας μας, μας δυναμώνουν. Ξέρουν ότι όλες τους οι ενέργειες οδηγούν στην αναπόφευκτη ήττα τους, τον Θρίαμβο δηλαδή των Ιδεών της Φυλής και της Τιμής. Από την άλλη δεν μπορούν να παραμείνουν αδρανείς γιατί αυτό θα σήμαινε και πάλι το τέλος τους. Δίνουν έναν χαμένο αγώνα και το ξέρουν από την πρώτη στιγμή της ύπαρξης μας, γιατί τότε πριν 33 ολάκερα χρόνια κατάλαβαν ότι αναβίωνε η φράση του μόνου πραγματικού Εθνάρχη, του Θεόδωρου Κολοτρώνη, όταν έλεγε στον Ιμπραήμ: «Μόνον ἓνας Ἓλληνας νά μείνη, πάντα θά πολεμοῦμε καί μήν ἐλπίζεις πὠς τήν γῆν μας θα τήν κάμης δική σου, βγάλτο ἀπό τό νοῦ σου".»

Κώστας Αλεξανδράκης

www.xryshaygh.com

Αγώνας υπέρ βωμών και εστιών

Αγώνας υπέρ βωμών και εστιών

Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου - Παππά στην στήλη "Εγέρθητι".

Άλλες δυο μέρες μέχρι τις εκλογές, κι αν υπάρχει ένας αγώνας που πρέπει να δοθεί σήμερα είναι το «τελείωμα» των κομμάτων του μνημονιακού τόξου. Δύσκολο, με την προπαγάνδα των ΜΜΕ και την αποσιώπηση των πραγματικών θέσεων των Εθνικιστών, αλλά βήμα απαραίτητο για την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών. Είναι βέβαιον ότι τα οικονομικά εργαλεία που διαθέτει το Σύστημα αποκλειστικά για την διατήρησή του, θα εξακολουθήσουν να επηρεάζουν τον όχλο της τηλεοπτικής κομματοκρατίας. Τίποτε δεν θα αλλάξει όποιο μνημονικό κόμμα και όποια συμμαχία κι αν έρθει στην εξουσία. Η κοάτρικα θα κάνει από δω και πέρα κουμάντο. Τέρμα οι ελληνόφωνες μαριονέτες. Ερχονται οι ξένοι αρλεκίνοι, με εκτελεστικές και νομοθετικές αρμοδιότητες, με δικαίωμα ζωής για τους εξαγορασμένους και θανάτου για τους αντιδραστικούς. Καθ’ υπαγόρευσιν βεβαίως, ας μην αυταπατάται κανείς.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον την Κυριακή το βράδυ θα είναι πόσοι ακόμη Έλληνες θα έχουν ξυπνήσει το πρωί της Κυριακής αποφασισμένοι να κινήσουν τα νεκρωμένα άκρα τους στην απλούστατη μηχανιστική κίνηση που απαιτεί ο παυλώφειος κοινοβουλευτισμός. Πιο σημαντική θα είναι η επόμενη μέρα. Και αυτή θα εξαρτηθεί από την ηγεσία του Λαϊκού Συνδέσμου και τους χειρουργικής ακρίβειας χειρισμούς που πρέπει να πραγματοποιήσει. Στις επόμενες εκλογές, όταν θα έχουν λήξει οι δικολαβικές αθλιότητες που έθεσαν σε καθεστώς αιχμαλωσίας την ηγεσία της Χρυσής Αυγής (ο κοινοβουλευτικός της εκπρόσωπος, μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν έχει άδεια να μεταβεί εκτός Αττικής για να... ψηφίσει), το Εθνικιστικό Κίνημα πρέπει να εκτιναχθεί χωρίς φόβο και με πάθος στην θέση που απαιτούν οι συγκυρίες και εύχεται έστω και σιωπηλώς η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού.

Ως τότε, ένα θα είναι το μεγάλο ζήτημα που πρέπει να έχουμε στον νου μας όλοι οι Ελληνες. Όχι, δεν είναι το οικονομικό, γιατί είναι βέβαιον ότι θα χειροτερέψει. Αλλά και όταν βελτιωθεί εμπρός στην λαϊκή απαξίωση των κομμάτων των μνημονίων, πάλι θα πρέπει να θυμίζουμε στον λαό πως τα εκατό ή τα διακόσια ευρώ είναι ψιχία εμπρός στα χιλιάδες που έκοψαν οι εθνοπατέρες με τις ψήφους και τις υπογραφές τους. Το μέγα ζήτημα είναι αυτό της ξένης εισβολής. Των εκατομμυρίων που καθοδηγούνται προς την Πατρίδα μας, που συνωστίζονται στα σύνορά μας, που καταλαμβάνουν τις πόλεις μας. Με τις ευλογίες των πολιτικάντηδων και με την συναίνεση και την συνενοχή των Ενόπλων Δυνάμεων.

Οι πλούσιες χώρες της βόρειας και κεντρικής Ευρώπης υψώνουν τείχη και αναστέλλουν διεθνείς Συνθήκες. Η Ελλάδα ούτε πολεμοκάπηλη ούτε αποικιοκρατική δύναμη είναι ούτε έχει υπάρξει. Δεν προκάλεσε τους πολέμους και την φτώχεια των χωρών της Ασίας και της Αφρικής, δεν ανέβασε στην εξουσία τις διεφθαρμένες κυβερνήσεις τους. Αλλά όμως με ευθύνη των δικών της διεφθαρμένων πολιτικών, αφήνει ανοιχτά τα σύνορά της και περιμένει βοήθεια από αυτούς, που αν και σύμμαχοι, μας εγκατέλειψαν και στην Σμύρνη, και στην Κύπρο και στα Ίμια. Eίναι ασφαλώς θαυμάσιο οι λαοί να συνεννοούνται. Είναι θαυμάσια τα έργα της ειρήνης. Η πολιτική όμως της γείτονος, αποτελεί πράξη εχθρική και αιτία πολέμου.

Στις 7 Σεπτεμβρίου, ο πρέσβης του Κουβέιτ εγκαινίασε στο Δέλβινο της Βορείου Ηπείρου ένα ακόμη «εκπαιδευτικό κέντρο». Στην Ανδριανούπολη χιλιάδες περιμένουν να μπουν στην Θράκη μας. Τα σύνορά μας πολιορκούνται από παντού και όλοι εύχονται ούτε μια σφαίρα να μην πέσει και δώσει προβοκατόρικα την αφορμή για το τζιχάντ. Εμείς οι Έλληνες συμμεριζόμαστε τον ανθρώπινο πόνο, αλλά ως Έλληνες και ως Εθνικιστές, ζούμε και ενδιαφερόμαστε πρωτίστως για το δράμα του Ελληνικού Λαού.

Αν πρέπει σήμερα να στείλουμε ένα μήνυμα στους συμπατριώτες μας, ας είναι τούτο: Μην ακούτε τις εξαγορασμένες, εφησυχαστικές φωνές. Η ξένη εισβολή σημαίνει βιολογικό θάνατο, κατάλυση της εθνικής ταυτότητας, αποκαθήλωση της συλλογικής εθνικής μνήμης, αλλοίωση των πληθυσμιακών στοιχείων, κατάλυση του πολιτεύματος.

Όποια συνέπεια και αν σας φαίνεται πιο σημαντική, αξίζει να αγωνιστείτε για την ανατροπή της. Υπέρ βωμών και εστιών, για ακόμα μια φορά, και πάντα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 3585376590403299887

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item