Widgets

Κανένας Έλληνας Άνεργος - Δουλειά στον Έλληνα Εργάτη!«Για τη λύση του προβλήματος της ανεργίας, η Χρυσή Αυγή προτείνει μία λύση άμεση και μία μεσοπρόθεσμη: Απέλαση λαθρομεταναστών και στροφή στην Εθνική Παραγωγή».

Πολιτικές Θέσεις Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή.

Με αφορμή μια μελέτη που φέρει τον τίτλο «Αλληλεγγύη και προσαρμογή στην Ελλάδα της κρίσης» την οποία υπογράφουν οι Τ. Γιαννίτσης και Σ. Ζωγραφάκης, δυνάμεθα να εξάγουμε εξόχως χρήσιμα συμπεράσματα τα οποία -το κυριότερο- έρχονται να επαληθεύσουν τις πολιτικές θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή εις ότι αφορά τις επιμέρους ενέργειες επίλυσης του Ελληνικού Προβλήματος.

Για εμάς τους Εθνικιστές και εν αντιθέσει προς τους ψευτοδημοκράτες του «συνταγματικού» τόξου, ο όρος Ελληνικό Πρόβλημα δεν περιχαρακώνεται απλώς στη σημερινή άθλια οικονομική κατάσταση, αλλά αντιθέτως περιλαμβάνει όλους εκείνους τους τομείς όπου η αντεθνική δράση του Κράτους ζημιώνει την Πατρίδα και το Λαό μας. Είναι συνεπώς αστείο να ομιλούμε περί οικονομικής κρίσης, παραβλέποντας σκοπίμως την ηθική, πολιτική και κοινωνική χρεοκοπία ενός Λαού ο οποίος απέδωσε τις τύχες του στα χέρια επιτήδειων πολιτικάντηδων.

Οι πολιτικές ηγεσίες των «δημοκρατικών» δυνάμεων, επιμένουν να αντιμετωπίζουν το Ελληνικό Κράτος ως μία ανώνυμη εταιρεία με ζημιές και κέρδη, ανάγοντας την οικονομία όχι μονάχα σε μείζονα τομέα επηρεασμού επί τη λήψει πολιτικών αποφάσεων, αλλά στο μοναδικό. Επί παραδείγματι, παρά τη συνεχιζόμενη επιθετική και επεκτατική πολιτική της Τουρκίας, η λήψη αντίμετρων υλικοτεχνικής ενίσχυσης του Ελληνικού Στρατού προσκρούει στην δικαιολογία της δεινής οικονομικής κατάστασης. Όπερ σημαίνει πως η Άμυνα της χώρας έρχεται σε μοίρα σαφώς κατώτερη από εκείνη, για παράδειγμα, της μισθοδοσίας των υπαλλήλων των ΔΕΚΟ. Ποιος όμως ευθύνεται γι' αυτό το παράδοξο;

Η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά εκείνους που διαχειρίστηκαν την εξουσία επί τέσσερις δεκαετίες. Εκείνους με απλά λόγια, οι οποίοι οικοδόμησαν το κομματικό Κράτος και δημιούργησαν ένα αδιαπέραστο κλοιό προστασίας γύρω από αυτό. Σαφώς και δεν δύναται να κατηγορηθεί το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών γι' αυτή την αισχρή κατάσταση, αλλά βεβαίως και μπορούν να κατηγορηθούν όλα τα υπόλοιπα κόμματα, διότι όλα ανεξαιρέτως την εκμεταλλεύτηκαν προκειμένου να βολέψουν τους κομματικούς τους στρατούς.

Η πραγματικότητα είναι τούτη: το κομματικό Κράτος συνιστά θηλιά στο λαιμό της Πατρίδος και συνεχίζει αδιάκοπα να την στραγγαλίζει διότι απλούστατα, βρίσκεται στο απυρόβλητο.

Η εγχώρια ολιγαρχία του πλούτου καθώς και η κλίκα της διεθνούς τοκογλυφίας, βολεύονται εξίσου από την υπάρχουσα κατάσταση: η Ελλάς είναι μια χώρα βυθισμένη στα χρέη, η οποία αναζητά την οικονομική ανάκαμψη μέσω του δανεισμού, χωρίς ουσιαστικά να παράγει. Κι αυτό διότι οι πρακτικές των «δημοκρατικών» δυνάμεων φρόντισαν να γιγαντώσουν το κομματικό Κράτος, διαλύοντας κάθε προοπτική παραγωγικής δραστηριότητας στην ελληνική επικράτεια. Αποβιομηχανοποίηση, συρρίκνωση της αγροτικής παραγωγής και η εξαφάνιση των τομέων της αλιείας και της κτηνοτροφίας, αποτελούν τα σημαντικότερα εγκλήματα των πολιτικών ηγεσιών της χώρας, οι οποίες παράλληλα, σχημάτισαν ένα κρατικό μηχανισμό παροχής υπηρεσιών, τις οποίες οι Έλληνες πλήρωσαν και πληρώνουν βαρύτατα.

Επανερχόμαστε λοιπόν στα της μελέτης των δύο προαναφερθέντων καθηγητών. Σύμφωνα με τα συμπεράσματα αυτής, «η φορολογική επιβάρυνση την περίοδο 2008-2012 για τα χαμηλά εισοδηματικά στρώματα αυξήθηκε κατά 337,7% σε αντίθεση με τις ανώτερες εισοδηματικές κατηγορίες, των οποίων η φορολογική επιβάρυνση αυξήθηκε μόλις κατά 9%»! Λογικά ως εκ τούτου, προκύπτουν τα ακόλουθα στοιχεία: «ο μέσος όρος της μείωσης του μισθού στον δημόσιο τομέα την περίοδο 2009-2013 ήταν της τάξεως του 8%, όταν στον ιδιωτικό τομέα ο μέσος όρος έφτασε το 19%. Η διαφορά αυτή διεύρυνε περαιτέρω το χάσμα στους μισθούς μεταξύ των τομέων της οικονομίας (ιδιωτικού και δημόσιου) από το 35% στο 43%».

Συνοψίζοντας, καταθέτουμε τα κάτωθι: απέναντι στην επιβίωση του κομματικού Κράτους και τη συντήρηση (έναντι οιουδήποτε κόστους) των προνομίων των μεγαλοσυνδικαλιστών και των υψηλόβαθμων στελεχών του κρατικού μηχανισμού, η Χρυσή Αυγή προτάσσει την επιτακτική αναγκαιότητα της άνθισης της Εθνικής Παραγωγής με την ταυτόχρονη εθνική αντιμετώπιση του μείζονος προβλήματος που ακούει στο όνομα λαθρομετανάστευση.

Η επιβεβλημένη διαμόρφωση των συνθηκών που θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη της Εθνικής Παραγωγής, αποτελεί τη μοναδική απάντηση στην πολιτική του υπέρμετρου δανεισμού και του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας που προτείνουν τα κόμματα του κατ' επίφαση συνταγματικού τόξου.

Δύο εκατομμύρια Έλληνες άνεργοι δεν είναι δυνατόν να γυρεύουν δανεικά για να επιβιώσουν: δεν επαιτούν, αντιθέτως απαιτούν να σεβαστεί το Κράτος το δικαίωμά τους στην Εργασία!

Πρώτιστο καθήκον, συνεπώς, ενός Εθνικού Κράτους είναι η υπεράσπιση του δικαιώματος και της υποχρέωσης των Ελλήνων στην εργασία. Όχι φυσικά μέσω υποσχέσεων πρόσληψης στο Δημόσιο, αλλά μέσω της εξόδου της Εθνικής μας Παραγωγής από το τέλμα, στο οποίο συνειδητά και σκόπιμα την κρατούν οι φιλελεύθεροι και μαρξιστές υπηρέτες του καπιταλισμού, για να διατηρούν τις τόσο απαραίτητες για τα κόμματά τους, πελατειακές σχέσεις με τους ψηφοφόρους.

Καθίσταται κάτι παραπάνω από σαφές, ότι η αθρόα εισβολή λαθρομεταναστών στην ελληνική επικράτεια, ωφελεί αναμφίβολα την ολιγαρχία του πλούτου και τους νεόπλουτους εργοδότες, οι οποίοι συναρτούν τα κέρδη τους με την μαύρη ή την χαμηλότατα αμειβόμενη εργασία. Το πλέον αρνητικό στοιχείο όμως, είναι ότι η παρουσία των λαθρομεταναστών και η εκμετάλλευσή τους από την πλουτοκρατία, συνέβαλε τα μέγιστα στη καλλιέργεια ενός νοσηρού κλίματος στον Ελληνικό Λαό, νοσηρό κλίμα που συνοψίζεται στην φαιδρότητα πως οι βαριές (χειρωνακτικές κυρίως) εργασίες αρμόζουν στους λαθρομετανάστες.

Με απλά λόγια, το γκρέμισμα του μεταπολιτευτικού μύθου -στον οποίο επένδυσαν τα κόμματα της κλεπτοκρατίας- περί του «ονείρου για μια θέση στο δημόσιο», αποτελεί μέγιστη Εθνική και Κοινωνική υπηρεσία, ούτως ώστε να δοθεί η αναγκαία κινητήριος ώθηση στην Εθνική Παραγωγή.

Κατόπιν όλων των ανωτέρω, δύναται ο καθένας να συμπεράνει προς τι η ανείπωτη χαρά των μεγαλοσυνδικαλιστών του δημοσίου, επί τη αναλήψει των καθηκόντων της συγκυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ. Ταυτόχρονα όμως, ερμηνεύονται και οι διακηρύξεις Σύριζα περί επαναπρόσληψης δημοσίων υπαλλήλων ή πρόσληψης νέων σε διάφορους τομείς του χρεοκοπημένου κρατικού μηχανισμού. Απορεί κανείς γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των βολεμένων από το ΠΑΣΟΚ τάχθηκαν μαζικά και φανατικά στο πλευρό του κόμματος της Αριστεράς;

Μπροστά σε αυτή την κοινωνική πραγματικότητα, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα οφείλει να αναδείξει τον χαρακτήρα που το καθιστά την μοναδική αυθεντική εθνική δύναμη: ένα Κίνημα της Ελληνικής Νεολαίας, των Ελλήνων Εργατών και Αγροτών!

Το Ελληνικό Πρόβλημα εν κατακλείδι, δεν επιλύεται με νέους δανεισμούς, οι οποίοι αναπόφευκτα, επιβαρύνουν τις επόμενες γενιές. Πολλώ δε μάλλον, δεν είναι δυνατό να επαφίεται στις διαθέσεις των ξένων, δανειστών και δήθεν επενδυτών. Το Ελληνικό Πρόβλημα θα λυθεί από τον ίδιο τον Ελληνικό Λαό, όταν ο τελευταίος αντιληφθεί σε όλο της το βάθος την απάτη του κομματικού Κράτους που πνίγει την Πατρίδα και τους Έλληνες. Η λύση του Προβλήματος δε, βρίσκεται μπροστά στα μάτια του, ακούγεται μάλιστα από όλα τα ελεγχόμενα μέσα μαζικής εξαπάτησης, τα οποία την περιγράφουν ως τον μέγιστο κίνδυνο, την ύψιστη απειλή: Χρυσή Αυγή!

Ευάγγελος Καρακώστας

www.xryshaygh.com

Πλήρης αδιαφορία για τους Έλληνες μικροπωλητές - Τον ρατσισμό τον υφίστανται μόνο οι Έλληνες!


Γράφει ο Δημήτρης Κουκούτσης

Τώρα μάλιστα, λύθηκε το μέγα πρόβλημα της παραλιακής ζώνης στην Καλαμάτα. Η παρενόχληση των λουομένων και κυρίως των πιτσιρικάδων έπαψε από την στιγμή που η περιφέρεια Πελοποννήσου δεν χορήγησε άδεια σε ημεδαπό να πουλά κουλούρια στην παραλία, όπως έκανε τα τελευταία 18 χρόνια. Συγχαρητήρια στις υπηρεσίες της περιφέρειας για την άμεση λύση του προβλήματος και κυρίως για την άκαμπτη στάση της απέναντι σε έναν Έλληνα υπήκοο (πολίτες είναι μόνο οι βουλευτές…) που δημιουργεί τέτοια... τεράστια προβλήματα.

Έτσι από περιέργεια θα ήθελα να δούμε όλοι μας το ερχόμενο καλοκαίρι τι ποινές θα υπάρξουν για όλους αυτούς τούς λαθρομετανάστες που πουλάνε στην παραλία ότι μπορεί να φανταστεί ο καθένας χωρίς άδεια και φυσικά χωρίς κανένα νόμιμο παραστατικό... Μα φυσικά και οι αλλοδαποί δεν έχουν τον παραμικρό έλεγχο γιατί τον ρατσισμό σε αυτή τη χώρα τον υφίστανται μόνο οι Έλληνες!

Τον Έλληνα μικροπωλητή θα μηνύσουν όταν γύρω χιλιάδες παράνομοι αλλοδαποί πωλούν τα πάντα, τον Έλληνα θα γράψουν για ΚΤΕΟ όταν δίπλα θα περνάει το Datsun με 30 άτομα επάνω και χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, στον 'Ελληνα θα κάνουν έξωση όταν χιλιάδες οικίες έχουν καταληφθεί παράνομα από αλλόφυλους και κανείς δεν τολμάει να τους πειράξει...

Ως πότε θα είμαστε ραγιάδες άραγε;

Ακολουθεί η είδηση όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "Ελευθερία" Μεσσηνίας

Κουλουράς στην Καλαμάτα... χωρίς άδεια μετά από 18 καλοκαίρια

Επί δεκαοκτώ χρόνια κάθε καλοκαίρι, ο Γιάννης Βασίλοβιτς, ο κουλουράς της παραλίας, πουλάει κουλούρια και ζαχαρωτά από τον Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας μέχρι το "Φιλοξένια". Όμως το καθεστώς με τις άδειες τελείωσε - κι ο ίδιος διαμαρτύρεται έντονα ότι πλέον μένει χωρίς δουλειά.

Ο Γιάννης ήρθε στα γραφεία μας και μας ενημέρωσε πως «η αρμοδιότητα πέρασε από το Δήμο Καλαμάτας στην Περιφέρεια, αλλά κόπηκαν οι άδειες. Πήγα να την ανανεώσω και μου είπαν... τέλος». Μας είπε ότι «χωρίς άδεια, αν σου κάνει κάποιος καταγγελία, σου επιβάλλεται πρόστιμο 5.000 ευρώ την πρώτη φορά και στη συνέχεια προβλέπεται φυλακή με αναστολή, και μέσα στο τέλος».

Επεσήμανε ότι η δουλειά του κουλουρά στην παραλία είναι πολύ σημαντική γι’ αυτόν, ότι με αυτή τα φέρνει βόλτα, εξηγώντας: «Εχω χρέη, δουλεύω το καλοκαίρι και πληρώνω και τις υποχρεώσεις του χειμώνα (ρεύμα και νερό). Ποιος θα πληρώσει το νερό και το ρεύμα; Χθες ήρθε ο παπάς της Αγίας Τριάδας και μου έφερε φαγητό».

Ο Γιάννης σχολίασε ακόμα: «Έχω πολύ καλές σχέσεις στην παραλία, με αγαπάει ο κόσμος. Δεν έχω ενοχλήσει κανέναν και δίνω και δώρα στα παιδάκια στην παραλία. Έχω μαζέψει 3.000 υπογραφές από άτομα που λένε "αφήστε ήσυχο τον κουλουρά"». Εθνικισμός.net

Οικονομικός φιλελευθερισμός ένα σύστημα για τους “λίγους και εκλεκτούς”!

Οικονομικός φιλελευθερισμός ένα σύστημα για τους “λίγους και εκλεκτούς”!


Διόλου ευκαταφρόνητο αποτελεί το ερωτήματα κατά πόσο οι πολιτικοί της χώρας μας και όλοι αυτοί οι «έμπειροι» διπλωματούχοι οικονομολόγοι δεν μπόρεσαν να προβλέψουν την σημερινή οικονομική χρηματοπιστωτική κρίση την όποια διανύουμε  έτσι  ώστε να πάρουν τα κατάλληλα μέτρα για να μετριάσουν τα οδυνηρά για την πατρίδα μας αποτελέσματα που έχει επιφέρει σε όλους τους τομείς η σημερινή οικονομική κατάσταση.

Ανατρέχοντας στο παρελθόν διαπιστώνει κανείς ότι το λεγόμενο "άνοιγμα των αγορών", ο οικονομικός φιλελευθερισμός  του  laisse faire laisse passer  στην ουσία ευνόησε μόνο την άρχουσα οικονομική δύναμη  και τα συμφέροντα όσων διαχρονικά ζουν παρασιτικά εις βάρος των λαών, μέσα στο εκάστοτε παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα. Ο λεγόμενος οικονομικός φιλελευθερισμός έχει τις ρίζες του  στον  Adam Smith κυριότερο εκπρόσωπο του ρεύματος αυτού .Συνάμα  με την βιομηχανική επανάσταση η  όποια επέφερε τεράστιες αλλαγές , ανέδειξε επίσης  και την Βρετανία σε ηγεμονική δύναμη, Pax Britannica . Μια από αυτές τι αλλαγές αποτελεί και η λεγόμενη "ελεύθερη αγορά" σύστημα το όποιο υιοθετήθηκε από την Βρετανία και προβαλλόταν ότι εναρμονίζονταν με τις ιδέες του διαφωτισμού. 

Υποστήριζαν  οι υπέρμαχοι του συστήματος αυτού ότι οι αυξανόμενες οικονομικές συναλλαγές μεταξύ των κρατών θα λειτουργούσαν αποτρεπτικά για την διεξαγωγή ενός πολέμου καθώς ένας επικείμενος  πόλεμος  θα  σκόνταφτε πάνω σε αμοιβαία συμφέροντα δημιουργούμενα από τον οικονομικό φιλελευθερισμό.Συνεπώς  ενισχυόταν η παγκόσμια ειρήνη και η ελεύθερη αγορά θα έβρισκε τον τρόπο να μετριάσει τις ανισότητες και αδικίες εις βάρος των ασθενέστερων του πλανήτη.

Εδώ ας μου επιτραπεί η λέξη «τρίχες»  αποδεικνύοντας λοιπόν  τον πρωταρχικό μου ισχυρισμό, ότι το σύστημα του οικονομικού φιλελευθερισμού μεγιστοποιεί απλά τα οφέλη της ηγεμονεύουσας δύναμης,  παραθέτω τους θανάτους των 30 με 50 εκατομμύρια ανθρώπων στην Ινδία, στην Κίνα και Βραζιλία από λιμούς. Πως η Ινδία ως σιτηροπαραγωγός  χώρα  κατέληξε σε αυτό το αποτρόπαιο αποτέλεσμα;  Μα εξαιτίας του οικονομικού φιλελευθερισμού. Οι βρετανοί αρνήθηκαν να επέμβουν πεπεισμένοι ότι η ελεύθερη αγορά θα επίλυε το πρόβλημα .Όμως τι πραγματικά συνέβη; Απλά οι άγγλοι έχοντας τη δυνατότητα να αγοράζουν ακριβότερα το σιτάρι άφησαν την χώρα παραγωγής  να θρηνήσει τόσους νεκρούς.

Ένα ακόμη θλιβερό παράδειγμα των  όσων γράφονται  παραπάνω αποτελεί και ο θάνατος 10 εκατομμυρίων  αφρικανών στο Κονγκό,  όταν ο Βέλγος βασιλιάς  Λεοπόλδος ο Β επιθυμώντας να μεγιστοποιήσει την περιούσια του από την συγκομιδή ακατέργαστου καουτσούκ επιδόθηκε ακόμα και σε ακρωτηριασμούς  προκειμένου να υποδουλώσει  τους ντόπιους  φέροντας το λαό  σε μια γενικότερη άθλια κατάσταση. Παρατηρούμε ένα τεράστιο επεκτατικό ιμπεριαλισμό συγκαλυμμένο από ένα άκρατο "ιδεαλισμό", άραγε οι εποχές τις Pax Britannica μήπως φέρνουν στο νου καταστάσεις του σήμερα; Την  Pax Britannica  διαδέχτηκε ως γνωστό η PAX Americana πάνω κάτω με τις ιδέες μεθόδους. Όταν όμως αυτός συνέβη,  το ειρωνικό είναι ότι η Βρετανία άφησε τον οικονομικό φιλελευθερισμό και ακολούθησε ένα οικονομικό σύστημα με  μεγαλύτερο κρατικό παρεμβατισμό, τον προστατευτισμό της εγχώριας παράγωγης έναντι των εισαγωγών. Κοινός  παρανομαστής και στις δύο αυτοκρατορίες αποτελεί  ο αγγλοσαξωνικός πουριτανισμός.

Ας μην μακρηγορούμε όμως στην σύντομη αναφορά  μας σχετικά με την λεγόμενη απαρχή του συστήματος που δημιουργήθηκε από  τους «λίγους» προορισμένο να  εξυπηρετεί τους «εκλεκτούς» .

Είναι γνωστό τοις πάσι στους οικονομικούς  αλλά  και γενικότερα πολιτικούς κύκλους η λεγόμενη οικονομική κρίση της ανατολικής Ασίας το 1977 . Καθώς  ενώ η Ταϊλάνδη βρισκόταν σε τεράστια οικονομική άνοδο κάποιοι επενδυτές αποφάσισαν να  αποσύρουν τα κεφάλαια  τους και τις επενδύσεις  τους με αποτέλεσμα η κεντρική τράπεζα της Ταϊλάνδης να υποτιμήσει το νόμισμα της, το Μπατ  εξαιτίας της εκροής του κεφαλαίου. Το γεγονός αυτό επέφερε αλυσιδωτή αντίδραση σε χώρες οι όποιες ήταν γνωστές ως  «οικονομικά θαύματα» ή  «ασιατικές τίγρης»  όπως η Νότια Κορέα η όποια αναγκάστηκε και αυτή με την σειρά της να καταφύγει στο διεθνές νομισματικό ταμείο. 

Ως γνωστό ένας από τους  όρους του ΔΝΤ είναι η απελευθέρωση της οικονομίας, ένας μεγαλύτερος οικονομικός φιλελευθερισμός , ο λεγόμενος   σήμερα νεοφιλελευθερισμός  και μηδαμινός κρατικός παρεμβατισμός. Κατά πόσο ήσαν υπαίτιες  οι ιδιωτικές αμερικανικές  εταιρίες για την κατάσταση αυτή  αναρωτιέται κανείς αφού εν τέλει  αυτές βγήκαν κερδισμένες  από την οικονομική  αυτή κρίση  ενώ συνέβαλαν  και ίδιες  στη δημιουργία  των συνθηκών για τη χρηματοπιστωτική αυτή οικονομική κατάρρευση. Η πίεση που άσκησε το ΔΝΤ για την αναδιάρθρωση  του ασιατικού συστήματος  έφερε τις πολυεθνικές πιο κοντά στην μεγιστοποίηση  των κερδών τους από την ασιατική αγορά, αφήνοντας εκατομμύρια ανθρώπους  στην φτώχεια και στην ανέχεια.

Αυτός ο εξοντωτικός φιλελευθερισμός, η ανεμπόδιστη  και μάλιστα με ταχύς ρυθμούς κίνηση των κεφαλαίων, η διαφθορά στο εσωτερικό των κυβερνήσεων ήταν κάποια από τα βασικά αίτια της κρίσης του 1977. Τα  γεγονότα αυτά που διδάσκει η ιστορία στο τομέα της οικονομίας  γνώριζαν οι διοικούντες  αυτή της χιλιοπροδομένης χώρας μας και   όφειλαν να αναγνωρίσουν τα κακόβουλα σχέδια των παγκόσμιων τοκογλύφων και να κινηθούν αναλόγως.

Ωστόσο ο τρόπος που αντιμετωπίστηκε η οικονομική κρίση από κάποιες  κυβερνήσεις αναδεικνύει το κράτος ως τον βασικό δρών παράγοντα μέσα στο παγκόσμιο σύστημα... Όπως ειρωνεία  αποτελεί και εδώ η στάση  του βασικού υπέρμαχου του νεοφιλελευθερισμού δηλαδή των ΗΠΑ ,το 2008 λοιπόν  όταν  οι ΗΠΑ διανύοντας την κρίση στο χρηματοπιστωτικό τους σύστημα ,βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον οικονομικό κολοσσό DubaiPortsWorlds η κυβέρνηση του Τζορτζ Μπους ανακοίνωσε  στην DubaiPortsWorlds, η οποία  ήθελε να αγοράσει αμερικανικά λιμάνια ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να επιτραπεί  επικαλούμενη λόγους εθνικής ασφάλειας και σχετικό νόμο που υπήρχε από το 1988. Αναλόγως οι  τακτικές που ακολούθησαν οι κυβερνήσεις της Αργεντινής, της Βραζιλίας και της Νότια Κορέας όταν αποφάσισαν να θέσουν φραγμούς στην ανεξέλικτη εισροή κεφαλαίου με σκοπό να κρατήσουν μια σταθερότητα της ισοτιμίας εστί ώστε να μπορούν να ασκήσουν μια βιομηχανική πολιτική και πιο πρόσφατα η Ισλανδία κρατικοποιώντας τις τράπεζες , είναι κάποιες κινήσεις  που αποδεικνύουν πως δρουν τα σοβαρά κράτη όταν κινδυνεύουν τα εθνικά τους συμφέροντα. 

Ο κρατικός παρεμβατισμός και συγκεκριμένα ο οικονομικός - και όχι μόνο - εθνικισμός αποτελεί την μοναδική επιλογή διάσωσης ενός λαού που παλεύει να σωθεί μέσα από μια  αβυσσαλέα δήθεν επιπολαιότητα βάση της οποίας  κινείται η ελληνική πολιτική ανήμπορη να αντεπεξέλθει στον κυκεώνα τον όποιο έχει επέλθει η χώρα. Οφείλει λοιπόν σύσσωμος ο κρατικός μηχανισμός να προτάσσει  την εθνική Σημαία, πράξη που στο χώρο  ακόμα και της  διεθνής διπλωματίας δεν μπορεί να κατηγορηθεί και να ταρακουνήσει συθέμελα τους διεθνείς εντολοδόχους.

Το διακρατικό  σύστημα είναι άναρχα δομημένο, γεγονός που προτάσσει κάθε κράτος να μερίμνα για τα συμφέροντα του, δηλαδή για τα συμφέροντα του κάθε πολίτη και πάνω από όλα του Έθνους. Αναγνωρίζουμε την ύπαρξη των πολυεθνικών εταιριών αλλά συμπεραίνουμε ότι δεν παύουν να έχουν περιορισμένη δύναμη  σε σχέση  με το κράτος καθώς υπόκεινται  σε διατάγματα των κρατών, άρα οι μόνοι υπαίτιοι για την ανεξέλεγκτη πορεία των πολυεθνικών  που έχουν καταστήσει  τα κράτη μαριονέτες στα επιτήδεια χέρια τους δεν είναι άλλοι από τους σάπιους και διεφθαρμένους πολιτικούς οι οποίοι έχουν εγκαταλείψει κάθε μορφής  ρυθμιστικών  κανόνων και δεν παρέχουν καμία μορφή ελέγχου στην διακίνηση του κεφαλαίου. Παρατηρείται από τα κράτη η τάση να ακολουθούν μια πολιτική σύγκλισης χωρίς να έχουν την ικανότητα άσκησης αυτόνομης οικονομικής πολιτικής. Δυστυχώς η φράση «αυξημένη διαρθρωτική εξουσία του κεφαλαίου» είναι η εκείνη η οποία αποδίδει καλύτερα την κατάσταση μέσα στην οποία λειτουργεί σήμερα το οικονομικό σύστημα.

Εν τέλει το σημερινό φιλελεύθερο παγκόσμιο χρηματοπιστοποιητικό σύστημα επιβάλει στις κυβερνήσεις  να βρουν νέους μεθόδους  και θεσμούς που θα μπορούν να διαχειριστούν τις καταστάσεις του ασταθούς συστήματος και των οικονομικών κρίσεων  που πλήττουν  τόσο τους λαούς. Η Χρυσή Αυγή ως το μοναδικά αποδεδειγμένο πολίτικο κίνημα που δρα πάντα  με γνώμονα το συμφέρον του έθνους έχει να αντιπαραθέσει οικονομικές προτάσεις και να προτείνει λύσεις που θα στηρίξουν την εγχώρια παραγωγή,  ενισχύοντας τον πρωτογενή τομέα, τον Έλληνα παραγωγό  έτσι ώστε αρχικά να αποκτήσει η χώρα αυτάρκεια σε βασικά είδη, έως του να ανακινηθούν οι διαδικασίες για την βαριά ελληνική βιομηχανία.

Ευγενία Χρήστου - Γερμενή

www.xryshaygh.comΗ Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Ελλήνων εργαζομένων του εργοστασίου ζάχαρης


Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Ελλήνων εργαζομένων του εργοστασίου ζάχαρης

Τρίωρη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Ορεστιάδας, στην οποία συμμετείχαν μεταξύ άλλων και εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής, ο Κιτσόπουλος Χρήστος περιφερειακός σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή για την ΑΜΘ και Γραμματέας της ΝΕ Έβρου της Χρυσής Αυγής, και ο Καραβέλας Συμεών και Δουλάκης Μιχάλης μέλη της ΝΕ Έβρου της Χρυσής Αυγής.

Παίρνοντας τον λόγο κατά την διάρκεια της σύσκεψης ο συναγωνιστής Κιτσόπουλος Χρήστος ανέφερε τα εξής: "Μιλώντας ως περιφερειακός σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής αλλά και σαν Γραμματέας της Ν.Ε. Χρυσής Αυγής Έβρου θέλω κατ αρχήν να πω ότι βασικός πυλώνας της ιδεολογίας μας και των πολιτικών μας θέσεων είναι ο πρωτογενείς τομέας τον οποίο η μέχρι τώρα κυβερνήσεις άφησαν να παρακμάσει και στο τέλος την στιγμή που μιλάμε να καταστραφεί. Στον πρωτογενή τομέα ανήκει και η παραγωγή ζάχαρης.

Η ιστορία της ελληνικής ζάχαρης είναι αρχετυπική, οι ιστορικοί του μέλλοντος οφείλουν να τη μελετήσουν για να κατανοήσουν πώς μια χώρα φτάνει στο σημείο να μην παράγει τίποτα. Κι ακόμα χειρότερα, να πουλάει σε ξένους τα δικά της μέσα παραγωγής για να παράγουν προϊόντα τα οποία η ίδια αγοράζει στη συνέχεια. Θα απευθύνω σε όλους μια ρητορική ερώτηση, Πώς η κραταιά μέχρι πρότινος ελληνική βιομηχανία ζάχαρης κατέρρευσε και απειλείται πλέον με πλήρη αφανισμό;

Δεν περιμένω απάντηση όμως ας αναλογιστούμε τα γεγονότα και ας σκεφτούμε πως κανείς δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Πώς, από τα 10 εκατ. κέρδη που έγραφε το 2005 στον ισολογισμό της, έφτασε σήμερα να κλείνει τα εργοστάσια της, την ώρα μάλιστα που οι διεθνείς τιμές του προϊόντος έχουν απογειωθεί; Πώς από τα 400.000 στρέμματα τεύτλων απέμειναν 55.000, οι 1.320 μόνιμοι εργαζόμενοι έγιναν μόλις 428, πώς οι 320.000 τόνοι παραγωγής μειώθηκαν σε 35.000 και πώς ναυάγησε κι αυτό ακόμα το σχέδιο παραγωγής βιοκαυσίμων;

Και, τελικά, ποιοι και πώς αντικατέστησαν το πρόσημο «συν» με «μείον»; Έχουμε και λέμε: Η Κοινή Αγροτική Πολιτική που διέταξε. Οι ελληνικές κυβερνήσεις που εκτέλεσαν. Οι τραπεζίτες που εξυπηρετήθηκαν. Οι κομματικοί «κουμπάροι» που άλωσαν. Και ερχόμαστε στο 2015 με τα κλειστά εργοστάσια. Η Κοινή Αγροτική Πολιτική πέρασε, φυσικά, κι όλα τα άλλα είναι Ιστορία... Πώς υλοποιήθηκε η πολιτική αυτή;

• Η Ε.Ε. έθεσε ποσόστωση επί της παραγωγής των κρατών μελών της - στην Ελλάδα δόθηκε δικαίωμα παραγωγής 158.000χιλιάδων τόνων (ενώ μέχρι τότε μπορούσε να παράγει 320.000).
• Μείωσε την τιμή που έδινε στους αγρότες της για να βάζουν τεύτλα κατά 45%.
• Επέβαλε εισφορά επί της ποσόστωσης: κάθε χώρα για κάθε τόνο ζάχαρης που παράγει θα έπρεπε να πληρώνει 110-170 € υπέρ του γεωργικού ταμείου της Ένωσης.
• Με τους πόρους αυτού του ταμείου η Ένωση έδινε κίνητρο σε χώρες να αποχωρήσουν


Υπόγραψαν ένα μνημόνιο και το ακολουθούν σαν τυφλοσούρτη.

Κι ούτε που τους απασχολεί ότι απ' αυτά τα εργοστάσια ζουν χιλιάδες άνθρωποι, ότι η τιμή της ζάχαρης έχει ανεβεί τόσο που αν κρατούσαμε τα εργοστάσια όχι μόνο θα εξοφλούσαμε τα χρέη, αλλά θα έβγαινε και κέρδος. Κι εμείς τα πουλάμε για ένα κομμάτι ψωμί. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η ζάχαρη, όπως και τα σιτηρά, είναι από τα αποκαλούμενα στρατηγικά προϊόντα για το καλάθι της νοικοκυράς και την αύξηση του πληθωρισμού.

Οι προηγούμενες κυβερνήσεις κατέστρεψαν τον πρωτογενή τομέα και αποβιομηχανοποιησαν την χώρα μας, το ίδιο έγινε και στο νομό μας. Η νέα κυβέρνηση δηλώνει ότι θα επαναλειτουργήσει τα εργοστάσια και καλεί τους αγρότες να ξανακαλιεργήσουν τεύτλα.

Επειδή ακούγονται πολλά, η Χρυσή Αυγή θα στηρίξει την επαναλειτουργία των εργοστασίων με την προϋπόθεση να παραμείνουν Ελληνικά, με Έλληνες εργαζομένους και με Ελληνική πρώτη ύλη, από Έλληνες παραγωγούςhttp://xa-amthraki.com/

Σε απόγνωση οι αγρότες της Πέλλας

Σε απόγνωση οι αγρότες της Πέλλας

Αντιμέτωποι για άλλη μια φορά με την οικονομικό όλεθρο βρίσκονται οι αγρότες της Πέλλας, οι οποίοι μετά το καταστροφικό ρωσικό εμπάργκο, είδαν για πολλοστή φορά τις καλλιέργειες τους να γίνονται έρμαιο των διαθέσεων της φύσης.

Οι καταστροφές που υπέστησαν οι σπαραγγοπαραγωγοί της Πέλλας φτάνουν σε πολλές περιπτώσεις στο 100% των καλλιεργειών τους, πολλά χωράφια έχουν κυριολεκτικά μετατραπεί σε λίμνες, καθιστώντας αδύνατη την οποιαδήποτε χρήση τους. Οι παρατεταμένες βροχοπτώσεις έχουν μετατρέψει τον κάμπο των Γιαννιτσών σε βάλτο, απαγορεύοντας έτσι τη σπορά του βαμβακιού που κανονικά πραγματοποιείται τις πρώτες ημέρες του Απριλίου. Οι ροδακινοπαραγωγοί, επίσης, βρίσκονται στα πρόθυρα της απόγνωσης, καθώς κινδυνεύουν τα σαπίσουν τα δέντρα που καλλιεργούν, λόγω του τεράστιου όγκου νερού που έχει καταλάβει τα χωράφια τους.

Ο κίνδυνος να μείνουν την φετινή χρονιά τα χωράφια ακαλλιέργητα είναι πολύ μεγάλος εάν συνεχιστούν οι βροχοπτώσεις, καθότι το βαμβάκι και το ροδάκινο αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία των καλλιεργήσιμων εκτάσεων στον κάμπο των Γιαννιτσών. Η κυβέρνηση οφείλει να αφήσει στην άκρη τις βαρύγδουπες δηλώσεις και την καθημερινή πασαρέλα στελεχών της σε τηλεοπτικούς σταθμούς και να ασχοληθεί, επιτέλους, πραγματικά με τα προβλήματα των αγροτών, οι οποίοι μαζί με τον τουρισμό αποτελούν την βαριά βιομηχανία της πατρίδας μας.

Οι Έλληνες αγρότες είναι από τους στυλοβάτες της εθνικής μας οικονομίας και η κυβέρνηση υποχρεούται να δώσει λύση στα σοβαρά και χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν τον κλάδο τους.


ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣΗ εργασία και το μεροκάματο στον απατηλό κόσμο τής αστικής δημοκρατίας έχουν μετατραπεί στον προνομιακό χώρο των επαγγελματιών εργατοπατέρων. Είναι οι διορισμένοι από τα κόμματα ψεύτικοι υπερασπιστές τής εργατικής τάξεως που δεν γνωρίζουν τι σημαίνει παραγωγική διαδικασία. Έχουν τοποθετηθεί ανάμεσα στους καματάρηδες τής Ελληνικής Φυλής προκειμένου να σπείρουν διχόνοια και κομματική προστασία για να υπηρετηθεί το πολιτικό μαγαζί τους και το κατοχικό καθεστώς.

Χρόνια ολόκληρα η αστική δημοκρατία σκορπάει ανέξοδες υποσχέσεις, κούφια λόγια και άκοπες εξυπηρετήσεις. Το τάξιμο στον σκυφτό ραγιά είναι η μοναδική ιδεολογία του πολιτικού κατασκευάσματος που έβαλε μέσα στα σπλάχνα του Ελληνισμού ο Σιωνισμός. Όμως για να γίνει αποδεκτή η συναλλαγή εμπόρου και πελάτη, για να γίνουν αποδεκτοί από τούς μπαρουτοκαπνισμένους τής βιοπάλης οι μονίμως πωλητές τής Φυλής μας, έπρεπε να μπουν ως φωνή τής εργατιάς εκείνοι που φωνάζουν στα φανερά για δικαιώματα και συνομιλούν στα κρυφά μα και σιτίζονται από τούς λεηλάτες του εργατικού ιδρώτα και αίματος.

Ο σιωνισμός όντας πιο αδύναμος πληθυσμιακά και φτωχός ιδεολογικά θέλει να καταστρέψει τον Ελληνισμό στερώντας του μαζί με τις παραδόσεις και τις δημιουργικές του δυνάμεις. Διότι εκείνος που χτίζει έργο είναι εκείνος που θωρακίζει πιο αποτελεσματικά το Έθνος. Εκείνος που χτίζει με τα χέρια του Ελλάδα είναι εκείνος που θα τής δώσει πνοή αυτάρκειας και αγέρα ελευθερίας, εκείνος που θα κάμει τον Ελληνισμό κραταιά οντότητα που την μόνη ανάγκη που έχει είναι να παιδιά του ενωμένα να εργάζονται για το κοινό όραμα και τον κοινό σκοπό.

Ο κόσμος τής εργασίας είναι η δημιουργική δύναμη τού Έθνους. Είναι εκείνη η δύναμη που χρειάζεται να λειτουργεί απερίσπαστη, με πνεύμα κοινωνικής δικαιοσύνης και αναπτυξιακό σχέδιο, ώστε να σηκωθεί το οικοδόμημα τής καινούργιας Ελλάδος, τής Ελλάδος που θα στηριχθεί στην νέα γέννα. Διότι το γερό Έθνος είναι εκείνο που απαρτίζεται από πολίτες που διακατέχονται από το πάθος και τις ορμές να απολαύσουν τούς καρπούς τού δικού τους μόχθου, από τούς εργάτες τής Φυλής που ξέρουν πρώτα να πλάθουν τον κόσμο τους κι ύστερα να τον διοικούν.

Η ψευδώνυμη και επίορκη δημοκρατία είναι δομημένη επάνω στους τυμβωρύχους και τούς καλοπερασάκηδες μαζί με τούς λαθρεπιβάτες τής Φυλής. Οι λαθρεπιβάτες των κολλεγίων, των στοών και των ισχυρών εμβασμάτων έχουν πιάσει τα πόστα τής διοίκησης, οι δε τυμβωρύχοι έχουν διπλαρώσει τον Έλληνα τής καθημερινότητας κραυγάζοντας για λίγες δεκάρες και κάμποσους διορισμούς προς τούς λαθρεπιβάτες. Τα ανθρώπινα ωράρια όμως, οι συλλογικές συμβάσεις, το εργατικό δίκαιο και άλλα πολλά ήταν και θα γίνει εκ νέου το αποτέλεσμα ενός Εθνικού Εργατικού Κράτους κι όχι μιας διορισμένης ξενοκρατικής δημοκρατίας και του συνδικαλισμού του.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δεν πιστεύει στις άσκοπες φωνές και τις δανεικές πλάτες. Το Εθνικιστικό Κράτος είναι η Αυθεντική Ελλάς που αντιμετωπίζει το Οικόπεδο τής Φυλής ως το Εργαστήρι που στηρίζεται στις εγγενείς παραγωγικές δυνάμεις. Είναι κράτος Φυλετικό και Εργατικό, γράφει τούς νόμους και τα δικαιώματα τού εθνικού και κοινωνικού του ιστού με το μελάνι τής Πολιτείας που θεσμοθετεί το Αίμα των Εργατών τού Έθνους.

Το αδέσμευτο και λαϊκό κράτος επενδύει στην ανθρώπινη εργασία. Θέλει τον εργαζόμενο ψυχωμένο, ασφαλή και προσανατολισμένο στον οικονομικό σκοπό μέσα σε σχέση ανταποδοτικότητας και εμπιστοσύνης με την Πολιτεία. Η Εθνικιστική Ελλάς θέλει να παράξει το εθνικό προϊόν που θα συντηρήσει την ίδια και τους κυριαρχικούς της σκοπούς. Επιχειρηματίας και Εργάτης μαζί ο Έλληνας που ανοίγει χώρους εργασίας, τρέφει την οικογένειά του ακόμη και σε καιρούς παγκόσμιων κρίσεων και προασπίζει παράλληλα την εθνική οικονομία και την ανθρώπινη ζωή.

Αυτό το Εθνικό, Φυλετικό και Εργατικό Κράτος, αυτό το εν τοις πράγμασι Ελληνικό Κράτος δεν χρειάζεται επαγγελματικό προστατευτισμό. Διαθέτει Εθνικό Φιλότιμο, Εθνικό Φρόνημα, Κοινωνική Αλληλεγγύη και Πίστη στην Δύναμη τού Ανίκητου Ελληνισμού. Νομοθετεί τα Δίκαια τής Εργατικής Τάξης που αποτελεί μαζί με την Νεολαία και τον Στρατό την Φυσική Αριστοκρατία τής Φυλής μας.

Από την στιγμή λοιπόν που έχουμε λάβει την απόφαση να γίνουμε Μεγάλη Δύναμη, είναι φυσικό και επόμενο να στηριχθούμε στην επάρκεια των παραγωγικών μονάδων, στην ενίσχυση τού σιτιστή και πολεμιστή τού Έθνους. Ο σιτιστής και πολεμιστής τού Έθνους, εκείνος που θα θρέψει τα παιδιά του και θα δώσει το αίμα του στο όνομα τού νέου ελληνισμού είναι ο Εργάτης.

Αν ο Εργάτης βαστήξει στα χέρια του το σπιτικό του και το έδαφος τής πατρίδος του, αν ορίσει τις αποφάσεις τής Φυλής του, αν γίνει ένα σώμα με την Πολιτεία του, τότε αυτή η Πολιτεία θα γίνει η αιχμή τού δόρατος για το Έθνος. Αυτή η Πολιτεία είναι οπωσδήποτε Εργατική, δηλαδή Λαϊκή και Εθνικιστική. Αν λοιπόν είχαμε ποτέ ανάγκη κάποιον συνδικαλιστή, αυτός δεν μπορεί παρά να είναι Εθνικιστής σε μια Κοινωνία Αρίστων και Δίκαιων Ελλήνων.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => Η επιτομή του Εθνικού Σχεδίου της Χρυσής Αυγής. Κατεβάστε το έντυπο σε pdf ΕΔΩ και διαδώστε το παντού!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 3022625388065656971

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item