Widgets

Βεβαιότητα και πίστη στο λαμπρό μέλλον που θα ανατείλει για την πατρίδα μας


του Χρήστου Παππά, Βουλευτή Επικρατείας της Χρυσής Αυγής

Η Χρυσή Αυγή σταθερή στις ιδέες της, στο πρόγραμμά της, χωρίς να έχει κάνει ούτε βήμα πίσω, στέκεται στο πλευρό των δοκιμαζόμενων Ελλήνων και αγωνίζεται πραγματικά χωρίς να υπολογίζει πολιτικό κόστος και προσωπικό όφελος, χωρίς να υπολογίζει, όπως πολύ καλά γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες πια, σκευωρίες, διώξεις, φυλακίσεις και δολοφονίες. Γιατί ούτε οι σφαίρες, ούτε οι φυλακές λυγίζουν τους Εθνικιστές.

Τα τελευταία χρόνια ήρθαμε αντιμέτωποι κυριολεκτικά με θεούς και δαίμονες, εναντίων όλων και αποδείξαμε ότι οι Έλληνες Εθνικιστές δεν λυγίζουν. Δεν λυγίζουμε, πρώτον διότι έχουμε μία σταθερή πίστη στις αιώνιες Ελληνικές αρχές. Αυτό το πρώτο, ενόχλησε τους προδότες της πολιτικής ζωής, τους φορείς της υποτέλειας και υπευθύνους της δυστυχίας του ελληνικού λαού. 

Ενόχλησε η σταθερή μας πίστη στους πυλώνες της εθνικής ζωής, Η πίστη στην πατρίδα, στη θρησκεία, στην οικογένεια και δεύτερον δεν λυγίσαμε διότι είχαμε και έχουμε εσένα απροσκύνητε Έλληνα στο πλευρό μας. Γιατί εσύ απροσκύνητε Έλληνα, ακόμη και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς διαθέτεις όλα αυτά που δεν διαθέτουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι και οι διώκτες της Χρυσής Αυγής. Έχεις πίστη, έχεις όραμα, έχεις σημαία. Έχεις αυτήν την γαλανόλευκη μες στην ψυχή σου και δεν θα επιτρέψεις σε κανέναν λαθραίο αλλόφυλο και αλλόθρησκο , παράνομο αλλά και νόμιμο, αν υπάρχουν τέτοιοι, να υποστείλει την ελληνική σημαία όπως έκαναν πρόσφατα στην Κάλυμνο.

Η αποστολή όλων μας, αν θέλετε και ιερή υποχρέωση της Χρυσής Αυγής ως πηγαία και πραγματικά Λαϊκού Κινήματος είναι να αφυπνίσουμε τους Έλληνες για να καταλάβουν ότι πραγματικά δεν χρωστάμε τίποτα και σε κανέναν, ούτε στους τοκογλύφους ούτε στους λαθροεισβολείς. Το μόνο που χρωστάμε, το μόνο που οφείλουμε, η αποστολή μας η αποστολή του εθνικιστικού κινήματος είναι να δημιουργήσουμε μία νέα Ελλάδα, μία πατρίδα καθαρά Ελληνική. Ελληνίδες και Έλληνες ήρθε η ώρα να τελειώσουμε με την μάστιγα της λαθρομετανάστευσης. Εμείς έχουμε τις λύσεις γιατί λύση πιστέψτε με υπάρχει, την ενσαρκώνει η Χρυσή Αυγή και όχι οι προσκυνημένοι τζιτζιφιόγκοι Αθηνών και Βρυξελλών. 

Ενσαρκώνεται η λύση στην Χρυσή Αυγή, στις ένοπλες δυνάμεις, τα σώματα ασφαλείας και τους απροσκύνητους Έλληνες. Η λύση είναι αυστηρή προστασία των συνόρων μας από τις ένοπλες δυνάμεις ενάντια σε υποδείξεις και ντιρεκτίβες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, απέλασης των παρανόμων λαθρομεταναστών, προμήθεια ταξιδιωτικών εγγράφων για τους υπολοίπους να μπορέσουν να πάνε σε οποιαδήποτε χώρα θέλουν. Η Ελλάδα δεν σηκώνει άλλους λαθρομετανάστες. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες. Ένας και μοναδικός είναι ο ιδιοκτήτης αυτής της πατρίδας, ο ελληνικός λαός και την επόμενη εβδομάδα ήρθε η ώρα και στιγμή με την δύναμη της ψήφου του να επιβεβαιώσει την νόμιμη ιδιοκτησία του. Η Ελλάδα για τους Έλληνες πρώτα από όλα και πάνω από όλα ο ελληνικός λαός.

Κατηγορούν τη Χρυσή Αυγή όλοι οι συνασπισμένοι ευρωλιγούρηδες του δημοκρατικού κατ΄ όνομα τόξου πως είμαστε ένα κίνημα διαμαρτυρίας, ένα κίνημα χωρίς δύναμη και μέλλον. Ξεχνούν ότι τα στοιχεία των δημοσκοπικών εταιρειών που αδρά αυτοί οι ίδιοι πληρώνουν είναι δραματικά για το δικό τους μέλλον και την καταστροφική τους δράση.

Φίλοι και φίλες, σύμφωνα με τα ποιοτικά στοιχεία των τελευταίων δημοσκοπήσεων η Χρυσή Αυγή έρχεται πρώτη στις πολιτικές προτιμήσεις των νέων, στις ηλικίες 18 έως 24. Απόλυτος επιβεβαίωση ότι πραγματικά η Χρυσή Αυγή είναι η ελπίδα του έθνους και στα δύσκολα χρόνια που έρχονται θα διαδραματίσει αποφασιστικό και πρωτεύοντα ρόλο στην διάσωση και ανάπτυξη του ιστορικού μας και περήφανου Έθνους. Δύναμή μας , η ιδέα μας. Ιδέα απλή, ανόθευτη, μοναδική. Έξι μόλις γράμματα κρύβουν το νόημα ζωής κάθε χρυσαυγίτη και χρυσαυγίτισες : ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΑΔΑ.

Δεύτερη κατηγορία είναι ότι δεν έχουμε πρόγραμμα και ότι απλώς είμαστε ένα κίνημα κατηγορίας, ένα κίνημα το οποίο στηρίζεται το οποίο στηρίζεται στους ανέργους, στους αστέγους, στους νέους και τις νέες που δεν έχουν επαγγελματική εμπειρία, στους ξοφλημένους αγρότες, σε όλους αυτούς δηλαδή που υποτιμητικά οι μνημονικοί πολιτικοί μας αντίπαλοι αποκαλούν λαουτζίκο. Και ναι, αυτοί είναι η δύναμή μας. Ο περήφανος και απροσκύνητος ελληνικός λαός. Όλοι αυτοί οι ατρόμητοι Έλληνες που δεν υποτάσσονται στην πολιτική του φόβου και στην προπαγάνδα των μέσων ενημέρωσης. Αυτοί είναι η δύναμη της πραγματικής Εθνικής Αντίστασης που εκφράζει η Χρυσή Αυγή. Εσείς είστε η δύναμή μας.

Επίσης, εσείς που κρατάτε περήφανα τις ελληνική σημαίας στα χέρια σας και την ψυχή σας, γνωρίζετε και διακρίνετε την μεγάλη αλήθεια που και οι ίδιοι πλέον ομολογούν. Αριστεροί και δεξιοί που έχουν συνάψει το αντιλαϊκό και μνημονιακό μέτωπο και απεργάζονται την πλήρη καταστροφή της πατρίδας και εξαθλίωση του ελληνικού λαού. Λένε λοιπόν συκοφαντώντας ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει πρόγραμμα. Είμαστε περήφανοι αλλά και σταθεροί στις προγραμματικές μας δεσμεύσεις, προϊόν ενδελεχούς μελέτης των συγχρόνων προβλημάτων της πατρίδος μας, αλλά και προϊόν κοινής λογικής. Λογικής που λείπει από τους εκφραστές της ξενοκρατίας, δηλαδή τα συστημικά κόμματα της δυστυχίας, δεξιάς και αριστεράς. 

Το πρόγραμμά μας εμπεριέχει την ελπίδα και το μέλλον του λαού μας. Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι στέρησαν από τη Χρυσή Αυγή την κρατική χρηματοδότηση εντελώς παράνομα και αντισυνταγματικά, προσφέροντάς μας την δυνατότητα να πούμε ότι με πίστη και θέληση, εθελοντισμό, αλλά και το πνεύμα του κοινοτισμού που διαπνέει την ιδεολογία του λαϊκού εθνικισμού, μπορούμε να τα καταφέρουμε και θα τα καταφέρουμε.

• ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

• ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΖΩΝΗΣ

• ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΣΗ: ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ, ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ

• ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΟΣΩΝ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

• ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ

• ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ

• ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΚΕΦΑΛΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ

• ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ

ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ.

Σε αυτό το πρόγραμμα είμεθα προσηλωμένοι, αυτό το πρόγραμμα θα εφαρμόσουμε όταν ο ελληνικός λαός διαφωτιστή με το πνεύμα της ελευθερίας και μας δώσει την δύναμη να τον βοηθήσουμε. Η σχέση Χρυσής Αυγής και λαού είναι αμοιβαία, διαρκής και πραγματική σχέση εμπιστοσύνης. Ο ελληνικός λαός κατά εκατοντάδες χιλιάδες στέκεται στο πλευρό της Χρυσής Αυγής και η Χρυσή Αυγή στέκεται στο πλευρό του λαού. Γνωρίζουμε πολύ καλά τις ευθύνες μας έναντι του έθνους και της ιστορίας και παρακαλούμε τον Παντοδύναμο να μας φωτίζει στον δύσκολο δρόμο μας. 

Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι, οι άθλιοι πολιτικοί μας διώκτες και σκευωροί δεν μπορούν να καταλάβουν τίποτα από ότι σας προανέφερα. Τρέμουν, τρομάζουν την επέλαση της Χρυσής Αυγής, με την θέση της Χρυσής Αυγής στην πολιτική πραγματικότητα της 21ης Σεπτεμβρίου , δηλαδή τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Από το 2012 ενοχλήθηκε αφάνταστα το σύστημα της κλεπτοκρατίας για την παρουσία μιας γνήσιας λαϊκής και εθνικιστικής δύναμης στην πολιτική ζωή και το ελληνικό κοινοβούλιο. 

Το 2015, τρία χρόνια μετά από πολιτικές διώξεις, συκοφαντίες και πολιτικές δολοφονίες, η Χρυσή Αυγή ήρθε, θα μείνει και θα νικήσει. Ο εφιάλτης τους γίνεται πραγματικότητα. Αυτό που έτρεμαν και τρέμουν, είναι αυτό το κάτι το οποίο δεν ελέγχουν. Δεν χρωστάμε σε κανέναν, δεν τα παίρνουμε από κανέναν, έχουμε καθαρό μέτωπο και χέρια και δουλεύουμε για την πατρίδα και τον λαό. Και έχουμε πάνω από όλα και πριν από όλα την βεβαιότητα και πίστη στο λαμπρό μέλλον που θα ανατείλει για την πατρίδα μας, τη Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού. 

Γιατί θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή!Γιατί όλοι είναι ίδιοι: Τους είδαμε όλους, αριστερούς και δεξιούς. Ίδιο πρόγραμμα έχουν, την εφαρμογή του μνημονίου και τον κατακλυσμό της Ελλάδας από τους λαθρομετανάστες.

Γιατί δεν θέλω να ψηφίσω κλέφτες: Μόνο τα στελέχη και οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής έχουν ελεγχθεί από το ΣΔΟΕ και έχουν βρεθεί καθαροί σαν τα διαμάντια.

Γιατί δεν θέλω να ψηφίσω ψεύτες: Τόσο καιρό μόνο η Χρυσή Αυγή είπε την σκληρή Αλήθεια στον Ελληνικό Λαό, ότι δηλαδή μόνο με επιστροφή στην Εθνική Παραγωγή μπορούμε να απαλλαγούμε από τα μνημόνια.

Γιατί θέλω να ζω σε μία Ελλάδα ελεύθερη: Δεν θέλω η χώρα μου να είναι το προτεκτοράτο ξένων δυνάμεων και διεθνών τοκογλύφων. Δεν θέλω να ψηφίζω για το ποιος είναι ο καλύτερος σφουγγοκωλάριος του Σόιμπλε και της Μέρκελ. Θέλω οι Βουλευτές να νομοθετούν με γνώμονα το συμφέρον του τόπου και του Ελληνικού Λαού.

Γιατί θέλω η Ελλάδα να ανήκει στους Έλληνες: Οι Έλληνες μειώνονται από τα μνημόνια. Γεννούν όλο και λιγότερα παιδιά. Παράλληλα στα σύνορά μας διεξάγεται μία εισβολή παράνομων μεταναστών, οι οποίοι έρχονται κατά χιλιάδες. Οι πολιτικάντηδες τους δίνουν την ελληνική ιθαγένεια και πολύ περισσότερα δικαιώματα. Ψηφίζω Χρυσή Αυγή πριν γίνουμε οι Έλληνες μειοψηφία μέσα στην ίδια μας την χώρα. www.xryshaygh.com

Εκλογές 2015: Το δεκάλεπτο της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ


Το προεκλογικό δεκάλεπτο του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή παρουσιάζει τον Αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών μέσα και έξω από την Βουλή, συνοψίζοντας το κεντρικό πολιτικό σύνθημα: ΟΧΙ στα Μνημόνια - ΟΧΙ στην λαθρομετανάστευση!

Χρυσή Αυγή, η μόνη Εθνική επιλογή!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => Η επιτομή του Εθνικού Σχεδίου της Χρυσής Αυγής. Κατεβάστε το έντυπο σε pdf ΕΔΩ και διαδώστε το παντού!


Τρέμει η Guardian: Η Χρυσή Αυγή είναι η πιο επικίνδυνη πολιτική δύναμη στην Ευρώπη

Τρέμει η Guardian:  Η Χρυσή Αυγή είναι η πιο επικίνδυνη πολιτική δύναμη στην Ευρώπη

Ο πανικός της ανθελληνικής Guardian αποκαλύφθηκε σε χθεσινό της άρθρο, το οποίο φέρει τον χαρακτηριστικό τίτλο: "Ανατέλλει η Χρυσή Αυγή, η πιο επικίνδυνη πολιτική δύναμη της Ευρώπης".

Τους λόγους των υψηλών ποσοστών τα οποία καταγράφει η Χρυσή Αυγή στις δημοσκοπήσεις επιχειρεί να αναλύσει σε ρεπορτάζ της η βρεταννική εφημερίδα, επισημαίνοντας ότι την 21η Σεπτεμβρίου μπορεί να είναι στη θέση του τρίτου κόμματος ή και της αξιωματικής αντιπολίτευσης αν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ διαμορφώσουν κυβερνητικό συνασπισμό.

«Η Χρυσή Αυγή είναι η πιο επικίνδυνη πολιτική δύναμη στην Ευρώπη, καθώς έχει αναπτύξει αντιμνημονιακό λόγο σε μία χώρα που δοκιμάζεται σκληρά από την κρίση τα τελευταία χρόνια και εκμεταλλεύεται την προσφυγική κρίση προκειμένου να αναπτύξει τα ρατσιστικά επιχειρήματά της» επισημαίνεται στο ρεπορτάζ.

«Με το σύνθημα ότι είναι "η μόνη εθνικιστική λύση" οι ακροδεξιοί καταγράφουν ποσοστό από 5,5% έως 7%, την ώρα που ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ δίνουν μάχη στήθος με στήθος» σχολιάζει η Guardian.
Χαρακτηριστικό είναι ότι ακόμα και η... νηφάλια Φωτεινή Πιπιλή ομολογεί: «Φοβάμαι. Για πρώτη φορά δεν έχουμε καμία εικόνα για το τι θα φέρουν οι εκλογές. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι η Χρυσή Αυγή θα πάει καλά, και αυτό είναι πολύ ανησυχητικό για κάθε σοβαρό άνθρωπο».

Ενημερώνουμε τους τρομαγμένους δημοσιογραφίσκους, τα μίσθαρνα όργανα τους συστήματος, τους κλέφτες και τα λαμόγια ότι η Χρυσή Αυγή θα τα πάει εξαιρετικά στις εκλογές της Κυριακής.

Θα είναι τρίτη πολιτική δύναμη με διψήφια ποσοστά, και αν με νέες συνταγματικές εκτροπές και τεχνάσματα της στερήσουν τον ρόλο της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, θα αναλάβει αυτόν της Εθνικής αντιπολίτευσης ενάντια σε εθνοκτόνα Μνημόνια και ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση. 

www.xryshaygh.com


Η τελική ευθεία προς τις εκλογές


Η τελική ευθεία προς τις εκλογές

Έχοντας μπει για τα καλά στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου μπορούμε να διακρίνουμε την κατάσταση, όπως αυτή ήδη είναι διαμορφωμένη στο πολιτικό σκηνικό της Χώρας. Η ηθική, πολιτική, αλλά και εσωκομματική, απογύμνωση του ΣΥΡΙΖΑ είναι άνευ προηγουμένου. Μέσα σε λιγότερο από επτά μήνες ο κομματικός εκφραστής της «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνησης υπέστη έναν πολλαπλού είδους εξευτελισμό. 

Από τις προεκλογικές υποσχέσεις του «σκίζουμε τα μνημόνια», «βαράμε τους ζουρνάδες να χορεύουν οι αγορές», «θα μας παρακαλάνε να μας δανείσουν» κ.τ.λ., φτάσαμε στην πλήρη και άνευ όρων υποταγή στις επιθυμίες και τις εντολές των δανειστών. Από την ηχηρή «τσαμπουκαλίδικη» γλώσσα της προεκλογικής περιόδου φτάσαμε στο στήσιμο «στα τέσσερα» στις αδηφάγες ορέξεις των διεθνών τοκογλύφων.  

Αυτός ο ηθικός και πολιτικός εξευτελισμός, ο οποίος απέδειξε ότι όντως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι τίποτα άλλο από ένα συνονθύλευμα λιγουριών της εξουσίας, που άλλωστε είναι και το μόνο που τους ενδιαφέρει, συνοδεύτηκε από την υποχώρηση μιας σημαντικής ομάδας βουλευτών και στελεχών από το κόμμα και την δημιουργία άρον-άρον ενός μορφώματος, υπό τον καθόλου πρωτότυπο τίτλο «Λαϊκή Ενότητα». 

Το ότι αποχώρησαν, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν είναι κι αυτοί λιγούριαΜέχρι και στην συμφωνία της 13ης Ιουλίου δεν είχαν το παραμικρό ίχνος ουσιαστικής αντίδρασης και άρνησης απέναντι στο επερχόμενο επαίσχυντο νέο (τρίτο στην σειρά) Μνημόνιο και παραμύθιαζαν κανονικά με απύθμενο θράσος και αναίδεια τον κόσμο, ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να υποκύψει και να υπογράψει για την έλευση και άλλου Μνημονίου

Ακόμη και η αποχώρησή τους από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν έγινε μόλις υπέγραψε την συμφωνία της εκ νέου υποδούλωσης, ούτε βεβαίως στις συνεδριάσεις της Βουλής που ακολούθησαν. Έγινε μόνο όταν ο Τσίπρας επιβεβαίωσε και επισήμως την πρόθεσή του να πάει το συντομότερο δυνατόν σε εκλογές. Αντιλαμβανόμενοι ότι θα έμεναν εκτός εκλογικών λιστών, όπως είναι λογικό, έκαναν την «επανάστασή» τους, αφήνοντας πίσω τους τον ΣΥΡΙΖΑ.  

Από την άλλη μεριά έχουμε τη ΝΔ. Ένα κόμμα, το οποίο (συγ)κυβερνώντας από τον Ιούνιο του 2012 έως και τον Δεκέμβριο του 2014 διέλυσε τα πάντα, ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες των αφεντικών του από το εξωτερικό. Εν τούτοις, και βασιζόμενη στην αναισθησία και το αφιλότιμο που χαρακτηρίζει τον εγχώριο πολιτικαντισμό, φέρεται σαν να μην τρέχει τίποτα και επιζητεί την ψήφο του Ελληνικού Λαού. Και τολμούν οι υπεύθυνοι της ΝΔ να το κάνουν αυτό, ενώ όχι μόνον υπεραμύνονται της μνημονιακής τους υποτέλειας επί 2,5 χρόνια, αλλά ψήφισαν «δαγκωτό» και το τρίτο Μνημόνιο που έφερε η παρελθούσα συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. 

Μια Αξιωματική Αντιπολίτευση, η οποία όμως δρούσε ως συμπολίτευση στην ψήφιση του τρίτου (και χειρότερου, μέχρι στιγμής) Μνημονίου. Τώρα, μας καλεί να την ψηφίσουμε. Γιατί άραγε; Για να διαχειριστεί, με την γνωστή δουλικότητα που την διέπει, το Μνημόνιο προς όφελος των διεθνών τοκογλύφων; Ή μήπως για να συγκυβερνήσει, αν αυτό κριθεί απαραίτητο από τους εντολείς των Βρυξελλών με τον ΣΥΡΙΖΑ, στα πλαίσια του «μεγάλου συνασπισμού», στον οποίο πρώτη φορά είχε αναφερθεί στο παρελθόν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;  

Εις ό,τι αφορά τις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις, οι οποίες ανήκουν στην ψευδεπίγραφη λεκτική και νοηματική απάτη του «συνταγματικού τόξου», βλέπουμε ότι το Ποτάμι του αγράμματου Σταύρου Θεοδωράκη έχει μπει ήδη για τα καλά σε διαδικασία στέρευσης. Όση αβάντα (σε προκλητικό, μάλιστα, βαθμό) κι αν είχε από τα ΜΜΕ της διαπλοκής, δεν φάνηκε ικανή τελικά να του δώσει τον ρόλο του ρυθμιστή προς όφελος των γνωστών ξένων και εγχώριων συμφερόντων, με αποτέλεσμα η πορεία του συνεχώς να φθίνει. 

Το άλλοτε κραταιό κόμμα εξουσίας που άκουγε στο όνομα ΠΑΣΟΚ, σήμερα δίνει κυριολεκτικά μάχη επιβίωσης για την είσοδό του στην επόμενη Βουλή. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, που να πανηγυρίζει επειδή επέτυχε εκλογική σύμπραξη με την πλήρως αποτυχημένη και εξαφανισμένη πολιτικά ΔΗΜΑΡ (του 0,5% στις εκλογές του Ιανουαρίου). 

Οι ΑΝΕΛ, είναι ολοφάνερο ότι ολοκλήρωσαν τον κύκλο τους και έφτασε πλέον οριστικά η ημερομηνία λήξης του προϊόντος που λάνσαραν στην πολιτική πιάτσα. Όταν, μάλιστα, ο προεκλογικός τους λόγος μοιάζει πολύ περισσότερο στο να εκλιπαρούν για την είσοδό τους στην Βουλή, προκειμένου να συμμετάσχουν εκ νέου στην διαχειριστική πορεία του τρίτου Μνημονίου, παρά σε εμπεριστατωμένα πολιτικά επιχειρήματα, τότε γίνεται ακόμη πιο ξεκάθαρη η κάθε είδους γύμνια που χαρακτηρίζει το συγκεκριμένο μόρφωμα, το οποίο παρίστανε το πατριωτικό και αντιμνημονιακό κόμμα. 

Όσο για τον… Πρόεδρο (ένας είναι ο… Πρόεδρος), μπορεί η Τρίτη Πολιτική Δύναμη της Χώρας να είναι πλήρως αποκλεισμένη από τους «πλουραλιστές» των καθεστωτικών ΜΜΕ, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με τα «νούμερα», τα «ψώνια» και με την όποια φαιδρή και ακίνδυνη όψη της πολιτικής ζωής του Τόπου. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ! 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 


Η γέννηση ενός νέου ελληνικού πολιτισμού


"Οι Έλληνες φοβούνται τους βαρβάρους που θέλουν κάθε τόσο να τους φάνε. Και για να σωθούν απ' αυτούς, πρέπει να είναι έτοιμοι πάντα, στρατιώτες, φύλακες, φρουροί και σκοποί για να φυλάσσουν την ελληνική φυλή και τα ελληνικά τα χώματα.
Για να μπορούν να έχουν ιδέες και να χαίρονται μ' αυτές οι Έλληνες, πρέπει να ζουν ως Έλληνες και για να ζουν ως Έλληνες πρέπει να κατατροπώνουν βαρβάρους πάντα. Γι' αυτό η ελληνική φυλή πρέπει να είναι και στρατιωτική και ποτέ να μην παύσει να είναι τέτοια."

Ίων Δραγούμης, Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Είναι σαφές πως στις μέρες ο πολιτικός κόσμος και πολιτισμός που δημιούργησε η "Γενιά του Πολυτεχνείου" πνέει τα λοίσθια. Ψυχορραγεί. Πώς αλλιώς, αφού η άνοδος της στην εξουσία στηρίχτηκε σε ψεύδη και σε δυνάμεις αλλότριες προκειμένου να ενεργούν καθ' υπαγόρευση των παγκόσμιων συμφερόντων.

Οι αντιδράσεις και οι φοβίες του "παλαιού" κομματικού κόσμου, του συνταγματικού τόξου όπως αυτοαποκαλούνται έναντι του Λαϊκού Συνδέσμου δεν είναι παρά ο φόβος ενός ανήθικου και διεφθαρμένου γέρου που τρέμει στην ιδέα πως θα χάσει όσα εξουσιάζει που έχει πλάσει "κατ' εικόνα" και "καθ' ομοίωση" από το Νέο που είναι γεμάτος σφρίγος, δύναμη και προπαντός φορέας Δικαίου. Εικόνα γνώριμη από την Ελληνική Μυθολογία, όπου ο Κρόνος κατέτρωγε τα παιδιά του καθώς ενδιαφερόταν μονάχα να παραμείνει εξουσιαστής του Κόσμου. Εντέλει όμως, ο παιδοκτόνος και ανθρωποφάγος Κρόνος που οι πράξεις του τον καθιστούσαν φορέα ανομίας ανατράπηκε από το Δία.

Όπως λοιπόν,  ο προσεχτικός ερευνητής της Ελληνικής Ιστορίας μπορεί να παρατηρήσει, κάθε πολιτική αρχή στην Ελλάδα αποτελούσε και γεννήτρια μηχανή μίας αντίστοιχης κοινωνίας και πολιτισμού. Η κάστα των πολεμιστών-βασιλιάδων των Μυκηναϊκών Χρόνων, με έμβλημα το Λέοντα, το Τετράγαμμα και τη Λάβρυ δημιούργησε τη Μυκηναϊκή Αυτοκρατορία και το Μυκηναϊκό Πολιτισμό. Το δίκτυο της Μυκηναϊκής Αυτοκρατορίας εκτεινόταν από την Ανατολή: τις Κασσιτερίδες Νήσους, τα νησιά της Βρεττανίας μέχρι τα βάθη της Μικράς Ασίας και από το Βορρά, τα Σκιερά και καλυμμένα με πυκνά δάση αδιαπέραστα από το φως του Ηλίου βασίλεια των Κιμμέριων μέχρι τη Βόρεια Αφρική. 

Οι Μυκηναίοι Πολεμιστές και οι αυξημένες ανάγκες τους να αντιμετωπίζουν πολυάριθμους εχθρούς γέννησαν με τη σειρά τους, την κάστα των τεχνιτών που δημιούργησαν όπλα, πανοπλίες και άλλα μικροαντικείμενα καθημερινής χρήσης, τα κτερίσματα, που συντρόφευαν τους Ήρωες στους Θολωτούς Τάφους, περίτεχνα αξεπέραστης λάμψης και αισθητικής. Οι Τεχνίτες όπως του Μυκηναϊκού Κόσμου, δημιούργησαν και τοιχογραφίες για όμορφα σπίτια και στολίδια για τις γυναίκες για να κάνουν ακόμα πιο όμορφη τη λιγοστή ζωή των πολεμιστών.

Έπειτα, τα Έπη του Ομήρου έπλασαν την Κλασική Ελλάδα. Από τις νικηφόρες αποκρούσεις των πολυάριθμων βαρβαρικών στρατευμάτων της Περσικής Αυτοκρατορίας στην εμφύλια και πολύχρονη σύρραξη του Πελοποννησιακού Πολέμου. Από τις στάχτες του Ελληνικού Κόσμου, αναγεννάται ο Αξεπέραστος και Μεγαλοπρεπής Ήλιος της Βεργίνας: Ο Αλέξανδρος. Οι Μακεδόνες που ζούσαν ακόμα στην εποχή του Ομήρου και έφεραν ως σύμβολα το Λέοντα και τον δεκαεξάκτινο Αστέρι των Αργεάδων, υπό το Φίλιππο το Β' υποτάσσουν τους υπόλοιπους Έλληνες και υπό τον Αλέξανδρο εκστρατεύουν στις χώρες του Προαιώνιου Εχθρού και κυριεύουν τον Κόσμο. 

Η Σάρισα δημιουργεί τον πολιτισμό των ελληνιστικών χρόνων.  Ο Αλέξανδρος, με το ξίφος του χτίζει ελληνικές πόλεις-φυλάκια του ελληνισμού και βάζει τις βάσεις για τα ελληνιστικά βασίλεια που αποτελούν προοίμιο για την κραταιά Βυζαντινή Αυτοκρατορία που φέρει ως έμβλημα το Δικέφαλο Αετό, τον Ελληνισμό που κυριαρχεί σε Ανατολή και Δύση. 

Ώσπου φτάνουμε στο ζοφερό σήμερα, όπου μετά την Άλωση της Πόλης, ο Προαιώνιος Εχθρός πάλι διοχετεύει το χρυσάφι του σε δημαγωγούς και ανθέλληνες και κινεί τα νήματα ώστε ο ελληνισμός να είναι υποχείριο του. Μετά από αιώνες σκλαβιάς, μετά από Επαναστάσεις και κινήματα Εθνικά φτάνουμε στο ζοφερό σήμερα. Ποταμοί Αίματος στο Βωμό Ελευθερίας του Έθνους που δεν είναι κι αυτό το ίδιο παρά ένα ποτάμι πορφυρό στο Χώρο και στο Χρόνο.

Μα, στη Μαιανδρική Ροή του Ποταμού, το Σήμερα έγινε Χθές. Η Σάλπιγγα Ήχησε. Τα Λάβαρα με τα Σύμβολα του Έθνους, γραπώθηκαν από λαβές δυνατών ανδρών με ατσαλένια θέληση. Η Φάλαγγα Βαδίζει και τα Λάβαρα Κυματίζουν Υπερήφανα. Η Φάλαγγα Βαδίζει στο Ρυθμό του Σαλπιγκτή που σήμανε την Ώρα των Ελλήνων. Ψάλλουμε μαζί με τους Νεκρούς Πατέρες και τα Αγέννητα Παιδιά μας τον Εθνικό των Ελλήνων Ύμνο προς την Ελευθερία που αντηχεί σαν Παιάνας των Αρχαίων Προγόνων σα βάδιζαν στη μάχη. Απόκοσμη Επίκληση της Νέμεσης και του Ενυάλιου. Δικαίωσις των Ελλήνων.

Τα Ματωμένα Λάβαρα ανεμίζουν πάνω στα ερείπια του Κόσμου και η Φάλαγγα Βαδίζει έτοιμη να δώσει τη Μάχη. Έτοιμη να χαθεί στη σκοτεινή άβυσσο της Λησμονιάς ή να Νικήσει.

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΤΙΜΩΡΟΙ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ
ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΟΨΗ ΤΟΥ ΣΠΑΘΙΟΥ
ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ
ΜΕ ΟΨΕΙΣ ΑΡΕΙΜΑΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΒΙΑ ΜΕΤΡΟΥΝ ΤΗ ΓΗ
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΤΡΕΜΕΙ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ Ή ΝΕΚΡΟΙ ΛΟΓΙΕΣΤΕ…
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ…

www.xryshaygh.com

 Ο δύσκολος δρόμος του Εθνικιστή

Ο δύσκολος δρόμος του Εθνικιστή

Η κοινωνία μας σήμερα προωθεί το πρότυπο του καταναλωτικού ανθρώπου. Ενός ανθρώπου, που αποκομμένος από τις ρίζες του, αναλίσκει τη ζωή του στο κυνήγι του χρήματος και του ευδαιμονισμού. Σε αυτόν τον εύκολο και εκφυλιστικό δρόμο του υλισμού, ο εθνικισμός αντιτάσσει μιαν άλλη πρόταση. Ένα δρόμο δύσκολο, ιδεαλιστικό. Ένα δρόμο για «λιγοστούς και διαλεχτούς» μέχρι χθες, για χιλιάδες όμως σήμερα και για ακόμη περισσότερους αύριο.

Η ζωή είναι ένας αγώνας και φάρος των προσπαθειών είναι οι ιδέες και το καθήκον. Ο εθνικιστής δεν εξαγοράζεται με υλικά αγαθά. Δεν επαναπαύεται στις ανέσεις και δεν αποχαυνώνεται από τον ευδαιμονισμό. Θεωρεί χρέος να αγωνίζεται για υψηλές ιδέες. Να προσπαθεί να αφυπνίσει τη μάζα και να την ενεργοποιήσει. Δεν μετρά τα πράγματα συμβατικά, δηλαδή κόστος- κέρδος. Για αυτόν κάθε κόστος είναι καλοδεχούμενο, προκειμένου να υπηρετήσει τις ιδέες του και να πετύχει το σκοπό του. Όπως γράφει ο Ι. Συκουτρής: «Είναι ο σπόρος που θα ταφεί και θα σαπίσει, δια να φανεί το άνθισμα και το κάρπισμα».

Αυτό ήταν το χρέος των εθνικιστών πάντοτε, αυτό είναι και σήμερα. Σήμερα, που ο λαός μας και η πατρίδα μας δοκιμάζεται, οι εθνικιστές πρέπει για άλλη μια φορά να αποτελέσουμε τη μάχιμη πρωτοπορία του έθνους. Σε κάθε χώρο που κινούμαστε πρέπει να ξεχωρίζουμε για τη πίστη στις ιδέες μας και για την εφαρμογή τους, πρώτα απ' όλα στον εαυτό μας. Ο εθνικιστής δεν κρύβεται πίσω από άλλους, αντιθέτως δεν διστάζει να θυσιαστεί για τις ιδέες και για τους άλλους. Η ζωή του πρέπει να διαπνέεται από ηρωικό πνεύμα χωρίς ίχνος ωφελιμισμού.

Ιδιαίτερα τώρα, που το κίνημα μας γιγαντώνεται, πρέπει να μείνουμε ασάλευτοι στις ιδέες μας και με πίστη στον αρχηγό μας να αποτελέσουμε το παράδειγμα, που θα φέρει κοντά μας και άλλους Έλληνες. Αυτά ξέρουν οι αντίπαλοί μας και για αυτό ανησυχούν. Και έχουν δίκαιο που ανησυχούν. Ξέρουν ότι εμάς δεν δύνανται να μας εξαγοράσουν. Ξέρουν ότι εμείς δεν θα κάνουμε ούτε βήμα πίσω. Ξέρουν ότι θα πολεμήσουμε μέχρι την τελική νίκη. www.xryshaygh.com

Και χείρα κίνει

Και χείρα κίνει

Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου - Παππά στην στήλη "Εγέρθητι".


Ο Αριστοφάνης στην κωμωδία του «Βάτραχοι» πριν 2.500 χρόνια, έγραψε μια φράση που ταιριάζει γάντι στις μέρες που περνάμε «Δεν μπορεί να μας σώσουν αυτοί που κατέστρεψαν την χώρα». Κι αυτοί είναι και οι πολιτικοί, και οι «σύμμαχοι» και «φίλοι», και ο τρόπος σκέψης.


Τον Μάιο του 2015 το ΕΜΠΡΟΣ είχε δημοσιεύσει μιαν είδηση με τίτλο «Έρχεται συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ». Ηταν το πρώτο δημοσίευμα για ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Τρεις μόλις μήνες μετά την εκλογή της κυβέρνησης Τσίπρα, η βελγική εφημερίδα «Νέα Ευρώπη», απηχώντας κύκλους στενά συνδεδεμένους με το ιερατείο της Κομισιόν, έγραφε πως: «Αποτελεί κοινό τόπο ότι για να βρει η Ελλάδα λύση στα προβλήματά της (αναρχία, μετανάστευση, ροή χρήματος) χρειάζεται να πάρει σοβαρά αντιλαϊκά μέτρα και αυτό μόνο μια μεγάλη κυβέρνηση συνεργασίας μπορεί να το κάνει. Μια αποτελεσματική μεγάλη συμμαχία μπορεί να γίνει μόνον μεταξύ των δυο μεγάλων κομμάτων, ΣΥΡΙΖΑ (χωρίς τις νεοκομμουνιστικές συνιστώσες του) και ΝΔ υπό νέο αρχηγό».


Τρεις μήνες μετά, ο Σαμαράς δεν ήταν πρόεδρος της ΝΔ, και ο ΣΥΡΙΖΑ ξεφορτωνόταν τα βαρίδια του Λαφαζάνη και της Κωνσταντοπούλου. Λίγες μέρες πριν τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, ο νέος, μεταβατικός μέχρι νεωτέρας, Πρόεδρος της ΝΔ εκλιπαρεί για συνεργασία τον ΣΥΡΙΖΑ. Νέα, σοβαρά αντιλαϊκά μέτρα έρχονται. Μια κυβέρνηση ευρείας συνεργασίας είναι αυτή που θα τα υλοποιήσει. Οι Βρυξέλλες απαιτούν πεντακομματική κυβέρνηση ή την συμμετοχή των περισσότερων πολιτικών κομμάτων. Μια εβδομάδα πριν τις εκλογές, πρέπει να πούμε καθαρά κάποιες αλήθειες, όπως ταιριάζει σε ελεύθερους, σκεπτόμενους ανθρώπους.


Η πραγματικότητα είναι εμπρός μας, και όσο διαλέγουν να κλείνουν τα μάτια, και να κοιτούν πίσω από την πλάτη τους, τα γεγονότα θα τους προλαβαίνουν κι εκείνοι θα τρέχουν πίσω τους. Όχι εμείς, όχι οι Έλληνες, όχι οι Εθνικιστές. Ιδού, λοιπόν, το Αύριο που οι μάζες των πρόσκαιρων ανθρώπων αρνούνται να αντικρύσουν:


-Η κατάσταση της χώρας και του λαού μας θα χειροτερεύσει πολύ ακόμη, προτού βελτιωθεί.

-Τα κόμματα της μνημονιακής διακυβέρνησης θα μουσκέψουν στο αίμα του ελληνικού λαού την ώρα που θα υπογράφουν το τέταρτο μνημόνιο που έρχεται.
-Όποιος νομίζει ότι η κρίση αφορά μόνον τον γείτονά του, σύντομα θα αναθεωρήσει.
-Όσοι συμπατριώτες μας νομίζουν ότι τα μνημόνια είναι ένα φάρμακο που θα πιουν για να επιστρέψουν στις εποχές της ψεύτικης ευδαιμονίας με τις οποίες αποχαύνωσαν τον λαό μας τα κέντρα εξουσίας, κάνουν μεγάλο λάθος.

Και μια λέξη για το λαθρομεταναστευτικό. Οι Έλληνες είμαστε λαός με περιέργεια, φιλομαθείς, ταξιδευτές. Αποδεχόμαστε τους πολιτισμούς των «άλλων». Μοιραζόμαστε απλόχερα την γνώση. Αυτοί που κατηγορούν τους Εθνικιστές για την απόφασή τους να προστατεύσουν την εθνική ταυτότητα είναι οι λαθρολάγνοι δουλέμποροι, υπάλληλοι των αφεντικών που απαιτούν φθηνά εργατικά χέρια και ανθρώπους χωρίς πρόσωπο. Οι δήθεν φιλάνθρωποι είναι εκμεταλλευτές των προσφύγων και των μεταναστών. Οι Εθνικιστές είμαστε που σεβόμαστε την αξιοπρέπεια των ανθρώπων, την διαφορετικότητα και την πολυφυλετική δομή της Φύσης.


Ζούμε το τέλος μιας εποχής. Αντί να βυθιζόμαστε στις αυταπάτες, ας αντικρύσουμε την Αυγή με Πίστη, Βεβαιότητα και Αισιοδοξία.


-Η μεγάλη επιστροφή στην Αλήθεια, έρχεται. Τα ψέμματα και οι υποκρισίες τελειώνουν.

-Οι καλικάντζαροι που τώρα κομπάζουν, νομίζοντας πως έφτασε η εποχή τους, και πως πριονίζουν για τελευταία φορά το Δέντρο μας, ας μην χαίρονται. Το Δέντρο μας θα αναγεννηθεί, και αυτή πράγματι θα είναι η τελευταία φορά που το πριονίζουν πριν γυρίσουν ηττημένοι στον Κάτω Κόσμο.
-Ας μην έχει κανείς αυταπάτες. Όλη η Ευρώπη πάσχει, αλλά η Ελλάδα είναι ο στόχος. Η Ελλάδα των Αξιών, η Ελλάδα των Ιδεών, η Ελλάδα των Ανθρώπων.
-Η λύση του Ελληνικού προβλήματος δεν βρίσκεται μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τους «θεσμούς» των επικυρίαρχων. Δεν εξαρτάται από τα Κοινοβούλια, τις Βουλές των Λόρδων και τις αυλές, τους αρλεκίνους και τα πιόνια που καμώνονται πως κυβερνούν τα κράτη.

Το αμέσως επόμενο διάστημα οι ραγδαίες εξελίξεις θα φέρουν πόνο και στέρηση στους Έλληνες. Ας είμαστε έτοιμοι να μπούμε σε κόπους και στερήσεις, όχι με την επιβολή των άλλων, όχι για λογαριασμό άλλων, αλλά με δική μας επιλογή, και για το δικό μας ταξίδι. Η πρόνοια και η οργάνωση στα πρακτικά, η αλληλεγγύη, η πνευματική και ψυχική θωράκιση, πρέπει να είναι η προτεραιότητά μας. Η Ελλάδα περνά τις οδύνες μιας δύσκολης μετάβασης. Όπως με την γέννηση όλων των ανθρώπων, η μεγάλη Μητέρα θα δώσει πάλι ζωή στον λαό μας. Η χαρά της νέας ζωής θα πάρει την θέση της τωρινής λύπης.


Κανείς να μην δειλιάσει. Κανείς να μην φοβηθεί. Ο Θεός της Ελλάδας έχει βάλει την υπογραφή του. Ας βάλουμε κι εμείς τα χέρια μας.

ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΣΧΥΣ ΚΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ


Τα γερά έθνη στηρίζουν την δύναμή τους στην αυτάρκεια τής τροφοδοσίας και στην αποτρεπτική των κινδύνων ισχύ. Ο αυτοφυής διατροφικός παράγοντας και συνακόλουθα η επάρκεια στην υγεία, την άμυνα και την ενέργεια, αποτελούν ταυτόχρονα την οδό που οδηγεί στην ανάπτυξη και την εθνική ασφάλεια.

Να φτιάχνεις την τροφή σου. Να βαστάς την υγεία σου. Να ελέγχεις τις επικοινωνίες και τα καύσιμα. Να φτιάχνεις τα δικά σου όπλα. Τότε πολεμάς και νικάς πάσα κακοτοπιά. Ευθύς αμέσως ανοίγεις δρόμους για την προκοπή τού Έθνους. Προκοπή που περνά οπωσδήποτε μέσα από την εργατικότητα και τον δυναμισμό τής Ελληνικής Φυλής, την ορμή της, ώστε να κυριαρχήσει μέσα στο γεωπολιτικό περιβάλλον που την περιβάλλει και στην οικουμένη ευρύτερα.

Οι προτεραιότητες τού Εθνικοκοινωνικού Κινήματος για την αληθινή Ελλάδα τής καρδιάς μας στηρίζονται ακριβώς επάνω στον χαρακτήρα τού Έλληνα και τον γεωφυσικό παράγοντα. Παραγωγικότητα, στρατιωτική ισχύς και φυλετική υπεροχή. Να παράγεις στον μείζονα βαθμό τα αγαθά που καταναλώνεις, ώστε στις περιστάσεις των διεθνών πιέσεων να εξασφαλίσεις την σίτιση τού λαού αποκλειστικά από τα δικά σου αποθέματα. Να εξαρτάς τον στρατιωτικό σου εξοπλισμό από την δική σου οικονομία και τούς δικούς σου γεωφυσικούς πόρους.

Μάς λέγουν πολλοί και διάφοροι έως και τις μέρες μας, γραικύλοι πολιτικάντηδες και ψευτοσύμμαχοι, ότι τα δάνεια, τα ξένα νομίσματα και οι εισαγωγές αποτελούν αποκλειστικές πηγές βιωσιμότητας τού Ελληνισμού. Δεν μάς λέγουν όμως ότι η ανέχεια που μάς έχει επιβληθεί είναι αντιφυσική. Προέρχεται από την διάλυση τού πρωτογενούς και τού δευτερογενούς τομέα, από την δραματική συρρίκνωση τού αγροτοκτηνοτροφικού και τού βιομηχανικού τομέα. Και ακόμη από το κλείδωμα και το ξεπούλημα τού εδαφικού, υπεδαφικού και υποθαλάσσιου πλούτου σε κείνους τούς προσωρινούς δυνατούς που γυρεύουν να μάς στείλουν στα κάτεργα τής Παγκοσμιοποίησης.

Τον Ιανουάριο τού 1996 συνέβη η γνωστή τραγωδία των Ιμίων που οφείλεται στην προδοσία τού καθεστώτος τής αστικής δημοκρατίας. Ως γνωστόν, εκχωρήθηκε ουσιαστικά εδαφική κυριαρχία με σκοπό την γραικυλοτουρκική συγκυριαρχία επί τού Αιγαίου και των νησιών μας. Επιπλέον, το εν λόγω περιστατικό συνέβη διότι η θαλάσσια περιοχή των Ιμίων είναι πλήρης από ένα χρήσιμο στην κατασκευή ατομικής βόμβας στοιχείο, το λεγόμενο όσμιο. Μάλιστα οι παγκοσμίως μεγαλύτερες ποσότητες τού οσμίου βρίσκονται σ’ αυτό το σημείο τής γης. Κατά τ’ άλλα δεν μπορεί η Ελλάς να υποστηρίξει την λειτουργία πολεμικής βιομηχανίας!

Η συνομωσία που έχει πλεχθεί γύρω από την χώρα μας αποδεικνύεται ευκόλως από την εστίαση τού ελληνικού πλούτου στα γεωγραφικά εκείνα σημεία όπου βαλλόμεθα από τούς σιωνιστές τοκογλύφους και τούς βαστάζους τους βαρβάρους. Ο ορυκτός πλούτος, από χρυσό έως και ασήμι, εκτείνεται σε Ήπειρο, Μακεδονία και Θράκη. Το Πετρέλαιο εκτείνεται στο Ιόνιο Πέλαγος, νοτίως τής Κρήτης και στο βορειοανατολικό Αιγαίο. Δηλαδή μιλάμε αφενός μεν για τα στημένα ζητήματα των Τσάμηδων, των ψευτομακεδόνων και των τουρκόψυχων από την μια πλευρά και για την χάραξη των αποκλειστικών οικονομικών ζωνών των θαλασσών μας από την άλλη.

Όταν το Ελληνικό Έθνος λάβει στα χέρια του τον ενεργειακό τομέα, το προϊόν του και το παραχθέν εθνικό εισόδημα, τότε αυτομάτως θα μπορέσει ευκόλως να επενδύσει στον εδαφικό παράγοντα και στο άνοιγμα των ελληνικών εργοστασίων. Το εθνικό εισόδημα των πόρων θα δώσει αντικείμενο εργασίας στον ελληνικό λαό που θα σκάψει την γη του, θα φτιάξει το ψωμί του και θα κάνει την Πατρίδα του αυτάρκη αλλά και στρατιωτική δύναμη. Το δε εθνικό εισόδημα θα πολλαπλασιαστεί και η σκλαβιά των δανείων θα καταπέσει την ίδια στιγμή.

Η «σωτηρία» τού Ελληνισμού μας λοιπόν είναι η απάτη που μάς βάλανε έως τώρα για να κρύψουν το αληθινό ζητούμενο τής Φυλής μας. Και το αληθινό ζητούμενο τής Φυλής μας είναι η εσωτερική άντληση τής δύναμης που χρειάζεται να εξωτερικευτεί. Η ενότητα και η απαίτηση για την διεύρυνση των οριζόντων που μάς περιβάλλουν. Η εργασία τού λαού μας επ’ ωφελεία τής Πατρίδος μας και μόνον. Η εγκατάσταση ελληνικής διοίκησης, η εθνικοποίηση τής οικονομίας και των θεσμών της. Και εν συνεχεία το διεκδικητικό πνεύμα και η στροφή προς τις ελληνικές κοινότητες που προσωρινά βρίσκονται εκτός ελληνικών συνόρων.

Η Ελλάς διαθέτει ένα τεράστιο γεωστρατηγικό βάθος, μια γεωφυσική γέφυρα τόσο σε υδάτινο παράγοντα όσο και σε ελληνικές ψυχές, μια πλέρια γεωπολιτική αυλή που οφείλουμε να την θέσουμε κάτω από την προστασία μας. Από δυσμάς τού Ιονίου έως την Ιωνία και τον Πόντο. Το δικαίωμα στον εθνικό αυτοπροσδιορισμό, στην αυτοδιάθεση των πληθυσμών μας και στην κατοχύρωση τής εθνικής μας ασφάλειας μάς το παρέχουν διεθνείς συμφωνίες και συμβάσεις. Την ελληνοποίηση των ιστορικών μας εδαφών την επιβάλλουν η ζώσα ιστορία και το ελληνικό αίμα που έχει χυθεί και κάθε ελληνικό μνημείο.

Το περιβάλλον που μάς αγκαλιάζει είναι γεμάτο από φυσικά πλεονεκτήματα. Η ηλιακή και η αιολική ενέργεια που μάς δίδουν ο ήλιος και ο αγέρας τής Ελλάδος. Ο πλούσιος εδαφικός παράγοντας που φέρνει το ανθοβόλημα και το κάρπισμα κάθε αγαθού που θα δεχτεί στην αγκάλη του.  Μα και το ερευνητικό πνεύμα και η ευφυΐα τού επιστημονικού προσωπικού τής Πατρίδος μας. Η φιλοπονία τής εργατικής μας τάξης, όταν αντιληφθεί ότι αποτελεί την κινητήριο δύναμη τού κράτους.

Το έναυσμα τής Φυλετικής Υπεροχής ως σκοπός υπάρξεως τού Ελληνισμού αποτελεί το σχέδιο τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Η Πίστη στις δυνατότητες τού Έλληνα. Το νοικοκύρεμα τού Οικοπέδου τής Φυλής. Το τράνεμα τής εθνικής μας στέγης. Η όρεξη για την δημιουργία τής καινούργιας Ισχυρής Ελλάδος. Ιδού τι ανατέλλει. ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΥΡΑΝΝΙΑΗ ελευθερία ενός λαού κατακτιέται με το αίμα. Δεν εξαγοράζεται με το χρήμα. Το δικαίωμα στην ζωή θεμελιώνεται επάνω στις γερές αξίες που στηρίζονται με ανυποχώρητο αγώνα και θυσίες. Να είσαι αυθύπαρκτος και αυτόβουλος, να αποφασίζεις και να πράττεις για σένα και τα γεννήματά σου. Και εκεί που έχει πέσει βόλι, να συνεχίζεις για νέες νίκες κι όχι να κουβεντιάζεις με τον εχθρό σου.  
Ήρθαν τοκογλύφοι για να μάς μετατρέψουν σε σκλάβους μέσα στην ίδια την Πατρίδα μας αντί εθνικής περιουσίας και ψυχών στα χέρια άνομων. Να μάς πιουν το αίμα και να μάς αιχμαλωτίσουν στα κελιά τής αντίχριστης και μισελληνικής παγκοσμιοποίησης μέσα από το ηλεκτρονικό φακέλωμα τού σατανοκίνητου σιωνισμού. Και μαζί τους ήρθαν οι ανατολίτες υπηρέτες τού νεοταξισμού για να χτίσουν τα τεμένη τής ψευτοθρησκείας τους και να σκορπίσουν παντού εποικιστές τής ιερής γης μας.

Έξω από τα προσωρινά μας σύνορα, από τα σύνορα που θα μεγαλώσουν και δεν θα μικρύνουν όπως θέλουν οι εχθροί μας, ο χορός τού πολέμου ανοίγει και οι μελλοθάνατοι που σπεύδουν γίνονται περισσότεροι. Ακούμε για αμερικανούς, τούρκους, ιρανούς. Από κοντά Ρώσοι, Ψευτοευρωπαίοι και το προσκλητήριο συνεχίζεται. Οι «καλοί» να μάχονται τούς κακούς τούς οποίους βάλανε πιο πριν οι εξ Εσπερίας «καλοί» στην δούλεψή τους. Και εμείς να βαστάμε τούς προδότες πολιτικάντηδες που ανοίγουνε την Πύλη τής Ελληνικής Φυλής σε κείνους που θέλουνε φωτιά και παγκόσμια διακυβέρνηση!!!

Να βάζουν αμερικανοί, σουηδοί και ιταλοί το ενσώματο χάραγμα τού διαβόλου και εμείς να περιμένουμε την σειρά μας; Να μάς φέρνουν τις Κάρτες τού Σκλάβου Πολίτη και να μάς κλέβουν τούς τάφους των Προγόνων μας και τον πόθο για την πλέρια και δημιουργική Ελλάδα; Ποτέ!!! Δεν θα κάτσουμε να περιμένουμε τον εχθρό να περνάει από πάνω μας. Εμείς θα περάσουμε από πάνω του. Θα πετάξουμε στον καιάδα τούς προδότες κι όχι σε φυλακές. Και οι καρδιές των Ελλήνων θα ξεσχίσουν τις νόθες κάλπες.

Καμία νίκη και καμία ανάπτυξη δεν έρχεται μέσα από πολιτικά παζάρια, αλλά μέσα από μάχες. Η ενότητα έρχεται από τούς Έλληνες που καίγονται στα στήθια από τον πόθο να δουν ολάκερο τον Ελληνισμό ένα Σώμα που κατευθύνεται στον δρόμο τής ελευθερίας και τής ισχύος. Η ελευθερία και η ισχύς των Ελλήνων δεν αποκτώνται με διλήμματα επιλογής «καλύτερου» τυράννου, αλλά με την αποφασιστικότητα να ανοιχτεί πάση θυσία δρόμος για να επεκταθούν Έλληνες και Ελληνικός Πολιτισμός.

Από την μια πλευρά τού πύρινου ποταμού βρίσκονται οι Κυρίαρχοι Έλληνες, Έλληνες Εθνικοκοικωνιστές, Έλληνες Πιστοί στον Ζώντα Θεό, στον Καθάριο Ελληνισμό και την Μεγάλη Ελλάδα. Και από την άλλη πλευρά βρίσκονται οι Διεθνείς Εντολοδότες και οι Σκλάβοι στρατιώτες τής παγκόσμιας τυραννίας. Το έχουμε ξανακάνει αυτό που θα κάνουμε. Οι Άριστοι και οι Εκλεκτοί τής Οικουμένης ενάντια στους πολλούς μα ανύπαρκτους σε αξίες και βλέψεις παρείσακτους.

Όταν πολεμάς, νικάς μονάχα σε μια περίπτωση. Όταν έχεις έναν ιερό σκοπό, όταν έχεις μια ιερή αποστολή να επιτελέσεις. Και ακόμη όταν οι ιδέες σου αξίζουν το αίμα μα και την οργή που πρόκειται να ξεχειλίσουν στο Πεδίο τής Τιμής. Να μείνουν ασύλητα τα Ιερά. Να προστατευτούν οι μνήμες των Προγόνων. Να μείνουν ανέγγιχτα τα αγαπημένα μας πρόσωπα, οι γυναίκες και τα παιδιά μας. Να σηκωθούν τα λάβαρα τού Ελληνικού Έθνους στα πιο μακρινά σύνορα που γίνηκαν ποτέ.

Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές θέλουμε να φτιάξουμε ελληνικό τον κόσμο μας με συντρόφους, συνεργάτες και συμμάχους τα αδέρφια μας. Ιδρώτας και αίμα, σε μια πάλη μέσα να χτίζουν Ελλάδα. Εμείς θέλουμε μέσα από την πύρινη θωριά μας να φτιάξουμε το χρυσό ξημέρωμα τής Ελληνικής Φυλής που θα διαλύσει για πάντα το πυκνό σκοτάδι των διεθνών πλιατσικολόγων. Και εκείνος που πάει να χτίσει άνομη αυτοκρατορία νικιέται μονάχα από έναν πιότερο δυνατό και δίκαιο, από έναν Έλληνα που έχει αποικίσει και προικίσει με ελληνικά χαρίσματα μια Γη που την λένε Ελλάδα.

Θεός και Ελλάς υπεράνω όλων λοιπόν. Και είη ο Θεός μεθ’ ημών, ουδείς καθ’ ημών. Μία και μόνη προϋπόθεση. Διεθνιστής, δωσίλογος και ανήθικος να μην μείνει αναμεταξύ μας. Και σύμμαχοι δεν θα μάς λείψουν. Όμως τούς συμμάχους τούς κοιτάς στα μάτια, όχι χαμηλά στο χώμα. Και τούς όρους στο στρατόπεδο τού Έλληνα τούς θέτει η Πίστη για τον θρίαμβο τής Αλήθειας και τής Εξουσίας που τον στεφανώνει.

Ανάμεσά μας λοιπόν κανείς ψευτορωμιός, κανείς οίκτος σε όσους πολεμούν Ελληνισμό, Εθνικισμό και Ορθοδοξία. Η προσωπικότητά μας δεν εγκλωβίζεται στα δίχτυα τού Σταυρωτή. Με τον Σταυρό στην καρδιά. Με την Πύρινη Ρομφαία στο χέρι. Για την ευημερία των οικογενειών μας. Για την Δόξα τής Ελλάδος μας. Χίλια βήματα εμπρός. Ούτε μισό βήμα πίσω. Μεγάλη Ελλάς από δυσμάς έως ανατολάς. Εξουσιαστές και κινητήριος μοχλός τής Λαϊκής και Εθνικιστικής Ελλάδος μονάχα οι Έλληνες. ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣΗ ισχυροποίηση τού Έθνους είναι συνάρτηση τού ηγετικού χαρακτήρα, τής λαϊκής αποφασιστικότητας, των αυτοτελών κρατικών υποδομών και τής Πίστης στα ιδανικά τής Φυλής. Χρειάζεται απαραιτήτως μία ηγετική ομάδα που να δρα με γνώμονα αποκλειστικό το εθνικό συμφέρον. Και εθνικό συμφέρον είναι η κοινωνική συνοχή, η επάρκεια αγαθών, η άμυνα και η εναρμόνιση τού εθνικού εδάφους με τις ανάγκες τής Εθνικής Κοινότητας. Χρειάζεται επιπλέον ένας σφριγηλός λαός με γνώση τής καταγωγής και τής αποστολής του. Και ακόμη η εξασφάλιση τού άβατου τής Πατρίδος έναντι ξένων σωμάτων.

Η Ελλάς είναι το Έθνος των εθνών. Γέννησε πολιτείες, γλώσσες, πολιτισμούς. Έδειξε σε ολόκληρο τον κόσμο ποια είναι η διαφορά τού πολιτισμένου και δημιουργικού ανθρώπου από τον απολίτιστο και κακοποιό βάρβαρο. Δίδαξε την διαφορά τού Ελεύθερου Ανθρώπου από τον Σκλάβο. Με τον Ελεύθερο Άνθρωπο να είναι εκείνος που στηρίζεται στην αξιοσύνη του, στο αίμα του, στην κοινωνική δικαιοσύνη, στο εθνικό δίκαιο. Είναι εκείνος ο μαχητής που διδάσκει μες το καμίνι τής ζωής και το πεδίο τής Τιμής τον διαρκή αγώνα για την αυτοδιάθεση τού λαού, ακόμη κι όταν εκείνος τελεί υπό αιχμαλωσία. Και από την άλλη πλευρά είναι ο σκλάβος τής ύλης που έχει μάθει είτε να κλέβει ξένους κόσμους είτε να σαπίζει άβουλα μέσα στην τυραννία.

Είναι φανερό λοιπόν ότι εδώ και πάρα πολλά χρόνια η Πατρίδα μας διάγει βίο υπόδουλης υπάρξεως ευρισκόμενης σε πλήρη και άθλια χειμέρια νάρκη. Δεν διαθέτει πολιτική ηγεσία με ηθικό ανάστημα και ελληνικότητα. Διαθέτει έναν λαό που έχει διαμορφώσει ηττοπαθή χαρακτήρα, αποδεχόμενος μια επίπλαστη μικρότητα δυνατοτήτων και απαιτήσεων που τού έχουν εμφυτεύσει σάπιοι ταγοί. Ο ίδιος ο ελληνικός λαός, χαμένος μέσα στα πλαστά χρέη και αδιέξοδα, έχει κλειδώσει την πίστη έξω από την ψυχή του και έχει επιτρέψει την αιμορραγία ελληνικών ψυχών και εδαφών.

Ο αφελληνισμός και η υπηρέτηση των νεοταξικών συμφερόντων, η μετατροπή τού κράτους σε μια διεθνιστική φυλακή που σκοτώνει τον Ελληνισμό, αυτό το ψευτορωμέϊκο αποτελεί την ουσία και τον λόγο ύπαρξης τής αστικής δημοκρατίας. Αλλά εκείνος που απειλεί τον Ελληνισμό πρέπει να εξοντωθεί, να εκλείψει διά παντός. Να ξεφορτωθούμε λοιπόν την ψευτοδημοκρατία. Και ευθύς αμέσως να φέρουμε στην Αρχή τού Κράτους το Εθνικό και Λαϊκό Καθεστώς τής Αριστοκρατίας τού Ελληνικού Αίματος. Οι Έλληνες στο Αίμα και την Ψυχή σε Κοινωνία και Εξουσία. Και στην συνέχεια να εφαρμόσουμε το επιβεβλημένο Εθνικό Σχέδιο τής Μεγάλης και Ένδοξης Ελλάδος.

Η Ελλάς διαθέτει το πλέον πλήρες Οικόπεδο στην οικουμένη από πλευράς γονιμότητας αγαθών έως και την πλέον κατάλληλη γεωστρατηγική θέση που αυτό καταλαμβάνει με την Θεία Πρόνοια και τον Ηρωισμό των Προγόνων μας. Το Οικόπεδο τής Φυλής μας ωστόσο δεν είναι πλήρες ούτε από πλευράς ιστορικής δικαιοσύνης ούτε από πλευράς εθνικής αναγκαιότητας και ασφάλειας.

Ιστορική Δικαιοσύνη είναι η απελευθέρωση των ελληνικών πληθυσμών που διαβιούν υπό ξένη κατοχή και η ένταξη τού εδάφους που καταλαμβάνουν αυτοί οι πληθυσμοί στην Μητέρα Ελλάδα. Και Εθνική Αναγκαιότητα είναι η εκκαθάριση των γεωστρατηγικών θυλάκων που κατέχονται από εχθρούς μας που έχουν διαφορετικά συμφέροντα και βλέψεις σε βάρος μας, η ταυτόχρονη επέκταση τής Ελλάδος σε ζώνες που θα μάς επιτρέψουν να θρέψουμε τούς πληθυσμούς μας.

Αν ελέγξουμε τούς πόρους και το χώμα που πατούμε, είναι μαθηματικά βέβαιο πως θα επιλύσουμε ταυτόχρονα τόσο το οικονομικό όσο και το εθνικό μας ζήτημα. Στην κορυφή τής πυραμίδας των προαπαιτούμενων βρίσκεται πιο ψηλά μονάχα η υπογεννητικότητα και η λειψανδρία των Ελλήνων. Ωστόσο έχουμε συνηθίσει να πολεμούμε απέναντι σε πλήθη και πάντοτε η αρχή τής αναγεννήσεως τού Ελληνισμού γίνεται από τούς λίγους.

Καλό είναι το χρήμα όταν διατίθεται για να στηρίξει την ανάπτυξη τού Έθνους. Αλλά ακόμη καλύτερη είναι η εθνική αυτογνωσία και φιλοδοξία τής Φυλής που σκέφτεται ελεύθερα και ενεργεί ως Μεγάλη Δύναμη. Τα μικρά και καθημερινά ζητήματα τού λαού δεν είναι ξεκομμένα από το ζήτημα τής εθνικής κυριαρχίας. Είναι άμεσα εξαρτώμενα από το αυτεξούσιο τού Έθνους, το οποίο δεν εκβιάζεται από κανέναν. Εργάζεται, πολεμά και νικά. Δηλαδή σχηματίζει την τροφή, την υγεία, την ενέργεια και τον στρατιωτικό εξοπλισμό του.

Η δε εθνική κυριαρχία παγιώνεται από την ακολουθούμενη εδαφική ολοκλήρωση που μπορούν να εξασφαλίσουν δύο απολύτως συγκεκριμένοι δρόμοι. Ο ένας δρόμος είναι η άμεση στρατιωτική δράση τού Ελληνικού Έθνους που δραστηριοποιείται στα πλαίσια τού δόγματος Ουδείς Έλλην Σκλάβος. Είναι η συλλογική απόφαση τού Ελληνισμού να επιστρέψει στις Προαιώνιες Εστίες που όρισε για τα παιδιά του ο Άγιος Θεός. Και ο άλλος δρόμος τής εδαφικής μας ολοκλήρωσης είναι η συμπεριφορά τού Εθνικού Κράτους που ως Μητέρα Πατρίδα στηρίζεται στο Κοινοτικό Σύστημα, οργανώνοντας τούς εκτός συνόρων Έλληνες ως προέκταση τού Έθνους, ως μια ακόμη Ελλάδα, ως γεωπολιτική γέφυρα, με γνώμονα την Ορθοδοξία και την Φυλή. Οργάνωση, συσπείρωση, αυτονομία, αυτοδιάθεση.

Τα πάντα στηρίζονται στην λαϊκή πίστη και την εθνική ψυχή. Στο δίκαιο και το ατσάλι μαζί. Συγκέντρωση στον καλό σκοπό και επιμονή μέχρι την ώρα που θα τον πετύχεις. Να χτίσεις καλύτερη Ελλάδα από αυτήν που παρέλαβες. Να φτιάξεις το ψηλότερο βάθρο τής οικουμένης για τον εκπολιτιστή και κοσμοκράτορα Ελληνισμό. Και Σκέπη ψηλότερη, πάνω από την Ιερή Πατρίδα βρίσκεται μονάχα ο Θεός. Ιδού ο οδικός χάρτης τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Ενάντια σε Σταυρωτήδες και Εφιάλτες, η Αυτοκρατορική Ελλάς θα νικήσει. ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Πόλωση για το... τίποτε! Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Πόλωση για το... τίποτε! Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


Κανένας δεν πρόκειται να κάνει αυτοδύναμη κυβέρνηση - Τα προεκλογικά ψέματα της Ν.Δ. για λαθρομετανάστευση και αγρότες.

Συνεχίζεται η προεκλογική περίοδος συνοδευόμενη από πλήθος δημοσκοπήσεων. Είναι τόσες πολλές οι δημοσκοπήσεις, οι οποίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ώστε ο λαός και οι αναποφάσιστοι ψηφοφόροι, εάν είναι αναποφάσιστοι και δεν… δηλώνουν αναποφάσιστοι, δεν γνωρίζουν τι τελικά θα συμβεί και ποια θα είναι η τελική τους επιλογή. Αυτό γιατί πάντοτε ένα μέρος του λαού και όχι μόνον στην Ελλάδα, αλλά σε όλες τις χώρες πηγαίνει κατά κανόνα με τον πρώτο.

Φυσικά και θα είχαν να δώσουν λόγο οι εταιρείες δημοσκοπήσεων, οι οποίες πριν μόλις ένα σχεδόν μήνα έδιναν μπροστά τον ΣΥΡΙΖΑ με 20 ολόκληρες μονάδες! Αλλά δεν πρόκειται κανείς να τους ζητήσει τον λόγο κι έτσι ένας μηχανισμός αδιαφανής διαμορφώνει την κοινή γνώμη σε ένα μεγάλο βαθμό χωρίς να ελέγχεται ουσιαστικά από την οποιαδήποτε αρχή.

Οι δημοσκοπήσεις, λοιπόν, εμφανίζουν στην ίδια ευθεία τον ΣΥΡΙΖΑ και την Νέα Δημοκρατία. Όμως, όλες οι δημοσκοπήσεις δεν δίνουν ποσοστό ούτε στον έναν, ούτε στον άλλον, ικανό να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση. Επί της ουσίας, λοιπόν, είτε ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, οι Έλληνες πολίτες, είτε Ν.Δ. το αποτέλεσμα θα είναι ακριβώς το ίδιο, αφού και στις δύο περιπτώσεις κανένας από τους δύο δεν θα σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει από την πλευρά του στον στόχο της αυτοδύναμης κυβέρνησης, ο οποίος δεν είναι εφικτός. Όσο για την Ν.Δ. περισσότερο κυνική στον προεκλογικό της λόγο, δηλώνει ότι θέλει να είναι πρώτη για να είναι ο βασικός κορμός της κυβερνήσεως. Δηλώνει, δηλαδή, ότι δεν έχει άλλο σκοπό από το να συγκυβερνήσει πάλι με το ΠΑΣΟΚ, είτε ακόμη και με τον ΣΥΡΙΖΑ όπως έχουν δημόσια τοποθετηθεί πολλά στελέχη της και ακριβώς αυτό είναι που θέλουν και οι δανειστές, ο ξένος παράγοντας.

Χαρακτηριστικό στοιχείο της προεκλογικής αυτής περιόδου είναι η αποτυχία του κόμματος ΠΟΤΑΜΙ να επιτύχει ένα ποσοστό ικανό το οποίο θα το καταστήσει ρυθμιστή των πολιτικών εξελίξεων. Και η αποτυχία αυτή είναι πρώτα απ’ όλα αποτυχία των καναλιών και των “νταβατζήδων”, οι οποίοι δημιούργησαν ένα κόμμα από το πουθενά για να ελέγξουν το πολιτικό παιχνίδι. Όσο για την Ν.Δ. εκμεταλλευόμενη την παταγώδη αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος κέρδισε τις εκλογές για να καταργήσει το μνημόνιο και έφερε μνημόνιο, θέλει να παρουσιαστεί σαν το αντίπαλο δέος του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό βεβαίως είναι εντελώς παράλογο, αφού δεν πάνε παρά μόνον λίγες ημέρες από την ημέρα κατά την οποία η Ν.Δ., στις 14 Αυγούστου του 2015, ψήφισε ΝΑΙ με φανατισμό στο μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας δημόσια στη Βουλή, ότι δεν τους ενδιαφέρουν ποια μέτρα θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ, αρκεί να φέρει συμφωνία.

Τα προεκλογικά ψέματα της Ν.Δ., η οποία θέλει να λησμονήσει ο λαός ότι κυβερνούσε μέχρι χθες και είναι υπεύθυνη για την πολιτική των μνημονίων δεν σταματούν εδώ! Έχουν το θράσος να μιλούν για την λαθρομετανάστευση και να επιρρίπτουν αποκλειστικά την ευθύνη στον ΣΥΡΙΖΑ όταν όλοι γνωρίζουμε ότι κυβέρνησε επί πολλά χρόνια την χώρα και δεν έκανε τίποτε για το μεγάλο αυτό πρόβλημα, το οποίο απειλεί αυτή την ίδια την ύπαρξη του Έθνους. Το θράσος της Ν.Δ., όμως, δεν σταματά εδώ!

Περιοδεύοντας, ο πρόεδρός της σε αγροτικές περιοχές δηλώνει ότι εάν συγκυβερνήσει, γιατί για να κυβερνήσει δεν υπάρχει περίπτωση, θα πάρει πίσω τα εξοντωτικά μέτρα για τους αγρότες. Αυτό όταν στις 14 Αυγούστου του 2015 τα ψήφιζε με θέρμη χωρίς να προβάλει αντίρρηση και μάλιστα η ηγεσία της απείλησε με διαγραφή τους βουλευτές της των αγροτικών περιοχών που δεν ήθελαν να τα ψηφίσουν.

Απέναντι σε όλους αυτούς η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το Κίνημα της ελπίδας, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών που αγωνίζεται διωκόμενη μέσα σε ένα εχθρικό περιβάλλον αποκλεισμών για μια νέα Ελλάδα.

ΨΗΦΟΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΨΗΦΟΣ ΓΙΑ ΠΙΣΤΗ, ΠΑΤΡΙΔΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑ.

Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2756203403590006146

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item