Widgets

Η Ευρώπη κλείνει τα σύνορά της αφήνοντας όλους τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα!


Εγκλωβίζονται στα Βαλκάνια δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι...


του Σάββα Μιχάλαρου

Δραματικές εξελίξεις στο προσφυγικό: Η Κροατία έκλεισε τα σύνορα με τη Σερβία - «Δεν είχαμε άλλη επιλογή μετά τη διέλευση 10.000 προσφύγων μέσα σε ένα 24ωρο» δήλωσε αξιωματούχος – Η Σλοβενία στέλνει πίσω στην Κροατία τα τρένα με τους πρόσφυγες.

Δραματικές διαστάσεις αρχίζει να λαμβάνει η προσφυγική κρίση που έχει ξεσπάσει στην ευρωπαϊκή ήπειρο, καθώς η μία μετά την άλλη οι κυβερνήσεις των χωρών αποφασίζουν να κλείσουν τα σύνορά τους, εγκλωβίζοντας τους πρόσφυγες στα Βαλκάνια.

Μετά τη Γερμανία, η οποία αποφάσισε να άρει μερικώς τη συνθήκη του Σένγκεν στα σύνορά της με την Αυστρία και να επιβάλει επιπλέον ελέγχους και την Ουγγαρία, η οποία ύψωσε μεταλλικό φράκτη και έκλεισε τα σύνορά της με τη Σερβία, η Κροατία ήταν εκείνη που ανακοίνωσε ότι κλείνουν τα σύνορά της με τη Σερβία, εγκλωβίζοντας δεκάδες χιλιάδες μετανάστες στο σερβικό έδαφος.
Η προέλευση του χάρτη είναι από το BBC


Όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, εάν αποφασίσει το κλείσιμο των συνόρων τους και τα Σκόπια, τότε η Ελλάδα θα βρεθεί αποκλεισμένη με δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες στα εδάφη της, γεγονός που θα προκαλέσει τεράστια επιπλέον κρίση στη χώρα, πολύ δε περισσότερο την ώρα που το πολιτικό τοπίο παραμένει απολύτως ρευστό.

Ο συγκεκριμένος χάρτης είναι από το BBC


Η απόφαση των Κροατών ήταν αποτέλεσμα τόσο των σοβαρότατων επεισοδίων που προκλήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης, με έναν πρόσφυγα να χάνει τη ζωή του σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, αλλά και της έλευσης 10.000 και πλέον προσφύγων μέσα σε ένα μόλις 24ωρο. Η κροατική κυβέρνηση είχε προειδοποιήσει από νωρίς την Πέμπτη ότι θα καταφύγει στο κλείσιμο των συνόρων της, αν συνεχιζόταν με αυτόν τον ρυθμό η ροή των προσφύγων στο έδαφός της. 

Όπως ανακοινώθηκε από τις κροατικές αρχές, έκλεισαν οι εφτά από τους οκτώ σταθμούς διέλευσης στα σύνορα με τη Σερβία, καθώς «δεν είχαμε άλλη επιλογή μετά τη διέλευση 10.000 και πλέον προσφύγων σε ένα 24ωρο», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά αξιωματούχος στη συνοριακή γραμμή. Η μοναδική γραμμή που παρέμεινε ανοικτή, αλλά πραγματοποιούνται εξαιρετικά αυστηροί έλεγχοι, είναι εκείνη που ενώνει το Βελιγράδι με το Ζάγκρεμπ.Μετά τα σοβαρότατα επεισόδια στα σύνορα της Σερβίας με την Ουγγαρία, οι ορδές των προσφύγων αποφάσισαν να βαδίσουν προς την Κροατία, προκειμένου να μεταβούν στη Σλοβενία και από εκεί στην Αυστρία και τη Γερμανία. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, και η Σλοβενία αποφάσισε έκτακτα μέτρα προκειμένου να ελέγξει τη ροή των προσφύγων. Όπως μετέδωσαν διεθνή ΜΜΕ, οι σλοβενικές αρχές διακόπτουν την πορεία των τρένων που μεταφέρουν πρόσφυγες και τα υποχρεώνει να επιστρέψουν στην Κροατία, απ' όπου και ξεκίνησαν!
Σύμφωνα με αξιωματούχους στην Κροατία, σκοπός είναι να κλείσει η δίοδος των προσφύγων που διασχίζουν τη Μεσόγειο και καταφτάνουν στην ευρωπαϊκή ήπειρο μέσω της Ελλάδας. Η Κροατία προσπάθησε τα πρώτα 24ωρα να παραχωρήσει προσωρινό άσυλο στους πρόσφυγες και να φροντίσει για την ομαλή διέλευσή της από τα εδάφη της, ωστόσο δεν κατέστη δυνατό να ελεγχθεί η αυξημένη ροή, με αποτέλεσμα να ληφθεί η απόφαση για το κλείσιμο των συνόρων.
Ο υπουργός Εσωτερικών της Κροατίας, Ράνκο Όστοϊτς τοποθετήθηκε δημοσίως, λέγοντας πως ο δρόμος για την Ευρώπη μέσω της Κροατίας είναι κλειστός και πως δεν περιμένουν λεωφορεία τους μετανάστες. «Όποιος το υποστηρίζει αυτό, είναι ψέμα», τόνισε χαρακτηριστικά. Οι Σλοβένοι επιβεβαίωσαν ότι σταμάτησαν τη διέλευση των τρένων που μετέφεραν πρόσφυγες στην Ντόμποβα, στα σύνορα με την Κροατία, δηλώνοντας πως θα επιστρέψουν πίσω στην Κροατία το συντομότερο δυνατό.
Ως εκ τούτου, με τη Γερμανία να επιβάλλει επιπλέον ελέγχους, την Αυστρία να ελέγχει επίσης τη διέλευση των οχημάτων, παρ' ότι δεν έχει ανακοινώσει το κλείσιμο των συνόρων της, την Ουγγαρία, την Κροατία και τη Σλοβενία να κλείνουν επισήμως τη δίοδο των προσφύγων από τα εδάφη τους, εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες φέρονται να εγκλωβίζονται στα Βαλκάνια και δη στην Ελλάδα, η οποία αποτελεί τον βασικό πυλώνα εισόδου στο ευρωπαϊκό έδαφος. 

Οι πρόσφυγες που αποβιβάζονται κατά χιλιάδες σε καθημερινή βάση στα ελληνικά νησιά είναι πολύ πιθανό να εγκλωβιστούν στην Ελλάδα, καθώς, με τα σύνορα κλειστά σε όλες τις χώρες που συνορεύουν με την Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη, δεν θα μπορούν να μετακινηθούν, με συνέπεια το βάρος να πέσει εκ νέου στις ελληνικές κυβερνήσεις, οι οποίες καλούνται να σχεδιάσουν εκτάκτως ένα συγκεκριμένο πλάνο αντιμετώπισης για το «προσφυγικό τσουνάμι» που ενδέχεται να ακολουθήσει. ΠΗΓΗ

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ. Ο ΙΜΑΜΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΚΗΡΥΞΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΖΙΧΑΝΤ. ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΣΥΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΙ ΕΔΩ, ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΣΚΟΥΣΑΜΕ ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ! ΘΑ 'ΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΟΜΩΣ...78.000 λαθρομετανάστες μας... προτίμησαν μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου - 5.200 την ημέρα!Γράφει ο Αντίοχος

Αν θυμάστε, μέχρι τα μέσα Ιουλίου αναρτούσαμε καθημερινά το «Ημερήσιο Δελτίο Λαθρομετανάστευσης», μέχρι που ο σταλινικός κομισάριος Δριτσώφ έδωσε εντολή στα όργανά του να παραθέτουν ελλιπή (ΨΕΥΔΗ) στοιχεία (και την ίδια πολιτική ακολουθεί και ο διάδοχός του στην υπηρεσιακή κυβέρνηση, ο ψοφοδεξιός Ζώης – πρόταση του τρενάκια Καμμένου).

Αλλά, αυτές τις μέρες, με τις πολύ συχνές ενημερώσεις του, ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης (ΔΟΜ) –στο διεθνές του σάιτ κι όχι στο ελληνικό στο οποίο προΐσταται κάποιος ονόματι Δανιήλ Εσδράς- αναβιώνει το Ημερήσιο Δελτίο μας, έστω και με ελαφρά καθυστέρηση.

Έτσι, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που παρέθεσε, μέχρι την 15η Σεπτεμβρίου, είχαμε συνολικά από την πρώτη του έτους 349.109… προτιμήσεις για την Ελλάδα από τους λαθρομετανάστες. Αν αφαιρέσουμε 271.156 που είναι το επίσημο νούμερο για το οχτάμηνο (έως 31 Αυγούστου), προκύπτει ότι τον μισό Σεπτέμβριο μας… προτίμησαν 78.000 λαθρομετανάστες, άρα 5.200 την ημέρα.

Συμπερασματικά, τους 150.000 μέσα στον Σεπτέμβριο, τους έχουμε στο… τσεπάκι.

(ΥΓ): Ψήφο στην Χρυσή Αυγή, για να μείνει η Ελλάδα μας ελληνική!EΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ: Κέντρο λαθρομεταναστών το εργοστάσιο της ΠΥΡΚΑΛ Λαυρίου


EΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ: Κέντρο λαθρομεταναστών το εργοστάσιο της ΠΥΡΚΑΛ Λαυρίου

Οι υποκινητές της λαθρομετανάστευσης στην χώρα μας έφτασαν στο σημείο να προτείνουν ως κέντρο φιλοξενίας αυτών το ανενεργό εργοστάσιο της πρώην ΠΥΡΚΑΛ (νυν ΕΑΣ) του Λαυρίουόπου φυλάσσονται σε αποθήκες συνολικά 250 τόνων άκρως επικίνδυνα υλικά όπως δυναμίτιδα, εμπυρεύματα, ANFO κ.α.

Το εργοστάσιο της πρώην ΠΥΡΚΑΛ συνορεύει χωρίς ενδιάμεση φύλαξη με το εν ενεργεία εργοστάσιο παραγωγής πυρομαχικών μεσαίων και μεγάλων διαμετρημάτων της πρώην ΕΒΟ (νυν ΕΑΣ). Ετοιμάζονται κάποιοι να εξοπλίσουν τους λαθρομετανάστες;  Συνεχείς ταραχές στα Μέγαρα από τις “ευπαθείς” ομάδες


Συνεχείς ταραχές στα Μέγαρα από τις “ευπαθείς” ομάδες

Μετα λύπης το τελευταίο διάστημα κάθε μέρα ενημερωνόμαστε και για κάποιο θλιβερό συμβάν που γίνεται στην περιοχή των Μεγάρων από τις γνωστές «ευπαθείς κοινωνικές ομάδες». Πριν κάποιους μήνες είχαμε την λεηλάσια των ολοκαίνουργιων οικισμών στο Όρος Πατέρα, στην πρώην Αμερικανική βάση που είχαν τοποθετηθεί στη συγκεκριμένη περιοχή πριν από κάποιους μήνες, στοιχίζοντας εκατομμύρια ευρώ στο ελληνικό δημόσιο, προκειμένου να μετεγκατασταθούν οι ρομά του Χαλανδρίου. Ξηλώθηκε η ολοκαίνουρια περίφραξη από κάγκελα μασίφ, καλώδια και πίνακες ηλεκτροδότησης, πόρτες και σκεπές κλάπηκαν, νυπτήρες σπασμένοι και aircodition λεηλατημένα είναι κάποιες από τις καταστροφές που υπέστη ο οικισμός. Όπως ενημερωθήκαμε η αποκεντρωμένη διοίκηση έβγαλε επιπλέον κονδύλι 76 χιλιάδων ευρώ ώστε να επισκευαστεί και πάλι ο οικισμός.

Αυτό βέβαια είναι το λιγότερο σε σχέση με τα πάρα πολλά κρούσματα κλοπών αμαξιών, ληστειών και διαρρήξεων σπιτιών σε πολλές συνοικίες του δήμου Μεγάρων, κυρίως στη Βαρέα, το Μελί, τον Πευκενέα αλλά και στην περιοχή της Νέας Περάμου και της Κινέτας. Η αστυνόμευση στις περιοχές αυτές είναι ελάχιστη έως ανύπαρκτη με αποτέλεσμα οι δράστες να λειτουργούν ανενόχλητοι οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν και να γίνονται επικίνδυνοι αφού δεν απειλείται μόνο η παραβίαση του προσωπικού χώρου αλλά σε πολλές περιπτώσεις τίθεται θέμα σωματικής ακεραιότητας. Τις τελευταίες μέρες αυξάνονται συνεχώς τα περιστατικά επιθέσεων σε νεαρά κυρίως ζευγάρια που τους ασκείται σωματική βία ώστε να τους αποσπάσουν χρήματα, και διάφορα τιμαλφή.

Το τραγικό της όλης υπόθεσης είναι ότι εχθές το βράδυ συγκεντρώθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Μεγάρων περισσότεροι από 50 ρομά και διαμαρτύρονταν για την εγκληματικότητα και το καθεστώς φόβου κάτω από το οποίο ζουν στον καταυλισμό των Μεγάρων! Κι όμως το ζήσαμε και αυτό! Και μάλιστα έσπευσαν να έρθουν σε συνεννόηση το Αστυνομικό Τμήμα Μεγάρων με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής και το Δήμο Μεγάρων ώστε να βρεθεί άμεση λύση για τους ταλαίπωρους ρομά και κατευθείαν δόθηκε εντολή να μεταφερθούν στο δημοτικό στάδιο Μεγάρων.

Κόπτονται για την άμεση εξυπηρέτηση και ασφαλής εγκατάσταση των «φιλήσυχων ρομά που υφίστανται τα πάνδεινα» όπως αναφέρθηκε από την δημοτική αρχή σε δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες και έγινε παρέμβαση πολιτών για το θέμα των κλοπών και της γενικότερης εγκληματικότητας. Τότε όμως δεν συγκινήθηκε κανείς δεν έγινε καμία κινητοποίηση. Βλέπετε οι συγκεκριμένες «ευπαθείς κοινωνικές ομάδες» εξυπηρετούν κάθε τόσο τα πολιτικά τους μικροσυμφεροντά. Η ανοχή που δείχνουν οι διοικούντες του δήμου τα τελευταία χρόνια είναι πραγματικά εξωφρενική.

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να δημιουργήσει ένα νέο «φιλήσυχο» γκέτο μέσα στην πόλη μας!

Τ.Ο ΜΕΓΑΡΩΝ
28ης Οκτωβρίου 65
Τηλέφωνο: 69 56608710-2296023375


Η Κροατία κλείνει τα σύνορα για να μην μπουν λαθρομετανάστες και η Ελλάδα τα κλείνει για να μην... βγουν!


Η Κροατία κλείνει τα σύνορα για να μην μπουν λαθρομετανάστες και η Ελλάδα τα κλείνει για να μην... βγουν!

Ένα - ένα τα ευρωπαϊκά κράτη λαμβάνουν αυστηρά μέτρα αντιμετώπισης της πλημμυρίδας των λαθρομεταναστών που εισβάλλουν στην Γηραιά Ήπειρο. Μετά την Ουγγαρία, η Κροατία αποφάσισε να κλείσει τα συνοριακά περάσματα από και προς τη Σερβία, προκειμένου να αποτρέψει την εισβολή λαθρομεταναστών από την επικράτειά της.

Η απόφαση ελήφθη εσπευσμένα και κυρίως κατόπιν των σφοδρών αντιδράσεων που προκάλεσε η εισβολή περίπου 13.500 μεταναστών τις προηγούμενες μέρες. Ως σοβαρό κράτος που σέβεται το λαό, η Κροατία έκρινε σκόπιμο και αναγκαίο για την ασφάλεια των Κροατών να κλείσει τα συνοριακά περάσματα από τη Σερβία, σημεία απ' όπου εισήρχοντο οι λαθρομετανάστες.

Η Κροατία βεβαίως, δεν έχει τη δυστυχία να κυβερνάται από τα ανδρείκελα που εξουσιάζουν τον Ελληνικό Λαό και βρίσκονται διασκορπισμένα σε όλα τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου. Επιπλέον, η Κροατία δεν διαθέτει έναν αρμόδιο επίτροπο της Ε.Ε. επί της μετανάστευσης, επιπέδου Δημήτρη Αβραμόπουλου, όπως συμβαίνει με την Ελλάδα. Συνεπώς φροντίζει να λάβει μέτρα προκειμένου να προστατεύσει τον κροατικό λαό από τις ορδές των ισλαμιστών που ξεχύνονται κατά εκατοντάδες χιλιάδες στην ευρωπαϊκή ήπειρο.

Σε αντίθεση με την «ρατσιστική» Κροατία που προασπίζεται το εθνικό της συμφέρον, η «αντιρατσιστική» Ελλάδα των Τσιπραίων και των Μεϊμαράκηδων όχι μόνο δεν λαμβάνει την παραμικρή μέριμνα πάταξης της λαθροεισβολής, αλλά τουναντίον σπαταλά οικονομικούς πόρους και δυναμικό ούτως ώστε να φιλοξενήσει όσο το δυνατόν περισσότερους εισβολείς, παραχωρώντας τους προνόμια και δικαιώματα τα οποία στερούνται από τη συντριπτική πλειοψηφία των εξαθλιωμένων από τα Μνημόνια Ελλήνων.

Στην κρατικά επιβαλλόμενη αυτοχειρία του Έθνους μας, η πρέπουσα απάντηση είναι μία: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες!

Καμμία βοήθεια στην Ελλάδα από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο φλέγον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης


Οι «συνεταίροι», οι «φίλοι» μας οι Ευρωπαίοι, μόλις την 14-9-2015, αποφάσισαν να παραμείνουν οι ορδές των παρανόμως εισρεόντων στην Χώρα μας.

Βάσει της απόφασης αυτής του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ενωσης, η οποία θα ισχύει για 2 χρόνια, μέχρι την 17-9-2017, όλα τα άλλα ευρωπαϊκά κράτη, ΕΑΝ επιθυμούν, ΕΦΟΣΟΝ το κρίνουν και με τα αυστηρά ΚΡΙΤΗΡΙΑ που θα ορίζονται από την εθνική νομοθεσία εκάστου, θα ΖΗΤΗΣΟΥΝ να μετεγκατασταθούν από την Ελλάδα, συνολικά μόλις 16.000 «παράτυπων μεταναστών», δηλαδή όσοι εισβάλλουν σε 3 ημέρες στην Ελλάδα.ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι, εκατοντάδες χιλιάδες ή εκατομμύρια, ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ στην Χώρα μας.

Έτσι αποφάσισαν και … διέταξαν οι «φίλοι» μας οι ευρωπαίοι. Στο σημείο αυτό, πρέπει να υπογραμμισθεί ότι την συμφωνία αυτή, μάλιστα, ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να υπογράψουν: το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιρλανδία και η Δανία, ήτοι, αρνήθηκαν ακόμη και ένα άτομο από τις 16.000 να δεχθούν στην χώρα τους!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την  «ΑΠΟΦΑΣΗ (ΕΕ) 2015/1523 ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ της 14ης Σεπτεμβρίου 2015» για τη θέσπιση προσωρινών μέτρων στον τομέα της διεθνούς προστασίας υπέρ της Ιταλίας και της Ελλάδας, η οποία δημοσιεύθηκε την 15-9-2015 στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ενωσης, προβλέπονται επί λέξει τα ακόλουθα («μετεγκατάσταση» σε «κράτος μέλος» = εγκατάσταση ΜΟΝΟΝ εφόσον το άλλο ευρωπαϊκό κράτος το ζητήσει από την Ελλάδα):

Αρθρ. 4 περίπτ. β: «16.000 αιτούντες θα μετεγκατασταθούν από την Ελλάδα στο έδαφος των άλλων κρατών-μελών.». (Σημ.: μέσα σε 2 χρόνια).

Αρθρ. 5 παρ. 7: «Τα κράτη-μέλη διατηρούν το δικαίωμα να αρνηθούν την μετεγκατάσταση του αιτούντος μόνον εφόσον συντρέχουν εύλογοι λόγοι να θεωρηθεί κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια ή τη δημόσια τάξη, ή εάν συντρέχουν σοβαροί λόγοι για την εφαρμογή των διατάξεων αποκλεισμού, όπως ορίζεται στα άρθρα 12 και 17 της οδηγίας 201/95/ΕΕ.».

Αρθρ. 6 παρ. 5: «Ο αιτών ή ο δικαιούχος διεθνούς προστασίας που εισέρχεται στο έδαφος άλλου κράτους-μέλους διαφορετικού  από το κράτος-μέλος, υποχρεούται να επιστρέψει αμέσως. Το κράτος-μέλος θα δεχθεί και πάλι το εν λόγω πρόσωπο.».  (Σημ.: τόσο σοβαρές προϋποθέσεις θεσπίζουν για τις δικές τους χώρες).

Πέραν των ανωτέρω, την ίδια στιγμή, ευρωπαϊκές χώρες κλείνουν τα σύνορά τους, εφαρμόζουν αυστηρή εθνική νομοθεσία, αναστέλλουν την συνθήκη σένγκεν και, γενικώς, προφυλάσσουν με κάθε τρόπο την χώρα τους και τους πολίτες τους, όπως οφείλουν.

Αυτά αποφάσισαν οι «ισότιμοι», «δημοκράτες» «φίλοι» και «συνεταίροι» μας για την Πατρίδα μας. Αυτή είναι η Ευρώπη; Μνημόνια και Λαθρομετανάστες για την Ελλάδα;

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με γνώμονα το Εθνικό συμφέρον, στο Πολιτικό Πρόγραμμά της για την διακυβέρνηση της Χώρας μας, περιλαμβάνει:

  • Φύλαξη των συνόρων της Ελληνικής Επικράτειας  από τις Ενοπλες Δυνάμεις.
  • Νομοθεσία που θα προστατεύει τους Ελληνες Πολίτες και την Χώρα.
  • Καταγγελία του Δουβλίνο 2.
  • Ταυτοποίηση των πραγματικών προσφύγων και χορήγηση των απαιτουμένων εγγράφων προκειμένου να μεταβούν στην χώρα που επιθυμούν.
  • Άμεση απέλαση των λαθρομεταναστών και επαναπροώθησή τους στις χώρες προελεύσεώς τους. Να σημειώσουμε εδώ και κάτι πολύ σημαντικό: ότι στην πραγματικότητα, οι πρόσφυγες είναι μερικές δεκάδες χιλιάδων, ενώ οι λαθρομετανάστες έχουν ξεπεράσει τα 2 εκατομμύρια και ετοιμάζονται να εισβάλουν και άλλα ακόμη. 

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η ΜΟΝΗ Εθνική Επιλογή!

Δήμητρα Βελέντζα, Δικηγόρος, Δημοτική Σύμβουλος και Υποψήφια Βουλευτής στην Α’ Αθηνών.

www.xryshaygh.com

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στην εφημερίδα “Δημοκρατία”: Πρέπει να καταγγελθεί η συμφωνία Δουβλίνο ΙΙ


Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στην εφημερίδα “Δημοκρατία”: Πρέπει να καταγγελθεί η συμφωνία Δουβλίνο ΙΙ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής έδωσε μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα "Δημοκρατία" και στον δημοσιογράφο Φίλιππο Πανταζή.

Επιστροφή στο εθνικό νόμισμα, αφού προηγουμένως αναταχθεί η εθνική παραγωγή, προτείνει μέσω της «Δημοκρατίας» ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος. Παράλληλα, προχωρά σε μια επίθεση… φιλίας στον Ευ. Μεϊμαράκη, ο οποίος –κατά τον ίδιο- «παρέλαβε μια Ν.Δ. σε κατακόρυφη πτώση και έχει έναν άχαρο ρόλο». Την ίδια ώρα, ο κ. Μιχαλολιάκος με διάθεση αυτοκριτικής αναγνωρίζει ότι έχει κάνει λάθη, αρνείται όμως κάθε ευθύνη στη δολοφονία του Π. Φύσσα, τονίζοντας ότι είχε καλέσει «όλες τις τοπικές οργανώσεις και όλους τους ανθρώπους της Χρυσής Αυγής να λειτουργούν νόμιμα». Χαρακτηρίζει δε άδικο το Δουβλίνο 2 και υπαινίσσεται ότι η φυλάκισή του, του ίδιου και των στελεχών του οφείλεται στο γεγονός ότι ήταν ο μόνος που αμφισβήτησε την «Δεξιά της καρπαζιάς». «Δεν μας το συγχώρεσαν ποτέ» υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.

- Αν είστε τρίτο κόμμα, όπως σας φέρνουν οι δημοσκοπήσεις, εφόσον λάβετε διερευνητική εντολή, με ποιους θα προσπαθήσετε να συνεργαστείτε;

- Εκ των πραγμάτων, όλα δείχνουν ότι θα είμαστε τρίτο κόμμα. Δεν είναι τυχαίο ότι όλες οι εταιρίες δημοσκοπήσεων, οι οποίες μας σφαγίαζαν κυριολεκτικά στις προηγούμενες εκλογές και μας έβγαζαν μέχρι και έκτο κόμμα, σήμερα αποδέχονται ότι θα είμαστε τρίτο κόμμα. Αν έλθει η στιγμή εκείνη, κατά την οποία θα πάρουμε διερευνητική εντολή, θα την αξιολογήσουμε. Αλλά είναι βέβαιο και σίγουρο ότι δεν θα συνεργαστούμε στην οποιαδήποτε των περιπτώσεων με τα κόμματα εκείνα, τα οποία βαρύνονται με την πολιτική των Μνημονίων. Μια πολιτική που οδήγησε σε αδιέξοδο την πατρίδα μας. Έχουμε πέντε χρόνια αύξηση της ανεργίας, ύφεση. Πάντως, με τον Λαφαζάνη και το ΚΚΕ η Χρυσή Αυγή δεν μπορεί να έχει σχέση και φυσικά οποιαδήποτε συνεργασία με μαρξιστές.

- Κατεβαίνετε στις εκλογές με εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις. Εκτιμάτε ότι αυτό μπορεί να επηρεάσει το εκλογικό αποτέλεσμα;

- Δεν επηρέασε το εκλογικό αποτέλεσμα όλη αυτή η πολιτική σκευωρία, η οποία στήθηκε εναντίον μας, όταν τα κανάλια της διαπλοκής, των νταβατζήδων της χώρας είχαν μισή ώρα «ρεπορτάζ» Χρυσής Αυγής. Πόσο μάλλον τώρα που η πλειοψηφία του ελληνικού λαού έχει πειστεί ότι είμαστε αθώοι από τις κατηγορίες αυτές.

- Στο ντιμπέιτ δεν σας έχουν προσκαλέσει. Για ποιον λόγο θεωρείτε ότι συμβαίνει αυτό;

- Πρώτα απ’ όλα, δεν τους έχω καλέσει ούτε εγώ! Και, ως εκ τούτου, είναι αμοιβαία τα αισθήματα σε σχέση με αυτά τα οποία απαξιωτικά ισχυρίζονται κατά της Χρυσής Αυγής. Με τον τρόπο αυτό αφαιρούν από τον ελληνικό λαό τη δυνατότητα να μάθει τι πρεσβεύει η Χρυσή Αυγή. Να τονίσω ότι μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση ότι στα δελτία ειδήσεων των μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών και στα δημοσιεύματα των εφημερίδων ομιλούν για τηλεμαχία όλων των πολιτικών αρχηγών και φοβούνται να πουν «πλην της Χρυσής Αυγής»! Γιατί φοβούνται; Αυτοί που παριστάνουν τους δημοκράτες συμπεριφέρονται απέναντί μας εντελώς σταλινικά και φασιστικά, υπό την έννοια της αυταρχικότητας και του αποκλεισμού.

- Ο κ. Σαμαράς, όπως ισχυρίζεστε, έκλεισε στη φυλακή εσάς και τα στελέχη σας. Ποια η σχέση σας με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη; Υπάρχει περίπτωση να δώσετε ψήφο ανοχής σε ενδεχόμενη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-Ν.Δ.;

- Σχέσεις προσωπικές δεν έχω με τον κ. Μεϊμαράκη. Πιστεύω ότι είναι ένας πολιτικός, ο οποίος παρέλαβε μια Ν.Δ. σε κατακόρυφη πτώση και έχει έναν άχαρο ρόλο. Πόσο μάλλον όταν «αναγκάστηκε» να ψηφίσει το Μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο οδηγεί στην καταστροφή και την εξόντωση τους Έλληνες αγρότες, που είναι η ψυχή του έθνους, και τους ελεύθερους επαγγελματίες. Φυσικά και δεν θα δίναμε ψήφο ανοχής σε μια κυβέρνηση συνεργασίας Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ, που είναι το πιθανότερο σενάριο αυτών των εκλογών. Και ίσως είναι ο πραγματικός λόγος που γίνονται αυτές οι εκλογές.

- Με δεδομένο ότι οι πολίτες εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους απέναντι στα μνημονιακά κόμματα Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ, μήπως και εσείς θα έπρεπε να έχετε αναλάβει πρωτοβουλίες ανανέωσης του κόμματός σας;

- Έχουμε αναλάβει τέτοιες πρωτοβουλίες. Μάλιστα, είχαμε προαναγγείλει και έχει γίνει μια πρώτη προσυνεδριακή ομιλία σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, προκειμένου να προχωρήσουμε σε συνέδριο. Δυστυχώς, οι εξελίξεις και οι εκλογές που προκηρύχθηκαν σταμάτησαν αυτήν τη διαδικασία, γιατί έπρεπε να ασχοληθούμε με τον προεκλογικό αγώνα. Σίγουρα, όμως, θα γίνει το προσεχές διάστημα ένα συνέδριο, μέσα από το οποίο με τις προγραμματικές και τις ιδεολογικές αρχές που θα διατυπωθούν, εκτός από την εκλογή οργάνων, θα κάνουμε ένα άνοιγμα σε ολόκληρο τον εθνικό πατριωτικό χώρο, προκειμένου η Χρυσή Αυγή να γίνει μια μεγάλη εθνική αντιπολίτευση απέναντι στις δυνάμεις της ξενοκρατίας, είτε αυτές ανήκουν στην Κεντροδεξιά είτε στην Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ. Άλλωστε, το σύνθημά του, το «Πρώτη φορά Αριστερά», εξελίχθηκε σε τελευταία φορά Αριστερά.

- Έχετε δηλώσει στη Βουλή ότι το Δουβλίνο 2 δεν υπάρχει. Τώρα που η Ευρώπη αναγνωρίζει την κρίση ως προσφυγική, ποια πρέπει να είναι η στάση της χώρας;

- Η στάση της χώρας απέναντι στο Δουβλίνο ΙΙ θα έπρεπε να είναι μια ξεκάθαρη καταγγελία. Πιστεύω ότι στην καταγγελία αυτή θα είχε την αμέριστη συμπαράσταση τόσο της Ιταλίας όσο και του ευρωπαϊκού Νότου. Εξαρχής η συμφωνία βγάζει μάτι, όταν προβλέπει ότι οι πρόσφυγες ή οι λαθρομετανάστες πρέπει να μένουν στην χώρα στην οποία εισέρχονται. Είναι ξεκάθαρο ότι είναι μια συμφωνία για να προστατεύσει από τη λαθρομετανάστευση τις χώρες της βορείου Ευρώπης. Γιατί είναι λογικό ότι δεν μπορεί να πάει κανείς στη Γερμανία μέσα από το Διάστημα θα πρέπει να περάσει μέσα από την Ελλάδα. Είναι μια άδικη συμφωνία.

- Υπάρχουν πράγματα που, αν γυρίζατε τον χρόνο πίσω, θα κάνατε διαφορετικά;

- Αλίμονο, όλοι κάνουν λάθη! Μόνο όποιος δεν κάνει τίποτα, δεν κάνει λάθη. Δεν έχω, όμως, να ντραπώ για κάτι που έχω κάνει. Όλα έγιναν με καλή διάθεση και με αγνότητα, γιατί δεν γνώριζα πόσο βρόμικο είναι το πολιτικό σύστημα. Πράγμα που διαπίστωσα όταν βρέθηκα χωρίς λόγο και αιτία, χωρίς να υπάρχουν στοιχεία εναντίον μου, στη φυλακή. Δημόσια είχα τοποθετηθεί και καλούσα όλες τις τοπικές οργανώσεις και όλους τους ανθρώπους της Χρυσής Αυγής να λειτουργούν νόμιμα. Αποφασίσαμε να διεξάγουμε έναν νόμιμο πολιτικό αγώνα και ως εκ τούτου δεν μπορεί να θεωρηθεί λάθος μου ότι ένας οπαδός της Χρυσής Αυγής προέβη σε μια παράνομη πράξη.

- Υπήρξαν στελέχη και βουλευτές σας που νομίζετε ότι ξεπέρασαν τα όρια;

- Ασφαλώς και υπήρξαν, και εγώ ο ίδιος ξεπέρασα τα όρια. Όταν βρίσκεσαι υπό πίεση, τότε λειτουργείς αυθόρμητα και ξεπερνάς και τα όρια, είναι δεδομένο αυτό το πράγμα. Αλλά, πριν το κάνουμε εμείς, τα είχαν περάσει άλλοι. Μην ξεχνάτε ότι μας αποκλείουν από τα τηλεοπτικά πάνελ, ισχυριζόμενοι ότι ο λόγος είναι η δικαστική εκκρεμότητα. Λένε ψέματα, είναι υποκριτές. Υπάρχει κάτι βαθύτερο και αυτό είναι ότι σε αυτήν τη χώρα για 40 χρόνια, από την εποχή της Μεταπολίτευσης όταν κυβερνούσε η Κεντροδεξιά «Δεξιά της καρπαζιάς», όπως την αποκαλώ εγώ αυτοί που την αμφισβήτησαν με πορεία στους δρόμους, με ιδέες, ήμασταν εμείς, η Χρυσή Αυγή. Δεν μας το συγχώρεσαν ποτέ.

- Ποιο είναι το πλάνο σας για την Ελλάδα, ευρώ ή δραχμή; Το γνωρίζει ο κόσμος αυτό;

- Να σταθεί στα πόδια της και, για να γίνει αυτό, πρέπει να επιστρέψει στην εθνική παραγωγή. Εάν ο Έλληνας έχει εθνική οικονομία, τότε έχει και την πολυτέλεια να επιλέξει ποιο από τα δύο νομίσματα θα προτιμήσει. Η δική μας επιλογή είναι η χώρα να έχει ένα εθνικό νόμισμα, αλλά προηγουμένως θα πρέπει να έχει και εθνική οικονομία. Μην ξεχνάμε ότι το ευρώ το έχουμε πληρώσει με την αναδιάρθρωση της οικονομίας, με την καταστροφή της βιομηχανικής και της αγροτικής παραγωγής, κα με τις μίζες στους Ευρωπαίους και ενταύθα πολιτικούς συνεργάτες.

- Πριν από μερικές ημέρες ο κ. Παππάς δήλωσε ότι το κόμμα σας, που είναι εθνικιστικό, είναι αριστερό. Τι λέτε γι’ αυτό;

- «Οι έννοιες Δεξιά και Αριστερά είναι εντελώς σχηματικές. Είμαστε ένα κίνημα λαϊκό και αντικαπιταλιστικό, υπό αυτήν την έννοια είμαστε αριστερό. Όμως, σε καμία περίπτωση δεν δεχόμαστε τις θεωρίες του Κ. Μαρξ».

www.xryshaygh.com
Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης: Στήνουν στρατόπεδα για λαθρομετανάστες μέσα στη νύχτα, κρυφά από τους κατοίκους!

Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης: 5372 λαθρομετανάστες την ημέρα προτίμησαν την Ελλάδα τον Σεπτέμβριο

Διεθνείς τοκογλύφοι: Θέλουμε την λαθρομετανάστευση, για να αντικαταστήσουμε τον πληθυσμό της Ευρώπης!Διεθνείς τοκογλύφοι: Θέλουμε την λαθρομετανάστευση, για να αντικαταστήσουμε τον πληθυσμό της Ευρώπης!

Πολλές φορές έχουμε πει ως Χρυσή Αυγή πως οι πλουτοκράτες και οι διεθνείς τοκογλύφοι επιθυμούν την πλημμυρίδα των λαθρομεταναστών, ώστε να αντικαταστήσουν τον γηράσκων πληθυσμό της Ελλάδας και ολόκληρης της Ευρώπης.

Τώρα, όμως, έρχεται η επιβεβαίωση από επίσημα χείλη. Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της ΕΚΤ, μιλώντας στο Reuters είπε: «Για να αλλάξουν οι δημογραφικές τάσεις, η αύξηση των γεννήσεων δεν αρκεί. Πρέπει να γίνει και με τη μετανάστευση. Εάν δεν γίνει αυτό, θα δυσκολέψουμε πολύ την ανάπτυξη και την ευημερία των μελλοντικών γενεών».

Κοινώς, επειδή μέσω του καπιταλισμού και της οικονομικής κρίσεως έχουν μειωθεί οι γεννήσεις Ελλήνων και οι διεθνείς πλουτοκράτες χάνουν εργατικό δυναμικό, θα έρθουν οι λαθρομετανάστες, που είναι και πιο φτηνό εργατικό δυναμικό, δεν γνωρίζουν και τι σόι κλέφτες είναι οι πολιτικοί του «μνημονιακού τόξου» και έτσι θα συνεχίσουν να ψηφίζουν τους ψεύτες και τους απατεώνες. 

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!


Δείτε κάτι κακόμοιρους μετανάστες! Έτοιμοι να σου κόψουν το λαιμουδάκι σου, ψευτοανθρωπιστή...


ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΧΑΛΙΑ - ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ “ΘΥΜΑ”; - ΑΛΛΟ ΕΝΑ “ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΟ” ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΦΑΞΕΙ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ - ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ-ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΒΑΡΙΑ – ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ 

 

ygro-pyr

Η εθνική αυτοκτονία της Ευρώπης με όπλο την λαθρομετανάστευση


Ένα παιδί το οποίο γεννιέται σήμερα στην Ελλάδα ή στην Ευρώπη, το έτος 2050 που θα είναι 35 ετών θα αντιμετωπίσει τον χειρότερο εφιάλτη ρατσιστικής και πολιτιστική βίας που έχει υπάρξει από αρχής ιστορίας αυτής της ηπείρου. Η Ευρώπη στα μέσα του 21ου αιώνα θα ζήσει ρατσιστικούς-θρησκευτικούς πολέμους και τρομερό αιματοκύλισμα. Το ποιος θα είναι ο νικητής είναι άγνωστο, αλλά οι πιθανότητες είναι εναντίον των αυτόχθονων Ευρωπαίων, εκτός και αν υπάρξει μεταστροφή στην ηλίθια αλτρουιστική τους συμπεριφορά και στο ψευδεπίγραφο πολιτικό σκεπτικό τους.

Ας φαντασθούμε έναν Έλληνα αλτρουιστή, ο οποίος δέχεται να φιλοξενήσει, να νοικιάσει το σπίτι του στην Αθήνα σε οικογένεια μουσουλμάνων. Ας υποθέσουμε ότι αυτή η οικογένεια έχει τέσσερα παιδιά, κάτι εντελώς ρεαλιστικό με τα σημερινά δεδομένα που όλοι γνωρίζουμε. Τα τέσσερα αυτά παιδιά θα αποκτήσουν όταν ενηλικιωθούν άλλα τέσσερα παιδιά το καθένα, ήτοι η αρχική οικογένεια μουσουλμάνων, που ο Έλληνας «ανθρωπιστής» θέλησε να φιλοξενήσει, έως τα μέσα του αιώνα θα έχει τουλάχιστον 26 μέλη μουσουλμάνων. 

Ποιος νομίζουμε ότι στο τέλος θα κυριαρχήσει στις γειτονιές, στις πόλεις και στα χωριά της Ελλάδας και κατ’ επέκταση στην Ευρώπη; Η ψευδαίσθηση λοιπόν της «εθνικής μονιμότητας» μπορεί να ισχύει για σήμερα ή αύριο, αλλά σε μερικά χρόνια θα είναι μια αυτοκτονική ψευδαίσθηση που θα μας εξαφανίσει ως Έθνος.

Το Ισλαμικό Κράτος καυχάται καθημερινά ότι προωθεί χιλιάδες τζιχαντιστές στην Ευρώπη μεταμφιεσμένους ως λαθρομετανάστες. Υπάρχουν Έλληνες, υπάρχουν Ευρωπαίοι που ενώ έχουν παραδείγματα βιαιοτήτων, κακοποιήσεων, δολοφονιών, βιασμών, ληστειών, φρικαλεοτήτων από μουσουλμάνους, παρ’ όλα αυτά σκύβουν το κεφάλι ή ανοίγουν την αγκαλιά τους στους ως επί το πλείστον νεαρής ηλικίας μουσουλμάνους που θα είναι οι αυριανοί εξανδραποδιστές τους. Ουδόλως σκέπτονται όλοι αυτοί οι ηλίθιοι αλτρουιστές ότι η πολιτιστική και εθνοτική ανατροπή της ισορροπίας της Ευρώπης όταν πραγματωθεί θα είναι μη αναστρέψιμη. Όταν επικρατήσουν πληθυσμιακά, πολιτιστικά οι μουσουλμάνοι στην Ευρώπη δεν θα υπάρξει επιστροφή, είτε στην χριστιανική Ευρώπη, είτε στους εθνικούς πολιτισμούς.

Οι δημογραφικές αλλαγές που επέρχονται μπορεί ακόμη να μην είναι ορατές, αλλά θα είναι επονείδιστες και καταστροφικές. Είναι δημογραφικές αλλαγές που θα σημάνουν το τέλος της Ευρώπης όπως την ξέρουμε. Το μέλλον της Ευρώπης, αν δεν αφυπνιστούμε, θα ανήκει σε αυτούς που αποκτούν πολλά παιδιά και αυτοί είναι οι ισλαμιστές που κατά εκατομμύρια εισβάλλουν στην χώρα μας και στην Ευρώπη. Οι αυτόχθονες κοινωνίες της Ευρώπης θα μετασχηματιστούν και θα μεταμορφωθούν σε μουσουλμανικές κοινωνίες και στα μέσα του αιώνα τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών θα τερματίσουν τον πολιτισμό και την εθνική ταυτότητα της ηπείρου.

Ευτυχώς υπάρχουν ηγέτες  στην Ευρώπη όπως ο Ν. Μιχαλολιάκος και πολιτικά κόμματα και κινήματα όπως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που έχουν κατανοήσει τον κίνδυνο ο οποίος προέρχεται από πολυπολιτισμικές ιδεοληψίες της Αριστεράς, από πολιτιστικούς σχετικισμούς της Ψοφοδεξιάς και από σιωνιστικές μηχανορραφίες. Υπάρχουν ηγέτες και κόμματα που είναι έτοιμα να πολεμήσουν για να σώσουν τις Πατρίδες και τα Έθνη της Ευρώπης.

Γ. Λιναρδής

 

www.xryshaygh.com


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => Η επιτομή του Εθνικού Σχεδίου της Χρυσής Αυγής. Κατεβάστε το έντυπο σε pdf ΕΔΩ και διαδώστε το παντού!

Ετοιμάζεται απόβαση: Δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες συρρέουν στον ΈβροΠρο των πυλών οι ορδές των λαθρομεταναστών! Πάνω από 2000 λαθρομετανάστες βρίσκονται αυτήν την στιγμή στην Αδριανούπολη, περιμένοντας να εισβάλλουν στην Ελλάδα.

Από την πλευρά του ο νομάρχης της Αδριανούπολης Αλί Σαχίν έχει δώσει προθεσμία τριών ημερών στους πρόσφυγες να απομακρυνθούν, διαφορετικά έχει προειδοποιήσει ότι θα χρησιμοποιήσει βία για να τους απωθήσει. «Δεν μπορούν να μείνουν εδώ. Θα μπορούν ίσως να μείνουν ακόμη μία ή δύο ημέρες, αλλά μετά θα πρέπει να φύγουν».

Οι περισσότεροι λαθρομετανάστες παραμένουν στις εισόδους της πόλης, στα άκρα της εθνικής οδού, μέσα σε σκηνές ή και στον δρόμο, με στόχο να διασχίσουν τα σύνορα με την Ελλάδα, μετά την έκκληση που μεταδόθηκε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα οποία συνιστούσαν να αποφύγουν τον επικίνδυνο διάπλου του Αιγαίου από τα παράλια της νοτιοδυτικής Τουρκίας προς τα ελληνικά νησιά.

Προκειμένου να αποτρέψουν μια συρροή προσφύγων κατά μήκος των συνόρων, οι τουρκικές αρχές αποφάσισαν να τους αποκλείσουν στον σταθμό λεωφορείων της Κωνσταντινούπολης, σε απόσταση 250 χλμ., όπου εκατοντάδες άνθρωποι πολιορκούν εταιρίες μεταφορών για να επιβιβαστούν σε πούλμαν.

Περισσότεροι από 500.000 μετανάστες έχουν διασχίσει τα εξωτερικά σύνορα της Ε.Ε .από τον Ιανουάριο μέχρι τον Αύγουστο, σύμφωνα με την Frontex, και περισσότεροι από τους μισούς από αυτούς εισήλθαν στην Ευρώπη μέσω της Ελλάδας.

Είναι θέμα χρόνου οι ορδές των λαθρομεταναστών να εισβάλλουν στην Πατρίδα μας, την ίδια ώρα που οι "αλληλέγγυες" χώρες της Ένωσης κλείνουν τα σύνορα και αφήνουν την Ελλάδα στο έλεος της μοίρας της!

Μόνη λύση η φύλαξη των χερσαίων και θαλάσσιων συνόρων από τον ελληνικό στρατό, η άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών και η καταγγελία της συμφωνίας Δουβλίνο ΙΙ. www.xryshaygh.com


Απίστευτο κι όμως αληθινό: 39.200 λαθρομετανάστες προτίμησαν την Ελλάδα την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου... 4.900 την ημέρα!

Απίστευτο κι όμως αληθινό: 39.200 λαθρομετανάστες προτίμησαν την Ελλάδα την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου... 4.900 την ημέρα!

Γράφει ο Αντίοχος

Ανακοινώσεις σχετικά με τον συνολικό αριθμό των λαθρομεταναστών που έχουν διαπλεύσει μέχρι  τη Μεσόγειο από τις αρχές του 2015, έκανε από την Γενεύη ο Ντάνιελ Σάμπο, εκπρόσωπος του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης (ΔΟΜ). Ο αριθμός είναι εφιαλτικός: 432.761!

Κύρια πύλη εισόδου, η Ελλάδα από την οποία πέρασαν σχεδόν 310 χιλιάδες λαθρομετανάστες μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου (τα στοιχεία για τις άλλες χώρες είναι μέχρι την 10η Σεπτεμβρίου). Στην Ιταλία (που άλλοτε ήταν μακράν πρώτη σε εισόδους λαθρομεταναστών – τον Ιούνιο 2015 αρχίσαμε σιγά-σιγά να την ξεπερνάμε…) έφτασαν 121.139, στην Ισπανία μόλις 2.166 και στη Μάλτα 100.

Όμως, από τους αριθμούς που παραθέσαμε παραπάνω, προκύπτει και ο αριθμός των λαθρομεταναστών που… προτίμησαν την Ελλάδα το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου (εφόσον η επίσημη ιστοσελίδα του Λιμενικού συνεχίζει να αποκρύπτει τις ημερήσιες αφίξεις…). Προ ημερών, δόθηκαν τα επίσημα στοιχεία για την λαθρομετανάστευση μέχρι την 31η Αυγούστου. 

Σύμφωνα με αυτά, 271.156 λαθρομετανάστες είχαν προτιμήσει την Ελλάδα. Εφόσον τώρα ο Δ.Ο.Μ. μιλάει για 309.356 μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου, σημαίνει ότι μόνο τις τελευταίες ημέρες εισήλθαν στην Ελλάδα 39.200 λαθρομετανάστες! Ήτοι, 4.900 την ημέρα – νέο… ρεκόρ (τον Αύγουστο ο ημερήσιος μέσος όρος ήταν 3.320 και τον Ιούλιο 1.771)! Δεν είναι… θαύμα;

(ΥΓ): Ψήφος στην Χρυσή Αυγή, για να μείνει η Ελλάδα μας ελληνική!Επιβεβαίωση Χρυσής Αυγής - Πανούσης: Έχουν εντοπιστεί τζιχαντιστές στην Ελλάδα!

Επιβεβαίωση Χρυσής Αυγής - Πανούσης: Έχουν εντοπιστεί τζιχαντιστές στην Ελλάδα!

Τους πιο μαύρους φόβους σχετικά με τις συνέπειες της λαθρομετανάστευσης επιβεβαίωσε, μιλώντας στον «Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής», ο τ. υπουργός προστασίας του πολίτη, Γιάννης Πανούσης. Προ του οποιουδήποτε σχολίου σας παρουσιάζουμε την απάντησή του σε ερώτηση της εφημερίδας:

«Πληθαίνουν οι δηλώσεις αξιωματούχων για είσοδο τζιχαντιστών στη χώρα μας. Τι εικόνα είχατε ως υπουργός;

Ουδέποτε η ΕΥΠ μου μίλησε για θύλακες τζιχαντιστών στη χώρα μας. Η ΕΥΠ επί των ημερών μου εντόπισε στην Ελλάδα τζιχαντιστές, οι οποίοι ήταν ευρωπαίοι πολίτες. Δεν μπήκαν μαζί με τους μετανάστες. Μπήκαν κανονικότατα με τα διαβατήριά τους ως ευρωπαίοι πολίτες και με το δικαίωμα ελεύθερης διακίνησης σε όλες τις χώρες της Ε.Ε. Και αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα. Επρόκειτο για Γάλλους υπηκόους και τα λοιπά. Από τις ελληνικές Αρχές κινήθηκαν όλες οι διαδικασίες για να βγάλουμε τα άτομα αυτά από τη χώρα. Μέσα στα κύματα προσφύγων μπορεί να υπάρχουν τζιχαντιστές αλλά σήμερα η Ελλάδα δεν αντιμετωπίζει θέμα οργανωμένων θυλάκων μαχητών του Ισλαμικού Κράτους που μπορεί να μας απειλούν».

Βεβαίως, ο Πανούσης δεν ομιλεί για πραγματικούς «ευρωπαίους», αλλά για αραβικής καταγωγής «γαλλοποιηθέντες» ή γενικότερα «ενσωματωμένους», όπως αυτούς τους αλγερινούς που πραγματοποίησαν την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι. Τέτοια «φιντάνια» εντοπίστηκαν στην Ελλάδα, ερχόμενα από την Ευρώπη.

Το ότι λέει ο Πανούσης πως δεν έχουν εντοπιστεί τζιχαντιστές εντός των λαθρομεταναστευτικών ροών είναι ένα προφανές προεκλογικό ψέμα, αφού ο φωτογραφικός φακός έχει «συλλάβει» τζιχαντιστές τόσο στην Λέσβο, όσο και στην Κω. Όμως ακόμα και αν δεχόταν κάποιος το ψέμα του Πανούση ως αλήθεια, πιο επικίνδυνος είναι ο τζιχαντιστής που δεν έχει εντοπιστεί, από αυτόν που έχει εντοπιστεί.

Η Χρυσή Αυγή εδώ και δεκαετίες προειδοποιεί για τις συνέπειες της λαθρομετανάστευσης και από ότι φαίνεται επιβεβαιωνόμαστε με τον πιο τραγικό τρόπο. www.xryshaygh.com


Δεν κρύβεται! Η κυρά Τασία σε διαδήλωση υπέρ των λαθρομεταναστών

Δεν κρύβεται! Η κυρά Τασία σε διαδήλωση υπέρ των λαθρομεταναστών

Η κατάσταση στα νησιά και στα αστικά κέντρα γίνεται όλο και χειρότερη με τους λαθρομετανάστες. Από την μία πλευρά έχουμε συνεχείς εξεγέρσεις και επεισόδια από λαθρομετανάστες που απαιτούν την μετακίνησή τους στα αστικά κέντρα και από την άλλη πλευρά οι δρόμοι και οι πλατείες των πόλεων τελούν υπό κατάληψη.

Την κατάσταση αυτή φαίνεται ότι δεν την βλέπει η τ. υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, η οποία συνεχίζει να επιμένει στις μαρξιστικές ιδεοληψίες της. Από ψυχολογικής πλευράς ίσως και να χαίρεται με την όλη κατάσταση, η οποία προκαλεί φρίκη στους «νοικοκυραίους», τους οποίους μισούν βαθύτατα οι ομοϊδεάτες της.

Έτσι βρέθηκε σε διαδήλωση υπέρ του κατακλυσμού της Πατρίδος μας από λαθρομετανάστες, από κοινού με συγκεκριμένη παρακρατική συμμορία και λοιπούς αριστεριστές. Στις κάμερες δήλωσε ότι αυτή έκανε πράξη το κεντρικό σύνθημα της συγκέντρωσης, «Μέσα οι πρόσφυγες», και συνέχισε να συμπαρίσταται στον σκοπό.

Ενδεικτικό της πλήρης αναντιστοιχίας μεταξύ της απόψεως των αριστεριστών και της Χριστοδουλοπούλου και της απόψεως των Ελλήνων, είναι ότι η συγκέντρωση ήταν «τρείς κι ο κούκος». Κανείς από τους Αθηναίους δεν πήγε να συμμετέχει σε αυτό το προφανές αίσχος, αφού όλοι τους βιώνουν πλέον τις συνέπειες της εφαρμογής του αριστερισμού στην εσωτερική πολιτική.


www.xryshaygh.comΡάπισμα ξενοδόχων της Κω σε Σύριζα: Χάθηκαν 7 εκατομμύρια ευρώ εξαιτίας των λαθρομεταναστών!

Ράπισμα ξενοδόχων της Κω σε Σύριζα: Χάθηκαν 7 εκατομμύρια ευρώ εξαιτίας των λαθρομεταναστών!

«Τα νησιά θησαυρίζουν από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες», κόμπαζε με ύφος χιλίων καρδιναλίων το μεγαλοστέλεχος και πρώην υπουργός της κυβέρνησης Τσίπρα, Τασία Χριστοδουλοπούλου. Δεν χρειάστηκαν παρά μερικά 24ωρα, ώστε οι επαγγελματίες της Κω και συγκεκριμένα η Ένωση Ξενοδόχων να υποβάλλει υπόμνημα προς τους υπηρεσιακούς υπουργούς Οικονομικών και Τουρισμού, δια του οποίου επισημαίνουν ότι η οικονομική ζημιά στο νησί εξαιτίας της εισβολής των λαθρομεταναστών είναι ανεπανόρθωτη.

Η Ένωση Ξενοδόχων της Κω λοιπόν, ενημέρωσε την υπηρεσιακή κυβέρνηση πως «αριθμούνται περίπου 120.000 ακυρωμένες διανυκτερεύσεις από πρακτορεία τουρισμού και επιπλέον τουλάχιστον 51.000 ακυρώσεις διανυκτερεύσεων από μεμονωμένους πελάτες ξενοδοχείων. Οι απώλειες οικονομικά εκτιμώνται σε πάνω από 7 εκατ. ευρώ στον τζίρο των ξενοδοχείων του νησιού».

Η ζημία είναι σαφώς μεγαλύτερη εάν αναλογιστεί κανείς τους υπόλοιπους κλάδους επαγγελματιών που πλήττονται από την αθρόα εισβολή λαθρομεταναστών και βεβαίως τα παρελκόμενα αυτής σε κάθε τομέα της καθημερινότητας των Ελλήνων των νησιών του Αιγαίου.

Αντί αντιμετώπισης του μείζονος προβλήματος εντούτοις, τόσο ο Σύριζα όσο και η ΝΔ επιμένουν στο να επικαλούνται εγγενείς αδυναμίες της Ε.Ε. και να ισχυρίζονται πως το ζήτημα θα λυθεί με κονδύλια δια των οποίων θα βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης των λαθρομεταναστών.

Μόνο η Χρυσή Αυγή παραθέτει προτάσεις για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης, σύμφωνα με το συμφέρον του Λαού και της Πατρίδος μας.

Η Ελλάδα πρέπει να πάψει να είναι ξέφραγο αμπέλι και προπαντός, επιβάλλεται να ανήκει στους Έλληνες! www.xryshaygh.com


Λαθρομετανάστευση: Η χαρά των πλουτοκρατών και η δυστυχία των λαών

Λαθρομετανάστευση: Η χαρά των πλουτοκρατών και η δυστυχία των λαών

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Εντύπωση σε πολλούς προκαλεί η άρδην αλλαγή της στάσης της άσπλαχνης φράου Μέρκελ, καθώς επίσης και του Ολάντ, στο θέμα της λαθρομετανάστευσης. Ενώ, λοιπόν, δεν ήθελαν να τους βλέπουν και να τους ακούν, εφαρμόζοντας το «μακριά από μας κι όπου θέλουν ας πάνε», τώρα ξαφνικά τους… αγάπησαν και τους καλοδέχονται!

«Η Γερμανία θα αλλάξει από τη μαζική εισροή των προσφύγων και εμείς θα εργαστούμε ώστε οι αλλαγές αυτές να είναι θετικές για τη ζωή των Γερμανών και τη χώρα», δήλωσε η φράου, κάνοντας λόγο για ένα «συγκινητικό» Σαββατοκύριακο, στη διάρκεια του οποίου περίπου 20.000 λαθρομετανάστες κατέφτασαν στη Γερμανία, κρατώντας στα χέρια τους… φωτογραφίες της και αποκαλώντας την «μητέρα των προσφύγων»! Ταυτοχρόνως, το Βερολίνο άρχισε να πιέζει ασφυκτικά τις υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε. να… εισάγουν λαθρομετανάστες, υπό την απειλή εξοντωτικών προστίμων αν δεν συμμορφωθούν, από τον πρόεδρο της Κομισιόν, Γιουνκέρ.

«Χαιρετίζουμε την πρόταση του Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ ως ένα πρώτο, σημαντικό βήμα» είπε η φράου στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, από κοινού με τον Σουηδό πρωθυπουργό.
Πού οφείλεται άραγε αυτή η αλλαγή;

Ο πρόεδρος του γερμανικού συνδέσμου εργοδοτών (κάτι σαν τον ημέτερο ΣΕΒ) Ίνγκο Κράμερ, δήλωσε πως θεωρεί «ευλογία» τους λαθρομετανάστες που φτάνουν στη Γερμανία, καθότι αποτελούν φτηνό εργατικό δυναμικό, άρα μοναδική ευκαιρία για περισσότερα κέρδη!

Ο Κράμερ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γερμανική εφημερίδα Suddeutsche Zeitung επεσήμανε ότι «η παροχή βοήθειας στους μετανάστες είναι πρωτίστως ηθικό ζήτημα, όμως τόνισε ότι μπορούν να βοηθήσουν τη Γερμανία και οικονομικά».

Μάλιστα, ο πρόεδρος των Γερμανών ολιγαρχών επέκρινε σφοδρά το σύστημα παροχής ασύλου που ακολουθεί η χώρα του, σημειώνοντας ότι θα πρέπει να λαμβάνονται μέτρα ώστε «οι αιτούντες άσυλο να μην μένουν έξω από την αγορά εργασίας για πολλούς μήνες». Παράλληλα ζήτησε να γίνονται μαθήματα γερμανικών στους λαθρομετανάστες από την πρώτη ημέρα που φτάνουν στη χώρα, αλλά και να λαμβάνουν άδεια παραμονής οι νέοι που εντάσσονται στο εκπαιδευτικό σύστημα.

«Μέχρι τώρα σχεδόν τους φυλακίζουμε στα κέντρα υποδοχής. Τι αποτέλεσμα περιμένουμε να έχουμε; Τροφοδοτούμε διαμάχες και βανδαλισμούς».

Αντίθετα θεωρεί ότι οι λαθρομετανάστες αποτελούν μια μεγάλη ευκαιρία για την αγορά εργασίας της Γερμανίας: «Τα επόμενα 20 χρόνια χρειαζόμαστε πολύ περισσότερο εργατικό δυναμικό από αυτό που μπορεί να παράξει η χώρα. Υπάρχουν 500.000 κενές θέσεις εργασίας στη Γερμανία. Μια δυνατότητα θα ήταν αυτές να καλυφθούν με τη γρήγορη απορρόφηση των μεταναστών στην αγορά εργασίας».

Τέλος, ο Γερμανός ολιγάρχης χαρακτήρισε «αποκαρδιωτικές» τις διαμαρτυρίες εναντίον των κέντρων υποδοχής λαθρομεταναστών, και υποστήριξε ότι «η άκρα δεξιά βλάπτει οικονομικά την Γερμανία»…

Ασφαλές συμπέρασμα: η λαθρομετανάστευση είναι η χαρά των πλουτοκρατών και η δυστυχία των λαών!Θέμα χρόνου η εξάπλωση της Ισλαμικής τρομοκρατίας λόγω λαθρομετανάστευσης

Θέμα χρόνου η εξάπλωση της Ισλαμικής τρομοκρατίας λόγω λαθρομετανάστευσης

Ουδείς δύναται να αμφισβητήσει τις επιδράσεις και επιπτώσεις της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης στην εσωτερική ασφάλεια κάθε χώρας, καθώς και στην κοινωνική σταθερότητα.

Η γερμανική Ομοσπονδιακή Ακαδημία για την Πολιτική Ασφάλειας (Bundesakademie für Sicherheitspolitik) εξέτασε σε πρόσφατη μελέτη της την σχέση μεταξύ εισροής λαθρομεταναστών στην Ευρώπη και την εξ αυτής απορρέουσα απειλή. Να υπενθυμίσουμε ότι η εν λόγω Ακαδημία αποτελεί στρατιωτικοπολιτικό think tank της γερμανικής κυβέρνησης. Σε συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα στο Βερολίνο θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα αυτής της μελέτης, ενώ θα ακουστούν και οι απόψεις επιφανών γερμανών πολιτικών και αναλυτών για το θέμα της λαθρομετανάστευσης.

Μεταξύ των ομιλητών θα είναι ο γερμανός υπουργός Εσωτερικών Thomas de Maiziére, ο οποίος επανειλημμένα έχει διατυπώσει την άποψη της πλήρους καταγραφής των λαθρομεταναστών που εισέρχονται στην Γερμανία και ΕΕ για να προληφθεί στο μέτρο του δυνατού ο κίνδυνος της τρομοκρατίας. Σύμφωνα με τον  de Maiziére, ο οποίος είναι επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών της Γερμανίας, υφίσταται άμεση σχέση μεταξύ «παράνομης μετανάστευσης», «οργανωμένου εγκλήματος» και «τρομοκρατίας».

Η ηγεσία των γερμανικών Ενόπλων Δυνάμεων σε κείμενα της υπαινίσσεται λίαν εμφατικώς ότι η γερμανική κρατική κυριαρχία και σταθερότητα κινδυνεύει από την «ανεξέλεγκτη και ακανόνιστη μετανάστευση». Στο έντυπο των Ενόπλων Δυνάμεων «Readers Sicherheitspolitik» αναλυτές για την εσωτερική ασφάλεια της χώρας αποφαίνονται ότι «μπορούν σε μεγάλες πόλεις να δημιουργηθούν συγκρούσεις μεταξύ ομάδων μεταναστών και ντόπιων κατοίκων για πόρους και υποδομές ή λόγω διαφορετικών πολιτισμικών αντιλήψεων και ταυτοτήτων. 

Η αρχική κατανόηση του ντόπιου πληθυσμού για τους μετανάστες μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε δυσφορία και απόρριψη». Επίσης σύμφωνα με το «Readers Sicherheitspolitik» είναι πολύ πιθανή η μεταστροφή των φιλήσυχων λαθρομεταναστών σε εξτρεμιστές και η δημιουργία από αυτούς τρομοκρατικών ομάδων και η διενέργεια τρομοκρατικών χτυπημάτων.

Προ ενός έτους σε συνέδριο που είχε διεξαχθεί στο Βερολίνο με θέμα «Γερμανικό Forum για την Πολιτική Ασφαλείας» είχε διατυπωθεί η άποψη ότι υπάρχει άμεση σχέση μεταξύ μετανάστευσης, πολιτικού εξτρεμισμού και οργανωμένου εγκλήματος. Στο συνέδριο αυτό ο γενικός γραμματέας του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών Günter Krings διατύπωσε την άποψη ότι πρέπει να αντιμετωπισθεί η κακή χρήση του ευρωπαϊκού κεκτημένου για την μετανάστευση και να καταπολεμηθούν αποτελεσματικά στις χώρες όπως η Τουρκία οι συμμορίες των διακινητών, οι οποίες σύμφωνα με τον Krings έχουν άμεση σχέση με τους χρηματοδότες της ισλαμικής τρομοκρατίας.

Ουδείς λοιπόν δύναται να αμφισβητήσει την σχέση λαθρομετανάστευσης με την εγκληματικότητα και την τρομοκρατία, καθώς κυρίως οι ισλαμιστές λαθρομετανάστες δρουν και ενεργούν πλέον διακρατικά από την Μέση Ανατολή έως την καρδιά της Ευρώπης.
Για τις μυστικές υπηρεσίες και υπηρεσίες ασφαλείας είναι κοινός τόπος και κοινό μυστικό ότι η εξάπλωση της ισλαμικής τρομοκρατίας στην Ευρώπη είναι θέμα ελάχιστου χρόνου. 

Ο κίνδυνος ανεξέλεγκτων καταστάσεων στην Ελλάδα είναι περισσότερο από υπαρκτός. Οι συστημικές πολιτικές δυνάμεις με την παντελή έλλειψη πολιτικής και την μεγάλη έλλειψη σοβαρότητας που τις διακρίνει δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν στοιχειωδώς το πρόβλημα και προσθέτουν έτσι έναν  ακόμη παράγοντα στην αποσύνθεση και εσωτερική διάλυση της χώρας, έναν ακόμη παράγοντα που συμβάλλει στην καταστροφή της Ελλάδας.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν θα επιτρέψει στους ντόπιους προδότες να μετατρέψουν την Ελλάδα σε «νεκρή ζώνη» λαθρομεταναστών μεταξύ Μέσης Ανατολής και Ευρώπης, δεν θα επιτρέψει στους Αμερικανοσιωνιστές, στους Τούρκους και στους Σαουδάραβες την αποσταθεροποίηση της Πατρίδας μας.

Γ. Λιναρδής

www.xryshaygh.comΝέα στοιχεία: 271.156 λαθρομετανάστες... προτίμησαν την Ελλάδα μέσα στο οκτάμηνο του 2015

Νέα στοιχεία: 271.156 λαθρομετανάστες... προτίμησαν την Ελλάδα μέσα στο οκτάμηνο του 2015

Γράφει ο Αντίοχος

Βγήκαν τα νέα στοιχεία του οκταμήνου για την λαθρομετανάστευση από την Αστυνομία και σπάνε κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Τα στοιχεία αυτά αφορούν τον συνολικό αριθμό των λαθρομεταναστών που… προτίμησαν την Ελλάδα, και από τα θαλάσσια αλλά και από τα χερσαία σύνορα – μην ξεχνάμε πως από τις πρώτες ημέρες της συγκυβέρνησης των Τσιπροκαμμένων ο φράχτης του Έβρου «κατέρρευσε λόγω της κακοκαιρίας» σε κάποιο σημείο του και έκτοτε παραμένει ανοιχτή η Κερκόπορτα…  Έτσι, από την πρώτη του έτους μέχρι το τέλος Αυγούστου, μας… προτίμησαν 271.156, έναντι  41.935 που μας είχαν… προτιμήσει το περυσινό αντίστοιχο χρονικό διάστημα.

8_statistics_all_2015_all

Μάλιστα, αυτό το φετινό τερατώδες νούμερο των 271.156, πλησιάζει τον συνολικό αριθμό των τεσσάρων τελευταίων χρόνων μαζί (2011: 99.368, 2012: 76.878, 2013: 43.002, 2014: 77.163 = 296.411)!!!

(ΥΓ) 1: Οι παραπάνω αριθμοί ελέγχονται για την ακρίβειά τους, καθώς αφορούν τους λαθρομετανάστες που έχουν συλληφθεί και καταγραφεί, είτε από την Αστυνομία είτε από το Λιμενικό. Σίγουρα, θα υπάρχουν και κάποιες χιλιάδες που πέρασαν απαρατήρητοι…

(ΥΓ) 2: Πρόβλεψη μέχρι το τέλος του έτους: πάνω από 500.000!

(ΥΓ) 3: Ψήφο στην Χρυσή Αυγή, για να μείνει η Ελλάδα μας ελληνική!Αυτοί είναι οι “αλληλέγγυοι”: Αριστεριστές υποκινούν τις εξεγέρσεις των λαθρομεταναστών στη Λέσβο!

Αυτοί είναι οι “αλληλέγγυοι”: Αριστεριστές υποκινούν τις εξεγέρσεις των λαθρομεταναστών στη Λέσβο!Μια ομάδα αριστεριστών υποστηρίζοντας ότι είναι υπέρ των προσφύγων και μεταναστών μοίραζαν σήμερα από τα ξημερώματα φυλλάδια και ενημερωτικό υλικό για το πώς να κινηθούν οι μετανάστες κατά των αρχών και των πολιτών της Λέσβου…

Η ομάδα αυτή ακούει στο όνομα Musaferat και όπως αναφέρουν στο blog τους ξεκινώντας το 2013 σαν ομάδα εργασίας της κατάληψης στο Μπίνειο με αφορμή τη δημιουργία Κέντρου Κράτησης στη Μόρια, από το περασμένο φθινόπωρο λειτουργούν σαν αυτοτελής ομάδα Musaferat. Δραστηριοποιούνται κινηματικά στο νησί της Λέσβου με σκοπό να κρατήσουν το θέμα των κέντρων κράτησης στην επιφάνεια, να εμβαθύνουν τις γνώσεις και την ανάλυσή τους γύρω από αυτά και να δημιουργήσουν έναν αντίποδα στον κυρίαρχο λόγο.

Η ομάδα αυτή είναι γνωστή και ως καταληψίες του ΜΠΙΝΕΙΟΥ, φυσικά τα άτομα που απαρτίζουν την συγκεκριμένη ομάδα είναι γνωστά και στην αστυνομία, αυτήν την ομάδα υποστηρίζει και γνωστή τοπική ιστοσελίδα που εδω και μέρες με τα γραφόμενα της έχει ξεσηκώσει τους πολίτες της Λέσβου από κοντά φυσικά υπερ της ομαδας αυτης και το ζευγάρι γνωστών δημοσιογράφων της Λέσβου.

Η επιστολή όπως μοιράζονταν στα Αραβικά


Αναλυτικά η επιστολή στα Ελληνικά:

Κοινοί αγώνες ντόπιων και μεταναστών για έναν κόσμο ελευθερίας, ισότητας, αλληλεγγύης
“Ο αγώνας είναι μονόδρομος. Ο αγώνας ενάντια στην καθημερινή εκμετάλλευση και τα τείχη του ρατσισμού, οι μάχες για τη νομιμοποίηση όλων των μεταναστών χωρίς προϋποθέσεις, για ίσα δικαιώματα ανάμεσα σε ντόπιους και αλλοδαπούς εργαζόμενους, για μια ζωή με αξίες και αξιοπρέπεια είναι τα επόμενα μας βήματα. Μαζί με το αντιρατσιστικό και μεταναστευτικό κίνημα θα διανύσουμε αυτό το δύσκολο και μόνο δρόμο, το δρόμο του αγώνα.” απόσπασμα από το κείμενο λήξης της απεργίας πείνας των 300
μεταναστών(Μάρτιος 2011)…
Το κείμενο που κρατάς στα χέρια σου είναι μια ελάχιστη κίνηση επικοινωνίας και έκφρασης της αλληλεγγύης μας. Είμαστε οι Musaferat, μια ομάδα ανθρώπων στη Μυτιλήνη ενάντια στα κέντρα κράτησης μεταναστών/προσφύγων, ενάντια στην εκμετάλλευση και τον εγκλεισμό αυτών που έφυγαν διωγμένοι από τις χώρες τους και αναζητούν την ελευθερία και την ασφάλεια στην Ευρώπη.
Δεν είμαστε κάποια φιλανθρωπική οργάνωση ή ΜΚΟ, ούτε έχουμε καμία σχέση με το ελληνικό κράτος και τους φορείς του. Λειτουργούμε ενάντια σε κάθε κυριαρχία και διαμορφώνουμε μόνοι το λόγο και τις πράξεις μας. Μελετάμε τις συνθήκες που ανάγκασαν εσένα όπως και τόσους άλλους να ξεριζωθείτε από τους τόπους σας. Εμφύλιοι πόλεμοι, στρατιωτικές επεμβάσεις του ΝΑΤΟ και της Ευρώπης στην Ασία και την Αφρική, λεηλασία των φυσικών πόρων από την «πολιτισμένη δύση», με αποτέλεσμα τη φτώχεια, την εξαθλίωση και τη φυγή.
Τα ίδια κράτη που ευθύνονται για όλα αυτά είναι υπεύθυνα για τη δημιουργία της «Ευρώπης- φρούριο» η οποία προσπαθεί να κρατήσει τους μετανάστες/πρόσφυγες εκτός συνόρων. Τα ίδια αυτά κράτη και οι σύγχρονοι δουλέμποροι ευθύνονται για τους χιλιάδες πνιγμένους μετανάστες σε ναυάγια στις θάλασσες της Ευρώπης, για τον εγκλεισμό χιλιάδων ανθρώπων σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, για τη σύγχρονη δουλεία σε χωράφια, εργοστάσια, σπίτια και οίκους ανοχής.
Δεν έχουμε σκοπό να κάνουμε υποδείξεις ή να σου δώσουμε συμβουλές για τη συνέχεια του δύσκολου ταξιδιού σου. Σίγουρα θα ξέρεις τι περιμένεις και ακόμα πιο σίγουρα θα ζήσεις από κοντά τι σημαίνει αυτή η Ευρώπη-φρούριο. Από τη μεριά μας υπάρχει μόνο μία πρόταση:
Ο μόνος δρόμος για την ελευθερία περνάει από τους αγώνες που δίνουμε μόνοι μας.
Κανείς δεν πρόκειται να μας σώσει αν εμείς οι ίδιοι δεν κινηθούμε, όπως έχουν ήδη κάνει κάποιοι μετανάστες εδώ στην Ελλάδα πριν έρθεις. Αν ρωτήσεις, θα μάθεις για τον αγώνα των 300 μεταναστών απεργών πείνας πριν μερικά χρόνια οι οποίοι ζητούσαν νομιμοποιητικά έγγραφα, για τους αγώνες των Αιγύπτιων αλιεργατών στη Θεσσαλονίκη , για τους αγρότες φράουλας και τις συνθήκες που αντιμετώπισαν στην Πελοπόννησο, για τους αγώνες ντόπιων και μεταναστών που κατάφεραν να κλείσουν το προηγούμενο κέντρο κράτησης στο νησί που βρίσκεστε αυτή τη στιγμή, κ.α..
Σου γράφουμε αυτό το γράμμα για να ξέρεις ότι υπάρχουν κάποιοι εδώ που λογαριάζουν τους εαυτούς τους στην ίδια μοίρα με σένα γιατί ο εχθρός που έχουμε είναι κοινός: Τα αφεντικά που μας κλέβουν τις ζωές, τα κράτη που μας κρατάνε υποταγμένους για τα συμφέροντα των «μεγάλων», ο ρατσισμός, ο φασισμός, η μισαλλοδοξία, τα σύνορα, ο πόλεμος.
Σε όλα αυτά ,απαντάμε με κοινούς αγώνες ντόπιων και μεταναστών για έναν κόσμο ελευθερίας, ισότητας, αλληλεγγύης.

http://www.lesvospost.com/2015/09/blog-post_84.html


Αδειάζουν άρον - άρον τα νησιά από λαθρομετανάστες υπό τον φόβο της Χρυσής Αυγής


Αδειάζουν άρον - άρον τα νησιά από λαθρομετανάστες υπό τον φόβο της Χρυσής Αυγής

Γράφει ο Αντίοχος

Όσο πλησιάζουν οι εκλογές και μεγαλώνει ο φόβος του σάπιου κατεστημένου (από ψοφοδεξιά έως ακροαριστερά…) ότι θα σαρώσει η Χρυσή Αυγή στα λαθρομεταναστευτοκρατούμενα νησιά μας, λύνονται –ως δια μαγείας- τα προβλήματα.
Έτσι, μέσα σ’ ένα 24ωρο, από προχθές μέχρι εχθές το βράδυ, έφυγαν από την πολύπαθη νήσο Λέσβο 10.000 λαθρομετανάστες!

Πιο συγκεκριμένα, προχθές το βράδυ αναχώρησαν από τη Μυτιλήνη με τα πλοία «Ελευθέριος Βενιζέλος» και «Blue Star 1» 2.800, χθες το μεσημέρι 3.800 με τα πλοία «Πάτμος» και «Τέρα Τζετ» και χθες το βράδυ 3.200 με τα πλοία «Ελευθέριος Βενιζέλος» και «Αριάδνη» και 1.000 με το «Blue Star 1» για Καβάλα.

(ΥΓ) 1: Ακόμα κι αν δεν υπήρχε η Χρυσή Αυγή, θα έπρεπε να την… ανακαλύψουμε, μιας και για τον φόβο της λύνονται τα προβλήματα στο… πιτς-φυτίλι.

(ΥΓ) 2: Εάν οι Έλληνες της Λέσβου ξεγελαστούν από το ξαφνικό ενδιαφέρον των πολιτικάντηδων και δεν δώσουν υψηλά ποσοστά στην Χρυσή Αυγή, από την επομένη των εκλογών θα υποστούν τα ίδια και τρισχειρότερα!

(ΥΓ) 3: Ψήφο στην Χρυσή Αυγή, για να μείνει η Ελλάδα μας ελληνική!Λάμπρος Φουντούλης: Φτάσαμε στο όριό μας με την λαθρομετανάστευση
Παρέμβαση στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο έκανε ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Λάμπρος Φουντούλης, σχετικά με το εθνικά κρίσιμο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης. Σε αυτήν, αρχικά κατέδειξε την υποκρισία και την ανικανότητα της Ευρώπης να χειριστεί το ζήτημα, που η ίδια και οι Η.Π.Α. δημιούργησαν, καταστρέφοντας χώρες και Λαούς για να εξυπηρετήσουν συμφέροντα.

Εν συνεχεία, πρότεινε συγκεκριμένα μέτρα, αποδεικνύοντας πως λύσεις υπάρχουν, αρκεί να υπάρχει βούληση, η οποία όμως απουσιάζει από την Ένωση, μιας και η λαθρομετανάστευση στην πραγματικότητα εξυπηρετεί τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου και του Δυτικού συστήματος εξουσίας.

Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της παρέμβασης: "Η υποκρισία και η ανικανότητα της ευρωπαϊκής ένωσης και των θεσμών περισσεύει στο θέμα της λαθρομετανάστευσης. Φοβάστε ακόμα και τις λέξεις. Όποιος περνά παράνομα τα σύνορα μίας χώρας είναι λαθραίος.

Μην μπερδεύετε τον ανθρωπισμό με την νομιμότητα. Κατάντησαν την Μεσόγειο και το Αιγαίο ένα απέραντο νεκροταφείο. Μία είναι η λύση. Δημιουργία των hot spot στις γειτονικές χώρες με την συνεργασία ευρωπαϊκής ένωσης και ύπατης αρμοστείας του ΟΗΕ. 

Αξιολόγηση επί τόπου των προσφύγων που η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι Η.Π.Α. δημιούργησαν, αφού αιματοκύλισαν τον μισό πλανήτη. Όσοι πληρούν τα κριτήρια και τους έχουν ανάγκη οι χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης να ταξιδεύουν νόμιμα και να μην στοιβάζονται σε σαπιοκάραβα και λαστιχένιες βάρκες με κίνδυνο της ζωής τους.

Οι υπόλοιποι να επαναπροωθούνται στις χώρες καταγωγής. Αυτός ο τρόπος σταματά άμεσα και την δράση των δουλεμπόρων. Τα στοιχεία που αναφέρονται σε αυτή την έκθεση έχουν ξεπεραστεί. Μόνο τον Αύγουστο πάνω από 100.000 ήρθαν παράνομα στην Ελλάδα.


Η Ελλάδα της κρίσης έχει δείξει τον ανθρωπισμό και την συμπαράσταση της σώζοντας καθημερινά στο Αιγαίο την ζωή εκατοντάδων ανθρώπων

Όμως φτάσαμε πλέον στο όριο μας είναι ώρα για την Ευρώπη να αναλάβει τις ευθύνες της." www.xryshaygh.com


Έρχονται στον Πειραιά οι καραβιές με 4.500 λαθρομετανάστες! Εποικισμός με σφραγίδα «δημοκρατικού» τόξου

Έρχονται στον Πειραιά οι καραβιές με 4.500 λαθρομετανάστες! Εποικισμός με σφραγίδα «δημοκρατικού» τόξου

Όπως είχε από μακρού χρόνου προειδοποιήσει η Χρυσή Αυγή, η πλημμυρίδα των λαθρομεταναστών εξαπλώνεται με κρατικά μέσα στον ηπειρωτικό κορμό της χώρας, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να εξαπατήσει τους νησιώτες ενόψει των εκλογών.

Εντός της ημέρας αναμένεται να φθάσουν στον Πειραιά το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και το καταμαράν Tera Jet, τα οποία μεταφέρουν περί τις 4.500 λαθρομετανάστες! Οι συγκεκριμένοι, αφού αποβιβαστούν στο λιμάνι είναι ελεύθεροι να κινηθούν προς πάσα κατεύθυνση, είτε προς Αθήνα είτε προς τον ελληνικό βορρά.

Αντιλαμβάνεται ο καθένας πως μετά τις εκλογές, η δήθεν ανησυχία των κρατικών αρχών για το ζήτημα λαθρομετανάστευση θα υποχωρήσει στα επίπεδα προ της προκήρυξης των εκλογών, διότι απλούστατα τότε θα έχει παρέλθει ο κίνδυνος να στραφεί μαζικά ο κόσμος στη Χρυσή Αυγή.

Σε κάθε περίπτωση, ο πολιτικαντισμός βλάπτει σοβαρά την Πατρίδα και το Λαό μας, που υφίστανται με το βαναυσότερο τρόπο πέρα των αιματηρών Μνημονίων και την τεράστια απειλή της ισλαμοποίησης.

Η Χρυσή Αυγή αποτελεί δίχως αμφιβολία την τελευταία ελπίδα του Έθνους.

www.xryshaygh.comΧάος στην πλατεία Βικτωρίας - Όσοι νομίζουν ότι η γειτονιά τους είναι μακριά ας το ξανασκεφτούν...

Χάος στην πλατεία Βικτωρίας - Όσοι νομίζουν ότι η γειτονιά τους είναι μακριά ας το ξανασκεφτούν...

Η παραπάνω φωτογραφία δεν έρχεται από την Καμπούλ ή κάποια άλλη πόλη της Μέσης Ανατολής και της Αραβίας. Έρχεται δυστυχώς από το κέντρο των Αθηνών και συγκεκριμένα από την πλατεία Βικτωρίας.

Οι κάτοικοι βρίσκονται σε απόγνωση και ήδη έχουν αρχίσει να εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους για την πλήρη απουσία του κράτους. Ενός κράτους που φροντίζει να παρεμβαίνει μονάχα εκεί που ακούγεται το όνομα της «Χρυσής Αυγής», δηλαδή καθαρά ψηφοθηρικά και υποκριτικά.


Όπως μαρτυρούν οι κάτοικοι κάθε μέρα συνωστίζονται στην πλατεία 2 – 3 χιλιάδες λαθρομετανάστες, οι οποίοι αφοδεύουν όπου βρουν και το κακό, δηλαδή κάποιο περιστατικό που θα ξεφεύγει από την «μικροεγκληματικότητα», δεν θα αργήσει να συμβεί.

Όσοι νομίζουν ότι η δική τους γειτονιά, η δική τους συνοικία, είναι πολύ μακριά για να ζήσουν το πρόβλημα των κατοίκων της πλατείας Βικτωρίας, ας το ξανασκεφτούν. Καθημερινώς αποβιβάζονται χιλιάδες λαθρομεταναστών στον Πειραιά, οι οποίοι εν τέλει θα καταφτάσουν στην Αθήνα και στην γειτονιά τους.


www.xryshaygh.comΠροκλητική και εκτός πραγματικότητας η κυρά Τασία: Ευτυχισμένοι οι νησιώτες με τους λαθρομετανάστες, γιατί κάνουν... τζίρο

Προκλητική και εκτός πραγματικότητας η κυρά Τασία: Ευτυχισμένοι οι νησιώτες με τους λαθρομετανάστες, γιατί κάνουν... τζίρο

Σε νέο «Μπαρουφάκη» κοντεύει να εξελιχθεί η ανεκδιήγητη υπουργός των λαθρομεταναστών, Τασία Χριστοδουλοπούλου, η οποία φροντίζει να προκαλεί την οργή των Ελλήνων με τις δηλώσεις της. Μόλις χθες είπε "από τις 27 που παραιτηθήκαμε έσπασαν κάθε ρεκόρ και ήρθαν 51.000 πρόσφυγες, όταν επί ημερών μας έρχονταν 12.000", προσπαθώντας να πει προφανώς ότι τώρα που «έπεσε» ο Σύριζα έρχονται περισσότεροι λαθρομετανάστες.

Τώρα μιλώντας σε ιστοσελίδα είπε τα εξής απίστευτα«Πλούτισαν τα νησιά, πλούτισαν από τους πρόσφυγες. Οι Σύροι, επειδή έχουν όλοι χρήματα, μένουν σε ξενοδοχεία αυτοί που έχουν. Ψωνίζουν από όλα τα μαγαζιά, κάνουν απίστευτο τζίρο στην αγορά των νησιών, συν τα παράνομα. Εχουν φτάσει να τους ζητάνε λεφτά για να φορτίσουν τις μπαταρίες των κινητών τους. Γιατί το ελληνικό πνεύμα το αθάνατο όλο και κάτι βρίσκει για να εκμεταλλευθεί την κατάσταση».

Οι κάτοικοι των νησιών που υφίστανται όλη αυτή την κατάσταση, σίγουρα δεν συμφωνούν με την κυρά Τασία. Όντως υπάρχουν κυκλώματα στα νησιά, τα οποία εκμεταλλεύονται την όλη κατάσταση για να θησαυρίσουν, όμως το κράτος θα έπρεπε να τα αντιμετωπίζει και όχι να τα επικαλείται για να πει ότι «γίνεται τζίρος».

Δεν μπορεί, όμως, να περιμένει κανείς κάτι καλύτερο από την κυρά Τασία. Η εν λόγω ανεκδιήγητη πολιτικάντης δήλωνε τις ευχαριστίες της προς ΜΚΟ και «αλληλέγγυους», την ίδια ώρα που ο υπουργός εσωτερικών, Ν. Βούτσης, δήλωνε ότι υπάρχουν ΜΚΟ που συνεργάζονται με τους τούρκους δουλέμπορουςwww.xryshaygh.com

Ανεκδιήγητη κυρά Τασία: Από τότε που παραιτηθήκαμε, έρχονται περισσότεροι λαθρομετανάστες...

Ανεκδιήγητη κυρά Τασία: Από τότε που παραιτηθήκαμε, έρχονται περισσότεροι λαθρομετανάστες...

Πλειοδοσία στην ανικανότητα επεχείρησε η ανεκδιήγητη υπουργός των λαθρομεταναστών, κυρά Τασία, επί των ημερών της οποίας κορυφώθηκε η απελπισία των Ελλήνων από την γιγάντωση των λαθρομεταναστευτικών ροών και την κατάληψη των αστικών κέντρων και των νησιών από τους λαθρομετανάστες. Δεν θυμάται προφανώς τις «επικές» ατάκες της όταν επί ημερών Σύριζα, η απελπισία κορυφωνόταν και αυτή προσπαθούσε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις λέγοντας ότι «λιάζονται» και «εξαφανίζονται» οι λαθρομετανάστες.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά», είπε: "από τις 27 που παραιτηθήκαμε έσπασαν κάθε ρεκόρ και ήρθαν 51.000 πρόσφυγες, όταν επί ημερών μας έρχονταν 12.000".
Καταρχάς τα νούμερα που δίνει η κυρά Τασία δεν ευσταθούν. Επί των ημερών του Σύριζα είχαν έρθει εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομεταναστών και όχι μόνο 12.000. Δεν θυμάται προφανώς η κυρά Τασία τις χιλιάδες που κατέφταναν καθημερινά στα νησιά και στη συνέχεια διοχετεύονταν στα αστικά κέντρα.

Κατά δεύτερον, ισχυρίζεται δηλαδή ότι το πρόβλημα δημιουργήθηκε τώρα; Δεν υφίσταται επί σειρά ετών, ακόμα και πριν τον Σύριζα; Επί Σύριζα δεν υπήρξε μία κορύφωσή του όλου δρωμένου;

Φαίνεται πως τόσο καιρό «εξαφανίζονταν» και τώρα που παραιτήθηκε η κυρά Τασία «επανεμφανίστηκαν»... www.xryshaygh.com

Ελευθέριος Συναδινός: Λαθρομετανάστευση, η ώρα της αλήθειας


Κατά τη διάρκεια των εργασιών της ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο στις 08 Σεπτεμβρίου 2015, ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός παρενέβη στη συζήτηση επί του θέματος "Προσωρινά μέτρα στον τομέα της διεθνούς προστασίας για την Ιταλία και την Ελλάδα" και κατέδειξε το στρουθοκαμηλισμό των τεχνοκρατών των Βρυξελλών, στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, ειδικότερα για την Ελλάδα και την Ιταλία, χώρες που δέχονται τη μεγαλύτερη πίεση από τις μεταναστευτικές ροές, την ίδια στιγμή που οι εταίροι μας σφυρίζουν αδιάκοπα.

Κάποιοι φαίνεται ότι αρχίζουν να συνειδητοποιούν το μέγεθος του προβλήματος, που πρώτοι οι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής είχαν αναδείξει, εδώ και ένα χρόνο, όταν και τους κατηγορούσαν ως ακραίους και γραφικούς. Απομένει μόνο να υιοθετηθούν οι λύσεις που προτείνονται.

Ακολουθεί η ομιλία:

"Κύριε Πρόεδρε, Το σχέδιο Γιούνγκερ για τη μετανάστευση και του αρμόδιου επιτρόπου Αβραμόπουλου, είναι μια απόδειξη πως αντιλαμβάνονται οι λεγόμενοι τεχνοκράτες τα πραγματικά προβλήματα.

Για παράδειγμα, προτείνουν τη μετεγκατάσταση 40.000 ατόμων εντός 2 ετών, όταν τόσοι έχουν εισέλθει σε ένα ελληνικό νησί του ανατολικού Αιγαίου, μόνο το δίμηνο Ιουλίου - Αυγούστου. Ζητάνε από τα κράτη - μέλη δεσμευτικές ποσοστώσεις. Την απάντηση την έλαβαν πρόσφατα από τους πρωθυπουργούς Ηνωμένου Βασίλειου και Ουγγαρίας. Ο Κάμερον δήλωσε ότι η Αγγλία θα υποδεχθεί πρόσφυγες αποκλειστικά προερχόμενους από τους υπάρχοντες καταυλισμούς στη Συρία. Ο Ορμπάν, έφτιαξε φράκτη στα σύνορα Ουγγαρίας - Σερβίας και δήλωσε ότι η χώρα του δε συζητά για ποσοστώσεις, αν πρώτα δε σφραγιστούν τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ.

Τα Ελληνικά νησιά και η Ιταλία βουλιάζουν και κάποιοι δήθεν ανθρωπιστές, χύνουν δάκρυα για το μικρό Αϋλάν αλλά δεν αντιδρούν τόσο καιρό από τις σφαγές χιλιάδων Αϋλάν από το Ισλαμικό κράτος και τους υποκινημένους από τη Δύση, αντικαθεστωτικούς στη Συρία.

Τα χρήματα δεν απαλύνουν τον ανθρώπινο πόνο και δεν αγοράζουν την ειρήνη. Λύσεις απλές υπάρχουν. Κατάργηση του κανονισμού 604/2013 που αφορά στις πρώτες χώρες εισόδου. Συνολική επανεξέταση της συνθήκης Δουβλίνο ΙΙ. Δημιουργία χώρων υποδοχής στην Τουρκία, όπου θα εξετάζονται όλες οι αιτήσεις ασύλου. Προώθηση σε χώρες της ΕΕ, αποκλειστικά όσων πληρούν τα κριτήρια". www.xryshaygh.com

ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, Ή «ΝΕΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ» BY NEW ORDER;
φοτο
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Σε μια χαρακτηριστική φωτογραφία που τραβήχτηκε στο σιδηροδρομικό σταθμό του Μονάχου, όπου έγινε η υποδοχή των παράνομων μεταναστών, κάποιοι παρατήρησαν κάτι το πολύ χαρακτηριστικό. Δεν υπήρχαν καθόλου γυναικόπαιδα! Όλοι ήταν ηλικίας από 20 έως 30 ετών σε στρατεύσιμες ηλικίες και έτοιμοι να πάρουν όπλα και να πολεμήσουν, ενώ υποτίθεται ότι είχαν φύγει από την πατρίδα τους εξ” αιτίας των πολεμικών συγκρούσεων.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες από την Γερμανία, τον τελευταίο καιρό έχουν ανακαινιστεί και λειτουργούν ξανά όλες οι αμερικανικές βάσεις στην Γερμανία. Όπως αποκαλύπτεται, το 90% αυτών των παράνομων μεταναστών θα συγκεντρωθούν σταδιακά στις αμερικανικές βάσεις για να πάρουν στρατιωτική εκπαίδευση και στη συνέχεια θα χρησιμοποιηθούν για στρατιωτικούς σκοπούς των ΗΠΑ.
Το θέμα έχει αρχίσει και παίρνει μεγάλες διαστάσεις εν όψει και των διεθνών εξελίξεων, καθώς δημιουργείται ουσιαστικά ένα τεράστιο αδίστακτο παραστρατιωτικό σώμα, που θα ελέγχεται από τα αμερικανικά κέντρα της Νέας Τάξης και θα είναι πειθήνιο στις διαταγές τους.
Αλλά το μεγάλο αυτό Σχέδιο της μαζικής εισροής παρανόμων μουσουλμάνων μεταναστών στην Ελλάδα και στην συνέχεια στην Ευρώπη, το αποκαλύπτει ο γνωστός Αμερικανός πολιτικός επιστήμονας και γεωστρατηγικός αναλυτής, Thomas Barnet. Σύμφωνα με τον Barnet η υλοποίηση του σχεδίου της Νέας Τάξης που σχετίζεται με τους παράνομους μετανάστες απαιτεί την εφαρμογή των εξής σημείων :
1) Η απρόσκοπτη ροή των μεταναστών, ιδίως στην Ευρώπη, δεν θα πρέπει να εμποδίζεται από καμία κυβέρνησης και κανέναν θεσμό.
2) Η απρόσκοπτη ροή φυσικού αερίου και άλλων πρώτων υλών δεν θα πρέπει να είναι στα χέρια των κρατών, αλλά να ιδιωτικοποιηθούν και διεθνοποιηθούν.
3) Η εισροή των δανείων και των επενδύσεων που ρέουν από τα κέρδη τους, θα πρέπει να οδηγήσουν σε αλληλεξάρτηση των κρατών και στην ελεύθερη ροη του αμερικανικού δολαρίου.
4) Να υπάρξει επιβολή των αμερικανικών προδιαγραφών στρατιωτικής τεχνολογικής ασφάλειας, έτσι ώστε κανένα κράτος να μην μπορεί να εμποδίσει την απρόσκοπτη λειτουργία των αμερικανικών στρατιωτικών βάσεων που θα ετοιμάζονται για τον πόλεμο.
Ο Thomas Barnet ενδιαφέρθηκε ιδιαίτερα για το ζήτημα των παράνομων μεταναστών και όπως αποκάλυψε, το Σχέδιο προβλέπει στα επόμενα χρόνια μέχρι το 2030 η Ευρώπη να δέχεται ετησίως τουλάχιστον… 1.500.000 μετανάστες και παράλληλα να κρατηθεί σταθερή η αύξηση του ευρωπαϊκού πληθυσμού μου έτσι ώστε ένα προκύψει ένα καινούργιο φυλετικό αμάλγαμα πλήρως ελεγχόμενο από την Νέα Τάξη.
Τα ευρωπαϊκά κράτη θα χάσουν την πραγματική ταυτότητά τους, θα γίνει διάσπαση της μάζας όπου ο καθένας θα φοβάται να υπερασπίζεται το ατομικό του συμφέρον και αυτοί οι οποίοι θα αντιστέκονται σε αυτή την «νεοταξική θύελλα», θα χαρακτηρίζονται «τρομοκράτες» και θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με όλα τα διαθέσιμα όπλα.
Τον Μάιο του 2011 ο ακόμα πρόεδρος της Λιβύης, Μουαμάρ Καντάφι, είχε προφητέψει στην ρωσική εφημερίδα Zavtra, προειδοποιώντας τους Ευρωπαίους ότι, «Βομβαρδίζετε ένα τοίχο που αν πέσει θα ανοίξει τις πύλες και εκατομμύρια Αφρικανοί και άλλοι, οι πιο πολλοί οπαδοί της Al Kaida και όχι μόνο, θα εισρεύσουν ανεξέλεγκτα στην Ευρώπη».
Την εκπλήρωσης αυτή της προφητείας την βλέπουμε σήμερα πρώτοι εμείς, οι Έλληνες, που δεχόμαστε πρώτοι όλο αυτόν τον όγκο της άνθρωπο θύελλας της Νέας Τάξης Πραγμάτων και όσοι ανησυχούν, τους κατηγορούν και σαν… «ρατσιστές»!
Αλήθεια τι δεν καταλαβαίνουμε από όλα αυτά;
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.grΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ-ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ 2485267443953726115

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item